Új privát üzeneted érkezett!

Tigrincs!
szerintem akkor elküdted a képet Jázról! :lol:
Lehet párod és Laci testvérek???? :lol:

Tenci!
szívószállal még nem próbáltam :shock: :D az a baj, hogy a c.üveget is rázza!!! :shock: :? :oops:

na próbálok képet is dobni 8)


pár augusztusi kép az erkélyről :lol:

Kép

Kép

Kép talán nem lesz rám mérges Zsófi 18 éves korában, hogy ezeket felraktam de olyan zabálni való virgácsai vannak :lol: :lol:

Kép

Zsófi és a Papám szülinapja (első ill. 75. :lol: )


Kép

Kép

Kép

Fővárosi Állatkert most szombaton:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Na itt... Szóval délelőtt elnéztünk egy zenebölcsi foglalkozásra egy családi napközibe 3 utcányira tőlünk. Leginkább azért, hogy a környezetet, gyerekeket stb lecsekkoljam, mert oda szeretném majd beadni Annát (mondjuk más alternatíva nincs is :? ). Egyenlőre csak heti 1 délelőttre, aztán meglátjuk hogy bírja, lehet később emeljük az "adagot" :) Csak úgy látom kell neki a társasági élet, meg nem is árt, ha elkezdi szokni a dolgot, mivel valószínűleg én jövő ősszel visszamennék dolgozni. Ugyanis szeretnék a tesó előtt kicsit visszamenni, túl nagy korkülönbséget meg nem akarok... Szóval valami elnyújtott beszoktatás lenne. :)
Jó jel: 5 percre úgy otthagyott mint eb a szaharát :D Persze utána lógott rajtam megint, de valahogy el kell kezdeni. Van ott egy anyuka a kisfiával, ők egy hónapja járnak oda és még egy percre sem hagyja őt ott a gyerek. Sőt, ha nem látja máris ordít... :shock:

Timi,
néha rámjön a válhatnék, mikor párom nem épp úgy viselkedik, ahogy én azt elvárnám tőle. Tegnap is ilyen volt. Nagyon kibuktam rajta, és mivel nem első alkalom, ilyenkor nagyon elgondolkodom, hogy kell-e ez nekem egyáltalán. :oops: Persze bocsánatkérés nincs utána. Illetve egyszer előfordult, akkor még virágot is kaptam (ritka alkalom). Még nem múlt el teljesen, de meglátjuk. Általában Anna miatt nyelek egy nagyot és csinálom tovább :oops: Evvan...

Tenci,
Timinek már leírtam... Nem aludtunk együtt, a szó szoros értelmében sem. Áthurcolkodtam a vendégszobába. Most nagyon elég volt. Meglátjuk hogyan tovább.
Anna 8 fognál tart, illetve ha ezt a kettőt is beleszámolom, ami most van kibújóban, akkor 10. Szóval van még egy pár hátra :?

Ancsa,
köszi. Nem, abba nem hagyjuk, az tuti, remélem nálunk is elmúlik hamar. Most sajnos a múlt hét kimaradt, mivel lázas volt, a jövő hét is valószínűleg kimarad, mivel Milánóban leszünk (azért csak valószínűleg, mert szombaton is mehetnénk, csak azt még nem tudom hogy alakul), de folytatjuk mindenképpen.

Valamit akartam még... Na megyek, berakok egy mosást, hátha eszembe jut közben...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
:oops: megértem amit a férjeddel kapcsolatban érzel. :oops: remélem hamar helyreáll az életetek!!! Túl okosat nem tudok mondani :oops: :oops: :oops: Miláno majd segít!!!! :D addig is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi!
Martinnak nagyon sok boldog szülinapot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 

 
 

Na ez jó...apósom reggel közölte hogy főz egy kis húslevest, erre most jön, hogy mi az még nem főztem meg?? Ááááááááááááááááá
Megyek robotolni.... szerintem ma már nem jövök, mert ha a lányom a húsleves elkészültéig bírja cérnával hogy nem a játszótéren van, már az is egy csoda lesz... :roll: Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na mégis vagyok, lányom leült vakondot nézni :)

Lányok, valaha valakinek sikerült biztosítási ügyet csont nélkül elintézni???? Komolyan eldobom az agyam tőlük... :x

Vero,

nagyon jók a képek!!! Zsófi kacsanézőben meg a nyári medencés képek :D :D
köszi :oops: remélem változik valami. Tudod az a baj, hogy az ő családjuk nem egyszerű (őszintén szólva ennyire elfuserált családot még nem láttam :oops: ), és sokszor rajtam csapódik az is, aminek nem rajtam kéne. Szerintem most anyósom részéről bontakozik egy kisebb vihar, de asszem akkor feladom az eddigi konfliktuskerülést és elküldöm a p....ba :evil:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
erre nem tudom, hogy mit mondjak. Csitítsalak, vagy mondjam, hogy küld el a ... :oops: nekem meg LAci hugának a családjával van tele a f... om. Aludjon itt még egyszer a férjem sógora, de akkor olyat kap, hogy rögtön szalad!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: teljesen tönkre teszik a mi családunk!!!! :twisted: :twisted: :twisted: ma egész nap zsizsgek. Alig aludtam éjjel, de DU. mégse tudtam ledőlni míg Zsófi aludt. :oops: :oops: Szétvet az ideg. :oops: :oops:

BOCSI, BOCSI :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok! Tudtam én, hogy Ancsa lesz az első :lol: :lol:

Judy!
Neked külön köszi az e-mailt. És nyugi! A pasik már csak ilyenek. :roll:Ők konfliktus kerülők a családjukkal szemben, de a feleségükkel szemben meg már kevésbé… :? Nekünk is mindig van gond, de én már bekeményítettem a saját érdekemben…

Olasz: 3 évvel ezelőtt én is tanultam. Ma már csak alapokra emlékszem, de majd tavasztól szeretnék megint tanulni egy kicsikét…

Betegség: 2napos vírus volt, már túl a nehezén, már csak kicsit nyügik, tudjátok olyan betegség utána bátyadtság. Persze azt nem mondtam: naná, hogy Mircike is benyalta. Rajta egy órával később tört ki.

Ovi: nem nem kezdtük el. Hétfőhöz egy hétre kezdjük. Viszont addigra kész lesz az ovis zsák és a jelek is ideértek, amit interneten rendeltem.

Timi!
Ugy ezzel a pisis kisfiú oviba megy dologgal nem ránk célzol?!

Állatkert: mi most vasárnap voltunk. De fénykép nem készült :roll: Gyerekek nagyon élvezték :D

Veronikusz!
Cukik a képek! :D És neked is nyugi! Árt a szépségnek!

Tök jó, Martin közben elaludt a kanapán. Mirci meg babakocsiban szundizik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Veronikusz,
megértelek :oops: nem lehet erre mit mondani :oops:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Ez nem ér délelőtt még látszott a vonalzó :evil:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffi,
most látszik :wink: Legalábbis én látom...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na én leléptem, megyünk játszóra. Szép napot csajok!!!

Jaj, holnap nem tudom tudok-e jönni, megyek be délelőtt a MÁV-kórházba babanézőbe :wink: exkolléganőm ma szült :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


na vagyok :roll: :oops:

Steffi
Martinnak nagyon boldog szülikét

Veronikusz
szépek a lánykáid

Tenci
vagyok ám, a fiad ill a fiaid imádom :lol: még a menjél haza ellenére is :lol: zabálnivalóak

Judy
elvileg Bálint ma feladta a cdt :oops: (még nem találkoztam vele, hogy megkérdezzem :oops: )
viszont hozzád majd lesz kérdésem apeh ügyben...jött ma pótlékszámítási bigyó és nem értem.......ha holnap bescanelem és elküldöm meg tudod nézni??? :oops:

Tigrincs
meló jó és változatlanul sok, start kártya elintézve
Bali imád a mamánál lenni, de elvileg hétfőn megy bölcsibe

majd még próbálok jönni, de hulla vagyok

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Na csak nem bírom nélkületek, csak benéztem még este :D Mondjuk nem sokan írtatok azóta hogy kikapcsoltam a gépet...

Andi,
ment vissza mail. Ha még így sem stimmel, akkor sikíts nyugodtan, szombat este előtt tuti bekapcsolom még a gépet :wink:
köszi a cd-t előre is!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Martinnak Nagyon Boldog Szülinapot!

Nem érem utól magam...

Judy: A pasik ilyenek, nekem se felhőtlen a kapcsolatom a férjemmel :cry: , de majd megoldódik..

Veronikusz: Nyugi, mást nem tudok mondani. A képek viszont szuperek :lol:

Orsi: Igen új a vonalzóm,de csak az autós. 1 órát bénáztam vele mire sikerült. Te nem csinálsz új vonalzót? Vagy megvárod amig újra látszani fog?

Tenci: Sajnos nem vették fel Viktort az oviba, azt mondták, "Nem tartok fent neki egy hekyet egész évben!" Akkor kiborultam, de most lehet hogy sikerül elintézni a bölcsit, bár magán és fizetős :? de ha nem megyek vissza dolgozni akkor munkanélküli leszek és azt nem akarom :shock: . Mikey-t felvették oviba?
Amugy jól vagyunk csak ez a hiszti ne lenne :? :? :?

Ancsa: A kert nagy, néha túl nagy. 8) De nem én fogok ásni, majd a férjem,ha eljut odáig. Ha Viktor engedi csinálok majd képeket a kertől, és felteszem. :lol:

Megyek elteszem magam holnapra. Hulla vagyok.
Szép álmokat lányok.
V

valentina
 
 


Jó reggelt!

ANCSA-látom 960tiéd.... :wink: :lol: na akkor gyúrsz a ezredikre??? :roll: :lol: jól vagytok???nem voltál éjszaka.... :roll: :wink: :lol:
ha már Lara fotóz -nem kérnéd meg készítsen rólad egy pocakfotót??? :wink: :lol: :lol: 8)
most hogy mami nálatok van ilyenkor főztök??? :roll: :lol:

VALENTINA-igen Mikeyt felvették,csak nem abba az oviba ahová én szerettem volna-van három....de még futom a köröket :wink: :wink: :wink: hiszti meg ne is mondd....... :roll: :roll: :roll:még akartam írni-látom Viktornak szép kis háreme van...nem kispályás csávó :wink: :lol:

JUDY-na elküldted a.... :roll: :roll: és hol aludtál éjszaka???remélem minden megoldódott :wink: és remélem jössz még Milánó előtt :D :wink:

VERÓ-Királylányok tényleg királylányok :wink: :lol: látom ti is nagy Ikea klubbosok vagytok....látom nem egyszerű a családotok :shock: :shock: mi van Szofi foltjával?? :roll:

TIMI-látom nincs unalom :lol: Jáz szeme teljesen meggyógyult???
szereti a sütőtököt??,Benedek imádja.....ami nem nagyon megy neki talán a banán-de amúgy bármi jöhet....és egyre több :roll: :lol: :wink: jaa és egyébként Város vagyunk....fullos :wink: :lol: 8) 8)

ANDI-de jó hogy jössz....és köszönjük-remélem mi is megismerhetjük Balidat-ha talit szervezünk majd igazodunk a bölcsihez és dolgozó kismamikhoz is!! :wink: :lol: hétvégéid szabadok???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok

Judy, hangulatod? remélem már jobban.

Vero, és te? Zsófi megint nem hagyott aludni? mit adsz neki? gyorsítót? :lol:
lányaid még mindig csodaszépek, főleg zsófi kis hurkái.

Tenci, asszem te kérdezted mi lesz az ajtókkal...kértünk ajánlatot egyedi méretre, brutál ár jött ki. az a hülye kőműves meg nem érti a dolgát, apa szerint bármilyen falnyílásból lehet nagyobbat csinálni csak a megfelelő eszköz és technika kell hozzá. nem lehet ész nélkül csinálin, a kőműves meg nekiesett volna kalapáccsal. :roll:
még jó hogy van építész a családban.

Vali, megcsináltam a vonalzóim. sajna nem tudtam a picihez is képet feltenni, azt már túl hosszúnak ítélte a babanet, mármint az aláírást.

Lányok, lenne egy nagy kérésem/kérdésem: aki télen volt várandós, nincs esetleg a szekrény mélyén egy télikabát amibe belefér a hatalmas pocakom?? :lol: :oops: Kolossal anyáét hordtam (bár a végefelé azon is odébb kellett varrni a gombot) de azt utáltam, mert úgy nézetm ki mint egy bálna.
nem akarnék venni egyet mert kitudja kell-e még...de ha vlki kölcsön tudna adni egyet dec közepéig, azt nagyon nagyon meghálálnám!!! :lol:
snooopy
 
 


aki esetleg liberót használ: most a tescoban be lehet váltani ezt a kupont. 400ft kedvezmény. nem sok de mégis...
http://www.liberoklub.hu/dl.php?kupon=1
snooopy
 
 


sziasztok,

na én is hazaértem babanézőből :D Olyan édes pici csomag :D

Orsi,

nekem egy adidas télikabátom van, de én se szerettem, mert Michelin-babának éreztem magam benne. Rád meg szerintem kimondottan óriási :? úgyhogy ebben nem tudok segíteni...
Amúgy köszi, egy fokkal jobb. Készülök Milánóra :wink:

Tenci,
most a párom költözött át, mert teljesen eldugult az orra és nem akart felébreszteni a fuldoklásával. Én észre sem vettem, csak reggel, mert Anna kivételesen csak 5-kor kelt fel inni. Meglátjuk. Szerintem az úton megint össze fogunk veszni, mert gyanítom nem leszek képes a hátsó ülésről egyszerre figyelni a térképet, az utcanévtáblákat, a kisasszonyt és azonnal mondani az alternatív útvonalat, ha valahol nem tudunk arra menni, amerre szerettünk volna :?
Anyósomnál még nem robbant a bomba, így még nem kellett elküldenem... de gyanítom előbb-utóbb eljutunk oda is.

Képzeljétek, kimondottan kellemes meglepetés ért. Bevonultam az MKB biztosító ügyfélszolgálatára, hosszas sorbaállásra felkészülve, és nem volt ott senki!!! Parkolástól indulásig 5 perc volt az egész ügyintézés :shock: még mindig nem tértem magamhoz :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Mi ez a pangás?
Mindenki kint van a kertben?

Tenci: De jó, hogy Mikey-t fel vették. A hárem az azért túlzás, van egy pár lány akikkel összeszoktunk jönni, de a kedvence a Viki. Neki bármikor ad puszit :lol: :lol: :lol: Mikey-nak van barátnője?

Orsi: Jó lett a vonalzód :lol:

Timi: Utólérted magad? Mert én már majdnem :)

Szép napot mindenkinek.
V

valentina
 
 


JUDY-na látod vannak kellemes dolgok is... :lol: :lol: amúgy Ancsát vitted magaddal???-édes csomi édes lehetett!!!! :lol: :lol: :lol:
navigációt nem szereztetek be???-talán könnyebb lenne :roll: azért alakultok-reggel5-az már jóóóóóó :lol: :lol:

ORSI-igen én téli nagypocakkal kismami voltam kétszer is :roll: :lol: :lol: még Mikeynál anyósommal köttetem poncsót-tutkó vastag fonalból-feketéből,hogy mindenhez passzoljon-olyan egyszerű sportos mégis bármihez fel tudtam venni..amúgy milyen stílusú kabira gondolsz???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
nyár végén, mikor az ósanban akcióztak a gps-ekkel akkor beszéltünk róla, de úgy voltunk vele, hogy idén úgyse megyünk sehová, inkább máshova tettük azt a pénzt, majd jövőre megvesszük. Aztán jött hirtelen ez a milánói út :) Eddig is megoldottuk térképpel, nem gáz az, csak tavaly volt egy nagy veszekedésünk, mikor Brüsszelben elnéztem egy alagutat - na akkor teljesen máshol lyukadtunk ki a városban mint terveztük, és majd egy órát bolyongtunk, mire visszataláltunk :? És hát a hátsó ülésről nehezebb navigálni... :roll: de majd igyekszem. Legfeljebb helyet cserélünk :wink:
poncsó - ne is mondd, múltkor néztem Ancsának egyet (a neten egy használtruhás portálon), olyan édes lenne benne, de már lefoglalták :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


ezt azért elmondom nektek.....
nagy boldogság van nálunk a családban-hugicám Kati végre végre babát vár :lol: :lol: :lol:
nagy a hír,ugyanis már lassan két éve próbálkoztak-január óta jártak kezelésekre.... :roll: :roll: ami ugye tök jó,mert vannak akik éveket várnak..csak nekik volt hosszú az idő mivel minden leletük negatív ...a lényeg a második inszem után most ott kukucskál valaki vagy valakik.... :lol: :lol: :lol: volt már uh-n csak még nagyon pici 4hetesen...de ma mennek már 6.5hét remélhetőleg nem csak látják de hallják is JázminBarnabást is :lol: :lol: :lol:

a név csak Mikeytól származik ugyanis mikor mondtuk neki,hogy Kati pocijába is van baba -ugye még nincs név :roll: erre mondja Mikey-hogy Barnabás...kérdeztük és ha lány-akkor Jázmin :lol: :lol:
mi így hívjuk őket....még most... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!
Ez jóóóó hír! Bárcsak az én húgoméknál is ilyen jó hír lenne :cry:

Judy!
Poncsó e-bayen is van! Én most lőttem egyet Mircinek 1fontért :roll: Ha gondolod nézd ki a többit megbeszéljük! ebay.co.uk

Itt alvás :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


STEFF-miért tesódéknál mi van???járnak valahová??? :roll:

alvás most???-akkor este 10ig buli??? :lol: :lol: most együtt a család?? :roll:

JUDY-tényleg vannak tök szép kiscsaj poncsók.....teszvesz-vatera???mekkora is kell Ancsának??? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Veronikusz!
Hú, nagyon jó képek! Nekem a legjobban az első meg a pucér Zsófi tetszik, nem hiszem hogy gondja lesz vele! Egyem meg a kis hurkáit!
Hogy vannak? Jobban már?

Tigris,Jáz már meggyógyult teljesen?
Szülőin mi volt?
valamit még akartam :roll:


Judy
Nagyon kis ügyes Anna! De jó nektek hogy mentek Milánóba, biztos szuper lesz, és segít majd!!!

Lehet, hogy jól is jön ha egy kicsit nem mentek! Aztán majd élvezi a kisasszony! Mi ma megyünk és már nagyon várja, annyira büszke magára. Hogy Ő már egyedül úszik!

Hát nem semmi Apósod, és főztél?
Akkor Ti most négyen laktok egy házban? De külön?vagy egy telken?vagy hogy van ez? Bocsi, ha már írtad.

Sajnos még én sem hallottam olyat, aki a biztosítóból simán pénzt látott volna. Nekünk is volt velük többféle, az egyik legegyszerűbb, hogy voltunk nyaralni Tenerifén, és Prágán keresztül mentünk jöttünk. És visszafelé Prágában elveszett a csomagunk, és hát vettünk meleg ruhát, meg pár dolgot, és ugye ezt a biztosítónak ki kell fizetnie. De kitalálták, hogy mivel már visszafelé jöttünk, nem fizetnek. Férjem bement, és fizettek. Miért? Hogy gondolják aki 10 országba megy? Az a 6.nál már visszafelé van?
Megértelek, kitartás!! szorítok!!!


Közben írtál!:Örülök, hogy már jobban vagy, és készülődsz! Minden jó lesz!!!

Na, akkor TE vagy az első, aki jót is tud mondani a biztosítóról!

Steffi,
Édes vagy, de nekem is súgtak!
És mit kaptak? És hogy telt a nap? Hétvége? Buli??
Megint van vonalzód!!!
Tegnap én egész nap nem láttam!

Andi

De jó, hogy jók a hírek!
Örülök, hogy jó a meló!
És Bálint is jól van?
És Te?

Valentina,
És miért nem vették fel? Ezt nem is értem! Jó fejek ott is!
Várom a képeket a kertről!

Tenci
Tudod a 6 a kedvenc számom, így ez a lap kellett! A 666 kellett volna még, de az nem jött össze!
1000-re még nem hajtok! De a 999 az jó lenne! De hát nem ez a lényeg!
Meg vagyunk köszi, Mama itt van, de jó is! Délelőtt nagyon szarul voltam, vissza is feküdtem! Pedig már 12-kor lefeküdtem. Nem, nem jöttem, mert megnéztem az Agyő nagy Ő-t. Pedig már moziba is megnéztem, és emlékeztem hogy nem egy nagy durranás, de kikapcsolódásnak nem volt rossz.
Larának átadtam az üzit, és annyira kis édes volt, láttam, hogy gondolkozik rajta, és IGEN-t mondott! Lassan jön a pocakfotó!
Igen, ha itt a Mama akkor általában Ő főz! Finomat!
Mama hozott sütőtököt, így tegnap is sütöttünk!

De édes Mikey!
Nagy, nagy gratula Hugicádnak innen is, és majd gyere, hogy mi volt ma! És akkor lehet ikrek?

Orsi
jaj, hát ezek a mesterek!! le kell cserélni!!
bár tudom, hogy az sem egyszerű!
Sajnos kabát ügyben nem tudok segíteni!
jók a vonalzók nagyon!

Jó hétvégét midnenkinek!!

ancsaboszi
 
 


Poncsó:
Nekem Anyukám vett annyira szépet szerdai vásárláskor! A Flóriánban van egy kis bolt, (még ott laktunk is néztem, de gondotlam tuti nem olcsó hely)
Na hát kellemesen meglepődtünk, mert csak 4500 Ft volt, igaz nem vastag. De amire nekem kell, arra jó!
Larának meg kötött a mama kendővel!

Steffi, és milyet vettél?
Akkor jöhet a tegnapi nap élménybeszámolója és a képek!!!

ancsaboszi
 
 


Tünde

Ha erre járnál!!!
Boldog születésnapot Neked!!!

ancsaboszi
 
 


Én is itt

Tenci
dejóóóóó

Ancsa
Bálint jól
vasárnap megy Münchenbe dógozni
én fáradt.........

Orsi
én is kölcsön kabátba jártam :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Steff,
milyet lőttél? Feldobod a fotóját? Csak kíváncsiság...
Megnézem amúgy mindjárt, köszi :D

Tenci,
nem tudom miért nem néztem még vaterát... tiszta hülye vagyok... :roll: Valószínűleg azért mert ruhát még nem vettem onnan...
Amúgy 80-86 körül. Inkább 80-as még, de szerintem a 86 se olyan vészesen gáz, lehet hogy még tavaszra is jó lenne :wink:

Ancsa,
köszi :)
Én már láttam pénzt biztosítótól, miután befenyegettem őket a PSZÁF-al :roll: pl a casco felmondásnál mikor már e-mailt írtam és cc-be rátettem a PSZÁF ügyfélszolgálatot, utána már nagyon készségesek voltak, és minden pillanatok alatt elintéződött :? De hogy miért kell az embernek fenyegetőzni, hogy megkapja ami jár neki???

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Steffi
ebay hogy működik??? :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tenci,
csak most olvasom. De jóóóó!! :D Gratulálok nekik. Persze még csak halkan...

Steff,

neked akartam még: Mátyásföld repülőtér megálló közelében van egy turi, gyerekruhák is vannak, és ami a lényeg: kilós!! Ma vettem Ancsának egy vékony dzsekit, egy melegítőfelsőt, 2 vékony pulcsit és 2 kötött sapit, és ez az egész volt 1400ft :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


nem tudom milyen fajtára gondolsz-de ez annyira tuti.......habár mindjárt lejár :roll: http://www.teszvesz.hu/item757345351_ne ... _12ho.html

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,
olyannyira, hogy már 1 perc sincs hátra :D ehhez meg az én gépem lassú sajnos :? de állítólag lecseréljük hamarosan. Jó lenne, mert mikor dolgozom is beleőszülök :?
Na jó, én meg kint voltam a kertben, megnézni van-e a kocsiban emelő... vicces, de mióta megvettük április végén, még nem jutott eszembe :oops:
egyébként tényleg csini ez a poncsó, de nem szeretem a gombosakat. Általában a belebújós vagy cipzáras cuccokat csípem :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
Mátyásföld repülőtér? :lol: :lol: Onnan nyílik a Baross Gábor utca én meg ott laktam anyukámékkal :lol: :lol: Nem is mondta a turit, hogy nyílt. Biztos járunk arra, akkor majd megnézem, köszi!

Andi!
Ugyanúgy, mint teszvesz, vatera, licitálsz, nyersz, csak itt paypal fizetés van. Én már több mindent nyertem itt, pl a bébiőrünk 6fontért, a szállítás volt 7, tehát 13 fontért van egy fischer price bébiőrünk. 340 a szorzó, lehet számolni, itthon 8.000-nél kezdődött használtan...

Ancsa!
Fotókat máskor, Martin még alszik, Mirci meg felfedez :D

Tenci!
Hát már régóta próbálkoznak, húgom csökönyös, nem megy Kaáli-ba, mert ő nem meddő, volt már x vetélése 1 év alatt, beszélni nem lehet vele erről :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffi
paypal fizetés ez mit jelent???? :oops: :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Steffi,
kicsit pest felé onnan.. Jókai utcát tudod? Ott van a rendőrség a sarkon, és az mellett pest felé egy kétszintes épület emeletén van. Szerintem a turi nem új, csak eddig darabáras volt, most lett kilós 1-2 hónapja... Vettem már ott szinte új Marks&Spencer nadrágot Ancsának, de vannak persze kopott darabok is... Mikor milyet kapnak :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
Ismerem a környéket, mint a tenyerem! 21 évig éltem ott! :lol:

Andi!
Kártyás fizetés, lényégében, mint amikor kártyával fizetsz a boltban, magyarul nincs átfutási idő, az eladó rögtön megkapja a pénzét. Dombor kártya kell hozzá mindenképp. Férjem örül, mikor küldöm át neki, hogy ezt meg ezt fizesd ki :lol: Most épp erre licitálok:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0332708726
remélem megnyerem, 16:16kor lesz vége

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steffi
köszi
olyan kártyánk nincs :lol:
kabát nagyon szupi :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Andi!
Ha kell valami szólj! :wink: Velem lehet beszélni :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steff,
akkor tuti megtalálod :D Remélem találsz is jó dolgokat. Volt már persze olyan is hogy üres kézzel jöttem el. Asszem hétfőn és szerdán hoznak új cuccokat, mintha ezt mondta volna a csajszi múltkor...
esőkabát nagyon szuper!!! :D
Amúgy Paypalt én sem ismerem... De gondolom webkártyával is lehet, nem? Most azt akarom elintézni az otp-nél... azért tetszik jobban, mert külön kártyaszámla van hozzá, és ha valami gikszer becsúszik nem tudnak minden pénzemhez hozzáférni, csak annyihoz, amennyit rápakolok... Biztonságosabbnak érzem így...
Vannak jópofa poncsók az e-bayen tényleg, lehet hogy bizniszelünk egyet ha már így felajánlottad :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Steffi
szandit küldjem???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Kriszta
boldog születésnapot :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok...
ma nagyon jó idő van :wink: mi is egész délelőtt kint sétáltunk,amiből az lett hogy Benedek nem volt hajlandó aludni-na nem mintha kedvenc időtöltése a szunya lenne-de azért délelőtt szokott picit aludni...na nem baj most remélem egybe lenyomja azt a kemény 1.5 órát! :roll: :lol:

JUDY-remélem már téptek Milánó felé-jó pihit és szórakozást!!! :lol:

ANDI-hétvégéid hogy telnek???lazulsz picit??Balu hétfőn megy bölcsibe??férjed mit dolgozik,hogy megy külföldre??? :roll: :roll:

ANCSA-ti merre???uszi jó volt tegnap???kedved??-nálatok is ilyen csodás idő van mint erre???

TIMI-vendégsereg megérkezett???jöv hét szerdán megyünk dokihoz-majd adom az infókat.... :wink: :lol: :lol:

KRISZTA-te merre járkász??? :roll: :roll: olyan rég voltál.....ha olvasnád azért mi is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!! :D

STEFF-húgod mennyi idős???amúgy Katiék Dévai intézetbe járnak...és nem tudom milyen lehet ha ilyenekről nem tudsz vele dumcsizni... :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


persze még akartam írni-ugye Katiék tegnap voltak uh-n majdnem 7hetes éééés képzeljétek KETTEN vannak!!!-boldogság határtalan!!! :lol: :lol: :lol:
Mikeym megmondta már előre-JázminBarnabás..... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
gratulálok a tesódéknak!!!!!
KETTEN-tök jóóóóó
Bali hétfőn bölcsi
Bálinték épület modelleket csinálnak és azt viszik ki Münchenbe kiállításra....

többiek???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Tenci: Hatalmas gratula a tesódéknak :lol: :lol: :lol: Mikey-nak láttnoki tehetsége van. :lol:

Mi is kint voltunk egész nap, bár Vikó aludt egy órát kereken.
Most meg kidőlt, pedig alig mozgot valamit délután. Biztos lappang benne valamit....

Jó éjszakát mindenkinek
V

valentina
 
 


sziasztok,

Tenci,
ketten? dejóóóóóóóóó :D :D
egy nappal elnézted, csak holnap reggel indulunk :D

Valentina,
ma Ancsa is kevesebbet mozgott, mégis kidőlt. lehet van valami a levegőben :wink:

Ma kivittük a kisasszonyt a helyi búcsúba, körhintázott is :D Csak mobillal fotóztam, majd ha hazajöttünk megpróbálom áttenni a gépre, és ha sikerül felrakom.

Most ennyi, megyek alszom egyet, hosszú lesz az út :D Szerintem csütörtökön jövök. Sziasztok!!!! :D 8)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
jó utat :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Judy!

Nagyon jó útat!!
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Puszi

ancsaboszi
 
 


Sziasztok csajok!!!-mindenkivel minden okés??? :roll: :D
merre vagytok??? :roll: :D

JUDY-mindegy akkor is jó utat!!!! :wink: :lol:

ANCSA-mi ez az ici pici bejelentkezés???rólatok valami??? :roll: :lol: :wink:

VALENTINA-Viktor rendben?vagy egyszerűen tegnap csak punnyadós napja volt :roll: :lol: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?