Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Bocsi,hirtelen azt hittem,hogy rossz értelemben érzel valamit!
Nem figyeltem eléggé!"kis mumus" vagyok!
Akkor nagyon is örülök! :P Pussz!

phpBB: Kép
belluska

Három csajszi,(és Babszi)!!!!
Minden laptetőim most a tiétek! :lol: :wink:

belluska

Belluska,
na akkor jó! :lol:
Te nagyon hajtasz a laptetőkre :lol: :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Köszi szépen a táblázatot! :D S hogy végre én is bekerülhettem! :lol: Különösen tetszik a babásoknál az utolsó oszlop, pl. N-kiscsaj stb. Tényleg, Minnie, közelebb jutottatok már a döntéshez? :wink:
A spontánkodóknál mi az, Kata, amit feltűntetsz? Azt, ami előtt állunk, vagy amin már túl vagyunk? Mert Ladivának szerintem csak lesz a 3. lombik, nekem viszont az 5. inszem már megvolt... :cry:

Dezsi!
Hogyhogy S. doki szúrt meg? Hisz' köztudomású, hogy ehhez az asszisztensek jobban értenek, mint a dokik... :?

Szilvi!
Én is szeretnélek bejelölni iwiw-en! :wink:
hbzs

Zsuzska, sajnálom, hogy ma nem vagy a legjobban, pihizz sokat :!: :)

Tücsi, fránya kiütések :?, remélem, hamar elmúlnak :!: :)

Kata, jó a táblázat :) Olyan jó lenne, ha pár hét múlva újra felraknád, jó sok pozitív változással ! :wink:
wepe

Kata!

Köszi a bejelölést!
Aranyos vagy! :D
Vendég

Hbzs!
a punkció elött Sipos doki felgyorsította a menetet és ő szúrt mindenkinek vénát, nem pedig az altatós lányka...
Én ennek nagyon örültem, mert nekem az altatósok csak 3.ra találták el. Mindegy melyik van. Sipos doki egyszer egyből szúrt egyet, amikor az altatós már 3nem :twisted: Most másodikra sikerült :P :P de nem volt az igazi :D
dezsina

Hbzs, engem Sipos a kanul berakásakor szúrt meg; lehet, hogy Dezsina is erre gondolt.
wepe

Köszi a vonalzó dícséreteket! remélem a kis Mázliknak is tetszik!;-)

Katám, én csak ma kaptam tüszőrepit, a két napontát csak példának írtam, hogy ilyet is olvastam fórumokon, talán a CIRIS-ben, de most tényleg nem tudom megmondani hol!
Vendég

Hbzs,
bocsi, elfelejtettem átjavítani, hogy a 6. inszemed lesz, de már kijavítottam. A következő táblán már jól fog szerepelni :wink:
A 2. lombiknál nekem is S. doki szúrta a kanült. Nekem is nehezen találják meg, a végén már ott ült az ágyam mellett a földön :lol:

Wepe,
mind azon igyekszünk, hogy minél előbb a felső részben lehessünk :lol:

i.kata

Tücsi!
Nekem is nagyon tetszik a vonalzód! :wink: Olyan édes! :D
hbzs

Na itten... alukáltam egyet.... nem kellett sokáig várnom az álommanóra.

Kata!
Köszi a táblicskut.... olyan jó látni, ki hol tart!!!!

Tücsi!
Annyira cuki a vonalzód!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok

Babszi :D ezek aztán a jó hírek!!! Drukkolok a srácoknak a "bulizáshoz" a petricsészében :D

Tücsike, Dezsi, Kata +++++++++++++++++ babaragacs Nektek

Mennem kell vissza s...gget rázni :p szegény kicsim ma két szurit kapott a combjaiba :(

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

micsoda menő új vonalzók :D :D :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Tücsi!
Nekem van egy rosszcsontom igen egy SZŐKE :lol: :lol:

Képzeljétek ma nagyon jó hírt kaptam, abbahagyhatom a szteroidot. VÉGREEEEEE!!! Nem sokára emberi formám lesz :lol: :lol: :lol:
Annyira boldog vagyok!!!!

Babszi!
Ügyesek voltatok nagyon, gyere majd a hírekkel. Ja és nagyon csini vagy

Gabó
Kitartás, hamarosan elmúlik. És jönnek a nagyon kellemes időszakok :lol: :lol: Már én is azt várom :oops: :oops:

Zsuzska
Pihenj légyszi sokat, háziorvossal meg ne trörődj. :lol:

Belluska :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata, Dezsi, Tücsi

Extra babaragacsok a napokban. Nagyon szorítok nektek :lol: :lol:
Nálunk a beültinél panaszkodott két lány hogy a progitól kipattogtak de gondolom hogy nem volt olyan vészes mint Tücsinél. Ja és Kata nekem is volt egy pici barna pöttyöm, de nekem a Tanár úr szólt hogy számíthatunk rá ez teljesen normális.

Bocsi hogy hosszú lettem
Vendég

Kata!
nekem is a földön ült és fojt a vérem is :D

Fitie! Kriszta!
köszi a drukkokat!!!! :)
dezsina

Kriszta!
Ez szuper!!! Végre szteroidmentes időszak jöhet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta,
ezer köszönet a barna pötty infóért :lol: Ma estére már egész erősen fáj a pocim, azt hiszem ma nem pihiztem eleget :oops:
Gratula a szteroid elhagyásához! :lol:

Zsuzska,
csúcs az új vonalzód! :lol:

Dezsina,
jajj, igen, emlékszem a horrorodra :lol:

i.kata

Köszi, Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Ha tudnám, akkor épp inkább nem írnék a laptető miatt!Csak a tiétek lehessen! :lol: :wink: :wink: :wink:
Na,parancsba adva a több pihi! :lol: Tényleg!

Zsuzska!
Annyira cuki a rosszcsont vonalzó!
:wink:

Kriszta!
Látod,minden szuperül alakul!Nagyon örvendeztem itt magamba!Párocskám néha nem tudja mi bajom van itt a gép előtt! :lol: :wink:
Talán a rossz közérzet is múlni fog!!!!!!Simi!

Minnie!
Remélem jól érzitek magatokat,kikapcsolódtok!Holnap remélem este"éjjel" :lol: írsz nekünk!Simi!

Fitie!
Szegény Pepe! :cry:
Puszika neki!

Csajok!Micsoda vénás horrorok! :shock: :wink:

Most jöttünk haza apa focimeccséről,kifulladtam teljesen! :D

belluska

Belluska!
most mivel ijesztgetnénk itt bárkit is :D hát vénával :D :D :D

amúgy csajok
én semmit de semmit nem érzek :shock: az előzőeknél volt szurka-piszka... :roll: :shock: most még az sincs :roll: Hát milyen izgalmas ez a várakozás :!: :!: :!:
Kata, meg látom már megint terhes marad :D fáj a pocija, ahogy a múltkor is :D :D :D

Tücsikém!
Mázlikák hogy vannak a progi gyogyi után? küldtek még egy két patit az arcodra? Képzeld, olvasva a horror-történeted (és nem a vénásat, mert neked az nem volt) azonnal mentem a mosdóba megszámlálni a patikáimat... :) Nekem is van egy jó pár. Ilyen apróság :) bosszantó :twisted: :twisted: :twisted:
dezsina

Dezsikém, éppen az imént fényképeztük le a kiütéseimet, ha látnád biztos nem fordulna meg a fejedben, hogy neked is ilyen lehet! :cry: :cry: Természetesen senkinek nem kívánom legyen neki ilyen!!! Egyébként gőzöm nincs miért de most megint el kezdtem bízni a kis Mázlikban, ha ülök még mindig nyomódik egy kicsit a jobb petefészkem, tudom, hogy ez nem jel de másról sajna nem tudok beszámolni! :? Neked mit súg a szíved?

Katám te mit érzel, mármint fizikai tünetekre gondolok? :roll:
Vendég

Dezsina,
azért még ne kiabáljuk el, ok?! :lol: Nem 100%, hogy nálam bármi is elindult, de hasonlóakat érzek, mint a múltkor.

Tücsi,
nekem olyan "mindjárt megjön a mensim" érzésem van. Néha erősebb, néha gyengébb.
Zessék folyamatosan bízni a kis Mázlikban! Én is simizem őket, beszélek hozzájuk és képzeletben megölelem őket. :wink: Ezt a képzeletben ölelést a nagynéném ajánlotta, aki kineziológus. És amúgy amikor azt csinálom, akkor olyan kellemes forróság önt el.

De tudjátok, a legtöbb nőci semmit nem érez a terhességből. Szóval ne belőlem induljatok ki!!!!!

Belluska,
igenis, jó kislány leszek és pihizek :oops:
Csak már takaírtani is kellene.... :roll: Na meg kutyát fürdetni, mosni....

i.kata

Dezsina, Tücsi,
nekem meg már rég volt utoljára ilyen tiszta a bőröm, mint most. Pedig egész nyáron tiszta apró ragya volt a homlokom, de most szinte semmi. És a hajam is érdekes módon az utóbbi 3-4 hétben úgy döntött, hogy nem zsírosodik annyira. Mindig 2 naponta mostam, de most vígan elvagyok 4 napig és még akkor sem zsíros.

i.kata

Kata!
Helyes! 8) :wink:
Takarítás ráér,legalább jövő hétig,a kutyák el lesznek jövő hétig,na egye fene a gépbe bevághatod a ruhákat és úgy mint én anno(5 menetben elviheted teregetni)...!Így jó lesz? :lol: :wink:

belluska

Belluska,
húúú, nagyra nyílt a szemem, ahogy olvastam amit írtál, mert először azt hittem azt írod, hogy bevághatom a gépbe a kutyákat :shock: "a kutyák el lesznek jövő hétig,na egye fene a gépbe bevághatod" :lol: :lol:

i.kata

Kata!
Legalább megnevettettél!!!!!!!!!!!!!!!Akkorát röhögtem! :lol: :lol: :lol:
Állatbarát vagyok! :wink:

belluska

Sziasztok lányok.[b]
Szép napot mindenkinek:)

Kata ez annyira jó jelek, hogy a bőröd is már így reagál, azt mondják, hogy minden kismama bőre gyönyörű lesz a terhesség után.
Úgyhogy azok a kicsik, már 100% hogy ott maradnak bent 40 hétig:)

babszi hogy vagy?

többiek?

Cuppp[/b]
beus84

sziasztok!

Babszi!
már nagyon várom a bejelentkezésed! Randi drukkok!!! Gyer amint tudsz! :wink:

Kata!
én drukkolok :D :D

Tücsi!
nekem az égvilágon semmilyen gondolataim sincsenek. :roll: nemtom
Az biztos, hogy most minden más! :P

Belluska!
:)

Beus!

Többi kismami!
szép napot!!!!
dezsina

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem elég rossz éjszakám volt.... sokat forgolódtam, mert sehogy sem volt jó. És volt vagy 8-10 görcsöcském is.... igaz, ezek nem tartottak olyan sokáig, de annál intenzívebb volt.

Köszönöm a vonalzó dícséreteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!
Ha telcsiztél,gyere a szupi hírekkel! :P

Dezsi!
Szerintem most ez a tuti,hogy minden más! :wink:

Wepe!
:D

Beus!
:D

Mindenkinek szép napot!

Ladiva!
Ha munkád engedi gyere egy kicsit! :wink:

belluska

Zsuzskám!
Reméljük,hogy Bencus még egy picit vár odabent!
Ámbár én már ilyenkor nagyon megszerettem volna "könnyebbülni"!De végül nem bántam,hogy még tovább is maradtak! :wink:
Jóslófájás!Egyre több lesz! :wink: De izgi!
Férjikédet már ráizzítottad a képfeltöltésre itt a topikban? :lol: :wink:

belluska

Sziasztok, jó reggelt

Babszi
várunk ám a létszámjelentéssel! :)

Kata
:D kutyák a mosógépben? ennyi előnye mindenképp van a kutyatartásnak hogy nem tudnak maguktól belemászni. a makkámnak volt egy olyan időszaka, amikor minden mosásnál ellenőrizni kellett hogy bemászott-e a ruhák közé mielőtt elindítottam a gépet :P utána rászokott arra hogy a szárítón aludt. :shock:

Dezsi, Tücsi, Kata +++++++++++++++ :D

mindenkinek szép napot!

fitie

Belluska!
Hát egy részről már nagyon szeretnék megszabadulni ettől a hatalmas dinnyétől itt előttem, viszont azt is szeretném, ha Bencus még egy hetet bent maradna legalább. Bár ha jönni szeretne, szerintem nem lenne semmi akadálya. MAjd este a dokibácsim megaszondja nekem, hogy mi újság?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Babszi,
nagyon drukkolok, majd gyere.

Belluska,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Fitie,
de édes lehet a macsekod. Nekemamikor volt cicusom, az mindig a mosdókagylóban pihizett és volt, hogy ott is kért inni. Nagyon durván kezdett nyávogni, ha szomjas lett én meg futhattam megnyitni a csapot :lol:

Beus,
na, azért még ne v együk 100%-ra, ma pl. semmit nem érzek.

i.kata

Zsuzska!
tartsatok ki még egy darabig :D :!: Olyan hihetetlenül izgalmas!!!!

Fitie!
köszönöm :wink:

Belluska!
dezsina

Azt mondták az intézetben, hogy mind a 3 tiszta anyja - szépek :) Valószínű csütörtökön lesz a beültetés, de persze holnap is kell telefonálni... CSUPA JÓ HÍR!!!!!! Ránk fért nagyon!!!!!!!!!

Nektek mikor mondták azt, hogy valamennyi szuper jó, valamennyi kevésbé, és lesz lemaradó??? Csak a beültinél? Vagy a telefonban is?

És hagyományosan sikerül, ez csuda jó. Ti itt mind azt mondjátok az a "jobb". Nagyon örülök neki!!!!
babszi

Babszi!
Nagyon örülök a szuper hírnek! 3 csodaszép babóca! Jaj, de jó! :lol: S mindet visszakaphatod? Vagy ha ilyen csudaszépek maradnak, akkor a fiatalságod miatt csak 2-t? Drukkolok nagyon továbbra is!!! :wink:
hbzs

Babszi!
Gratulálok a nagyszerű hírekhez!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!
Micsoda jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!! :D Nagyon örülök!!!!!!!!!!
Hát nálunk úgy volt,hogy a másnapi telefonban megmondták,hogy mennyi a nagyon szép,de aztán én már a végleges létszámot a beülti napján tudtam meg v. hogy van-e fagyasztani való embike!Nekem mindig csak egyszer kellett telcsiznem!
SZUPER LESZ EZ A HÁROM KIS PICUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítunk nekik továbbra is! :wink:

belluska

helló-helló!Babszi,látod milyen jól halad a dolog.... :lol: Minden rendben lesz meglátod.!Dezsi,Kata,Tücsi!Jól alakulnak a tünetek.Én se éreztem semmit,csak görcsölt a hasam nagyon.És nekem se volt hasszurka,ettől be is paráztam.Aztán mégis sikerült!Nagyon drukkolunk értetek.Nekem ma suli,már előre félek,hogy birom ki... :oops:

salygabó

Babszi,
hűűű, nagyon jó eredmények! Nagyon örülök :lol:
Nekem az 1. lombiknál csak egyszer kellett telefonálnom, vagyis akkor is ők hívtak, mert szombat volt. A 2. lombiknál minden nap kellett telefonálnom, de ott azért, mert elvitték a piciket blasztóig.

Gabó,
kitartás!

i.kata

Gabó!
Hogy vagy? Még mindig kijön belőled minden? :? De nem sokára itt az első harmad vége - remélem, legkésőbb akkorra elmúlik! :wink: Te egyébként a suli mellett most is dolgozol, vagy otthon vagy táppénzen? :roll:
hbzs

Babszi
:D jaj de jó!!
Nekem mindkét alkalommal amikor telefonáltam megmondták hogy hányan indultak fejlődésnek, de a beültinél tudtam meg a végleges létszámot és azt is hogy mennyit kapok vissza

fitie

Csajok!
Szegény anyum!
XVII.ker.-ben kolléganőjével kint álltak az utcán és egyik pillanatról a másikra beterelték a rendőrök őket egy panelházba!Fegyverekkel rohangáltak. :shock: Biztos a takarékot rabolták ki megint!Állítólag egy kismamit is két picijével betereltek és még azt mondták nem jöhetnek ki!Szegénykék! Mik nem történnek! :roll: :?

belluska

Babszi!
hatalmas gratula!!! :D
dezsina

Belluska!
jesszusom :shock:
dezsina

Belluska!
Nahát, nagyon sajnálom, hogy ilyenek történnek, s anyukád pont belekeveredett! :( De az a lényeg, hogy mind biztonságban vannak!!!
hbzs

Belluska,
nem semmi :shock: , de ne aggódj, biztos vigyáznak rájuk.

i.kata

Belluska, tudsz már valami újabbat? Én eddig csak egy csepeli takarékszövetkezet kirablásáról olvastam... Anyukád jól van? Nem ijedtek meg nagyon?
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?