Sziasztok!
Látom, ma is jó nagy volt a termés.
Én hiába akarok, nem tudok gyakrabban jönni, Lilla baba egész nap lefoglal. Az elmúlt éjszaka aludt 9 órát 4 ébredéssel, aztán napközben még 4X fél, háromnegyed órát. Akárhogy is számolom, az 12 óra alvás. Az ébren töltött 12 órából talán fél órát volt el összesen magában úgy, hogy nem kellett mellette legyek. Közben semmi segítségem nincsen, a háztartást el kell látni, főzni kell.
Ez nálunk úgy működik, hogy egy darabig elvan a konyhában az autósülésében, aztán muszáj a hátamra kössem, ha haladni akarok. Nektek honnan van szabadidőtök? Lehet, nagyon béna vagyok az időmenedzselésben.
Mozza: A fülbevaló jó kérdés. Anyósomék már a kórházba hoztak egy apró fülbevalót, olyasmi, mint az orvosi fém, ami most van benne, csak hátul kisebb a bütyök része. Szerintem nem baba-fülbevaló, félek, hogy nyomná, vagy elveszítené a hátsó részét. Nekem van egy ovális, kövekkel kirakott fülbevalóm, ami jó lenne Babókának, csak akkor megsértődik a család. Hogy bonyolultabb legyen a dolog, a leendő keresztanyja is fülbevalót akar venni. Kár, hogy csak 2 füle van a gyereknek.
A belövés eléggé gáz volt, először befújta a védőnő a fülét lidokainnal, aztán vártunk, és kijelölte alkoholos filccel, hogy hol lesz a lyuk. Persze nem egyforma a két füle, mert miért is lenne az, így nem is lehetett egyforma helyre tenni a fülbevalót. Aztán le kellett fognom, úgy, hogy egyenes derékkal ültem a széken, a lábaim közé beszorítva az ő lábacskái, az egyik kezeimmel a törzsét kellett magamhoz szorítanom, a másik kezemmel meg a fejét fogtam le. Nagyon megviselt mind a kettőnket, ő a lefogásnál jobban sírt, mint amikor lőtték.
De hálistennek ezen is túl vagyunk.
Lilla sincsen el anyósomnál. Igaz, nem is tudna vigyázni rá, mert Pátyon lakik, anyukám meg Erdélyben, úgyhogy nekem muszáj megoldani mindent egyedül. Ez van.
Tinu: Sajnálom a fél órás keléseket.
Nálam te vagy az etalon, ha ki lehet bírni azt is, hogy egy baba óránként kel, akkor a Lilla baba 4 kelése meg se kell, hogy kottyanjon nekem, egy szavam sem lehet.
Tudom, ez téged nem vigasztal.
Esztó! Álmosnak gyógyulást kívánok!
Annus! Nagyon édes Izus őszi szerelése.
Én is vettem ma Lillának két harisnyát a Lidl-ben, persze nem lehetett ott kibontani, és itthon láttam, hogy nagyobb, szerintem el van méretezve.
Ja, és olyan belebújós előkét is lehet kapni.
Incike! Eléggé szörnyű, hogy műteni kell, de ha utána teljesen fogja tudni használni a kezét, az jó. Együtt érzek veletek, és küldök egy kis pozitív energiát.
Anita! Szerintem itt sorra "romlanak el" a gyerekek.
A holnapi talihoz én is jó szórakozást kívánok, remélem, a következőre már el tudok menni. Remélem, most már csak kifelé vezet az út a náthából.
Jó éjszakát mindenkinek!
Réka