Új privát üzeneted érkezett!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Boruska: hát a leírás tipikus leírás az 1-es kóddal rendelkező homo sapiensekre. Semmi extra, ha nem ő lenne a párod, akkor is ugyanezzel a problémával szembesülnél. Tehát ezen meg kell próbálni túllépni, és azt látni, hogy mitől jobb a te egyeded az átlagtól. Szerintem a fenti problémával minden nő szembesül. Anyukám nem adta fel, kereste a felnőtt gondolkodású érett férfiembert. Tartósan. A 4. házasság után 60 évesen adta fel.

Ez a linea negra nekem mindig is volt. Szőrből. :D Utáltam is a bikiniket. Most, hogy a babó itt van, elviszi a szőrnövekedésem. Nem nől, nem sűrű, lehet, hogy ezzel játszik, hogy behúzkodja?

Csuppancs: akkor most én mondom: pihenés fekve!

zarja

Az én férjem kivétel. Soha nem játszik. Na jó, pókerezik. De arra én tanítottam :-)
Vettem neki PS3-at karácsonyra. 1szer használta. Van hozzá drága játék, meg még drágább kormány. Ott porosodik a szekrényben. Mondjuk kicsi a lakás, hogy áthívja a haverokat. Ha elköltözünk, bűnbarlang lesz a lakásból! :-)
Viszont barkácsolásban verhetetlen. Mindent meg tud csinálni. Mindig kell valamit bütykölnie. Most épp pálinkafőzőt és csülöksütőt csinál. De volt, hogy sonkatartót, meg borospincét kreált... :oops:
Bezzeg itthon én cserélem az izzókat és én szerelem a műszaki cikkeket is. Sőt, ha lejön a parkettaszegő, jobb, ha nekilátok, mert ha rajta múlna... :lol: :lol:
Vendég

Eszter, igenis értettem. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát csajok szégyen vagy sem, én a linea nigra esetét gyakorlatilag már csak tükörből tudom megnézni (előző terhességben a hasam alján keletkezett striákat is csak a szülés után fedeztem fel). Nos, csík nincs, szőr van. Egyre több. Köldöktől lefelé mindenütt, nem csak a középvonalban.
Ma különben is extra nagynak érzem magam. Húzódik a hasam, nem is csináltam sok mindent. Viszont kipróbáltam a Nóri javasolta csőben sült zöldséges tésztát. Nagyon finom. Több hasonlót próbáltam már, de ez viszi a pálmát és fél óra + sütésidő alatt kész.
pammut

csajooooooooooook, mindjárt végzek, éljeeeeeeeeeeen :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

pammut, pontosan hogy néz ki ez a tészta?? 8)

Edit

Kép
ézsóné

Edit!
Az én tésztám nem jött be? :shock: :D
Mondjuk kicsit csípős, de nem vészes... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit!

Sztem más cuccal is jó, csak Bori brokkoli receptet keresett.
http://macikonyha.blogspot.com/2007/05/ ... tszta.html
Vendég

kakti: a fokhagymával jelenleg problémáim vannak :roll: :roll: jön róka koma sajna, erőset meg elvileg meg most nem szabad enni

Edit

Kép
ézsóné

Hát Csajok, én nagyon szégyellem magam, de nekem még időbe telik elfogadnom hogy pöcsösöm lesz megint és nem punszisom. Mi a f.t csináljak? Van valakinek valami ötlete? :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi Nóri a recept linkjét.
Edit Szóval ezt csináltam, csak cukkini helyett patisszont tettem bele (tök-tök) és nem csicsáztam, felkockáztam és egy kis vajban megsütöttem. Csak brokkolim volt és orsó durumtésztám. Valamint a sajt sima trappista. De szerintem finom. Ktc - Katica is hasonló receptet küldött, csak az még bolondítva van egy kis paradicsomlével (szerintem paradicsomot is lehet beletenni kockában) meg gépsonkával. Én elképzeltem bele kis sült pulykamell kockákat is. Vagy keménytojást vagy amid van otthon :D . Én ezt majszolgatom, míg pötyögök.
pammut

Csuppancs Egyszerűen adj időt magadnak! Még bőven ráérsz ráhangolódni. Mire eljön a február már minden a helyére kerül fejben is. És ne érezzed magad emiatt rosszul! Azt hiszem én is szörnyen csalódott lettem volna, ha harmadszorra is fiam lett volna. Én is kislányra vágyom megint, amíg nem tudom, addig reménykedhetek...
pammut

Csilla!

Anya vegyéjjjjjj nekem bajbííííít! Most, azonnal, küjönben nagyon ojdítani fogok, hajjjjjjoooood? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kérsz még egyéb indokot? :lol: :lol:
Vendég

Köszi lányok. Csak olyan hülyén érzem magam, mert van akinek évekig kell szenvednie egy babáért, nekünk elsőre összejön, minden rendben van vele és a nemén problémázok. Anyós mondta hogy akkor biztos az ha kibújik, de hát olyan egyértelműen leng a csomag a filmen, hogy azon nincs mit magyarázni.
Pammut remélem igazad van és mire eljön az ideje a fejemben is rend lesz. Imádom őt most is, és imádni is fogom, ez az egy nem kérdés.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, igazad van, a sógoromék is igy csinálják, hogy az egyik szoba az alvós a másik a jáccós. Igy az egyik szobában mindig rend van és csak a másikat forditják fel.
Mikor költöztök várhatóan az új helyre?

Csilla, nézd meg, milyen sok előnye van a 2 pasinak, ezeken gondolkozz, gyűjtögesd. Pl. az ő szemszögükből ez a legjobb (játék, közös hobbik, közös bulik), meg egyik örökölheti a másiktól a ruhákat, az meg neked jó, stb :) De majd ha mexületik, utána már nem marad benned 2ség, hogy ez így a legjobb ahogy van és az a legjobb, hogy fiú!
lara

Lara, a 18 év korkülönbség miatt a közös játék sajnos eléggé kizárt. Biztosan közrejátszik az is, hogy néhány éve elég nehéz kamaszidőket élünk. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát a költözés ideje még képlékeny. Jövő nyáron szeretnénk. A házat eddig irodának használták, szóval kell némi átalakítás, festés. De remélem év végére már üres lesz, így lehet kezdeni a télen. Lesz rá idő bőven. Sztem megvárjuk a bölcsi szünetet. Meg még innen szeretnék szülni menni. És az első pár hónap is jobb lenne Budaörsön. Mondjuk csak 10km-rel leszünk messzebb, mint most, de azt pont a másik irányban... :D
Vendég

Kb ilyen az elrendezés. Nagyon botyi rajz lett, sorry. De a lényeg, hogy ezek hatalmas szobák. Csak a nappali 50nm...
Kép

Így a gyerek háló távol van a nappalitól, de ha játszanak, egy lépésre vannak csak.
Vendég

Kati!

Ezt kellene szedned. Hatékonyabb a sima magnéziumnál.
Schüssler- só: Magnesium Phosphoricum D6. 3X1-tabletta
Ezekből van Ca-is, lehet azt is szedheted a veséd ellenére is.

(Jól eldumálok magamban. Apa alszik, gyerek mellette nézi a mesét. A meleg vacsi az asztalon! :evil: )
Vendég

nóri, melyik irányban távolodtok Börsről?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hú, nem kisbetűvel akartam írni a Nórit. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Váckisújfalu... :lol:
Vendég

[nk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:45-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Csík a hasamon még nincs, a köldököm meg jó mélyen. Igazából el sem tudom képzelni, hogy kiforduljon, annyira bent van. Elég érzékeny, jobb neki ott. Érzékenység. Nekem van ám egy parám a szoptatással kapcsolatban. A mellbimbóm ultraérzékeny. Tudom, hogy csajok 95%-ának ez erogén zóna, én kb. 4 másodpercig bírom az érintését, aztán összerezdülök. Namármost olyan gyerekről még nem hallottam, aki ennyi idő alatt betermelte a hamit :roll: Egyszóval nem lesz egyszerű a szoptatás..

A játékos apukákat megnézném azért gyerkőc mellett. Szerintem örülni fognak, ha alhatnak kicsit, amikor épp nincs gyerek körüli teendő.

Csilla, nekem az egyik kolléganőm mesélte, hogy a sógornője hónapokig sírt, mikor megtudta, hogy fia lesz. Ő lányt akart, neki fiú nem kell. Azóta már van egy másik is, és esküszik rá, hogy neki lány nem kéne. Valószínűleg az anya-fia szerelem épp olyan, mint az apa-lánya.

Baba kaja után ultraaktív, különösen vacsi után. Amúgy nálam is szinte ugyanazokban az időpontokban jelentkezik, mint ahogy Vickynél. Most is épp magyaráz. Remélem azt üzeni, hogy ízlett a vadas :P

A háton fekvés nekem sem esik jól, a magzatpóz a legkényelmesebb.

Kép
juci-77

Most kaptam meg e-mailben a legutóbbi UH képeket, amiket a barátom csinált Debrecenben.

Kép

Nos, elég egyértelmű, hogy mi van a lába között :D (Láttátok volna a büszke apuka vigyorát... :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 22:19-kor.
zuzmooo

Közös életünkben először ma éreztem, hogy a Törpicsek utálja a HÉV-et. És meg is tudom érteni! Ha nekem majd leesik a mellem, úgy ráz ez a vacak, akkor neki sem lehet kellemes, hiába van bent kipárnázva. :? Pedig még bírnia kell néhány hétig. Minimum október végéig...
És most is méltatlankodik valamiért. :) Csak tudnám, mi a gond...
Asszem, elmegyek fürdeni, hajat mosni, és lefexem... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki, szerintem az a bajom, hogy a nagy már dohányzik hiába morgok vele, meg a szokásos kamaszgondok és emiatt nem arra gondolok hogy milyen jó lesz majd a kicsivel legózni, hanem hogy ő is ilyen lesz. :oops:
Jó lesz ha néhány napon belül megemésztem,mert szegény párom már mondogatja hogy az ő hibája hogy nem tudott nekem kislányt csinálni. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, már bocs, de milyen pénzből veszi a cigit? Te adsz neki rá? :roll:
Vendég

Zsuzsi!!!!!!
Bendegúz!!!!!! :lol: :lol: :lol: Gratula!
Vendég

Elzavartam apát fürdeni, ha ebben a hónapban még akar kekszet... :oops: :lol: Rendszerint elalszom, mire kijön a fürdőből.
Vendég

Csilla, jaaaaaaa, hogy 18 év lesz köztük 8) 8) Hát igy a közös játék és a fiú ruhák öröklése nem jáccik :D :D Bocsánat, valahogy, ez elkerülte a figyelmem, akkor ez sztornó 8)

Nóri, a jövő nyári költözés az pont jó, már majdnem fél éves lesz Noémi! Tök jó, hogy jöttök ide közel :D :D Amúgy mostmár tudom, hol van ez a település. Gödöllő felé kell elindulni, legalábbis Vácról.
Jó az elrendezés, nagyon jó, hogy ilyen nagy lesz a nappali!

Kattkat, én a jövö héten megyek nődokihoz, majd én is kérdezem, hogy mit mond, bár mind1, mert én nem oltatok, csak kiváncsi vagyok, hogy mit mondana.

Juci, a cici majd megedződik, ne félj! Muszáj lesz neki 8)

Zuzmoo, hát eléggé egyértelmű, hogy mi van ott a képen, nem lehet összekeverni 8)
lara

Hja kérem, marha egyszerű. A kajapénzt inkább erre költi. De azt mégsem csinálhatom meg vele hogy nem adok neki kajára sem. :cry: :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancsnak szeretettel:

Örülj, hogy fiú!
(részlet)

Van, amit az ember előre megérez.
Különösen akkor, ha nemsokára anya lesz.
Biztos voltam benne, hogy nekem csak kislányom lehet.
A fiúk szemtelenek, durvák és csúnyán beszélnek.
A lányok szépek, kedvesek és szeretik a mamájukat.

Nekem lányom lesz.
Szőke hajú és kék szemű.
Angyalka, Tünde vagy Virág.
Vagy fekete hajú és sötét szemű.
Akkor meg Réka, Klaudia vagy Dorottya.

Úgyis tőlem kérdik, hogy mi legyen a neve,
ha már megszületett.
Hát valóban tőlem kérdezték,
csak előbb annyit mondtak:
GRATULÁLUNK, ANYUKA! KISFIÚ!

Mert úgy látszik, néha még az anya is
tévedhet a megérzéseiben.
És az az érdekes, hogy amikor meghallottam,
hogy én most már igazán anyuka vagyok, és
kisfiam van, eszembe se jutott, hogy lányt akartam.
Csak annak örültem, hogy végre megszületett
és egészséges,
s amikor fölsírt,
tudtam, hogy csak ő lehet a mi gyerekünk.

Amikor mellém fektették, és azt mondtam neki,
hogy drága kisfiam, láttam, hogy megérti,
és ő is szeretné nekem azt mondani,
hogy drága anyukám.
Persze erre még várnom kell egy kicsit.

Én az első perctől fogva örültem a fiamnak,
csak akkor még nem tudtam,
hogy másoknak is akkora öröm,
hogy nekem fiam született.

Hogy örült az apja!
Sose mondta, hogy ő fiút szeretne,
de valószínűleg így van,
mert egyre csak azt kiabálta, hogy
fiam született,
fiam született, fiam született,
amíg fel nem világosítottam, hogy nekem is.

Janikovszky Éva
ktc

Jó reggelt! :evil:

Csilla, igen, ismerős a sztori. Nálunk is a kajapénz ment cigire. Aki meg azt sem kapott, tarhált a többiektől. És sajna azt sem lehet megcsinálni vele... Csak várni, hátha megjön az esze...
Vendég

Jó reggelt pocakosok!

Juci! Én is így vagyok a bimbómmal. Agyon tudnám vágni az embőcöt, ha csak hozzáér, de hidd el ha szoptatni kell majd azt a kis csöppséget eszedbe sem fog jutni, hogy az neked milyen érzékeny volt eddig. Lehet, hogy először egy kicsit kisebesedik meg hasonló, de arra meg nagyon jó megoldás a bimbóvédő és akkor nem is érzed annyira, hogy szopizza a gyerek. Én is meg voltam ijedve az elején, de rájöttem, hogy felesleges. Ígyis-úgyis szoptatni kell, majd max összeszorítjuk a fogunkat :wink:

Zuzmooo! Milyen szép kis csomag :lol: Én ennyire nem láttam a miénket mert csak sima uh volt és azon nem látszik ennyire szépen. Tegnap meg olyan bunkók voltak, hogy semmit nem tudtam kérdezni. :cry:

Ktc. Sikerült korán reggel megpityeregtetned. :roll:

Csuppancs! SAjnos tényleg nem lehet tiltani tőle, csak gondolj bele, hogy mi is ezt csináltuk. Vagy megjön az esze magától vagy majd jön egy lány és amiatt leteszi :wink:

További szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Na basszus, most nézem a Mokkát (nem szoktam ilyen sz@rokat nézni, de fél5-óta fent vagyok és kész a reggeli pakolás.)
Egy pasi van benne, akinek a fia egy fekete sapkában ment iskolába (8éves) elöl egy magyar címer volt rajta, oldalt egy Árpád-sávos zászló. A kisfiú ellen fegyelmi eljárás indult. A sapkát a család Keszthelyen vette egy árusnál, van mindenkinek a családban. A műsorvezető meg nekiállt b@szogatni, hogy miért vette ki a gyereket a suliból, AZ NEM JUTOTT ESZÉBE, HOGY LEVEGYE A SAPKÁT A FEJÉRŐL???? :shock: :oops: Amúgy az apuka semmilyen pártnak nem híve, csak magyarnak tartja magát... Szerintetek (minden pártállástól függetlenül) normális dolog ez? Van még ország ezen a világon, aki ezért hurcol meg egy gyereket??? Ha amerikában felhúzod az amerikai zászlót, akkor hazafi vagy. Ha ezt itthon teszed, kirúgnak a suliból...
Lassan úgy jár a régi zászlónk, mint a horogkereszt. Pedig az is egy ősi jelkép volt! Bocs, de ezen baromira felhúztam magam. Pedig se Jobbikos, se gárdista nem vagyok!!!
:roll:
Vendég

Nóri, én már ezért nem nézek tv-t sokszor, mert csak felidgesítem magam rajta...

Mi is itt. Hogy rontsuk a statisztikát mi is megfáztunk, bár már Lillu is én is jobban vagyok. Nálunk lázig nem fajult a dolog, de nem is szeretném.

Tegnap Apa itthon volt, vásároltunk.
Lillu kapott új ágyat, én meg végre kismamanadrágot. Nekem ugyan Lilluról maradt, de azért nincs olyan jó állapotban, így már nagyon kellett.

Alakul a gyerekszoba terv és ha jól megy talán a nevét is megtaláltuk. Ezt egyelőre még senkinek se mondjuk, mi is szokjuk-próbálgatjuk. Annáról mindenesetre letettem, talán így is szép neve lesz Kishuginak.

Most már jövök remélem gyakrabban :lol: ennyit visszaolvasni ugyanis nem kis munka :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri! Én már régóta nem követem figyelemmel ezeket a dolgokat, mert csak felidegesítenek. Sajnos, hogy ilyen világban élünk...

Csajok! Jobb oldalon lent fájdogál. Olyan mint amikor vakbélgyanús voltam vagy mint a sérv. Lehet, hogy csak a szalagok nyúlnak csak megint beparáztatom magam? Vagy mi lehet az?

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Ha vkinek van/volt hasonló problémája, az segítsen nekem!! Mielőtt terhes lettem, kijött rajtam az ekcéma...ugye mindenféle gyógyszerről, illetve kenőcsről leállítottak, azután, hogy összejött Csanesz, mert ugye szteroidosak...most viszont nagyon durván kezd csúnyulni, egyre nagyobb területen szépíti a kezemet...vettem rá ilyen gyógynövényes krémet, de szart se ér. Most már eljutottam oda, hogy valami homeopátiás bogyókat kéne rászerezni, valaki tud segíteni milyet? Nagyon viszket, arról nem beszélve, hogy csúnya, és fáj, mert nem birom ki, hogy ne vakarjam :cry: :cry: :cry: :cry:
Másnak van ilyen problémája?

Edit

Kép
ézsóné

zuzmoo: Gratulálok a kisfiúhoz. Tetszett a kép. Én is ki akartam már menteni a dvd-ről a lányom nuniját, de nem sikerült. Még próbálkozom.

csuppancs: Hidd el, ha átmennek ezen a kamasz koron, akkor sokkal jobb lesz. Én még sosem szerettem ennyire a húgomat, mint mióta kinőtte a kamaszkort. Nagyon jól elvagyunk együtt. Most is volt velünk nyaralni és egy percig nem bántam meg, hogy elvittem. A te nagy fiad is pont akkorra fog kinőni ebből az időszakból, mire a kicsivel már lehet foglalkozni. Ő hogy vélekedik egyébként a kistesóról? Mert ha féltékeny, azt sosem vallaná be, de ráerősít a kamaszos dolgokra.

lucababám: Én is láttam a riport elejét, de nekem már a sapkával bajom volt. Nem a mintája a lényeg, a sapka nem való a suliba. Miért kell egy 8 évest ilyen elvi vitáknak kitenni? Ha kilépett a kapun, akkor felveheti, de a suliba nem való. Ha rajtam múlna egyenruha lenne, akkor nem lenne gond az öltözködéssel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.09.29 08:19-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

ézsóné: Nálunk apa ekcémás, de ő kenegetheti. Talán az allergia kiváltóit kéne mellőznöd, ha tudod. Mióta az én párom nem rágózik pl. azóta sokkal jobb kezén az ekcéma.

bellerreni: Szerintem csak rossz oldalon nyom a gyerek, vagy te is már rosszul tartod magad, mint én. Nekem csak akkor szokott ott fájni egy kicsit, ha elfelejtkezem magamról és nem egyenes háttal állok.
vicky79
Budapest III. kerület

Reni Valszeg szalag lesz. Olyan éles fájdalom. Nekem is volt, csak már feljebb fáj :wink: .

Katica Nagyon szép volt az idézet...

Edit Bőrgyógyászod biztos tud valami bababarát megoldást.
pammut

Köszike. Megnyugtattatok egy kicsit. :lol: Remélem, hogy szalag. Olyan érzés, mint amikor nagyon kell pisilni és feszül, fáj a hólyagom. Lehet azon parkol a drága fiacskám és azért fáj. :lol:

bellerreni
Eger

Juci: a paráddal nem vagy egyedül. Azt se bírom, ha valaki véletlenül hozzáér a cicikémhez. Minden pasas le van tiltva, ez nálam nem erogén zóna, hanem tabuzóna. Egyből ütök, ha valaki hozzáér. És mi lesz a babával? Ha hozzáér, azzal a lendülettel reptetem meg? Asszem bimbóvédő nélkül ő sem érhet hozzá. Zsolti most örvend, mert gyakorlatozunk, hogy ne üssek legalább egyből, ha hozzáér. Ő élvezi, én meg összeszorítom a fogam. Piszok hosszú fél év elé nézek…

Nóri! Nálunk ez a magyarság téma állandó vitatéma. Zsolti bele van buzulva, én meg nem hiszek abban, hogy a szélsőséges viselkedéssel eredményt lehet elérni. Nem érti, hogy ha szembe meg a tömeggel, akkor azok soha nem fognak hozzá csatlakozni. És már előre rettegek, hogy mit fog nevelni a fiunkból. Asszem sokat fogok még ezért sírni. Bár előre közöltem vele, hogy ha ilyesmiért elkapják, én nem fogok semmit se tenni érte (se ügyvéd, se látogatás) szépen leüli, amit kiharcolt magának, ha a fiával, akkor azzal.

Reggel. Édes volt azért az Ember ma reggel. Hát ugye ma 9-re jelentkezett be az új védőnő 9-re. Reggel 7-kor már fenn volt, és mire én kinyitottam kis szemecskéim addigra már összerámolt a nagyszobában és 8-ra már ki is porszívózta a lakást. Közölte, hogy a rongyszőnyegeinket ő nem teszi vissza, mert koszosak (állítólag nem tudok vigyázni rá) és adjak másik szőnyeget a padlóra. Mosogatás után inkább elosontam a boltba kajáért, addig a drága bőszen kitakarított. Lehet, hogy ezt a védőnős dumát máskor is be kéne dobni? Mire hazaértem telefonált a védőnő, hogy gyermekbántalmazás miatt máshova kellett sürgősen menni. De a lakás csili-vili. És most míg én babanetezek, meg varrogatok, készíti nekem az ebédet. Hm, bánnám nagyon ha valami hülyeség miatt tényleg itt hagyna.

zarja

Vicky!

Maximálisan egyetértek veled - ami az iskolai öltözködést illeti.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit,
sajna nekünk van ekcéma tapasztalatunk :oops: Lillu is, én is rendelkezem vele :twisted:

Az enyim nem olyan súlyos. Kezemen szokott kijönni, főleg télen. Amit addig tehetsz, amíg nem veszélyes, hogy rendszeresen kened testápolóval, mert a kiszáradás az nagy ellenség abból a szempontból, hogy nekem akkor mindig romlik a helyzet.
Már sajna kezd látszani nekem is a felkaromon.

Romlás esetén. Hidryopillum Nonicum. lehet elírtam, de a neve biztos. Gyógyszertári fürdetőkenőcs, újszöllöteknek is ezt fogjátok kapni. Nekem sokat javít a helyzeten.

Van szteroid mentes ekcéma kenőcs is. Lillu miatt tudom. Elidel a neve, hátránya, hogy inkább kis felületekre ajánlják. Csak bőrgyógyász írhatja fel. Lillát rendbe hozta.

Az én stratégiám az ekcémámra. Februárig tetápoló és fürdető krém ha rosszabb lesz. Ha megszületik Kishugi majd rendbe hozom valami komolyabbal. Remélem nem Kishugi krémével, Lillunál ugyanis azt használtam :oops:
Ha ennyivel nem bírod ki, kérdezz rá az Elidelre...

Na megyek, mert Lillu leesett a székről, ordít, nekem meg a hirtelen modulattól megfájdult a hasam. :evil:

KépKép

KépKép
beneildi

Zarja! De jó dolgod van hallod. Ha én otthon leszek nekem nemhogy többet fog segíteni, hanem amit eddig megcsinált még az is az én nyakamba szakad, merthogy ugye rá fogok érni. Most még segít, mert ki van adva parancsba, mert dolgozok :lol: De ha otthon leszek tuti, hogy azt fogja mondani, hogy úgyis ráérek.

Képzeljétek nekem az arcomon jött ki valami kiütésszerű. Viszket és kis piros pöttyökből áll. Nem tudom mi a fene lehet az... Remélem elmúlik magától.

bellerreni
Eger

Reni: olyan nekem is volt, pont ennyi hetes körüli koromban jött ki...nekem a homlokomat borította egyik reggelre, azt hittem sírva fakadok....vettem a nivea oxygen power arclemosó géljét, azzal elég jól kezelhető, napi 3szor mostam le vele, reggel, amikor hazaértem azzal vakartam le a sminket, meg este fürdés után. Azóta egész jó! Nekem is apró, kis piros pattik voltak, mint a tűhegy. :roll:

Beneildi: köszi a tippeket, a gyógyszertárba majd kikérem a gyógyszerész tanácsát is... :oops: :oops: a bőrgyógyászatról itt meg annyit, hogy telefonáltam, időpontot kell kérni, hiába mondtam, hogy kismama vagyok, legközelebb majd másfél hónap múlva... :evil:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!!!

Én is vagyok! Tegnap annyira fájt a jobb fülem, hogy egész este lámpáztam, meg még ma reggel is..meg be is dugtam egész éjszakára.. :cry:
Tegnap vettem a tesz-veszen egy 46db-os babaruha csomagot. 56-62-esek, ugyhogy az első 3hónap le is van tudva majdhogynem ezzel..van benne bundazsák, overall, sok kis body, rugi, kis pulcsi, hálózsák, meg ilyenek. 4400ft-ig feltornáztuk sajna az árat, de ha úgy veszem, nem volt semelyik 100ft és még csak 1baba használta..Meg olyan kis szépek. van még egy csomag amire csütörtökön mozdulok rá, az meg 1éves korig tartalmaz ruhákat...EZ jó, mert így csak olyan dolgokat kell venni a boltokban, amibe beleszeretek és nem azért mert muszály, mert nincs neki..Mivel mi csak fiú ruhákat tudnánk kapni, így muszály más forrásokat keresni.. és ilyen picike ruhákba nem akartam sokat bele feccölni...
Szoktatok tesz-veszezni??

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?