Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Daniella nagyon szépek voltatok! Alexa pedig nagyon aranyos! :lol:

Nofi sajnos Én sem értek a hőhoz tavaly mértem pár hónapot de feladtam mert nekem is álandóan ugrált!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Szia Petra! Latom egyszerre vagyunk, en meg visszaolvasok kicsit. ELoszor is koszonjuk szepen a reszvetet. Lassan tul leszunk rajta. Aztan meg fejlodessel kapcsolatban jutott eszembe, hogy tenyleg annyira kulomboznek a babak. Pl Eszter mindent hamarabb csinallt mint a baratnom kisfia, es okosabb is, es az o fia megis tok magabiztosan jar egyedul, Eszter meg ugy megy, mintha hatulrol bokdosnek, hogy nah menjel mar. Szoval jo, hogy nem akadsz ki ezen, mert biztos a Floracska erzi majd, mikor jo neki. Es mogyorozik, gagyoraszik? Felvetted a hangjaT? Mit szol a Kornelkahoz? Kezdi mar erdekelni? Tetszik neki? ORulok, hogy kezd helyre razodni az ovi. A hintalo eleg huzos jarmu, de valahogy megoldod. Ma tapasztaltam hogy az ilyen nagy gyerekeknel, mar nm jon be az a duma, hogy most alszik a lovacska. EN hulye ma azt mondtam a keresztlamyomnak, hogy alszik a harmonika ( o mar 5 es fel eves), mivel azt akartam hogy letegye, es nezett ram, hogy keresztanyu mi van? Szoval innen kezdodik a nehez dio:)

folyt kov...

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Hozok nektek egypár képet gyorsan. Amint időm engedi jövök és irok is. Ezeket a képeket készittettük a szülinapján, sajnos nincs scennerünk igy megpróbáltam lefényképezni kisebb-nagyobb sikerrel.

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 

 
 

Szeretnem megkoszonni mindenkinek a reszvetet! Nagyon jol esik, hogy ennyi baratnom van, akire szamithatok! Kar, hogy nem egy olyan szep lakonegyedben elunk, mint a Szuletett felesegek! Jol jonne neha ha vigyazna valaki Eszterre:)


Etnam, ha ez megnyugtat kilo ugyben Eszter most 8kilo, akarmennyi, nemis mertem reg. Es olyan 74cm, de en annak ellenere hogy toportyu volt mindig, nem aggodtam, hogy nem fejlodik rendesen, mert lattam, milyen ugyes. Es a dokino sem mondta sosem, hogy jajj de sovany szegeny gyerek. Ugyhogy nyugodja meg. Igy tokeletes!

Vasikane, sajnallom, hogy ilyen izek voltak a telefonba, milyen gyakran ment a telefon? Hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem ertelmesek, vagy hogyis fogalmazzak... Azert remelem a vegen sikerul beszelni a dokival! Koszonom az imaidat draga, a JoIsten aldjon meg erte!

Lucam, gratulallok az egyedul allashoz!

Szilvi, aranyos vagy, nekedis koszonom. HOgy megy a pafrany leses. A vegen megjott? Ha igen ne csuggedj! Szerintem nekem is csak napok kerdese, hogy megjojjon, ugyanis semmi pozitivat nem erzek ilyen ugyben!

Nofi, nagyon drukkolok! Nagyon jo eselyed van ilyen jelekkel! En megelegszem, ha nekem jon ossz utanatok:)

Daniella, mi is nagyon biztunk, de a JoIsten jobban tudja, hogy jo mindenkinek! Es ez a dontes biztos a legjobb volt. Lexi nagyon edeske volt a keresztelon. Hogy sikerult? Hogy ereztetek magatokat! Nekunk is pont 1eve volt:)

Kiru, sajnallom hogy vissza kell menned dolgozni. Nagyon rossz lehet. Remelem mindketten hamar belejottok. ES kitudtok majd hasznallni minden egymassal toltott percet:)

Gracus, sajnallom a parodat. Imadkozom, hogy a paroddal minden rendben legyen. Ot kell muteni, igaz nm olvasott megint felre ez a hue fejem. Elis felejtetted irni mi volt az evfordulon. Mit foztel?

NIki, Amlia nagyon tunderi. Es ugyes. MI is sokat estunk bunktunk egy idoben. Aztan belejott. A lenyeg, hogy proballkozik, es nem fel. Ngayon edeske lehet. A parom is megcsodallta. Es visszaemlekezett, hogy aggodtatok ti is annak idejen. Es hala Istennek Egeszseges gyonyoru kislanyotok van. MIndig kerdezi tolem, hogy minden rendben van Amival. Puszi a kis sorstarsnak! Kulonben o most mennyi kilo, cm?

Laar, szerintem tutti kiszaradtak a falak. Kepzeld a gyors epitesu hazak mennyit szelloznek, es ha nallatok volt, akkor minden ok lesz.

ARte, mizu veled? Mikorra nem varjuk a mikit. Bele kell huznunk, hogy minden honapra jusson ujra kismami.

Nagyon remelem hogy nem hagytam ki senkit. Megegyszer koszi mindenkinek! SOk oleles es puszi!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Kép

Kép

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Niki, Amelia gyonyoru, nem gyozzuk csodallni, azok a nagy kek szemek. csodallatos. Tenyleg Isten aldasa!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Niki, Amelia gyonyoru, nem gyozzuk csodallni, azok a nagy kek szemek. csodallatos. Tenyleg Isten aldasa!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok, csajszik!

Képzeljétek, telefonáltam a Kaáliba és kértem ismét időpontot. Természetesen most sem tudtak adni, de most rákérdeztem a csajra hogy mennyi időközönként telefonálhatok hogy ne küldjenek el a francba. Azt mondta hogy még a héten, úgy két-három naponként. Hát, az nem sok, de szerintem ez elhalt ügy. Gondoltam utánanézek a neten hogy van-e esetleg valami magánrendelése ennek a dokinak máshol és megpróbálkozok ott. Hát, nem lehet megnyitni a Kaáli intézetek oldalait mert vírust jelez a gépem. Szóval, holnap telefonálok V dokinak és megkérdezem hogy most hogyan tovább. Vagy segít bejutni a dokihoz, vagy tud mondani valami biztatót az új klinikáról (mikor nyitnak). Nekem már bármelyik jó lenne mert érzem hogy ez sikeres lesz. Most találtam egy olyat, hogy az FSH nevű hormon zavar nem csak a menopauza miatt lehet hanem a szénhidrát anyagcsere zavarra is utalhat. Azt lehet kezelni is egy "metformin" nevűvel. Én inkább szénhidrát mentesen élek addig, legalább fogyok is. Gondoltam én erre, de most már biztos vagyok benne hogy ez lesz, hiszen 30 éves korom óta kezdtem el hízogatni. Akkor kezdődhetett nálam ez a mizéria. Hiszen a ciklusaim után naptárt lehetne állítani. :lol: Ezt furcsállották is a dokik is. Csajok, ha én rájöttem valami újra, akkor én egy zseni vagyok. :lol: Szabadalmaztatni fogom. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Egyébként olvastalak titeket folyamatosan mert éppen ráértem is meg nem akartam ismét lemaradni semmiről amit utólag nem tudok pótolni.

Daniella, nagyon szépek voltatok a keresztelőn. És milyen szépen csücsükél Lexi. Van egy ehhez a pózhoz alkalmas párna is. U alakú, a másik fórumon reklámozta egy csaj mert eladni akarta. Ha gondolod utána nézek ismét és bemásolom ide neked a fotókat.

Angyal, nagyon szép Eszterke. Napról-napra szebb ez a kiscsaj. Egyáltalán nem látom vékonynak. Szerintem sem kell gömbölyűnek lennie egyik babának sem. A csajok akik nem adtak időpontot nem voltak genyák hiszen ők csak a dolgukat végzik. Csak azt nem tudom hogy milyen rendszer van náluk, hogyan adják az időpontokat. Ezt valahogyan még leérdeklődöm. Biztosan van ezen az oldalon valami fórum. Legalábbis remélem.

Niki, egyáltalán nem bánjuk hogyan tetted fel a képeket. Gyönyörű Amélia és láthatjuk legalább fotón és ennek szerintem mindenki nagyon örül. Köszönjük hogy felteszed nekünk.

Csajok, tegnap a kedvesem a barátjánál volt autót szerelgetni és a barátjának van egy kis ölebje. Felteszem nektek a kedvenc fotót, biztosan tetszeni fog nektek. Azt mondta a párom hogy nekidörgölődzik és utána felsegíti. :lol:

Kép [/img]

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Angyalom igen a páromat műtik! Hát részeges csirkemellet csináltam :lol: meg francia salit! Jó volt nagyon jól éreztük magunkat!! :lol: Eszterke nagyon aranyos!

Niki Amélia nagyon szép és jók lettek a képek is!

Vasikáé remélem sikerül időpontot kérned! Drukk!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok csajok!

Talán most lesz pár percem leírni a történteket. Visszaolvasni "sajnos" nincs.

14-én, hétfö este fél tíz fele éreztem egy hatlmas rúgást, ami fájt egy kicsit. Olyan érzés volt, mintha elpattant volna bennem valami. Aztán már kezdett is folyni a magzatvíz. Gyorsan beálltam a zuhanyzóba. Addig apa kijárt és pakolta a csomagomat a kocsiba. Segített felöltözni, mert irtóra fájt a derakam, aztán irány a kórház. 23 órakor már elö voltam készítve a szülöszobán, de fájás semmi, a magzatvíznek is csak egy része folyt el, mert valahol feljebb repedt meg a burok. Aztán lettek fájások, de csak negyed órásak. Doki megvizsgált, kiküldött a családhoz. Köszönjek el és küldjem öket haza, mert ebböl csak reggel, vagy délelött lesz valami. Hajnal kettökor elköszöntem. A vajúdóba fektettek, mert ott kényelmesebb. Két fájás közben még bólogattam is. Mondták, hogy pihenjek, mert még sok eröre lesz szükségem. Aztán reggel háromnegyed 6-kor a doki elcsípte a burkot, innéttöl már beindultak a fájások. Azt mondta szépen megy minden a maga útján, nem akrja siettetni, felgyorsítani.

Kép


Kép
tina84
 
 


Az egy probléma, hogy nagyon szük voltam. Elég sok tolófájásba került, mire meglett. A végére teljesen elfogyott az eröm ,úgyhogy a doki segített a kezével nyomta a hasam. Így lett meg a mi picurunk 10 óra 40 perckor.

Apa nem volt bennt. Nem is tudott volna, mert egy szülöszoba van, két ággyal, függönnyel elválasztva és ketten voltunk bennt szülni. Elkoptatta kívül a járólapot.

Keresztanyám pont aznap feküdt be mütétre, ö végig ott ült a szülöszobával szembe. Ha kiment a dokim lecsapott rá, hogy mi újság. Ö meg egyszerre újságolta miokr bejött, hogy kívül mit csinál a család. :)

Dokiban nem caslódtam. A tolófájásoknál begörcsöltek a vádlijaim, nekiállt és felváltva maszírozta öket.
Ja, gátmetszés is kellet, mert nem fért ki a manócska. Mostmár azért tudok ülni valahogy. :)

Kép


Kép
tina84
 
 


Szülés után még 2 órát a szülöszobán feküdtem, utána kitoltak a családhoz a folyosóra és 1 órát beszélgettem velük. A szobába késö délután már behozták nekem a babucit, hogy egy kicsit vele lehessek. Másnaptól aztán már egész nap az enyém volt.

Utólag elmesélték, hogy az én kis pár miket müvelt idegességében. Este mikor vitt be, annyira ideges lett, hogy a garázskapunak csak az egyik felét nyitotta ki. Még szerencse, hogy van vonóhorog a kocsin és azzal ment neki. Ott a kórházban meg fel volt jödve egy darab a lébcsöböl, azt állandóan lerúgta, ahogy fel-alá mászkált.

Hát ez történt velünk. A lényeg, hogy már itt van nekünk ez a csöppség, aki minden fájdalmat megért!!!

Kép


Kép
tina84
 
 


Küldök pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem győzlek olvasni titeket. Ez a hónap már nem lesz sikeres. Hasfájás, görcs, minden ami kell. De majd talán a következő. NEM ADOM FEL SOHA!!!!!!!!!!Holnap kérek a dokimtól időpontot, hogy nézzen meg, minden oké-e. Félek, hogy hormonvizsgálatot, és uh-s cikluskövetést nem fog csinálni, mivel már estem spontán teherbe,és a vetéléstől sem telt el "sok" idő, tehát azt fogja mondani, kerüljem a stresszt, ne akarjam ennyire görcsösen.

Nofi ezek a jelek lehetnek a beágyazódás jelei, mivel járhat egy kicsi vérrel, és görccsel, hasszúrással. A hő nem egy biztos valami. Az bármitől változhat. Elvileg minden nap ugyan abban az időpontban kellene mérni, és még akkor is számtalan dolog miatt lehet eltérés. Remélem most már elindul felfelé, és fenn is marad!!! Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!

Tina gyönyörű ez a kis krapek. Az iwiw-en szoktam mindig nézni, hátha vannak új képek.

Daniella nagyon édes Lexi baba. Csinosak voltatok a keresztelőn. Gratula.

Zsuzsa ne add fel a telefonálgatást. A rossz után jön a jó. Neked ez megy nehézkesen, a további baba projekt meg menni fog, mint a karikacsapás. Kitartás!!!!!!!!

Grácus drukkolok a férjed műtétjéhez, és persze a baby-hez is, ami a nem várt pillanatban is jöhet, hisz vannak csodák!!

Angyal Eszterke annyira édes. Nagyon kis helyes, már most. Azt hiszem, ha nagyobb lesz, már a srácokat sem fogjátok tudni róla levakarni.

Laar igazad van, hogy mindennek utána jársz. Inkább kicsit később legyen kész valami, mint hogy utána újra kelljen csinálni, mivel penészedik. Az nagyon egészségtelen. Képzeld, a szomszédomnak a lambériát kellett leszednie a falról, ( az egész nappali be volt burkolva, még a plafon is. Nagyon jól nézett ki), mivel az egyik fia elkezdett köhögni, fulladni, és kimutatták, hogy valami penész okozza. A lambéria alatt volt. Amióta eltávolították mindenhonnan, semmi baja.

Niki nagyon jók lettek így is a képek, hogy lefényképezted. Nagyon szép Amélia. Azok a hatalmas szemek!! Kis drága.

Petra nagyon el vagy foglalva. Csodállak, mert két gyerkőccel nem olyan könnyű szerintem. De megéri, ebben biztos vagyok.

Arte merre jársz???????? Mi újság?????

Puszi mindenkinek.
szilvi09
 
 


Sziasztok,

Tina, mégegyszer gratulálok nektem. Nagyon szép a kicsi.

Vasikáné, én nagyon remélem, hogy végre kapsz valami jó hírt és kézzel fogható információt, arról, hogy most merre és hogyan tovább.

Daniella. Nagyon szépek voltatok a keresztelő. A lakás és a pénz dolog pedig terjesen érthető. Szerintem nagyon sokba kerül ba építkezni és főleg most ez a nagy válság kavarodás, csak nehezíti.

Nem is tudom kikérdeztem, hogy szeretnénk-e tesót. Hát egyet mindenféleképpen. Igaz én három manót szertnék, de majd kiderül. Viszont mi mindketten nagyon pártoljuk a 4 év kor külünbséget a gyerekek között, így majd csak akkor kezdünk próbálkozni, ha Ákos már két éves lesz.

Na megjöttünk a böcsliből (kinderopvang).
Nagyon pozitív volt a találkozás. Próbálom az egésznek a jó oldalát nézni.

12 gyerek van a csoportban 2 dada, de nem mindenki van ott mindennap szóval max 10-en vannak egy nap. Ákos a legfiatalabb és 3 éves a legidősebb. Most összesen 7-en voltak,mindegyik nagyon édes és közvetlen volt 

A gyerek zöme holland, vagy egy spanyol kislány és egy francia azt hiszem kisfiú, de ők természetesen csak hollandul beszélnek a babákhoz. A nevelőnő, akivel beszéltem nagyon kedves volt.

Megmutattak mindent, az alvós szobát is. Sajnos Ákosnak most nem lesz saját ágya mivel, csak heti 2,5 napot van ott, így ő majd megosztja valakivel. De minden nagyon szép. Csak fából vannak az ágyak és a játékok is. Sok-sok játszó szőnyeg van mindenhol.

Felírták az adatokat, hogy mit eszik és mennyit. Hogy szeret aludni, hogy cumizik, hogy egy kicsit hisztis és nagyon könnyen felhúzza magát. Az alvási szokásait.

Vinnem kell neki egy váltás ruhát és egy cumit, amit ott lesz vele. Ákos naponta kap két fajta homeós szert, az egyiket a pocira, a másikat, hogy könnyebben tudjon kakilni. vennem kell azt is és pénteken alá kell írnom egy papírt, hogy az engedélyemmel adják Ákosnak. Vennem kell egy kis füzetet, amivel leírnak majd mindent, hogy mennyit és mikor evett, hogy elesett, hogy esetleg köhög. Szóval minden olyan információt,amit mi tudni szeretnénk.

Megadtam Arjan anyujának a számát is, kérték a háziorvos adatait.
Azt is mondták, hogy ha valaha más megy Ákosért, mint Én vagy Arjan, akkor csak akkor adják oda őt, ha mi előtte telefonálunk neki, különben csak mi ketten kapjuk meg.
Minden reggel meg kell majd mondani, hogy mikor evett Ákos és mikor van a következő étkezés, hogy tudják.
Most hirtelen ennyi jut eszembe. Pénteken megyünk. Az lesz az első nap. Hát én már most sírok, de ez van. Erős leszek.

Kép
lesza
 
 


Grácus, köszönöm a biztatást, aranyos vagy. A párodat Fehérváron műtik? És milyen műtétje lesz? Figyeld meg, most fogsz teherbe esni spontán amikor nem is számítasz rá. Én nagyon szorítok hogy így legyen.

Tina, sikerült megríkatnod. Ahogy olvastam a beszámolódat és nézegettem a képeket, hát csak elgyengültem kissé. Nagyon érzékeny vagyok. Gyönyörű a picur. Sajnálom hogy nem lehetett bent a férjed. Nem csodálom hogy tiszta ideg volt szegény. A lényeg hogy most már együtt vagytok és minden rendben. Köszönjük hogy megosztottad velünk a történetet és küldtél fotókat is. Reméljük küldesz még majd hogy mégis lássuk hogyan fejlődik.

Szilvi, nagyon sajnálom hogy nem jött össze, de még ne add fel. Köszönöm a biztatást. Aranyos vagy.

Nofi, imént is akartam írni hogy a hőd lehet fent is lent is, mindenkinél ez másképp van mert mindenkinek másképp működik a szervezete. A hő emelkedés az idegen testet jelzi, tehát védekezik a szervezet. Nem mindenkinél van ez. Én nagyon bízom benne hogy most sikerült mert nagyon jók a jelek. Ezek szerint ez a csakra tisztítás nagyon jó volt. Én is megyek.

Lesza, elhiszem hogy nehéz lesz ott hagyni Ákost a bölcsibe, de majd megszokod. Teljesen sosem fogod megszokni, de majd ahogy telik az idő egyre könnyebb lesz. Főleg ha ilyen jó helyen lesz és ennyire törődnek vele. Én itt is nagyon elégedett voltam, de ott még elégedettebb lennék biztosan.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Lányok...

Niki, Amélia tényleg tündéri kics lány lett. Annyira helyes, ahogy hatalmas szemekkel figyeli a világot.

Daniellla, klasszak lettek a keresztelős képek. Lexi igazán nyugodtan viselte a "megpróbáltatásokat", ahogy látom. :-)

Tina, nagyon formás, szép kisfiad van. Gratulálok mégegyszer.

Vasikáé, Szilvi, drukkolok nektek, hogy sikerüljön a babásodás.
Én is olyan bizonytalan vagyok, hogy mit tegyek, mennyit foglalkozzam a dologgal, néha kicsit már soknak érzem az agyalást. Nem akarok állandóan ezen kattogni, de valahogy hosszabb időre nem tudok másra gondolni.

Lesza, ahogy írod, elég klassz lehet az a bölcsi. Waldorf jellegű?
Anno nekem is volt bölcsinaplóm, idősebben vicces volt visszaolvasni, hogy épp mikor voltam szobatiszta, és mikor nem, hogy odaadtam a játékomat másnak, és még egy kazal jópofa infót, mivel töltöttem a napjaimat. Később nektek is szép emlékeket fog idézni.

Grácus, szorítok a férjedért, minden rendben lesz.

Háát, Lányok, tényleg tanácstalan vagyok. Tegnap du. kis hőemelkedésem volt, felment a hőm (hónaljban mértem, nem a szokásos reggeli dolog - az megint ment felfelé, de nem nagyon.) 37-re, estére lement. Egész nap nyomott volt a hangulatom, ez ma is tart, a gombóc a torkomban már a napjaim részévé vált, folyamatosan érzem, kicsit mensi, kicsit felfázás jellegű érzésem is van. Pár napja a reggeli kv után kicsit fáj a gyomrom, de, áááá.......
Annyira nem tudom, most esetleg beteg leszek, vagy beágyazódás, vagy mi a fene lehet? Mensi még korai lenne, ma van a 22.cn.
Néha már arra gondolok, nem is érdekel az egész, majdcsak sikerül valahogy, és nem is figyelek ezekre a jelekre.

Párom szerencsére meggyógyult, csak elrontotta a gyomrát a mákosgubával.

Most megyek, majd benézek később. Puszilok mindenkit: Nofi
nofertiri
 
 


Sziasztok Csajok!

Na, itten is vagyok. :D Szóval a keresztelő jól sikerült. A 9-es mise végén volt, Alexa nagyon jól bírta, egy hangja se volt közben, még akkor sem, amikor leöntötték a fejét szenteltvízzel. Pedig reggel korábban fel lett ébresztve és a délelőtti alvása is jócskán elcsúszott. De utána bepótolta a babakocsiban. 3 gyerkőcöt kereszteltek egyszerre, az egyik kisfiú végigaludta az egészet a keresztapja kezében. Utána a szembe lévő étterembe mentünk, jó sokan voltunk (33-man), nem nagyon fértünk volna el itthon kényelmesen. 3 fele kezdett szétszéledni a társaság, addigra mi is haza jöttünk és már itthon, a saját ágyikójában aludhatott Alexa egy nagyot délután.

Vasikáé: Köszi, hogy írtad azt a párnát, asszem tudom, mire gondolsz, de örülnék, ha tennél fel róla képet is, ha megtalálod. Amúgy szopi párnánk az van, néha azzal is meg szoktam támasztani. De még nem erőltetem nála a dolgot, csak kipróbáltuk. A pihiszéke viszont már jó ideje ülősre van állítva, így jobban elvan benne, jobban kilát belőle.
Te ez a kutya, amiről feltetted a fotót, nem semmi... :D Hatalmas egy jószág! Jámbor amúgy? Én lehet, hogy megijednék tőle...
Sajnálom, hogy ilyen nehézkesen akar összejönni neked a Kaáliba való telefonálás. Vajon mit akar ezzel üzenni a sors? Lehet, hogy máshol kéne megpróbálni a dolgot? Bár, te nem is az intézethez, hanem magához a dokihoz ragaszkodsz, ugye? Olyan jó lenne, ha végre már babóca költözne a pocidba!!!! Annyira drukkolok, úgy megérdemelnéd! +++ Lánykáid hogy vannak?

Etna: Köszi a kajcsi tippeket, hamarosan meg fogom próbálni Alexának a főziket is, most még csak a gyümik mennek. A sütőtökről én is sok jót hallottam, remélem, ízleni fog neki! Meg most vettem rizspépet meg 7 gabonás pépet is, kiváncsi vagyok, ízleni fog-e neki. Boti hogy van?

Petra: Mi újság veletek? Úgy eltűntél...

Lesza: Elhiszem, hogy szomorú vagy a bölcsi miatt. Úgy tűnik viszont, hogy komolyan veszik Hollandiában ezt a dolgot és ha bekerül oda egy ilyen pici baba, akkor nagyon oda figyelnek vele kapcsolatban mindenre. Ez azért gondolom téged is megnyugtat, bár így sem lehet könnyű otthagynod Ákost.

Niki: Gyönyörűségesen szép kiscsaj Amélia!!!

Angyalom: Eszterke is csodaszép, olyan jót nevettem azon a képen, ahol kirámolta a szekrényből azt a rengeteg műanyag palackot, gondolom, te már nem voltál ennyire vidám. :D Hány fogacskája van Eszternek? Ja, a Született feleséges írásodon jót mosolyogtam, tényleg nagy poén lenne, ha innen a fórumról mindannyian egy lakótelepen laknánk, mint ott a csajok a Lila akác közben. :D :D :D

Grácus: Tényleg, én is akartam kérdezni, pontosan mivel is műtik a párodat?

Szilvi: Sajnálom, hogy úgy tűnik, ebben a hónapban már nem leszel babás. Én is csak azt tudom mondani, amit valszeg a dokid is mondana, hogy türelem és akkor fog összejönni majd, amikor a legkevésbé hiszel benne. Nálam is így volt!!!

Arte: Hogy vagy, mi újság? Még nincs okt. 5. Akkor még lehet reménykedni, ugye? Drukk-drukk! +++++++++

Tina: Nagyon szépek vagytok, gyönyörű a kis Dániel!!!!! Köszi szépen, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet, nagyon megható volt!!!! Elhiszem, hogy a párod halálra izgulta magát, míg ki nem bújt Dániel, ez természetes! Egyébként Alexa is ilyen rettentően sírt eleinte fürdés közben, ahogy a te kisfiad. Hidd el, hamarosan megszereti majd a fürcsit.

Kiru: Mi újság veletek? Ákosom hogy van? Forgolódik ezerrel?
Alexa próbálkozik már valami kúszás félével és a négykézlábra állás is megy időnként, de el nem indul még belőle, inkább dülöngél oldalra. :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Nofikám: Olyan bíztatóak a jeleid, annyira de annyira szorítok neked!!!!! +++++++++++++++++++
És tudom, miről beszélsz. Én is így voltam már, nem akartam mindig a babásodásra gondolni, de nem volt egyszerű.....Én csak akkor tudtam kikapcsolni ezt magamban, amikor már totál feladtam a dolgot és abszolút nem hittem el, hogy nekem valaha összejöhet...
Ez 2008. júliusában volt. És abban a hónapban pozitívat teszteltem. Először azt hittem, hogy káprázik a szemem. És most itt van Alexa. :) Neked is el fog jönni ez a boldog pillanat rövidesen. Érzem.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok Lányok!

Semmi időm nincsen olvasni titeket sajnos, pedig hiányoztok! Ákos szörnyen leköt. Egész nap forgatom, és éjszaka is sűrűn kel. Nagyon rosszul alszik szegény pici drágám. Egy éjszaka min. 2-3x át kell öltöztetnem, mert kifolyik az összes pisi meg kaki is! Annyira sajnálom :(
Most voltam a fogászaton, hát teljesen lesápadtam... Terhesség előtt rendben voltak a fogaim, és most 6 lukas van :( Az egyiket megcsinálta a doki, azt mondta, hogy a legutolsó pillanatban mentem, mert már látta az ideget, csak egy picike vékonyka réteg még takarta. 2 hét múlva megint mehetek, akkor megcsinál még kettőt, aztán a többit. Ezekre azt mondta, hogy csak felületi pici szuvasodások, de jobb idejében megállítani őket. Jól elrendezte Ákos a fogaimat.

Angyalom! Őszinte részvétem apósod elvesztése miatt :( Eszterke már kész kis hölgy! A telket sikerült eladni?
Etna! Nagyon jó a Botis videó! Kis cukorfalat :)
Luca! Te is elég ritkán írsz! Tamás hogy van? Most már végig alussza az éjszakákat?
Daniella! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn, Lexi baba is tündéri :)
Niki! Amélia csodaszép :) Még most sem hiszem el, hogy ennyire ügyes és szép!
Tina! Nagyon szép Dani baba, biztos apa is nagyon büszke rá :)
Vasikáé! Drukkolok nektek nagyon! Nagyon jó a kutyás kép :)
Lesza! Örülök, hogy ilyen pozitív a bölcsi, ez talán egy picit megkönnyíti, hogy ott kell hagynotok!
Grácus! A férjednek nagyon szorítok!
Nofi! A hőhöz nem értek, de drukkolok!
Szilvi! Örülök, hogy nem adod fel! Nagyon szorítok!
Petra! Te is nagyon ritkán írsz mostanában, hogy haladtok a házzal?

Most ennyi, ebédet kell csinálnom, még neki sem álltam.
Puszika mindenkinek!
Még egy pár kép gyorsan:
Kép Kép Kép Kép

kiru84
 
 


Kiru, nagyon örülök hogy írtál. Annak nem örülök hogy nem tudsz pihenni. A pelus témára Luca tudna segíteni mert neki is volt ilyen gondja ha emlékszel még rá. Szerintem pelust kell váltanotok hiszen világos hogy ez most nem jó.
A biztosítónak írtam levelet még akkor amikor a pároddal beszéltem és kaptam rá választ is. Nem kaphatunk kártérítést mert sajnos a szekér nem gépjármű így nem kötelezhető a biztosításra. Ez elég szomorú szerintem mert ha nem biztosított akkor ki sem jöjjön az útra és ne akadályozzon és főleg ne okozzon balesetet. Minden esetre remélem jól meg fogják büntetni hogy soha többé ne tegyen ilyet.
A képeket nagyon köszönjük, öröm volt őket nézni. Olyan kis huncut szemei vannak és az a tátott száj.... nagyon aranyos.

Daniella, megnéztem, nem volt nehéz megtalálni mert nem rég tette fel ezeket a képeket. Be illesztem neked ide. Az email címe is megvan ha meg szeretnétek tőle venni, de szerintem könnyen lehet ilyet csinálni is vagy gondolom venni is tudsz újat ha akarsz.

Kép

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Háát nekem sincs sok időm, nemrég értünk haza, kicsi már egyszer a mászkáláés közepette leleludt a kenguruban utána megint fent volt kicsit, aztán hazafelé megint beájult de most úgy, h azóta is alszik, pedig ahogy szoktam felhoznia lépcsőn a kezemben fel szokott ébredni, de most mint egy kis mormota úgy aludt, mi is elfáradtunk, de apának már mennie is kellett a házhoz szerelni tovább a vizet, meg jön a villanyszerelő is..
Csajok!Brutál árak vannak, nem tom ki hogy van vele, ez az illeték meg kész lehúzás, mondjuk az Apehnak se híre, se hanva, voltak vkinél megnézni a házikót?Ki, mikor kapta meg az illetékről a papírt?Képzeljétek a panelt kijöttek megnézni, és úgy szabták ki a párom tesójának az illetéket, ő már meg is kapta.Mondjuk jelenleg kell másra a pénz uh ne is jöjjön még.

Képzeljétek a csajszim kinőtt minden ruhát, ma el kellett mennem ruhát is venni, mert már nem tudja kinyújtani a lábát a rucikba, már 68ast kell venni neki és még csak most lesz 4 hónapos.

Kiru!
Megkaptátok a szurikat, Hogy reagált Ákos?
Szegényeim nem irigyellek beneteket, nem igaz h nem tudnak normális pelusokat gyártani.Én is gondolta kipróbálom a tescós 3ast, de akkora,ráteszem a gyerekre oldalt meg nagy luk van..azért igyekszem elhasználni, a liberót is sikerült, de ez még rosszabb..kiváncsi leszek majd a pampersre, most kaptunk egy nagy csomaggal azt is, de még nem bontottam ki.
Minden pelust kipróbáltatok már?

Daniella!
Szépek voltatok a keresztelőn, Lexi is nagyon ügyes baba, h ilyen csöndben kibírta.Háát nálunk nem tom mikor lesz, lehet nem is lesz..majd meglátjuk.

Niki!
Amélia egy tünemény...mekkorát nőtt, nagyon szép kiscsaj.

Angyal.
El sem hiszem, hogy Eszter már kint homokozik..hogy rohan az idő..nagyon szép csajszi..látom már akadnak udvarlók is..jó lesz vigyázni.:)

Nofim!
Megy a drukk tovább..nagyon szorítok.

Vasikáné!
Nem egyszerű a dolog, ha ilyen ritkán lehet elérni az a dokit, remélem , ha nem ő, de valakit találsz, aki megoldja a gondod.Olyan jó lenne ha sikerülne nektek is..

Tina!
Nagyon szép a kis manócskátok.Milyen kis pici még..de nem sokáig, ahogy rohan az idő..már az enyém is 66 cm és 6,5 kg, alig hiszem el..nézegetem a régi képeket, h milyen kis pöttön volt, most meg már mekkora:)
Tejcid van?
Sok sok boldogságot és jó egészséget nektek.

Lesza!
Nem lehet könnyű a kicsi manódat ott hagyni a bölcsibe..én biztos nem bírnám..nem tom, h nálunk mi lesz a második gyerkőcnél lehet h már egy év után vissza kell mennem melózni, nem fogjuk bírni anyagilag, ha nem tezsem, de bízom benne addig megváltozik a dolog és megint két évig lehet itthon maradni.

Grácus!
Mi újság nálatok, Hogy vagytok?

Arte
Hogy haladtok a házzal?Gondolom gyorsabban mint mi..kiderült, hogy egy csomó dolgot nem lehet úgy ahogy elterveztük, uh kezdhettük előröl.A két szélső fő fal hangszigetelt és nem engedik megfurkálni, így a konyhabútor is csak fele akkora lesz, és a másik oldalra kerül.

Etna!
Hogy vagytok?
Fog ügyileg hol tartotok?

Csajszik lehet h a kiscsajomnak jön a foga?egyfolytában a két újja a szájában, meg a rágóka is, és elől masszírozza vagy mit csinál az inét, van hogy fintorog is, mintha fájna neki.

Most megyek csajszik, lassan biztos kel a manóm is.
Remélem írtam mindenkinek.
Sok sok puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


csajszik, ti megfőzitek a lehámozott barackot mielőtt péppé töritek lefagyasztanátok vagy mielőtt adjátok a piciknek?nem megy ki belőle a vitamin ha megfőzöm?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok CSajok!

Nem tudtam jönni én sem három napig, most meg alig bírtam visszaolvasni :)

Laar!
Az illeték tényleg szemét dolog, elmesélem tesómék hogy jártak: másfél éve vették a házat, kb. három hónap múlva kiküldték az illetékről a csekket, de csak tesómnak, a férjének nem. Betelefonáltak, hogy ugyan küldjenek már egy 80 ezres csekket, mert a férje nem kapta meg... oké, küldik - mondták ők kb. egy éve... de csekk sehol. Két hónappal ezelőtt levelet kaptak az illetékhivataltól, melyben értesítik, hogy késedelmi kamatot számoltak fel, mivel nem fizették meg az illetéket a férje után... na erről ennyit. Meg sem küldték a csekket, pedig telefonáltak nekik. Még szerencse, hogy "csak" ötezres kamatot küldtek. Szemétség az egész, az embernek megáll az esze mennyi pénzt lehúznak illeték címén. REmélem azért szépen sorban haladtok mindennel.

Kiru!
Ákos gyönyörű kis srác, még mindig Tamásomat látom benne. Igazi jó kedélyű gyerek, ahogy nézem. Sajnos az éjszakákkal nem tudsz mit csinálni, nem ütheted agyon a gyereket, hogy aludjon. ÉN tudom, 10 hónapig ez ment, de erről írtam eleget itt. Azóta alussza át, de néha (egy héten egyszer) most is kel hajnalban, de vissza is alszik szerencsére. Pelussal ugyanígy voltunk, csak én TAmás fél éves korában. ESte lefektettem, két óra múlva úszott a pisiben. Váltottunk, azóta semmi gondunk. Ki kell próbálni másikat, nagyobb méretet, hiába van ráírva, hogy 7-18 kg-ig (Tamás 11 kg), az már kicsi neki, most 10-20 kg-sat veszünk, ez jó. Tudom sok csajszi itt utálja, de nekünk még mindig a lila tescos a nyerő, semmi gondom vele, egy hónapban kb. egyszer fordul elő, hogy kifolyik a pisi... Remélem megoldódik a gondotok, mert tök rossz neki, szegény ezért ébred fel, mert úszik a pisiben :( puszi Nektek

Daniella!
Szépek voltatok nagyon keresztelőn, a kiscsaj gyönyörű, de ezt már írtam múltkor is.

Vasi!
SAjnálom nagyon ezt a Kaális dolgot, megkérdem a csajt hogy lehet időpontot szerezni. Segítenék szívesen, de nem akarok tolakodó lenni, ha szeretnél valamit, nyugodtan keress meg! (Etna mondta, hogy megadja a számomat Neked - szerdán megyek Győrbe)

Petrám!
TE is nagyon el vagy tűnve !Mi újság van? lefoglalnak a gyerkőcök, igaz? Puszi

Niki!
Ami csodálatos, tök jók a képek, amiket feletettél róla. Szép szemei vannak és igazán nagyon ügyes, hogy már így sétálgat.

ANgyal!
a Te képeid is csúcs szuperek, a rámolás... ismerős nekem is :) Ma totál rendet csináltam, mamikám addig vigyázott Tamásra, most még anyunál vagyunk, majd kíváncsi vagyok meddig lesz rend. Tamás nem bírja a rendet szerintem :D (na jó, ez csak vicc volt) Most már szerencsére elhagyta a mániáját, hogy mindent kidobált a pelusos kukájába. Múltkor nem találtuk a fürdetőjét (véletlen a kád szélén maradt), hát persze a kukában volt. Mielőtt kiürítjük, végig kell néznem mi került bele. Tiszta vicces. Tamásom még mindig nem lépeget egyedül, állni sem szeret, mindig nyúl a kezem után, vagy kapaszkodik másban. Nem baj, majd eljön az ideje. PUszi Nektek is.

Mennem kell, mert nyügi, fél 3-kor kelt, azóta nem aludt, már álmos is, asszem ma korán lesz fekvés. Nofi drukkolok Neked, meg a többi kismami jelöltnek is! Puszi csajok, jók legyetek! Etnám mi újság???

Kép

Kép
luca81
 
 


Laar elfelejtettem, hogy szerintem nem kell megfőzni a barackot, ilyet még nem is hallottam. Az a lényege, hogy nyersen van tele vitaminnal - szerintem. Kíváncsi vagyok a többi csaj mit ír rá.

Kép

Kép
luca81
 
 


Luca, köszönöm hogy ilyen segítőkész vagy, de sajna nem tudsz segíteni. Ma ráértem és nézegettem a neten. Egy olyan fórumot találtam ahol egy csaj valamikor júliusban ugyanebben a cipőben járt mint én. Neki írtam privit és nagyon rendes volt mert ma válaszolt is. Neki az orvosa rendezett időpontot. Én is holnap hívom V dokit és ha nem akar velem beszélni telefonon akkor kérek hozzá ismét konzultációt és akkor megbeszélem vele hogy vagy csinálja meg nekem vagy segítsen hogy jussak be Kőrösihez.
Amit a tesódékkal történt az tényleg felháborító, de ha jól tudom akkor ezeket a leveleket ajánlottan küldi az apeh, vagy nem jól tudom? De, ha igen akkor lehet reklamálni mert ugyan bizonyítsák már be hogy ők elküldték a levelet.
Mi(a volt férjemmel) a telekkel jártunk rosszul, mert az ügyvéd basz_tt rá átiratni. Nagyon sokat jártunk mert a földhivatalnál azt mondták hogy én is be adhatom az átiratáshoz, és mire nagy nehezen ismét minden papírt beszereztem (hiszen az eredetiek az ügyvédnél voltak és nem volt hajlandó felvenni a telefonját), azt mondták hogy én nem adhatom be hiszen az év áprilisától változott a törvény és csak ügyvéd adhatja be. Azt hittem lekaparom magam. Utána elmentünk az ügyvédi kamarához és fel akartuk jelenteni de az egész sztorit le kellett írni, ezért haza mentünk és másnap már telefonált az ügyvéd. Gondolom hogy értesítették. De, a kamara sem tett volna semmit csak ejnye-bejnyét. Nekünk legalábbis ezt mondták. De, végül is sikerült rendeznünk.
Na, még egyszer köszönöm és jó éjszakát kívánok mindenkinek. Megyek dolgozni.
Majd írok ha sikerült időpontot szerezni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Betegek a gyerekek ezért nem tudok írni. Ilyenkora pedig meg már hulla vagyok! MA voltunk orvosnál. Szerencsére mindketten gyógyuló félben vannak. Csak ér valamit ez a Béres csepp és a Cebion!! Most hogy megfáztak többet kapnak, mint eddig.
Flóra péntekre belázasodott, az orra is annyira folyott, hogy nem győztem szívni neki. A Kornélka is egy hete meg van fázva és csunyán köhög. Neki adom már a cseppek mellett a Dr Theiss féle Hustensaftot (lándzsás útifűvet), sokat javult ezalatt a két nap alatt. Pénteken vittem őket dokihoz, de szabin volt, és a helyettes doki a volt dokink volt így nem vittem el hozzá őket. Az asziszensünk mondta, hogy adjam nekik a calcimuskot, ha kell lázcsillapítot. Szerencsére nem kellett a kúp. Egyszer adtam neki egy felet, de 5 perc múlva kakilt, így szerintem nem használt neki semmit sem. Ja, igen, és én is taknyos lettem szerencsére!!

Laar! Nekünk anno mikor a telket vettük (2002. okt. végén) az illeték hivatal 2003 jan.-ban küldte ki a csekkeket. Az illeték a telek vételárának a 10%-a volt. Sajnos az illeték csak az első lehúzás, , lesznek még ilyenek....Szép nagyra növesztetted Mírácskát!! Lassan utolértek minket!! Mi néhány deka hijján vagyunk 7 kg-as és 67 cm. Nekem is ruhácskákat kell majd vennem hamarosan. Lány ruhánk nincs 74-es méret, csak 80-as és 86-os. Azok pedig hatalmassak!! MÉG!! :D

Daniella! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!! Nagyon csinosak voltatok!! Jó sokan voltatok!! A keresztelőn nekünk is borult a napi rend, a sok ember nem nagyon hagyta szegényt pihenni!!

Niki! Nagyon szépek a képek! És Ami pedig igazi kisangyalnak néz ki!! Remélem, erre a kijelentésemre később sem cáfol majd rá! CSak kicsit ! :D

Nofi! Szerintem te babás vagy!! De ezt már írtam mailben is a múltkor!!

Szilvi! Amig nem jön meg ne írd le!! Nem szabad!! Még meg fogsz lepődni meglásd!! :D Én is mindig a mensit éreztem, aztán... babás voltam!! Szóval, amig nincs mensi, van remény!!

Grácus! Lehet, hogy ez a pihi majd jót tesz nektek! És az újult erő meghozza a babát!! Főleg, hogyha sex megvonás is lesz!! Jól ki lesztek egymásra éhezve és akkor majd nem győztök edzeni a babára!! :D

Kiru! Imádni való a kissrác!! Sajnálom, hogy nem enged téged kicsit többet írni, de hát, ha az ember lánya anyaságra adja a fejét, akkor megszünik magával és mással törödni a gyereken kívül. Én már csak tudom nekem 3 van! (Apa, Kornélka és Flóra) A ház stagnál! :( Nincs semmi pénzünk. Majd mindent kicsinyenként csinálunk hónapról hónapra! Ez van!! MAjdcsak lesz máshogy is!!

Arte! Mi újság?? Tessék szépen bejeletkezni!!

Lesza! Örülök, hogy pozitívan zárult a bölcsi ismerkedés! Remélem, hogy Ákos is jól érzi majd magát ott. Remélem, hogy nektek is könnyebb lesz majd idővel!! A kistesó dologban szerintem jól teszitek, ha kivárjátok azt az időt amit szeretnétek. Így kicsit könnyebb, nekem is, mert a Kornélka nagyon önálló (akar lenni, sajnos néha csak munkát csinál), de már sokszor lehet egyedül hagyni, nem kell állandóan vizslatni!! Ja, és ez a bölcsi rend nagyon szimpi nekem is, én ezt az oviba is bevezetném! Sokszor alig tudok a gyerekből kihúzni valamit!!

Luca! Nagyon aranyos lehet Tamás amikor rendet csinál!! Hidd el, hogy neki ez a rend, nem az amit te gondolsz annak!! A Kornélka is terítő mániás volt, a mai napig zavarja a dohányzó asztalon!!

Angyalom! ÖRülök, hogy tegnap sikerült kicsit dumcsiznuk!! Elfelejtettem kérdezni, hogy a párod hogy viseli apukája elvesztését?? Remélem, hogy jól van!! Eszter rámolós képe nagyon tuti!! Ilyet az én kicsi fiam is csinált!! Imádni valóak ezek a gyerekek!!

Etnám! Mi újság nálatok?? Se email, se hozzászólás?! Remélem, semmi komoly csak leköt a házimunka és Botika. Írj, ha lesz időd!!

Rózsáról tudtok valami?? Nagyon eltünt! Remélem azért jól van!!

Tina! Nagyon szépen köszönjük a sztorit!! Nem semmi időt töltött a párod kin a váróban! Az enyém is hasonlóan volt a Kornélkánál. Amikor a Flóra született akkor is hasonló maratonra készült. El is indultak a papával a mekibe, hogy kajáljanak, de nem jutott el az első lámpáig már fordulhatott is vissza!! :D (sajnos a Flóránál jó két órát egyedül voltam mire anyukámék oda értek!!) ÉN mind két babát anyukám segítségével szültem. Nekem az uram nem bírta volna ki, az biztos!! A Kornélkánál én is hasonlóan éjjel mentem be szülni, mint te, (11-kor) kb. 2-kor ment haza, aztán fél 6-kor ment melozni, kb 9-ig bírta benn és utána jött a kórházba, dél körül haza kellett jönnie, mert hozták a gázórát, mire végül megszületett az ördögöm (erre a névre egyre inkább rászolgál!!) délután 1-kor. Nagyon szép baba Danika!! Annyira sok haja van!! A szája is csókos!! A csajsziknak biztos tetszik majd!! :D Puszi neki!!

Zsuzsa! Sajnálom ezt a biztosítós mizériát!! DE ez a magyar bürokrácia!! Semmi ráció nincs benne!! A Kaalit pedig még jobban sajnálom!! Ez kész szemétség! Miért nem tudják megmondani, hogy mikor van ott ez a jóképű doki?? Tiszta szégeny!! Nem elég a baja az embernek, még ezzel is húzzák az idegeit!! Remélem, hogy V doki segít, vagy csinál már végre valamit!!

Bibocska is jól eltünt! Már lassan október, és nem tudunk róla semmit! Vajon megvolt neki a lombik?? Remélem, igen és hogy sikeres! És akkor talán végre eljut ide, hogy írjon!!

Azt hiszem mára belőlem untig elég!! Így is jó hosszúra nyúltam!!
Jaj, a pelus dologhoz annyit akartam írni, hogy én mindig úgy választok pelust, hogy az alsó határ közel legyen a kicsi súlyához. Akkor az tuti biztosan jó neki. Luca is így írta!! (Most pl. a Flóra közel van a 7 kg-hoz, de mikor vettem a pelust 6,8 kg volt és 4 méretű Liberot vettem neki, és nem volt nagy!!!)
Remélem, érthetően fogalmaztam, de már jó egy órája gépelek, és mire a gondolat végére érek lehet, hogy kicsit hülyén fogalmazódnak meg bennem a dolgok!! :D Bocsi!!

Jó éjt! Megyek sunyi! Holnap megint két gyerekes vagyok és egész héten!! Szóval nem biztos, hogy sűrűn leszek, mert a fiamtól már kapom a beosztást!! :)

Puszilok kicsit és nagyot! Tehát mindenkit!! Sziasztok!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekukkantás, mennem kéne fürdeni.

Szóval:

Vasikáé, nagyon szépen köszi a képeket! Milyen ügyin és édesen üldögél az a baba abban a párnában! :D Ma egyébként kb. egy fél percig megült Alexa a pihenőszékben egyedül. Előre dőlt és tartotta magát. Olyan kis ügyi volt!

Laar: Nem kell megfőzni a barackot!!! Úgy nyersen meghámozod és oda adod neki, miután összenyomtad pl. egy villával. Én a fagyasztóba úgy tettem el Lexinek, hogy meghámoztam, kivettem a magot és apró kockákra vágtam. Így majd könnyebben össze tudom neki passzírozni.

Még valamit akartam írni nektek, képzeljétek, már néhány napja próbálkozott vele, de ma Alexa végérvényesen és visszavonhatatlanul elkezdett kúszni!!! És nem a szép, színes, érdekes játékokhoz ment oda, nem, nem, hanem egy csomag 10-es papírzsepihez. :D :D :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Laar: Nekünk egyeltalán nem kellett illetéket fizetnünk. Azt mondta az ügyvéd, hogy ha a megvett telekre 4 éven belül használatba vételi (lakhatási) engedélyed van, tehát lakóházat építettél rá, akkor nem kell fizetni. Nekünk nem is kellett.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Petra: jobbulást a gyerkőcöknek!!! Akkor most ti is ugyanabban vagytok benne, amiben mi voltunk 2 hétig. :( Jobbulást Kornélkának és Flóra babának is! És millió gyógypuszit küldök nekik!!!!

Na, tényleg léptem fürdeni.

Ja Kiru, még neked akartam írni, hogy annyira gyönyörűséges Ákos babód van, napról-napra szebb lesz ez a kissrác!!!!

Kép

Kép
daniellla
 
 


jó reggelt lányok!

sajnos botinál eljött, ami lucánál is volt, hogy nem marad meg senkivel, csak velem. most alszik, ezért tudok jönni, az éjszakák is megint a régiek, 4-5x kel, tegnap reggel 6tól fenn volt 10- aludt 10!!!! percet, délben levitte a norbi, aztán elaludt 1-3 ig. estig semmi, szokásod időben fél kilenckor szundi, de elájult szinte, 7-től olyan nyügi volt, már a hajam hullott.
kanállal evés megy, 2x kap főzit, hát alig bírja végig ülni. szaladna, találtunk egy új játszóteret, nagyon tetszik neki, nekem nem annyira a társaság, sznobok egy kicsit, több százezres babakocsik, az autókról nem is beszélve, az anyukák 0 kg-ok és frissen fodrászoltak, trendi körmökkel, bronzbarnán. én meg gyosran végiggondolom, hogy csit-csat vagy hajgumi vagy a jó öreg hajpánt az eljrejti amit el kell. :lol: (monjduk az elmaradt hajmosást) színem tuti, mentő autós, nem értem, hogy más, hogy bírja idővel. (gondolom bébisíntérük van, bejárónővel együtt)

laar!
anno úgy volt, hogy új lakásnál nem volt illeték, mondjuk már pár éve nem követem az illetéktörvényt, de ez nem így van most is? csak használt lakára kellett fiezteni, ott is kategóriák vannak. a barackot már írták a lányok, hogy nem kell megfőzni. 68-as ruha? nem semmi!

petrám!
drágám, én meg azon dühöngök, hogy nincs 74-es fiúruha, a teszveszen csak 74-es lányruhák vannak, tündériek. küldjek át linkeket? jobbulást a gyerkőcöknek!

lucám!
remélem a késedelmi kamatot nem fizették be a tesódék. le kell ínri a történteket, kérni kell az elengedését. el fogják engedni, ja és mindig meg kell kérdezni, hogy kivel beszél az ember, ha ügyintéző, akkor lehet név szerint hivatkozni. ezt én is a saját bőrömön tapasztaltam meg. bár lehet, hogy későn írok "okosságot". tamásom jól van? thomasos könyv még tetszik neki?

angyalom!
nagyon tündéri a kiscsaj, a kedvencem nekem is, mikor kipakolja a szekrényt. szerintem akkor is tiszta te vagy! a nézése a szeme, jöhet lassan a tesó, nem ?

kiru!
nagyon szép kisfiú ákos, ezt tényleg mondom, vidd el szerepelni, tuti befutó lenne. nekünk sajnos csak a libero jött be, olyan ku--a drága, de mindentől átázott a ruhája. meg még a metros pelus volt jó, de az annyira gagyi, olyan kívülrőlől, mint egy gumibugyi, de nem ázott át, pampers van most, határeset. mindenkinél más, szerintem is válts. a fog ismerős, nekem az ikrek után ment tönkre, de áki akkora volt, hogy simán kitett egy ikercsapatot, biztos elszívta a kálciumodat.

lesza!
annyit gondolok rád, örülök azért, hogy tetszik a bölcsi. én sajnállak nagyon. hallásvizsgálattal mi újság? voltatok vagy lemardtam. remélem semmi komoly.

nofi!
nagyon megértelek, azt nem tom, hogy hogy lehet nem gondolni rá,de egy idő után már tényleg sok az ember lányának, nem tud a tudat alatti kikapcsolni. remélem ez most megoldódik.

szilvi!
sajnálom a mensit, megy a gomba, igyátok mind a ketten.

arte!
merre jársz? építkezel nagyon!

ja laar, köszi a tapéta boltot, besz...rás milyen nagy választék van, tuti onnan fogok vásárolni.

felébredt a főnök, akit kihagytam bocsi

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


na csak emlegetni kellett, pampers fullra átázott, de még a lepedő is!

daniella!
a sütőtököt, mint desszert gondoltam, nem mint főzit. van sütőtök alma, nagyon imádná szerintem a kiscsaj. mindenhol van sütőtök, most érdemes lekockázni, ahogy szoktad a baracknál. örülök, hogy nálatok nem volt malőr a keresztelőn.

vasi!
várjuk az eredményt nagyon, hogy mit beszéltél v dokival. drukkolok ezerrel.

grácus!
mielőbbi gyógyulást az uradnak, remélem a kis pihi után már tényleg lesz valami, mármint a doki is lép már valamerre. mert ez így nagyon megterhelő lehet neked. drukkolok értetek!

na indul a nap, jók legyetek!
csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Daniella!
A telek az oké!És a házra sem kellett??Sztem kellett volna!mázlisták.

Etna!
szívesen..igen, nagyon nagy a választék, csak neked annyival könnyebb, hogy pesti vagy nekünk meg egy pécsi tapétabolton keresztül kell megrendelni, és így 2-3 hét mire megjön.

Az új házra is kell illeték, 15milláig illetékmentes ,ha a lakás értéke nem haladja meg a 30 milliót.
És ha lakástulajdon vásárlása esetén a vevő a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja. Ilyenkor az illeték a vásárolt és az eladott lakás forgalmi értékének a különbözete alapján kerül megállapításra, ha ez nulla, akkor nincs illeték nyilván.

Már lassan a levegővételért is illetéket kell fizetni, ne vicceljetek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


http://209.85.129.132/search?hl=hu&q=ca ... lekor+2009

itt elolvashatjátok az illetékről a dolgokat

http://209.85.129.132/search?hl=hu&q=ca ... lekor+2009

itt pedig kiszámolhatjátok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Szép napot Lányok...

Petrám, jobbulást a gyerkőcöknek, remélem gyorsan kilábalnak ebből a nyavalyából. Gyógypuszijaimat küldöm nektek.
Kép

Etnám, hova viszed Botit, melyik játszótérre?

Csajok, ezt nem hiszem el, tegnap Sada azzal fogadott, hogy éjjel álmában azt mondtam neki, terhes vagyok. Felébredt, azt hitte beszélek álmomban, de látta, h alszom, ezért aztán ő is visszafeküdt. :-) Este beszéltem az egyik bnőmmel telefonon, anyukája nagyon beteg, felőle kérdeztem, aztán ő is megkérdezte, terhes vagy? Mi van velük? Tudnak valami olyat, amit én ég nem?
Jó lenne.
De inkább abbahagyom, már tuti unjátok a folytonos nyavalygásomat.

Tudom, hogy a babák mellett nincs sok időtök, de ha mégis, és szeretitek a szerelmes történeteket, olvassátok el az Alkonyat és az Újhold című könyveket. Stephanie Meyer írta, én hétvégén hajnali n6-ig olvastam, egyszerűen nem tudtam letenni. Igazán romantikus, és izgalmas könyv.

Most búcsú, puszilok mindenkit: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Hali Mindenki!

Petra sajnálom a csemetéket, és persze téged is. Kitartás, reméljük nem tart sokáig. Nekem a régi nóta : új hónap, új remény.

Laar illeték? Ez a szó még most is kiveri nálam a biztosítékot. Anno 5 éve, amikor a házat megvettük 3 héten!!!!!!!!!!!! belül kiküldték a 2x250.000.-Ft-os csekket. Szerintem rablás. Nem csinálnak érte semmit. Csak lenyúlják az embert. Nem elég a hitelt nyögni, meg amíg azt megkapod mindent fizetni (ügyvéd, közjegyző, folyósítási jutalék, stb...)! A mostani helyzethez nem tudok hozzászólni, mivel azóta változott a törvény, de rablás az egész.

Etna előre is köszi. Már nagyon várom. Botinak jobbulást.

Nofi szorítok ezerrel neked.

Kiru nagyon drága Ákos baba, az a kis csókos szája!!! Igazi kis huncut.

Lesza iszonyat nehéz lehet a bölcsibe hagyni őt. Viszont ha muszáj, hát nincs mit tenni.

Daniella én nem vagyok türelmes, sajnos. Tudom, hogy nem kellenek foglalkozni semmivel, majd lesz valahogy, de ez nekem nem megy. Mindig ezen agyalok, hogy mit tehetnék még azért, hogy babás legyek. Megőrülök ettől.

Arte merre jársz????

Puszi mindenkinek!
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Élek és virulok, mondhatnám, de vasárnap cserepezéskor megfáztam pedig nagyon jó idő volt. Úgyhogy fáj a torkom, a fülem és kicsit dáthás vagyok....

A házon rajta a cserép az ácsok ma meg holnap fejezik be a tetőt.

Szilvi: nagyon sajnálom. De gondolj bele h itt mindenkinek milyen nehezen jött össze a manósodás, most meg azért nem írnak mert a babák töltik ki minden percüket. Légy egy kicsit még türelemmel. Tudom nem egyszerű, de sajna ez van. Ha nagyon görcsösen akarod akkor nem jön össze....


Petra: nektek jobbulást!

Nofi: neked kitartás! Lehet h ők már tudnak valamit :D

Etna: neked meg kitartás! Te így vagy jól ahogy vagy. Azok a kis sznobok lehet h még a gyerekük nevét se tudják....


Na pusszantás mindenkinek, megyek lepihenek kicsit....

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!
Daniella!
Van egy baba szakácskönyvem és abban olvastam, h megfőzik a gyümülcsöket az almát is..húh gondoltam magamban, akkor most dobhatom ki az összes fagyasztott cuccot, mert én nem főztem, meg de akkor örülök, h nem kell nem tom miért van ott úgy..

Csajszik, egy kérdés!
Ki mikor kezdte el adni a kicsinek a gyümit meg zöldséget, gondolom a tápszeresek előbb, az anyatejesek később.A védőnő 4,5 hónapot mondott, miért várjak addig?

Szilvi!
Épp ezen agyalok én is, h én is és a párom is fog kapni csekket, de remélem elfelezik az illetéket, és nem 2x kérik el, mert pipa leszek.Szerencsére mi még nem kaptuk meg.

Nofim!
dehogy unjuk...nagyon szurkolunk neked, meddig vársz a teszttel? Annyira örülnék, ha sikerülne...én nagyon szorítok..és már nagyon várom a híreket.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Laar: Ezt találtam neked a neten:

Hozzátáplálás

Mikortól?

6 hónapos korig kizárólag az anyatejes táplálás vagy anyatej hiányában anyatejpótló csecsemőtápszer adása javasolt.
A babának általában 6 hónapos kora körül már nem elegendő az anyatej illetve tápszer energia-, tápanyag mennyisége, ezért kell fokozatosan bevezetni a szilárd táplálékot.
Az anyatej szerepe a szilárd táplálék mellett legalább egy éves korig fontos marad.

Tápszeres babáknál is 6 hónapos kor után kezdjük meg a hozzátáplálást.
Az a régi, ma is sokszor hallott jó(?) tanács miszerint 3-4 hónapos kortól vezethetjük be a szilárd ételeket, nem állja meg a helyét. A tápszerrel táplált babák bélrendszere semmivel nem fejlődik gyorsabban, mint az anyatejjel táplált csecsemőké.
Sőt! A tápszer nem tartalmazza azokat az emésztőenzimeket, amelyek az anyatejben megvannak és segítenek az ételek feldolgozásában. A tápszeres babák szervezete ezen kívül ki van téve a tápszerben lévő fajidegen fehérje bélrendszerre gyakorolt negatív hatásainak.

A 6 hónapos kort nem naptár szerint kell betartani, alkalmazkodni kell a baba igényeihez.
Ha a baba étvágya megnő, gyakrabban akar szopizni vagy tápszert enni, és ez nem rendeződik pár nap alatt, akkor nem ún. növekedési ugrásról van szó, hanem itt az ideje a szilárd táplálékok bevezetésének.

A mai anyukák gyerekkorában a maitól sokban eltérő tanácsokat adtak a szilárd táplálék bevezetésével kapcsolatban.
Gyakran hallom az anyukáktól, nagymamáktól, hogy „én bizony adtam neki …” vagy „nem lett semmi baja tőle” stb. Sajnos azonban egyre több gyermek szenved valamilyen ételallergiában. Hazánkban a leggyakoribb ételallergia a tehéntejfehérje- és a tojás allergia!
Ezért és a táplálkozástudomány legújabb eredményeinek ismeretében idővel változtak az hozzátáplálás ajánlásai.
A csecsemőkorban túl korán adott ételek nem feltétlenül okoznak azonnal problémát, előfordul, hogy felnőttkorban jelenek meg a tünetek, panaszok!

Itt van a teljes cikknek a linkje egyébként:

http://www.andrea78.eoldal.hu/cikkek/ba ... zataplalas

Kép

Kép
daniellla
 
 


Nofikám: Egyetértek Laar-ral, egyeltalán nem únjuk a dolgot! Sőt! Én nagyon kiváncsi vagyok mindegyőtökre, hogy mikor költözik már baba a pocakba! És rettentően szorítok mindannyiótokért! ++++++++++++3
Egyébként ezekben a "jelekben", amikről írtál, én is hiszek. Szerintem nem véletlenül emlegeti körülötted mindenki a terhesség szót..... :wink: Én tavaly júli. 24-én teszteltem pozitívat. A párom szülinapja júli. 19-én van. Aznap épp dolgoztam, amikor mondtam a kolléganőmnek, hogy úgy szurkál a hasam. Rámnézett és azt mondta, te terhes vagy. Abszolút nem adtam volna akkor ennek semmi esélyt. Erre rá 5 napra pozitív lett a tesztem. Persze akkor is terhes voltam már (19-én), csak épp nem tudtam róla...Ez a kolléganőm egyébként azt is megmondta, hogy lányom lesz. Ez egy boszorkány! :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok, lánykák!

Petra, nagyon sajnálom hogy betegek vagytok. A gyerekek még csak átvészelik de hogy te is beteg vagy az már gáz mert neked kell róluk gondoskodnod. Emlékszem én is voltam ilyen szituban és nagyon rossz volt mert szükség volt rám én meg magas lázban voltam és nem volt semmi erőm. Jobbulást nektek.

Daniella, gratula a kúszáshoz. Azt már én is tapasztaltam hogy a kisebb babák inkább a neilon zacskót és a zsepit kedvelik. Velünk ellentétben mert mi mindig azt hisszük hogy ha drága ajándékokat veszünk nekik akkor az jobb.

Etna, szomorúan olvasom hogy Boti már megint kihasznál. Tényleg igaza volt a dokinak hogy rettenetesen elkényesztetted. De hát mit is tehetnél hiszen túl sokat vártatok rá. Most iszod a levét, szegénykém. Elhiszem hogy jobban éreznéd magad ha kicsit foglalkozhatnál is magaddal. De, neked ha van egy kis időd akkor velem foglalkozol és mindenki mással. Hát, erre én csak azt tudom mondani hogy aki téged ismert gyönyörűnek lát nem csak külsőleg hanem leginkább belsőleg és hidd el (szerintem te is tapasztaltad már nem is egyszer) hogy ebből a fajta emberből iszonyatosan kevés van. Szerintem te vagy a leggyönyörűbb a világon. Én amúgy is mindig ápoltnak és szépnek tudlak. Azok a spinék nem valószínű hogy sokat foglalkoznak a gyerekeikkel ha van annyi idejük magukra és fodrászra-szolira. És tuti nem kellett annyira megküzdeniük a babájukért.

Nofika, egyáltalán nem nyavalyogsz. Mi azért vagyunk hogy ezeket a mások által nyavalygásnak nevezett élményeket meghallgassuk és reagáljunk. Az én véleményem az hogy mások megérzik az ilyesmit. Anno, mikor Erikával voltam terhes a férjem fiút szeretett volna és képzeld egyik reggel arra ébredt hogy csodaszép kislányunk született. Onnantól kezdve már ő sem bánta hogy ha lány lesz. És tényleg gyönyörű lett.

Arte, nagyon örülök hogy jöttél, de annak nem hogy beteg vagy. Mi van már mindenki beteg? Jó hogy ma vagy holnap már kész a tető. A nehezén túl vagytok. Sok erőt és türelmet a többihez.

Jövő héten megyek Vereczkeihez konzira. Kedden. Aztán majd meglátjuk hogyan tovább. Az ő tanácsára és segítségére van szükségem. Asszem másképp nem tom megoldani.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Etna, még azt akartam írni hogy kedden a konzi után azonnal hívlak és mondom hogy mit beszéltem vele. Pusszantalak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat és jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok! Borzalmasan jó érzés ide leülni és olvasni titeket!Tudni azt, hogy veletek bármit meglehet beszélni, mert itt mindenki törödik mindenkivel és mindenki szeret mindenkit. Jó hogy vagytok és egymásra találtunk!!!

Szilvi: Igyekszem mindig új képeket feltenni iwiwre, mert igénylik páran, akik messze vannak tölünk, de szertnék látni a pici fejlödését.

Vasi: Nem akartalak megríkatni, de jó érzés, hogy meghatódtál. Ígérem rakok fotókat ahogy csak tudok.

Daniella: Szerencsére csak 2-3 napig volt ordítás a fürdésnél. Már élvezi.

Kiru: Apa tényleg nagyon büszke. Csakúgy feszített a babakocsi mellett, mikor kimentünk sétálni.

Laar: Sajnos tényleg nagyon gyorsan nönek, pedig egy kicsit tovább is tarthatna. :) Tejcim szerencsére van. Van olyan, hogy szopi elöt kell lefejnem, mert annyira kemény a mellem, hogy nem veszi el a pici.

Petra: Akkor a te párodnak se volt könnyü. Amikor kitoltak hozzájuk csak szorongatta a kezem és puszilgatott meg simogatott. Annyira jó volt. Amikor hazahozott bennünket, akkor meg kaptam töle egy csokor rózsát és megköszönte a fiunkat. Este mikor végre hármasban maradtunk, csak álltunk a kiságy mellett és összeborulva bögtünk. Sokszor még mostis csak nézzük a csöppséget és jönnek a könnyek. (Most is. :) ) A gyerekeknek jobbulást kívánok!

Etna: Én nem aggódnék a helyedben. Világ életemben a természetesség híve voltam. Te az vagy és pont ezért vagy szép!!! A férjednek is így kellesz!

Arte: Gratulálok! Szépen haladtok a házikóval!

Csajok:

Azt elfelejtettem leírni a sztorimban: Ugye ketten szültünk egymás mellett. Ez még nem rendkívüli. De az már igen, hogy kivel. Anno, 25 évvel ezelött, ezzel a lánnyal ugyanazon a napon születtünk, mindketten a pápai kórházban. Szomszéd faluban laktunk és ovistársak voltunk. Így 25 év után ugyanazon a napon szültünk, ugyanabban a kórházban, egymás mellett és mindketten fiút. Ja és mindketten ugyanabban az évben költöztünk külön házba. Mit szóltok? Fura az élet mi? Azt hitték a dokik meg a növérek, hogy el lett írva a születési dátumunk. Mi meg a fájások alatt magyaráztuk nekik, hogy most ez hogy is van. Le voltak döbbenve. Kérdezték, hogy sikerült ezt így összehozni.

Na puszilok mindenkit, amint tudok jövök!

Kép


Kép
tina84
 
 


Kép gy alszom anyán Kép Kép Már nagyon éhes vagyok!!! Kép Csípem a levegöt, mehetünk! Kép Imádok kitekeredni. Még félig alszom.

Kép


Kép
tina84
 
 


tina!
csodaszép a kiskrapek! gratulálok, nagyon össze van gyúrva, te is és apa is van benne, első képeken inkább apát, most viszont inkább téged látlak benne.

lányok rakok fel ákosról képet, mindig sírok a meghatottságtól, ha meglátom, tökéletes kis harcos.

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Szisztok!

Tina a Petrához irt soraidon még most is könnyezem. Magam előtt látlak benneteket. Csak így tovább tejci ügyben. Kell is a legénynek, hogy jól megerősödjön, és kis huncut váljon belőle, mint itt a többi csajszinak. Nagyon tüneményes.

Arte, Petra remélem egészségileg ma már jobb a helyzet nálatok.

Nofi hogy vagy??? Minden oké??? Mikorra nem várjuk?????

Képzeljétek kaptam időpontot hétfőn este negyed hétre a dokimhoz. Már alig várom, hogy túl legyek rajta, és végre mondjon valamit, hogy miért nem akar jönni a trónörökös. Remélem csinál nekem hormonlabort, cikluskövetést meg ilyesmit. Nagyon szeretném már ha babás lennék.

Angyal ötletét én is díjaznám.Tudjátok nem is lenne rossz ötlet valahol együtt lakni. Most mindenki babáját megdajkálhatnám. Tudnánk egymásnak segíteni, meg ilyesmi. Szívesen vigyáznék bármelyikőtök gyerkőcére.

Puszika mindenkinek
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Tina, már megint megsirattál. Annyira szép amit írtál és mennyire igaz. De, ne aggódj, jól esik bőgni mert én amúgy is olyan bőgő masina vagyok. Mindenki örömét és bánatát nagyon át tudom érezni. Szegény Etnát sajnálom mert Botika nagyon kiszipolyozza és annyira segítenék neki de nem lehet mert nagyon messze van. Köszönjük szépen a fotókat, gyönyörű ez a kis csöppség. Meghiszem azt hogy a nap minden percében csak gyönyörködtök és pityeregtek. Valószínűleg mi is azt fogjuk csinálni.

Szilvi, várjuk a beszámolót hogy mit mond a doki. Persze nem tesz csodát túl hamar, de ha megcsinálja a vizsgálatokat akkor legalább beindul valami és aztán hamarosan babás lehetsz te is. Na, akkor majd megríkathatsz minket. Persze, én is tudnám díjazni a lila akác köz ötletet.

Etna, ez a gyermek tényleg egy csoda. Annyira aranyos és ahogy visszagondolok eszembe jut min ment keresztül. Ő volt az akit nem is engedtek meglátogatni mert úgysem marad életben, ugye? Elképesztő.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, voltam kint a háznál kicsit, az ácsokat megnéztem, ma befejezték elvileg a tetőt. De azuramat megvárom és majd úgy megyünk ki. Nemsokára hazajön a munkából.

Vasi: mekkora az az eb! Most a te párod alacsony vagy a kutya nagy :D Milyen fajta eb? Majd mindenképp írd meg mit sikerült intézned!!! Nagyon szorítok Neked!

Szilvi: kivi vagyok Neked mit mondd az orvos. Remélem jó hírekkel fog szolgálni! Kitartás!!

Tina: ez a kisfiú egy csodaszép baba! A legjobb kép amikor sír fürcsikor!!! :D

Laar: pont a Babapercekben volt erről szó hétfőn. Azt mondta egy gyerekorvos, hogy nem szabad 6 hónapos kor előtt elkezdeni a hozzátáplálást, mert a baba emésztőrendszere nincs még felkészülve rá 6 hónapos kora előtt. Ha tudod nézd meg a tv2 honlapján!

Lányok azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy a férfiakat melyik orvos küldi el vizsgálatokra, hogy nem-e ők betegek? Csak kérdezem, mert pont beszélgettük azurammal, hogyha most ebben a hónapban nem jött össze, akkor ő is elmenne orvoshoz, nem csak én. Csak azt nem tudjuk hova mehetne....

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 



Kép
Kép
arte
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?