Új privát üzeneted érkezett!

Hbzs!Én aug. óta nem dolgozom,mikor is a petesejt leszivás hete volt.Megmondom őszintén,jó itthon,elvagyok.A gyerekek hiányoznak,és a pénz is,de a nyugalom megfizethetetlen.Mindig van mit csinálnom itthon.Te dolgozol?Belluska nem semmi..mik vannak,tiszta horror,no de már Mo-n is? :oops: :evil:

salygabó

Gabó!
a lényeg, hogy Ti jól érezzétek magatokat, nyugalomban :D
dezsina

Gabó!
Ó, hát én természetes, hogy dolgozom! Mire is hivatkozhatnék? :wink: Élem világomat, még piroska se zavar be... :lol: :cry:
Nagyon szeretnék én is otthon lenni már! :D És azt hiszem, amint pozitív lesz a teszt, a férjem nem is fog engedni dolgozni, egyből ki akar íratni veszélyeztetett terhesnek. Hiába pedzegetem neki, hogy azért nem biztos, hogy ez a legjobb ötlet (legalábbis, ha nem muszáj)... :roll:
Örülök, hogy te már otthon vagy a babával! A suli épp elég izgalom! 8) Továbbra is minden nagyrabecsülésem a tiéd, hogy 2 nagy lánnyal és egy pici babával a pocakodban ilyen nagy dologra készülsz! :wink:
hbzs

Hbzs!
hogy állnak most a tüszőid (tüsződ) ?
dezsina

Nagyon köszönöm a drukkokat, sokat jelentenek nekem. Nekem csak ennyit mondtak, hogy szép mind a 3, örüljek neki. Nanááá, hogy örülök. Hogy mennyit kapok vissza, nemtom. Ilyenről nem volt szó. De nem tudom hogyan lesz, mert egyet biztosan nem fagyasztanak, és akkor melyiket választják, vagy hogyan lesz. Jó nagy kérdések.

Tényleg borzasztóan hangzik, ami történt a XVII, kerületben. Még Amerikában csak-csak, na de itt? Majd nézem a híreket mi volt ott.

Hbzsuzsi, én meggondolnám a helyedben a munkát babavárás időszakában. De csak magamból indulok ki. Szerintem előző babó elvesztését nagyon befolyásolta a munkavállalásom, és az azzal járó feszültség sem tett jót neki. Ha ennyi mindent megtettél azért, hogy babád legyen, akkor ez még belefér. De persze az anyagiakat nem oszthatom, és ki tudja mennyire szereted a munkád. Persze nem fogsz sokkal kevesebbet kapni, mint a valós fizetésed, ezt már beszéltük. A barátnőm is a mi cipőnkben jár, és szinte többet kap táppénzen, mint munkával.

Kata! A blasztó a legszuperebb, igaz??? A legnagyobb esély a maradásra...
babszi

Csajok!
hát még nem hallottam a hírekben erről ami volt a XVII.-ker-ben,de anyuék arra tippeltek,hogy a takarékot rabolhatták ki,mert azt kb. három havonta megteszik ott!De aztán ki tudja mi lehetett,de biztos nyomós okuk lehetett fegyverrel rohangálni!Még jó,hogy anyuméknak nem esett baja,utána elengedték őket!De azért kíváncsi leszek valamit mondanak e az esti hírekben! 8)

Gabó!
Hát szerintem most a suli mellett nem is igazán menne még a munka is!Jó ez így,gondolom így is millió dolgod van!Pocak simi!

Igaz én otthon voltam a beülti után is,de a Katával amilyen rosszulléteim voltak nem is tudtam volna az én "állós" szakmámban helytállni az tuti!Biztos a betegeinkkel együtt használtam volna én is a "köpőcsészét"! :lol: :oops: :wink:
Aki teheti én azt mondom maradjon otthon nyugiban,de sok minden oka lehet persze a munkában maradásnak én tudom!

Babszi!
A blasztó az tényleg nagyon szupi(legszuperebb),de mit tudni kinek mi válik be és miből lesz babája!De meglátod szupi babócákat kapsz majd vissza!Aztán felzárkózol máris Dezsiékhez! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Hbzs!
Reméljük minél hamarabb már te is otthonról írogatsz majd nekünk! :P :wink:

belluska

Hbzs!Vivi már nagyon önálló,azt hiszem,ezt tudod.A kicsi_14 éves babám_hát most vele nem olyan könnyű.Erősen kamaszodik,ami azzal jár,hogy nő a szája,nekem meg hullik a hajam tőle! :roll: :lol: Ez mellett most fog továbbtanulni,úgyhogy most suli látogatásokra rohangálunk,most ezen izgulunk,hogy felvegyék oda,ahova szeretnénk.Csak én lennék már jobban,sokkal jobb lenne a kedvem is,és persze a türelmem! :roll: Belluska,anyud megnyugodott már?

salygabó

Gabó!
Meg persze! :D
Elrepül az idő aztán hipp-hopp ezerrel fogod élvezni a kismamiságot! :P

belluska

Dezsi!
Nem tudom, hogyan állnak. Ma este veszem be az utolsó gyogyit (Duphastont), utána 2-3 nap múlva várom piroskát (legalábbis inszemek után mindig így volt), aztán, ha megjött, 3. napon UH - ez szerintem jövő hét hétfőn, esetleg kedden. Csak jöjjön meg előbb :!:

Babszi, bevallom, nem fogom sajnálni a munkámat... :oops: Csak nem tudom, hogy 5 év babavárás, az elején egy spontán elvesztett spontán pocaklakóval, aztán további "jelentkező" nélkül, s most meddőségi kezelésekkel elég-e ahhoz, hogy "alanyi jogon" kiírjanak táppénzre - vagy csak azért, mert egy szuper körzeti doki nénink van... :roll:
hbzs

Belluska,
örülök, hogy anyud megnyugodott és már elengedték őket. Néztem a neten, de nem találtam semmit, hogy miért lehetett ez az egész. Majd este biztos mondják a hírekben.

Babszi,
ha jól tudom, akkor a balsztociszta stádium a legfejlettebb formája az embriónak, amit vissza lehet ültetni. Persze megoszlanak a vélemények erről is. Szerintem sokkal több 3 napos embriót ültetnek vissza, mint blasztót, és látod, itt akinek lombikkal lett babája, mindenkinek 3 napossal :wink:
Nekem blasztóból már volt februárban terhességem, de sajnos csak 10 hétig tartott.

Azt nem is meséltem neketek, hogy pénteken a beültin az egyik csajszi nagyon vallásos volt és ahogy beszélgettünk...hát kicsit ledöbbentem. Nem emlékszem pontosan a szóhasználatára, de ő nagyon ellenezte a fagyi babákat és azt mondta ő mindig csak azért imádkozik, nehogy neki maradjon fagyasztani való babája. És mondtuk neki a másik csajszival, hogy azt el lehet adományozni. Na ezen teljesen kiakadt :shock:

i.kata

Sziasztok

hbzs
ilyen múlttal szerintem bármelyik nőgyógyász azonnal kiírat veszélyeztetett terhesnek. a nőgyogyi ír egy szakmai papírt erről a körzetinek és a körzeti kiír táppénzre, legalábbis nekem így volt. De az Intézetben is kapsz majd zárójelentést amikor kismamiként utadra engednek, és arra is rá van írva hogy ágynyugalom javasolt, én először ezzel a papírral mentem a körzetihez.

Belluska
nem semmi ami anyuddal történt, jó kis izgalmas napja volt

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Szisztok!
Úgy tűnik, hogy még Bencus bent akar maradni. Bár a doki nénim csak hümmögött és vagy hatszor megkérdezte, hogy mikor megyek a dokimhoz. A diagramra nem mondott semmit. A gépben olvastam csak,hogy fájások nem észlelhetők. Azért nagyon várom, hogy este a dokim mit mond.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
érdeklődve várom a fejleményeket. Most már tényleg nagyon izgi. Nos azért a vonalzón még van 3 hét :roll: :D

Hbzs!
tehát akkor már csak pár nap. Már elfelejtettem (a memóm :oops: ) És akkor jöhet az uccsó inszem :wink:
dezsina

Kata!
Ezzel az odaadományozással kapcsolatosan olyan eltérőek a nézetek,még nem vallásos embereknél is!Igaz számomra érthetetlen,de én örülök a döntésemnek!

Zsuzska!
Dokibácsi még szerintem azt fogja mondani,hogy Bencus tök jól érzi magát odabent! :wink:

belluska

Fitie,
megnéztem és nekem nem írták rá ezt az ágynyugalmat márciusban a papíromra. :roll:

Belluska,
hát jó, én sem tudom mit mondanék, ha adományozásra kerülne a sor, de inkább eladományozom, minthogy lehúzzák őket a wc-n, vagy kísérletezzenek velük.

Nekem megint délutánra kezd el fájni a pocim, de nagyon :roll:

i.kata

Kata!
Nekem is volt ágynyugalom írva mindannyiszor a papíromra és elsőre sikerült a táppénzes dolog!
Persze,elsőként nekem is a wc lehúzás jutott eszembe,hogy azt aztán NEM!
Fáj a pocid,reméljük jó jelnek vehetjük! :wink: :D

belluska

Belluska,
nagyon reménykedem :lol: Remélem azért fáj, mert mindketten fészkelődnek :lol: :lol: 8)

i.kata

Kata!
De jó is lesz,kis ikres kismami! :P :wink:

belluska

Zsuzska
Nagyon izgi már így a finisben :lol: :lol: :lol:
Ha bármi történik és nem tudsz géphez ülni megvan valamelyikőnknek a telefonszáma, hogy egy smst tudj küldeni?

Beus
Nekem is egyszer kellett telefonálnom, de hogy szépek vagy nem azt mindig csak a beültikor mondták meg. Telefonba soha. Nagyon szép eredmények :lol: :lol: Legutoljára nekem is 3 at mondtak és hát itt mocorog most is egy kis maszatka. :lol:

Belluska
Micsoda krimi, jó hogy anyukádat nem viselte meg :lol: :lol:
Nagyon várom már hogy jobban legyek de sajna még mindig rossz. Ezen a héten egy gyógyszerrel kevesebb és a jövő héten is eggyel és utána egy hét múlva már nem is szedem. :?

Puszi mindenkinek :lol: :lol:
Vendég

Dezsi!
Köszi szépen a bátorítást, hogy már csak néhány nap, és jön az utolsó inszem! Jó így tekinteni előre! :D

Fitie!
Most megnyugtattál a táppénzzel kapcsolatban! :wink: (A férjem is örülni fog, ha majd elmesélem neki! :D ) És akkor azt még nem is írtam, hogy ugye már 35 is elmúltam... :roll:
Azt jól értettem, hogy az intézetben kapott zárójelentés az ágynyugalommal nem lett volna elég a körzetinél? Mindenképpen egy ilyen szakmai papír kell egy nőgyógyásztól, hogy veszélyeztetett a terhességem?

Kata!
Lehet, hogy a te papírodra azért nem írták rá az ágynyugalmat, mert te olyan fiatal vagy még!!! :wink: 8)
hbzs

Kriszta!
Igen, Belluskának meg van a száma, úgyhogy majd neki fogok írni és beszámolni..... jó, Belluskám???,

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs
az én körzeti orvosom nagyon aranyos, én besétáltam az Intézetben kapott zárójelentéssel és mondtam hogy mivel nekem is volt már vetélésem, nem szeretnék semmit sem kockáztatni és szeretném ha kiírna. Mondta hogy ezzel már fel tud venni betegállományba, de mivel havonta ellenőrzik őket, neki mindig kell egy friss papír a szakorvostól hogy indokolt a táppénzem. Ez után minden hónapban kértem a nőgyógyásztól egy ilyen papírt. A nőgyógyászom is nagyon rendes, amúgy is veszélyezetett voltam sajnos (egy időben folyamatosan feküdnöm kellett), de egyébként ő is tanácsolta hogy maradjak inkább otthon ha megtehetem. Szerintem a nőgyógyászok nagy része kiír veszélyeztetettnek ha kéred, főleg amin Te is keresztülmentél, jobb nem kockáztatni.
Az anyukám még azért is leszúrt amikor terhes voltam hogy vezetek :D pedig azt muszáj volt, mert inkább kocsival mentem az orvosokhoz, mint bkv-val a sok hajléktalan és miegyéb között. Elég sportosan vezetek és hát néha elragad a hév :D mindig azt hallgattam tőle, hogy nem szabad idegeskedni és nem tesz jót a gyereknek ha harsányan káromkodva közlekedem :D

Zsuzska
"leszállt" már a hasad? kíváncsi vagyok hogy mikor dönt úgy Bencike hogy megnézi a mamát kívülről is :D bokád hogy van? sajnos az utolsó hetekre nagyon be tud dagadni :(

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!
Már két hete elkezdett leszállni... ma csináltam friss képet, de sajna a laptopom nem akarja felismerni a fényképezőmet. Majd apa megnézi este doki után.

Mentem fürdeni. Doki után jövök a beszámolóval!!!! Addig is puszika!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Persze,majd közvetítem a többieknek örömmel a nagy Bencus híreket! :lol:
Várunk ha hazaérsz! :D

Kriszta!
Remélem ha teljesen elmarad a gyogyi,akkor minden jobb lesz! :P
Puszillak!

Még jó,hogy nekem Sipos doktorral nem volt gondom a papír megírásával a körzetisnek! :wink:

Andi!
Megint eltűntél pedig azt írtad nem fogsz!Számon tartalak! :wink:

belluska

Szegény anyumnak nem volt túl jó napja,mert a pisztolyos sztori után hazafelé Isaszegről,majdnem egy órát álltak autóval egy mentőhelikopteres balesetnél!Remélem tudtak segíteni azon akit elvitt a helikopter!Szegény!Hát ez egy ilyen nap volt anyumnak! :?

belluska

Hbzs!
ne aggódj a táppénz miatt. szerintem egyből megkapod a papírokat, ahogyan Fitie is mondta! Bárcsak ott tarthatnál! :D Aki lombikozik, meg inszemezik, az hamar megkapja szerintem. :)

Belluska!
szegény anyukád :( ez igazán nem egy szerencsés nap volt. Reméljük, nem lesz több ilyen. :)

Tücsikém!
jelentkezz :) mi a nagyhelyzet? :?: :wink:

kicsit fáj a hasam :? nem örülök, azt hiszem :?
dezsina

Na megjöttünka a dokitól. Minden rendben van. Bencus bebetonozta magát a doki szerint. Abszolóte nem enged a méhszájam, Jövp héttől már heti kétszer kell mennem CTG-re. Hüvelyváladékom kicsit több, mint szokott, úgyhogy kaptam Klion nnevű kúpot. Jövő kedden megyünk vissza a dokihoz. Addig marad a szokásos vizelet, véryomás, CTG.

Most megyek apa mellé, ő már ágyikóban van.

Szép álmokat mindenkinek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina,
na ne kezdd a pesszimizmust!!!!! :evil:
Nekem is fáj, de én jó jelnek veszem 8)

Hbzs,
lehet :oops: :lol:

Belluska,
óóó, szegény anyud! Nem baj, holnap már csak jobb lehet :wink:

Kriszta,
gyógyszerek elhagyásával biztos jobb lesz, addigis kitartás!

Zsuzska,
kíváncsi vagyok mit mond a dokid. Egy ismerősömnek aznap, ahogy levándorolt a hasa meg is szült.

Tücsi,
merre csavarogsz?
Remélem nem azért nem jössz, mert meginogtál! Különben Dezsinával karöltve mehettek Belluskához nevelésre :wink:

i.kata

Zsuzska,
örülök, hogy Bencus még maradni akar a kényelmes ki kuckójában. Végülis ráér még :lol:

i.kata

Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem jöttem ma, de annyira magam alatt vagyok, hogy nem akartam rontani a levegőt: tegnap lett az államon egy mensis pattincs, azért hívom így mert pontosan rá 1 hétre mindig megjön a mensim!:-(((( Egésznap görcsölgettem és iszonyúan felvagyok fúvódva; a kiütéseimtől úgy érzem magam mint egy szörny, és egésznap egy egeret próbáltam csapdába csalni, mert a frászt hozta rám a fészerben, és ezt nem tűrhetem! :evil:

Katám, Dezsikém, Babszika neketek továbbra is nagyon drukkolok, és szívből kívánom, hogy együtt legyetek babások!

Én most már biztos nem megyek több lombikra, hiszen a punkció után nem tudok progit szedni, így meg nem tudom mi értelme lenne, meg ugye 2 éves Metformin szedés után még mindig nincsenek valami világbajnok sejtjeim...

Bocsánat, hogy ilyen negatív vagyok, de ez a tények!
Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Dezsike!
Még nem irgum-burgumozok,mert tudom holnapra már visszatér az optimizmusod! :wink: Mumuska háttérbe húzódik,de holnap csak pozitív hozzászólást szeretnél hallani!Minden oké,ne izgulj!Pussz!
Különben is utca nevet tudok,így a kocsit már sima ügy lesz meglesnem(ha csak nem garázsban áll),aztán dá-dá!
:wink:

Zsuzska!
Mondtam én!Bencus még élvezni akarja ott bent a ringatózást,már ha van még helye elég! :wink: Jó ott a kis drágának! :D :wink:
Simi!Húúú,én még sokára bújok ágyikóba,de jó neked! :lol: Jó éjt!

Köszi csajok,remélem én is hogy holnap már csak jobb lehet anyumnak! :wink:

belluska

Tücsi!
Jaj szegény,annyira sajnálom és valahol megértem a pesszimizmusod,de a tesztelés időpontjáig adj esélyt lélekben is a kis mázlista tücsiknek!Addig ne adj fel semmit,nem tesz jót a dolognak!Ezek a kiütések biztos nagyban befolyásolják a közérzetedet,de nyerd vissza hitedet!A pattanás is lehet véletlenszerű.Felfúvódva én is fel voltam mindegyiknél!
Kitartás Tücsi és kérlek ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!!Szeretünk nagyon és szorítunk értetek!

belluska

Tücsi,
ne csináld! Ne add még fel! Az a pötty simán lehet ettől a sok gyógyszertől is, ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Az erős görcsöket szokták mondani beágyazódási görcsöknek is.
Amúgy nekem is magas az IR-em, de szerintem ez nem befolyásolja a sejtszámokat.
Voltál már endokrinológusnál? Ha nem, akkor szerintem érdemes lenne elmenned egy ilyen dokihoz.
De kérlek, ne add még fel!!!!!!
Puszillak

i.kata

Nem, Tücsi, ezek nem tények! Ezek csak érzések! Akkor lesznek csak tények, ha jövő hét végén negatív a teszted, és utána meg is jön a pirid. (Vagy egyes esetekben még akkor sem...) Kérlek, ne add még fel!!! Főleg, ha úgy látod, hogy több lombikra már nem vállalkoznál! De egyébként biztos van valamilyen megoldás a te gyógyszer-érzékenységedre is!!! Én továbbra is drukkolok még neked is, és imádkozom érted!!!
hbzs

Sziasztok lányok.

Úgy látom pörögnek itt az események.
Folyamatosan olvaslak benneteket, attól függetlenül hogy nem írok. csak most még nincs nagyon miről.

A konzultációkon megszokott vizsgálni a doki?
Mert nekem jó lenne, nehogy kiújuljon a cisztám, ami eddig 7 évig ott volt.Majd lapar, és újra ott lett. Elkezdtem bioptron lámpázni, és attól eltűntek.
Azóta nem nézték, azért lenne jó ha megvizsgálna.
beus84

Tücsi, én is értem a "tényeidet", de osztom hbzs nézeteit - majd pirivel lesznek ezek a tézisek tények. Gondolkodtok valami másban? Csúnya kérdés, de magamból indulok ki. Nekem muszáj más célokat is kitűznöm magam elé, hogy ne roppanjak össze egy-egy sikertelenség miatt. Tehát ezért bátorkodom kérdezni, hogy pl. örökbefogadással szeretnétek majd foglalkozni? Nem akarlak semmire rábeszélni, semmiről lebeszélni, de ez új cél lehetne, új figyelem, új remény... Remélem nem vagyok tapintatlan (mint elefánt a porcelánboltban...)

Beus!
Én nem igazán tudom mire van lehetőség és mire nincs az intézetben. Az én elgondolásom szerint megkérheted a vizsgálatra az orvosokat. Ellenben az jutott eszembe, hogy ahonnan jöttél nőgyógyásztól - vele miért nem néztétek meg?
A konzultáción nekem nem volt vizsgálat, hanem amolyan anamnézis-félét vettek fel, és elmondták mikor mit kell tennem majd. Mikor kell vérvétel, meg ilyesmik. Gondolom majd felveted a problémát, és akkor eldöntik mikor vizsgálnak meg.

Gabó, én iwiw-en a fényképekről láttam, hogy neked milyen "nagy" jányaid vannak. Mit szólnak a legkisebb jövevényhez? Nem "rossz" a nagy korkülönbség? Engem őszintén érdekel ez. Apukám és a nővére között 20 vagy 22 év van, és amikor a nagymamám apukámat várta, szinte egyszerre volt terhes a lányával. A testvérek között olyan generációs ellentétek voltak, amik megrontották rendesen a kapcsolatukat. A nővére nagyon féltékeny volt a kicsire. Persze ez nem törvényszerű, de hátha rajtad keresztül őket megértem. Remélem nem baj, hogy ilyet kérdeztem.

Zsuzsi, te mit szeretnél, minek drukkoljunk? Maradjon Bencus vagy jöjjön?

Belluska - jól értem, hogy te adományoztál petesejtet? Nagyon érdekes "probléma" tényleg, ami valóban megosztja az embereket.
babszi

Sziasztok

Tücsike
csatlakozom az előttem szólókhoz, mint ahogy kár előre inni a medve bőrére úgy kár előre búslakodni is. adj még 1 hetet magadnak, várd még egy hétig a kicsi Mázlikákat! Egy darab pattanásból igazán nem lehet komoly következtetést levonni. Tudom hogy milyen érzés ez a két hét ilyenkor, én is össze-vissza csapongtam lelkileg, hol teljesen magam alatt voltam mert biztosra vettem hogy nem sikerült, hol megint bíztam egy kicsit. Ne add fel! Továbbra is szorítunk Neked és a kis Mázlikáknak!

fitie

Fitie, neked még meg sem köszöntöm btorító szavaidat!! Nagyon köszönöm, hogy mindig próbálsz lelket önteni belém!!
babszi

sziasztok!

Tücsikém!
tudom mit érzel :cry: :cry: :cry: Nagyon remélem, hogy nem ránt vissza téged ez mensis pati a mélybe! Engedd meg, hogy a csodának azért drukkoljak :wink:

Belluska!
:D :D ez csak egy megjegyzés volt. :)

Kata!
bocsánat :oops: egy pillanatra elbizonytalanodtam.

és rosszul alszom
dezsina

Jó reggelt!

Dezsina,
semmi baj :wink:

Tücsikém,
remélem az alvás segített kicsit a rossz kedveden.

Beus,
azt tudom, hogy rákszűrést csinál a Tanár úr konzultáció közben, úgyhogy el tudom képzelni, hogy ránéz a cisztáidra is, de azt is, hogy majd csak a 3. napi vérvételkor fogják megnézni. Érdemes felhívni őket és rákérdezni.

Babszi,
nekem van egy 20 évvel fiatalabb "félhugom" és most jön a második "félhugom", vele már 27 év különbség lesz. :roll: Azért van egy édesnővérem is :lol:
Hát, az én tapasztalatom alapján, meg a mi családi viszonyaink alapján nem jó ez a nagy korkülönbség. Gyakorlatilag már másik generáció, ha belegondolsz. Persze mi nem lakunk együtt, csak ritkán találkozunk, és így nem is tud olyan nagyon szoros kötelék kialakulni. Nálunk nincs szó féltékenységről, meg irigységről, de azért apum egy-egy megnyilvánulása rosszul esik nekünk nővéremmel és ezáltal kicsit kívülállónak érezzük magunkat.

i.kata

Jó reggelt!

Nekem tegnap óta fáj a torkom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Belluska!
Szegény anyukád.... jól kijutott neki a tegnapi napból!!!!!!

Kata!
Bencus ráér bizony!!!! Még egy kicsit maradjon, hagy erősödjön csak odabent!!!

Tücsi!
NAgyon sajnálom, hogy így érzel!!!!
Kitartást és azért nagyon szorítok Érted!!!!!

Babszi!
Igazából nem is tudom, minek örülnék jobban.... már nagyon szeretném a karjaimban tartani Bencust, de tudom, hogy neki most odabent még jobb dolga van!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Persze, hogy jobb bent neki :) Csak ilyenkor mindig mondják, hogy jöjjön már kis front, hogy "könnyebb" legyen. Legalábbis másik topikban sokat hallottam ilyet :) Persze első gyerek, pláne ha fiú, igencsak megvárakoztatja a mamikat :)
babszi

Kata!
:D
dezsina

Kata, Dezsi, Tücsi, mikor kell majd tesztelnetek??
babszi

Babszi!
Hát igen... én is azt hottem hétfőn, hogy megszülök. A dokim is azt mondta tegnap, hogy bízzunk egy kis hideg frontban, hátha rásegít!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,
Dezsinának jövőhét csütörtökön, nekem pénteken kellene, de nem fogom kibírni addig :oops: , Tücsinek meg szombaton.

i.kata

Sziasztok Lányok, ma jobban vagyok! :-)
A pattincsom, tudom hogy hülyén hangzik, de soha nem hazudik, a másik 2 ET-vel végződő lombikomnál is így volt, és a sima ciklusaimban is így működik, mindig napra pontosan 1 hét múlva mensi!

Katám, én 2 éve járok endokrinológushoz (Tűű doki), és a hormonjaim teljesen rendben vannak...

Babszika, hidd el nem megyek majd a Dunának, vannak más céljaim, csak most egy kicsit belehaltam! nem, nem szeretnék örökbefogadni, maradunk ketten (hárman) a kutyával, ezt már egy ideje elfogadtam, most csak azért próbáltam meg a lombikot, mert bíztam a 2 éves Met kúrában...Tényleg nem lesz gond, csak tegnap kiborultam!;-)

Jaj, és a kiütéseim el kezdtek halványodni!:-) Még a pattanásos korszakomból volt itthon Bioderma krém és azzal kenegetem maga, úgy tűnik sokkal hatásosabb mint a cinkes rázókeverék amit eddig használtunk!

Puszilok mindenkit!!!
Vendég

HURRÁ, HURRÁ, még mindig 3an vannak a lurkóim!!! A Tanár úrat faggattam, hogy mind szép-e, fejlődnek-e, azt mondta rá, hogy az embriológus szó szerint azt írtaa lapomra, hogy 3 szép embrió. Holnap lesz a transzfer, és most olyan boldog vagyok, esélyünk van babásodni, meg minden, és még a nap is kisütött...(csak egy pillanatra, amikor írtam :))
babszi

De valahogy azt hittem, hogy én fogok kb. jövő hétvégén tesztelni, akkor nekem is csúszik majd rendesen a dolog...
Mert olyan kíváncsi vagyok rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?