Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki?!
pocok001
 
 


Kukucs! :D

Én vagyok :wink:

tillidian
 
 


Most az esti műszakhoz csatlakozom, tudjátok: kipróbálom, hogy éjfélkor lefexem :lol:

Pocok,
szülsz már? :lol:

tillidian
 
 

 
 

Szia Till!
Hogy vagytok?
pocok001
 
 


Még nem :(
pocok001
 
 


itt vagyok én is csak olvasok vissza :lol: :lol:
Vendég
 


Nita,
sajnálom az Apa-sztorit :oops:
(ma én is kiosztottam a pasimat: hazabilleg fél 5-kor, mikor 6ra ígérte. Kérdem: ugye nem jutott eszébe Vackort hazahozni, mikor ott autókázik el a suli mellett? :evil: - csak mert nekem tömegközlekednem kell, fé óra oda-fél vissza -k@vaanyáztam is ma a trolin, aszittem, kirázza belőlem a gyereket :twisted: .
Ja, és hűtő kongott az ürességtől, kérdem: akkor ugye legalább vásároltál? Hát azt sem! :twisted: - így gyerekkel, táskástul, majd bepisilve mentem vásárolni, majd 2 cekker fel gyalog a harmadikra...
Naon dícsértem Apát, gondolhatjátok...erre hazaérek és filmet néz, bakker :shock: :twisted:
pasik :twisted: :twisted: :twisted: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.10.01 19:30-kor.

tillidian
 
 


Pocok,
köszi, amúgy megvagyunk - már lehiggadtam :oops:
Lencsim alig mozog :roll:

Asszem, közeledünk ám :wink:
(énisakarokhasmenéééést :lol: )

tillidian
 
 


Lányok,
keményedésekkel hogy álltok?
Nálam napi 5-6, olyankor alig kapok levegőt :roll:

Na mentem Vackort fürdetni, esti mese, majd jövök...

tillidian
 
 


Csak gyorsan bekukkantottam.

Őzi, nem ajánlatos színesre lakkozni!!! A francia mehet, átlátszó alappal, hogy látsszon alatta a bőröd színe, mert ha altatni kell netán, ott nézik, hogy nem vagy-e oxigénhiányos (akkor lilul)! Ez fontos!!!

Na pussz!
Vendég
 


Sziasztok

Nita: sajnálom az egészet. :( Tényleg. Nem tudok mit írni. Eleinte nálunk is voltak gondok. Vivi folyton sírt ha leraktam. Volt, hogy kinnt voltam a konyhában, hallom, hogy sír a gyerek, gondolom nem megyek be, mert apa ott ül a szobában 2 méterre a gyerektől és játszott a gépen. Erre rászól az 1 hónapos gyerekre, hogy hagyd abba. Nem hagyta, aztán kikiabált nekem, hogy menjek, mert sír a gyerek. :? :? :? Voltak viták. Nagyon sok volt. Nagyon durvák. De most NEKED kell erősnek lenni, mert van két gyönyörű gyereked akiknek imádnak téged. Erős vagy. Minden anya erős. Mert muszály annak lenni. Mondd meg apának, ha nem akar a gyerekek körül segíteni akkor segítsen a háztartásban. Nálunk már apus belátta, hogy nem fenékig tejfel a gyereknevelés. Volt, hogy fél napra neki kellett vigyázni a lányokra. Hát mit ne mondjak. Utána valahogy többször segített a házimunkában. Mostmár, ha szépen megkérem akkor már nem duzzog miközben takarít. :D Nehéz erre bármi tanácsot is adni. Az egyetlen az, hogy próbálj meg ne magadba zuhanni. A gyerekek az elsők. Ha meg a férjednek nem tettszik, hogy nincs friss főtt kaja, vagy, hogy halmokban áll a szennyes akkor tegyen valamit. Te meg szard le!! Át tudom érezni amit érzel. Komolyan. Kitartás, nagy levegő és soksok bőgés. :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


till: nekem nem keményedik. Én akkor nem kapok levegőt, meg nem tudok mozdulni amikor Bencus nyújtózkodik. Na az ultragáz. Olyankor amorf lesz a pocak, itt-ott betonkemény és a mozgásom kissé robotossá válik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Zsrit
"Tök f@sza hogy itt kell várnia mert az előbb vizsgálták és már látszik a baba haja!kb. így néztem hogy úristen kilóg a haja?? kérdeztem a dokim erre ő mondta hogy egy frászt --- burok ép a csajnál meg minden csak ezzel az amnioval állítólag látszik hogy van-e haja vagy nincsen .."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tilli
én bevallom őszintén, hogy általánosban még alsóban mindenki engem piszkált, aztán felsőben lett egy hatalmas változás rajtam és onnantól én is a "menők" között voltam. A középsuliban pedig szintén a "sztárok" között voltam. :oops: :oops: és hát azért nekem nem lett rossz életem. :roll:

Zsrit2
nem vagy hülye egyáltalán ne legyél hülye! :wink: én is tökre be vagyok tojva, hogy miként fogom megszervezni a napomat 2 gyerekkel. :roll: de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha mások is kibírják (sőt 4,5 gyerekkel is) akkor én is kifogom. :wink:

Hajni
"Hűűű, nagyon friss most a táblicsku, valaki nagyon jó munkát végzett!!!"
8) 8) :oops:

Sziszkó
nagyon csini mami vagy te is. :wink:

Kicsike
"Azt írta ,hogy a szülést kibírta röhögés nélkül."
:mrgreen: :mrgreen:
Amúgy ez a röhögés dolog nem is olyan hülyeség. Én Charlottetal a vajúdást szinte végig röhögtem (kínomban). :oops: :lol: Igaz a vége felé már nem röhögtem, de a nagyján igen. :lol:

Tündér
kisfiadnak jobbulást. :(
hál'istennek minket ez még elkerült, úgyhogy nem tudok neked okosat mondani ezzel kapcsolatban. :roll:
Kaphatunk képet a KisTündérről gmailre? :lol:

szülésed: :D :D

Pocok
nem mozog a babád? hasmenésed van??
SZÜLNI FOGSSZ!! :lol: :lol:

Betty
még 1x nagyon köszönöm az üzit. :oops: :lol:
persze, hogy küldheted az üzit ne viccelj!! :wink: Pattogó,Anyabébi és Kkia ez rátok is vonatkozik ám!! :wink:

Pattogó
TV :evil: :evil: nálunk Charlotte Disney Channelt néz éjjel-nappal. :roll: meg dvd-ket nyomatok neki. :wink: Vukkot, Micimackót, Barbiet, Kis Vakondot stb.,stb. :lol:

Eszti
köszönöm a hírhozást. :oops: :lol:
"Tudtam én, hogy jössz, aztán rögtön „dolgozol” is! Mi lenne, ha Te nem lennél nekünk…?!"
:oops: :oops: 8) 8)

Liptai Claudia: no comment. :evil:

"2 milla ezért a szarért?"
ezjóvolt. :mrgreen: :mrgreen:

Dorka :lol: :lol:

Pattogó2
piszkos anyagiakat sajnálom. :( :x

Screen
"és a kórházban még a csilláron is szültek."
:? :? :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:

Csilla
sajnálom a kisfiút. :( de jó, hogy kiderült, hogy mi a probléma, és kordában tudják tartani.

Bébinyuszi
tök jó, hogy már neked is vége a szigorú fekvésnek! :D de ezek szerint most pont az ellentéte van, most mindig menned kell valahova. :roll: mondjuk szerintem ez még mindig jobb mint az ágynyugalom.

Nita
szard le Apát nagy ívből ha ilyen!! :evil: te már csak azért is csak a 2 fiaddal foglalkozz, és majd meglátja, hogy milyen az mikor télleg SEMMIT nem csinálsz otthon. :evil:
Vendég
 


enyim apus mostanában kezd megkomolyodni. :D Kezdi magától kivenni a részét mindenből. Bár tudom, hogy mit lehet tőle kérni, és mi az ami veszett fejsze nyele.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nekem néha légszomjam szokott lenni, ha lépcsőzök vagy kicsit többet megyek. :roll:

viszont kezdem azt érezni, hogy ez a gyerek csak kezekből és lábakból áll. :lol: :lol: mindig belenyúl vagy beletapos valamimbe. :? :lol:
Vendég
 


Pocok ez tök igaz amit leírtál.


Tilli nem volt egyszerű ma a Te párod sem.Szegénykém gyerek ,cekker,és emelet.Huuuuuuuu. :?


Nita szerintem kicsit beszélgess el a pároddal mert így nemfogod bírni.Remélem sikerül és holnap már kicsit jobb lesz a hangulatod.
Biztos nagyon nehéz két pici gyerekkel,éppen ezért segíthetne.

Én is rengeteget melóztam aztán meg ithon nagytakarítottam ablakpucolás stb.stb.Apa dolgozik reggeltől estig,és meg is lett az eredménye.Dokim most ítél szigorú pihenésre mert már nagyon lent van a baba.Ma ismét keveset pihentem és érzem is.
Amit már egyáltalán nembírok megcsinálni azt Apára hagyom de nincs Nekem sem segítségem.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


KÖRÖZÉSI LISTA

AISHA,NYUSZIFÜL,COSMIC GIRL,GMELCSI

ÉS AZ ANYUCIKTÓL AKIK MÁR OTTHON VANNAK ÉS VAN EGY KICSI IDEJÜK, AKKOR BESZÁMOLÓT ÉS KÉPET!! :wink:
Vendég
 


monica: én nagyon szeretem a klasszikus meséket. Szerintem fontos, hogy ezeket is lássa és ne csak ezeket a butító öldöklős, idétlen hülyeségeket. Az összes létező Walt Disney mese megvan. Plusz a plútó összes, az egyszer volt, hol nem volt az élet összes, a pixar-tól nagyon sok mese, magyar népmese összes, Mátyáskirály összes, Mazsola és Tádé összes, Pom Pom, Tom és Jerry, Sebaj Tóbiás, Mickey egér, Moha és Páfrány és még sorolhatnám. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nekünk is megvannak ezek. :lol: :lol: még annó pár évvel ezelőtt megszereztem az összes klasszikust hátha nem lehet már akkor kapni őket, ha nekem gyerekeim lesznek. :roll: Charlotte-nak van vagy 40-50 dvd-je. :oops: :lol:
Vendég
 


monica26 írta:nekem néha légszomjam szokott lenni, ha lépcsőzök vagy kicsit többet megyek. :roll:

viszont kezdem azt érezni, hogy ez a gyerek csak kezekből és lábakból áll. :lol: :lol: mindig belenyúl vagy beletapos valamimbe. :? :lol:


Igen ismerős. :lol: :lol: :lol: Ma beszélgettem telefonon a sógornémmel. Menet közben. 10 perc múlva nem kaptam levegőt, erre hallom, hogy ő is liheg a telefonba. Mondom mi van te is mész? Aszondja nem csak elszívtam előle az oxigént :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!
Még mindig nem szülök.... :? Na de majd hnap... :lol:

Fáradt vagyok reagálni,m de. itt volt bnőm 2 éves fiával,háááát elég mozgékony...előtte mostam,rendet raktam...stb. miután elmentek aludtam vagy 1,5 órát...Férjecském korán hazajött,elmentünk vásárolni,így utoljára még,h legyen itthon kaja,míg én bent leszek,......ja meg anyós is beugrott... Tökre elfáradtam...
ma alig volt étvágyam,remélem ez a szülés egyik előjele, ráadásul ma az én lányom is sztrájkol.... tényleg jön hnap az a hideg front!!!

Kép
jovana
 
 


na én megyek aludni mert tegnap éjjel nem sokat aludtam, ketten Char ágyán, én fél seggel lent az ágyról, közben figyeltem, hogy nehogy megrúgja Öcsit. :roll:

úgyhogy én el :arrow:

jó éjszakát Mamikáim!! :wink:
Vendég
 


Jóéjt monica. Nyugodt éjjszakát neked és a pici lányodnak is! :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na mi van? Mindenki punnyad? Vagy szültök?? :shock: :shock: :lol: :lol: Ha nincs itt senki akkor én is húzok tentizni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


FOLYT KÖV. megjöttem sziasztok :)

Screen :) --- kapcsold ki a telefont és sz@rjál a világra !!!!!
… ettől az állandó kérdezgetéstől csak megőrülni lehet … én nem vagyok egy túl negédes típus DE mostmár még annyira sem mert a tököm tele hogy mindenki jön a barom kérdéseivel.
És Te előttem jársz jóval szóval gondolom Nálad fokozott a helyzet!
Szóval szerintem lazulj le, ne foglalkozz senkivel és semmivel a gyerek meg majd jön ha akar! (ez ahogy számolják a szülés várható időpontját úgyis baromság)

Pattogó :)
iszonyat szar lehet Nektek! Nem mondom hogy átérzem mert marhára álszent lenne tőlem DE MEGÉRTEM, hogy mennyire nyomasztó lehet az anyagiakon aggódni.
Olyan nehéz világ lett most!!!!
Mindenkinek egyre nehezebb …
Még akkor is ha – lekopogom- számla gondjaink még nincsenek DE már mi is néha elgondolkodunk hogy és mint lesz illetve szigorúbban figyeljük a költéseinket.
Ami korántsem hasonlítható a Te gondjaidhoz!!!!!

Chardonnay :)
El sem hiszem hogy már NEM melózol!!!!! Hurrá!! Jöhet a pihi :)

Eszti :)
ez a mákos guba most bevésődött az agyamba és nem hagy nyugodni!
Annyira imádooooooooooom!
Pámpilláskodást meg remélem nem kell nélkülöznünk …
Most utólag azt mondom hogy marhára nem azon a 20 percen fog múlni /múlt a gyerek és a lakás és semmi sem, viszont a saját lelkiállapotomnak igen is meghatározó.
Amióta nem dolgozom is minden reggel elkészülök ugyan úgy – rendes ruhába stb.
Csak max. a smink kevesebb és a tűsarkúk meg a kosztümök pihennek :( :)
Szóval akkor törekedjünk arra, hogy ne essünk darabokra, aztán meglátjuk :) :wink:
A barátnő témára csak annyi – sajnálom :( no comment ha egy általad vélt „barát” így viselkedik .. tök gáz.
Tudom, hogy marha sz@r és bántja az embert, többször is megégettem magam így az emberi kapcsolatokkal. Sajnos hajlamosak vagyunk barátságnak vélni álságos kapcsolatokat és túlértékelni őket … Ha nyitott vagy, őszinte és egyenes akkor sajnos még gyakrabban „belefuthat” az ember …
Na igazság szerint ezért már csak „ismerőseim” vannak és egy vagy két régi barát.
Nem hagyom magam csőbe húzni :)
Remélem a babázás mellett már enyhülni fog a velük kapcsolatos bánatod :) ++++++++

Till :)
Kezdem átvenni a Te bioritmusodat!! :)
Minnyá huhogunk - bár írtad szigorúan éjfélig csak :)
csak még reagálok ....

Anyabébikém :) - ez ari volt!!! – "ne tartsák fel a sort" HIHI
Hát igen, Neked legalább szépülnek az emlékeid!!!
Sajna én még élénken emlékszem a fiúkkal átélt gyötrelmes első évre … bár ezerszeresen kárpótolnak érte MERT IMÁÁÁÁÁÁDOM ŐKET és tökéletesek :):)
De szerintem azért rettegek ennyire.
Ráment a házasságom, az életem, mindenem.
A nulláról kezdtem tök előröl, egyedül két egyévessel. Testileg lelkileg kifordulva magamból.
Na ezt nem akarom!! De a remény hal meg utoljára :):wink:

Nita :)
Sok sok erőt küldök Neked ++++++++++++++++++++++++++++
És még többet +++++++++++++++++++
És ABSZOLÚT Pattogóhoz csatlakoznék mert nagyon jól leírta ahogy én is gondolom és ahogy nálunk is volt …
Próbálj erős maradni!!!
(Pattogó írását meg archiváljuk mert marha jól összefoglalta a lényeget és sajnos attól tartok néhányunk még fog ebbe az állapotba kerülni …. Ezért nem csak a kezdeti nehézségek hanem a hormonok által okozott instabilitás is nagyban felelős :evil: :evil: )

Monica :)

B@kker Neked tutira az utcsó hétvégéd szülés előtt …
Nem fura, hogy így tudod???
Én annak idején mindenre mondtam : na akkor az utolsó ez + az egyedül … és mindent számba vettem szép sorjában … :)
Mondjuk szerintem a nulla és az egy gyerek között van a legdrasztikusabb különbség érzetben, szóval lehet Nálad ez már nem olyan „nagy szám” … :)

Jovana :)
Reméljük azért van !! :) - én drukkolok!!!!!
Neked is + a többi „sorosnak” :):)


Hajam befestve, szőröm lekapva de szebb ettől sem lettem :):)
Hízok csak dagadok, de hova már???? WAA
Ja és én meg asszem még nem akarok szülni … jó az Zoénak ott még bent :)
Bár apa erre a hétvégére szavazna :)

Na írtam egy keveset … UFF
- Annyit írtok hogy fél nap átrágni magam rajta :)

R

Kép
zsrit
 
 


Screen :)
elb.tam a homeóst és rosszul vettem be!!
azaz bevettem azt is ami csak elvileg heti 1x10 vagy fájáskor 1x5 és már bevettem a héten ...
De ugye ettől nem lehet semmi???

Kép
zsrit
 
 


Zsrit,
jó, akkor ma "rendes kislányok" leszünk, éjfélig múlatunk csak :lol:

Körömlakk:
én nem mertem francia manikűrt se, úgy tudtam, nem szabad :roll:
(a hajamat is csak most egy hete festettem már be, mert a fodrász barinőm rábeszélt, hogy nem csinál bibit :) - mondjuk rám is fért már, mert őszülök rendesen...)

Monica,
Te természetesen kivétel vagy! :wink:
(én sosem tartoztam a menők közé, sőt!!! Mindig a perifériára szorultam...na aztán egyetemen bepótoltam mindent :mrgreen: -
viszont nem bántam meg soha, mert így duplán meg kellett küzdenem mindenért, és jócskán többre is jutottam, mint "menő" "versenytársaim" :lol: )

Klasszikus mese:
nálunk csak ilyen jöhet szóba esti meseként...Hét közben egyébként sincs TV, DVD vagy számítógépezés, csak péntek-szombat este. Ilyenkor viszont nem korlátozok: ha cartoon networkre vágyik, hát nézze azt...
De szerencsére imádja a magyar népmeséket, Mátyás-meséket, és a nagy klasszikusokat is :lol: )

tillidian
 
 


Úgy ennék valami finom édességet :oops:

tillidian
 
 


Nita, nagyon sajnálom, hogy a férjed így áll a dolgokhoz! Csatlakozom Pattogóhoz, ha nem megy szard le egy darabig a háztartást, párod ingeinek a vasalását,stb., foglalkozz inkább a fiúkkal, aztán, ha apának kell valami, hátha megemeli a fenekét!

Bobó, remélem lement a dagadás a bal oldaladról!

Tilli, most sütöttem extra csokis csokitortát és be is vágtam egy szeletet tejszínhab kíséretében (egy libazsíros kenyér lilahagyma páros után), még van belőle, küldjek?

Zsrit, a homeós bogyót nem lehet túladagolni, semmi bajod nem lesz tőle.

Jovana, lehet, hogy Te leszel az első , aki 40+0-án szül?

Pocok, tetszik a történet! Egyszer még az első fiamnál megkaptam a férjemtől, hogy ne nyavalyogjak, azért kapom a GYED-et, hogy gondozzam a gyereket és vezessem a háztartást. Mondtam neki, hgy cserélhetünk kis időre és nyugodtan dolgozhat napi 24 órát, úgy, hogy közben nem tud nyugodtan szarni sem egyet, a zuhanyzásról nem beszélve, állhat nyugodtan ugrásra készen, de mellette persze ragyogjon a lakás. Ezen kicsit elgondolkodott, azóta nagyon segítőkész, talán át is esett egy kicsit a másik végletbe.

Kkia, nagyon szép lett a kiságy!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Till :)

én is itt vergődtem az "úgy ennék valamit ... " mondattal miközben a lelkiismeretem üvöltött, hogy NEE
de benyomtam egy előfőzött lencsekonzervet :lol: :lol: :lol: magában ... nem pont édesség de ezen akadt meg a tekintetem :)

Kép
zsrit
 
 


ja és Till :) - Szilveaa tök jól van és a szopi is megy máris nekik, holnap haza is mennek ... amilyen ügyi csajszi már lesz ideje huhogni is kicsit :)

Kép
zsrit
 
 


ja és édességről jut eszembe ma após drága megajándékozta a fiúkat két kiló vegyes mini mars snickers twix stb keverék csokival amit amcsiból hozot .... 2 kiló tömény csoki amit imádok itt előttem, szóval nyisd csak az ablakot és küldök, nehogy már én nyerjek kilóban kettőnk szoros csatájában :lol: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Zsriiiiit :lol:
kűdjed mán, no! :lol:

Datolya,
csokitorta is jöhet 8)

(azóta benyomtam egy epres joghurtot, egy almát, egy nagy tál vegyes műzlit tejjel és egy csésze málnalevél teát...mindezt a Dr. House 5. évad záró filmje alatt :lol: )

tillidian
 
 


Köszi a Szil-híreket! :D
DejómárNekik!!! :lol:

(enyém kiscsajszi épp vizibalettezik :roll: )

tillidian
 
 


Vasalászok és pakolok...épp azon tanakodtam, milyen csini ruhát rakjak be magamnak a hazajövetelre 8) - mert tuti nem ezekben a bálna-modellekben akarok jönni :lol: - én se vagyok nyócas, hogy ezen jár a fejem :mrgreen: :lol:

Lencsi hazajövős rucija ilyen:
Kép

tillidian
 
 


persze lesz hozzá sapi, kiskabát és egyébként is fodros fehér pólya meg fonott mózes...szal nem fog fázni :wink:

tillidian
 
 


Halihó!

Itt vagyok,már kb fél órája olvastam,mire a végére értem a délutáni terméseteknek! :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsrit,Till!
Én is ennék valamit!!!! :oops: :oops: :oops: Mondjuk én nem is vacsiztam semmit.Délután 4 körül ettem szőlőt,azóta koplalok! :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Till,nagyon édes ez a kis ruci!!! :lol: :lol: :lol:
Apa jól kib@szott ma Veled!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Ezek a pasik,nem értem őket! :shock: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Bobó!
Örülök,hogy jobban van már Gabóka! :D :D :D :D Kitartás,meg fog gyógyulni! :wink: :lol:

Zsrit!
Köszi a bókot,Drága vagy! :oops: :oops: :)
Meg Mindenkinek aki megdícsért egy ilyen bálnát mint én,hogy csini! :oops: :oops: :oops: :oops:

Eszti!
Azért szerintem Apa nem veszi le a fejed,ha eszel pár falatot a mákosgubájából! :roll: :roll: :roll: :roll: Én biztos megkóstolnám! :wink:

Jovana!
Bocsi,még meg se köszöntem Neked az sms-t!Jól esett! :wink:

Lányok!
Aranyosak vagytok nagyon!Apának felírtam a feketepontot meg mindent,amit "kívántatok" Neki! :oops: :wink: Megérdemli! :twisted:
Fejlemény Vele kapcsolatban:Délután még feszkós volt a hangulat,de estére kezdett megenyhülni!És NEM ÉN kezdeményeztem! :) Ő kezdett el hozzám beszélni!És már Martinhoz is beszélgetett.Erre pici fiam jól megrúgta az arcát! :mrgreen: :mrgreen: Olyat röhögtem rajta!Mondtam Neki,hogy ezt megérdemelted,a fiad is haragudott Rád! :evil: :evil:
Most már jobb a hangulatom! :)
De látom,nem csak nálunk téma ez mostanság,sokatoknál is behülyült az apuka! :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


De kis rendesek vagytok!!!

Till - műzli, joghurt, alma
Sziszkó - koplal

na erre a lelkiismeretem - újabb 2 mini csoki után - már zokogva sír :lol: :lol:

Te Till, tényleg már Rád fognak menni a csini modellek kórházból hazafelé jövet?? :shock:
én nem emlékszem pontosan de az tuti hogy másfél év (!) alatt jöttek rám a régi cuccok és hogy a kórház után akkora belem volt még 3 hónapig hogycsakna!!
múltkor a kórházban mikor bent feküdtem egy csajszival haverkodtam nst-n akit egyik nap még terhesen láttam nst-n aztán őt is befektették - másnap sétálgat és b@kker még azt SEM vettem észre hogy megszült, le se ment a hasa PEDIG vékonka volt mint állat, csak has
Csak hogy összegezzem amit itt vakerok össze vissza:

Szóval ha Te három nap alatt ledobod ezt a 16 kilót (!!!) én TUTI hülyét kapok és besárgulok az irígységtől (is) :wink: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Na,úgy látom magamba írogatok! :lol: :lol: :lol:
De mindíg eszembe jut valami,azért írok többször kicsit!Majd elolvassátok holnap!Vagy nem! :lol: :lol: :mrgreen:

Till!Te is elhúztál aludni?????

Pocok,Jovana,Screen,Őzike!
Lányok,tessék szülni!!!!!!! :) :) :) :) :) :) Akár csilláron,akár ágyon,akár ordítva,akár csendben,de történjen már valami!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jé,Zsrit!Látom vagy!

Nem akarok én koplalni,de nem tudom mit ennék most meg! :oops:
Na jó,egy nagy tábla mogyorós csokit bevágnék!!!! :oops: :oops: :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó :)

akkor rajta!!!
tessék megenni!!!! nehogy már csak én hízzak!!! :lol:

Kép
zsrit
 
 


Zsrit!
"Hajam befestve, szőröm lekapva de szebb ettől sem lettem"
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Ne mondj ilyet!Bizti sokkal szebb lettél!!!! :D :D :D :D :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Ezzel csak az a gond,hogy megkívántam!Ami ugye nem feltétlenül azt jelenti,hogy van is itthon!!!!! :oops: :oops: :oops: :lol:
Tesszcó meg a város másik végén! :evil: :evil: :evil: :evil:
De úccse nyugszok addig,míg nem keresek valamit,ami hízlal! :oops: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Na,ezt a laptetőt Neked tartogattam Zsrit! :? :? :x :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Dehogy alszom, Csajok :lol: csak ígértem :oops:

tillidian
 
 


Sziszkó,
igen, sztem is "Apa-front" van :shock: :roll: :mrgreen: :lol:
Örülök, hogy Nálatok már szent a béke :wink:
(enyém Pasi is belátta, hogy így nem megy, hogy a mindennapos anya intéz mindent - csak mert ő kiosztotta a feladatokat, hogy enyém a háztartás meg a kölkök :shock: )

Zsrit,
dehogy jön rám a csini-modell :oops: :lol: csak próbálgattam magam elé lógatni a tükör előtt, vállfástól 8) - ááá, egy kismama nacit rakok be meg egy olyan kismama strech felsőz, ami kb az 5. hónapig jött rám...ha mégsem férek majd bele, akkor hozatok be másikat a kórházba :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

köszi, hogy feltettetek a körözési listára, egyszerűen nincs időm sokszor végigolvasni amennyit írtatok, aztán így nem is írtam semmit. NO meg az ülés sem egy leányálom már. Zsebike jól érzi magát az albérletben semmi jele hogy szeretne kijönni. A védőnő annyit mondott a fej beágyazódva...valami nyákdugó szerű is távozott, de ez nem jelent semmit.
Október 6-én reggel 8,30-kor vonulok a kórházba, már megbarátkoztam a sorsommal :)

Üdv.
Aisha
aisha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: