Új privát üzeneted érkezett!

http://teszvesz.hu/item748278915_szepse ... tt_98.html
ezek nekem nagyon tetszenek, marmint felso + harisnya es lehet szkonyaval kombinalni meg nacival :D csak mindegyik olyan nagy meg nekunk! :(

Netti
Kép
maumau

Hát én egy darabig biztosan nem veszek így semmit!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

en nagyon sok mindent veszek interneten keresztul. halistennek meg rossz tapasztalatom nem volt. Kitol vetted Trixi? nm volt negativ ertekelese?

Netti
Kép
maumau

elnézést, lelassítok:...akartam mondani: persze nem gond, ha pont fél 11-re ér valaki, mert úgy jön ki a lépés.
vanni

Netti!

Nem volt neki, csak pozitív. Da sajnos sokan vannak úgy, hogy ha megkapják végül nagy harcok árán a cuccot,akkor inkább nem írnak semmit.
Nagymaci az eladó neve

Kép

Trixi
trixi78

na,en biztos irnek :twisted:

Netti
Kép
maumau

Jólvan, jólvan!
Annus, nekem attól függ mikor ébred a gyermekem! :) Ha 7 és 8 között, akkor csak a második etetés után indulnánk, 11 és 11:30 közt értetek.
Ha viszont 8, vagy 8 óra után, akkor 11-re jó lenne Vanniékhoz érni, úgyhogy f11-kor indulunk. Szóval, ha neked most ez elégséges infó, akkor f11 és f12 közt ott leszek értetek! Aztán reggel hívlak! Mit szólsz?

Én is nagyon cukukat teszveszeltem, majd küldök fotót, ha megszáradtak. De mostmár 74-es ruhát TILOS vennem...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

en meg remelem a 74es ruhakat tovabb hordja majd mint a tobbit :roll:

Netti
Kép
maumau

Kép

Na ez is egy FI ruha Benjin csak a teflonnal nem tudok túl jó képet csinálni.

Kép
Kép
incike

Na elmentem Marciért majd jövök. Ma szüret van az oviban.

Kép
Kép
incike

A sinlac-ot ált, allergiás, allergiára hajlamos gyereknek írja fel a doki, most találtam a DM-ben babylove rizspépet, azonos módon nyugodtan lehet használni, 600 ft 1 dobozzal, asszem szentjánoskenyérmag nincs benne.
Nagy a tápértéke a szénhidrát maiatt.

Szofi, írok privit, most altatok, majd utána. Egyébként játszania kellett a pszichológus hallgatóval.

Esztó, ilyenkor nagyon kell anya.ERemélem semmi komoly, csak felső légúti betegség.Láza nincs?

Kép
Kép
zili

Baxuskulacs!
Gondoltam mérgemben legyantázom az államat, erre jól megtéptem. :twisted:

Tanulság?! Legközelebb csak akkor állok neki gyantázni, ha nyugodt vagyok.

Kép

Trixi
trixi78

Lecsekkoltam, hogy van-e Dublinban next. Van. Azt mondja húgom, h szerinte semivel se jobb, mint a pennies (early days) vagy a dunnes store, viszont jó drága.
Bazi jó cuccok vannak.
http://www.nextdirectory.ie/page.asp?b=G45&p=516&o=1
Megnézetem vele leárazáskor.
pumuklii

Mi akármikor kimentünk Írországba, mindig a penney-s ben, vagy a dunnes-ben vásároltunk, de leginkább az elsőben. Tuti cuccok vannak, tök olcsón, és sokkal jobb minőségűek,mint az itthoniak.

Kép

Trixi
trixi78

Maja ruhái is 80%-ban onnan vannak :-)
pumuklii

Vagyok újra... Amíg sétáltunk Ficussal 4 oldalt termeltetek. Nem semmi.
Csak futólag olvastam át, de látom téma volt a babakocsi. (Képeket kiemelten néztem :)) Az a háromkerekű amit azt hiszem Eszter tett fel, ahhoz lenne hozzászólásom: Szerintem olyat keress, aminek bolygósítható az első kereke. Szerintem a kép alapján ez nem ilyen.
Ficus kocsija is háromkerekű, bolygósítható és fixálható is. Ha le van fixálva lehetetlen tolni a kocsit, én legalábbis nagyon utálom! Mindjárt csinálok róla egy képet, hogy milyen kocsink van, ha érdekel titeket!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Annusom, kérdezetd még, a lejövetelt a közön.. Persze, járható babakocsival, én ott közlekedem, ha a buszhoz megyünk a Nyugatihoz... Csak lassan megy a dolog, és kösd be Izust, nehogy elhagyd:)
vanni

Vanni, már kocsival hozom annusékat! :)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Incike! Itt vagyok, kerestél. :)

Valami van a routerünkkel, nem tudtam egész nap netezni, most szétkapcsoltuk, és modemmel nyomom. Ért valaki hozzá?

Kép
Kép
g_reny

pumukli, multkor en is linkeltem! imadom :D

en beszerzek egy mikulasosat is, meg az a nyuszis ruha, hat alomszep :D mostmar h nem novi ki 2 het alatt a rucikat,csak nextet veszek :D

Netti
Kép
maumau

Megkapta Mira a két szurit, hát eléggé sírt. Úgy néz ki nem lesz 15 kg 1 éves korára, talán lassul a hízása, most 7600 gramm.

Kép
Kép
g_reny

Reny!

:D

Kép

Trixi
trixi78

Huncutka,
persze érdekel, meg a tapasztalat is, köszi :)
igazából nem is néztem hogy bolygósítható e, de mindjárt jobban megfigyelem.

Hu, én totál kifáradtam...felkelt elvolt egy ideig a pihiszékben, amíg én pakoltam, utána kezdődött a telitorokbólüvöltés...hogy én hogy nem vagyok ehhez hozzászokva :) semmi se volt jó, ha leteszem az se, ha felveszem az se, ha ülünk az se, ha állunk az se...
most csönd van, evett, nem szürcsög, nézi az egérkéjét és dumál hozzá. én meg mint egy zombi ülök itt és várom Zolit mint a messiást, hogy elvigye dokihoz,addig legalább pihizek :)

Esztó
Kép
sz.eszter

1/4 7-re jönnek lakást nézni. OC-s volt a srác, és leszerződtem velük, bár érdekes, hogy 500ezer fix a jutalékuk, de le tud menni 300ezer-ig. :?
Este kérek sok-sok drukkot!!!!!!

Kép

Trixi
trixi78

A legnagyobb: Amina már megint taknyos! :evil: :evil: 4 napot járt oviba. Hője: 37,3 °C Őrület!!!!! :x

Kép
Kép
g_reny

Reny,
Míra akkora mint Álmos :) hány cm?

Esztó
Kép
sz.eszter

Trixi,
megy a drukk. mindenképp jelezz majd mi volt.

Esztó
Kép
sz.eszter

Trixi! Megy a drukk!

Kép
Kép
g_reny

Eszto,Almi bekemenyit :D

Reni, en is azt hittem sosem lassul le a hizasa :lol: egy sulyban vannak a lanyok :wink:

Netti
Kép
maumau

Azt nem tudom hány centi, nem mérték. Az biztos, hogy 74-es ruhákat hord. Amina ezeket január-februárban hordta.

Kép
Kép
g_reny

Na nemrég értünk haza Izussal!
Elsétáltunk a keletihez,aztán felszálltunk a villamosra,irány a westend!Kipróbáltam a baba mama szobát,csak mire megtaláltam...középen kell felmenni a lifttel a 2.emeletre!És ott van...

Venni nem vettem csak egy NEXZ kiscipőt.Sima szürke.Ammúgy nem láttam semmit ami kéne...vagy írtó drága volt.C&A ban volt kis hagymaruha,meg tök jó együttesek...de ilyen 5-8 ezer között.

Most épp mulatós nótáket hallgatunk,illetve apa énekel Izusnak 8)

Amúgy olyan ksi jó napjai vannak most Izának!Egész nap röhög,mosolyog.Meg kell néznem hogy áll ez a fog!Lehet kijött???!

Szofi!
Oké!Akkor várunk!Babakocsi befér?Mert akkor azt is viszem h kinn aludhasson Iza.Mondjuk anyós ülésnél elfér biztosan! :wink:

Na megyek visszaolvasok...de borzalmasan drága minden.És ami a baj,h nem is volt az amit akartam :(

Netti!
A Boró által kinőtt ruhákat nem adod el? :oops: Csak érdeklődöm :wink: Én vevő lennék rá 8) :lol: :lol: Nyithastz egy házi turit :wink:

annus11

csak egyszer legyen ekkora :lol: Kép

Netti
Kép
maumau

Ha esetleg lát valaki turiba 4-5 évesre való ruci, bármi érdekelne Marcinak. :lol:
Én gyakorlatilag még nem vásároltam ilyen helyen, talán csak most egyszer, a múlt héten, mert ahányszor voltam, sosem találtam semmit, és ezért nincs kedvem órákat szöszögni! :(

Kép

Trixi
trixi78

Annus, meg gyurok egy kislanyra :lol: :lol: :lol: ha fiu lesz nemtudom mit csinalok :lol:

Netti
Kép
maumau

Hűűű,olvasok ám!!!A Next Newborn 1. oldalán a bal felső sarok barna kabi.Pont ilyet újítottam ma manónak!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Esztó! Mira is elkapta Aminától a taknyot múltkor, 3 hétig szörcsögött, sokszor ébredt éjjel is, fülészetet is megjártuk, féltem, hogy nehogy ráhúzódjon a fülére vagy az arcára, mert nem bírtuk kiszívni a trutyit. Hallottam, hogy ott van, de nem jött semmi. Álmi remélem gyorsan meggyógyul.

Kép
Kép
g_reny

Hi!

Nem tudok visszaolvasni, bakker, Balzac se bírta ennyi szusszal...

Holnapi talira benevezünk!

Mennem kell felsikálni a padlóra száradt festéket, jó kis négykézlábas meló, blöööö..... :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17

Jajj, és elhagytuk ma manó egyik maciját.Az anyja jó hülye volt, ahogy csuktam össze a kocsit és tuszkoltam be az autóba kieshetett. Sajnáltam,mert szerette rágni. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na meg is hoztam a képeket...
Ez elvileg univerzális, örökéletű babakocsi, mert van rendes nagy mózeskosaras, bébihordós és sportkocsis része is. Apró darabjaira szerelhető, így mosógépben mosható a huzata is. A bébihordós változathoz nem feltétlen kell a sporthuzat alá, nekünk azért van rajta, mert ha csak beugrunk vhova nem bányászom ki a bekötött bébiülést, csak átrakom Ficust a fektetett sportkocsi részbe...

Kép Így használjuk most, hogy benne van a hordozó

Kép Így néz ki, amikor csak sportkocsi

Kép Bébihordóval, szembe nézetből

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Ja,és sajna a szocpol nem jött vissza, hanem egy új kamattámogatási rendszer van.Nem valami tuti dolog, kevés bank szállt be,stb. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Szofi,
Nem tudtam, hogy oda vissza Annus veletek megy... Szuper!

Ja, még napernyőt lehet hozni... Marci nagyon érzékeny a napra... utálja, ahogy a szemébe süt, nyafizik... De baba válogatja...
vanni

Anikó!

jaj de jó h jöttök!!!Smink felszerelést ne hagyd otthon!!!!

Barbi!
ja,aha!Na ott voltam ma,tényleg már sorakoztak hátul az új ruhák!Csak az le volt zárva...szép cuccok voltak amúgy.Ilyen polár kis ruha meg hasonlók,csak mind pici volt...méretben nem is nagyon láttam.Meg olyan van már Izusnak!Holnap is abba megyünk szerintem! :wink: Jövőhéten csütörtökön utazunk vidékre...lehet h szerdán benézek ide az üllőire?!Ha apa vigyáz Izára addig..... :wink:

Én senkire se tudom hagyni napközben...ez van!Jön velem a kis hahota művésznő! :wink:

annus11

Én is hozzájuk vagyok kötve :) Anyósomék szívesen vigyáznának rájuk, csak egyrészt anysom dolgozik, másrészt meg 25 percre vannak autóval :roll:
Vendég

Hát kivagyok!!Most hívott fel mamám zokogva, hogy Stellát az utca végéről hozták vissza, mert anyám nem figyelt oda, kiszaladt a kuty és mivel anya a kocsival volt elfoglalva, ezért nem hívta vissza rögtön.És arra cigányok száguldoznak!!El is csaphatták volna,Erre felhívom anyát, hogy számon kérjem, erre közli, hogy nem az ő gondja,mert mamára bíztam.Na ja, egy udvarban laknak, voltaképp egy házban, erre nem az ő gondja!!!! Ja és utána közölte, hogy mit várok tőle, hogy bocsánatot kérjen??Azt várhatom!!!!Pedig mondom talán elférne, ha valaki hibázik ugyanis,akkor bocsánatot kér.Jajj,istenem, miért ver ilyen természetű emberrel az ég??????? Most befenyítettem hogy ha bármi baja esik a kutyának elfelejtheti az unokáját is,mert ilyen felelőtlen, pökhendi ember közelébe nem engedem. :evil: :evil: :evil:
De nem tudom még hazahozni,mert 2 napja még volt híg széklete,és tegnap este bekakilt mamim előszobájába. :cry: :cry: :roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Itt vagyok!

Reni
Írtam neked még este az oveálró. Holnap lefotózom és felteszem. Marcin és senkin nem volt még. Vajszínű, ha jól emlékszem hímzett mackó van rajta.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Lehet én vagyok rosszul összerakvan, de nem villanyoznak fel annyira ezek a rucik, na jó azért szoktam vásárolgatni Larának, de Éduánál többet jártam turiba az tuti :)

sterilizálás: én mindig elmosogatok mindent, egyből bele a mikrós sterilizálóba és be a mikróba, nem sok idő :)

Larának az alma nem ízlik, öklendezik tőle, de a banán-őszibarack csúszott lefelé, magyarázott közben :)

Panndi, nem semmi Fruzsi, Lara ennek a felétől is hízik :)

kutyafüle, szegénykém :(, lassan csak hazakerül Stella :)

Esztó jobbulást Álminak, gyógypuszi :)
(ezt ne vedd komolyan: most megtudom mi a gyereksírás) :)

Édua barátnőzik :)

Gyöngyi nem írtál tepsiméretet, én a középsőbe kezdtem rétegezni a krumplilepényt, túl nagynak találtam, átraktam a legkisebbe, és most nem fért rá a tetejére a fél liter tejföl, de azért sajttal jól megpakoltam :) már nagyon éhes vagyok :)

Lara tanulja a gépírást tőlem :)

Szerintem ez a gyerek, hamarabb fog mászni, mint forogni :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Edua!

Igazság szerint engem se kifejezetten a márka vonz,meg nem vagyok olyan nagy gyűjtő!
Én csak jó minőségű és cuki rucikat vennék!És én turizom,ennyi!!!Most néztem,ezek a szettek 8 ezer körül vannak újonnan a boltban!Vagy felette!!!Nagyon durva!!!! :shock:
De gondolom sok ruha maradt Eduáról is!Az nagy előny!!!

Amúgy tiszta lüke vagyok!!!Hát én a nyáron,Karcagon vetem csomó rucit!És azok most lesznek jók!!!!De annyira hihetetlen h lesz mindjárt egy fél éves lányom :shock: :shock: Kicsit elszámoltam magam :oops: aggódtam h nincs ruhája a gyerkőcnek!
Mondjuk Ja és ahogy pakolom el a kicsi ruhákat,kezembe akadt az amiben hazahoztuk!Jaj de picike!!!És az még nagy is volt rápár hosszú újjú body kell mindenképp!Meg lehet h overál,ha kicsi az ami mamámnak va.

Na ebben a pillanatban ugrott be h elhasználhattam volna a kupont a C&A ban....na akkor lehet h kap egy szettet majd Izus! :wink: Volt kis csini leggingses is :wink: Meg pöttyös! :shock: :lol:

Betegeskedőknek jobbulást,rosszul alvóknak kitartást!!!Amúgy 2 napja front van...hol meleg hol hideg :roll:

Netti!
Sejtettem h gyúrsz még egy kiscsajra!Én kukisra várok,de a köv gyerkőcöt megvárják a ruhák,majd utána kezdek megszabadulni tőlük!Remélem lesz kinek adni :wink:

Na dugulok!!!!

annus11

Ja igen!Nyáron is hüledeztem h mennyibe kerülnek ezek a csöpp ruhák!Erre jön a tél!!!Alapból drágább minden.....Magamnak hogy lesz gatya...nekem 10ér nagyon sok egy nadrág!!!!!!És kabát is kell,az meg tuti csak 10 felett lesz,mert nekem olyan kell ami vízálló :roll: Vagy sherpa v columbia... :x

annus11

Annus igen, Éduánál még sokat kaptunk is, tele van a franciaágy alja ruhával :)

A kupont nekem is fel kellene használni, és 2 van, de nem lehet egyszerre :)

Nekem egy strapabíró csizma kellene :)

Na jó nekem is vannak kedvenc ruháim, már azon gondolkoztam, hogy nem csak azt rakom el, amiben hazahoztuk, hanem azt is ami nagyon a szívemhez nőtt, pedig ezek csak rongyok :)

Gyöngyi nagyon fini a vacsi, csak forrróóóóóóóóóóó :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

Na dobok képet Izus őszi szereléséről!
Kép
Kép
Ez meg az etetőszék!
Kép

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?