Új privát üzeneted érkezett!

Arte!

Meddőségi kéne bemeni jelenkezni és ott csinálnak sperma vizsgálatott! De lehet menni magánrendelésre jó pénzért is de szerintem jó a tb támogatott! Ha van a környéken!!

Kép
grácus
 
 


http://www.oviklub.hu/betegeknek/3_med_vid.php

Itt remélehetőleg találsz szombathely közel van hozátok! Ugye???

Kép
grácus
 
 


csak gyosan!
arte!
a sima urulógusnál kezdődik az egész, nem lesz kellemes, mert lesz prosztata vizsgálat, norbi csak annyit mondott, csattant a kesztyü, aztán utána .... :lol: ő utal be sperma vizsgálatra, de ne csak azt nézzék, hanem a tenyésztést is, ja és azt mondja, hogy 3 éve próbálkoztok.

laar!
mivel tápis mira 4 hós kórtól bébiételeket ehet, azok szigorúan ellenőrzöttek. mi simán adtuk botinak, semmi baja nem volt , imádta.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyors bekukk:

Arte: Felénk úgy működik a sperma vizsgálat, hogy a nőgyógyász ad egy papírt a férfi nevére kiállítva és azzal kell mennie a kórházon belül a laborba, ahol adnak időpontot. Otthon is meg lehet csinálni a dolgot, csak az a lényeg, hogy max. fél-háromnegyed óra alatt beérj vele. Másnapra van is eredmény.
Spermavizsgálat előtt célszerű legalább 10 napig nem szeretkezni, hogy minél életképesebbek legyenek a kiskatonák és lehetőleg ne igyon alkoholt se azokban a napokban a párod. Szerintem tök jó, ha elmegy erre a vizsgálatra, mert ez egy tök egyszerű, fájdalommentes valami és sok mindenre fény derülhet belőle.

Drukk-drukk-drukk!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Szia Arte!

Köszönöm, nekem nincs mostanában időm megnézni ezt a műsort, most megnéztem.
Nem eszi a tápszert a kicsi mindig meghagy belőle mostanába, reggel nagyon korán kel, hiába teszem le később, azért akartam megkérdezni, meg én is mindenhol 6 hónapot olvastam.De lehet h szükséges előbb elkezdeni, mert már nem elég tápláló neki a táp.
Mindenesetre jövő héten megyünk dokihoz megkérdezem, addig várok még vele.

Köszi Etna neked is.

puszi csajok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Úgy látszik mindenkinek csak egy gyors bekukk futja az idejéből. Sajna én is így vagyok most. Megyek ki a házhoz a deszkáimhoz amik a fafödémhez kellenek. Már sokkal jobban vagyok, csak kicsit vagyok dáthás, de ezt mindig soká hagyom el....

Köszi a segítséget lányok, ha megjön akkor mindenképp doki lesz mindkettőnknek én nem fogok éveket várni azzal h őt is kivizsgálják az biztos.

Legyetek jó és vigyázzatok magatokra!!!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajszik!

Most nálunk is ez a téma. A párom is azt mondta, ő is szívesen elmenne valahová, hogy megnézzék őt is. Köszi a tippeket, ezek most nekünk is jól jöttek. Ha hétfőn megyek a dokihoz, majd rákérdezek, bár mint tudjátok nálunk azért más a helyzet, hisz én már voltam spontán terhes, csak elvetéltem. Már most attól parázok, hogy nem fog csinálni semmit, hiszen már egyszer összejött. De majd megpróbálok bekeményíteni! Ha végképp semmit nem csinál, akkor elmegyek másik dokihoz, akit ugyan úgy dicsérnek mint őt.

Olyan fura érzésem van, mint amikor középidős fájdalmam szokott lenni, és az ovumikimen is vannak páfrányok, pedig még csak a ciklus 8. napján vagyok. Ez őrület. Jó lenne, ha érteném.

Arte örülök, hogy jobban vagy. Egyébként mikorra is nem várod???

Nofi merre jársz??? Minden oké??? Kívánom, hogy kerüljön el messze a mikulás!!!!!!!!!!

Puszika mindenkinek
szilvi09
 
 


Sziasztok Lányok...

Köszönöm a bíztató szavakat, tündérek vagytok, annyira jó, hogy vagyunk egymásnak. Puszi érte mindenkinek.

Hogy mikorra nem várom a mikit, az nálam lutri, nincs beállt ciklushosszam. Viszont, a ciklus.hu-n is vezetem a hőmet, és ott a 16. cn-ra jelölte be (ma vagyok a 25. napon), hogy akkor volt tüszőrepedésem. No hát akkor: mi együtt voltunk Sadával előtte 2 nappal, aznap és utána köv. nap, előtte 2 napig páfrányerdőt neveltem az ovumikin (14-15.cn), másnapra még lejebb ment a hőm, aztán elindult felfelé. Volt 4 nap, amikor kihalt a páfrányerdőm, de most újraéledt. A hőm cikk-cakk-ban változik, de láttam én már olyan terhesgörbét, ami ilyen volt. Tehát a remény tovább él. :-D

Tesztelni később - jóval később - fogok, nem szeretnék csalódni. Megvárom a leghosszabb ciklusom napját, addig tuti kiderül valami.

Szilvi, ne idegeskedj, szerintem az nem baj, ha korábban érzed a fájdalmat. Ha most próbálkoztok, lehet, hogy sikerül a baba, és nem kell mennetek sehova, még. ;-) A babatevezők otthonán rengeteg olyan görbe van, ami korai tüszőrepedést mutat, és terhesek. :-) Higgy magatokban, és a JóIsten megajándékoz egy babával. Csak pozitívan. :-)

Arte, szorítok nektek, hogy minden rendben menjen. Próbálj meg pihenni.

Ha kicsit is hisztek az agykontrollban, próbáljátok meg a következőt:
csukd be a szemed, képzelj magad elé egy lépcsőt. Lassan menj le rajta, és lásd, a lépcsőkön a számokat, 21,20,19...stb. egészen 0-ig. Amikor leértél, egy réten találod magad. Sétálj rajta. Út közben találsz egy egész alakos tükröt. Nézz bele, és lásd magad annak, ami lenni szeretnél. Egészségesnek, pocakosnak... Amikor kigyönyörködted magad, lépj el a tükörtől, és indulj vissza a réten a lépcsőhöz. Lassan számolva, menj fel rajta. Amikor felértél, nyisd ki a szemed. Mehet tovább a nap. Egy 10 perces lazulással, és meditációval csodákat lehet tenni.
Én tegnap láttam magam a tükörben, egy szép, szöszi, göndör fürtös hajú kislány állt mellettem, és nagy volt a pocim. :-) Egész napra jó lett a kedvem ettől a képtől. :-)

Most búcsú, később benézek. Puszilok mindenkit: Nofi :-)
nofertiri
 
 


hát sziasztok kislányok....
tudom szörnyű vagyok mert nagyon eltüntem de volt mit feldolgoznom és átvészelnem és aztán a sok meló...
de remélem azért nem felejtettetek el teljesen....:-)
mostmég nem olvastam utánatok sok mindenről le vagyok maradva de bepótolom.
hiányoztatok nagyon és idegen nekem még itt de remélhetőleg majd megszokom...
nos rólam annyit hogy jól vagyok túl a második lombikon és ismét kismama vagyok bár nem hittem benne de a kis manóim csodát tettek és bebizonyították hogy ők igenis erős babócák.
holnap fogunk uh.menni és remélem minden rendben lesz és talán kiderül az is hány picurim van....
etna most jobban odafigyelek magamra.mióta a beülti volt nagyon sokat pihenek és most is mióta kiderült a jó hír.nagyon-nagyon odafigyelek magamra és próbálok pozitív lenni de soksor eszmbe jut az első babám és ami történt.de bízom benne hogy ez most nem fog megismétlődni...
ti hogy vagytok????
remélem mindenki jól és kicsit képben leszek ha utánatok olvasok...
sok puszi nektek
bibócska
bibócska
 
 


Bibócska!!

Gratulálok! Drukk a holnapi uh-hoz! Pihenj és vigyázz magadra!

Puszi! :D

Kép
grácus
 
 


Bibócska!!

Nagyon nagyon nagy gratula Nektek. Vigyázz nagyon magadra, magatokra. Csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!! Remélem hamarosan mi is követni fogunk Téged. Millió puszi, és drukkolok!!!! Várjuk ám a beszámolót!!!!!!

Puszi
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Drága Bibócska, olyan jó, hogy előkerültél végre! Sokat emlegettünk! Gratula a lombikhoz és csak pozitívan, mégegyszer nem ismétlődhet meg az a dolog, nagyon boldog kismami leszel!!! Várom, a holnapi uh-t, gyere utána és számolj be nekünk légyszi! Nagyon jól teszed, hogy sokat pihizel!!! Millió pussz neked!

Nofi: Ígéretes, amit agykontrollozás közben láttál! Én is használom az agykontrollt. Meggyőződésem, hogy így vonzottam be Alexát és anno a páromat is! Alig várom már, hogy tesztelj!

Minden csajszinak megy adrukk!!!!!!!!!!! ++++++++++

Szilvi: Arte okt. 5-re NEM várja a mensit. Nem tudom, miért, de ez a dátum valahogy megmaradt a fejemben.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Gyors néhány sort! Olvaslak ám, csak időm nincs írni!!

Nofi! Nagyon drukkolok, hogy babás légy! De szerintem nálad ez már kész tény!! De persze, hogy kivársz megértelek!! Én is ezt tenném!!

Arte! Te aztán kisérted a sorsot!! Tessék nyugodtan megülni a popodon!! Nem ám nekem babásan emelgetsz vagy festesz!! MEg Ne halljam!! Vigyázz magadra kérlek!! Drukkolok, hogy ott legyen már a manókád!! Nagyon szimpi a férjecskéd hozzáállása!!

Bibócska! Nagyon örülök neked!! Remélem, hogy minden rendben lesz veled!! Kiváncsian várjuk a fejleményeket!! ÉS ne gondolj semmi rosszra csak az új élet lebegjen a szemed előtt!! Puszi!!

Most megyek! Készülödök lassan kezdődik a koncert. :D Sziasztok!! Többiek millió puszi nektek és köszi a sok jó kivánságot!! Már jól vannak a gyerköcök, még kicsit köhicsélnek és az orruk is folyik de egyáltalán nem vészes!! :)
wpetra
Pusztavám
 
 


Lányok!
Megy tovább a durkk!!

Bimbócska!
Nagyon nagy gratula, vigyázz magatokra.Sosem szabad visszanézni a múltba..csak arra szabad gondolni, h minden rendben lesz..és hidd el úgy lesz.

sok sok puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok, csajszik!

Bibocska, annyira örülök hogy végre jelentkeztél. Minden nap gondoltam rád és elképzelésem nem volt hogy miért nem jelentkezel. Tudtuk hogy szeptemberben már jelentkezned kellett volna és türelmetlenek voltunk már. Nagyon klassz hogy sikerült a lombik. Végezz te is agykontrollt és próbálj minél nyugodtabb lenni. Holnap alig várom a beszámolódat. Ha kapsz uh képet azt is szívesen megnéznénk. Puszillak.

Nofi, nem semmi egy csaj vagy. Ez az agykontroll dolog nagyon tetszik. Én tuti hogy naponta többször is meg fogom csinálni. Én eddig is nagyon hittem a vonzás törvényében. Szorítok ám de nagyon.

Többiek, megy a nagy ölelés, most többet nem írok, megyek boltba. Ma jól kipihentem magam. Talán könnyebb lesz az éjszaka.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


sziasztok lányok!

botikám taknyos, de nem ezért nem jötte, a norbi is és tudjátok két beteg pasi, nem tom melyik a hisztisebb. boti csak az orrszívót nem engedi a norbi jajgat. :roll: egy kis nátha. már bevette az egész fiók gyógyszert, szerintem az aranyeres bogyót is. legalább az sem lesz neki, bár eddig sem volt. szerintem a hashajtóval kombinálva jót fog tenni :lol: mivel az is volt a fiókban. :lol:

nofikám!
velem is megcsinálták anno és én is láttam magam mindig terhesnek. sőt már tudam, hogy az vagyok. pedig lombik előtt voltam. az is lettem. de én egy mogyicsokiban fogadok, hogy kismama vagy. ja nekem az orrdugulás és száraz torok mindig tünet volt, csak elfeljetettem írni.

szilvi!
ne számolj drága, akicózz! drukkolok ezerrel!

arte!
jobbulást, neked is megy a drukk!

drága bibócska!
engedd el a kismanót, a mostani kisbabáknak már nem szabad, hogy szomorú legyen az anyukájuk. olvasd el dr raffai könyvét a mágikus köldökzsinórt, tanulságos. csak + an, természetes, hogy félsz, de nem kell, tuti nem lesz gond. csak ígérd meg, hogy nem könnyelmüsködsz és hiába vagy jól, ne feledd, a lombik mesterséges megtermékenyítés, nem spontán terhesség. triplán kell vigyázni, mint rendes kismamaságnál, de tripla is lesz az öröm, aki ennyit szenved a babáért, nagyon megbecsüli. és elkapatja :lol: de nem baj, ennyi kell. magnézium, méhpempő kapszula, segíthet.

petrám!
jó szórakozást! gyerkőcök jól vannak?

vasi!
nem hívtál, mi a fax van győrrel?

lucám! merre jársz?

agykontroll és titok könyv vagy film, nagyon hatásos. vitaminok és ++++++++++++++++++++++ gondolkodás.

megyek mert a kis agykontroll felébred, ha nem vagyok mellette, képzeljétek dumál, főleg a saját tükörképéhez, ebben is tiszta pasi, önimádó. meg harap, főleg a vállamat, ma már bünti volt érte, 1 percig megfordítottam, nem szóltam hozzá, aztán megint csinálta, megint megfordítottam. csodálkozott, addig csinálom, míg rá nem jön, hogy ha rosszat cisnál bünti lesz. még a végén verni is fog. :twisted: na azt azért már csak nem. petrám itt az új kornélka, botinak hívják. :idea:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


nofikám ezt ma csak neked és persze csak ma!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Nofim!

Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok neked.
Kívánj ma vmit és a kívánságod teljesülni fog.

millió puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok...

Etnám, Laar, elbőgtem magam, köszönöm Nektek. :-) Még mindig potyognak a könnyeim a meghatottságtól.

No, már látok...
Bibócska, de jó, hogy írsz, és ilyen fantasztikus híreket. :-) Tiszta szívemből kívánom, nyugodt terhességed legyen, gratulálok. Pihenj sokat, és vigyázz magatokra. :-)

Szilvi, Arte, drukkolok nektek, hogy együtt legyünk kismamák. :-) Vonzzuk be a babákat a pocakunkba!!!

Petrám, nagyon Boldog Névnapot kívánok. :-)

Kép

Majd várjuk az élménybeszámolót a koncertről. :-)

Etnám, hihihi, a pasik már csak ilyenek :-), jópofa lehet a párod, ahogy kipakolta a szekrényt. :-) Remélem használni fog neki, és "kilábal" a náthából.

Amai horoszkópom azt mondja - Csillag Lilla szerint - a jövő hét a Mérlegeknek abszolút jól alakul, ők a hét nyertesei. :-) Anyukámnak meg gyermekáldást mondtak. (Ő már nagyon nincs abban a korban. ) :-)

Most búcsúzom, mennem kell a készülődni, holnap utazunk a párom szüleihez, meg hát a ma estére is. ;-)

Puszilok mindenkit: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok lányok!

Ittvagyok én is, csak nem tudok írni mindig. :( Tamásom minden időm leköti, mostanában nem alszik túl jól, ma éjfélkor muszáj volt áthozni mellénk, mert nem bírtam vele. Itt is kb. egy óra múlva aludt csak el, dobálja magát, hason fekszik, felhúzza a lábait maga alá, mintha fájna a hasa. Aztán még 3-szor kelt éjjel... nem tudom mi lehet vele. A múltkor már akartam írni Angyalnak, hogy én is megvettem Ranchburg Jenő Szülők könyve c. könyvet, nagyon tuti, az öreget bírtam mindigis, ebben is rengeteg okosságot ír. többek között a külön és együtt alvásról is. Azt írja képzeljétek, hogy minden gyereknél egy-másfél éves kor körül jön elő a sötétségtől való félelem, kinél jobban, kinél kevésbé. Lehet ez van most Tamással is. Nem akarok ideszoktatni mellénk, egész éjjel nem aludtam, attól félek ráfekszek, két pasi között lapítottam, egyik jobbról horkolt, másik balról, király éjszak volt :D Amúgy ezt a Ranchburg Jenő könyvet tényleg ajánlom mindenkinek, neten rendeltem az Alexandrában, olcsóbb volt, mint boltban.

Etnám!
A harapással vigyázz, tényleg ne tanulja meg, ügyesen csinálod a büntit. Képzeld barátnőmnél voltunk hétvégén, jan.ban lesz két éves a kisfiú és iszonyatosan harap, ha valami nem tetszik neki. Olyan szinten voltak, hogy barátnőm fogta a kezét, gyerek nekiállt hisztizni, nem akart arra jönni. Meg akarta harapni a Bea kezét, Ő elrántotta és a gyerek a saját kezét harapta meg olyan szinten, hogy az egész fogsora meglátszott még órák múlva is. Ha úgy meséli el, komolyan el sem hiszem... de ott voltam, láttam. Nem tudja már leszoktatni róla. Ha rácsap a szájára picit, akkor azt gondolja, hogy anya verekszik, neki is lehet.. nehéz ügy. De a büntivel jól csinálod. PUszi Nektek és mielőbbi gyógyulást!

Bibócska!
Én is nagyon örülök Neked, annak meg mégjobban, hogy kismami vagy! Annyira szorítottunk itt Neked, mégha nem is írtál, gondoltunk Rád sokat. Remélem most már többet jössz és mesélsz nekünk mi újság a pociban! Vigyázz nagyon Magatokra! Puszi

Nofi!
Neked is nagyon megy a drukk, jobban izgulok, mint Te, hogy mi a helyzet! Remélem már ketten vagytok! Puszi-puszi

Arte, Szilvi, Grácus!
Értetek is szorítok, remélem a vizsgálatok meghozzák az eredményt és végre beköltözik a manó a pocakba!

Daniella!
Meggyógyult teljesen Alexa? Helyes nagyon a képeken, a szemei mindig elvarázsolnak.

Laar!
Néztem Mírát iwiw-en, teljesen más lett az utóbbi képeihez képest! Látszik rajta, hogy jó evő, igazán kis husis.

Kiru!
Pelus ügy megoldódott?? Remélem már nyugisabb éjszakáitok vannak. Bár látod, nekünk már 4 hónapja tök jó volt, most meg megint ezerszer kelek hozzá.. :( Mindegy, majd csak változik.

Petrám!
Te sem jössz sűrűn mostanában! Remélem gyógyulgattok Ti is.

Mennem kell, mert Tamásom nem bírja, megint majdnem resetet-et nyomott, a hajam égnek áll tőle, elszállt volna a regényem :) Ha tudok jövök még, puszi Nektek és szép (eső mentes) napot!!!

Kép

Kép
luca81
 
 


A szülinapos Nofinak és a névnapos Petrának sok-sok szeretettel!

Kép

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok Csajszik!

Elöször is Boldog születésnapot neked Drága Nofikám! Remélem, hogy útólag majd szép ajándékot kapsz az élettől!! És köszi szépen a köszöntést!!

Drágáim! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, a köszöntést és a képeket! Nagyon édesek vagytok!!

Etnám! A harapás egy olyan dolog amit minden gyerek kipróbál egyszer!! Ahogy Luca is írta, jól teszed, hogy olyan büntiben részesíted, amiből előbb vagy útóbb érteni fog, mert az elég érthető, ha nem foglalkozol vele néhány percig. Én is bevetem a Kornélkánál néha!! Még most is! Ő is harapot, aztán néhányszor én is úgy intéztem, hogy magát harapja meg, és szép lassan leszokott róla!! Az pedig, hogy méltó útódja lesz a fiamnak már megmondtam neked néhány hónapja, mikor a virágföldet rámolta a kompból! :D:D

Lucám! Ne aggódj, nem fogod magad mellé szoktatni Tamást. Vegyetek neki egy kislámpát amit a konnektroba tudtok dugni és akkor kevés fényt ad. Ilyen nálunk is volt, hogy csak akkor aludt jól, ha halkan de ment mellette a tv. (sokszor csak zene, de most is néha bekapcsolom neki éjjel, ha sokszor nyöszörög. lemegy a mese, aztán a dvd, képernyő kimélője megy egész reggelig, ennek alig van fénye, mert fekete alapon egy fehér apró szöveg koslat az egyik sarokból a másikba!) A lámpát próbáld ki!! Nekünk elemes volt, de azt nem lehet anyagilag bírni... MÉg akksikkal sem....

A koncertről csak annyit, hogy ha nem a sportcsarnokban lett volna hanem szabadtéren jobban élveztem volna, mert még most is súg a fülem a sok magas hangtól, a torkomban mintha egy gomboc lenne a basszustól. Csak úgy zörögtek a csontjaim a hangerőtől!! Nem hiába elszoktam én ettől!! :) Egyébként én élveztem, de az uracskám nem... Volt még néhány dologa ami rohadtul nem tetszett, de ezt majd később megyek megcsinálom a kalácsot!! Már kikelt a tészta az edényből!!

Puszi mindenkinek és mégegyszer millió puszi a köszöntésért!! :D:D :*:*
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Nofi nagyon SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Remélem 2 csíkos a szülinapi meglepi, még ha később is derül ki. Drukkolok!!!

Petra neked viszont SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Legalább ma pihenj kicsit. Tudom nehéz a 2 gyerkőctől, de szentelj egy kis időt magadra.
szilvi09
 
 


Petrám!
Gyorsan pár sor idézet a Ranchburg Jenő könyvből, most egyedül vagyok, mamihoz átvittem Tamást, sül a süteményem:

"Egy-másfél éves korban - amikor a szeparációs szorongás legerősebb - mindehhez társul a sötéttől való félelem. (ettől a kortól kezdve minden gyerek fél a sötéttől, ez nem a "rossz nevelés" következménye) A gyereket talán ilyenkor a legnehezebb éjszakára a saját szobájában magára hagyni. Említettem, manapság nagyon divatos ragaszkodni ahhoz, hogy a gyerek a saját szobájában feküdjön le és ott is aludja át az éjszakát. Én nem vagyok ennyire szigorú, és nem is tanácsolom a szülőknek, hogy túlzottan merevek legyenek. A gyerekek minden tekintetben nagyon különbözőek és ez igaz a szeparációs félelem mértékére is! Vannak olyan másfél évesek, akik este a szülői mese és villanyoltás után valóban nagyon szenvednek a magára hagyottság érzésétől. MÉg akkor is, ha a szülő mindent megtesz (elmondja az esti mesét, résnyire nyitva hagyja az ajtót, fényforrást helyez a gyerek keze ügyébe, amit aztán maga kezelhet) annak érdekében, hogy a gyerek képes legyen megnyugtatni önmagát.
Ilyenkor én mindig azt tanácsolom - és mivel általában bevált most is azt teszem -, hogy a szülő engedje meg gyermekének: ha éjjel felébred, fogja a párnáját, vagy a puha kis anyapótló plüss állatkát, ami nélkül képtelen aludni, és vonuljon át a szülői hálószobába! Nagyon praktikus, ha a szülő előre felkészülve az ilyen lehetőségre, egy kényelmes matracot tesz a saját ágya mellé a földre (valamilyen okból a gyerekek imádnak a "földön" aludni) és ott fogadja az éjjel menetrendszerűen megérkező gyereket. Nincs sírás, nincs nyafogás, nem borul fel a szülő éjszakai nyugalma sem, hiszen csak a saját kezét kell lenyújtania a matracra ereszkedő gyermekének és máris létrejött a nyugalmat adó testi kapcsolat. Persze mindez csak akkor működik, ha a gyermek már biztonsággal ki tud mászni saját ágyából."

Hát kicsit hosszú lett, még szerencse, hogy úgy gépelek, mint a villám. Nekem nagyon szimpatikus ez a leírás, és különbenis tapasztaltam már, hogy nem segít TAmásnak a lámpa sem, hagytuk égve neki a sólámpát (jól körbepakolva, hogy nagyon halvány fénye legyen), amíg nem megyek oda (ilyenkor apa sem jó) addig sír. Jobb esetben megsimogatom, visszaalszik, de ha nem, akkor engedek neki és áthozom mellénk. Tutira egyedül érzi magát, fél és ezért sír. Más baja nem lehet, mellettünk megnyugszik.
Bocsi, hogy hosszú lettem, elég is lesz belőlem ennyi :) Megyek, megnézem a sütit! Majd meséld el mi volt a baj apával a koncerten! Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Petra!

Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok neked.

Sajnos az idő nem a legszebb ma, de remélem a tiéd és Nofié az.

puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok ismét itt vagyok....
köszönöm nektek hogy ilyen aranyosak vagytok és nem hargszotok rám.....:-)
remélem most már majd minden nap jelentkezni fogok...de sok mindenen mentem keresztűl és feldolgozni nem volt könnyű persze a sok munka nagyon sokat segített...na mindegy.
nos elször is el szeretném mondani nektek hogy 2db 6 mm petezsákunk van..úgy néz ki két babóca kapaszkodott meg és hál istennek jó helyre.
persze megbújt egy tetvedék 5 cm ciszta is a jobb petefészkemben...sosem volt még eddig de a doki megnyugtatott hogy ne parázzak ha lesz méhlepényem és beindul a szervezet saját hormonterm.akkor valószinűleg eltűnik.
hát remélem így lesz.
nagyon boldog vagyok csajok ikreket várok...bár persze még korai beleélni magunkat hiszen még az elején járunk a dolgoknak bármi lehet még...
de arra gondolni sem akarok hogy ismét baj lehet.
remélem hogy ez nem fog beköv.ismét bár nehéz nem gondolni rá.
most viszont nagyon boldog vagyok és igen drága etnám most nagyon sokat pihenek.mióta megvolt a beülti a nap 24 órájából legalább 18-20...
most már főzök is meg mosogatok abból baj nem lehet de semmi megeröltető..
lajosom megígérte hogy segíteni fog..mert bizony ő is nagyon boldog és nagyon vigyáz ám rám....
holnap mosni fogunk:-)
szóval eddig megint minden happy pedig ha tudnátok hogy nem is hittem hogy megint sikerülni fog....
hhűűű hosszú stori de most már itt leszek és elmondom mik történtek velem.
most megyek millió puszi
csináltunk képet a manókról a doki megengedte de nem tudom hogy kell ide feltölteni...
ha segítetek megpróbálom
bibócska
 
 


Sziasztok Csajszik!

Most csak egy gyors bekukkantásra jöttem, hamarosan megyünk a húgom kisfiának a 2. szülinapi zsúrjára!

Annyit azonban mindenképp szerettem volna, hogy nagyon boldog névnapot, pedig boldog szülinapot és egy 2 csíkos tesztet kívánok!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Jaj, a neveket nem írta be.... :D :D :D

Szóval természetesen PETRÁNAK szólt a névnapi, NOFINAK pedig a szülinapos köszöntés!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, csajok!

NOFI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Fogadd sok-sok szeretettel:

Kép

PETRA, NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Fogadd sok-sok szeretettel:

Kép

Bibocska, nagyon örülök hogy itt leszel minden nap. Jó hogy Lajosod segít és vigyáz rád. Meg lesz ennek az eredménye is.

Luca, sajnálom hogy ilyen nehéz időszak van már megint nálatok. Most már biztos vagyok benne hogy fiú gyermekkel tényleg nehezebb mint kislánnyal. Kitartást és szerintem sem kell kínozni a gyereket ha fél a sötétben. Nálunk hál Istennek nem voltak ilyen gondok. Ámbár nem biztos hogy ez a baja, lehet hogy csak fázik mert már lehűlt a levegő.

Etna, mindig megnevettetsz. Annyira életre való csaj vagy és annyira örülök hogy megismertelek. Imádlak. Majd hívlak kedden.

Mindenkit nagyon ölelek, puszilok. Vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Nofi
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Petra
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Bíbócska.
Nagy-nagy gratula neked, és nagyon vigyázz magadra és a picurokra!!!!!!!!!!!!!!Sok-sok pihenés és nem dolgozni :twisted:

Puszi mindenkinek!!!

Niki[/url]

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


drága petrám!
nagyon nagyon nagyon boldog névnapot kívánok, millió csókkal akivel szeretnéd.

vasika!
megvan a mellszívó, szegény, kikapcsolták a telefonját és a netjét, én meg meggyanusítottam. ő is vereczkeys, de nagyon tönkrementek anyagilag a lombikba, de megérte, kiscsajuk van. majd megyek röhögtetni a beültikor is.

bibócska!
megy a drukk ezerrel, hogy minden ok legyen. ikrek :lol: most aludj, mert utána 20 évig nem fogsz tudni :roll: szőrteleníts, moss fogat, fürödj a kádba, mert ezek is luxusok.

na felébredt, mert nem vagyok mellette.

angyalom merre vagy?

ma 2x harapott meg ba..ul fájt, kellett számolnom magamban, hogy nehogy karatézzak egyet. most magamon röhögök, elképzeltem a karatémat, a lábam sem bírom felemelni lassan. aludni kéne, mert ez már a vég, hogy magamban kacarászok. lassan napoleonnak képzelem magam vagy balerinának.
ja ma eláztatattam az alattunk lakót, kikopott a csap, mert nekünk a mosdóhoz van kötve a mosógép és 4 évig bírta, biztos kínai. régen 20 évig bírták, szegény csaj nem merte lekapcsolni a villanyt, mert folyt a víz a villanykörtéből.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Lányok...

Luca,Petra, Szilvi, Daniellla, Vasika, Niki, mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, imádlak titeket.

Most csak gyors bekukkra jöttem, hulla vagyok. Már délután el tudtam volna aludni, de hát engem ünnepeltek, nem léphettem meg. :-)

Képzeljétek, kaptam Sadától egy hatalmas könyvet, a főzés nagy enciklopédiáját. Bibliám lesz, imádok sütni, főzni. :-)
Anyukámtól meg egy kedvenc írónőm könyvét kaptam, és egy DVD filmet.

Volt virágcsokor, Cherry-torta, aszalt szilvával és almával töltött pulykamell krokettel. Nagyon jó volt minden. :-)

Holnap lehetséges, hogy nem tudok jönni, mert megyünk Sada szüleihez le Szegedre. Én vezetek, oda - vissza, visszük a kutyusunkat is (egy elkényeztetett bichont), és sztem elég fáradt leszek a nap végére.

Puszillak titeket, majd jövök: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!!

Utolag kívánok Nofinak Nagyon Boldog Születésnapot és Petrának Boldog Születésnapot!

Bibócska gratulálok az ikrekhez nagyon vigyázz magadra!!

Kellemes hétvégét mindenkinek! Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lánykák :D!

Most gyorsan írok pár sort mert megyünk Sopronba. Azuramnak lesz a középiskolás osztálytalija én meg talizom pár ismerőssel, meg az egyik rokonnál alszunk. Holnap kirándulunk egyet és majd csak este jövünk haza. Jó lesz kikapcsolódni végre egy kicsit!!

Hát lányok szerintem nem vagyok babás... elég mensis tüneteim vannak, de várok kedd reggelig a teszttel mindenképp, feltéve ha szükség lesz rá....

Az utólag köszöntők sorába lépve boldog nevesnapot Petrának és boldog születésesnapot Nofinak!

Legyetek jók és vidámak!!
Használjátok ki, hogy még most ilyen jó idő van!!!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok, Mindenki!

Arte, azt nem tudom hogy neked mensi előtt is szoktak lenni tüneteid? Mert a mensi tünet is lehet babás tünet. Én legalább is így tudom. Csak lazán csajszi, és türelem. Jó bulizást az osztálytalira.

Etna, szerintem nincs veled semmi baj. MÉG.....!!! De, tényleg pihenned kéne. Nem gyanúsítottál meg senkit. Én nem ismerem és mivel nem érted el, gondolhattál bármire is. Ez normális. A lényeg hogy nem csalódtál. Sajnálom szegényt hogy ilyen szarul állnak anyagilag. Ha nekem sikerül a lombik én is így leszek mert mi is hitelt vettünk fel és fizetem az albérletet is. A rezsi pedig még azt is meghaladja. Télen 120-akat fizetünk. És még meg is kell élni. Rántott leves lesz az új kedvencünk és a zsíros kenyér hagymával. Szerintem ezt még meg tudnánk fizetni. :lol:
Megint megnevettettél. Kedden hívlak.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. Nagyon álmos vagyok mert az éjszakás műszak után nem pihentem ki magam. Majd éjjel fogok, csak addig ki tudjam bírni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Bibocska, neked akartam még írni hogyan illessz be képet.
Első sorban 600x600-ra kell lekicsinyíteni a fotót, majd a mező alatt ahol írsz van kék írással és aláhúzva Melléklet feltöltése, valahogy így. Arra rákattintasz, majd tallózás, kikeresed és már illeszti is. Próbálkozz. Várom a fotót nagyon. Este még bekukkantok. Puszi, kismami.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Etna, csak most, csak neked, sok szeretettel!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok

Bibocska, nagy gratula neked a ket kicsihez. Vigyazz magadra nagyon, de biztosan minden rendben lesz.

Nofi, annyira drukkolok neked. Istenem alig varom, hogy tesztelj vegre es gyere a jo hirrel.

Mi tul vagyunk az elso bolcsis napon
Akos jobban viselte mint en. En sirtam mikor ott kellett hagyni, egeszen hazaig hullott a konnyem.
O nagyon ugyes volt, csendes es mosolygos. Szepen evett es nagyokat aludt a hintaban. Raadasul vegre egyertelmu jelent adta, hogy hall, mert a tobbi gyerekre reaglalt.
Szerencsen volt, mert tegnap osszesen 8-an voltak es 4 dada.
Akos csoportjaban osszesen 12 vannak es ket dada, de nincs minden baba ott mindennap szoval 8 tobben sosem lesznek.

De igy is rossz nekem, hogy ott van, foleg olyan hosszu,amikor egesznap dolgozom.

Hat most mennem kell, mert hetfon ugye megyek dolgozni, igy most nagy takaritok, mert ki tudja mikor jutok el ide megint.

Olvaslak titeket, csak valahogy irni nem tudok, most.

Kép
lesza
 
 


Sziasztok!
Lesza olyan rossz, hogy már mened kell dolgozni :( Ákos biztos jól fogja érezni magát a bölcsiben most még pici később meg már tetszeni fog neki a gyerek társaság mire olyan nagy lesz már nem is lesz neki furcsa, hogy nem Veled van Ő ezt szokja meg

Arte drukk a mensi jel lehet babás jel is!

Petra milyenek a Móri napok??

Vasikáé éjszakás voltál szegény :( Pihenj jól az éjjel!

Velem semmi különös szerdán megyek rákszűrésre 18:20-ra! Kellemes hétvégét! Puszi

Kép
grácus
 
 


Kép remélem látható a két pötty

sziasztok talán most sikerrel jártam és tudom küldeni....:-)
igen nagyon sokat pihenek és tényleg most sokkal jobban odafigyelek magamra tapasztalva a múltkori esetet...
és lajosom is sokkal segítőkészebb ő is félt ám rendesen hogy ne legyen bajom.ma mosott már kétszer mióta kismami vagyok.
sőt holnapra egy kis fürdő takarítást terveztem remélem abban is segíteni fog:-)
de egyenlőre még nem élném bele magam az ikrekbe hiszen még az elején tartunk lehet bármi.
ja igen a korom:3 hete volt a beültim de papírforma szerint 5 hetet töltöttem tegnap.
rosszúl létek nem nagyon gyötörnek ritkán hányinger de nem vészes.
de most a doki is másképp dolgozik velem.kedden a negyedik infúziómat fogom kapni és majd valamikor a héten megint megyünk uh.-ra.remélem akkor is és addig is minden rendben lesz.
most egyenlőre ennyi majd még jelentkezem.
millió puszi és további kellemes hétvégét.
és nófi utólagosan is kívánok sokat és boldogat.
bibócska
 
 


Bibócska!

Én látom aszem :lol: Pihenj sokat! Remélem Lajosod segít a fürdő takarításban!! :lol:

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Jo reggelt

Bibocska, nagyon szepen latszanak a kicsik :) De jo.

Etna hogy vagy Boti? Remelem javul szegeny. Ilyenkor is igazi ferfi, aki nyugos es mindig korulotte kell ugralni? :D

Kép
lesza
 
 


Sziasztok Lányok...

Ma vagyok a 28. napon, mensinek semmi jele. De tudjátok, ez még semmit nem jelent nálam.
Tegnapi napunk istenien sikerült, csodaszép idő volt, jó utunk volt Szegedre. Sada szülei és a többiek is nagyon helyesek voltak. Csúcs ebédünk is volt, Sada apuja ott helyben, szabad tűzön sütötte a húst, zöldséget, gombát, anyuja meg bent a levest, sütiket, degeszre ettem magam, alig bírtam mozogni utána. Kaptam tortát is, házi készítésűt, jobb volt, mint a cukrászdai, százszor jobb. :-) Elsétáltunk a búcsúba, lőttünk közösen egy cuki figurát, én a fenekét lőttem el, örök nyoma marad egy fekete folt képében. :-D Este fél 10-re értem haza, hulla voltam. De boldog hulla. :-)

Bibócska, látom a pindurikat, gratulálok. Vigyázz magadra, és a picikre, pihenj sokat, sokat.

Akinek még nem köszöntem meg a köszöntést, annak most köszönöm. :-)

Arte, addig nem szabad mensire gondolni, amíg nem tény! Lehetsz babás is!!!! Sopron :-) Imádom, ott voltam egyetemista, szép idők voltak. ( A borospincék, egyéb mulatóhelyek, a Taródi vár...a teljesség igénye nélkül)

Csajok, Lesza, a teszttel a 35. napig szeretnék várni, az még 1 hét. Addig majdcsak kiderül, mi a helyzet. Kicsi türelmet kérnék még.

Etnám, Boti és Norbi jobban vannak már?

Petrám, Móri napokról mesélj majd, milyen volt?

Most megyek, még picit pihenek, mert hajnalban megnéztem a Forma1-et, és úgy érzem, nem aludtam ki magam eléggé.

Ha úgy alakulok ma, jövök még. Puszilok mindenkit, és szép napot: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Bibocska, nagyon szépen látszanak a picurkák. És már most látszik milyen aranyosak. Gratula hozzájuk. Nagyon ügyesen tetted fel a képet, majd legközelebb is várjuk. Köszönjük szépen.

Laar, ez mindig így van. Minket jobban megvisel minden ami a gyermekkel kapcsolatos és néha túlzásba is hajlamosak vagyunk esni, de ez így normális. A lényeg hogy jó helyen lesz Ákos. Még csak majdnem három hónapos és már dodozni megy. Majd idővel könnyebb lesz.

Nofi, tök jó hogy ilyen szülei vannak a párodnak és hogy ilyen jól érezted magad. Már most így kényeztetnek, mi lesz ha majd megtudják hogy kismama vagy. Nagyon megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagyon kellemes maradék hétvégét kívánok.
Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Nofi drukk remélem még nem is jön meg vagy 9 hónapig!!! Arte neked is ugyan ezt kívánom!!! :wink: És minden próbálkozónak!!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Megjött....
Újabb egy hét amikor teljesen magambaroskadok és a mensim irányítja a hangulatom....

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Lányok!

Arte: Nagyon sajnálom a mensit. :( Elmentek sperma vizsgálatra? Szerintem jó ötlet lenne! Neked volt már hormonális vérvételed vagy figyelték uh-val a tüszőidet?

Nofi: Drukk-drukk-drukk-drukk!!!!!! ++++++++++++++

Bibócska: Gratulálok neked, köszönjük szépen az uh felvételt a kismanókról! Minden a legnagyobb rendben lesz veled, nagyon vigyázz magatokra és pihizz sokat!!!!

Most megyek is, mert még hajat kell mosnom, majd próbálok jönni hosszabban is. Millió pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok Lányok!

Amíg folyik a fürdővizem, teszek fel egy friss képet a fürcsiző Lexi babáról. :D

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Arte, borzasztóan sajnálom hogy megjött. Most már szerintem is ki kellene vizsgáltatni magatokat. Kitartást drága.

Daniella, ez a kép annyira cuki. Köszönjük hogy megosztottad velünk. Ennek a csajnak még a szeme is mosolyog. Nagyon nagy franc lesz, már most látom. Én is dobok fel egyet a lányokról ami nem olyan régen készült. Épp egy buliba mentek. Az első két csaj az unokatesóim, a szőke Melinda (kisebbik) és mellette Erika (nagyobbik).

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

A héten kérek időpontot a dokihoz és jövő 7en mindenképp megyünk ezt már múlt héten elhatároztuk amikor még nem tudtuk, hogy "zárjuk" a ciklust.

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?