Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Így van! Ez a lényeg!Ezt már úgy sem tudjuk meg soha! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok:)
Ide is elküldöm:)
Találtam két olyan szép- de olyan szép videót:)
Igaz nem Forgácsos, hanem BMC-s de annyira jóóóóó.

2 része van, és hangot rá csajok:)

http://www.youtube.com/watch?v=COqzsB_sZT0

http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1 ... re=related

Remélem egyszer majd valaki is csinál ilyen videót, csak Forgácsosat:P:P
beus84

Beus!
Emlékeimet sikerült felidézned...... :cry: :D !Tényleg jó!
Köszönjük!Hát így lesz a nagy várakozásból, megpróbáltatásokból egy kis ÉLET!És ezért nem szabad soha feladni!

belluska

Ez a zene volt az esküvőnkön is a házasságkötő teremben! :cry:
Olyan szép!A zenét most hallgattam meg,mert amikor gyerekek aludtak nem tudtam! :D

belluska

belluska nagyon örülök hogy tetszett:)
Én elpityeregtem magam, hisz mi vagyunk azok, akik valóba átlátjuk ezt a kis videót.
Más ember meg lehet hogy azt se tudja miről van szó...

Puszancs
beus84

Húúú Lányok!

Ezek a videók fantasztikusak!
Megkönnyeztem rendesen...
Ha valaki, hát Mi tudjuk és értjük az igazi jelentését a filmnek.
Vendég

Beus,
én már láttam ezt a 2 videót régebben, de azért most is megnéztem :lol:
Jó lenne már a film 2. részénél tartani :roll:

i.kata

Tücsi!
Gratulálok a 2 embikéhez, és nagyon drukkolok, hogy legalább az egyikük veled is maradjon a pocakodban még 8,5 hónapig!!! :wink: 8)

Kata, Dezsina!
Kitartás nektek! Pihenjetek, amennyit csak tudtok!!! :wink: :D

Gabó!
Remélem, a rosszulléteid most már hamarosan elmúlnak! Sok erőt kívánok az elviselésükhöz!!! :D De a baba mindent megér! :wink: Köszi a biztatást is - rajtam nem múlik, én nagyon igyekszem a lányok után! :lol:

Kriszta!
Hiányoztál! Remélem, ezután már többet fogsz tudni jönni! 8) Csodaszép csokrokat és virágdekorációt kötöttél! Nagyon ügyes vagy! :D Várom nagyon a menyasszonyi csokor képét is! :wink:

Beus!
Gyönyörű videókat küldtél át! Köszi szépen! :D

Babszi!
Nagyon drukkolok a holnapi leszíváshoz!!! :D

Minnie!
Remélem, jól érzitek magatokat vidéken! Pihenjetek sokat, és várunk majd vissza nagyon! :wink: :D

Zsuzska!
Hihetetlen, hogy mennyire aktív vagy még mindig! Egy héten többször is ilyen komoly bulikba menni, ekkora pocakkal! :lol: :lol: :lol: Hát, nem akármilyen kismami vagy! :wink: Úgy látszik, téged már csak a kórházi befektetés fog tudni leállítani - bár lehet, hogy mielőtt a baba megszületik, esténként még onnan is ki fogsz szökni... :lol: :lol: :lol:

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy sajnáljátok, hogy lemaradtatok férjikémről. Ez most csak egy 2 mondatos telefoninterjú volt, nem élőben vágták be képpel, hanem csak egy fényképpel. Nem egy nagy dolog, hiszen neki ez a dolga, hogy cégét képviselje a sajtó felé, amikor kell. Bár igyekszik mindig megkeresni az adott területért felelős szakembert, hogy inkább ők nyilatkozzanak, és ő csak akkor szerepel, ha semleges a téma, vagy nem lenne megfelelő az ember arra, hogy ország-világ 8) előtt nyilatkozzon. Egyébként tegnap délután fél 3 körül, ha épp a Kossuthot hallgattátok, akkor ott is megszólalt... :wink: (Belluska, megírom priviben, hogy konkrétan hol dolgozik. - Meg persze bárki másnak is, ha érdekel még valakit. :wink: 8) )
hbzs

Sziasztok

Tücsike, Dezsi, Kata
remélem pihikéztek :)

Babszi
Mennek a drukkok holnap reggelre! :) Próbáld nem agyon izgulni magad, jó kezekben leszel! Várunk majd a hírekkel

Nekem az összes inszemnél, illetve az első lombiknál is a IIes klinikán adták be a tüszőrepit, mindig kedves nővéreket fogtam ki, pedig gyakran hétvégére esett az időpont. Az utolsó tüszőrepit Zsuzsa adta be Sipos doki magánrendelőjében :D hát mit mondjak, jó keze van a Zsuzsának :D
A sikeres lombiknál én 3 Embikét kaptam vissza, viszont külön beszélt velem az embriológus csaj (sajnos annyira izgultam hogy már arra sem emlékszem hogy melyikük volt :( ) mert mindhárom Embikében (7 sejtesek voltak) fekete foltok voltak láthatók. Elmondta hogy nem tudják hogy ezt mi okozza, és azt sem tudják hogy milyen hatása van esetleg a beágyazódásra, de kötelességük tájékoztatni. Petikémet nem zavarták a fekete pöttyök :D megkapaszkodott rendesen

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

hbzs

engem érdekel :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!:-)

Fitie, jaj de jó, hogy leírtad ezt a sztorit!!! Köszi-köszi!!! Cupp!

Katám, nagyon tetszik a vonalzódon az aláírás, remélem örömötökben sírtok majd! Nagyon drukkolok!!!

Dezsikém, hogy vagy pihiztél ma???

HBZS, köszi! :)

Én ma egésznap ettem és ettem, az én drága párom még gyümölcstortát is sütött nekem, cserébe megint jól elvertem francia kártyában!;-) Aztán megnéztük a Másnaposokat, olyan jókat nevettünk, hogy féltem kipottyannak a babók!

Feleség, még nem jelöltelek be az iwiw-en mert elbizonytalanodtam: a 3 Kriszta közül, te vagy az akinek az a szépséges kislánya van?? :roll: :oops:

Mindenkit puszilok!!!!
Vendég

Babszika holnap punkció, ugye??? Nagyon-nagyon drukkolok!!
Vendég

Fitie!
Hát Zsuzsának tényleg nagyon jó keze van, én is hálás vagyok érte! Mondjuk nekem rettenetes vénáim vannak, mindig megküzdenek vele az asszisztensek, Ibinek is csak harmadik szúrásra sikerült a kézfejemből a 23. napi vérvételnél - míg Zsuzsinak előtte, a 3. napinál elsőre! Drukkolok is rendesen, hogy ezután, ha esetleg szükség lesz még rá, lehetőleg a Zsuzsi vegyen mindig vért. Szerintetek lehet ezért szólni? Vagy Ibi zokon venné? :? - Mindenesetre nagyon bízom benne továbbra is, hogy nem kerül nálunk sor lombikra, s akkor az intézetben nem is lesz több vérvétel. :wink: 8) )
hbzs

Lányok, mit kell tudni a leszívásról? Mostantól van időm parázni...
babszi

Babszi,
holnapa mennek a gigadrukkok!
Semmit nem kell tudni, csak mindig azt csinálni, amit mondanak. Vidd a hálóingedet, papucsodat és egy levél utrót. Ezek ne maradjanak otthon!
Gyorsan el fogsz aludni, aztán gyorsan fel is ébredsz. :lol: Ennyi a lényeg :lol: :wink:

Tücsi,
:lol: Én is remélem, hogy örömünkben sírunk majd, de remélem Ti is és Dezsináék is :wink:

Fitie,
én pihiztem, de azért ma már többet mocorogtam, mint tegnap :oops: Kint fekszem a kanapén, de már egyenesen utálom ennyi fekvés után a kanapénkat :evil:

i.kata

Babszi!
Holnapra nagyon szorítunk neked!!!!!
Kép
Ne izgulj,minden rendben lesz!

Tücsi!
De még milyen szép lánykája van Krisztának! :P :wink:
Drukkok továbbra is mennek! :P

Dezsike!
Kismami!Pihegjél és sok babaragacs!!!!!!! :P

Kata!
Örömkönnyek lesznek!!!!
Babaragacsok millió! :P

Hbzs!
Köszike,most már képben vagyok! 8) :wink:
Nekem Ibolya is mindig szuperül szúrt! :D

Jó éjt mindenkinek!

belluska

Sziasztok lányok:)

Babszi ezerrel gondolok rád:), és hatalmas dukk neked, és a kis aprócskáknak.Remélem jó sok petikéd lesz.
beus84

Jó reggelt!

Babszi,
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

i.kata

Beus,
na, ha nem sikerült ilyen mozgó figurát betenned az aláíráshoz, akkor ez lehet segít:
[url=http://..... Egy ilyen kezdetű kódot kell bemásolni az aláíráshoz.

i.kata

Szép napot csajszik!

Babszi!
Már biztos túl vagy rajta és minden rendben ment!
Gondolok rád sokat!Majd gyere a hírekkel!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++Puszi!

belluska

Sziasztok Lányok !

Kata, Dezsina, Tücsi nagyon szorítok a sikeres babaragacshoz ! ++++++++++++++ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Beus, milyen kutyáid vannak, hogy ilyen sokat esznek :oops: 8)
A második babafilmen elsírtam magam :oops:

Babszi, drukk a leszíváshoz ! :)

Hbzs, nekem amikor Zsuzsa vette a vért, akkor azt hittem, hogy kiugrik a szemem :shock: de utána rájöttem, hogy befolyásolta, hogy még nem ismertük egymást annyira, ill. fontos, hogy vv előtti napon nagyon sokat kell inni, mert akkor könnyebb levenni a vért. ( bár ezt lehet, hogy Ti is tudjátok ) Nálam is megijednek a vénámtól, mert nem látszik, de különben simán eltalálják. Néha már úgy megyek vért vetetni, hogy biztatom a nővért, hogy nem olyan,m int aminek látszik! :lol:
Mikor mész uh-ra ?

Belluska, meséltem a páromnak Kata beszólásait, jót nevetett :lol:

Kriszta, nagyon ügyes vagy, szépek a virágcsodáid :!: Simi a királylánynak :)

Minnie, milyen volt a hétvége ? :)

Zsuzska, tényleg hogy bírod :?: :oops: :shock: Elárulhatnád :lol:
wepe

sziasztok!

ne aggódjatok, nem csinálok semmit, mármint nem ások, nem kapálok és nem betonozom :D

tegnap már nem tudtam ebédelni, mert valahogy telítődtem a kajákkal. ma gyüminapot tartok!

Babszi!
drukkhegyek :D :wink:

Tücsi! Kata!
:D :D drukkok!
dezsina

Sziasztook!
Babszika, már biztos túl vagy a punkción, drukkolok a megtermékenyüléshez!!!

Wepe drága, Belluska, Dezsike, köszike! :-)

Lányok, nálam bonyolódik a helyzet, a kiütéseim a felismerhetetlenségi ellepték az arcomat (is) még az orrlyukamban is van, nagyon fájdalmas... szóval nem az Utróra voltam allergiás, mert a Duphastontól is tovább szaporodtak a kiütések, szerintem nem bírja a szervezetem ezeket a plussz hormonokat! Hívtam az intézetet, hogy most mi legyen Sipi percekig rágódott a dolgon, de végül átkapcsolt Tanár úrhoz! Ő meg azt találta ki, hogy váltsuk i a progi pótlást egy fél ampulla tüszőrepivel, szerencsére volt itt már 2 éve a hűtőmben 1 ampulla Pregny, úgyhogy az előbb be is adtam 1 felet, csak reménykedni tudunk, hogy nem jön meg idő előtt a progi abbahagyása miatt... :? :roll:
Vendég

Tücsikém!
Te tényleg nagyon különleges eset vagy.... :roll: Azt mondod kiütéses vagy? szegénykém....
nekem is jön egy-két pati az arcomra, de hát hol vagyok én ettől! Remélem, sikerül a tüszőrepis pótlás. Amúgy nem is tudtam, hogy az is jó progi helyett :shock: :roll: :?:
minden esetre drukkok :D
nem lehet, hogy összeettél valamit.
Én tegnap már nem ebédeltem, úgy telezabáltam magam disznó módjára csütörtökttől vasárnap reggelig. :twisted:
dezsina

Nagyon köszönöm a sok-sok drukkot! Tényleg nem kellett izgulni a dolgon :) Kicsit késve indultunk - kedvesem bepánikolt, hogy neki nem megy csettintésre - úgy sajnáltam. Ezért elkéstem, de nem nagyon, és nem volt baj. Második voltam, mert mindenki azt mondta nagyon izgulok, hát menjek én be... :o Mindig valami ilyesmi van az arcomra írva, pedig nem mindig van alapja. Most is úgy éreztem semmi baj, de amikor az asztalra feküdtem magamban majdnem pityogtam (visszagondolva nagy szégyen lett volna, ha ki is gördül egy csepp). Valamit matattak mellettem, aztán mondták lesz egy kis szédülés... én meg gondoltam juszt sem alszom, de már teljesen ki is ütöttek. Ágyikóban ébredés kómás fejjel. Persze volt férjem pont most hívott 2 év után először - mi a csudának, csak felidegesített ezzel. Kinyomtam.
A végeredmény 3 szép petesejt. Azt mondták olyan szépek a petik, és a kedves anyaga is olyan szép, hogy mind a hárommal spontánkodnak. Ez jó, ti is azt mondtátok, hogy ez jó. És akkor szerdán vagy csütörtökön kapom vissza őket, mert az anyaméh a legjobb hely, ahol lehetnek. Szóval ez nagyon jó hír. És olyan 4-5 pete lett leszívva, de a többi éretlennek bizonyult a nagy feladathoz.
babszi

Babszika, ezek nagyon szuper hírek!!! Gratulálok!!!

Dezsikém, igazából nem kiváltás, csak kellett valami ami megtartsa a terhességet a progi helyett! Ilyen kiütésem minden ET-vel végződő lombikomnál volt, szóval a progi pótlást nem bírom! Mellesleg tegnap annyit zabáltam, hogy este 10-kor kihánytam az utolsó szelet gyümölcs tortát amit a párom sütött nekem, pedig nagyon finom volt! :oops: :oops:
Vendég

Babszika!
gratulálok!!!! Nagyon szép eredmény!!!!

Tücsikém!
remélem a legjobbakat. azért ez hihetetlen, hogy progiallergiád van :shock: :roll: Mit lehetne ezzel csinálni?
dezsina

Gratulálok Babszika,nagyon jó,ebből simán lesz szerintem 3 embike is :lol: Új lányok én is jelölhetlek titeket Iwiwen,vagy ti kerestek meg?Beus,Tücsi,Babszi....

salygabó

Dezsikém, semmit nem lehet vele kezdeni, a Tanár úr is csak a tüszőrepit tudta kitalálni, a Sipi meg ugye semmit! :lol: :lol: Ez van, ilyen különleges kacsatojás vagyok! :?

Gabó, írok neked privit jelöljél!! :lol: Jobban vagy, van még hányingered?
Vendég

Babszi!

Gratulálok a jó hírekhez,Veled örülök!!!
:D
Vendég

Babszi,
na látod, kár volt aggódnod. Még végén mind3-at visszakapod :wink: Nagyon drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen továbbra is!

Tücsi,
ilyet még nem is hallottam, hogy tüszőrepit kapjon valaki. Na, te most tut nem tesztelhetsz idő előtt, mert a tüszőrepitől pozitív lenne a teszted.
Amúgy nem tudom mit majmolsz :lol: Én is ET+1. estéjén dobtam vissza a kaját :oops: Pedig sosem szoktam hányni, és nem is ettem sokat, de valahogy nagyon nem esett jól.

Dezsina,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

i.kata

Kata!

Örömünkben sírjunk Veled, én azt kívánom Magunknak!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap végül nem nagyon mentünk sehova. Inkább itthon feküdtünk a kanapén össze bújva. És végre tegnap apa nagyon sokat simizte pocikámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma reggel voltam a körzetisnél (felakasztanám a legszívesebben: mért nem vagyok más papucsban? mért nem császároznak meg korábban?), aztán leadtam a pipimet (holnap mehetek érte 10-re), aztán felmentem a vércsoport eredményemért.
Reggel óta, ha talpon vagyok, folyamatosan görcsölök és keményedek. Mióta itthon vagyok és fekszem, már sokkal jobb a helyzet... csak pár kisebb görcsöcském volt .

Na megyek és vissza olvasok!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta!
Fantasztikusan sikerült a csokor és a terítés is!!!!! Kár, hogy négy évvel ezelőtt nem ismeretelek.... különben téged kértünk volna fel virágkötőnek!!

Beus!
Hát én úgy zokogtam ezen a két kisfilmen!!!!!

Hbzs!
Hát az könnyen megeshet, hogy esténként haza szököm 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Wepe!
Én sem gondoltam volna, hogy így a szülés előtt még ennyit fogok bulizni és rohangálni... de ma szörnyen vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tücsi!
Kiütések :?: :?: :?: :?: :?: Te szegény.... drukkolok, hogy minden simán menjen!!!!!!

Babszi!
Gratula a szép eredményekhez!!!! Mennek a drukkok tovűbbra is!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Katám, én már olvastam itt fórumokon, hogy 2 naponta adta beülti után fél tüszőrepit, hogy szervezettett rávezessék a terhességre...igen, tudom, hogy nem tesztelhetek, de ha nincs ez a malőr akkor sem teszteltem volna!;-)

Bocsi, nem is olvastam hogy te is hánytál?! Remélem a babásodásban is majmolhatlak majd! :lol: :lol:

Zsuzsa te túl hajtod magad, őrület, hogy mit összepörögsz! Lassíts már a tempón kismami!!! :D
Vendég

Tücsi!
Ma azt teszem.... még a wc-re is fáj kimennem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jón a hideg front :cry: :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!
Csodás hírek!!!!!!Nagyon drukkolok a három embikének!!!!!!!!!
Mikor visszagondolok a reggeli "apa sürgetésre" félkómás állapotban :oops: :oops: ,hát nevetek mindig!A lényeg a lényeg,hogy lett három csodás petike!
+++++++++++++++++++++
Pocakod?Nem fáj?

Tücsi!
Nagyon sajnálom ezt az allergiát!!! :cry: Sosem hallottam még senkitől! :roll:
Annyira tetszik a vonalzód! :D
Babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Dezsi,Kata!
++++++++++++++++++++
Nagy-nagy drukkokat küldök minden nap nektek! :P

Zsuzska!
Ez a császár siettetés!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem normális továbbra sem a drága!
Nincs semmi gond,meg se halljad! :wink:

Szilvi!
Neked van iwiwed?Bejelölnénk téged is! :wink:

belluska

Bellusk!
drága vagy! Drukkok átvéve.... ma nyugizom, mert melózgatok a dolgozóba. Nem bírok pörögni..... :D

Zsuzska!
csak óvatosan ekkora csomaggal :lol: :lol: :lol:

Tücsi!
a vonalzó tényleg nekem is tetszik :D A kis Mázlik :lol: :!: :!:
dezsina

Dezsike!
Hála a magasságosnak.....,legalább nem kell izguljak értetek! :lol: :wink: Ez az,pihi van és semmi idegeskedés a melóhelyen! :D

belluska

Szilvi!
Hogy ti is milyen szimpik és helyesek vagytok ám! :P

belluska

Tücsi!Az egész hétvégém megint rókával töltöttem.Már fáj végig a nyelőcsövem,a gyomromról ne is beszéljek...Ez van.Remélem ti ebből kimaradtok friss kismamik...

salygabó

Gabó!
Boldog 10. hetet!!!! Mindjárt itt az AFP!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!Szegénykém!Azért halványan,de örülünk is!
De már reméljük csak 2 hét!

belluska

Tücsi,
na, remélem jó példát mutatok majd és egy nap eltéréssel te is mutatsz egy pozitív tesztet :lol: De ha most 2 naponta fogsz kapni szurit, akkor hogy fogsz tesztelni? :roll:
A vonalzód nagyon állat! :lol:
Én a beülti óta agyalok valami cuki elnevezésén a piciknek, de most nem ugrik be semmi. Na majd a tesztelés után :wink:

Zsuzska,
na, akkor ma végre pihensz, bár nem így a legideálisabb. Látod, Bencus már rádpiírtott bentről, hogy "Anya, mostmár nyugi!" :wink:
A körzetissel meg ne törődj, biztos csak szereti hallani a saját hangját, azért dumál össze-vissza :roll:

Szilvi,
én is szeretnélek bejelölni :wink:

Gabókám,
hamarosan elmúlik a róka, aztán pár hét múlva már el is felejted a rosszulléteket.

Kriszta,
te hogy vagy? Pihizel?

Nekem ma elkezdett mensisen fájni a hasam alja... De nem vonok le semmilyen következtetéset. ( februárban is így fájt :lol: :-)

i.kata

köszi csajok... hát nem is adok a körzeits véleményére. Hisz nem is ismer. Csak ne szólna bele!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ezzel még tartoztam:
Új Csajszikák, ti még nem vagytok benne, de ha szeretnétek rajta lenni, akkor az adataitokat küldjétek el, ok?
Babszi, akkor még most kihagytalak, ha szeretnél rajta lenni, akkor szólj :wink:

Kép

i.kata

Kata!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :wink:

Mindig dicsérem a táblázatot,de most is megteszem!
És egyre szebb és babásabb!
A tesztidőpontok,CSÚCS!Csajok,csak nem idegesíteni Belluskát a tesztelésekkel! :wink:

belluska

Babszi!
Hatalmas gratula! Úgy örülök a 3 csodaszép petikének! Drukkolok nagyon, hogy az embikék is ugyanilyen csodaszépek legyenek!!! :D Mikor tudsz meg valami közelebbit róluk? Várom nagyon a fejleményeket! :wink:

Tücsi!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen kiütéses lettél. De milyen jó, hogy erre is van megoldás! Drukkolok nagyon, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen veletek!!! :D

Wepe!
Szerintem a jövő hét elején megyek UH-ra, valószínűleg hétfőn.
Nálam is mindig megijednek a vénámtól: nem csak nem látszik, hanem mélyen is van, és ha még meg is találják, akkor is elmászik a tű elől... Nekem is bátorítanom kellett Ibit, amikor már 2x megszúrt feleslegesen, hogy szúrjon meg nyugodtan 3x is - az a lényeg, hogy le legyen véve a vérem... 8)
hbzs

Gabó!
azonnal küld a hányingert :P szeretettel várom!!!!! :P :wink:

Hbzs!
látnád a én kezem, amit Sipos doki szúrt meg... :D mint egy narkós :P :P :P és több helyen is sötétbarna :D :D :D
dezsina

Szilvi,
bejeöltelek :wink: Nagyon szép menyasszonyka voltál :lol:

Belluska,
most miért :evil: :evil: ?
Ha egyszer érzem, hogy valami történik odabent....

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?