Hahó,
minden okés volt az ortopédusnál, megdicsért, h ügyesen tornáztattuk mogyorót, és már nem kell feszegetni a csípőjét! Juhéj.
Jövő héten azért menjünk neurológiára, ha már kértünk időpontot (1 hónapja), max látnak egy egészséges babát is végre
Hát nagyon megkönnyebbültünk
Mozza
Nálunk dettó ez a helyzet, már kb 3 hete!!! Nappal csak félálomban kell a cici, ha "magánál van", akkor minden jobban érdekli, kifeszíti magát az ölemből. Azt se bánja, ha már sugárban fröcsög a tejci, nem érdekli, inkább hisztizik....
Most egy hete meg már a tápi sem kell cumisüvegből, pedig eszméletlen éhes: a bicómra, nyakamra, akármimre cuppan rá és szopja!
Sztem a fogak miatt van. Na apa erőlteti bele sokszor a kaját, mert hát ennie kell, és én nem vagyok erre képes. Kanállal meg pohárból nagy mennyiségeket meg nem lehet neki, mert este lesz
Szval totál átérzem
Szopi:
Nálunk ugye vegyes a dolog és a fentiek miatt napi 2x fejek, hogy még legyen egy ideig tejci. Mert hát ha babun múlna, már nem lenne
Az elején 3 hónap volt a cél, Nikihez hasonlóan én is hősnek érzem magam a családi felmenőkhöz viszonyítva (is): már majdnem 5hónapnál tartunk
Még talán kitartok 6hónapos koráig, utána szeretném visszakapni az életem és a testem. Önző vagyok??