Új privát üzeneted érkezett!

Betti, nekem mindig kézzel nézte a dokim a méhszájamat.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nekem is régen, de most azt mondta, hogy ezzel is tök jól lehet látni, és még pontosabb, mert belülről is látja, ha van valami. Én is meglepődtem, persze nem mondom, hogy mindenki így csinálja.

Tünci, én nem olvasom a szeptemberit. Még mindig nem tudom elviselni a gondolatát.
13 császár tényleg nem kevés. Ha majd egyszer valamikor február környékén eljutunk a dokimmal oda, hogy beszéljünk a szülésről, mondani fogom neki, hogy ha valami kis dolgot is lát, hogy elakad vagy van valami, ne erőltessük a hüvelyit. Átéltem már, az élmény megvan, ha kicsit is van valami, inkább császár legyen.

Betti
Kép
betti0412
 
 


sziasztok!

Betti: egyetértek. nekem lebegtette a végéig, h császár vagy nem...

nekem is szinte mindig kézzel nézte, de hüvelyi uhval is nézte...engem pl a 12. hetin is hüvelyivel nézett

elfáradtam ma.
áttérünk a napi egy alvásra, így egy kicsit át kell szerveznem az eddig megszokott rendszeretelen rendet...

Most, hogy itt vagytok kismamik...olyan sűrűn eszembe jut minden...az egész terhesség...hát nem tudom; ne vessen meg senki, de nem mindig jó emlékként van bennem...sőt...

amúgy nézhetünk majd pocak meg UH képeket rólatok?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

 
 

Tünci deeeeee jóóóóó! Úúúúggyyyy ööörrrrüüüllllööökkk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dorcsi de édes nem sokat cicózott a tortával :lol: Jó a golyópálya és az elefánt is!
Beagle-eket kaptatok? Fajtatiszták? Felköthetitek a gatyátokat, ezek szétszednek mindent de zabálnivalóak :lol:

Császár: nekünk az volt a szemem miatt, én attól féltem hogy annyit romlik esetleg a sima szüléstől a szemem, hogy nem látom a gyerekem felnőni, mert megvakulok.
Betti igaz ha kicsit is nem tuti a természetes szülés akkor ne legyen variálás, császár és kész, nem ezen múlik a világ dicsősége.

KépKép
winchi
 
 


Betti: torta elfogyott. Azért még szeletelhető állapotban elvettük Dorcsitól, de 2 emberes szeletet bevágott belőle.

Nekem az elején még uh-n nézte a doki a méhszájat, csak a 20. hét után vizsgált kézzel.


Tényleg sok a császár, de inkább ne kockáztassanak a dokik sem, ha gond van irány a műtő. Necces volt nekem is Dorcsival, hogy menni kell. Kisasszony szívhangja minden fájáskor gyengült, de nagyon. Engem megnyugtatott a doki, hogy mellettünk van a műtő, pár perc alatt kiszedi, ha kell. De szerencsére nem kellett. Az volt a kérdéses, hogy a köldökzsinór vajon beszorult a feje mellé, vagy csak szorongatja minden összehúzódáskor. Szerencsére ez utóbbi volt, így nem kellett császározni.
De pl ismerősöm fizetett a dokijának, hogy császározza meg, mert retteg a fájdalomtól. Ilyen is sok van.
Egyvalamit nem tennék soha, az otthonszülés. Iszonyatos felelőtlenségnek tartom.
Na megyek bebújok a gyerekek mellé, mára úgyis elég már belőlem.
Jóéjszakát!
Vendég
 


Winch: igen fajtatiszták, azt mondták, ha nincsenek lefárasztva rombolnak. Most őket is fáraszthatjuk, nemcsak a gyerekeket. :lol:
Tényleg jófejek. Levi Foltosnak nevezte az övét, Dorcsié Bogyó és képzeld ma már kiabált, hogy dodóóóóó.
Vendég
 


Matyi is ma kutyázott párom haverjának van egy eszement keverék kutyája aki egy kis energiagombóc és nagyon édes :lol: Mászott utána és mondta neki, hogy vava-gyere :lol: Csak attól ijedt meg amikor a kiskutya megharaptálta a kezét, a nyalogatás tetszett neki :lol: Paramamik ezt a mondatot ne olvassátok el :lol:

Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt!

Winchi, Neked hányas a szemed, ohgy ilyen nagy volt a kockázat?Azt hittem, csak vmi minimális, mert nem volt rajtad szemüveg... :shock:

Tegnap csináltam egy pár képet, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb, mert az én monitoromon egészen mások a fényviszonyok, mint pl a páromén.Szóval volt olyan ,ami az én gépemen egy sötét paca, ez viszont jónak tűnt, de lehet Nektek világos.
Majd megmondjátok.Szóval Ő a lakóm:
Kép

Az egyik keze vasárnapi tévénéző pózban a feje alá hajtva, a másikkal csápol..és az orra ugyebár jól látható...uram reakciója:Hja, az anya már biztos.. :D . :D Istenem már két centi a fejecskéje is...áá, megint bőgés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.09.29 08:28-kor.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Jaj, de furcsa érzés így együtt látni Violával.... :cry:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Tünci, nagyon édes a kis tévénézősöd! :wink: Jajj, én is tök elérzékenyültem...

Mancsa: nagyon jók a képek, gyönyörű a kis szülinapos, meg a bátyja is helyes nagyon. Az a mini munkáscucc, hát attól behalok. :lol: Hogy van Levi?

Császár: én végigvajúdtam (inkább vajúdgattam) 12 órát, ami minimális eredményt hozott, az előző császár miatt a doki inkább a műtűtet javasolta, bár várhattam volna reggelig, hátha lesz valami, de nem mertem kockáztatni.

Gégéé: napi egy alvás? Jajjaj, nemsokára nálunk is eljön, viszont ha kialakul a rend, tervezhetőbb lesz egy nap, mint a két alvással.

Anyany: de édes lehetett Zsófi, ahogy vigasztalt :) És nagyon ügyes is. :D

Szösz: jók a képek, annyira bírom Rékának ezt a huncut mosolyát. :D
Jó a holnap délelőtt, remélem, az időjárás nem szúr ki megint velünk. Maradjunk a Halesznál, aztán majd meglátjuk, hogy alakul. Valakinek van kedve csatlakozni?

Beze, csini lett a hajad. 8) Lexi is édes nagyon!

Megyek, Liliék usziznak ma is, megnézem őket, Nati addig mamizik majd.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Tünci de helyes a kép! kezecske, lábacska, fejecske jól látszik :lol: Matyinak a 12 hetes UH-s kép ki van rakva a szobájába egy pici keretbe, az lett a legjobb később csak pucsított és a fenekét meg a fütyköst mutogatta :oops: :lol:
Tünci majdnem felhívtalak az előbb, a piacon voltam és a turisoknál volt egy tök jó kismamagatya kb egy ezresért, csak varratott lehetett mert nem volt benne méretezés pontosan.
:wink:

Matyi még mindig kétszer alszik ha itthon vagyunk, ha megyünk valahova akkor bírja a kevés alvást, de aztán másnap itthon kipiheni magát :D

Anyany kitartás, mikor jöttök haza?

KépKép
winchi
 
 


Tünci!

nagyon szép a kistesó ;)

Katinka: igen...mindig csak szenvedés volt az alvás; nem volt fáradt...
így mondjuk az alvás előtti cselekmények naagy hisztiben zajlnaka, de majd nemsokára hozzászokik ő is....

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


na mizu már? írjatok!

Mit csináltok ebben a fostalicska időben?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


tologatjuk a talicskát, hogy összegyűjtsük a belevalót :lol:

Emma alszik, anya netezik a felállás? :lol:

Matyi is alszik elcsúsztunk a délelőtti alvással a piacozás miatt, meg amikor hidegfront jön óriásiakat tud durmolni :lol:

Ma túrógombóc volt a menü, holnap lehet hogy beszaladunk apával Fehérvárra délelőtt, úgyhogy agyalok hogy mit csináljak holnapra kaját....
Lehet hogy milánói lesz ha van hozzá sajtunk...

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Tünci, nagyon szép a picikéd. :wink:

Katinka, köszönjük szépen. :D

Gégéé, nálunk isteni idő van, voltunk sétálni, most meg alszik a tündérke.

A tanácsadást is letudtuk, egészen idáig bosszankodtam miatta. 8240 gramm és 72 centi Lexi. Túl keveset hízott, biztosan kevés a tejem. :evil: Ja, azért alszik az esti után 9 órát! :evil: Erőltessem a főzeléket, amit ha nem kér, és mégis adok többet, kihányja. :? Ha meg nem hízik eleget, ki kell vizsgálni, meg gyógyszerezni kell. Pedig tök egészséges, jó húsban van, és állandóan mozog, egész nap meg sem áll. Egy szumóbirkózót igazán nem akarok!!! :evil: :evil: :evil:

Nálunk már régóta egy alvás van, sőt, örülök, ha azt megtartja. :oops:

Winchi, én nagyon rövidlátó vagyok, ennek ellenére természetes úton szültem, miután konzultáltam szemésszel. Nem látta akadályát szerencsére, nem is látok rosszabbul. Borzasztóan féltem a műtéttől, a következőt is így szeretném szülni. Persze ha szükséges, akkor nincs mit tenni. Nálam szerencsére nem volt rá ok. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Fostalicska idő? Itt nálunk széles Alföldön szokás szerint száz ágra süt a nap!

Tünci, szép a kép!

Csütörtökön megyek az AFP vérvételre, szerintem már 6.-ra a labornál leszek, mert rohadtul sokan vannak és hát nehogy már előrehívja a várandósokat.
Azonfelül tök jó a sok krákogós, hapcizós beteg ember között ülni két órát is akár, hasznos.....

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tüncikém
Neked erre a védőoltásra mondott valamit a dokid? Én akartam kérdezni, de elfelejtettem, a tv-ből viszont csak ez ömlik, hogy mától lehet és mi veszélyeztetettek vagyunk. Most akkor mi van?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Betti pont azon morogtam ma, hogy szajkózzák milyen veszélyeztetettek a kismamák ma meg közlik, hogy igen lehet oltani csak éppen a kismamákkal nem kisérleteztek, ki tudja mi lesz az eredmény, én ha kismama lennék sem adatnám be ne rajtam próbálkozzanak :evil:

Nekem 6,5esre mérték a szemem és pont az a határérték így a szemész nem ajánlotta a természetes szülést. Nehéz volt elfogadnom de félidőnél kiderült volt rá időm.

KépKép
winchi
 
 


Lexit kivizsgáltatni meg gyógyszerezni???? Anyám a te védőnődet össze lehetne kötni Szöszékével :twisted:
A képek alapján Lexi kicsattan az egészségtől, pont jó husis baba :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!

Hű de sokat írtatok már megint. Alig tudlak követni benneteket.

Dorka megint lebetegedett, tegnap már rekedt volt, most gyorsan reggel bevittem a dokihoz. Hát a torka már megint. Kapott sumamed-et. Remélem hamar helyre jön. Most megint alig akar enni, de legalább nem lázas.
Nemsokára oltást is kapunk, kettőt, ha helyrejön.

tünci: csodálatos ez a kép. Nagyon cukifalat a kis pocilakód. Megkönnyeztem én is. De nem pityergünk ám!!!! De jó, mostmár te is tudod őt mutogatni nekünk. Én úgy szerettem mindig nézegetni az uh-s felvételeket. Nekünk volt egy 4D-s amin vigyorgott, mindjárt megkeresem neked. Örülök, hogy rendben vagytok.

mancsa: Dorcsinak így utólag is Nagyon Boldog Születésnapot. Látom, nagyon örült a tortának, szupik a játékok, és a játszótér is. Na, meg az a csodás fülbevaló.... Nagyon tündéri mindkét gyerkőc. Puszi nekik. Kutyik is édesek. Milyen fajták? Kopók, vagy Basset Hound? Látom Levi imádja őket...

szosz: Réka nagyon édes a képeken, és te is csini vagy. Örülök, hogy jó volt a nyaralás, és jó időt fogtatok ki.

Beze: ezt a hülyeséget. De durva. Hát szerintem tök jól néz ki Lexi, és pont most van abban a korban, amikor nem híznak olyan sokat, mert kúszik, mászik, lemozogja. Nekem pont ilyenkor mondta a védőnőm, hogy ne izguljak, most nem fog olyan ütemben hízni. Ne idegesítsd magad rajta, és ne hagyd, hogy ilyen hülyeségekkel tömjenek. Csak akkor szokták a gyerekeket kivizsgálni, ha stagnál a súlya, vagy visszaesik. Grrrr

betti: szorítás megy neked csütörtökre. Vigyázz magatokra. Moss jól kezet, ha végeztél a sok krákogós között.
Oltás, hát nem is tudom, hogy mit tennék, beadatnám-e vagy sem. Nem tudom mivel tesz jobbat az ember...

Lara: jövő csütörtök 17.15-re megyek Csaba bácsihoz, viszem anyósomat is. Már végre rászánta magát, hogy eljöjjön.

Tüncinek:

Kép
Kép

Tyű, de régen is volt már. Nah, megkönnyeztem megint. Emlékeszem milyen büszkén mutogattam mindenkinek.
Tényleg ti is terveztek 4D ultrahangot???

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


winchi: jajj, hát drága kis vejem, egyem a kis szívét. Olyan édes azzal a tölcsérrel. Olyan vagány kispasi. :) Imádnivaló.

Fakopács honlap állatira jó. Szerintem fogok én is rendelni ezt-azt. Köszönjük naspi!!!!

beze: jó lett a hajad. Csini vagy!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép Kicsi fiú Kép 12 hetesen [/img]

Betti
Kép
betti0412
 
 


Ugye nem baj, hogy én is tettem képet?

Betti
Kép
betti0412
 
 


szülés: hát nálunk is benne volt a pakliban a császár, kicsi fehérje volt a vizeletben, és féltek a toxémiától, na meg nekem gyerekkoromban volt egy autóbalesetem, aminek következtében medencecsont törésem volt, úgyhogy félő volt, hogy nem tudom majd megszülni, nem tágulok (nem is nagyon tágultam), de azért szerencsére sikerült természetes úton megszülni. Féltem is nagyon a császártól, de ha muszáj lett volna, akkor is mindent a babáért. Otthon szülést én is állati nagy felelőtlenségnek tartom. Szegény mamám mikor megtudta, hogy babánk lesz egyből mondta, hogy ugye nem akarok otthon szülni. Mondtam neki, hogy ááááá dehogy meg se fordult a fejemben ilyesmi.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


betti: dehogy baj! Örülünk neki. Nagyon édes a kis kukacos is. Jajjh, már lányok, itt megríkattok engem.... hüpp, hüpp. De oandeoan nagggyyyonjóóóóóóóóóó nézegetni a pici mazsolákat!!! Puszi nektek is!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


milyen szépen látszik mindene a kis csöppentyűnek. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Bocsánat a 12. hetes 10 hetesen készült, mert a dokim azt mondta, ha már jöttem megcsinálja a nuha szürést is, ha nem túl pici.
Mikor kezembe adta a képet, az jutott sok minden más között eszembe, hogy ilyenkor még ha azt mondom, hogy nem akarom el lehet vetetni...dehát már kész ember! 10 hetesen. Látszik a füle is! Hát hogyan?
Ne értsetek félre, nem akarok senkit bírálni, a döntések mögé nehéz belátni, de így látva, mekkora volt már akkor, hát nem is tudom.

Betti
Kép
betti0412
 
 


most jól lesokkoltam magam
a másik topikot olvastam.
annyira aggódom a hugomért. 16hetes. iskolában dolgozik. ha elkapja az influenzát...
nálunk nagyon sok tragédia volt. anyum, mamám, keresztanyám, én is... nem akarom, hogy a hugom is beálljon a sorba...
Vendég
 


holnap megyünk HAZA!!!
anyóst megfojtom addig. majd küldtk reszelőt? :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.29 13:26-kor.
Vendég
 


Otthon én sem vállalnám a szülést. Van igaz egy csábító előnye, a nyugalom, a saját környezet, a zavartalanság, de a mérleg másik fele sokkal nagyobb erőként esik latba, a biztonság. Az pedig otthon nincs.
Sokkal jobban félnék a kockázatoktól és ha tele vagyok félelemmel én el sem tudom magam engedni.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Anyany: mit olvastál? Na nem parázni ám!!!!! Szegénykém, már megint anyóshoz mentek? Remélem nem lesz zűr, nem akaszt ki nagyon. Arrafelé milyen az idő?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


fúj aszél, napsütés, nagyon jó idő van 25fok kb
Vendég
 


betti: ti is tervezek 4D-uh-t? Nekem életem egyik legszebb élménye volt, az alsó kép volt az első, amit megláttam az arcocskájáról. Csodálatos.
Igen, én sem tudnék lemondani róla, főleg, ha már megláttam, micsoda kis tökéletes emberke.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


anyany: de jó, itt meg fosi, hűvös, szeles, nem süt a nap. Kicsit borongós is a kedvem miatta...Zsófi örül a szabadságnak, mi? :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


anyósnál nincs sok leehtőség, de anyumnál egész nap szaladt. élvezte a nagy házat, az udvart, az utcát is.
meg nyaggatta a cicákat.
Vendég
 


:):) Édi lehetett. Meddig lesztek anyósnál? Kaptál már visszajelzést a szakdolidról?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


beérkezett, 6ezret fizetek, késedelemért, védhetek decemberben.
Vendég
 


Betti: nagyon szép a babócaszamócád :D

Otthonszülés: hmmmm a szülés nagy részében nekem rohadt mindegy volt hol vagyok...lehettem volna egy hajón is :D

amúgy engem is megnyugtatott, hogy kórházban vagyok, nekem így volt természetes.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


anyany: én azért voltam az elejétől veszélyeztetett, mert iskolában dolgoztam...napi 300 gyerek lehel az arcodba...az immunrendszered meg nullán...
jahm, és többet kaptam táppénzen, mint rendes fizun...

amúgy küldök reszelőt szívesen

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Betti de jó képek köszönöm, hogy te is megosztod velünk!!!! :wink:

Ancsi Dorkának jobbulást! Valami immunerősítőt nem gondoltál adni neki? Én is most gondolkozok, hogy mit adjak a télen Matyinak

Anyany én küldök reszelőt szívesen, csak mond meg mibe süssem bele? :lol: :wink:
Kitartás!!!!

KépKép
winchi
 
 


Anyany, hajlandó vagyok sütibe belesütni a reszelőt, de szívesen elraboljuk az anyósodat is! :wink:
Jaj, de vacak lehet, ha muszáj tartani a kapcsolatot, mikor nem szeretitek egymást...én se vagyok oda az anyósért, de mondjuk a párom nagyon nem is engedi, hogy két szónál többet váltson velem az anyja..vigyáz rám, ha nagyritkán együtt a család. :D A párom sincs jó kapcsolatban vele, illetve nem szerette sosem Őt az anyukája, így nem nehéz..

Winchi, az jó erős dioptria, de akkor kontaktlencsét hordasz, vagy mi?Én azt hittem ,hogy akinek ilyen erős kell, az nem lát csak egy-két méterre, de TE simán elvoltál velünk..A kolleganómnek 4-5-ös volt a szeme és azt mondta, ha leveszi a szemüveget, akkor egy méterről már csak a hangomról ismer fel... :shock: hála égnek nekem még "hibátlan" a látásom, nálunk inkább a családban a zöldhályog öröklődik későbbi korban.

Gégéé, hajón szülni! :lol: Szerintem azért a kórházban sem nyektetik agyon az embert..emiatt nem értek egyet az otthonszüléssel ha csak ez a kívánság, lehet találni olyan szülészetet, meg orvost..és akkor biztonság is van, meg meghittség is van.sajnos láttam nagyon sok szülést..ha vkinél rendben megy minden,békén hagyják. volt ,hogy a vajúdóban együtt feküdtünk egy lánnyal ,este csináltak neki nst-t, minden ok, aztán lekapcsolták a villanyt, mondták neki ,ohgy szóljon, ha kell vmi, hajnaltájt megnézik ,hogy áll..pihenjen, sétáljon,amit akar..a kutya se zaklatta.Hajnalban szólt, hogy hívják már vkit, mert nyomnia kell.addig hangja se volt.Jöttek, megnézték, öt perc múlva hozták a babát. :shock:
Na ez kicsit zavaros lett ,de értitek.

Betti, nekem a háziorvosom, infektológus éppenséggel.Kérdeztem az influenzáról.Egyrész már betöltöttük azt a kort, ami előtt árthatna a vírus.Másrészt, ha elkapjuk a lázcsillapítás a fontos, meg a folyadékpótlás..az oltást nem ajánlja, mosolyogva mondta, hogy nem ,nem...Azt mnodta kerüljem a zsúfolt helyeket, ne fogadjak beteg látogatót, szedem a vitamint, figyelek a higiéniára, ez a legtöbb, amit tehetek.
A képek de jók.Jobb minőségűek.Az alsó az 4d-s, nem?Olyan szép!!!!
Úgy tervezzük, hogy a 18.héten (betöltött 17)mennénk 4d-re, magánba, majd még eldöntjük hová.A dokim a 18 heti szűrést ,betöltött 19 hétnél szereti csinálni ,tehát addigra már eltelne két hét, mert túl sűrűn sem akarom.Aztán mégegyszer vmikor a 26-28. hét körül, akkor már a képek miatt.
Sajnos Violáról nem tudtak jó 4 d képet csinálni, mert belefúrta az arcát a méhlepénybe végig.

Na, szájmenésem van.... 8)

Ja és csinált a párom pocakképeket rólam és megdöbbentem..amúgy ne mtűnik fel ,hogy volna hasam, de így...azta, hát igencsak van.Betti, muti a Tied, :lol: illetve ha van vkinek 12 hetes, megmutatná???
Olyan jó ,hogy Ti is előveszitek az emlékeket, képeket, nekem nagyon tetszik!!!!!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tünci te nem rakod fel a pocifotót? :wink:

KépKép
winchi
 
 


Tüncikém én még nem csináltam képet, erről a terhességről. úgyhogy már csak egy 16 heteset tudok neked mutogatni, ha csinálok, de még az sem biztos.
Márciusiban vannak fent képek már korábbról is, azt hiszem.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Nálunk a doki mindig átkapcsolja 4d-be, kérés nélkül is, de legutóbb annyira nem látszott semmi belőle, hogy nem nyomtatott képet, mert nem lett volna jó. Egyébként mindig kettőt ad.
Egy hónap múlva kellene menni, de én okt 10-re is kikönyörögtem egy gyors láthatást, rendes volt, azt mondta, azért majd nem kell fizetni.
:shock: Magánklinika.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Winchi, ezt nem, ez égőőő..majd még várok pár hetet és azt mondom ,hogy aznapi!!! :D

Az én dokimnak a magánban nincs 4d és amúgy sem a legtutibb gép, de azért uh.
tünci28
 
 
 


Köszönöm a nyugtató szavakat, arra jutottam, hogy leejtem az egészet, az a lényeg, hogy egészséges. Gyógyszerezni, tápszerezni úgyse fogom! :evil:

Winchi, az a szomorú, hogy ezt az orvos mondta, nem a védőnő. Ő majdnem azt mondta, hogy ne törődjek vele. Hát nem is fogok!!!
Az én szemem is ennyire rossz. De nem látok rosszabbul a szülés óta.

Otthon én se szülnék semmi pénzért!

Ancsi, köszönjük a dicséretet. Dorkának jobbulást!

Tünci, 12 hetesen nekem még alig volt pocim, sőt, 15 hetesen is picike... Alig vártam, hogy nőjön. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jaj, egyszer lenne már nekem is akkora, hogy ne férjek tőle....

Betti
Kép
betti0412
 
 


bettikém januárban visszaidézem neked ezt a sort :)

Szülés:
lehet én túl sok gázt szívtam, de nem nagyon foglalkoztam azzal, hol vagyok, vagy ilyenek...egyszercsak azt vettem észre, hogy kb 10en állnak körülöttem...
én otthon csak jobban elhagynám magam sztem. a kórházban fegyelmeztem magam (leszámítva a varrást)

amúgy nekem is már a 12. héten nagy hasam volt...el sem tudtam volna titkolni...amúgy meg nekem most is nagy hasam van....reggel király...de eszek egy műzliszeletet, és máris úgy nézek ki, mint húsz hetesen...a hasizmaim megrenyhültek, vagy ilyesmi...

nekem nincsenek ezen a gépen régi képeim, de visszamegyek a fórumban, hátha raktam fel, bár szerintem nem...

na telefonálok, majd jövök

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jaj, de jó, uh-s képek!!!
Olyan jó, hogy itt vagytok Betti, Tünci, úgy izgulunk értetek, meg nosztalgiázunk, legalábbis én folyton.
Kerestem pocakképet, de nem rakom fel, mert iszonyú csíkos voltam, kb mint 2 zebra. 12 hetes nincs is.
Egyet megmutizok, itt 1 hónappal szülés előtt voltam, képzelhetitek mekkora voltam még utána. :oops:
Kép

Katinka: sajnos Levi még mindig nagyon köhög. Más baja nincs, de ez elég makacsnak látszik. Lili hova jár úszni? Levit is szeretnénk vinni.

Beze: védőnő :evil: Lexi úgy jó, ahogy van!!!

Winchi: köszi az ötletet, holnap túrógombóc lesz. :wink:

Ancsi: 2 kutya beagle, tök jó fejek, Levi tényleg imádja. Köszi a köszöntést, Dorkádnak meg jobbulást, gyógypuszit küldünk.

Gégéé: enyém leány is már kb 2 hónapja 1x alszik nappal, pár nap alatt megszokta.

Anyany: hát meg vagy áldva anyósoddal az tuti, de holnap már jöttök is haza, ha meg tényleg megfojtod viszünk reszelőt, aztán jól eladjuk a házát...
Hugod miért dolgozik még? Engem is rögtön táppénzre küldtek, mivel gyerekközösségbe jártam.

Jaj, még ezt gyorsan le kell írnom, eszembe jutott Tünci történetétől: mikor Levivel vajúdtam apával a szülőszobán, a szomszéd szülőszobába jött egy nő, 10 percig üvöltött, aztán gyereksírás hallatszott.
:shock: :shock: :shock: kb így néztünk apával, hogy ez most mi volt. Aztán mesélte a doki, hogy beesett egy nő a férjével és úgy vágták le róla a nadrágot, mert nem volt ideje levetkőzni sem, már nyomott kint.
Vendég
 


Tünci: Nekem Levivel is óriási pocakom volt, de Dorcsinál még nagyobb, sőt sokkal előbb kezdett látszani. Levinél kb a 4. hónapban látszódott, Dorcsinál már a 3.-ban úgy néztem ki, mint aki a felénél jár.

Gégéé: az én hasam reggel is nagy, most már nagyon zavar, nemegyszer gratuláltak, hogy jön a harmadik. Az első után azért szépen visszahúzódott, de most nem. Lóg és nagy és utálom.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?