Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! Köszönöm, de ez az érték most jó? Olyan nagyon bunkók voltak, semmit nem mondtak. :cry:

bellerreni
Eger

Nóri én sem vettem még észre, hogy lenne nekem olyan. Az baj, hogy nincs? Én éppen tegnap vettem ki a piercinget a pupimból. Most olyan furcsa csupi, évek óta nem láttam így :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok

Katica, gratula a szép pocakhoz!
A betegeskedőknek gyógulást!
Bea - kitartás, már vághatod a centit, és nem kell dolgozni!!!

Egyébként én is vinnyogni jöttem
Tegnap eléggé összevesztünk a Zapával. A konkrét kiváltója hüyeség volt, de a mélyén az van, hogy nem szeret felelősségteljes, dolgozó felnőtt lenni, hanem gyerek akar lenni, akinek semmi dolga. És én vagyok az önző szemét, aki ezt nem hagyja...
És mindezt úgy adta elő, hogy olyan csúnya szavakat mondott rám, amiket azelőtt soha :(

Eléggé kiborultam, azóta sem nagyon szóltunk egymáshoz, a legszükségesebbeken kívül. Most is bőgök, ahogy eszembe jut.

Miért csak én legyek a felnőtt? Majd jól nevelhetem a gyereket egyedül, gondoskodhatok róla, megkereshetem rá a pénzt is, ő meg számítógépes játékot játszik közben...

Szipp-szipp

Megyek dolgozni, végül is ma este is csak 10-ig leszek bent, hogy legyen pénzünk... A p****cs**ba!(bocsi)

boruska

Nem azért, hogy kifogásokat keressek, de lereagálom:

* vastartalmú táplálékkiegészítők (egy elmélet szerint ez a jelenség az agy bizonyos területein fellépő vashiánnyal lehet kapcsolatos) - ez megvan, mert amúgy is alakul a vashiányom
* sok folyadék fogyasztása - napi 2,5-3 litert iszom, már csak a vesém miatt is
* a kalcium növelése az étrendünkben szintén kedvező lehet (tej, joghurt, sajt, konzervált hal, zöld levelű zöldségek, főtt babfélék) - na, ez az, ami nekem nem ajánlott, mert a vesekőképződést erősíti a Ca
* az éjszakai vádligöcs elkerülésére lefekvés előtt masszírozzuk be a lábunkat néhány csepp levendulaolajjal - ezt még nem hallottam, de kipróbálom
* szintén hatásos ehet a lefekvés előtt elfogyasztott tonic (a tonic jellegzetes keserű ízét a benne lévő kinin adja, amely szer izomlazító hatásáról is ismert. 2 dl tonicban kb. 27 mg kinin van, amely elegendő ahhoz, hogy csökkentse az izomgörcsöt, és ellazítsa a fájó területeket. - ez kifejezetten tetszik (imádom a tonicot)
* magnézium szedése (más források szerint a magnéziumhiány okozza a görcsöket) - szedem a Magnexet (ez 300mg-os), de csak napi egyszer, mert mint említettem, nem javallott vesebetegségben...
* fél órás séta lefekvés előtt (a görcsök okozója a láb rossz vérellátása miatt is kialakulhat) - adott. Két izgága, lakásban tartott kutya mellett ez alap.

Ha már begörcsölt...

* a leggyorsabb segítség az, ha azonnal talpra állunk, bármilyen fájdalmas is; ha ez nem lehetséges, akkor lábfejünket húzzuk vissza 'pipaállásba' - az az érdekes, hogy akkor görcsöl be, amikor visszafeszítem. És elég nehezen tudok ráállni, mert befordul a lábfejem a bokám alá
* nyomjuk a falnak lábfejünket - nagyon messze van a fal :)
* kérjük meg a Zaput, hogy masszírozza - ez meg is van
* szorítsunk egy kispárnánk az arcunk elé, hogy ne hallatszódjon a jajjgatásunk - ez tetszik a leginkább! :D

Mindemellett nekem bevált a jegelés is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

boruska: ismerős a szitu! mondjuk ő csunyán nem beszél velem sose. de nekem erre van egy taktikám: megmondom neki, hogy ok, akkor szét megyünk külön kasszára, a rezsit befelezzük, ad x összegű konyhapénzt, azt csókolom!!!!! nálunk ő keres többet, viszont jobban is költi a lovét mint én.... ezt végiug gondolja, aztán rájön, h nélkülem nem tartana sehol sem, nem lenne a segge alatt egy felújított ház, kocsi, stb

Edit

Kép
ézsóné

Nóra: Köszi, ilyenem még nekem sincs.

bellerreni: Azt szeretnéd, ha beforrna, vagy azért sajnálod, hogy nem lehet benne a piercing? Csak mert én kaptam a húgomtól gumiból készültet, amit a szülésig lehet hordani. Így nem fog beforrni. Lehet kapni a neten is ilyet, kifejezetten kismamáknak javasolják.

boruska: Nem értem ezeket a gyerekes férfiakat. Talán nem érett még meg a gyerekre, de ha már ott a baba, akkor nincs min gondolkozni. zek komoly dolgok és meg kell őket beszélni még a gyerek megszületse előtt, mert utána a vége az lehet, hogy tényleg nevelheted egyedül a babátokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Baba után már nem hiszem, hogy szivesen mutogatom majd a pocakomat úgyhogy úgy döntöttem, hogy kiveszem és hagy forrjon be. Én is láttam már ilyet és az egyik ismerősömnek nem vált be, mert annyira kifordult a köldöke, hogy zavarta úgyhogy végülis kivette azt is. Majd beolvasztatom a többi aranyammal és csináltatok belőle valamit... :lol:

bellerreni
Eger

Háton fekvés: képzeljétek, ha hanyatt fexem, akkor olyan furi, rossz érzés, nem fáj sehol, de mintha nem kapnék rendesen levegőt, vagy nem is tudom, olyan diszkomfort érzés. Ha oldalra fordulok, akkor minden oké. Másnak is van ilyen?
Igy már csak jobb vagy bal oldalon tudok aludni, a hason és háton fekvésnek vége... :(

Geri, a babaülés mostmár benn is marad az autóban? Teccik, hogy ment is vele egy kört :D

Pammut, Tena: ez volt a reklám helye? 8) Mondjuk ez első hétre biztos ami biztos lehet, hogy tényleg a nagyot érdemes venni, mert lesz „anyag” bőven…

Reni, ha nem vesztek hordozót, akkor hogy teszitek az autóba a babát?

Ronci, én az első szülésnél szerettem volna kérni EDA-t. A saját dokim nem tudott bejönni, az ügyeletes meg azt mondta, hogy nem adnak, mert még csak 4cm a méhszáj és várjunk….8cm-nél meg azt mondta, hogy most már nem ad, mert 8cm után már nem adnak…Pedig nekem le volt beszélve, vért is vettek meg minden…De utólag végülis nem bántam, csak maga a tény…jó, ez 8 éve volt.

Ananácska, meddig muszáj csinálni a melót? Ha Kristóf beteg, otthon maradhatsz vele?

Pocak: ma kérdezték tőlem, hogy mennyi idő van még hátra… :D Mondtam, hogy még előre, mert még a felén sem vagyok túl…azért ennyire nincs nagy pocakom..furi..

Edit, én tegnap testápolózáskor elgondolkodtam ezen a löttyedéses dolgon. Asszem extrán rá kell kapcsolni a tornázásra, mese nincs!

Nóri, nekem sincs még line nigrám. Nekem a harmadik harmadban szokott lenni…Köldök: az elsővel egyáltalán nem fordult ki, a másodiknál a vége felé, a harmadiknál meg már kábé a 12.héttől...remélem azért nem marad majd így :roll:
lara

Lara! Hordozókendőre gondoltam :lol: csak rosszul fejeztem ki magam. Bocsi. :lol:

bellerreni
Eger

Rubint Réka kismama tornájáról vkinek véleménye? Jó, rossz, brutál, langyos?

Edit

Kép
ézsóné

Edit, Vicky - hát igen, kéne vmi csinálni, majd ha lesz idő, leülök vele egy kicsit beszélni.ű

Most persze teper, megkedves SMS-ejket küldözget, mintha mi sem történt volna ...

Na, máris jobb, hogy kiírtam magamból :)

Piercing: nekem is volt a köldökömben, még nagyon kövér koromban, és 15 kiló fogyás után egyszerűen kikopott és elszakadt ott a bőr - mert lényegében a hájba tették, gondolom. Úgyhogy azóta sebhely van a ködökömön, nem nagyon látszik, de azért nem olyan király. Amíg megvolt, addig is sokat fájt, meg sebesedett, szóval ez egy ballépés volt, de ez van.

boruska

bellerreni: Hát nekem pocakom mindig is volt, de ha a csíkjaim miatt nagyon gáz lesz a hasam, akkor lehet hogy én sem fogom mutogatni a hasam. Kipróbálom a gumisat és majd kiderül.

lara: Én mostanában inkább a hátamon tudok aludni, mert ha az oldalamra fordulok, akkor a baba méltatlankodik. Nem szereti, ha nyomorgatom. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Reni, ja, az más:-) Most nézem ezt a Mei Tait, nagyon jópofa, szerintem olyan mint a kendő és a kenguro keresztezése, csak könnyebb kezelni a kendőnél...én most ezen gondolkodom...

Edit, nekem van Rubint Réka torna, szerintem jó! Viszont vannak benne olyan szövegek, hogy kész leszel (butaságok), de a torna alapvetően jó, dinamikus, de nem túl erős, de nem is langyos.
lara

Edit!Én szoktam csinálni Rékát, ha van kedvem. Nem mondhatnám túl keménynek, de én magamhoz mérek mindent. Régen én nagyon keményen edzettem úgyhogy ahhoz képest ez nagyon langyi, de mozgásnak jó :lol:

bellerreni
Eger

Jaj, én olyan , de olyan kiváncsi vagyok már milyen Pockocska!!!!!!! 10.08-án megyünk 4d-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Juci, Bicske tök közel van hozzánk. Kb. 20 perc ajutóval. :)

Köszi a tanácsokat mindenkinek. Pammut, köszi az érdeklődést, éjjel már tudtam aludni, kisfiamnak igaza volt, "anya holnap már jobb lesz" és így is lett. :lol: Igaz hogy pisilni kint voltam vagy négyszer, de azért így már sokkal jobban telt az éjszaka.

Betartottam a szavam és nem mentem dolgozni a család nagy örömére. Elcsattogtam viszont a dokihoz a táppénzes papíromért és megkérdeztem hogy ilyen esetekre mit lehet szedni. Ő is a paracetamolt mondta, úgyhogy vettem Panadolt a patikában. A patikus húzta a száját, a Saridonért majdnem könyörögni kellett (nem nekem lesz mondtam), orrcseppet nem is adott. Mondtam neki hogy nem beszedni akarom a Panadolt, hanem hogy legyen itthon valami vész esetére. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs De jó! Akkor most feküdd csak ki szépen! A patikust meg vigye el az ördög. Tanácsot adhat, de azért ne kelljen már magyarázkodnod. Van egy-két kukacos darab :) .
Lara Hanyatt én sem szeretek feküdni, enyhén mintha fulladnék. Esetleg 3 párnán, félig ülve, ha már mind a két forgóm sajog. Egyébként én vagyok a Tena betét reklámarca :lol: :lol: . Komolyan: én is kicsit vittem a kórházba, de a nagyobb praktikusabb volt. Persze ehhez hozzátartozik, hogy 180 cm vagyok és 90 kg. Az egyetemen volt egy kis 45 kg-os évfolyamtársnőnk, ő meg azért panaszkodott, hogy a normálnál nagyobb egészségügyi betét már kilóg a bugyijából :lol: .

Boruska Ne hagyd annyiban a dolgot gyermek lelkű apukátokkal. Bár nekik nehezebb szülővé érni, s igazán csak a gyerek születésével kezdődik a folyamat. De pl. nővérem férje is valami hasonló: 3! gyerek után nővérem jár dolgozni, apuka a HTB és válogat az állások között, mert akármi nem felel meg az ízlésének :twisted: .
pammut

Piercing: nekem is volt, kivettem és pár nap alatt már be is forrt…a nyoma viszont még most láccik :( Utólag már én is bánom, hogy tetettem.

Pammut, mondjuk én amig Tena betétet kellett hordani, végig a Tena hálós bugyiban nyomultam. Ha igy nézzük, akkor onnan mindegy, hogy kilóg-e vagy sem, mert igy is úgy is csúnya 8)
Háton (nem)alvás amúgy érdekes téma, mert az első babánál is ez volt, hogy kényelmetlen volt. A másodiknál végig háton feküdtem, mert ő meg nem nyomott semmit. Most megint kényelmetlen. VISZONT! Ha lenne egy 4., akkor megint kényelmes lenne :wink:
lara

Boruska, nem akarlak elkeseríteni, de az én párom a mai napig sokszor viselkedik úgy, mintha ő lenne a gyerek ebben a családban. Szerintem igazából már sosem fog felnőni. :roll:
Ráadásul ma lebukott. Ő nem is igazán gyúrt lányra. Mondtam neki, ha hazajött melóból, számolunk. :twisted:

Jaj, engem a kórháztól már előre kiver a víz. :cry: Nem is szívesen hallok róla.

Reni, ugyanakkora a combcsontja a bébinknek, csak az enyémnek a buksija kicsit nagyobb. :)

Nekem egyáltalán nem fordult ki a köldököm a fiammal, remélem most sem fog, szerintem olyan nem kifordulós fajta. Olyan mély.

Bea, kitartás a melóhoz. Mennyivel állnátok anyagilag rosszabbul ha nem dolgoznál?

Katica, szépen gyarapodik a pocid, bár inkább a póló nélküli képen fedezhető fel inkább. Nekem legalábbis.

Babamozgás nálunk még mindig elenyésző, de mondjuk ne is csodálkozzak ha naphosszat felhúzott térdekkel heverészik a tökös. Bár tegnap délelőtt 9 óra tájban mintha ő lett volna. Beninek ilyenkor már megvolt a nagy rúgása.

Azt hiszem ráveszem Papit hogy hétvégén menjünk el babakocsit nézni valahová a szombati sulim után. Oké hogy meg tudom rendelni a netről, de azért mégiscsak jó lenne megnézni a valóságban. Nóri, Budaörsön vagy a közelben nem tudsz valami jó bemutatótermet, hogy ne kelljen az egész várost körbebumliznunk?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csajok! help!

holnapra ebéd-ötlet, ami gyorsan kész van? este későn érek haza, és nincs kedvem bonyolult kaját csinálni :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Boruska! Én sem akarlak elkeseríteni, de az én uram ugyan ilyen és soha nem fog megváltozni. Naponta több órát játszik és ha nem tud akkor majdnemhogy elvonási tünetei vannak. jó nem ilyen súlyos azért a helyzet, de sajnos ez van. Ezt vagy megszokom vagy veszekszem. Már kezdem megszokni... Mondtam neki, hogy ha meg lesz a pici és ébren lesz és ő játszani fog akkor rögtön repül a számítógép a másodikról. Azt mondta, hogy ha ébren lesz vele fog foglalkozni, de ha alszik akkor majd játszhat ugye? Hát most erre mit mondjak... Soha nem fog felnőni ő sem

bellerreni
Eger

Edit! Én pont most gondoltam ki, hogy paprikáskrumplit csinálok. Én meg azért, mert lusta vagyok, nincs kedvem sokat a konyhában állni :lol: :oops:

bellerreni
Eger

Hát nemtom... nem szereti. ne legyen paradicsomos, ne legyen tejfölös..... :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit: úgy néz ki, a te urad is egy 'húst és krumplit' típus :)

boruska

sziasztok!
Katica nagyon csini a pocid!
Ma nekem is megjegyezték a melóban, hogy már látszik :D Megpróbálom rávenni a Zuram, hogy csináljon rólam képet.

gyerekes férjek: Hát, az nálunk is megvan! :? A múltkor megkértem valamire (barkácsolós férfi munka), annyi volt a válasza, hogy ne szervezzem az életét és majd ő tudja, mit mikor akar megcsinálni. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha tényleg megcsinálná, de ha én nem b***gatom, akkor semmi nincs elintézve :(

Bergon babakocsiról senkinek nincs tapasztalata? A neten találtak alapján nagyon megtetszett és az ára is barátságos, de mindenképp ki szeretném majd próbálni mielőtt megrendelem.
zuzmooo

Nekem van maradékom mára az anyukáméknál költött ebédből - gombás husi tarhonyával, imádom :)

Ja a fontosat nem is mondtam: éreztem tegnap a kezemmel, hogy mocorog a babó, rugdosta a tenyeremet! Apának nem mutattam, mert éppen utáltam :)

boruska

ézsóné: Zöldborsó főzelék üveges vagy konzerves borsóból és rántással? Esetleg rá majd valami virslit sütni, mi így szoktuk enni.
vicky79
Budapest III. kerület

Zuzmooo! Tesóméknak olyan babakocsijuk volt, de utálták. Egyedül a hordozó részét használták. A többi szinte új. De szerintem próbáld ki és majd meglátod. Biztos van olyan is aki esküszik rá.

bellerreni
Eger

zuzmoo: A barátnőméknek bergonos volt, de sajnos a gyerek nem nagyon szerette a fekvős kocsit. Nem is használták túl sokáig, nekünk meg ideadta volna, de nem fér be a liftünkbe. Ezek elég szélesek, de a baba jól elfér benne.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! A rakottkrumpli még a másik amit hamarosan fogok csinálni, mert régen ettünk. Bár az sem egy túl húsos étel meg még tejföl is van benne. Nahát. Nem lehet egyszerű a férjednek főzni. :lol:

bellerreni
Eger

Zuzmoo, én is úgy tudom, hogy a Bergon kocsik eléggé szélesek. Nézd meg, hogy befér-e a csomagtartóba!
lara

Edit!

Én hétvégén csináltam:

10 dkg vajon fokhagymát (sokat, egy egész fejjel) pároltam, beledobtam még 2 csokor apróra vágott petrezselymet, és 1 hegyes-erős paprikát apróra vágva, majd az egészet összekevertem kifőtt spagettivel. Rá reszelt sajti és ISTENI FINOM!!! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla!

Budaörsön van a Matti http://www.matti.hu/. Én nem szeretem, de van, aki esküszik rá.
A Kika. Az árak szarok, de nézni lehet. A raktáron levő cuccra 20% van most.

Én a legjobban a XI. kerben ezt az üzletet szeretem:
http://www.bababolt.echt.hu/ 1113 Budapest Bocskai út.38-40
Verhetetlen áraik vannak és nekem van egy 10%-os kedvezményes kártyám, szívesen odaadom. Az nincs messze Budaörstől, szerintem érdemes benézni.
Holnap kapják meg a szállítmányt, szóval lesz mindenük. A keresztutcában mindig van parkolóhely is!
Vendég

Ja meg itt a Brendon. Van mindenük. Drága mint az állat, de mindent ki tudsz próbálni/bepróbálni a kocsiba!
Vendég

sg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:43-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri!

Én nem látok itt árakat! Vagy csak vak vagyok? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nálunk ma zöldborsó főzelék van. Fagyasztott borsóból. Én utálom az üvegest. Olyan...üvegízű :lol: :lol:
Ha nincs időm, tükörtojás van hozzá, vagy Valdor sajttal töltött pulyka. Azt az egyet eszem meg.
Most tegnap akció volt a CBA-ban. 999Ft 1kg csirkemell. Szóval vettem 4kg-t. A felét bepanírozva, a másik felét csíkokra vágva lefagyasztottam.

A hétvégén csinált anyósom rakott kelt. Abban verhetetlen. Pedig előtte utáltam. De ahogy ő csinálja... HMMM!

Most már csak káposztás tésztára vágyom. Sok borssal.
Vendég

Kattkat!

Én úgy tudom, a konnektorba dugós cuccokat nyugodtan alkalmazhatod, nem árt az emberi idegrendszernek.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóóri! Áááááá! Köszi az ötletet. Káposztás tésztát is ezer éve nem ettem. Lassan összeáll a heti menü :lol:

bellerreni
Eger

Edit!

Az akcióknál vannak árak, illetve telefonon tudsz kérdezni. Az a baj, hogy a konkurencia nagyon rájuk szállt az alacsony ár miatt, így nem teszik fel. De amúgy nagyon segítőkészek és a nyitva tartásuk is nagyon jó. Pl a Faktum bútor elvette tőlük a forgalmazás jogát, mert olcsóbban adták, mint a mintaboltban... :cry: És még abból is lejött a 10% :roll:
Vendég

Kattkat, én is gondolkodom a mei tai-en, mert a kengurúmba csak előre lehetett ültetni a babát és 100 m-t is alig tudtam vele menni, ez azért nem vált be, a kendő megkötése bonyolult, amellett nagyon nagy az anyag és melegit és soxor nem tudtam olyan szorosra húzni, ahogy én szerettem volna. De ez a kettőt ötvözi, könnyű megkötni, elöl-hátul lehet a baba, én is nagyon gondolkodom!!!
Mit mondott a nődoki a H1N1 oltásról?
lara

Nóri, köszi az ötleteket, a kártyafelajánlást meg külön. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok, nézzétek mit találtam:
ez Luca tapétája:
Kép

Ezt meg most lőttem. Látszik, hogy ugyanaz a minta?
Kép

Ez meg az új szerelmem. Ha kapok végre táppénzt, lehet hogy megveszem... :oops:
Kép
Vendég

Nóri, nagyon aranyos a tapéta, meg amit lőttél azon is láccik, hogy ugyanaz a minta. Külön szobájuk lesz a lányoknak vagy egyben lesznek?
A babakocsi is nagyon tuti!!
lara

Bizony Nóri, minden szééép, aza kocsi mipéz?

Edit

Kép
ézsóné

kattkat: Mi elektromos szúnyogirtót használunk már évek óta. Nekünk itt a Duna mellett nagyon bevált, bár csak remélem hogy a babánál is használhatom majd. Remélem nem káros rájuk a lötty, ami benne van.

lucababám: A káposztástésztát én is nagyon szeretem és én is sósan borssal. Nyami! Szépek a cuccok.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara!

Egyelőre egyben. 50nm-en lakunk. De ha költözünk (150nm 5 szoba...) akkor is egy szobában alszanak majd. Ahhoz van egy kis fürdő is. Meg lesz egy játszószoba IKEA motyóval berendezve. Abból nyílik egy nagy terasz is. Így jobbnak érzem, mint a külön szobát. Külön mesélést. Aztán ha Luca suliba megy és igényli, megkapja a saját szobát. Én imádtam a húgommal egy szobában lenni. Gimiig együtt voltunk (koleszt leszámítva) pedig 180nm-es házunk volt. :D
Vendég

Edit. Hát. :oops: Izé. :oops:
135Ft
Lábzsákkal, mózessel, hordozóval, pelenkázó táskával, autósüléssel+talppal. Mindennel. Átfordítható karral.
De ha azt veszem, hogy a bnőm babakocsijára csak a huzat 30Ft lenne. Plusz ha valami kár keletkezik benne, úgyis kifizetem.
Ezek a kocsik meg 100Ft körül mozognak használtan. Akkor ezért a pénzért legyen a sajátom. Persze lehet, hogy apa kifikázza a rózsaszínt. De 2. babánál már mindegy. Plusz úgyis eladom max 1 év múlva.
Vendég

nóri: ugyse apa tologatja benne 8) 8) 8) 8) 8)

Edit

Kép
ézsóné

Editkém, azt Te csak hiszed!!!! Az első sétán vérre menő vita folyt, ki tolja a kocsit. Aztán egyévesen meg mindenki lepasszolni akarta volna...
Szerinted ki nyert:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?