Új privát üzeneted érkezett!

Nita jó,hogy újra itt vagy.Gyors felépülést kívánok Neked. Jó a szüléstörténeted ,nagyon ügyes voltál.Lassan vissza áll a hangulatod is a régibe és akkor sokkal jobb lesz nyugi.Most még nagyon kivagy fáradva és azért biztosan nem egyszerű 2 gyerkőccel.amikor csak tudsz gyere ha jólesik panaszkodj,vagy mesélj vagy csak úgy írjál valamit.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nita!De jó,hogy írtál!És leírtad a szülésedet! :)
Elhiszem,hogy fájt,de a lényeg,hogy azért hamar meglett Barnus! :wink: Ügyi csaj vagy! És fel a fejjel,hamar összeszeded magad az biztos! Kitartás!!!! :) :wink: :wink:

Anyabébi!Aranygaluskát kérnék vaníliasodóval!!!! :P :P Köszike!!!! :oops: :oops: :wink:

Kicsike,Eszti!Én nem vagyok oda az almáért,meg savat is csinál nekem rendesen,de ez a kép,az almikról:..Hát! :roll: :roll:
Összefutott a nyál a számba! :wink: :wink:

Meg én is ennék valami édességet,de fogalmam sincs,hogy mit! :roll: :roll: :shock: :shock: Ebéd előtt már benyomtam egy giga túrórudit! :oops: :oops: De meg se kottyant! :oops:

Screen!Hát szép kilátások a dokiddal kapcsolatban! :? :roll:
Lehet a szülésznő lesz ott végig Veled,nem a dokid! :roll: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Összedobtam gyorsan egy kis lecsót, ettünk és lepihentünk egy kicsit.
Most meg lemegyek a dokinénimhez, kell felíratnom algopyrint, mert Apának nagyon fáj a feje. Lehet, hogy lebetegszik a végén, mert nagyon nyűgös is. :( :( :(
bobóbaba
 
 

 
 

hahó!

Nita, még egyszer gratula, nagyon ügyesek voltatok. A tejci a mellcsatorna gyulladástól apadt el? De azért ne legyél elkeseredve, hátha a gyulladás után újra tudtok szopizni.

De én ettől a relatíve részletes leírástól még inkább bepánikoltam...szóval szülésre most nem gondolok inkább :? :roll: :? :roll:

Szisz, exet a férjem csak hírből ismerte. Nem forróváltás volt közöttük, eltelt jónéhány hónap, amire az új szerelem rám talált :roll: Sokáig voltunk együtt, a legtartósabb kapcsolat volt az életemben, mármint ha a 3 év annak számít...de ő is építette a vállalkozását, én is éjjel-nappal dolgoztam, végül a kapcsolatunk sehová sem tartott, így barátként váltunk el. Ő volt az első skorpió pasi az életemben, kíváncsi vagyok, hogy a pici fiam mennyivel lesz másabb :) Egyébként az én uram is nagyon féltékeny a múltamra...

Screen, választott dokit nem lehet elérni??? Az korrekt...

Leolvasztottam a hűtőt, a derekam majd leszakad...szóval irány a hintaszék!

Kép
kkia
 
 


Ja,aludtam kb 1 órácskát.Erre csengetnek.Kinézek az ablakon,senkit nem láttam.Később kimegyek,látom a postás volt.Így járt! :roll: Ha kinézek az ablakon és nem látom ki csenget,én biz nem engedem be! :roll: :wink:
És megjött a babamamatudakozo-s kártyám!Király,mindjárt szülök,meg már mindene megvan a picinek!Kb 3 hónapja rendeltem... :x Nem siették el! :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


MrsParis, cseszd meg a pizsipartyd! :P Nekem fáj a derekam… Pedig úgy meg pizsipartyznám a kedvesem… :lol:

Kicsike, sajnos a rokont nem lehet úgy választani, mint a barátot…
Szerencsére nálunk most jó a helyzet, már ami az öcsémet illeti. Mert régen a sógornőm nagyon undok volt velem és ez nem volt jó hatással a tesómmal való kapcsolatomra. De én türelmesen kivártam, míg elmúlik az agybaj és most megint minden a régi. Az öcsém lassan naponta hív, hogy mi van velem. Úgy fest, hogy jelentenem kell majd napi szinten, hogy minden oké még. :D

Anyabébi, nagyon szép kissrác a fiad. :)

Bobó, ennyire még Yoda sem csúnya… ;) :lol: De cuki! :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe, a pizsipartyt miért gátolja a derékfájás??? Direkt jó arra is :D
Vendég
 


Sziasztok!

Na én punnyadtam. Semmi erőm, türelmem semmihez sem az ég egyadta világon.. Se nem mostam, se nem takarítottam, se nem főztem. Egyedüli teljesítményem ma az volt, hogy elvittem Vivit oviba. :oops: Húha mi? Tegnap sem főztem, csak fánkot sütöttem. A gyerekeknek jó napjuk volt. Egész nap sütiztek.. :oops: Nagymamám is sütött, de ő almás piskótát ( nagyon egyszerű és isteni ), meg túróspogit. Na ma reggelire a maradék fánkot betoltuk Larával, aztán megettem egy fél tányér almás sütit, meg 5 db pogit. Ja utána meg 2 szelet májkrémes kenyeret. Mindezt kb 3 óra alatt :roll: Aztán aludtunk Larával, most keltünk fel, és megyek Viviért az oviba. Aztán megerőltetem magam és csinálok sajtostejfölös tésztát.

Szülés előti étvágytalanság. Hát Larával nem tudok nyilatkozni, mert indították, de Vivi spontán indult. Emlékeim szerint nem voltam étvágytalan. Sőt. Mielőtt ráeszméltem volna, hogy 5 perceseim vannak megettem 4 db 7days csokis croassant. :roll:

Nita: nagyon jó volt olvasni a szüléssztoridat! :D A mellgyulladásod remélem javulni fog mihamarabb! Azért meg ne stresszelj, hogy tápizod a babát. Milliók felnőttek tápszeren. :) Van szerető családja, ennyi bőven elég. Ha valami bánatod van gyere írd ki magadból!!!! Naaagy ölelés nektek!! Kép

mrsparis: nagyon szép a pocak! :D Jó nagy. :D És szép formás. :D

Na megeszem a kenyerem és húzok az oviba.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Holnapi front, lehet emiatt, lehet más miatt, de nekem fáj a derekam… Nagyon nem jó… :( 4-re megyek NST-re és UH-ra, megkérdezem a dokit, hogy mi a helyzet.

Táska, jéééééééééééééézusom, most pakolhatom át… :evil: Á, egy fenét, majd a párom turkál benne… Vettem már két üveg Gatorade-et is, hogy ne ásványvízen tengődjek, legyen némi sportital is, kell az energia…

Screen, hát ahogy most érzem magam, lehet hogy felhívlak, hogy én már szülök, húzzál bele :!: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Pattogó, mi van Veled? Téged is elért a dögrovás meg az antiszoc hangulat?
Ma rajtam is nagy zabálási kényszer van, most hoztam ide a kexes barackost is :oops: mondom én, nem marad reggelre. Szerintem meg bírnék enni egy lovat :lol:
Vendég
 


Ja, köszönöm a pocidicsiket!
Vendég
 


mrsparis: Mondjuk antiszoc nem vagyok, csak úgy szimplán nyomi vagyok. Ez a front kicsinál. Felhívott a sógornőm ( ő 19 hetes ), és panaszkodtunk kicsit egymásnak. :D Azt mondja, már attól is bőg, ha fúj a szél.. :lol: :lol: Szegénykém. Ráadásul neki 2 kamasz gyereke van, meg egy kiskamasza. Nem irígylem na. Szóval ma mindenki nyomi. Remélem holnaptól azért jobb lesz.
Ja és nem kell mennem Viviért, mert apa hozza el. :D Hurrá. Hazajönnek és mehetek el vásárolni, mert azt viszont muszály... :twisted:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Nita! Tök jó, hogy írtál, nagyon ügyesek voltatok! Mielőbbi felépülést és kilábalást a depiből! Küldök egy nagy- nagy ölelést! :)


Ginuska! Tündéri a babád!


Csajok! Voltam ma ctg-n (nekem az első), és nem azt mondtátok, hogy az alsó vonal sivatag? Nekem ugyanolyan rücskös lett mint a felső, az hogy lehet? Vagy mit jelent? Senki nem kommentálta, a dokival még azt se sikerült megbeszélni, h mikor megyek legközelebb :?
A babcim végig rugdalózott, amikor rajtam volt a gép, amitől tök nagy hangja lett, a szülésznőnek le kellett halkítania, mert zengett tőle a folyosó :D

chardonnay
 
 


Eszti,
megnéztem a pocifotókat, NAGYON jól néz ki. És abszolút csak hasad van, semmit nem híztál. Iriiiiiiigy vagyok de naon :lol: :lol:

Vcsibe, hajrá!!
Te nem a koriba jársz NST-re? (amúgy még mindig nem tom, mi a különbség CTG és NST között... :oops: , de már úgy látom, h hüjén szülök meg..)

Kkia,
na nehogy aszidd, h én vagyok itt a lokál híró, be vagyok stájszolva én is rendesen a szüléstől, csak inkább úgy vagyok vele, h természetesen induljon, mintsem, h indítsák...

ledőltem szusszanni, de folyamatosan feszeget a hasam alja..

Szilveeaa, Őzi, Jovana,
megvagytok méééééég?
Ellenőrzöm ám a sor elejét!!!!

Kép
screen
 
 


Char,
az alsó vonal jelzi a méhösszehúzódásokat (azaz a 'fájásokat').
Ha sivatag, mint pl nekem ma reggel, az azt jelenti, h nincs összehúzódás.
Ha rücskös :D , akkor van.
De asszem Pattogó mondta, h az a jó, ha olyan, mint az elefánt háta. Tehát nem kiugrik, hanem szépen görbül :shock:
dehát neked még tengernyi időd van!

Kép
screen
 
 


Screen, én nem tudom hogy van ez, de fényképen mindenki úgy látja, mintha CSAK hasam lenne, pedig hidd el nem így van. Mindenestül van rajtam 13 kiló :oops: és amikor terhes lettem sem voltam épp versenysúlyomnál, úgyhogy lesz mit lefogyni :roll: de annak örülök, hogy jó a "fényképtestem" :lol: :lol: :lol:
Na akkor, hogy ne hülyén szülj meg:
A CTG a kardiotokográf rövidítése, mely egy olyan speciális műszer, amivel a magzat szívműködése és a méh aktivitása egyszerre figyelhető és mindezt egy papírszalagra rögzíti. A regisztrált szívműködés folyamatos görbeként látható (felső vonal), melynek változásából következtethetünk a magzat állapotára. Ehhez figyelembe kell venni még a méhtevékenység görbéjét is (alsó vonal). Ha rögzítjük a vizsgálat alatti magzatmozgásokat is, újabb információt nyerhetünk.
A CTG vizsgálat a 20. héttől bármikor elvégezhető, azonban a terhesgondozás során csak a 36. héttől kezdve NST formában hetente, majd a terminus után 2 naponta javasolt, valamint a vajúdás, szülés alatt végig rögzítésre kerül.

Az NST egy nyugalmi állapotban végzett CTG vizsgálat, mely során a magzat mozgásait is rögzítjük. Ezt a kismama egy nyomógomb segítségével jelzi a készüléknek. Az eredmény háromféle lehet:
Reaktív : a görbe jó, a magzat aktív és a magzatmozgásokra a görbe rövid ideig tartó emelkedéseket mutat (akcelerál)
Suspect : azaz gyanús. Kisebb eltérések láthatók a görbén, melyek nem egyértelműen kórosak. Néha csak az a magyarázat, hogy a magzat alszik, inaktív. Ilyenkor 30-60 perc múlva ismétlés szükséges.
Nem reaktív : a görbe kóros jeleket mutat (120/perc alatti tartós szívfrekvencia, beszűkült görbe, süllyedések -decelerációk stb.). További vizsgálat szükséges, mivel oxigénhiányos állapot fenyeget.
Vendég
 


Ezeket muszáj ide feltennem, olyan szépek:
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


köszi Eszti!!!!!!! :D
és tényleg olyan szépek!!!! 8)

Kép
screen
 
 


Gnemoni, Barnabás
Boldog szülinapot!

Édi
Sok szeretettel gratulálok Zsombor születéséhez!

Sünci
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!

Gina baba gyönyörű :lol:

Pattogó
Ismételni tudom, nagyon szép Lara :lol:
És a pózok... :roll:

Nita
Jobbulást! A tápszerezést meg ne éld meg tragédiaként :wink:
Vendég
 


char: Azért lett rücskös az alsó vonalad, mert mozgott skoat a baba. Valamennyi méhösszehúzódást így produkált, de ez sem jósló, sem rendes fájás nem volt. :D

Épp jégkrémet zabálok. Asszem ez már a vég.. :roll: :lol: Ja és apa azt mondta, hogy az oviban felpezsdültek az ovónők, mikor meglátták, hogy ő ment Viviért. Rögtön nekiestek, hogy szülök éppen? Azért nem mentem a gyerekért? ( mert ugye nem szóltam előre. ). Komolyan. Hiába mondom mindenkinek, hogy még egy hónapom hátra van.. Báááááááááááááááááááááááááár újra végigolvasva a mérleg babákat, lehet a két izgága csajszi után "rámférne" egy nyugis kölök. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja és köszi a Lara dicsiket. :D Imádom az összes lányomat. Mindegyiket másért. :D Az álló alvása az pont tegnapi kép. Egy 40 percet aludt így fennakadva a kanapén nyitott szemmel, aztán lecsúszott. Hátravittem az ágyra és még egy fél órát ráhúzott. :lol: Érdekes, mert Vivi csak és kizárólag ágyban képes elaludni ( olyan, mint én ) Lara meg bárhol, bármilyen pózban ( mint az apja ). :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, nincs olyan szerencséd, Neked a mérleg gyereked is izgága lenne :lol:

Fotóztam párat, hogy nekünk milyen gönceink vannak:
Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


mrsparis: de éédesek a ruhák. Majd rakok én is Bencus ruhatárából kedvenc darabokat. :D

Írtátok ki milyen ruhába öltözteti a gyereket. Borzalmasan szeretem a lábas rugikat. A két részesekkel csak az a bajom, hogy ha izegmozog a baba akkor alácsúszik, meggyűrődik, és nyomhatja. De amúgy lényegtelen miben van, ha jól érzi magát. :D

Találtam a szeptemberi babásoknál segítséget vackok igényléséhez hátha segít. :)

Családi pótlék igénylést és az anyaságit a MÁKhoz kell leadni, TGYÁSt munkáltatóhoz (ha kifizetőhely).
Ami kell:

Anyasági:
Az igénylő

- természetes személyazonosító adataira vonatkozó érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány vagy kártya típusú gépjárművezetői engedély vagy útlevél másolata,
- lakcímről szóló hatósági igazolvány másolata
- TAJ kártya másolata
A gyermek/ikergyermek (aki/k után az anyasági támogatást igénylik)
- születési anyakönyvi kivonatának másolata
- TAJ kártyájának másolata.
Az igénybejelentéshez csatolandó még:
- terhesgondozást végző orvos által kiadott igazolás a terhesgondozáson való részvétel számáról (kórházban adták, rá is van írva, hogy az anyasági támogatáshoz)

CSP:
Az igénylő

- természetes személyazonosító adataira vonatkozó érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány vagy kártya típusú gépjárművezetői engedély vagy útlevél másolata,
- lakcímről szóló hatósági igazolvány másolata
- TAJ kártya másolata.
A gyermek (aki után a családi pótlékot igénylik)
- születési anyakönyvi kivonatának másolata
- TAJ kártyájának másolata

TGYÁS:
Az igénylő

- személyazonosító igazolványa és lakcímnyilvántartó kártyája
- adóazonosító kártyája
- TAJ kártyája
A gyermek
- eredeti születési anyakönyvi kivonata
- gyermek TAJ- kártyája
A szülést igazoló kórházi igazolást: ez egy másik papír a kórházból, amin az van, hogy hány napot voltál bent.
(Itt még vannak több is, attól függően, hogy ki milyen munkaviszonyban állt, változtatott-e állást, stb. ezt meg kell nézni konkrétan).

Ezért az ügyintézésekhez le kell másolni mindent, a MÁK csak másolatot kér, kivéve az orvosi igazolást (az eredeti legyen), TGYÁShoz viszont eredeti szül. kiv. kell. Gyerek TAJ kártyája nélkül nem lehet intézni semmit, azt meg kell várni.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mrsparis írta:Rita, amúgy tulajdonképpen nem is a személyesség miatt kérdeztem, hogy miért szedted le a képet, hanem mert -lehet hülye vagyok- de mindig úgy érzem, mintha nem lennél megelégedve Magaddal, miközben tök szép vagy!


mindjárt jövök olvasok csak Esztinek gyorsban visszaírok :D - szóval drága tündér vagy, tényleg hogy "leszépeztél" :lol: de nem vagyok magammal megelégedve az igaz, mindíg is mániákusan kerestem - és találtam - a hibákat magamon ... a súlyomra amúgy is ultra érzékeny vagyok ami ugye hát most aztán elszállt mint a győzelmi zászló ...
nekem ez a defektem :? :D de ez van...
DE NEM ezért szedtem le a képet hanem eszembe jutott hogy többen mondták a képekkel való visszaélést meg ez meg az ...
aztán inkább átraktam, a gmail elvileg azért csak "zártabb"


R

Kép
zsrit
 
 


Gnemoni, az én bokám már jócskán vizesedik néhány hete. És nekem úgy fáj, mintha kibicsaklott volna. Semmi nem használ rá. (annyira azért nem csúnya, mint a tied)

Kkia, jó hogy ilyen rendes az exed, nem volt semmi negatív a találkozásból. :)
Sok volt pasimmal vagyok jóban (a legutolsó segített nekünk most a szigetelésnél), de az, akit csak az exemnek hívok, talán nem is köszönne. (persze vittem a lakást, a tévét, a mosógépet :lol: mivel az enyém is volt)

Sztrecsi, a magyar egészségügy messze nem olyan szánalmas, mint tegnap volt a Naplóban. Csak szeretik a legrondább részeket mutogatni, hogy jöjjön a támogatás. Valahova ott is elfolyik a pénz… Itt is pont annyit lopnak, mint bárhol másutt. Csak ez nekünk fáj. No meg az összehasonlítás… Persze hogy van jobb, de ugyanúgy van rosszabb is.

Screen, tankolsz? Legyen bőven energia? :lol:
Én NST-re ide járok a doki magánrendelésére. Nem kell kora hajnalban a kórházban lennem. :D

Nita, köszi a történetet. Én nem pánikoltam. Öröm hallani egy ismerőstől is, hogy kibírható. :D

MrsParis, a gólyás body nagyon ééééééééédes… :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Még vasalás előtt bekukk:

Annyira fánkoztatok a napokban,hogy addig mentem,míg végre találtam fánkot egy pékségben.Szuper volt!
Most meg belga csokit majszolgatok :)

Nita,sajnálom a mellgyulladást,de örülök,hogy végre jelentkeztél!Kitartást!
A Larás képeket nekem nem mutatta :evil: Meghülyült a gépem?

Till,engem is az foglalkoztat pillanatnyilag jobban,hogy ha akció van kire hagyjuk Pannit?Ha szerencsém van,akkor jövő héten szülök,mert akkor már jönnek a családtagok váltva.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Voltam dokinál. Előtte Nünüke jól érezhetően még lejjebb fészkelte magát. Direkt úgy mozgott, hogy lejjebb csússzon :!:
Szóval a pocim egyre lejjebb van és fáj a derekam, mint állat. Húzza a pocak, csak oldalt fekve múlik el.
Az NST-n minden oké volt.
UH:
Bpd: 94 mm
TAD: 95 mm
FL: 71 mm
A placenta homogén

A méhszájra annyit mondott, hogy kicsit megrövidült, de még nem nyílt ki. A jövő héten szeretné megnézni.
Szerinte 3600 gr lesz kb a baba (legalábbis remélem, hogy erre gondolt, és nem a jelenlegi értékre...)

És rákérdeztem, hogy nem nézné-e meg, nincs-e valami fertőzésem (gyanakszom), nehogy a baba megfertőződjön a szülésnél. Szóval jövő héten szerdán megyek a kórházba, ott majd jól megnéz. (ha még egyben leszünk)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ez a pénteki front nekem gyanús... :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Eszti,
ezek után ne szüljél mááá fiút :lol: :lol:

Vcsibe,
oszt még azéé az NST-ért is pízt kérnek?
Itt legalább ócsóér van és ma emberi időben mentem..
persze ha nincs választott szülésznő, akkor állhatsz sorban az alagsorban.. :x

Pattogó, köszi az infókat. Egyszerűen nem tudom annyiszor elolvasni, hogy fel is fogjam :lol:
majd szépen lassan sodródom az árral :D

vettem egy lipton piramisfilteres teát. Asszem Anyabébi dicsérte. Sikerült vagy egy órára benne hagyni a filtert, belekóstoltam és majd' kihánytam. Remélem csak azért, mert túl sokáig ázott... :P most megpróbálom újra.

Kép
screen
 
 


screen írta:Vcsibe,
oszt még azéé az NST-ért is pízt kérnek?
Itt legalább ócsóér van és ma emberi időben mentem..
persze ha nincs választott szülésznő, akkor állhatsz sorban az alagsorban.. :x

Of kórsz! Még szép. 5000 froncsi egy NST. De most inkább ez, mint az autókázás... Ahhoz semmi kedvem... :?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Gnemoni :)

lábad ultra durva!!!!!!!!
nem tudom hogy bírod egyáltalán ....
és most ezzel mi lesz? így marad a végéig??

Nita :)

nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetet!!!
és jó hogy "megjöttél" - ahogy írták a többiek is, csatlakozom, gyere bármikor, ha bánatod van legalább kiírod magadból --- mi itt vagyunk!! :D

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok lányok!!

de jó, hogy Ti ilyen sokat tudtok lenni....én tényleg lopom a perceket és amikor feljövök az internetre csak ide jövök, hozzátok!!!! (pedig megkellene írnom pár mail-t is a családomnak, barátaimnak)Mindíg kimaradok a jó kis dumcsizásokból!!!!!

Nita: nagyon köszönjük a szülési történetedet, mégegyszer Nagy Gratula a kisfiadhoz és jobbulást kívánok Neked!!!!!!!!!!!! ahogyan a többiek is írták: ne törjön le ennyire, hogy nem tudsz szoptatni. Mára már a tápszerek is annyira jók!!! sok sok gyógypuszit küldök Neked!!!!!

Andi: Örülök, hogy néha néha hallunk felőled is!!!!

Lányok, ez a kajatéma.....én is állandóan éhes vagyok, de a cukor -diéta mellett lehetetlenség annyit/azt ennem amennyit/amit szeretnék. S az a barackos keksz, Eszti!!!!!!!!!!!! kinyírtál vele!!!!!!! :cry: :D
én is úgy hallottam, hogy a végén még fogynak is a kismamák, de úgy látszik ez általánosságban hülyeség. Inkább ilyenkor híznak a legtöbbet!!!! :D :D
mivel én nem tudok se fánkot, se csokit, se fagyit enni, ezért nemrég (miútán megmértem a cukromat) bevágtam egy tányér Special K-t tejjel (ami elvileg nem viszi fel a cukrot). Olyan jól esett és a kislányom is táncolt odabent örömében!!!
most meg már várom a következő kajálást!!! szenvedek!!!!!!!!

Szisz: én úgy érzem, hogy majdnem mindenki elöttem szül majd. még ha későbbre is vagytok kiírva, látod, hogy ez nem jelent semmit. De nem is számít, az a lényeg, hogy mindannyiunknak egészséges babája szülessen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti: nagyon szép a poci!!! majd ránézek a gmail-re is, ha még engedi az időm a többi fotót is megnézni!!!

Lehet, hogy ma Judy megszül?? persze vannak itt más jelöltek is mára ill.holnapra!!!

sok puszi Nektek!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Screen, fiú :shock: :shock: :shock: teázásodon jót röhögtem :lol: nálunk az NST időpontra van a kórházban.
Vendég
 


Móni :)

most megnéztem még egyszer a lábad de szerintem ez már nem vicc --- egy csomó oka lehet hogy ennyire vizes én azért iziben megmutatnám a dokinak (bár nem akarok beleszólni) --- és tudom hogy sz@r befeküdni de inkább az mint hogy valami gond legyen ...

R

Kép
zsrit
 
 


Betty, köszönöm, édi vagy! Barackosért Tőled is bocs :oops:
Vendég
 


Rita, a barátnőmnek tényleg az 5. hónaptól volt ilyen keze-lába, mint Mónié. És semmi baja nem volt a kényelmetlenségen kívül, komolyan! Csak nagyon durván néz ki! Az én barátnőm a 36-os lábára 39-es papucsot alig bírt felvenni...
Vendég
 


hú egyszerre mennyien írtunk!!

Gnemoni, tényleg nagyon bedagadtak a lábaid!!! szegénykém!!!!! nem is tudom mit csinálhatnál velük egy kis masszázson kívül valami hűsitő krémmel (direkt erre a célra, patikából), mert nekem sosem volt ilyen problémám. az egyedüli a cukrom de az éppen elég!!! :cry:

Pattogó: milyen cukik a Lara képek!!!! a pózok meg elképesztőek!!! :D :D :D Az én fiacskám "normális pózokat" ölt amikor alszik, csak éppen forog az ágyban-rengetegszer találom fordítva másnap reggel. ott ahol a feje kell, hogy legyen a lábacskái vannak...mint az apja!!!!

Csibe: gratula az eredményekhez!!! a 3600 g már nagyon szép súly a születéshez. Mi szerintem kb. 3000-3100g-al születünk.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Eszti: no problem a kekszért, csak már ehetnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaptam nemrég a férjem öccsétől, aki katona egy hatalmas nagy kekszes milkát (gondolhatjátok hogy örültem neki), s végül is a párom és a kisfiam majszolgatják esténként. Tartogattam én sokáig, de aztán gondoltam: egye fene, majd 3 hét múlva talán hoznak egy másikat, egyék meg nyugodtan. (igaz szívtam a fogamat rendesen!!! :D :D :D )

apósomék bort csináltak hétvégén és az egész környék bűzlik a musttól-tisztára el vagyok kábulva tőle mert itt ülök a dolgozószobában az ablak alatt és bejön a szag.....

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Képzeljétek gyomlálom az ismerőseimet az iWIWen, nem tudom mi jött rám, de törlöm a kapcsolatot az összes olyan felületes ismerősömmel, akik csak "foglalják a helyet" és még azon is gondolkoznom kell, ha meglátom a nevüket, hogy kik is ezek :roll: elég macerás meló, még csak a K betűnél járok, de már vagy 50 embert kitöröltem...
Vendég
 


Óóóóó az a Milka isteni! Nem bírtam volna végignézni, hogy más eszi meg :twisted:
Vendég
 


Ja, ma sem kötötték be a TV-t ezek a balfa**ok :evil: :evil: :evil: holnap reggel jönnek. Csak nem tudom hogy lesz, fél 8-ra mennem kell NST-re, 9-re be kell vinnem a férjemet dolgozni, de fél 9-re akarnak jönni. Viszont ha nem viszem el a férjemet, nem tudok terhesgondozásra menni kocsival, meg be is kellene vásárolnom, az meg autó nélkül lehetetlen...! És mindez az idióta szerelők miatt, akiknek apámnak kellett megmondania (egy cég) 90 km-ről, hogy mit hogy csináljanak :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

most csak gyorsba, mert képzeljétek mindjárt indulunk az emergencyre. :? :? Charlotte tegnap éjjel véreset pisilt, ma nem engedtem oviba, és ma is egyszer bepisilt (pedig nem szokott), és véres volt a bugyija, mintha megjött volna neki. :? :? szóval mindjárt indulunk, csak meg kellett várni Apát míg hazaér, mert egyedül nem mertem nekivágni az útnak...tiszta ideg vagyok, szerintem Alex is érzi, mert feszít rendesen. :? szurkoljatok nagyon!!!!!!!

Betty
persze, biztos, hogy értesíthetsz! :wink:


na megyünk is szóval drukkoljatokk!!! :roll:
Vendég
 


Na én lassan lépek, szerintem ma már nem leszek, holnap jövök az NST hírekkel valamikor!

Pusszantás!!!
Vendég
 


Eszti,
az iwiw-en én is szoktam időnként csinálni egy tabula rasa-t. :lol:
de mindig újrajelölnek...
:lol:

Kép
screen
 
 


Moncsi, remélem "csak" egy húgyúti gyulladás! Nekem mindig azt mondta az orvosom, hogy ha véres a pisi, az még a jobbik eset, mert akkor "csak" a húgycső van felmaródva és a vesét még nem érinti, úgyhogy drukkok ezerrel Charlotte-nak +++++++++++++++++++++
Vendég
 


jajjjj, Moncsi, drukkkok!!!
De nem lesz semmi baj, biztos felfázott!!!
Írjál mielőbb!

Kép
screen
 
 


Screen, nem fogok már boldog-boldogtalant visszajelölni. Mióta van ez az Ismerősök friss képei funkció, azóta gondolkoztam el rajta, hogy majdnem idegenek mit nézegetik az esküvői/kismama/4D UH meg egyéb képeimet...? Hát most ráérek gyomlálni a gazt :twisted: :lol:
Vendég
 


Na én tényleg el :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


Lányok, ezt most olvastam, meg kell osszam veletek:

Tanulságos történet....

Egyszer egy jól keresö apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves
kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is
vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt,
hogy milyen szerencsés családban él.

Egy egyszerü falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy
éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa
megkérdezte fiát.

-Nos, mit gondolsz erröl az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebböl?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk
van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák
árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi
udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül
láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog
családként élnek. Te és Anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig
látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.

Kép
kkia
 
 


Monica, szurkolok, hogy a lányodnak ne legyen komoly baja, csak egy gyorsan gyógyuló fertőzés!

Puszi a baglyoknak, én el! A párom ma hamar hazajött. :) :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
Kép
vcsibe
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: