Új privát üzeneted érkezett!

én is mikrózok... sőt, volt hogy anytejet s mikróztam...sőt, apa már csinált olytat, amit nemrég árult el, hogy mikor megahiszti volt még anyatejes Vnicinél, és megkértem, olvassza fel a tejet gyorsan a mélyhűtőből, mert negem nem akart, ap asimán bevágta mikróba, aztán meg kifolyatta, és pótolta melegvízzel, csapból....ha ezt tudom nem tetem meg a gyerekkel, az meg megette, apa meg sunnyogott, és most árulta el, gondolhaótjátok, azt hittem ott lövöm agyon! és ezek után bízzam rá a kajakészítést?????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


stelly: 8) :wink:

Kép
budabo
 
 


huh, nem akartam laptetőt...főleg, hogy írni se tok! na, szasztok, tééleg lépk, játszani kell!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

 
 

Budabo azért nagyon örülök, hogy Füge ilyen jól aludt!!! Remélem hamarosan változni fog ez az alvás mizéria.. bár azt nem bánom, hogy későn kel mert én is szeretek reggel lustizni és elég sokára tudok be boot-olni..... védőbanyátokat tojd le.... nekem ilyen téren szerencsém van vele... most hétfőn is ők rendezték az anyatejes világnap alkalmából a műsort és utána a sütis zsúrt és nagyon klassz volt ... (bár volt benne szomorú dolog is) mint már írtam neked....

Stelly én eddig meleg vízben melegítettem neki a teát és a burgonyát... de nekem a mikró egy kicsit még távoli... mármint papa vagyok miatta....

Lkverus ezek a férfiak... úgy érzem megint ki fogsz kapni.... 8)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Stelly: ööö, izé fogalmam sincs a TGYÁS és GYED összefüggéseiről, de ja, max vajaskenyéren fogtok élni... Értem én, mit mondasz, de nem tudom pontosan én sem.
De vannak kétgyerekesek, akik TGYÁS/GYED-et kaptak (Jázmin, Ricsibaba esetleg?)

És minő meglepő, én nem mikrózok.
Na, figyuzd a logikámat. A mikróban ugye kering a levegő. Abban kering a mi kajánkból kijött maradványok (hiába tiszta a mikró), tehát a bacikák is ott keringenek. Szóval én a vízben melegítést látom jobbnak. De nem ördög a mikró, csak sürgő esetben vágom be... Pl. ha nem elég a kikészített, langyított mennyiség... (Mert bibibiii, nálunk már ilyen is van... 8) )

Hugic: jajajj, sajna igazad van pipihusi ügyben, de akinél dédi neveli a csirkéket ugye... 8) (vagyis nálunk mameszom még elszórakozik ilyenekkel...)

Látom, azért sokan szórakoznak jól éjszaka továbbra is... Én már nem is mesélem. Váltakoznak a 11 óra egyben nyikkanás nélkül, és a 3-4* ébredések. Nem is agyalok miérteken... Ja, és a 10-11 óra egyben már nem jellemző úgy július óta. Szopi mindig volt olyan 6-7 felé, majd továbbalvás. Most néha elmarad az is... Másnap meg pótolja. :)

Nila: jaja, apa ma jön haza. Csináltam is neki chilisbabot, hátha leveszem a lábáról, mert szerintem kikészül: Esztercicc szétborogatta a CD-ket, nagyjából sorrendnek annyi, leverte a falat a CDtartóval és eltört egy pár tokot, megnyalogatta a routert és kihúzta a pendrive-ot. Még jó, hogy a kikapcsológomb le van tiltva...
És csak fürdeni mentem el tegnap, a járóka meg nincsen leengedve így nem mertem benne hagyni...
Infós apa nagyra értékeli a hasonló akciókat... :?

ladmon
 
 


Na gyere kaandi, ne fogd vissza magad, tudom, hogy te is mikrózol!! :lol: :lol: :lol:

ladmon
 
 


ladmon: :lol: :lol: :lol: röntgen szemed van!!? :shock: :shock: :lol: :wink:

Kép
kaandi
 
 


de majdnem, mint Te!? :lol: :lol: anyatejnél és tápinál nem ....

Kép
kaandi
 
 


Húúú mennyit írtatok... egy élet lesz elolvasni.

Egy valami mindenesetre megütötte a szememet...
Ladmon: nektek a mikróban kering a levegő? Enyimbe nem... vagy most akkor valamiről nagyon lemaradtam... :( én is keringőset akarok!
Ettől függetlenül nem mikrózok babakaját, mert íz megváltozik, a mikrohullámok az anyagrészecskék rezegtetésével melegítik fel az ételt belülről, szóval eltérő a megszokottól. Hogy rosszabb-e? Passz. De ízre mi jobban szeretjük a normál melegítést. Pl. a sült, főtt csirkehúst kifejezetten nem szeretjük mikrózva. babavizet mikrózok 50 fokra, most erre nagyon rászoktam, mióta tápszerezünk néha. De hozzáteszem frissen csinálgattam mindig eddig a babakajcsit, szóval nagyon nem is volt mikróra szükség.

Viszont tegnap katam egy hiperszuper robotgépet, ami turmixol, habot ver, aprít, reszel, darabol, szeletel, pürésít, gyümölcsöt centrifugáz, narancsot facsar és dagaszt. biiiiiiiiiiiiiiiiibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :D:D:D Hiperboldog vagyok. eddigi turmixomat kézbevéve kellett rázni miközben nyomtam rajta az egy gombot és ennyi.
Ennek örömére viszont tegnap szétszakadt a porszívó csöve, hurrá. :)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.30 11:12-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


na jó, tápszert é se mikrózom, mert forralom a vizet, és pont mire kell lehül annyira, amennyire kell, ha meg nem akkor, meg csap alatt hűűűűűtés.....szóval azt nem kell mikrózni, na meg cicit se tettem a mikróba :):):) csak a lefejt hűtős tejet, mikor nagyon nagyon kelett, mert nem volt elég a frissmennyiség :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


na,tök jó témátok akadt!
tök jó,hogy nekünk is van cumisüveg melegítőnk(úgy kaptam),de anyós és anyám is hülyét kap tőlem,amikor meleg vízben melegítem a babakaját.....tudni illik a mikró egy kis atomerőmű!voltam valami előadáson,ahol a nő tök meggyőzött,hogy mennyire gáz a mikró!nekem is van mikróm,használom is,de babakaja és babatea sose kerül bele!!!!

hugic:tényleg igazad van,nem vagyok hozzászokva én az altatáshoz,furcsa is nekem,de aa gyermeknek is,mert nem nagyon érti,hogy miért akarom ringatni,feszegeti is magát ki a kezemből,aztán nekiállok énekelni és akkor meglepődik és becsukja a szemét,félig alvó állapotban teszem el és még simi és pelusütögetés és surranás kifelé.

stelly:jesszus,elég gáz éjszakátok volt,de legalább már látszik a fogacska....Adri hogy van?érezni rajta,hogy nem aludt?

kaandi:nincs titok egyébként alvásügyben,mert az alvásigény a génekbe van kódolva,ennyi az egész,kinek ennyi,kinek annyi...

ladmon:na ez tök szépen hangzik....férjedurad biztos boldog lesz,hogy hazatért.... :lol:

na,gyerekdoki volt, a következőket mondta,az új influenza oltásról még nem tud mit mondani,mert folynak a kísérletek,ő kisbabának nem szívesen adná be,de megdumáljuk,ha már tesztelték.reggelire muszáj a táp,mert legalább 3xkell tápot enni még ebben a korban,viszont gyermek kaphat rizst,és kipróbálhatjuk túrót is,ha van lehetőség próbáljunk meg házi túrót venni,mehet a főzelékbe és akár desszertként a gyümölcshöz is,kicsi vaniliával.két hét múlva akár megpróbálhatjuk a probiotikus joghurtot és a tojássárgáját is.bár gondolom én ezekkel megvárom azért a 8.hónapot!

Kép
nilabali
 
 


elfi: de jóóóóóóóóó Neked!!! :lol: :lol: a porszívó nyekk nem annyira! :cry:

én is elég mikró ellenes vagyok egyébként, még a kv t sem nagyon szeretem melegítve, tényleg más az íze, inkább főzök mindig frisset, röhögnek is rajtam az ismerősök.... :shock: :lol:

Kép
kaandi
 
 


óóóóó, elif! nekem is minden vágyem egy szupergép!!!! Az én turmixomat is rázni kell :):) :lol:
porszívócső sorozatosan szakad szét nekem...itt az ideje egy új masinánnak, mert már tök rövid a sok szakadás-avítás miatt..
Vincit letettem ülve....majd ez lett belőle:
Kép
aztán már a habtapit is szétszedte:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


elif:zabál a sárga irigység a géped hallatán......már olyan régen szeretnék egy ilyet!lehet,hogy elmegyek és ellopom a tiédet! :lol: jó,hogy jöttél már,remélem azért írsz magatokról is!

Kép
nilabali
 
 


gyerek fogta és csak úgy lazán áramtalanította a modem kábelét.... :shock: :shock: , szerencsére mindenhol van betéve védekező babák ellen (nem jut eszembe a neve :shock: ,öregszem. :lol: )

Kép
kaandi
 
 


ja,teljesen szómenésem van....

doki elájulva Bazsitól,hogy feláll és lépked,mondom neki én isemrek ennél jóval ügyesebb gyerekeket,attól még jobban padlót fogott :D

a másik érdekes dolog,hogy milyenek is a gyerekek:ebédelnénk a Bazsival és nem akar enni,megkóstolom a kaját,tök fini-rá tudnék szokni az ő kajájára-nem meleg,nem hideg,filózok és rájöttem,hogy nem kapcsoltam be a rádiót..nálunk nincs kajálás petőfi rádió nélkül! :shock:

millye:kiscipőre visszatérve,nem vettem a Leoné volt,nővéremmel együtt vettük tavaly egy bababoltban,majdnem 4ezer forint volt :shock:

lóg az eső lába nálunk,lehet,hogy gyermek ezért van el hang nélkül az utazóágyban,esős időben mindig kicsit kómás.és mivel szeretek veszélyesen élni,elmegyünk sétálni...hátha elkezd esni közben :roll:

Kép
nilabali
 
 


Na Nilabali akkor gyorsan írok, mert ki tudja meddig olvasok vissza, lehet estig... :) Kapok vasalórendszert is, mert párom beleszetetett, ez az ő kívánsága volt, bár én fogom használni, de ezt már csak apróbetűvel... :D
Szóval jön a másik alsó fog is :(, és nehezebben szakad át mint a másik, egész éjjel szenvedtünk, 3-ig szinte semmi alvás, kb. mint stelly nálatok, azzal a különbséggel, hogy Efe nem sírdogált, hanem eszméletlenül üvöltött, cumi se, cici se kellett neki, 2-szer az apja altatta el, többiszer én, hogy hányszor nem is emlékszem. A másik foga már vág rendesen, és rágja vele a cicit szopi közben, nagyon édi :twisted: .

Tegnap kapott csirkehusit, nem jött be. Viszont ma a szilvás fruttapuret hiánytalanul beburkolta olyan élvezettel, hogy csuda. Mikor korábban adtam úúúúútálta. :)

lkverus: Most nekünk is megcsinálta apa, szóval rövidült a cső. Új most nem lesz, pedig ránkférne, mert már csak egy kereke van egy ideje szegénynek. :roll: De háztartási gép téren most végetért a keret... Kicsit még kihúzom ezzel.
Turmixgéprázás végülis poén, bármixer feeling :D:D:D.

kaandi: nem butaság, kávé íze szerintem is változik :D.

ja igeeeen... a sózás cukrozás tegnap én anyummal is feljött. De poén volt, mert mondta, hogy ez így milyen íztelen, és kérdezte én megenném-e. Mier mondtam, hogy legszívesebben folyton ezt enném, mert annyira fincsi. :lol: Ez komolyan így van. Az egyetlen ami eddig nem ízlett, az a cukkini-krumpli volt, de Efe meg azt pl kétpofára ette. :roll:
Tényleg tudja valaki mentát vagy kaprot lehet-e tenni bele picit, az határozottan segítene az ízén... ?!

Kép
Kép
elif
 
 


lkverus:jó a kép4én még nem vettem habtapit,de lehet nem is fogok ezek után,úgyis csak széjjel rámolná!

na eldugultam,mentünk pápá!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali: meg sem dícsértem még Bazsit, hogy milyen ügyesen megeszi már a te főztödet is! :)

Kép
Kép
elif
 
 


elif:zöldfűszerek mehetnek a babkajába!sajnálom a car éjjelt nálatok is!csak kijönnek azok a fogacskák és lesz rendes szunya!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok!

Rakok fel én is ilyen volt-ilyen lett képet:)

Kép Ilyenek voltunk Kép Ilyenek voltunk Kép Ilyenek lettünk Kép Ilyenek lettünk

Kép
Kép
andabella
 
 


millye: Andris mennyit alszik napközben? jó az ha jó szakemberek vannak körülötted, nekem az unokatesóm lánya, most szeptembtől jár fősulira védőnő szakra. Kíváncsi leszek hogy majd pár hónap múlva miket fog mondani.

andabella:helyesk a képek!!

elif:hurrá robotgép,előre fogacskák!!

nilababa:tök jó fej dokid lehet, a védőnő is ilyen normálsi?

Kép
budabo
 
 


Elif biztos nagyon klassz a robotgéped és tuti, hogy ki fogod tudni használni rendesen!!!

Nilabali a te gyerekdokid is nagyon rendes lehet! Mindenről tájékoztat téged is!!

Kaandi nálam szakmába vág... Fi relé (érintésvédelmi relé)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Amúgy rengeteget írtatok, most értem a végére, aztán most már fel is ébredt MEsi.
Sajnálom a nyűgös éjszakákat és bevallom én már előre tartok tőle, mi lesz ha megindul Mesinek is foga.
Ma fél 5-ig aludt, aztán 7-ig, utána nyűglődés és 11-től aludt másfél órát:)

Én a tököt inkább sütni fogom, mint főzni, úgy nem lesz jobb íze?

MEsi most a szőnyegen küzd, hogy elinduljon a kúszással:)

Halat mi még nem próbáltuk, sőt a borsót, zellert, uborkát sem.
Nálunk ma tök van csirkehusival, menü: krumplistészta+gombakrémleves.

Stelly: én úgy tudom, ha papíron visszamégy dolgozni, akkor elmehetsz táppénzre és a szül.szabid olyan lesz mint Adrikával. Mi is így tervezzük jövőre:) Ja, elárultam, hogy mi is hamarosan szeretnénk kistesót, kb. ha Mesi betölti az 1. évet:))

Szép napot, Andabella

Ja, cukik a képek, Ari Bazsi a videón és tutik a talis képek:)

Kép
Kép
andabella
 
 


Andabella de jó nosztalgiázni egy kicsit... édesek a képek!

Budabo változó, hogy mennyit alszik... van úgy hogy csak 3x fél órát de van úgy hogy 4-5 órát is.... :shock:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye.biztos nem relé, félre írtAm :oops: :oops: , csak simán be kell dugni a konnektorbe és az ott marad , úgy is be lehet dugni a vezetéket a konn.ba...na jól megnyakatekertem.... :lol: :lol:

Te jól vagy?

Kép
kaandi
 
 


Nilabali: jajjaaaaaaaaaaaaaaaajjj hát Bazsit meg kell zabálni azon a pocér éneklős táncolós videón, fantörpikusan éééédes! :D:D:D És a sétálós kék szerkójában extravagány!

Kaandi: káposztafeszten nem voltunk, még sose... elég durva mi? :D Pedig apa imádja a vecsési káposztát is.
Káposztakalapos gyerkőcök imádnivalóak. Tessék meggyógyulni osztán megyünk talizni :p. Párom valamelyik nap már mondta is, hogy miért nem megyünk át és lepünk meg titeket. :)

Talis képek szuperek, irigykedem. Annyira szeretnénk mi is talizni és eltanulni kunsztokat valakitől.

Julcsi: Marci nagyon nagyon édes, mikor megszületett is oda voltam érte, ő kifejezetten szépséges újszülött is volt szerintem, na meg most is egy kis gyönyörű mosolyherceg persze.

Zsuzsi: hát ezekre a képekre érdemes volt várni. Léna ennivaló innivaló ölelnivaló, csodás, édes, imádom! :)

Lkverus: Vinci a Maciruhában :D nagyon éééédes, annyira megszeretgetném! Az előbb Efe koppant egy hatalmasat a padlón, hasról hátra fordult. Észrevettem, hogy ha én nem mutatok ijedtséget és sajnáltatot, hanem mosolygok simán és kiveszem a helyzetből amiben van sokkal sokkal hamarabb megnyugszik, vagy akár el sem kezd sírni. :)

Andabella: Mesi is nagyon szép kishölgy lett, és micsoda hajkoronája van neki is. Na mi erre irigykedünk nagyon. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Andabella: hajrá kistesóprojekt. :D
(Mi is csak arra várunk legújabb egyeztetés szerint, hogy apának valami jobb munkahelye legyen, mert a jelenlegi elég labilis mostanában. Na meg szeretnék lefogyni addig. De ezzel az egyel sem könnyű, úgyhogy kicsit félek azért.)

Botinak és Lilinek Boldog Hófordulót!

Gjéti jutott most eszembe, nagyon eltűnt mostanában. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.09.30 12:01-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Kaandi :shock: :shock: :shock: azt hittem érintésvédelmi cucc... de akkor nem tudom, hogy mi lehet.... :?: vagy lehet,, hogy tudom csak így nem értem.. na mindegy fő hogy biztonságos.... Köszi már jobban vagyok... :( az is jót tesz, hogy tudok veletek beszélni és eltereli a figyelmemet.... :cry:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Elif: mi is félünk, de talán így jobban megéri, mert a főnököm nem biztos hogy díjazná, ha visszamennék kb. 1 évre, aztán újra elmennék...persze sokan mondják, hogy érdemes nagy korkülönbséget hagyni...

Kép
Kép
andabella
 
 


Ildi, ez a bebootolos (csak így magyarosan :lol:) szöveg nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Legjobb tudomásom szerint az anyatej az a dolog, amit soha, semmilyen körülmények között nem lehet mikrózni... (Asszem ki lehet találni, hogy kihez húzok a vitában :wink: )
Megmondom őszintén, én sem vagyok mikró párti... Ne szeretek nagoyn abban melegíteni a Gyerkőcinek, sőt azt sem szeretem, ha ott van mellette, amikor működik (no, ezen röhög az egész családom amúgy :?)

Elif, nagyon tisztelem ám Benned, hogy nem szoktál panaszkodni, hanem alázattal viszed a dolgokat, néha pedig elejted, hogy milyen nehéz volt az éjjeled... Én ennél sokkal panaszkodósabb voltam az elején, úgyhogy szégyellem is kicsit magam érte.. :oops:
Szóval, kitartást, jobb alvást mára!

Neked is, Eszter. Úgy néz ki, Adrika nem gyakran csinálja (ne is szokjon rá), de akkor nem aprózza el az éjszakázást... :roll: :(

Magdi: hétfő és péntek lenne a legjobb, de kedd és csütörötk is jó lehet. Válassz Te!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


És nálunk is hasonlóan, fogyás, kis erőgyűjtés és jöhet Ketteske... Legalábbis most úgy érezzük. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


elif! így van! még a nagyoknál is működik, ha nem sajnálkozol, nem kezd bőgni....sőt, volt hogy jól "kinevettem" hogy tudot ilyen bénát esni, és a kis aranyos könnyek között nevetett magán, el is feledte, hogy esett :)meg meg is szoktam volt dicsérni őket, milyen ügyesen pottyantak, mert még egyben vannak, és a fejük is a helyén...stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.09.30 12:15-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Na, Hanna végre alszik, remélem kialussza a lázat is.... :roll:

Enni persze semmit nem evett a tápszeren kívül.... :(

De összességében egyre jobban eszik, átlagban 150 ml-ert. Szerintem nekünk ennyi az adagunk, mert sokszor tápszert sem kér plusszba. A gyerekorvos meg azt mondta tegnap, hogy teljesen ideálisak a méretei, így maradhat minden úgy, ahogy eddig volt. Így elhatároztam, hogy mostantól nincs több üveges bébiétel és szép lassan áttérünk a püréről a darabosabb főzelékre. Főleg, hogy megvettem drága pénzért és itthon vettem észre, hogy nyitva volt :shock: , szóval dobhatom ki... :x
Itt lehet kapni üveges pürésített húst, én azt fogom hozzákeverni a főzelékéhez, mert a fagyasztónk sajna kicsi és abban nem tudnám tárolni....

De azért Elif turmixgépére én is nagyon irigy vagyok! :D Milyen típusú?

Panna
pandusika
 
 


Andabella: neeeem... a kis korkülönbség pszichológiailag jobb! Szóval hajrá tesóprojekt!
Úgyis annyira kíváncsi vagyok, ki lesz leghamarabb újra babás! Tök izgi!

No, mindenki örömére, befejeztem az okoskodást és a nap hátralévő részét sétával és apavárással töltöm (ja meg szakdogasegítek, meg takarítok egyet a lakáson)!
Ágyő!

ladmon
 
 


Sziasztok - csak egy gyors bekukk, mert meg mindig nincs eleg idom olvasni (most tartok kb. szeptember 10-nel :lol: )

Csak meg akartam koszonni a hozzaszolasokat a ceklaskepunkre facebook-on. Koszi szepen mindenkinek, akinek tetszett. :wink:

Az idohianyon kivul velunk egyebkent minden ok. Remelem itt is minden baba es mama jol van. Pusszancs :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


julcsi! kismamaként kerültem a mikrót, ha ment elmentem máshová, és a gyereket én se rakom elé, sőt a angyokat se engedem, hogy ácsorogjanak előtte, mikor megy.....nem hülyeség szerintem, sugároz... legszívesebben jó magasra tenném, valami polcra, scak akkor nehéz lenne ki-be rakosgatni bele....vagy a kamrába tenném, ha lenne, mert ott ajtó mögött van...Ági keresztszüleinél ott van, és akkor műkszik, ha villanyt kapcsolnak, anyuka bapakol a mikróba, beüzemeli, kimegy a kamrából, ajtó becsuk, villany fel, mikró megy, majd ha vége, akkor mwegy csak be a kamrába... tökjó nem, és tök biztonságos, ezt akkor találták ki, mikor pocakos lett!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Kis korkülönbség sokkal jobb!!!!!!!tényleg!!!! 3 éves kor körül már nagyon nagy a féltékenységi dili, nehezen viselik akkor a tesót a gyerekek, úgyhogy előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nagyobb kétéves korában születő, vagy az előtt születő tesóka az ideális!!!!! Úgyhogy hajrá! mert már akciózni kell lasanként...nekünk Ági ilyenkorra már pocakban lakó volt :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


én is elzavarom a gyerekeket a működő mikró elől...

elif: de jó fej apa, igaza van lepj majd meg!! csak előbb tényleg meggyógyulunk...! :wink: azért csörizz meg előtte, mert nem lakunk annyira közel!! :lol: :lol:

ladmon: sztem Te leszel a következő,majd figyeld csak meg! Mint ahogy suttyomban (ahogy írtad anno.. :lol: :lol: ) mentél szülni is! :lol: :lol:

Kép
kaandi
 
 


Julcsi-79 hajrá kisbaba!!!

Ladmon, Lkverus :( most akkor én nem vagyok/ voltam pszichológiailag egy jó eset gyerekszülés 16 év korkülönbséggel... :shock:

Hajnski De jó, hogy jöttél!!! írj, hogy mi van veletek!!!!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok!
Lilinek és Botinak boldog hófordulót!

Babócák szépségesek, Bazsi videó naggyon cuki.
Alex megkapta a 2 Menjugate oltást, az influenza ellenit nem adatom be, magunknak sem, épp tegnap hívott a főnővérem, h kérek-e.
Stelly, Kaandi, Andrea: gratulálok a fogyáshoz és a kitartáshoz. Azt hiszem az én számomra egyenlőre megvalósulatlan álom marad a 2 számjegyű súly. Ettől depis is vagyok egy kicsit.
Panna: Hannának gyógypuszit küldünk!
Bogi: nekem is szimpi volt az Előd főétele. Előbb a sajt, utána a tejföl.
Ladmon: nálunk is chilis bab lesz.
Zvera: hogy vagytok?
kreiszi
 
 


ja és képzeljétek most meg megette a sütőtököt, annyi volt a kbség az elkészítésben, h tettem hozzá almát és pmellet is! legutóbb nem volt benne talán husika...

bakker most h megint alszik, ismét itt ülök,ebéd nuku még, folyamatban, munka nuku...........


jól van akkor millye, csináld azt ami jól esik és örömöt okoz,ebben a rohadt nehéz időszakban!

Kép
kaandi
 
 


óóóóóóóó, ne írjatok már tesó témát, mer megin csak bezsongok...annyirakisért a múlt, az idők összejátszása...nem lehet most megin baba, ráér még! már van 3!!!!!!

amúgy millye! szerintem a nagyon nagy külénbség is tök jó, nagyon más! én azzal, amit írtam most arra gondoltam, aki a tesót a nagyobb gyerkőc 3-4 éves korára tervezné...elég nehéz az az időszak, főleg, ha a gyerek ugye hozzászokott az egyke léthez, nagyon öntudatos, ovit kezd...nehéz akkor elfogadnia egy másik személyt, akit apa, meg anya szerinte "jobban" szeret...míg kisebb korban még jócskán fel sem fogja a tesót, és tök természetes neki hogy van, és úgy nő fel, hogy alap, hogy tesó van....nah ez nem biztos hogy értelmes lett...de talán értitek. Egy 6-7 éves gyerek mellé már megin jó, mert addigra felfogja ésszel, hogy ő ettől még nincs kitúrva, és akarja is a tesót, teljesen más szemmel nézi.... na de ha most nem váll megin gyereket,aki szeretne tesót, az -6 év múlva, mire minden tök klafán megy a nygobbal, meg már szabadság, meg minden...negyon nehezen szánja rá magát.....szóval hajrá tesóra fel!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


izgi, ki lesz az első....lehet sutyiban már van, csak nem írja meg nekünk, és a 2010 májusi, meg júniusi topikokban terjed.... :):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


kreiszi:köszi, vmikor ki fogom próbálni

Hajrá kistesó projekt!!! bátrak vagytok

Kép
budabo
 
 


Gyors helyzet:

Az éjszakáinkat egy szóval jellemezve: szédülök.
A nappalainkat jellemezve: délelőtt mikor mostam a követ Olivér a babakocsiban ült, amíg látott szépen játszott, mikor eltűntem mert lehajoltam benyúlni a szekrény alá a felmosóval akkor üvöltött. Khm, fogzunk.
Viszont baci végre megy, mostmár Olinak is kezd felszakadni. Z hétfőn megy vissza a dógozóba.

Hú tök szívesen beszállnék a kajás-mikrós témába :D de ma még csak fél szelet kenyeret ettem :roll: , úgyhogy inkább lécelek. Z nem alszik itthon úgyhogy ha este lesz erőm jövök. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Alex pár percesen:
Kép
tegnapi kép:
Kép
kreiszi
 
 


húúúú mennyi kistesó projekt,én is akarok.... :D

Bibibib nekem is ilyen a turmix masinám,dagaszt is...bár én azt soha nem próbáltam,teljesen darabjaira lehet szedni,igy mosásilag praktikus.még a késeket is szét lehet szedni.
A enyém Kenwood.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy
 
 


Megnézhetitek a bölcsinket itt: (5:30 percnél kezdődik a riport a bölcsiről, tekerjetek ide) Zéti nem szerepel, nem volt ott aznap. Pedig micsoda médiasztár lehetne :D
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/09/2 ... 17_35.aspx

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nila, jah érezni :roll: tiszta nyűgös, egész nap rajtam csüngene, és meg van sértődve, hogy nem cipelgetem, meg főzök, meg ilyenek. Mosogatni neki se mertem állni, mert attól normál állapotában is visít (ne kérdezd, miért, lövésem nincs).

Elif, gratula az új robotgépedhez! (nekem is van egy királyságos, és nagyon szeretem, de a gyerekkajához szerintem jobb a gombnyomvatartós botmixer, mert sokkal kevesebb alkatrészt kell mosogatni...)

KépKép

KépKép
stelly
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?