Új privát üzeneted érkezett!

Kakti, szerencsére elég nagy csomagtartónk van. Mi is figyeltük, de azért van ennél rosszabbul hajtogatható változat is. Az a baj, hogy ami tetszik, és "minden" van hozzá, meg az ára is jó, és még könnyű is legyen stb, stb. -hát olyan nem létezik. Így legfőképpen az ár miatt kompromisszumokat kell kötni.

Kép
zsizell

Mindemellett tetszik nekem is a kocsi (a talonban maradt 3-ból is az egyik egy ehhez hasonló). :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, ilyen babakocsit láttam már élőben és még ki is szúrtam, hogy milyen jól néz ki, de nem tudtam lelesni a márkáját, de mostmár tudom :)
lara

Szilvi!

Sztem nagyon jó ez a kocsi. Árban is tökéletes. Persze lehetne még finomkodni, de az összes tulajdonsága megvan, amit én szeretek egy kocsiban. A súlyát nem tudom pontosan, de azért lehet jó, mert nem a sportrészbe kell beletenni a hordozót és így eleve 4-5kg-val könnyebb, ha emelni kell. Az is pozitív, hogy az első két kereke kicsi, míg a hátsók nagyobbak. Stabilabban lehet leengedni egy rámpán. Nekem bejön!
Vendég

Nekem a lapra csukható PP Aria befér hosszában a csomiba, így kevesebb helyet foglal, mint régen az esernyőkocsi. Az csak átlósan fért el.

Amúgy tényleg tutira mindenki le fogja cserélni a kocsit. De általában más okból. Én csak azért, mert nem használtuk már sem a mózest, sem a hordozót és így feleslegesnek tartottam, hogy fenntartsunk egy drága babakocsit, és azt nyúzzuk. Eladtam 110eFt-ért és vettem belőle a 65eFt-os nagyobb gyerekülést és a 25eFt-os Ariat. Azt imádtam. 49 lett volna az ára, de a Kika-ban volt egy akció, hogy a kiállítási darab csak 25. Előtte való nap tették ki a kocsit. Másnap megvettem! :lol:
Ja és a mózest 6hós koráig lehet max használni. Utána nincs az a gyerek, aki fekve elvan. Meg veszélyes is lenne, simán kimászik belőle!!!
Vendég

Kakti!

Nézd meg ezt az oldalt http://www.gazdagmami.hu/ , én már kaptam innen, Ágitól jó ötleteket. És a közös mailcímre meg küldtem egy letölthető tanulmányt tőle, amiben 50 ötletet ad otthoni munkára. Már az egyiken töröm is a fejem, hogy megcsinálom.
ktc

ktc

Katica! Te már említetted konkrétan a nődokinknak, hogy számítasz rá a szülésnél?
Én úgy döntöttem szólok neki a köv. alkalommal. A múltkor azt mondtad, hogy szted természetes neki, hogy nála fog szülni aki hozzá jár végig, de azért csak meg kéne vele beszélni, nem?

Kép
zsizell

zsizell: Biztosan megérzik, hogy nem ugyanaz a kéz van ott. Azt azért nem hinném, hogy félnének. A kocsi jó, csak nekem elég drága. A dokival való egyeztetést én is legközelebbre tervezem, bár a 12. héten beírt februárra a naptárába. Legutóbb egy csajszi pont akkor kereste, mikor bent voltam és mondta neki, hogy max. 10 szülést vállal havonta. Szerintem ez így egész korrekt.

bellerreni: Nálunk az a baj, hogy csak néha rúg akkorát, hogy kívül is érezni lehessen és elég nehéz elkapni.
vicky79
Budapest III. kerület

Megjött a kenet eredményem. Egy fia bacim sincs. Se gomba, se semmi... :lol: :lol: (nekem még soha nem volt :oops: )
Bezzeg HPV gyanúm az igen. Aztán eltűnt. :roll:
Majd szülés után kell tipizálni, hátha mégis van! :shock: :shock:
Vendég

Nóri! Nekem is van HPV gyanúm. Azóta nem vizsgáltak, mert mire oda jutottunk volna teherbe estem és a doki azt mondta, hogy akkor már nem szabad. Azt mondta majd a terhesség végén, de én úgy gondolom, hogy nem zargatom a babót. Majd ha megszültem utána vizsgáltatom én is magam. Azzal nem lesz jobb, hogy tudom, hogy esetelg van... :?

bellerreni
Eger

Nekem is így volt. Elmentem a dokihoz, csinált rákszűrést. Visszajött, hogy HPV gyanú. Vettek le újat. Közben a doki akart írni immunerősítőt, amit 2 hétig kellett volna szedni. Én megkértem, hogy várjuk meg a a másik eredményt, mert babát szeretnénk és a kúra alatt nem lehet próbálkozni. Mondta, hogy 4 hét múlva menjek vissza. Már terhes voltam... :lol: Az újabb teszt meg nem mutatott HPV gyanút.
Vendég

Zsizell, jó, hogy mondod! 12-én akkor én is beszélek vele erről. Meg a várható szülési módról is. Közvetítő útján kerültem a dokihoz (Bori kórházi neonatológusa által), szerintem ő úgy beszélte meg vele, hogy előzetes kivizsgálás, terhesgondozás és szülés, de jobb, ha rákérdezek. Te mikor mész legközelebb?

Nóri, Reni, mi az a HPV gyanú?
ktc

Humán Papillóma Vírus
De tipizálva nem lett, csak olyan sejteket láttak a laborban, ami olyan, mintha az lenne! :evil:
Vendég

fg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:53-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

HPV: nálam egyszer régebben kimutattak egyet, nem a veszélyesebb fajtából. (többszáz fajta vírustörzs létezik) Mondta a doki, kár izgulni rajta, mert a felnőtt lakosság 75-80%-ának van/volt/lesz és nem lehet vele mit csinálni. Mivel vírus, nincs ellenszere, ugyanakkor a gyakorlat azt mutatja, hogy mint minden vírust, ezt is idővel legyőzi az immunrendszer. Állítólag kb. 1 év alatt tűnik el teljesen a szervezetből.

A barátnőm oltotta magát, de az csak a négy legveszélyesebb ellen jó, a maradék kétszáz ellen mit sem ér, úgyhogy nem vagyok róla meggyőződve, hogy szükséges. Most meg már ugye, monogám párkapcsolatban hova oltatgassam magam.

Nóri, a "tudnivalókon" én is hangosan röhögtem. Amúgy a hátam nekem is fájt. Tegnap meg tornáztam Rékára, attól meg a lábamban lett egy kis izomláz. Mondjuk meghallgatni túl sokszor nem fogom a csajt, mert iszonyúan idegesít az afektálása.

Lányok, én kivagyok a Ti plusz kilóitól. Hogy a fenébe lehet, hogy én már 6 kilónál járok, annyit azért nem eszem. Meg csomó gyümi, zöldség van benne. (Bea, köszi a tippet, megpróbálom ezek inkább este enni) Jó,jó időnként vannak elhajlásaim (lásd nutella), de ilyet régen is csináltam, mégsem híztam ennyire. Már az megfordult a fejemben, hátha a pajzsmirigy gyógyszer annyira lassítja az anyagcserémet, hogy minden beépül :oops:

Kép
juci-77

Juci, az első 3 hónap hízása teljesen hormon alapú. Illetve ahogy mondod, az anyagcsere is belejátszik. Én úgy vettem észre, hogy a nagyon vékonyak sokkal többet híznak az elején (meg összesen) mint akin alapból van némi plusz. Persze a vékonykákról meg sokkal hamarabb eltűnik...
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm szépen a tippeket a kórházválasztással kapcsolatban. Majd még erősen szükségem lesz a tanácsokra, tudom előre. :D
Az állandó lakcímem vidéken van a szüleimnél, de van Pesten ideiglenesen Feriéknél (15. ker). Hogy télen hol lesz, azt még nem tudom, mert fogalmam sincs, hogy hol fogunk lakni a baba születése pillanatában, illetve, hogy át fogom-e jelenteni magam.De majd kiderül télen legkésőbb.
Vendég

Bea!

Asszem ott az Uzsoki az illetékes intézmény. Az is elég jó állapotú. Egy bnőm szült ott, majd kifaggatom. Azt kellene megtudni, hogy melyik kórház mennyire zsúfolt. A Jánost, az Istvánt és az Imrét azt tudom, hogy az. De ha választott dokid van, nem olyan vészes. De ügyeletesnél talán jobb egy kevésbé frekventált kórház, mert ha csúcsidő is van, ráérnek Veled foglalkozni! Meg ugye ezért jó egy szülésznő.

Juci!

Ma reggel 2,6kg a hízásom! :roll:
Vendég

Tényleg Bea, Te mit kukorékolsz ilyenkor a babanet előtt???? Nálatok extra korán van!
Mondjuk kivételesen Luca 5-kor keltett, hogy szomjas és fázik (nem csodálom, mert k... hideg van éjjel már). Bebújt mellénk, odadugta a hideg tappancsát. Kicsit pörgött, most meg szunyál! :twisted: Én meg 5óta ébren! :roll:
Vendég

Nóri Ma olvastam végig a tegnap közzétett szösszenetet. Hangosan és könnyesre nevettem magam. A baj csak az, hogy döntő többségét mindenki átéli :lol: .
pammut

Nem tudtok valami homeos köhögés elleni szert, ami golyós és nem kanalas, mint a Stodal? Luca köhög és sehogy sem hajlandó lenyelni. Pedig eddig pont fordítva volt. Látszik, több mint fél éve nem volt náthás sem...
Vendég

Juci Előkerestem a régebbi kiskönyveimet, hogy megnyugtassalak súlygyarapodás terén. A 21. hétig 4-6,5 kg-t szedtem fel, a végeredemény 15-18 kg lett. Volt olyan hónap ahol 4 kg-t híztam, pedig nem ettem többet. Ez így volt akkor is amikor első gyerekkel otthon csak magamra figyeltem és akkor is amikor dolgoztam és cipeltem a kisebbeket oviba, bölcsibe. És én nem szedtem gyógyszert semmire, mégis ennyi lett. Utána 1-2 év alatt kb. visszafogytam a kezdő súlyomra. (A szülés után jó esetben rögtön 10 kg-al kevesebb :D .) Tehát ne aggódj!
Most 10 kg-al többel kezdtem (irodai ülőmunka áldása), remélem nem haladom meg majd a mázsát, mert az nagyon-nagyon ciki lenne.
pammut

Jó reggelt Csajok!

Én kíváncsi leszek rá, hogy a végére mennyit szedek fel, de nem érdekel. Mindent a piciért :lol: Majd lefogyom. Nekem sem jó belenézni a tükörbe, de nem vagyok hajlandó ezen idegeskedni. Ez együtt jár a babával :lol:

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Bea!

Merre van Neked a vidék?
Mert az egyik barátnőm egy nagyon jó szülésznő Szolnokon. Ha jobban ragaszkodsz a választott szülésznőhöz mint a választott dokihoz, és nincs is neked a világ másik végén, akkor szívesen ajánlom! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juci!

Ne aggódj!
Az egy dolog, hogy eddig csak 1,5 kg-val mutat többet a mérleg! Beszélgessünk majd a végén! Szerintem te amúgy is fele annyi vagy súlyra, mint én. Sokkal több pluszt visel el a szervezeted! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ma végre van egy nyugis napom - ez az egész hét rémálom volt, folyamatosan dolgoztam... Fáradt vagyok.
Ma is kéne haladnon ilyen gépe előtt végezhető, írós munkákkal, de inkább dolgozok a hétvégén, minthogy itt zöldüljek egész nap. Nemsoká elmegyek edzeni, aztán majd délután belefogok.

Juci, a hízás miatt ne aggódj, Te olyan szép kis vékonyka vagy, azért jön fel több, hamarabb lemegy. Én vastagka vagyok, mégis feljött már több, mint 4 kiló :(
Sajnos nekem eleve egy kis atommáglya hatékonyságával hasznosulnak a bevitt kalóriák, úgyhogy minden kilengés meglátszik - mint a mellékelt ábra mutatja (egyik nap befaltam 5 merci csokit, szóval a pokolban fogok elégni :))

boruska

Nóri, nekem itt a könyvem 12 fajta golyós köhögés elleni szert sorol, de ezek nagyon tipizálva vannak, milyen köhögésre kellenek. Én eddig csak Stodalt mertem Lillunak adni. Kanállal ő se nyeli, én Nurofen adagolóját használom hozzá. Mi minden gyógyszert ami ilyen folyós abba töltünk...

KépKép

KépKép
beneildi

Jaj lányok no para a kilók miatt, főleg aki ilyen alacsony súlyról indult. Az ilyeneken csak az olyan kategóriáknak fájjon a feje, mint én is vagyok.
És nem elkeserítésképpen, de én a mostani kilóimat nem annyira a terhesség, inkább a szoptatás alatt felszedett kilókból szedtem össze. :oops: Nem bántam meg a hosszú és sikeres szopit, de most megszorítások lesznek akkor is :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

De jó nektek, hogy híztok!!!!!!! :evil: Nekem most is 50-et mutat az a rohadt mérleg, pedig most ettem! Jó, nem digitális, így nem pontos, de attól még odébb mozdulhatna! És ugye nekem ez a nem-súlygyarapodás az egyik parám! :shock:
ktc

ktc: Még nekem is kevesebbet mutat bőven a mérleg, mint az első mérlegelésnél. Én úgy vagyok vele, hogy legalább ezért nem b@szogat a doki meg a védőnő. A szénhidrát diéta megteszi a hatását. Én a terhességet 74 kilóval kezdtem, az első védőnői látogatáskor 72,5 voltam. Utána lementem 69,5-re és most 70,3 vagyok. Mindenki azt mondja, hogy az arcomon és a karomon-hátamon látszik hogy fogytam. Szóval én nem bánom.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát csajok, úgy nézem, ma léptem a 6.-ik a hónapba! Azért telik az idő, nem kicsit!!!!
Hízás: 70 kg-al kezdtem, most vagyok 74kg. Néha 75kg, ez függ attól is, hogy mennyire gyakran sikerül elcsoszognom wc-re... :oops: :oops: Úgy gondolom, nem vészes ez a nagyság, én beleolvastam a januári topikba, ott a velem egyidősek már 6-15kg között szedtek fel!

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Ma van az utolsó napom itt Debrecenben :( Sajnos még legalább két hónapot dolgoznom kell, hogy leteljen a rezidensi képzésem és elfogadják. Hétfőtől Mátészalkára fogok ingázni. Már úgy megszoktam az itteni embereket, tök jó kis társaság alakult ki, bulizni is eljártunk együtt. Most meg kezdhetek egy teljesen vadidegen helyen, ahol valószínűleg eleve negatívan fognak hozzám állni, mert terhes vagyok és két hónap múlva el is megyek táppénzre :(
Szóval rendesen magam alatt vagyok. Nincs kedvem semmihez :(

(bocs a nyafi miatt)
zuzmooo

Sziasztok lányok!!
Jó rég voltam, de mindíg olvaslag titeket, ha időm engedi.. :oops:
Ti hogy álltok 4d- uh ügyileg melyik rendelőt javasoljátok???

Kép
bettike830

Sziasztok,
hát megint sikerült jól eltűnnöm, és alig bírom visszaolvasni, amit írtatok... Iszonyat sok melóm van, és a héten elkezdtem betanítani az utódot, aki átveszi a munkámat... hát elég küzdelmes eddig, nem túl fogékony a kollegina (58 éves), csináltam egy segédletet, (SAP-hoz) de nem hajlandó belenézni... borzalmas. Mégsem vághatom tarkónk, hogy figyeljen oda... na mindegy, remélem előbb-utóbb belejön.
A főnökeim behívtak hétfőn, hogy meddig szeretnék maradni. Mondtam, hogy ameddig bírok (végig), mert januárban a nagy árválltozást nem tudja más megcsinálni, és nem is adnak jogosultságot másnak (SAP-ban), úgyhogy azt még meg kéne csinálni... (kb 100 -200.000 tétel). Mondtam, hogy ha a gyerek is úgy akarja, akkor maradok még arra a kb. két hétre, de aztán felejtsenek el...

babakocsi... nekem ez a favorit, de sajnos nekem elég "drága", és a kocsiba se nagyon férne el, mert csak lapjára csukható, amúgy minden szempontból megfelelne... A színe tetszik a legjobban... :)
Máshol van olcsóbban, de itt a legjobb a kép.

http://bolthely.hu/babyshop/id/01028_Titi_Triton_3_in_1_Red_Babakocsi___Esovedo_

hízás... hát én ma reggel kereken 60,0 kilót mértem... 55-ről indultam, úgyhogy én is 6 kilónál járok, de nem érdekell (télen 62 voltam). Remélem nem fordul át 7esre a kezdőszám a végére...

Szép napot, ha tudok jövök még...
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

bettike: Mi az istenhegyi úton voltunk, de elég drága. Nekünk a genetikai uh miatt megérte, de csak mozizni nem biztos hogy ide mennék. A 4d genesist nagyon ajánlják a 4d-s uh fórumon. Én is feltettem oda a babónk arcáról kapott képet.

barbi: Az ő érdeke lenne, hogy odafigyeljen, mert utána nem fog neki tudni senki segíteni. Majd megtanulja a saját kárán. Azért én az árváltoztatást is megmutatnám neki, mert én is úgy terveztem, hogy végig dolgozom és látod mi lett belőle. Nem éri meg veszélyeztetni a babát és szerintem te sem tennéd. Tényleg jó ez a kocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Juci- ne aggodj, en is hat kilonal jarok, pedig reggeli: egy fel szelet barnakenyer, ebed: ami tetszik, de nem tul sok plusz 3-4 kocka Milka csoki :lol: , vacsora: joghort zabkorpaval es alma, neha nasi alma. Es megis 6 kilonal tartok. De azt olvastam, hogy aki fogyokurazott elotte- en pont a tavasszal fogytam le ezt a 6 kilot, az ilyenkor altalaban rekord ido alatt visszaszedi. En erre elo pelda vagyok. :cry:Szoval barmi, ami felboritja az addigi anyagcseret visszaut a terhesseg alatt. Ha a pajzsmirigyed eddig tultermelt, es arra szedsz gyogyszert, akkor az nagyban befolyasolja az anyagcseret, mert a magasabb hormonszint felporgette eddig. De elobb-utobb kialakul egy egyensuly, es akkor leall a raktarozas.
Edit- valoban hihetetlen, hogy telik az ido, meg most nezegettem a terhessegi tesztet, most meg mar tul vagyok a felidon.... :shock: :lol:
geri79

na, gömbölyödik itt a többség szépen :lol: :lol: :lol: egyébként megnéztem, azt írták, hogy az első harmadban 1-3kg, a második és harmadik harmadban pedig heti 300-500gr hízás várható. Ha sovány volt az illető heti fél kilo, ha túlsúlyos, akkor 300gr. Testtömegindex alapján kategorizálják a sovány, átlagos, túlsúlyost. Tehát nekem eszerint 6kilo körül kell járnom. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Barbi, szerintem már nagyon rizikós azt a januári munkát bevállalnod... elsősorban magad és a baba miatt is, már nagyon nem ott fog járni az agyad, plusz heti ctg stb. szerintem elég lesz Neked az is :wink:
Én Lilluval hősködtem, de a 24. héten nagyon örültem, amikor eljöttem táppénzre, utólag visszanézve előbb kellett volna.

KépKép

KépKép
beneildi

hol van mindenki??????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Hízás: ne is mondjátok!!! Ma reggel mérlegre álltam...(55kg), már 4kg-ot hiztam, de csak én tehetek róla, innestől leállitom a csokizabálásom, annyira béna vagyok, csak nyomom befelé a sok édességet egész nap :evil: De ennek vége!!

Tegnap végigolvastam az utóneveket. 2 kedvenc nevem van: Yeti és a Kandida...azt hiszem ezek felteszik a pontot az i-re :D :D :D
lara

Sziasztok!!!
egy kis szösszenet a jobb kedvért! :lol: :lol: :

A férj hazaér a munkából, és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chips-es zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva-nyitva, ahogy a kert bejárata is, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba, még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt, és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen
ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva-nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó
mögött...

Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon,
ruhadarabokon és egyéb akadályokon, aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett. A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyosóra, bent csurom víz minden, a WC-papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém van a tükörre kenve...

Most már rohan a hálószobába, felkészülve a legrosszabbra.

És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz, és mosolyogva megkérdi
tőle:

- Szia drágám, hogy telt a napod?

A férj dühösen nézi:

- De mi történt ma itt?

A feleség ártatlanul:

- Tudod, mikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni, hogy mit
csinálok egész nap.

HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!

Kép
Kép
ronci

bemásoltam emailbe,és elküldtem a férjemnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Én is rég jártam erre, azaz, olvasgattalak Titeket, de olyan sűrű volt ez a hét: itt volt nálunk Szegeden anyukám, persze, hogy egyik nap sem kapcsoltam be a gépet, jött velem védőnőhöz (hallgattunk szívhangot :)), terhestanácsadásra, jókat beszélgettünk, ettünk, pihiztünk, de rengeteget segített is nekem.

Voltam ismét genetikai UH-n, mert a magas AFP miatt kétszer kellett mennem, de szerencsére most sem látott semmi rendelleneset a doki, jók a méretek is, és képzeljétek, a megismételt vérvétel után az AFP-m határértéken belül van. No, erről ennyit. :)

Gömbölyödés: nem egész 56 kg-ról indultam (a magasságomhoz képest picit soványnak számítottam) ma reggel pedig 61 kg-ot mértem. Még nem igazán érzem ezt a gyarapodást, de inkább örülök neki, mert az elején alig tudtam enni, és már attól féltem, ez valami problémát okozhat. Mondjuk voltam már 67 kg is, de annál több még nem hiszem. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyi leszek februárban, de egyetértek Renivel (ha jól emlékszem, Reni írta): a kilók nem igazán érdekelnek; rendszeresen eszem, nem gondolom, hogy többet, mint előtte, próbálok változatosan, szóval olyan nagy gond csak nem lesz belőle. Egyedül az általatok is sokszor emlegetett édesség mánia, ami kiakaszt... Milka csoki... abból is a marcipános... na abból egy tábla simán lecsúszna egyszerre.

Utónevek: egy újságban olvastam egy listát olyan keresztnevekről, amiket nem engedélyeztek. Egy nagyon megmaradt: Pimpinella. :D Vagy inkább: :( Hogy lehet ennyi esze valakinek??

Kép
erusverus

Pont ma vagyunk 20hetesek! Végre nekünk is félidő!
Hát a súlyokról: én 2-vel vagyok több, mint mondjuk a 10.héten, de kb. annyi vagyok, mint mikor babás lettem.. de mivel én eleve egy tizes túlsúllyal indítottam, így aztán van rajtam 10kg plussz most is.. :cry:
De szerintem aki látott az iwiwen, az látta, hogy ott van rajtam az a plusszocska, bár egy fürdőrucis kép sincs rólam fent/erre azért figyeltem! :lol: :lol: /
Éjjel borzasztó rosszúl aludtam, minden féle hülyeséget össze álmodtam, a maradék időben meg forgolódtam, mert mindenhogy kényelmetlen volt... :cry:
Remélem ma már tudok aludni...bár azt is remélem, hogy a született feleségeken meg nem alszok el!!!

Kép
Kép
ronci

Fú Ronci, a gáz, hogy mi mindjárt ennél a szitunál tartunk.
Rosszul voltam, Lillu rossz, nem alszik, a ház tiszta kupi és apa mindjárt itthon :shock: de annyira jó volt Lillával gesztenyét szedni, hogy még ma ez sem érdekel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Képzeljétek, ha éjszaka felkelek pisilni, a baba felébred és utána lőttek a visszaalvásomnak mert felélénkül és elkezd bukfencezni...én meg fenn vagyok reggelig...
Már ott tartok, hogy éjszaka felriadok, hogy pisilni kell, de nem merek elmenni...
Ma éjjel amikor felkeltem, utána elkezdett csuklani...vagy 10 percig egyfolytában nyomta...
Olyan fáradt vagyok, alig aludtam a héten :(
Gondolkodtam, hogy alig vártam, hogy lehessen érezni a mozgását, erre tessék, most jól megkaptam... 8)

Erusverus, de azért a Yeti és a Kandida simán veri a Pimpinellát :D
lara

Sül a méteres kalács... hmmmmm
Remélem jó lesz!
Vendég

Barbi! Én ugyanezt a kocsit néztem ki magamnak sárga feketében és raktam fel vagy 2 hete :lol: Nekem is nagyon teszik, de ehet, hogy mi sem tudjuk megvenni. Kicsit nekünk is drága. Majd meglátjuk hogy sikerül még addig gyűjtögetni :lol:

Én az édességet is eszem amikor jólesik. Jó nem egy tábla csokit az igaz, de ha megkívánom akkor csipegetek mindenből ami jól esik. :lol:

Szép kis nevek... :? Azért ilyennel biztos nem büntetném a gyereket. Lehet, hogy mi is találtunk közös nevezőt a fiúnévre. Most a Robint ízlelgeti az embőc. Nekem tetszik nagyon ő még gondolkodik rajta. Na majd meglátjuk. :lol:

bellerreni
Eger

Csajok!

November 6-7-8. Budapest Papp László Sportaréna Babamama expo!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?