Új privát üzeneted érkezett!

Most eszem a Zili-féle túrógombócot. :D Ízlik, de nem túrógombóc. Viszont szeretem a tejbegrízt is. :wink:
Ja, képzeljétek, mióta elkezdtük a fogyit Szofival, ez kb. egy hónapja volt, azóta lement 3 kiló! Én a hasamon már látom. ÉN oda hízok utoljára és onnan megy le először. És újra hatossal kezdődik a súlyom, ami nagy öröm, mert olyan 83 kilósan mentem szülni. :?

Kép
Kép
tinu

Barbi, de vele már 3,5 hósan kezdtük a krumplit, mert nem hízott, tápszert meg nem ette semmilyen formában, még gastrora is jártunk vele, ahol persze csak a tápszert eröltették, 1 évesen kórházban is voltunk 1 hétig, de ők sem tudták megetetni, és jó nagy vírusfertőzéssel, lázzal és hörgőgyulladással jöttünk haza a szülinapján :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003

De érdekes ez a szopi téma.Én is azt szerettem volna, ha 6 hós koráig tudom kizárólag szoptatni.Na ez nem jött be, mert csak 4-ig sikerült, bár még csak nagyon kevés kiegészítést kap,és ez nagyon jó lenne, ha így maradhatna még egy hónapig.Utána akarok neki csak krumplit meg egyéb főziket adni.Addig csak gyümit.
Kalloni.Te szopi mellett estél teherbe, és még utána is tudtál szoptatni terhesen???
Jajj,én már túl is vagyok az októberi kereten. :oops: :oops: De most még ezt megengedem magamnak, aztán megszorítom azt a szíjjat keményen. :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tinu
tök jó!

Én is csináltam múlt héten ilyen túrógombócot, nekem bejött.
Valamit sütnöm kell, annyira kívánós vagyok, mint terhesen.
pumuklii

tinu gratulálok, ügyes vagy :), én nem szeretem, hogy 6-ossal kezdődik a súlyom :(

pumuklii igen Éduánál is voltak fognyomok a cicimen, de ő nem harapott, jobban szerette annál a cicit :)

edua2003

Jajj,de szép szandi!!Imádom az ilyeneket, de ilyen drága szandit nem engedhetnék meg magamnak. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tinu,
ügyi vagy!
Nekem MÉG 6-ossal kezdődik a súlyom, de ha így folytatom, már nem sokáig :) :)

emese1979

Niki!
Elküldenéd az ingatlanos oldal címét ahol a Ti lakásotok is fent van?

Köszi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Én azon gondolkodom, kezdődött-e valaha 6-ossal...
pumuklii

Sziasztol, alig bírok visszaolvasni, annyi a termés, a felét el is felejtettem... :oops:

Ööö, T%nu, hát igen, de ez nem az a klasszik tútrógombóc:)
Nozavi, durva ez a "hálózat"

Hean, hát ez a drnő...Ha a végét nem mondta volna. azt mondanám, rossz napja volt, de hogy azt is hozzáfűzte, hogy a felelőtlenségnek a gyerek issza meg a levét..íEhh, mirülbeszél????????Otthagyni.

Esztó, a Fenistil a vízszerű orrfolyás elállítására is jó:)

Recept: Drótos krumpli: karikára vágott krumplit, szeletelt füstöt szalonnát, valamilyen lángolt kolbit, császárszalonnát, sonkát, vagy tarja-felvágottazt(mikor mi van otthon elfekvőben, lehet mindegyiket is) a krumplikarikák közé dugdosok egy tepsiben.Hagymakarikákat is teszek közé, ha van, akkor póréhagymát. Pár gerezd fokhagymát is. Sózni, esetleg egy kis pirosopaprika por a tetejére. Ropogósra sütni. Puha kenyérrel, tejjel esszük, utána moccanni sem tudunk.
zili

jaj, hát a fogakról már sosem lesz kép. olyan kis sajtkukac ez a srác :lol: :lol:

helyette teszek képet a tesóm által küldött felsőkről. tök cukik, alig várom, hogy ráadjam Görgőre 8) :lol: Kép

KépKép

Kép
hase

Nekem meg ált. iskola 5. osztályában kezdődött 6-ossal........ :lol: :lol: :lol:

Húúúú, én is az októberi keretet költöm, vettem timberland bakit a nagyfiamnak, meg Lénusnak.....neki ugyan nem kéne :P
Jövő héten meg új árú a turiban, húúúúúúú de várom :P :P :P

Léna ma iszonyat műsort rendezett le, nem sírt ennyit az elmúlt 1 hónapban összesen :shock: :shock:
Kezdte azzal, hogy reggeli 9 órás kelés után 10-kor már tök nyűgi volt. Nem akartam elhinni, hogy már fáradt, így nem tettem le. Ez az én hülyeségem volt. :evil:
11-kor már ordított, így gondoltam, jó, akkor szopizik és megy a szokásos nagy alvására. Gondoltam én!!!! Olyan fáradt volt, hogy még cicizni se volt hajlandó, csak üvöltött...vagy 1/2 órán át.....
Akkor bealudt a cicin, SOHA nem szokott :shock:
De úgy, hogy arra se ébredt fel, hogy berakom az ágyába..na akkor már gondoltam, hogy így nem fog sokat aludni, mivel ugye ő mindig magától alszik el. Persze 30 perc múlva üvöltve kelt :?
Folytatta a műsort, sehol se volt jó, szopizni nem akart, csak nyűglődött. Na 1-kor beraktam az ágyába, kis hiszti után elaludt, azóta csend van......
Kíváncsian várom a délutánt :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lara még mindig alszik, pedig fél 1-kor csak 60-at evett :( előtte meg 8- kor 120-at és előtte meg fél 6-kor 70-et, szóval ennyi van még ma benne :(

edua2003

Csilla,
nagyon szép felsők,főleg a vizilovas jön be :)

Pumukli,
nekem 4-essel is kezdődött.. most ahhoz képest 23 kg-val vagyok több :)

emese1979

én még nem költöm, de mihelyst a számlán van a férjem fizetése, ami, talán holnap lesz, egyből utalom a mei-tai árát :), aztán pénteken fodrász :)

megnéztem már, cumi a szájában és alszik :), anyós jól bealtatta :), mondta, hogy érdekes volt a kakija, ja modnom sütőtököt evett tegnap :)

Én meg nem tervezek már semmit, kapja a tejcsit és délutánonként kóstolgatunk :)

melyik alma a legédesebb? én most idaredet vettem, nekem jó, de Larára kiváncsi leszek, holnaptól szerintem picit keverek neki a sütőtökhöz :)

edua2003

Emese!

Nem látszik rajtad! :)

Kép

Trixi
trixi78

Sziasztok!

Jövök, próbálok visszaolvasni, megint rengeteg hozzászólás keletkezett amióta nem jártam itt.

Túl vagyunk az esküvőn, nagyon szépre sikerült minden, megérte a sok fáradtságot, szervezést. Nem tudom írtam e erről korábban, a húgom ment férjhez, s rajtuk debütáltunk esküvőszervezésből. Eddig is rendezvényeztünk már héba-hóba, de most hogy Ficusom már nagyobbacska lesz, szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni a gyes mellett...
Sajnos terveinkkel ellentétben nekünk a vacsora közben haza kellett jönni, mert Ficuson elhatalmasodott a nátha. Folyamatos kontaktusban voltunk a gyerekorvossal, így ez volt a legjobb amit tehettünk mindenki megnyugtatására. Mára már sokkal jobban van, még köhög ugyan, de ez már száraz köhögés nem az a "takonnyal" teli truttyogás.

Hozok majd képeket is, csak le kell kicsinyítenem őket...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest

Valaki keresett mellényt asszem :roll:

Fiúknak!

http://www.teszvesz.hu/item751890555_ne ... elelt.html

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ha a szervezésbe a smink, és a fodrász is kell majd, hogy komplett legyen a szolgáltatás, szólj nyugodtan, a frizurák készítését bevállalom! :)

Kép

Trixi
trixi78

na itt vagyok, közben megnéztem és már utaltam is :)

edua2003

A kisbeteg ma reggel már ilyen jó hangulatban ébredt...

Kép

hunccutka
Budapest

trixi: Rendben, megjegyeztem a dolgot...

hunccutka
Budapest

Trixi,
köszi :) de valszeg nem süllyednék el a Dunában, mert az úszógumi rendesen fenntartana a vízen :) :)

Brigin sem látszik, hogy beteg :) Édes!!

Na egy harisnyás képet hoztem én, tegnap esti kutyasétáltatás után :)
Kép

Amúgy a harisnyát body alá vagy felé szokták húzni?

emese1979

emese, a kérdés jó!
Én alá húztam, hogy a body rögzítse, tutira ne csússzon le. Erre anyum nézett rám hülyén, hogy ha kilátszik a szoknya alól, mennyivel szebb az egybe harisnya, mint a bodypattent. Na akkor most hogy adjam a gyerekre???

hunccutka
Budapest

szepek ezek a csajok nagyon :D

en ma szereztem egy peppa pigges oszi szettet 4 reszes :lol:

Barbi, annyira keresek cicas next overallt de nincs sehol 80as :cry: :cry: pedig belezugtam.....
meg olyan kismamuszt, ami lila csikos..... ahh :lol: ha beleakadnal,szoljal leciiiiiiii :D elek halok ertuk :oops:

Netti
Kép
maumau

Jaj, de édesek a babucik!

Hean, én orvost váltanék! Botrány, hogy nem hiszi el, amit mondasz, és azzal vádol, hogy rosszat akarsz a gyermekednek!
Biztos mondtam volna: "de kérem, én tényleg nem adok neki csak tejet, de mit csináljak, ha ő éjszaka kiszökik a kamrába, és oldalast fogyaszt mangalicaszalonnával???"
Tudom ajánlani a mienket, ha gondolod: Dr. Nagy Gabriella! Idősebb, csinos, nagyon kedves, és én szakmailag is csak jót hallottam róla. Rendelése a Fehérvári úti rendelőben van, tanácsadás a Kosztolányinál a Kökrcsin u-ban. Ha gondolod, megadom az elérhetőségeit!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Hean, pénteken tali Vanninál, hétfőn Tali Annusnál, nem jössz valamelyikre? És kérjük a blogba a képeket Alízról!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

Én a bodyra adtam a harisnyát.2 oka volt1., kényszerképzet: a csúnyarossz harisnyakorc kidörzsölné a hátát :roll:
2., felnőtt is így öltözik, van ugye az a női kombidressz, na az ALÁ nem vesz senk harisnyát... :roll: :roll:

Kép
Kép
zili

Lányom rájött, hogy kell a pihiszéken meghúzni a zenélő esernyőt. Fél órája ezt hallgatom...

emese1979

Bogi nagyon édes :)

Lassan nekem se ártana beszerezni harisnyákat Larának :), Éduának már vettem a kínaiban 500,-Ft volt db-ja és tök jó pamutok és mintásak :)

Lara még mindig alszik, én meg bekávéztam délben:)

edua2003

Trixi, nekem az ingatlan.net-en,az ingatlan.com-on, és a hasznaltingatlan.hu-n van fenn.De minek????Senki se telózott még ezekről, csak újságból. :roll:
Pumukli,ez olyan csúnya volt......Egyen minket a fene??? :lol: :lol: :lol: Hát remélem nekem is már csak egyszer fog 7-essel kezdődni,aztán életem végéig 5-el.A 4 az már nem is lenne jó.Az olyan lányos alkat hozzám, és már csak anya vagyok.
Jajj,meg kéne tudni lesz-e holnap árucsere.De végül is az a hónap első csütörtöke. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

emese: pihiszék :) Nálunk ha Fruzsi nem húzza meg, akkor meghúzza Zsófi... :lol:

Én súlyom is 6-ossal kezdődik, még másfél kilónak kéne lemennie ,hogy ne így legyen...

Aludtam másfél órát :lol:
Vendég

A dunakeszis uzletet annyi ruhaval araszottak el,h nem lehet kozlekedni a raktarban es az uzletben se,mert meg ott is zsakok vannak, eszementek :shock:

Netti
Kép
maumau

"Kalmár Alexandra elmondta, az emberek többsége még mindig idegenkedik attól, ha egy édesanya nyilvános helyen, például egy étteremben vagy egy padon, az utcán szeretné táplálni gyermekét. Ezen szeretnének változtatni - tette hozzá." Ez a szélső cikkből való.
Miért baj az, ha idegenkedik????Én is többek közt.Nem szeretnék nyilvános helyeken szoptató anyákat látni.Holott elkötelezettje vagyok a szoptatásnak, de otthon, vagy mit tudom én, de nem nyilvános helyen. Ez intim dolog.Ahogy a padokon fetrengő és egymást nyaló-faló tinik is zavarnak.Meg a bokornál dolgát végző papa, vagy kisgyerek is. Bocsi az offért. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Netti, ha nem fér el, én befogadom :lol:
Vendég

Viszont az nagyon ildomos lenne, ha bizonyos helyeken, pl. kórházakban, rendelőintézetekben,stb lenne szoptatásra kijelölt szoba.Ahol tényleg sokat kellhet vrakozni, és az anyuka esetleg nem tud lefejt tejjel készülni.
:roll: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Panndi :lol: :lol: en csak atneznem szivesen :lol:

Netti
Kép
maumau

Lányok, árulja már el nekem valaki, hogy lehetséges, hogy egy Anglia méretű ország ilyen méretben képes elárasztani használt ruhával Európát? Na jó, Kelet-Európát :?: :?:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Bogi és Brigi nagyon édesek :)

Felhívtam a nővéremet, felvette Míra majd a következő párbeszéd zajlott le :

én. Szia , anyát adod?
Míra: Most nincs kedvem, képeket nézegetek!
én: akkor sikítsd el magad, hogy anyaaaaaaa
M: de nincs kedvem. Na jóó várj, akkor megkeresem. a gyerekszobában nincs, itt sincs (ezalatt hallgattam a szobánkénti közvetítést)
majd megszólal: ha véletlenül megnyomom a piros gombot hívj vissza jó?

5 éves, én úgy röhögtem, főleg ezen a nincs kedvem, képeket nézegetek...annyira édesen mondta :)

még az én súlyom is 6-ossal kezdődik :? de jó lenne 5-sel kezdődne...

Álmos állandóan felsír alvás közben, nem kap levegőt, hazaérhetne Zoli az orrspray-vel...már annyira kóma volt az uzsinál hogy bealudt. Szokatlan, hogy ennyit volt ébren, neki is...

Esztó
Kép
sz.eszter

edua2003

Gyongyi! egyszeru a valasz, a ruhak fele nem is angliabol hanem hollandiabol jon :D meg nem hasznaljuk tul oket,hiszen sokkal jobban megtehetik h vesznek masikat.. :D rettento sok ruha jon amugy :shock:

Netti
Kép
maumau

Komolyan durva Lara még mindig alszik :(

edua2003

Netti,
keszin is van turitok?

Esztó
Kép
sz.eszter

Barbi, mikor és hová mész turizni, mi Csanival nem csatlakozhatnánk? Úgysem jelentünk konkurenciát... :lol:

Esztó de jó! Olyan jó lesz, ha ami fiaink is beszélni fognak!

Netti, anyudnak XIkerben nincs üzlete?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi

végre felkelt, egy hang nélkül nézte a nyusziját, úgyhogy én most L

Ildi

edua2003

Ildi, hadd aludjon. Olyan álmosító szürke idő van. Belefér néha egy-két mormota szundi :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Ildi, na én is jókor írtam :D

A B-s lányok nagyon édesek! (Bogi, Brigi)
Harisnyát én is kívülre adnám. Pelenkázás szempontjából sajna tök mindegy :-( Meg hát tudjátok, amilyen elővigyázatos vagyok az ezredessel, inkább a 100% pamut body fedje :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen

Szofi,
igen, már én is úgy várom :) Mírának akkora dumája van egyébként, mindíg mindent tudományosan megmagyaráz nekem :) 7végén pl azt, hogy ő félrerakatott a játékboltban egy királylányos kirakot, és azt meg kéne vennem, mert nagyon fontos, majd azt is kifejtette miért ... :) (már nem emlékszem, mert csak röhögtem)
Elötte pedig ragasztott egy matricát Álmos nadrágjára, azt is igen tudományos módon közölte, hogy mit tegyek, ha kimosom és vizes lesz a matrica...:D imádom, olyan okos.
Még alig bírt beszélni amikor megkérdezte: Ette , hol hagytad az identitásod? Szerintem Spanyolországban... :shock: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter

jaj Gyongyi :lol: :lol: ezredessel :lol:

Szofi, sztem nincsm de oszinten szolvanem tudnam felsorolni az uzleteket hogy hol van,de mindjart megnezem :)

Eszto,Mira nem semmi :D van igen, penny market mellett es a budapest bank kozott, pont az onkormanyzattal szemben :)

Netti
Kép
maumau

Ó Netti,
akkor anyuddal beszélgetek majd üzeltügyileg :) az az álmunk, hogy turit nyitunk (a bnőmmel) és jól megy?

Esztó
Kép
sz.eszter

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?