Új privát üzeneted érkezett!

Dóri,
köszi :oops:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi!

Az azért frusztrál nagyon, hogy éppen a múlt hét végén láttam az oviban a totál taknyos gyereket, hogy adják be a csoportba! Tele a tököm vele, hogy nem gondolnak arra, hogy mást is megfertőznek vele! És sajna Macinál ennek nagyon komoly következményei is lehetnek... :evil:
Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha a pici is elkapja!?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi
remélem semmi komoly nem lesz. doki?Milyen következményei lehetnek?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Trixi, kívánom, hogy semmi komoly ne legyen Marcinál! Gyorsan essen túl ezen a megfázáson!!! A többi gyereket meg én sem értem, miért adják oviba betegen... :roll: Hát, remélem, én nem leszek ilyen szülő...

Jaj, én is úgy meglepődtem, hogy már ez se, az se jön rá... Egy-két kedvencbe még igyekszem beszuszakolni, de hát neki se, meg a ruhának se tesz jót... :lol:

Kutyafüle!!! Irgum-burgum, akkor ne pörögj annyit, hanem tessék pihenni! És ezt most vedd leszidásnak! :) Na, de tényleg gyógyuljatok meg mihamarabb!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na, megnéztem a dögös kissapikat! Nagyon jól néznek ki! Gyöngyi, ügyi a szerzeményed!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hát Marci nagyon "füles" bébi. Pár hete éppen hogy megúsztuk az újabb műtétet. Nem szeretném mégis kaszaboltatni a gyerekemet más szülő felelőtlensége miatt! Sztem küldeni fogok egy körlevelet az anyukáknak....
Most megint rosszul hall a betegség miatt. Fújni még nem tudja az orrát, hiába ilyen "öregecske", így pang a váladék, és a fülére, meg az arcüregére húzódik. Este már fájt a füle, meg a feje! :evil:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jaj, Trixi, én ismerem ezt... Személyesen... :roll: Nem lehet az orrát leszívni??? Nagyon kéne, ha ott "pang a váladék"! Nekem sok-sok évig kellett stívni az orrom, még amikor tudtam az orrom fújni, akkor is, mert a porszívó sokkal ügyesebben kiszedte a sokmindnet a különböző üregeimből... És még így is volt, hogy begyulladt a fülem, amikor úgy gondoltuk, nem kell a porszívó... Nem is egyszer, hanem nagyon sokszor... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


itt vagyok, megjöttünk a védőnőtől :cry: hízás a minimális...majdnem semmi...el kell kezdenünk uzsizni (merthogy délutánig rendben a csöcsikben levő mennyiség) és főzivel kell kezdenünk, merthogy az laktat a gyümi nemnagyon...így nem érnénk el hogy ne éhezzen édesem...tehát 4 felé krunpli plusz valami, kicsi szopi utána ettől elvileg ellesz vacsiig és csöcsök tudnak termelni addig hogy este ne kelljen a mirelit kaja...

de megdícsért hogy 4 hónapig ment a csakszopi, és büszke rám hogy még mindig ennyire ragaszkodom...de mondta hogy mivel 2 hete tart ez nem fejl.ugr...a melleim nem bírják egy ekkora súlyú gyermek tápláló ellátását...ez van...ügyes vagyok... :oops:
meg mondtra hogy sűrithetem valamivel ami íztelen...Annus mi a nve annak amivel te eteted Izust? annak van íze?

Kép
Kép
mniki84
 
 


Zdori!

Szívom neki rendszeresen, anélkül megbolondulna, annyira nem kap levegőt. Csak a másik bibi, hogy ilyenkor meg elkezd vérezni az orra!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Niki, semmi baj nem lesz, hogy mostmár mást is eszik LittleL! Nyugi!

Estére nekem se sok tej van, tegnap előtt elkezdtem a homeót, most jobb vmivel.

És Petya még miért nem kapta meg a 3 hós oltást?

Mozza, én is nemmel szavaznék a frufrura!

Esztó, ezt a fogat akkor jól megúsztátok! :wink:

Nóri, és van ellenőrző osztag, hogy kinél hány fok van? :lol:

Nálunk hőmérő szerint most 24,3 fok van. AndrisMarcin van harisnya, hosszú ujjú body+rövid ujjú póló, hosszú nadrág. És én konkrétan fázom. Nálunk szerencsére télen 25-26 fok van. A férjem azt mondta, hogy még meggondolja a házvásárlást, mert rámegy a gatyája, ha nekem 25 fok kell 120 négyzetméteren :lol:

Tegnap este az első félidő után, valamint a férjem által javított dolgozatokba beleolvasva egyszerűen kidőltem. Katasztrófa volt mindkettő! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Niki, tényleg ügyi vagy! Főleg, hogy Ancsika babáját is etetted egy darabig! :wink: Velük mizujs?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Trixi,
sajnálom :( nekem is rengeteg gond volt a fülemmel...

Írtátok többen hogy próbáljak meggyet adni Álmosnak. De honnan szerezzek? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Meggyet???? Nem korai az még???

Adraci!
Petya a betegsége miatt nem kaphat oltást, és egészen addig nem is adhatják be neki, míg a vizelet tenyésztése negatív nem lesz!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Panndi, Maumau! Ha itt vagytok... Megyek ma Dunakeszire, a Decathlonba, mert a 2.sz. fiacskánk szülinapi ajira kinézett cuccát a b.örsibe nem lehet kapni... Állítólag Dunakeszin van Rossmann. De hol? V.mi furcsanevű teret ír rá a gugli, de az útvonaltervező nem ismeri! :shock: Kint van, a bevásárlóközpontnál, vagy bent a faluban?... Köszi! :)

Kép
szkitty
 
 


Nekünk is a meggy volt az egyik első gyümi, amit kaphatott Samu. De már nem tudom, melyik első... :) Az biztos, hogy a banán előtt volt, és az alma-barack után.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, és talán fagyasztott gyümölcsként lehet kapni. Vagy nem?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kitty, a bev központnál dm van a buy wayben

ezt találtam, fini lehet :)
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/hus ... pli-toltve

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri,
köszi:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri! Ma készülök Hozzátok! Majd hívlak, hogy állok... Du. jön egy sereg gyerek "bulizni", addigra haza kell érnem. Hétfőn a nagylányom barátai voltak itt, 17-en. :shock: Na, akkor elmenekültem Anyumékhoz... :D

Trixi! Pety még mindig beteg?!? :shock: Próbáltál vitaminokat adni Neki? V.hogy meg kéne erősítened az immunrendszerét. Jön az őszi, vacak idő, még rosszabb lesz.

Lakáseladók! Infók továbbítva: 2 db Csepel, 1 db Szolnok és 1 db IV. ker. Remélem, nem hagytam ki egyet sem. Ha v.ki még csatlakozna, jelezze nekem!

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Régen voltam. :) Velünk minden rendben. Mi is tegnap voltunka védőnőnél. A babák szépen gyarapodnak.
Réka 64 cm és 7,2 kiló, Emese 6,8 kiló és 66 cm. Csak cicit kapnak.

Ne haragudjatok, hogy sokáig nem írtam és megint okoskodom. :oops:

Mniki
Ne adj a babádnak Szilárd táplálékot fél éves korig. Ha nem elég az anyatej adjál neki tápszert. Fél éves korig a baba emésztőrendszere nem való szilárd táplálék emésztésére. És hogy ezt a védőnők csak kis része tudja? Nem kötelező továbbképzésekre járni. :) Szóval szerintem csak tejet adjál, Lili még borzasztó picike.
Én is csak tejet fogok adni és csak ezután kezdünk majd kóstolgatni. Félév után.

No, igyekszem olvasni mi van veletek. Nem sok időm van a 3 pici mellett.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kösz Esztó! Azt a vacakot akartam beváltani, amit adtak még a kórházban. Az Rossmann-os. Egyáltalán érdemes strapálnom magam?.. Mit adnak azért a kék cetliért?...

Kép
szkitty
 
 


Akartam még nektek mesélni, hogy a lányaim mindkét irányba forognak. :shock: MÉg az orvost is ledöbbentették. Nagyon el volt ragadtatva. Dajkálta a lányokat a rendelőben. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


hú valahol olvastam mit adnak, mindjárt rákeresek :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... egy-kis-ku

a rossmann is rémlik dkeszin, de nem emlékszem hol is van pontosan :)

Anika,
jól megnőttek a csajok :) hogy bírod?
nekünk mivel tápszeresek vagyunk azt javasolta a védőnő és a doki hogy kezdjük el a szilárd kaját. Mindenki mást mond :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó! A krumplis recept naagyon tuti! Mi gyakran csinálunk ilyesit- Pl.: ha elfelejtek kenyeret venni... :oops: Persze, nekem sosem lesz ilyen szép. Csak jól megsikálom a krumplikat, félbevágom, majd merőlegesen bevágom (na, ezt jól leírtam...), és belenyomkodok sajtot, császárszalonnát, stb. Ami épp itthon van, azt. V.milyen friss salival tuti vacsi! :) Sosem tudunk annyit sütni, hogy elég legyen. :D

Kép
szkitty
 
 


Kitty!

Szóval Petyának a vizelet tenyésztése pozitív lett. Éppen Gyöngyinél tudtam meg.
A koli baktériumot nem tudják kiírtani, és ez nem vitaminfüggő. Egyébként makk egészséges, még náthás sem volt eddig.
Szóval most várjuk az izotópos vizsgálat eredményét, és ma jelentkeztem be egy vese specialistához! Hétfőn megyünk, addigra meglesz a vizsgálat eredménye is.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nekem még a 2-es csomaghoz van meg a kártyám!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kitty,
na kipróbálom én is, biztos finom :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó!
Én ezt még megspékelném egy kis sajtos tejföllel a tetejére! Nyami!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


ja igen, lanyok!!!!! apat beuszitottam mar mindenhova,de nincs meggy.. a befottesek kozul meg cukrozott meg edesitoszeres van! bebikajaban meg nincs, SZOVAL A nagy kerdes,honnan szerezzek meggyet??????? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hu, Anika! Jó nagyok a csajok! Bogyó még csak 6,5 kg körül van, és 62 cm...

Nozavi: Olvastam a történetedet. Nagyon szomorú. De a vége nagyon pozitív! :)

Esztó! Még1x köszi! Na mentem...

Kép
szkitty
 
 


de tuti,mig leirtam,vagy 10 hsz jott.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!

Mirelit meggy!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


bocsánat, megint fotóztam :)

Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


hat en nem adnek mar tapszert ha annyi idegi csak anyatejet kapott volna,de hat sokan nem is valasztottak ezt a megoldast ahogy latom :D

Kitty, rossmann: őőőőőő en egyrol tudok :roll: ahogy beersz dunakeszire ha a vacin jossz vegig, egyenesen kell menni God fele esa "kozpontnal" nemtudom minek hivjak,de ott vannak a fagyizok meg kajaldak ilyesmik :lol: szoval a lampa elott balra.. es ott egyensen vegig. lakotelepek vannak ott es a lakotelepet egy ter valasztja el egymastol ahol uzletek vannak,pota,orvosi rendeli,gyogyszertar,dm,rossman,kinai aruhaz,fagyizo, szoval felismerheto :lol: ertelmesebben nemtudom sajnos leirni,mivel egy utca nevet se ismerek itt :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Rikinek boldog 5. hófordulót!!
Hannát tegnap vittem méretni. Kereken 7 kiló!!! :)

Nagyon szépek a babák és az anyukák is!

Na pussz! Hannám hív!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nagyon szép a kis Álmoska! :lol: :lol: :lol:

Egész éber a képeken! Mit adtál neki enni Eszter? :lol: :lol: :lol:

Egyébként tényleg gyönyörű pofija van!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi, koszi, olyat meg nem lattam :D

Eszto..... en mar nem ismetlen onmagam! de olyan szep :D Almi most melyik meretet hordjA?

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsuzsi, ha már olyan figyelmes vagy (mindig te veszed észre a hófordulókat :-) HANNÁNAK IS BOLDOG 5.-et!!!!

Esztó, csak egy óvatos kérdés: hány darab fotótok van már Álmosról? :D Egyébként ezek is gyönyörűek. De tessék ám előhívatni belőlük papírra is!!! Szerintem csak azok maradnak meg. Apropó milyen lett a textilkép???

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hannának is boldog hófordulót! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Gyongyi.. nekem is ma jutott eszembe,h vajon milyen lett a textil kep,csak mire ideeertem kiment a fejembol! :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi :lol: :lol: :lol: :lol: játszottunk, azt meg ha alszik nem lehet :)

Netti,
68,de inkább 74eseket, 6-9 hósak.
Boró?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Végül nem csináltattam meg, de nem adtam fel :) amint meglesz beszámolok :)
soksok kép van róla :) és elő is hivatok majd, 3as kereteket fogok venni és olyan kompozícióban leszek a falon :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Trixi, tényleg nálunk kaptad a rossz hírt? :-( Húgom egyébként teljesen odavolt Petyáért :-)

Kitty, Esztó, ezt a krumplis kaját meg én jegyzem meg :-)

Niki, ne pánikolj, LittleL nem fog éhen halni. Egyébként meg lehet, hogy átmeneti a dolog. Nekem 3 hós kora körül volt csiszre elég a tejci és most (Marci lassan 4 és fél hónapos) a legtöbb a tejem.Nem is értem miért. Még fejnem is kell. A tej mennyisége mindig ingadozik. Csak sajnos gyermektemperamentum függő, hogy ki hogy reagál ha kevesebb van. Én gyerekem nem sír, ha kevesebb jut, hanem előbb ébred és enni kér. Ezért aztán azt sem tudom milyen egy éhségtől zokogó kisbaba. Nem is irigyellek érte :-(

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Boro alulrol csak 74,felul jo meg 62-68 is, meretezes fuggo :D
Dobj egy cimet pü-ben, had kuldjek vmit Almosnak :D Kaptuk,de elfelejtettek,h kislanyom van ezek szerint, mert egy fius next kantaros kutyusos naci, drapp szinben :lol: kivul pluss belul belelt, cuki,de nem adok ra fiusat mert rozsaszinben is elgondolkodnak neha az emberek :twisted: :twisted: meretre 6-9 :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki,
Annus asszem Sinlacot ad Izának, az egy ízesítetlen tejpép.

Anika,
sok védőnő van azon a nézeten (továbbképzés után!), h ilyen esetben, mint a Nikié (vagy a miénk, detto uaz, csak mi "öregebbek" vagyunk kicsit) inkább "szilárd" táplálék (zöldség- és gyümipépek, főzelék), mint a tápszer. Valószínűleg nem véletlenül. :? :?

Na megyek inkább, ma nagyon negatív vagyok... :? :?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Netti,
köszi, mindjárt dobok :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hahó!

Anika, de jó, hogy jelentkeztél! Szép nagyra növesztetted a lányokat!!! :) Akkor ezek szerint jól bírjátok a strapát! :) Te is jól vagy? Apor?

Kitty!!! Jó lenne, ha Apa mobilján keresnél, az enyém gyengélkedik. Mindjárt írok róla neked egy sms-t, hogy lásd, mi a szám, jó? És kösziköszi. :)

Ha minden jól megy, Gyöngyi, ma utalok én is neked! :)

Jaj, igenigen, Esztó, textilkép? Nekem nem jutott eszembe, csak most lettem rettentő kíváncsi!

Rikinek, Hannának boldog hófordulót kívánok én is! :)

No, mentem, orgonasíp gyerekeim hívnak. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Zsüci! Mi a baj??????

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Na jó, Esztó, akkor még nem maradtunk le la... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nozavi, majd elolvasom én is, de most mennem kéne tényleg...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?