Új privát üzeneted érkezett!

haho szép napot!

bocsánat ismét itt :oops:

trix kedves, ha egyre jobban viszketsz kérlek harcold ki a gyógyszert...ugy hivják ursofalk és AZONNAL elmulaztja a viszketést...és sirtam éjszakánként annyira szenvedtem ne várd meg! nehéz erről írni mert persze az ember mit okoskodjon az orvosának akit szeret ls akiben megbizik, de a viszketés borzalmas brrr...szorítok hogy ne kelljen befeküdnöd!

Vovanda!

teljesen igazad van nem az átlag hogy ekkorák lesznek az ikrecskék :) de mindnehogyan nagyon nagyon édesek!!! :)



a trikrek csaodaszééépek :lol:


Nekünk van kutyánk, 2 macskánk egy lakásban akét ikerrel, szerintem csak a gazdi hozzáállásán múlik hogy mennyit tud nekik adni illetve mennyire tudja tartani a tisztaságot. A macskák nagy ivben kerülik a gyerköcöket, akutya meg imádja őket és ez kölcsönös :lol: 8) :wink: ha nem figyelnék állandóan egymást nyalnák :oops: 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket! :D

Rana!
Na ez nagyon szemét húzás volt a részükről!!!Amúgy meg hogy mertek a tudtod és beleegyezésed nélkül a cuccaidhoz nyúlni??? Ez felháborító!!!

Tigris!
Sose aludtak egy ágyban,csak a fénykép kedvéért tette őket egybe az uram.Én ennek az egy ágyban alvásnak nem látom értelmét.Mert mire hazakerültek,már 3hetet külön voltak.Hisz MO-n nincs rá lehetőség,hogy egy inkubátorba kerüljenek.Márpedig a 3-asok a súlyuk miatt (is) inkubátorba kerülnek.
Én nem vagyok nagy állatbarát.Ezért el sem tudom képzelni,hogy állatot tartsak a lakásban. Arra viszont határozottan emlékszem,hogy az első 3évebn ( :lol: :lol: :lol: ) csak akkor ültem,ha etettünk/ettünk. Nem tudom,hova fért volna az életembe egy kutyával való foglalkozás.

Kép

Kép
edit73
 
 


...már harmadjára állok neki olvasni :?

Edit,nagyon helyesek a pasijaid :D ...és minden elismerésem a hármasikreseknek :lol:

Tigriske,végülis vagy fiúk vagy lányok,de drukkolok a vegyespároshoz :D

Rana drágám,nagyon ügyes vagy :D ...kórházat sajnálom!
Vendég
 

 
 

Tigriske!
Mindenképpen kell 3 fiú és 3 lánynév, szüléskor kérni fogják mindet, mert ugye semmi nem biztos.
Jót röhögtem, de pl. Szinetár Dóra Marcijáról a szülőszobán derült ki, hogy egy "tökös Eszter"... :lol: :lol: :lol: Szóval hiába mondják tutira a nemüket, a neveket kérni fogják.

Rana!
Taplók. No comment, nem véletlenül mentem Nyíregyre szülni.

Kutya: nekem most nem férne bele az életembe, de tényleg a gazdin múlik.
Próbáljátok meg előkészíteni a terepet, pl. ha nem akarod, hogy a gyerekek szobájába bejárjon, onnan nem árt már most kiszoktatni. Azt kell végiggondolni, hogy mi az, amit nem szeretnél a mostani szokásai közül a gyerekek közelében és arról megpróbálni előre leszoktatni. Allergiától ne parázz, a többi meg igazából rajtatok múlik.
vovanda
 
 


Dobok két képet,egyik Noémiről fürcsi után,vizesen teljesen begöndörödik a haja,olyan édi,Balázsról meg egy kép a büfipadon,ahogy beájult a szopi után.

Kép Kép

Puszi :D
Vendég
 


Nyulasz!
Mindjárt megzabálom őket!!Jaj,azok a gyönyörű,göndör fürtöcskék!!!(ilyenért én is bevállalnék még egy babát :wink: :lol: )
Balász: :lol: :lol: :lol: Hiába,a pasik tele hassal bárhol képesek elaludni!!! :wink: :lol:
Nekünk is volt büfipadunk.Imádtam!!irtó nagy segítség volt,amikor egyedül etettem éjszaka!!!!

Kép

Kép
edit73
 
 


Nyulasz: :D :D :D Nagyon édesek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Hú sokat írtatok az elmúlt két napban!

Rana
: örülök, hogy haza jöhettél egy kicsit. Lehet hogy ezzel a másik dokival jobban is jársz. Az meg ha már a 36. héten megindítják a szülést, szerintem nem gond. Bár fur, mert nekem a dokim azt mondta, hogy protokoll szerint a 38. héten indítják!
Elég gáz, ahogy a kórházban bántak veled! :shock:

Edit: nagyon helyesek a fiúk :)

Trixi
: remélem nem lesz gond, a májfunkciók miatt. Az azért megnyugtató, hogy ennyire figyelnek téged.
Örülök, hogy sok víz lement. Azért ez bíztató, és neked is könnyebb nélküle.

tigriske: Nálunk van szobakutyus, és én nagyon is szerettem az állatokat mindaddig, amíg nem lettek gyerekeink. A kutya anyuéknál van egy szinttel lejjebb, nálunk nincs állat, csak 3 aranyhal az emeleten. Igazán szerintem sem fér össze a kutya a gyerekkel. 3 gyerek ellátása pedig majd annyi idődet elveszi, hogy nem tudsz még a kutyára is figyelni. És őszintén szólva ha vedlik és szőrt találsz a gyerek cuccain, attól biztos nem leszel boldog. Nekünk a dög macska is befeküdt a babakocsiba, ha tehette, már örülök, hogy nincs meg.
Mondjuk az azért jó, hogy van a háznál állat, és nekem így egyszerű, hogy a gyerekek kutya közelben nőnek fel, de mégsem a mi lakásunkat piszkítja az állat!
A havanese elég érdekes egy természettel bír. A sógoromék lánya kapott egyet még gyerek előtt. Viszont ahogy férjhez ment, és gyerekei lettek a sógoroméknál hagyta a kutyát. Nagyon féltékeny egy kis vakarcs. A sógoromék anyósomékkal laknak, és nekem is nagyon kell vigyázni a gyerekekre, ha oda megyünk, mert van hogy kap feléjük a kis akaratos kutya. Elég nehezen osztozkodik a szereteten. Szerintem érdemes megfontolnotok, hogy elajándékozzátok a kutyut, és ha a gyerekek nagyobbak lesznek, majd beszereztek egy másikat.
De persze te tudod milyen a ti kutyusotok, mennyire nevelhető és te mit bírsz.

nyulasz: nagyon helyesek a babók :)

Kata
labkat
 
 


Köszönjük a dícséreteket :D

kutya téma:én imádom az állatokat,de most semmi energiám nem marad a kutyánkra,sokszor még enni sincs időm,vagy kiteregetni...persze tudom én csinálom rosszul,igény szerinti szopi ikrekkel,de egyszerűen nem bírom amikor sírnak,és már bizony a könnyük is jön,ez eleinte nem volt...de nekünk kertben van,így más...el viszont sosem tudnám ajándékozni,esetleg anyumhoz,vagy tesómhoz,de olyan helyre akit ismer és szeret...de ez nagyon nehéz.A Dévais topicban Áginak a hármasikrek mellett van lakásban kutya,neki is ment együtt a kettő.
Vendég
 


nyulasz: szerintem nem csinálod rosszul, ha igény szerint szoptatod a babókat :) Én is így tervezem, bár örülnék, ha együtt lenne kedvük szopizni :)

Mellékelek pocakfotókat, egy olyat, amint látszik a kifordult köldököm, és amin a család nagyon mosolyog, ha meglátja a pocakom orrát :lol:

Kép

Kép

Kata
labkat
 
 


Kata,szép poci :D ...én sokszor megfogadom,ha egyik felkel enni,akkor felkeltem a másikat is,de a szívem szakad meg felkelteni...eleinte próbáltam,de nehéz egy alvó gyereket megetetni...
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a kutyus tanácsokat. Nekem is gondom van avval, hogy mostanság, már oda-oda kap ha nem tetszik neki valami, pedig amikor vettük direkt rákérdeztem és mondták, hogy gyerekszerető.
Ezen még gondolkozom.

Megvolt a 4D és.....dobpergés: 3 kislány.

Mellékeltem képeket. Szerintem gyönyörűek.

Kép

Kép

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: gratulálok a csajokhoz! Azért készüljetek fiúnévvel is, mert csak akkor biztos, ha kint vannak! :wink:

Labkat: szép pocak! Én is mosolyogtam a pocakod orrán! :oops: :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske: gratula a lányokhoz :) Ahogy kiveszem a szavaidból örülsz nekik :)

Kata
labkat
 
 


Tigriske!
Nagy gratula a csajokhoz!!!Jók lettek a képek is!!!Kb. nálunk is ilyen képek készültek anno.Ugye milyen nagy a "tömegnyomor" már most is odabent? Mindenhol kezek-lábak :lol: !
Lénynevekkel nem álltál túl jól!!Zitán kívül mi lesz? A szülőszobán fogják kérni a fiúneveket is,úgyhogy azt is nézzetek ki.Meg a névsorrendet! Elsőszülött,második... stb Nálatok nem lesz dupla kersztnév. Nekem mind a 4nek az van: Dávid Tamás,Olivér Ábel,Marcell Ádám,Benjámin Máté
Párod mit szólt a csajos formációhoz?

Kép

Kép
edit73
 
 


Trix!
Hogy telt a hétvége? Sikerült befejezni mindent?

Kép

Kép
edit73
 
 


Tigriske :D gratula!
Vendég
 


Edit,ja göndör fürtökért bevállalnál három lányt is? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nyulasz!
Többek közt ennek lehetősége (is) erőteljesen visszatart attól,hogy a gondolatból tett legyen!!De majd az unokáim!!! :lol: :lol: :lol: Mind csajok lesznek,hatlmas,göndör loknikkal!!! :D

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt.

Azt mondják rajtam tényleg az látszik, hogy nagyon örülök a 3 kislánynak. Volt kb. 2-3 perc amég "szomorkodtam", hogy nem lesz fiú, de aztán gyorsan ráállt az agyam erre a formációra.
Ez esett ki a legjobban a látószögünkből, hiszen valamiért fel sem merül, hogy mindhárom kiscsaj. Apának kellett vagy 10 perc, hogy neki nem lesz fia, aztán mondta, hogy sebaj, majd a 4. (ezen mindketten jót mosolyogtunk) Aztán azóta vigyorog mint a tejbetök (ráadásul a kutya is lány).
A nevek a férjem szerint: a Pindur Pandúrok című filmből: Sziporka, Csuporka és Puszedli. :lol:
De komolyra fordítva a szót, nem lesz két nevük, örülünk ha egyet találunk. Felmerült tegnap este: Zita, Lilla, Noémi, Csilla, Melinda, Fanni stb. Az első 3 most a nyerő, de mondtam apának még nem kell választani.
A,B,C baba sorrendbe veszik ki őket?

Kép
tigriske1978
 
 


Andi, nyulasz: Most nézegettem a támogatásokat. Azt tudom, hogy GYED, TGYÁS ua. mint egyes gyerkőcöknél, a GYES pedig duplája. De mi a helyzet az anyasági támogatással, ami ugye egyszeri! Az van írva, hogy 85eHuf kb. de gyerekenként? Mert valahol úgy olvastam hogy gyerekenként. Máshol meg úgy, hogy a két gyerekre összesen. Mennyi az annyi? :roll:

Kata
labkat
 
 


Labkat: nekem a tájékoztató könyvemben, amit a védőnő adott az van, hogy ikrek esetén 85500 gyermekenként.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na igen timi, én is ezt olvastam. De máshol meg csak azt, hogy ikrek esetében ennyi és kész! Nem írják, hogy gyermekenként... Ezért is kérdeztem.

Kata
labkat
 
 


Ezt a Magyar Államkincstár oldalárol másolom be:

"Milyen összegű az anyasági támogatás?

Az anyasági támogatás - gyermekenkénti - összege azonos a gyermek születésének időpontjában érvényes öregségi nyugdíj legkisebb összegének 225 %-ával, (2008-ban 64.125,-Ft) ikergyermekek esetén 300 %-ával (2008-ban 85.500,-Ft)."

2009-ben is, mert nem változott az öregségi nyugdíj.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske!
Grat a csajokhoz!
Igen, A B C sorrendben veszik ki őket. És kérni fogják a fiúneveket is, mindenképp találjatok azt is.
vovanda
 
 


Szasztok Csajok!

Dobok pár képet a Babaszoba jelenlegi állapotáról.
Még hiányzik egy-két dolog: még nem raktuk fel a textil-képeket a falra, nem raktam le a szőnyeget és a többi szekrényről (polcos) még nem készítettem fotót, mert nincs még rendbe szedve.
Majd képdobás után jövök még:

Tami és Nándi Birodalma :lol:

Kép

Kép

Kép

Tamcsi ágyikója:

Kép

Nándi ágyikója:

Kép

Kép

pusszancs

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Köszi mindenkinek a drukkokat, egyelőre bejött!

Kedves Legyekmami: Még kaptam egy kis haladékot a kórházhoz! :oops:
Viszketés van még, ebben igazad van, de szerencsére én még nem bőgtem emiatt, csak kellemetlen nagyon!
Szoktam hideg zuhannyal hűteni a lábaimat ez ideig-óráig használ.
Holnap reggel kell mennem megint laborba, szerdán de. megint telefon a dokinak, majd meglátjuk mi lesz. Ha lesz mire hivatkoznom a dokkernél megteszem, de egyelőre még nem akart velem kezdeni semmi extrát, pedig minden alkalommal elmondom neki a panaszaimat! :?
Ma is voltam nála, Babák rendben vannak kb. 2,5 hét diffi van köztük.
Hüvelykenet negatív, vérszegénységem is javulóban, ellenanyagteszt negatív.
Csak ezek a fránya májfunkciós értékek emelkedettek kissé. Kíváncsi vagyok 5 nap alatt mit változtak!

Edit: aranyosak és helyesek a fiúk!!! Gratula!
A fenti képek alapján látszik kb. meddig jutottunk a Babaszobával. Már a kórházi pakkom is készül, már felét bepakoltam a cuccosoknak!

Nyulasz: nagyon helyesek a Babók! Zabálnivalók! Kérünk még sok szép képet!!!! :lol: :lol:

Tigriske: itt is sok-sok gratula a csajszikhoz! :lol: :lol: :lol: Hihetetlen, ennyi kis nunis!!!

Rana: valószínűleg Te ezt már nem olvasod! Remélem minden ok a kórházi kalamajka után és nagyon drukkolok a problémamentes szüléshez, ha tényleg meg lesz a héten!
De ha van valami, azért jelentkezz valahogyan! :wink:
Az almakúra egyébként tényleg 1 egész napos almakúrát jelent. Az alma természetes vízhajtó. Súlyos esetben 2 naponta ismétlendő.

Kata: szép nagy pocid van! Jó helye van ott a Babóknak! :lol: Még én is jövök eggyel, nem felejtettem ám el! :wink:

Egyelőre ennyit, holnap nem biztos, hogy tudok jönni!

Vigyázzatok Magatokra!

pusszancs

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trixi: nagyon szép a gyerekszoba :)

Ma derült ki, hogy staphylococcus baci van a hüvelyváladékban. :( :( :( már megint egy vacak, amit nem tudom hogy szedtem össze, mert annyira próbálok vigyázni! Holnap roham menet a dokihoz. Ráadásul olyat is olvastam, hogy vetélést okozhat :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Kissé be vagyok parázva. Be is dobtam egy extra magnézium pezsgőtablettát, úh 750mg van már ma bennem. Kőkemény volt a hasam az idegességtől!

Remélem nem lesz gond...

Kata
labkat
 
 


Trix,nagyon szép a szoba :D viszketés :evil: köszi a dícséreteket :D

Kata,nem lesz semmi gond!Csak ne aggódj!Biztos kapsz rá valamit,aztán gyorsan elmúlik!
Vendég
 


Trix!
Irtó bátor vagy, nekem a 28. héten be volt pakolva a táskám, és mindig vittem, ha mentünk a kórházba vizsgálatra... :oops:
vovanda
 
 


Vovanda! Köszi! Találtunk már fiúneveket is, azok előbb megvoltak. :lol:

Kata! Ne aggódj nem lesz gond, majd adnak rá valami bogyót.

Kép
tigriske1978
 
 


Trix: szép szoba! :D

Vanda: 28. héten bepakoltál? Nekem még nagyon nincs is mit, még hálóingem sincs. :? Nagyon rákészültél! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Reggel elmentem a dokihoz, és már a leletekkel meg a felírt gyógyszerrel várt. Augmentint kaptam, és mondta, hogy nincs hüvelyflórám, úh azt kell helyre tenni még valami kúppal! Remélem minden rendben lesz.

A 28. heti bepakolás tényleg nagyon korai, de a 30. héten szerintem én is bepakolok! Bízok benne, hogy azelőtt nem akarnak kibújni a lurkók.

Nekünk is van lány nevünk is :) Sára-Zita a fiúból több is van, mint kettő, de ezt azt hiszem már írtam

Szép estét mindenkinek!

Ranáról nincs hír?

Kata
labkat
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a Babaszoba dícséretét! Aranyosak vagytok! :lol:

Hát a helyzetünk sajnos rosszabbra fordult. :? :(

A májfunkciós értékeim sajnos tovább romlottak, amire megmondom őszintén számítottam is, mióta megtudtam, hogy megemelkedtek. Megduplázódtak 4 nap alatt :shock: , úgyhogy ma most már tényleg mindent becsomagolok a kórházi pakkomba.
Holnap reggel megint doki, megUH-uz, meg flowmetriát is csinál újra. Utána rögtön megint labor. Pénteken reggel egy újabb telefon a dokkernak és akkor kiderül, hogy hogyan tovább. Szerintem ennek kórház lesz a vége és szerintem a hétvégét már bent fogom tölteni.
De ez még nem biztos, ez csak megérzés. :roll:

A lényeg, hogy a Babáknak jó legyen!

Annyira hihetelen, hogy lehet nagyon rövid időn belül már Babázni fogok! :wink: :)

Mondjuk, jobban örültem volna, ha még bent maradnak legalább a 37. hétig, de szerencsére, már aránylag egész nagyok a korukhoz képest és talán nem lesz már semmi probléma.

Szóval rengeteg még a dolgom és most önző módon nem reagálok senkinek semmit, de még maradtak itthon elvégzendő feladataim, amiket muszáj most megcsinálnom.

Ha valami konkrétum van, azonnal jelentkezek valamilyen formában!

Vigyázzatok a Babákra és Magatokra Kismamik!

pusszantás

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix!
Tényleg gyönyörű a gyerekszoba! :D
Szorítunk,hogy ne legyen semmi gond!De már most is jók vagytok (időben és méretileg),ezért ne izgulj!!!Jelentkezz,ha van valami!

Kata!
Nálunk is befutó volt a Sára név!!! :D Csak aztán nem volt,aki kapja!!! :wink: :lol: :lol:

Tigriske!
Micsoda humor apától!!! :lol: Ő majd így hívja őket,de amit választottatok,azok is nagyon szépek!

Kép

Kép
edit73
 
 


Trixi: szerintem már szép kort betöltöttek a pocakban a babák, szóval amiatt ne aggódj, ha esetleg megindulna a szülés, vagy a májfunkciók miatt ki kéne őket kapni! Én pl már nagyon örülnék, ha a 35. héten járnék. Addig még kb 10 hetet kell kibírnom.

Ma megint nem valami jó hírt kaptam. Úgy néz ki, magas lett a terheléses cukor eredményem is. Nem nagyon magas, de magas, úh lehet hogy diétára leszek fogva. Mondjuk nekem ennyit megér a dolog, csak hát olyan rossz, hogy amúgy is duplán aggódok a fiúkért, még a baj is sokkal több, mint eddigi két terhességem során :( Már annak is nagyon örülök, ha novemberig bent maradnak - akkor már betöltöm a 30. hetet. Bízok benne, hogy minden rendben lesz, de valahogy most semmi sem a legjobban alakul :( :cry:

Mindenkinek szép napot!

Kata
labkat
 
 


Trix!
Enyémek 33+5nél jöttek, nyugi, ha kibújnak, akkor sem lesz már nagy gáz.

Kata!
Ne idegeskedj a cukor miatt. Ikreseknél elég gyakori, ha nem nagyon magas, diétával rendben leszel.
vovanda
 
 


Trix: sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket, de bárhogyan is lesz, a babák már szép nagyok és tényleg hamar babázhatsz! Drukkolok, hogy jól alakuljon minden!

Kata: csatlakozom az előttem szólóhoz! Nem szabad aggódni, idegeskedni némi kellemetlenség miatt! Diétával szépen rendben lehet tartani a cukrot. Mennyi lett egyébként?

Nekem tegnap "szépen" bedagadt a bokám, a derekam majd leszakad, a sérvem nagyon érzi már a súlyt, a lábam is zsibbad sajnos. Dehát kibírjuk!
Ma egész délelőtt turikat jártam és olyan jó kis rucikat pecáztam a csajoknak! :D Már bent vannak a mosógépben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!

A cukor miatt nem szabad idegeskedni (csak rosszabb lesz tőle). egy csomó fórumon szó van különböző diétákról, simán meg tudod oldani. Én már kértem a védőnőtől cukros diétát, mert híztam 3 kg-ot egy hét alatt, így inkább már most elkezdek diétázni és ez pont jó lesz arra, hogy lássam mennyit muszáj enni a babáknak. Nem annyira rossz. Csak fontos mikor mit eszel. Mennyi lett az eredményed?

Trix! Jelentkezz ha tudsz és szorítunk Nektek!

Edit! Köszi szerintem is szépek! Rájöttem, hogy a Zita, Lilla, Fanni tetszik a legjobban, csak apát még rá kell dumálnom a Fanni névre. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Trix,nagyon drukkolok!Ügyesek vagytok így is,kitartás :wink:
Kata,sajnálom,hogy mindig van min aggódnod :(

...most én is olyan kész vagyok,egész nap szoptatok,szó szerint egyik etetés éri a másikat...esznek 30-at,ami kb egyharmada az adagjuknak,aztán bealszanak a cicin...felkelteni képtelenség őket...berakom a kiságyba őket,10 perc múlva sírás...esznek még 20-at,megint bealszanak...és egész nap ezt csinálják,húzni nem tudom az időt,mert ennyitől tudom,hogy éhesek maradnak,már azt sem tudom honnan számoljam az előző evést,félek így meg a pocakjuk fog fájni,hogy így esznek :( ...délután aludtak egy órát,pedig minimum 2.5 órát szoktak,és azóta megint ez a műsorunk. :( :( :( :(
Vendég
 


Köszönöm a kedves hsz-eket!
Hát lehet hogy én parázom túl a dolgot. Nos leírom az eredményt, aztán meglátjátok ti. Annyit tudok, hogy múltkor 8-as értékre azt mondta a doki, hogy kicsit magas, jó ez egy tartalmas mekis kaja után volt - fagyival a végén :)

Most ugye glükóz szirupot ittam.
Éhgyomorra: 4
30 perces: 5
60 perces: 7,7
120 perces: 6,5

Elvileg 5,9-ig jó az érték.

Azért gondolom, hogy szól majd a doki, hogy ne egyek annyi édességet! Mostanában pedig úgy kívánom! De hát a fertőzéseknek se kedvez a sok édesség.

Nyulasz: nekem is voltak szoptatásos napjaim, amikor folyton enni akart a babó, bár csak egy volt. Néha nehezebb, de ez nem mindig ilyen. Szépen be fog állni. Olyan hihetetlen, hogy már lassan 2 hónaposak lesznek a babóitok. Most születtek! Emléxem ahogy izgultunk értetek!

Kata
labkat
 
 


Labkat
Teljesen jók az értékeid!
http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/I/1/63.htm
http://sunrise.sote.hu/htsz/winkler.htm


Nyulasz
Gyönyörűek a Nyúlbogyók!

Tigriske
Gratulálok a lányokhoz!

Trixi
Az a lényeg, hogy neked ne legyen bajod! Babáid már elég erősek!

Kismamiknak kitartást!

Jók a képek!
Vendég
 


Labkat: ezek szerintem is jó értékek. És az éhgyomri felső határa az 5,9, de ez sem igaz, mert 6,2, de ezen a 3 tizeden már nem kötekedek. Legalábbis ahol diabetológián dolgoztam ez volt (igaz nem tegnap, de sokat nem változhatnak az értékek). :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata,ezek szerintem is jók :wink: köszi,remélem nem sok ilyen nap lesz :(

Andi,köszi a dícséretet...nektek van valami rendszer?

Ja,és még az a bajom,hogy mondom a védőnőnek mindig,hogy éppen mi a probléma,és mindenre azt mondja,hát,esetleg bontsam fel a tápot :evil: ...hát tényleg az a legegyszerübb...de így nem kell melegíteni,mosogatni,sterilizálni,ingyé van,szerintem ez sem mellékes!...és amíg van,ez a legjobb nekik...
Vendég
 


Köszi lányok a megnyugtató válaszokat!

Csak már mindenbe fenn akadok, a sok "baj" miatt. Nekem nem igen voltak problémásak az eddigi terhességeim. Sose volt terhesség alatt fertőzésem, most ugye meg már megint itt van egy :( Tényleg teljesen más egy iker terhesség. Ehhez képest az egy baba kevésbé terheli le az anya szervezetét!

Nyulasz: a védőnőnek toll a fülébe. Ilyen hülye tanácsot adni. Több a macera a tápszerrel, mint ha a szoptatást nyomatod! Kitartást, majd beáll ez.

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Jó a hozzáállásod!!!A védőnőt meg tojd le!Tőle ne kérj tanácsot!!!

Kata!
Kitartás!Ikerterhesség mindig nehezebb.Pláne ha még nem is az első!!Nem lesz semmi baj!Minden nap beszéld ezt meg a babákkal is!A pozitív gondolatok nagyon sokat tudnak ilyenkor segíteni.

Kép

Kép
edit73
 
 


Kata! Szerintem teljesen jók az eredmények. Nyugi!

Kép
tigriske1978
 
 


Jó reggelt Lányok! :)

Köszi Mindenkinek a drukkokat, bejött!!!

Még mindig szabadlábon szerencsére! :wink:

Bár a laborértékeim mérsékelten tovább romlottak, a doki hétfőre hívott vissza kontrollra.

BABÁKKAL MINDEN RENDBEN!!! :D :D

Talán még kihúzom egy darabig, jó lenne tényleg legalább a 35-36. hétig. Addig is jövök még :wink: :lol:


Rana??????????????

pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix,szuper :D már csak 1-2 hét,és eléred a célod...drukk hozzá :wink:

Edit,már nem lesz ez a védőnő,ma van utoljára,megy szülni...a másik meg szoptatni mindenáron védőnő lesz,hát remélem tanácsokat is tud majd adni :roll:

...ma felhívtam egy laktációs tanácsadót,csak nem vette fel,majd próbálom később is,kijön házhoz...tegnap este is műsor volt a cicin,fürdés után tandemben nyomtuk,és általában ilyenkor fordul elő,elkezdenek rúgkapálni meg sírni szopi közben,hol egyszerre,hol felválltva,másfél óráig tartott ezért a szopi :evil: ilyenkor felvesszük őket,hátha büfi van,de az az érzésem,hogy ha jön is büfi,nem az miatt kapálóznak-sírnak,hanem a kapálózás-sírás miatt nyelik be a levegőt...de mitől lehet ez :?: már én is bőgtem este...
Vendég
 


Trix: jó, hogy rendben vagytok! Az a két hét meglesz! :wink:

Nyulasz: majd számolj ám be a tanácsadóról, nagyon kíváncsi vagyok, meg aztán a tanácsok jól jönnek. Az én védőnőm sem egy nagy szoptatási szakember, ahogy hallottam itt az anyukáktól.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?