Új privát üzeneted érkezett!

Csürci,
én valamilyen hurutoldót adnék neki a száraz köhögésre. Nekem muszály előre gondolkodni az ajándékokon, mert mindig bajban vagyok vele kinek mit vegyek, utálom ha az utolsó pillanatban még semmi ötletem nincs, és kapkodnom kell. Legalább egy-két emberkének előre tudom és megveszem. Most ezzel az órával, meg majd a naptárakkal majd elég jól állok, de még így is lesz akinél nagyon kell godnolkodnom...

Mi lenne ha adnánk egymásnak ötleteket, folyamatosan, amikor valakinek eszébe jut valami, megírja.
Ezt a részét nagyon utálom az ünnepeknek.... Ajándékozni szeretek, talán jobban adni mint kapni, persze ha tudom mit, mert
valakinek nagyon nehéz.

Lili tegnap már egy kicsit jobb kedvű volt, de irtó nyafi, le is fárasztott estére rendesen. Nem is értem hogy bírjátok akik még sokszor éjfélkor is itt ültök a gép előtt.
Jó, mondjuk úgy könnyebb ha később keltek és a gyerek alszik ébredés nélkül.

Lili most csak 2 óránént ébredt, de majdnem percre pontosan, de előte éjjel meg óránként, uh. mára már megint nem vagyok friss. Most volt fönt 6-kor, de mire elaludt nekem meg kiment az álom a szememből.

KépKép
domidina
 
 


Szasztok

mpst olvastam amiket írttaok de már nem is emlékszem mire akartam reagálni. :oops:

puhatalpú cipőnk ilyen lesz, bentre
http://www.shoeszoo.com/servlet/StoreFront
ha vlkinek megtetzsik vlmelyik szóljatok mert van egy csaj aki ezzel foglalkozik, hogy rendelésre behozza.
2évesig 2700ft, ettől fölfelé 3500 asszem. de ennek utána kell kérdeznem.

Jobbulást Linának.

Edina, angyon jól néz ki ez az óra. én is adtam már ilyet ajándékba.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Szegény kicsi Lina! Én is attól féltem, hogy nem fog Levinek elmúlni a köhögése úgy, mint a télen (amiért elmentünk allergiavizsgálatra), de úgy tűnik most elmúlt, néha köhint, de nem vészes.
Anno írt fel a dokinő hörgőtágítót a köptető mellé, nem tudom lehezt meg kellene próbálnotok. Igaz Levinél nem ért semmit...

Húú, én is elfelejtettem mit akartam még írni. :oops:

Most Manó is sokszor kelt, nálunk is aludt és így is. :? :roll: Este fél11kor aludt el, de éjfélkor már 2x kelt, de akkor vissza sem akart aludni. Lehet van vmi a levegőben. Lilinek legalább már jobb a kedve.
Az óra tényleg nagyon szép! A karácsonyi ajándékokkal egyenlőre én is hadilábon állok.

Az ábécés ötletemből lehet az lesz, hogy egy nagy kartonlapra csinálom meg és azt ragasztom fel az ajtóra ügyesen. Nem sikerült kitalálnom mikor tudnék az ajtóra festeni. :? :roll:

Orsi légyszives érdeklődj már a cipőcskék után pontosan, lehet engem érdekelne. Ezeknek is hasítottbőr a talpa? (Sajna nem vagyok olyan perfect angolból. :oops: ) Levinek nagyon tetszik a liliputis (mindig mondja, hogy kényelmes cipő :) ) és ezt olyasminek nézem. Nem utolsó sorban ez az egyetlen dolog amit nem akart még 1x sem levenni a lábáról. A 2 év fölötti érdekelne, a 14 belső talphosszos szandikat most nőtte ki, nem akarok venni neki egy 14,3 centiset.
Hogy haladtok a munkálatokkal? Te jól vagy?

Eszti akkor nem fog bölcsiben aludni? Úgy biztosan jobban fogja szeretni. Szegény, jól megíjedhetett a kiscsajtól. Te is vigyázz magadra!!!

Na már tényleg nem tudom mit akartam még.

KépKép
kora
 
 

 
 

Kora, a két év fölöttiek 3700ft és megkérdeztem milyen a tapla, ha lesz válasz írok. jövő héten küldi el a csaj a rendelést, nem tudom pontosan melyik nap, de ha tetszik vlmelyik légyszi linkeld be ide és elküldöm neki.
snooopy
 
 


Orsi azért azt megkérdezném hogy tudnám átvenni? Ti vagytok azért Pesten is vagy aki behozza? Tudod Roli újpesten dolgozik, ő venné át, mert postára nem szeretnék költeni.

KépKép
kora
 
 


KOra, megkérdeztem hasított bőr. hát a csaj miskolci, de felhozná pestre (gondolom) mert minden hónapban van hordozós klub és ott lehetne átvenni. én át tudom venni a tieted és egyeztetünk Rolival hogyan adjam át.
snooopy
 
 


és többiek hova tűntek? Momoskával az élen, miszerint élesszük má fel a topikot ...akkor tessék írni!!!! :lol:
snooopy
 
 


Köszi Orsi!

Akkor kérnénk a következőt :[/url]http://www.shoeszoo.com/servlet/the-1172/soft-sole-leather-baby/Detail[url]
sajnos a gitárosból ebben a méretben nincs. :cry: :cry: :cry: [/url]

KépKép
kora
 
 



KépKép
kora
 
 


sziasztok!

csak gyorsan, mert Lili már türelmetlenül várja, hogy képeket nézegessünk, ugyanis itt ülök már egy ideje. Teszeveszen keresgélek, meg a patent készítéshez szedek össze infókat. Be akarok szerezni egy patentkészítő eszközt, de gőzöm sincs hogy milyen, hány féle, stb. Kicsit már okosabb vagyok, de még nem tiszta hogy milyet is érdemes akkor venni...

Ma megyünk a családi napközibe játszani. Majd jelentkezem.

Ja tegnap is voltam, olvastam, de csak gyors bekukkantottam, mert nekiáltam az órákat festeni és azt csak alvásidőben tudom. Igaz abba kellett hagynom, mert nem volt megfelelő árnyalatú festékem, uh. be kell szereznekm. Ma megyek du a városba kicsit soppingolok. Jön a nagyi, addig ő lesz Lilivel.

KépKép
domidina
 
 


Kora, oké, leadtam a rendelést. okt közepén jön ha nem ülnek rajta a vámon.
én halálfejeset kértem neki. :lol: szerintem olyan vagány.
snooopy
 
 


Köszi Orsi! Mi a gitárosba szerettünk bele nagyon, nem is értem, hogy abban a méretben miért nincs. :cry:

Lilinek hogy tetszett a napközi?

Lina gyógyul? Többiek??????????????????

KépKép
kora
 
 


két kép erejéig
Kép Kép

ma voltunk 4d-n, de olyan mint a bátyja...nem volt hajlandó megmutatni magát, pedig csináltam én már mindent.
amúgy minden rendben vele, megvan mindne része...még a fütyi is. :lol:
snooopy
 
 


Húú Orsi, hihetetlen milyen tökéletesen látszik az arca (elég komolynak tűnik :) )! Nagyon ééédes, örülök, hogy minden rendben van veletek! :D

KépKép
kora
 
 


Orsi, nagyon jól látszik a képen az arcocskája. Azért csak-csak megmutatta magát. Hogy halad az átalakítás?

Napközi? Hát amire számítottam. Egyedül játszik, a többiekkel nem. Csak akkor megy oda valahova pl. torony csúzdával, ha nincs ott senki. Ha pl. ő fent van és látja hogy a többiek is mennek oda, már menekül is máshova.
Csak 4-en vannak, egy ikerlány 2,5-3 évesek, egy kb. 1 éves és egy olyan korú fiú mint Lili, de nem haverkodik. Ez miért alakult így ki nála? Pedig szereti a gyerekeket, nem is értem.
Na 1x elmentünk meglocsolni a virágokat a többiekkel, egy 1-2 perc után mer onnan is el kellett menni. Azt mondanom sem kell, hogy nélkülem egy lépést se.... még a szobában sem volt hajlandó körülnézni, csak a babakocsit fogta és az ajtó közelében tologatta, bejjebb már nem ment, onnan is inkább kifelé tolta volna.
Hát egyenlőre ez van, majd megyünk hetente 2x és csak alakul a kiscsaj.

Még alszik, igaz 3/4 6-kor fölébredt és alig akart visszaaludni...., de most már lassan kel, uh. megyek is.

Többiek???? Momoska merre???

KépKép
domidina
 
 


vagyok am, csak a mult hetet elonlajnjatekoztam, aztan mindig felebredt borisz, mire irtam volna, pentektol fertod volt, mert sokadik osztalytalalkoztam, hetfon megviccelt a szgep, tegnap...hu azt nemtom, ma itt vagyok, s mar oltason is voltunk borisszal (3 honapja halogatott), nagy vidaman elindult a rendelo fele, majd belesett, s sirva menekult vissza, felvettem, s vegig, mint egy majom kapaszkodott belem, s sirt (altalaban), pedig meg csak egy szeken ucsorogtunk, sirt a tudohanghallagatastol, a meredzkedestol(11.3 kg, 87 cm-allitolag), a vetkozestol, az oltozestol, ugyhogy az oltast szinte eszre se vettuk, mert azt ugyanannyire vette csak zokon, mint minden mast, aztan hazafele a biciklin azt skandalta:" dottó bácsi, dottó bácsi", majd egyszer diadalittasan felkialtott: "buta bácsi!"!!! sokaig kereste a helyes kifejezest erzelmeire:-)

orsi, mi az, hogy nem mutatta magat a kolyok, en ennyire jo 4d-s felvetelt meg nem is lattam. nagyon tuti!

csurci,
kohog meg lina? horgotagitot azert meg nem lenne erdemes, csak sipolo, nagyon elhuzodo kohogesnel, de valami kis hurutoldo jol johet, en nem vagyok az ilyen rhinatiol meg acc 100 meg ilyesmi partjan, inkabb landzsas utifu, vagy sinupret, vagy stodal szirup.

huuuum nekem meg bazi messzinek tunik a karacsony, pedig....de en annyira nem birok elore gondolni ajandekokban, pedig par eve teljesen elvesztettem a kreativitasomat ilyen szempontbol, ezert nyug. anyukamek azota kapnak szinhazjegyet ide pestre, az mindig bejon nekik, s legalabb eljonnek hozzank 1-2 napra, mert amugy azt veszik termeszetesnek,h. mi megyunk hozzajuk.

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Hát elég nagy a baj, majd az idő elhozza, mi lesz, párom bátyjáról van szó. Nem egyszerű.

Orsi nagyon jók a felvételek, annyira jól látszik a kicsi arca, már most látszik, hogy milyen karakteres. :)

Anna elkezdte használni a bilit. Ha nincs rajta pelus, gyorsan odaszalad, hogy belepisiljen. Viszont ha több ideig pelus nélkül van, szerintem már nem tud annyira figyelni, mert néha-néha becsurog.
Múltkor megkértem, hogy segítsen kiszedni a ruhákat a gépből, aztán annyira koncentrált, hogy kicsit becsurgatott, aztán persze szaladt a bilihez.

Járunk hetente 2x baba-mama tornára. Hétfőn félóra mama-torna, jól megmozgat, addig a kicsik elvannak (nem vagyunk sokan, 6-7 anyuka a gyerekekkel), aztán meg velük játszunk, mondókázunk, mozgásos gyakorlatokat végzünk. Nagyon tetszik neki is és nekem is. Már voltunk jó párszor és most már úgy megy oda, mint ismerős helyre és meg nem áll egy óra hosszáig. Játszik, szaladgál, mindent kipróbál, úgyhogy utána beleájul az ágyba.

És azt vettem észre, hogy figyeli a tornagyakorlatokat, amiket mi végzünk, mert ma nagyon hasonlóakat csinált szórakozásból :lol:

Ő nem egy félős, mindenhez, mindenkihez odamegy, ha érdekli valami megpróbálja megszerezni, még akkor is, ha az egy nagyobb gyereknél van. Ha nem sikerül akkor viszont továbbáll, nem erőszakoskodik. Az utcán incselkedik az emberekkel, idegenekhez odamegy.

Momoska, Anna is nagyon nehezményezett mindent a 18 hós oltásnál és ő is sírt. Le sem vetkőztettük, de alig tudtuk megmérni is. Az oltáshoz négyen voltunk, hárman fogtuk és a dokinéni szúrta. :(

Én előtte álltam, de a lábával olyan erősen tolta magát, hogy apjának az asztalt kellett fognia a másik végénél.

Mostanában hisztizik, ha el akar valamit érni, engedi el magát és esik össze. Nem különösebben hat meg, így leginkább csak itthon csinálta eddig, ha máshol vagyunk jobban el tudom terelni a figyelmét.

Ezt most elküldöm, aztán teszek fel képeket.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Kép Séta közben :)

Kép Pónilovaglás Kép

Kép Kézzel-lábbal hajtható körhinta

Kép Ez is valami régi játék, a nevét nem tudom, kötéllel lehet húzni a lovat

Kép Itt látszik, ahogy Geri hajtja :)

Kép Beleköltözött ebbe a biciklis utánfutóba, miközben mentünk volna már haza. Meglátta, beleült és alig lehetett kiimádkozni onnan.

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is. Magyon gyorsan rohannak a napok.

Edina!
Tök jó, hogy már a karácsonyi ajándékokon gondolkodsz. Én épp ma döbbentem rá, hogy nálunk a karácsonyt még egy csomó név és szülinap előzi meg, szóval lehet agyalni.
Ajándékötletek megosztása jó ötlet. Ha valami eszembe jut írom.
Lesz eljegyzés a családban és tőlünk paplan kapnak-ez volt a kérésük. :)

Momoska!
Hú, minket nem akarsz megajándékozni egy színházjeggyel, mondjuk az Operettszínházba?! :lol: Egyébként ez nagyon jó ötlet szerintem!

Orsi!
Örültünk volna mi annak idején ha Dávid csak ennyire mutatja meg magát! :) Nagyon jó képek lettek!

Évi!
Anna olyan nagylányos már, főleg ott a pónin tűnik nekem így. A babakocsis kép is nagyon jó! Jók ezek a fából készült egyszerű, de annál ötletesebb játékok. Egyszer még Visegrádon láttunk ilyeneket és párat meg is csináltunk a telken.

Lekopogom, úgy tűnik Dávidnak elmúlt a köhögése. Nekünk a Stodal szirup + fenyő szirup jött be. Jobbulást Linának!

Timi!
Mi újság veletek? Eszti elkezdte a bölcsit?

Kép
Kép
tina82
 
 


Timi!
Ne haragudj, most nézem már írtad, hogy igen. Hogy megy beszoktatás?

Azt hiszem aludni kéne... 8)

Kép
Kép
tina82
 
 


sziasztok!

Megint ilyen korán! Lili még alszik, peresze mert 3/4 6-kor megint ébredt sokadjára és alig akart megint aludni én meg ahelyett hogy visszafeküdtem volna.... Persze ilyenkor én már csak pihizek mert nem tudok visszaaludni. Majd délbe alszok én is Lilivel egyet.

Évi
Látom Anna is élvezi a lovaglsát. Nagggyyon jók ezek a játékok. Nekem a vékás körhinta tetszik a legjobban, nagyon ötletes!!! Az első képem meg igazán nagyon csini!!!!

Ma megint megyünk délelőtt a "játszóházba" játszani.

mára azt hiszem ennyi, még elég kába vagyok bocs...

KépKép
domidina
 
 


Momoska, "elonlajnjatekoztam" ezen a szón elég sokat gondokoztam mit is jelent, de még nem jöttem rá :lol:
megzabálom Borisz beszólásait, ezeket fel kéne írni.
a kép jó, csak kicsit csalódott voltam, hogy egyik gyerekem sem olyan előzékeny, hogy produkálja magát ha épp Uh-zzák. :D

Évi, nagyon szép kislány Anna. olyan édes szoknyában.
gratula a bilihez!

igen Edina, tök jó ötlet, h már most nekiállsz az ajándékoknak. nekünk nem tudom hogy lesz, költözködés, meg baba...
paplanról jut eszembe, mi barátnőmtől nászajándékba egy ágytakarót kaptunk, amin a mi (Szabi+én) képeink voltak rávasalva. jól néz ki. majd előszedem és lefotózom, mert el van rakva, nem igazán használok ágytakarót. de ami késik nem múlik. :lol:

Timi, hogy vagytok?? mesélj már!
snooopy
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk,minden rendben! :)
Esztim ma egész nap egyedül volt a bölcsiben, én kint ücsörögtem és még öltözéshez,peluscseréhez,ebédhez sem kellett bemennem!
Olyan kis ügyes! Kérdezgette időnként,hogy mama, hol vagy? mamikaaaa, hová ment? de elfogadta a választ amit kapott a gondozónénitől. Akit egyébként nagyon szeret!egy fiatal lány,most kezdett dolgozni és nagyon-nagyon kedves. Kihozta a szobából ebéd után Esztit, aki egyből átölelt és mesélni kezdte miket csinált :D imádom!

Orsi, tuti jó képek!! Milyen szép!sokat ficánkol?Párod és Koli érezték már?

Edina az óra nekem is tetszik,nagyon szép! Ajándékokkal én is hadilábon állok, mi is a szinházjegyre álltunk rá a múlt évben...nővéreméknek is azt adtunk, de annak tényleg mindenki örül!!

Momos, tényleg mi is az az onlájn játék??!! 8)
Okos ez a Borisz gyerek!! :lol: :D :D jól mondja, ha egyszer bántották!

Ja, Edina Eszter is magában játszik inkább, de azt hiszem ez ebben a korban még tök normális (később is az lehet, szerintem ez ember és habitus függő). Mostanában kezdte el,hogy visszaguritja a labdát másik gyereknek, de azért ők még kicsik, szerintem nem is tudnak igazán a társas játékokban részt venni. majd kb. 2 éves kor után inkább játszanak mással is..de lehet,hogy ez attól is függ,hogy kinek van testvére már..

Voltam uh-n és tök jól fejlődik, 7 hetes és igen "jó" kis hányingereket, émelygést tud okozni a nap bármely szakában. Ha nem eszem és éhes vagyok,akkor pláne! Nagyon izgultam az uh előtt, de láttam és dobogott a kis szíve és olyan jó érzés volt! a múltkor ugyanennyi idős terhesen az uh még csak egy üres petezsákot látott...de most úgy érzem minden rendben lesz! Vigyázok is magamra, meg a párom is..annyira aranyos!

Anna képek jók és valóban nagylányos ez a pici lány! :D a lovaglós képen annyira édes ahogy nevet! Ilyen játékokat mi is láttunk a gyerekszigeten, tényleg nagyon klasszak!
Tina milyet csináltatok a telekre?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


pár kép:
Elmoval ébredés után 8)
Kép
Kép
kapott egy télifagyit: Kép Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


és ismét állatkert... :D kismajom:
Kép
Kép
Kép
és a kedvenc halamat hagy mutassam meg, tisztára mintha emberi arca lenne,annyira jófej:
Kép

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!

Timi,
de jó hogy Eszti ilyen jól elvan a bölcsibe, azért ez megnyugtató.
Nekem nem igazán azzal van "bajom" hogy egyedül játszik, persze hogy ilyen korban még nem fognak egymással leülni és társaságban játszani, csak hogy ő megilyed a többiektől.
Tegnap is odaült az asztalhoz hogy rajzol, és amikor meglátta hogy közeledik felé egy másik kislány aki szintén oda akart üléni, elekzdett sírni, és már menekült is hozzám.
De azért a tegnap nap már jobb volt, gyurmáztunk is az asztalnál közösen, már nem vonult el, a többiek között játszottunk.

Örülök hogy minden rendben.

Momoska szavát még én sem fejtettem eddig meg, elolvastam többször, de....

Megyek mert varrnom kell, hálózsákot varrok, meg a nadrágjai szárát toldom meg, mellény készül, uh. most elvagyok. Na meg vasalni is kellene, már kifolyik a sok ruha a ládából....

KépKép
domidina
 
 


Én megfejtettem Momoska írását: elonlájnjátékoztam - online játszottam :)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


aki esetleg liberót használ: most a tescoban be lehet váltani ezt a kupont. 400ft kedvezmény. nem sok de mégis...
http://www.liberoklub.hu/dl.php?kupon=1
snooopy
 
 


ja a facebookon van egy jatek, s harcban voltam egy ismerosommel:-)

navegre, itt van evi es timi is! szepek ezek csajok!

borisz meg szerelmes!!!

aliz meg megjott, ugyhogy majd jovok kesobb!

Kép
Kép
momoska
 
 


na. ugyan egy nap kesessel jovok, de ti ezt eszre sem vettetek, hiszen azota nem jart itt senki:-)
aliz E.T.-t nez az apjaval, borisz durmol, en meg itt vagyok.
szoval nagyon tetszik a ket kis csajszi. kis dundi-anna a babas arcaval es eszti a furtjeivel, az elmos-kep tuti!!!:-)
s timi, nagy mazlitok van a bolcsivel, s remelhetoleg 1-2 het mulva se lesz gond, mikor radobben, h. ez allandora megy, bar ha gond lesz, akkor se lesz tartos!:-) foleg, hogy nem alszik ott!

evi,
hirtelen betegsegM?varatlan? megoldhatatlan? vagy nem szeretnel beszelni rola?

egyebkent borisz ilyen szempontbol mashogy viselkedik, mint amit esztirol-lilirol irtatok. kifejezetten tarsasagfuggo! s mindig fel akarja vemmi a kontaktust a vele egykoruakkal, azt meg kifejezetten elvezi, ha nala nagyobbak (alizkoruak geggyulik, akkor siman otthagy engem). bar erdekes modon akkor baratkozik vele egykoruakkal, ha ismerosok, csak ugy nem nagyon szolit le gyereket. inkabb azzal van a gond, ha az ismeros gyerek nem veszi a lapot, mert nem ennyire konstruktiv, inkabb magaban jatszos, mert akkor neha megloki (bar mostanaban nem lattam ilyent), vagy hisztisebb lesz, vagy - multkor itthon - egyszeruen atvonul a masik szobaban sertodotte, s ott autozgat.
de a szomszed kislany (jatszon szoktunk egyutt lenni) nala 4 honappal idosebb, s eleinte alizert volt oda, aztan nagyon megszerette boriszt, mindig jott hozza, vele akart jatszani, borisz kicsit kesve vette a lapot, de most mar az az elso, hogy korulnez, van-e tamara, s ha nincs, unja magat latvanyosan. s allitolag tamara is ezt teszi, s nagyon edesen rohannak egymas fele. multkor nalunk volt aliz baratnoje, s hogy nyugisan jatszhassanak, kivittem boriszt a jatszora, nem akart jonni, szereti, ha buli van itthon, ezert mikor odaertunk a jatszora, korulnezett, visszafordult a kapuhoz, s megszolalt: "induljunt", egy 20 percet meg ott tartottam, de utana mar ellentmondast nem turoen kozolte: "hazamenni", elindultunk, s feluton talalkoztunk tamaraekkal, mikor messzirol meglatta, mar kiaabalta: "tajaja, ittagyot" (ittvagyok) akik mentek a jatszora, borisz megtorpant, s 10 percig nem tudott donteni, tamara hivogatta, majd felkialtott: "gyeje tajaja", s szaladtak egyutt a jatszora! s tenyleg nagyon jol elvannak nelkulunk. nem mondom, h. nagyon bonyolult jatekokat jatszanak, de egyutt mozognak, hivogatjak egymast, utanozzak egymast, azt meg kifejezetten elvezik, ha valamit osszekapaszkodva csinalhatnak:-). szoval nagy a szerelem!!! nevben osszeillenek!

Kép
Kép
momoska
 
 


ja. kepzeljetek. borisznak 2 napja elszakadt este furdes kozben a borostyanlanca...csak kiabalt, hogy : "anya, eszatatt, leesett". s vissza akarta tenni, de megszerelhetetlen, azota viszont nyugtalan lett ejjel...azaz hajnalban csomoszor felsir, forgolodik, s 7 korul almosan ebred, sirva, meg az agyaban is marad 30-40 percet (kb. addig szokott aludni f8-8ig), de nem tud visszaaludni.
van-e osszefugges, nincs-e. nemtom, de rendelek meg egyet:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, csak nem az a farmos játék? öcsémet is megfertőzte a dolog, sőt Szabinak is mutatta a facebook-ot (nem a játékot) ő meg arra kattant rá, nézte kit ismerhet. :lol:

nekem elég a bnet, nem érek rá játszani. :lol:

Kolos ma elég csúnyán beütötte a szemöldökét az asztal sarkába, pár centin múlt, h nem a szemét. :cry:

ja megjött már Borisz lánca? nyugtalan még miatta?

Timi, annyira szép Eszti, komolyan mondom. Szabi is megjegyezte, h szép azokkal a sötét szemeivel, meg a fürtjével...
kérdésedre váléaszoljak: igen, elég sokat mozog a baba, persze van olyan nap amikor szinte alig. még szerencsére tudok tőle aludni, inkább arra ébredek föl, h pisilnem kell. de utáltam ezt az időszakot kolival is.
Szabi már érezte, meg anyukám, de olyan kis "dög", mert elkezd mozogni, gyorsan szólok a családnak, most lehet nézni, erre nem mozog csak mikor elvették a kezüket. :lol:
snooopy
 
 


hat ez a babamocorgas azert alegjobb resze a terhessegnek, foleg, hogy az enyemek is hagytakl aludni. ejjel kussban voltak, foleg aliz:-)
irigylesremelto:-)

orsi,
nem a farmos, abba meg nem vagtam bele, az ilyen felepitos-eletjatekokra nekem sem lenne idom, ez egy ilyen egyszeru...hm...miis? talan a tetrisre hasonlit, csak dragakovekkel, s szep designel. a facebookot birom, az nagyon jo, az iwiwnel viccesebb szolgaltatasokkal!!

Kép
Kép
momoska
 
 


ja. tegnap voltunk egesz napos kirandulason Tatan. miert nem mondtatok nekem, h. az ilyen tuti kis varos. tuti tata! nagyon kirandulos, nagyon mesebeli, tavak ( az org to nagyon nagy), patakok, parkok mindenutt, rengeteg kiulos hely, s fagyizo! borisz kedveert vonattal mentunk, o meg nem vonatozott! hat neki azert legnagyobb elmeny a keleti palyaudvar volt, meg az oda-s visszaut! ja visszaut!! azt rendesen elfelejtettuk, hogy vasarnap este 6kor videkrol...! pestre!! majd teszek fel kepet, ha a laptophoz jutok vmikor!!! haaaaat vicces korulmenyek kozott utaztunk! de a kolykok emg ezt is elveztek: a csajok a foldon fekve a szekek kozott kifestoztek!:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Annyira hányingerem van...!áááá, borzasztó!

Tata tényleg jó hely, 1x voltunk kirándulni arra és gyönyörű volt!Láttátok az ősember leleteket is? nagyon érdekes.
Borisz szerelmes :D édes lehet! Igen,az hogy más habitusú mint Eszti,már az állatkertben is látszott..ő kezdeményezett volna,de Eszterem ellenállt.

Orsi,jó az a fülhallgatós Koli kép!Jaj szegénykém, nem lett púp a szemöldökén? Asztaaaa már 30. hét! húú,jól elment az idő! Mekkorának mérték az uh-n? és nem azért, de azt a bizonyos pociképet még mindig várom... 8) végülis már úgyis aktuális egy újabb,gondolom mostanra még jobban megnőtt! Szóval már most kis huncut odabent, jólvan!

Ma nem vittem bölcsibe Esztit,mert kicsit megfázott. Szombaton a Normafánál voltunk és úgy látszik kicsit meghűlhetett,mert vasárnapra taknyos lett...Már a második éjszakát szenvedi/jük végig, éjjel 2-kor kakaót követelt, de most kivételesen megkapta, örültünk,hogy iszik valamit.Most vettem neki sterimart és cebion multivitamint, a sterimar először érdekelte,aztán úgy sírt amikor az orrába fújtam... a cebionból pedig még kért volna,majdnem sírt,hogy ilyen gonosz vagyok s nem adok. :wink:

Pénteken egyébként már ott is hagyhattam a bölcsiben s hazajöttem...nagyon fura volt!! úúúgy hiányzott!
Néztem az órát,hogy mikor mehetek már végre, aztán amikor kihozta a gondozónő a szobából és meglátott, megölelt, annyira jó érzés volt.
Most egy kicsit szomorú volt, mondták,hogy sokat emlegetett,főleg az udvaron kérdezgette,hol van mama,hová ment...

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!

TATA?
Én 1x jártam ott, tényleg szép hely! Sajnos nem sült el túl jól. Biciglivel mentünk egy barátnőmmel meg 2 kiscsajjal, 30 km, jó kis út volt, kidöglöttünk mire odaértünk. A csajok is jól bírták, már nem tudom mennyi idősek lehettek akkor, de ált. iskolások kb. 5-esek, talán? Úgy terveztük hogy ott fogunk sátorozni a kempingben, fürdünk a tóban. Na a fürdés megvolt, a sátort is fölállítottuk, aztán mégis értünk kellett jönni, ugyanis útközben elestem a bringával rá a könyökömre és baromira fájt, mire odaértünk már mozdítani se bírtam. De azért a túra jó volt. Régebben, még anyuéknál sokat bringáztam.

Szegény Koli, gyógypuszi neki!

És Borisz? megvan már a lánc? Milyenek az éjszakák? Nekünk nem használt a lánc, de úgy látszik nektek bejött. Biztos van benne valami ha ekkora a változás nélküle. Édes lehet Borisz szerelmesen.

Lilinek az egyik kisfiú "udvarolt" a bölcsibe, gyurmázás közben. Csak jött közel és még közelebb, nézte az arcát, majd bele mászott, ő is olyan édi volt, de Lili rá se hederített, inkább menekült előle.... :lol:
Ma megint megyünk. Majd én is ott szeretném hagyni egyedül, persze még nem most majd pár alkalom után, na meg csak arra az egy órára.

Megyek, előkészítem a reggelit amíg alszik. Nem tudom mi volt tegnap, de megint óránként fölkelt, nyöszörgött. Front volt, mert az én fejem is egész éjjel fájt...

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Tatán mi még sosem jártunk, de ha ennyire mondjátok, hogy jó hely, akkor lehet jövőre az lesz az uticél. :)

Edina!
Mi lett akkor a könyököddel?

Orsi!
Tényleg nagyon megy az idő! Én is kiváncsi lennék egy pocakos képre!

Mi hétvégén voltunk Nagykarácsonyon búcsúban, ami nagyon jó volt. Dávid meglepően jól érezte magát. Azt hittem majd kicsit nyügi lesz, hogy egész nap nem alszik, de látszólag meg se kottyant neki. Szaladgált a tyúkok között, simogatta a kutyát, kint a búcsúban meg alig lehetett leszedni arról a körben forgó valamiről, amin különböző járművek vannak. Kapott plüss cicát, amit azóta mindig vinnünk kell, ha megyünk valahová. :)

Dávid sem igazán játszik a többiekkel, de szerintem életkori adottság is. Igényli, hogy legyenek körülötte, de inkább csak figyeli, hogy mit csinálnak. Mondjuk Ő amúgy is olyan "mindent alaposan megfigyelek" típus.

Timi!
Eszti gyönyörű kislány!

Kép
Kép
tina82
 
 


Esztinek jobbulást!
A Cebionban csak C-vitamin van, úgy tudom, vagy van multivitaminos is?

Kép
Kép
tina82
 
 


jobbulast esztinek!
timi, annak orulni kell, ha szomorkodott utanad! egy ismerosom most azert szomoru, mert problema nelkul szoktatta be a kiscsajt, s most ott tartanak, h. nem akar hazajonni, kapaszkodik a gondozono lababa!

biciklivel tatara, tuti!!!

azt nem mondanam, hogy nekunk bejott a borostyanlanc, azaz nemtom, mert a fogzast azert eszrevvettuk nala (de 3 honappal az elso fog kibujasa elott kapta, fokeppena felsoleguti gondjaira), aliznal meg lanc nelkul sem, s lanccal is voltak felsiros ejjelei, de az apja megvolt gyozodve rola, hogy borisz immunrendszere ettol (is) erosodott...a baranyhimlot leszamitva tenyleg nem volt beteg az utobbi fel evbe, meg orrfolyos sem, de hat az foleg nyar volt! meg ugy megszoktuk rajta, s ugy tunt hianyolta magan, mostanaban megfogja neha, megnezi, s aztmondja:"jajdejó":-) de ma ejjel egyszerr amaban felkialtott, amugy aludt n9ig, azaz akkor ebresztettem.

a cebion alapbol c vitamin, de mar van multivitaminos valtozatban is.

a szerelmesek ma is kezenfogva jottek haza a jatszorol, az enyemet nem is volt hajlando megfogni. mar ertem az anyosokat!!!

ja tatai kepek (az utolsokon lathatjatok a hazafele utunk korulmenyeit is a vonaton:-))
http://picasaweb.google.hu/papaijulia/T ... yN2PCWkAE#

Kép
Kép
momoska
 
 


Momoska, ahogy látom igazi 5*-os utatok volt visszafelé! Jó kényelmes lehetett 8) A lányok elvoltak,de Borisz hogy bírta?


Tina igen van már cebion multi is! Dávidhoz hasonlóan Eszter is megfigyelő :) Egyébként azt mondták a gondozónők, hogy az udvaron lévő kisházba Eszti után mászott két nagy is, amitől ő teljesen lemerevedett, ki is jött egyből.. a kicsikkel nincs baja,de a nagyobbaktól tart. Lehet,hogy ez az egykeség miatt van?
És Dávid a búcsúkor nem is aludt egyáltalán napközben? Ilyet Eszter 1x csinált, de meglepő módon tök jól elvolt estig.. :roll:

"egy ismerosom most azert szomoru, mert problema nelkul szoktatta be a kiscsajt, s most ott tartanak, h. nem akar hazajonni, kapaszkodik a gondozono lababa"- :roll: na ja, azért ennek sem örülnék!

[/quote]

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok!

Jók a képek nagyon! Bírom a szatyorral sétálós Eszti képet nagyon! Anna nagyon bátran ül a lovaon, nagyon élvezi látszik és csudajól néz ki!

Momoska Alíz olyan csajos, Borisz is helyes kispasi (jól letakartátok a kocsiban :) ) Honnan fotóztad az utolsó képet? Szerelmespáros kép nincs???? Nagyon helyes lehet!

Érdekes amiket írtok a gyerekekről, mert Lili pl barátkozósabb volt, nem? Levi nagy ívben került minden gyereket, legalább fél órára hozzáragadt a lábamhoz. Most meg amint meglát egy gyereket egyből somfordál oda, jól megnézi magának, jókat vigyorog rá és elkezdenek játszogatni. Azt veszem észre szereti utánozni a többieket. Főleg ha nagyobbak nála, akkor ők az istenek és kötelező azt csinálni amit ők! 8)

Timi Esztivel is hányingered volt? Nagyon jó, hogy ezt leszámítva jól vagy!
A bölcsivel kapcsolatban örülj, hogy a nevelők odafigyelnek rá és szerintem Eszti nem viseli annyra rosszul ezt a bölcsit. Levi tutira ordítani fog állandóan. Pénteken derül ki felvették-e. Viszont egy anyuka nagyon rossz élményeket mesélt róla (mármint a bölcsiről), szóval még jobban aggódom!

Orsi hogy haladtok? Kolos szemöldöke? Te hogy vagy? Levi az orrát verte le a polccal, azt hittem eltört neki, de szerencsére nem.

Lili már bátrabb?
Dávid is akkor jól elvolt! :)

Mi ma voltunk kardiológián, azt mondta a doki, hogy van tényleg kis szívzörej, de nem vészes, nem kell velle foglalkozni, majd 4 éves korában kell ultrahangos kontrollra menni.

Megyek kicsit összepakolni, ne bukjunk fel éjszaka vmilyen játékban.

KépKép
kora
 
 


Tatán én sem voltam soha, de akkor tényleg érdemess lenne elmenni egyszer!

KépKép
kora
 
 


Majd ha még eszembe jut mit akartam írni holnap leírom...

KépKép
kora
 
 


Jóreggtl,

most ilyen korán, mert Kolos el akart menni apukámmal Ildiért (húgom). az albiban van és jönne haza de nem akar bkv-zni a sok csomagjával. Kolos meg nyújtotta a kezét apa felé mikor ment le a garázsba, hogy ő is megy autózni. simán beült, integetett és puszit dobott nekem! :lol:

tegnap lenne voltam szüleim gyöngyösön, megnézték hogy haladunk, apa is szakmailag átnézte...én hazajöttem velük, mert Szabi elég ramatyul van, a doki szerint vlmi vírus, nem lenne jó ha elkapná KisKoli. meg amúgy is az lett megbeszélve, h csak ő marad lenn, én meg segítek itthon, mert öcsém átköltözik egy másik szobába (ahol most én meg húgom meg Koli alszunk - ez nagyobb szoba) mi meg megkapjuk az övét.

Momoska, nincs képed a menyedről?? jóbőr? :lol:
nem semmi a vonatos kép. Alízék biztos élvezték. én még nem voltam Tatán. de szép helynek látszik.

Timi, szgeény Eszti. egyik ismrősöm is küszködik a fiával, ő az anyja nykába kapaszkodik, h ne hagyja ott. :cry:
1500g-nak mérték, jó nagy baba lesz ő is.

oké, értettem, rakok majd pocis képet ha ott leszek. DE: itt vannak képek rólam: http://www.szikoda.multiply.com asszem a"20. hónap" alatt

Kora, ne is kérdezd! sehogy. áll a munka, mert a munkások máshol is dolgoznak. nem tudom lesz-e ebből idei költözés? apa szerint a Tavaszi költözés sem rossz! :)

jaj, asszem megjöttek... jövök ha tudok még.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Okt.27-én megyek kombinált tesztre, labor+uh,down szűrés 9000ft.
Van ebből 29000-es változat is...
Kiderült egy párommal közös barátnőnkről is hogy terhes, ő 3 héttel jár előrébb, tök jó! Egy másik barátunknál pedig most jött a baba, igaz nagyon sietett,mert a 35. héten kibújt, de nem volt vele semmi gond, így 2 kilósan szerdán hazavihették. A baráti körünkben Eszti volt az első gyerek, mostmár azért sokasodunk :D így milyen más lesz összejárni!

Kora, Esztivel is volt hányingerem,de talán nem ennyire intenzíven. Estére pedig hulla vagyok,akkor is ha nem csináltam semmit.
Naaa, felvették Levit?

Edina sikerült a hálózsák?

Orsi, így van, a tavaszi költözés nagyon kellemes :wink: Csak ne idegeskedjetek!!Azért jó,hogy a család így együtt van és mindenki segít!Mikorra vagy kiírva? Tényleg jó nagynak ígérkezik,hiszen még csak most fog hízni igazán!!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Sziasztok!

Ne is kérdezd Timi! Ma telefonáltam ugye, először felvették, azt mondja nem tudaj adni akolléganőt várjak egy picit. Tényleg pici várakozás után megszakadt a vonal (szerintem lerakták). Újrapróbálkozás, nem veszik fel. Mikor végre sikerült megintcsak nem tudták adni az illetékest, de aki felvette azt mondja " én nem tudok nyilatkozni, de biztosan nem vesszük fel" Ha nem tud nyilatkozni minek mondd bármit is??? Aztán meg: " elmentek már augusztusban oviba, akik vannak meg picik." Mondom egyet biztosan tudok aki átmegy oviba. Válasz" Ja, de van nekünk egy 30 fős várakozási listánk!" Na és kit érdekel? Tavaly augusztus óta várunk! Minek kellett akkor másfél hónapja (sőt, aug. elejétől) hitegetni, mondogatni, hogy ekkor meg akkor telefonáljak? :twisted: :twisted: :twisted: Nem látok a pipától! Le is raktam a telefont mielőtt csúnyábbat mondtam volna!
Nem is tudom most mit csináljak.

Orsi Nem lehet, hogy jobb is lesz tavasszal? Ha szülés előtt nem sikerül költözni egy újszülöttel biztos rosszebb mint egy pár hónapossal, nem?

Timi borzasztó milyen árak vannak! Hanyadik hétnél is tartasz? Esztivel mi újság?

Kitatás a kismamiknak! :)

KépKép
kora
 
 


Timi megnéztem 8 hetes, ugye?

KépKép
kora
 
 


Hát ez marha jó! (Magyarország...)
Oda kéne menned személyesen és akkor tudsz beszélni a vezetővel!
Hihetetlen...

igen, ez most a 8.hét.

Esztim a héten nem volt bölcsiben a megfázása miatt, de jövőhéten már viszem.
Bölcsis sztori: múlt héten csütörtökön mondta a gondozónő,hogy pénteken vigyem Esztert 8-ra, hogy már ott is reggelizzen.(9-re járunk) Elhoztam már, s itthon gondolkodtam,hogy mi a francért vigyem én már most októberben reggel 8-ra,mikor majd csak nov.16-tól dolgozom,tehát novemberben bőven elég a két hét,hogy megszokja a benti reggelit. Nem vittem 8-ra,csak a megszokott időben, úgy néztek rám mint egy gyilkosra, tök ridegen fogadtak minket :roll: Sűrű elnézéseket kértem, mondtam,hogy remélem nem vártak ránk a reggelivel sokáig (aznap egyébként Eszteremmel össz. 3 volt a csoportlétszám) , és elmondtam a sztorit a novemberrel kapcsolatban. Azt mondja az egyikük: mért ne szokhatna már most be reggelre? :evil: hát csak azért,mert addig is együtt tölthetjük a reggelit apával itthon és ez gondolom jobb Esztinek (meg nekünk is)...
mindegy,nem hagytam magam és majd csak novembertől kezdem reggelre vinni! Úristen, egyébként még elképzelhetetlen hogy mi minden reggel 8-ra odaérjünk 8) , pedig ha dolgozni fogok,már n8-ra vinnem kell!!atyaég!!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!

csak gyors bekukk, hogy vagyok ám, olvastalak benneteket, csak időm nem volt írni most.

Lili megfázott, folyik az orra, köhög. Tegnap előtt bugyiba rohangált az udvaron, folyott róla a víz, aztán az apja meg a hűvösbe vitte hogy lehüljön, gondolom akkor fázhatott meg, vagy nemtom. Csak hőem van neki.
Meg Tibinek bedurrant a dereka, lumago, uh. most jól elvagyok.

Egyébként a játszóházban már sokkal oldottabb, javul a helyzet, már fogócskázott is a többiekkel, részt vesz a játékokban.

a hálózsák jó lett, de még van rajta egy kis módosítani való, mert alul is tépőzárat tettem 3 helyre, mintha patent lenne, de kicserélem cipzárra, mert állandóan kilóg a lába.

Na megyek is mert már kéretszkedik föl, több idő meg nincs itt a gép előtt. Főznöm is kell valamit.

KépKép
domidina
 
 


sziasztok.
jobbulast lilinek, esztinek. nalunk aliz sem volt suliba szerda ota: kozepfulgyuszi, arcureg, tudo, de penteken azt mondta a doki, h. ha nem lesz lazas (nem is volt) es jo a kozerzete (mindig az volt), akkor hetfon mehet kozossegbe, erre azota jobban kohog ejjel! napuff! raadasul eloszor a suli ota en viszem suliba hetfon, mert az apja aznap franciaorszagban alszik, en meg cuccolhatok ket gyerekkel es erhetek be 3/4 8-ra (borisz akkor szokott ebredni)!! brrr!

ja errol jut: tiszta hulyeseg, hogy reggelire is be kell szokni a gyereknek, azert ezek a kolkok rugalmasabbak ennel, mi bolcsibe es oviba is mindig reggeli utanra vittuk alizt, bolcsibe altalaban f10-10-re, csak 1x-2x voltunk raszorulva, hogy f9 korul bevigyuk, s egyaltalan nem tunt fel aliznak, hogy akkor evessel kezdenek. miert lenne az gond. nem autistak, hogy mindennek minden nap ugyanugy kellene tortennie, az meg plane, hogy 1 honapig szokja!!! mindig hulyesegnek tartottam azt is, hogy a tanarok azt javasoljak, hogy mar aug. kozepetol probaljuk a gyereket abban az idoben ebreszteni, amikor suliidoben is ebrednie kell. mi a francert??? ket hettel tobbet alhat, ez a lenyeg! es a szulo is!!!! spartai modszerek!!!!
szal timi, bizz magadba! bolcsisnenik asziszik, legalabb van valami, amihez ok ertenek jobban, de nincs! a te gyerekedhez te ertessz jobban!

ja. es visszamesz dolgozni? nem akartal tappenzre menni?
en kihasznalnam, mint ahogy borisznal meg is tettem! vagy anyagilag gond ???

Kép
Kép
momoska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?