Sziasztok!
Ezer bocsánat, hogy megint ilyen soká jövök, de extrém pocsék napjaim vannak, sok szempontból! Most nem akarlak ezzel terhelni benneteket,mert nem akarom rontani a hangulatot, de a mai adalék az összes többihez, hogy megint pocsék alacsony lett az afp-m (tudtam előre, még sosem érte el a minimum szintet), mehetek megint a genetikára, ülhetek ott fél napot, hiába volt alacsony minden terhességnél, hiába tuti jó a kombinált teszt eredményem, ez a protokoll!
Mondjuk kicsit rezignáltan vettem tudomásul a dolgot, amikor a dokim mondta a telefonban, előtte kiterítve az összes eddigi afp leletem (5db) és közölte, ,hogy a MOM érték 0.45 (Kamillánál 0.42 volt), a másik érték mg talán 15 (?) és ez azért alacsony. Próbált nyugtatni (nem nagyon kellett), hogy szerinte nincs semmi baj, én vagyok úgymond gyári hibás, ezért kell ezt minden alkalommal végig játszanunk. De azt mondta, ne haragudjak, muszáj elküldenie genetikára, minél hamarabb...
Most megyek majd hozzá csütörtökön a Bolgárkerék u.-ba, ott Czeizel doki gépével fogja csinálni a genetikai uh.-ot a dokim, aztán adja a beutalót a Baross u.-ba ( nem tudom, hogy amit az ország legjobb gépén nem látnak-mivel ott voltam 12.heti uh.-on és kombinált teszten is-azt majd hogy látján a Baross-ban, de mindegy). Ez a protokoll, meg a magyar egészségügy!
És bár mondtam neki, hogy ezen az értéken most nem vagyok hajlandó egyenlőre kétségbeesni (erre Ő, hogy kár is lenne), azért persze egy ilyen eredmény beülteti a bogarat az ember fülébe, úgyhogy most minimum csütörtökig tuti tövig rágom a körmöm...
(
szerintem meg csak annyi van, hogy kislány, Kamilllánál volt ilyen alacsony a MOM értérkem, a fiúknál 0.7 volt mindig és sok helyen olvastam, hogy a kislányoknál alacsonyabb a MOM, de persze lehet, hogy hülyeség)!
Viszont a szülinapi köszöntéseket köszönjük, nagyon, aranyosak vagytok! Zsófinak utólag is nagyon boldog szülinapot!
Mindjárt teszek is fel képet a kisasszonyról!
Jövök majd csütörtökön beszámolni! Szorítsatok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2009.09.29 22:02-kor.