Új privát üzeneted érkezett!

Tigriske:
A második képen olyan, mintha mosolyogna! Tényleg gyönyörűek!!! :D

Bikmmakk:
Őszintén sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeken kellett keresztül menned... Nagyon aggódtam értetek, mert nem kaptunk semmi hírt, csak sejtettem, h. v.mi nem oké, de erre nem számítottam. Hihetetlen, hogy mennyi minden történhet az emberrel...
Gyógyulj meg és nagyon jó babázást, mert Dani csodálatosan szép és látszik, hogy nagyon kedves baba.

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


A 3. bébi is naggyon baba!!! :D

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Sajt! Nemcsak úgy látszik. Neki kellett egy kicsit udvarolni, hogy ne csak a hátát mutassa, és ezért amikor mondtam neki, hogy milyen szép folyamatosan vigyorgott, ha nem beszéltem hozzá, akkor lekonyult a szája széle. Igazi kiscsaj.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

:lol: :lol: :lol: Ez oltári!!! Lehet, el sem hinném, ha nem a fórumról mondaná valaki. Nálatok már örökös nőuralom lesz, a párod meg simán el fog olvadni a lányoktól, az tuti! Majd jól az ujjuk köré csavarják. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


Hello!
Bikmakk! Gratula a picihez. Nagyon édes. Neked pedig jobbulást és kitartást!
Tigris!
Naggyon jó!! Most aztán egy csapásra egyensúlyba került a nemek aránya! :lol: :lol: Gratu a csajokhoz...
Kíváncsi vagyok Ditára... :o
Üdv.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Tigriske: Grtulálok a csajokhoz. Majd nem győzitek apával hajkurászni a fiúkat. :)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


TIGRIS
Ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azonnal kérek szépen egyet, minek nektek annyi csaj, nekem meg semmi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lécci, lécci, lécccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olllllyan cukik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

BIKMAKK
Sajnálom a történteket, nagyon-nagyon. Hol lehet bővebben olvasni rólad? Danika nagyon csodás baba, imádnivaló és gyönyörű, biztosan tud kárpótolni benneteket minden átélt szörnyűség ellenére.
Nagy ölelés neked és hamar gyógyulj meg. Puszi.

Hétvégén nagytakarítottam. Valamelyik nap a szülésről álmodtam és belegondoltam hogy ha esetleg előbb jönne Miló (mondjuk mint Ricsi is a 37. hétre) akkor már nem koraszülött, de már csak 5 hét van hátra. Üristen, totál para lettem.

Tegnap kaptam egy lapocskát a szülésznőmtől. Okt. 8-tól indul a kórházban ahol szülni fogok tanfolyam. Ez 12. részből áll, tehát mindenképp meg fogok már szülni mire vége lesz de azért amíg tudok menni fogok, egész más dolgok lesznek mint a Budaiban.
Majd én is mesélek nektek hogy itt miről volt szó!

dita75
 
 


Bikmakk!

Sajnálom, ami veled történt, és remélem mielőbb rendbe jön minden körülöttetek. De a kisfiad egy édes kismanó! Gratulálok!

Tigriske!

Nőuralom!!!? Erre az én párom azt mondaná, hogy: " Na, másra sem kereshetek mint tamponra!" :)
Persze a lányos apukáknál nincs büszkébb a világon! :)
Az én párom is lánykát szeretett volna.

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

tigriske 3 kis csajszi na nem semmi.Gratulálok!! Nem lesz gondolom egyszerü nevek találnotok. Mi még sehogy nem állunk pedig nálunk csak 1 kis fiúcska lesz.
bikmakk gyönyörű kisfiad van. A hálózsákunk nekünk is ilyen.
dita75 akkor már nem fogunk találkozni a Jánosban?? :cry: :cry: :cry: Szomorú vagyok!!!
brigi33,hogy vagy szobatárs??
remény73 merre vagy?? Jön valaki holnap a Jánosba?? Mi megyünk mert nagyon érdekel minket a téma. Nekem már elküldte a szülésznő amit ígért a homeopátiás szerekről a listát,hogy mire jó szülés elött,alatt és után+ gátmaszázsról.
sajt@ tessék pozitiv eredményt produkálni 16 nap múlva. EZ KÖTELEZŐ!!

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Mikor lenne jó összefuttni, hogy a sapit meg a bodyt oda tudjam adni? Nem sürgős, már odaadtam a csajszinak. Esetleg még valami nem érdekelne? Bár gondolom már sok mindenetek van. Bocsi, ha már mondtad, de ti választottatok már nevet a kispasinak?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky nekem bármikor jó. Holnap kb fél 3-ig aztán megyek Apa elé és megyünk a Jánosba. Szerda,csütörtök bármikor.

Kép
Kép
colin
 
 


Ja nincs még neve a kis pasinknak,sajna!!!De erősen rajta vagyunk.

Kép
Kép
colin
 
 


Hello!

Itt vagyok.
Dita! Gondoltam én...De még Neked is lehet lánykád a következő menetben.
Colin!
Megvagyok. Semmi különös.Itthon ülök, megy a Teszvesz, Vatera, főzögetek, meg a nagyobbikat hallgatom.Most jött haza suliból. Doga-hegyek, stb.
Csodálom, hogy így bírjátok név nélkül. Vagy olyan sok az ötlet, hogy nem bírtok választani???
Nekem fiúnevem nem nagyon volt, de azért pár jelölt akadt. A lány az tuti volt már az elején is, de aztán férjem kicsit bizonytalankodott, de mondtam, hogy jobbat úgysem tudok, ezért maradt az eredeti. Tigris már régebben írogatott lányneveket. Biztos lesz dilemma :lol: :lol: :lol:
Azért ez jobb, mint a 3 fiú talán. Bár valaki meg fiúpárti. Na, abbahagyom a latolgatást, mert mindjárt megint jön a lecseszés, emlékszel, Dita?!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Megnéztem a 2 videot...Most tartok a 2. pzs-nél... :oops:
Rendbeszedem magam, mert jön fel a nagyobbik tanulni. Még megijed..Az előbb még semmi bajom nem volt...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


colin: A holnap délután nekem sem jó, mert megyek a cukros dokinénimhez. De ha gondolod délelőtt 10 körül találkozhatunk a kínai étterem előtt, ha az neked jó. Ha esetleg kíváncsi vagy még valamelyik cuccnak az állapotára, akkor nyugodtan írj és elviszem megnézni.Priviben küldök neked telefonszámot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


BRIGI
Nekem ez a film volt a legnagyobb löket hogy az inszemek után a BMC mellett döntsek, mert ahol inszemeztünk ott lombikot nem csináltak úgyhogy keresnem kellett másik intézményt. Tapolca talán közelebb lett volna hozzánk de valahogy a BMC szimpatikusabb volt.

Én is szeretnék majd valami hasonlót készíteni ha megszületett Miló!

Lehet hogy ezen a hét végén megyek ki anyuékhoz és a nővéremékhez de ezt majd még megrágom, Ronynak és Heninek lehet jobb is lenne a hét vége mert ők biztosan dolgoznak hétköznap.
De majd pontosíthatnánk csajok!
Nekünk Trix-szel már nincs olyan sok hátra, én babával már nem fogok tudni találkozni, csak majd akkor ha már nagyobb lesz.

Akárki akármit is mond három fiú azért tényleg durva lenne sztem.
A következő körben ha lesz ilyen akkor megint fiú lenne nem is tudom mit csinálnék magammal. Monduk addigra talán a nagyobb már kirepül. Épp most írtam a másikba hogy már annyira únja magát nálunk hogy nem bír magával mit kezdeni és olyankor csinálja a hülyeségeit. Ha nem küldenék minden hétvégén sztem nem jönne. De hát úgy látom az anyja ragaszkodik a szabad hétvégeihez, na ez hamarosan változni fog!

COLIN
Húzzatok bele, mert repül az idő!
Még nem tudom hogy megyek-e szülésfelkészítőre pestre, meglátom milyen az itteni, ha jól érzem magam akkor azért még felutazom anyuékhoz, bár ez a múltkori vonatozás is elég hosszúra sikeredett.
Ezt a homeos dolgot nekem is elküldenéd? Már két-három helyről is kaptam ezzel kapcsolatban infot de mindkettő másképp írta le, azért jobban bíznék egy védőnő által írt tájékoztatóban.
ide jöhet: dita75@freemail.hu, vagy dita75@gmail.com
előre is köszi
jut eszembe: kelengye és kórházi listád van?

dita75
 
 


Persze dita75 elküldöm. Van kórházi és kelengye listám,de ami neked van az én szívesen veszem ha elküldöd!!

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt.

Azt mondják rajtam tényleg az látszik, hogy nagyon örülök a 3 kislánynak. Volt kb. 2-3 perc amég "szomorkodtam", hogy nem lesz fiú, de aztán gyorsan ráállt az agyam erre a formációra.
Ez esett ki a legjobban a látószögünkből, hiszen valamiért fel sem merül, hogy mindhárom kiscsaj. Apának kellett vagy 10 perc, hogy neki nem lesz fia, aztán mondta, hogy sebaj, majd a 4. (ezen mindketten jót mosolyogtunk) Aztán azóta vigyorog mint a tejbetök (ráadásul a kutyánk is lány).
A nevek a férjem szerint: a Pindur Pandúrok című filmből: Sziporka, Csuporka és Puszedli.
De komolyra fordítva a szót, felmerült tegnap este: Zita, Lilla, Noémi, Csilla, Melinda, Fanni stb. Az első 3 most a nyerő, de mondtam apának még nem kell választani.

Dita! Cserélni szeretnél? :lol: Egyébként a 3 fiútól én is jobban be lennék tojva. :lol:

Ma már sorban jöttek a következők (van köztük nem annyira vicces:
- a apa szamurájkardal fogja kergetni a pasikat,
- és a férjed vett már pisztolyt?,
- nem mindegy, hogy láttam a fiadat a bokorba kefélni, vagy láttam a lányodat a bokorban kefélik,
- nagyon jóóóóóó, három esküvőt kell fizetnetek,
- mindhárom egyszerre fog csacsogni,
- ugye mindháromnak kiszúratod a fülét?
stb

Én is írtam listákat és szívesen egyeztetném!

Kép
tigriske1978
 
 


Szasztok Csajok!

Dobok pár képet a Babaszoba jelenlegi állapotáról.
Még hiányzik egy-két dolog: még nem raktuk fel a textil-képeket a falra, nem raktam le a szőnyeget és a többi szekrényről (polcos) még nem készítettem fotót, mert nincs még rendbe szedve.
Majd képdobás után jövök még:

Tami és Nándi Birodalma :lol:

Kép

Kép

Kép

Tamcsi ágyikója:

Kép

Nándi ágyikója:

Kép

Kép

pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Bikmakk: nagyon sajnálom ami Veled történt, nem is tudom, hogy mit mondjak! :cry: Furcsa és kegyetlen az élet, nem is gondolná az ember, hogy mik meg nem történhetnek! Legalább az megadatott, hogy Édesanya lehetsz!
Nagyon gyönyörű kisfiú Danci, vigyázzatok Rá és köszi a képet Róla!
Remélem, az előtted álló műtéted jól sikerül és minden rendben lesz! Puszillak és kitartást kívánok! Gyere, ha tudsz, szép fotókkal! :)

Rony: kitartást kívánok, legközelebb tutira sikerülni fog! Akkor is várunk ideát! :) Ha pihenésre van szükséged tedd azt, aztán újult erővel nekivágtok a következő és egyben utolsó lombiknak!

Henikém: almakúra, egész nap csak azt fogyasztottam, úgy használt. Egyébként két naponta súlyos esetben be lehet iktatni, lábfelpolcolás, stb. Ennyit tudok tenni...

Tigriske: ezt nevezem, óriási gratulációm a három a kislányhoz!!!!! :lol: :lol: :lol: Dokink, mit fog rá lépni? :wink: 8) :lol:

Dita: örülök, hogy helyben lesz tanfolyam, kivi vagyok mit írsz majd róla! :wink:
Ezt az érdi-diósdi-tétényi találkozót én terhesen már szerintem nem merem bevállalni, a lábaim iszonyat vizesednek.
Az almakúra ideig-óráig segít is, de ahhoz egész nap azt kell fogyasztanom és persze felpolcolni a lábakat, ami távol itthontól nem igazán megoldható, sajnos.

Remény: remélem, minden rendben lesz Apukáddal és Te is jól vagy! Holnap jöttök?

Colin: mi megyünk holnap megint, ott talizunk majd! :wink:

Ma voltam megint dokinál: minden rendben a Babákkal 2,5 hét diffi van köztük méretben. Flowmetria is rendben van.
Hüvelykenet teljesen negatív, ellenanyagteszt negatív.
Csak az a mihaszna májfunkciók... már a vérszegénységem is helyrejött szerencsére a gyógyszerektől!
Holnap megint labor, most már végig ez lesz sajna. Aztán elválik a további sorsunk!
Szobával eddig jutottunk egyelőre, ahogy a fenti képeken látszik, a többi már apróság! Még jövök egy pocakfotóval is, nem felejtettem ám el! :wink: 8)

Mára ennyi, holnap lehet nem tudok jönni!

Jók legyetek!
Vigyázzatok magatokra Kismamik!!!!

Puszi Mindenkinek és bocsi, annak, akinek nem írtam!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok, csak gyors reagálás.

Tigriske, gratulálok a 3 lányhoz..

Igen, holnap megyek.

A lábam néha fáj a felső combrész különböző területein, néha lépni nem tudok, de fekvés sokszor segít.
A cukrom változó, reggelente a szokásos, nem tökéletes, napközben megvan normálisan.

Apukámmal jövő héten derül ki hogyan alakul, de vasárnap a tesóm kislánya korán reggel megszületett. 2900 g és 53 cm. Nagyon édes, még aznap meglátogattuk.

Trix, szép a szoba, sajnos én nem haladtam semmit napok óta, de próbálkozom.

remény73
 
 


Remény! Köszi! Gratula a tesódnak!

Trix! Nagyon jó lett a szoba. Tetszik!!!
A dokinak szerintem nem mondom meg, hogy voltam 4D-n. Ha jól emlékszem Te sem mondtad meg neki. Vicces lesz ha Ő mond egy fiút is. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


trix: Szép letta picúrok szobája.

remény: Gratulálok az unokatesóhoz. Biztos szép. Vigyázz magatokra. Én sajnos ma sem tudok menni veletek, mert ugyanaz a helyzet, mint két hete. Cukros dokinéni. Nekem is tűrhető a cukrom, néha az én hibámból feljebb szalad, mint 7, de 8 fölé sosem megy.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

2 napig nem jöttem, és egyből kettős sokkot kaptam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bikmakk!
Te jó isten, nagyon sajnálom ami veled történt,:shock: de a lényeg, hogy már úgyahogy rendben vagy,sőt mi több élsz még, és hát ez a Danika egy tündér!!!! Annyira cuki kis pofija van, nagyon szép baba, gratulálok!!!!! Jajj de aranyos!!!!!

Tigriske!
Húúúú ez nem semmi, sokkot kaptam tőletek is, de eszméletlenül örülök. Öcsém az egész fizutok szépítőszerekre megy majd
:lol: :lol: :lol: Pedig tök azt hittem, hogy vegyes felvágott lesz, de végülis mindegy, csak egészségesek legyenek!!!
Szabit kell kivenned mire megfésülöd őket, meg a copfokat elkészíted!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita!
Tali nekem ezen a hétvégén csak vasárnap du jó, mert 12 ig dolgozom. Tétény, Diósd vonal rendben. Már alig várom, remélem mindenkinek jó az időpont. !!!!!!

Trixikém!
Annyira szerettem volna, ha te is eltudsz jönni, úgy szerettelek volna megismerni téged is, de megértelek.
Jujj csudaszép a szobájuk, totál be vagyok zsongva a képekre!!!! Lehet lakberendezőnek kellett volna mennem, annyira várom mindig a szobaképeket :wink: :lol:

Remény!
Gratula a tesód babájához!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok Kismamik!!Bikmakk!!Oszinten sajnalom amin keresztulmentetek,de mar ott tarthatod a kezedben Danikat,es biztos minden rosszat konnyen feledtet,bar biztos nagyon nehez.En mar Ronytol hallottam ami veled tortent,es oruljunk,hogy nem lett nagyobb baj,mert amiket irtal,hat azt senkinek nem kivanom.Sok boldogsagot,erot kivanok nektek a jovoben!!!Trix!!Te tenyleg nagyon ugyi vagy,hogy meg mindig nem kell korhazba mennetek,es aranyos a babyk szobaja!!!Mar irigykedek,hogy itt tartotok!!!Tigriske!!!!hat nem semmi!!!3 nunis!!!Apa tenyleg nmajd tamponra kereshet!!!!!Gratula!!!!!arolam annyit,tegnap voltam vedononel,es valami hugyuti fertozesem van!!!Most bevagyok parazva,mert meg az se tudom,majd szednem kell e valamit!!!Eleg gaz dolgokat olvastam,a kezeletlen dolgoktol!!!Annyit mondott,ez kismamknal gyakori!!!Hat nem nyugodtam meg.Valakinek volt ilyen??nem emlekszem puszi mindenkinek
zoe33
 
 


Remény!
Gratula az unokatesóhoz!

Trix!
Nagyon tecc a babaszoba és tök jó, hogy ilyen közel lesznek egymáshoz. Van ikres ismerősöm és ő azt mondta, hogy elég sokáig a két baba egy ágyban aludt (hiába volt mindkettőnek külön ágyikója), mert megnyugtatta őket a másik közelsége és bőven el is fértek :lol:
A pelenkázó nincs túl közel a radiátorhoz?

Rony!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: A szívem szakad meg! Hogy érzed magad? Mondtak valamit, hogy mi lehet a gond? Ez ugyanúgy donoros volt, mint az inszemek? Maradt még jégovisotok? Párod hogy viselte a hírt?

Bikkmakk!
Nem is tudom, hogy mit mondjak. Mindenre gondoltam, amikor olyan sokáig nem jelentkeztél, de erre nem számítottam :cry:
Elolvastam a másik topikban, hogy mi történt, nem is értem, hogy fordulhatott elő ilyen.
Az egyetlen lényeges dolog tényleg az, hogy Danikának itt van az anyukája és látja őt felnőni.
Szegény párodat sem írigylem, szörnyű lehetett az a pár nap neki is!
Nagyon sok kitartást és jobbulást kívánok Nektek!
Gyönyörű DANIKÁNAK pedig nagyon sok tejcit, egészséget és boldog, gondtalan gyerekkort kívánok!

Sajt@!
Kezem lábam csuriban Érted, ÉRTED :?: :?:
Már téged is nagyon várunk ideát!

Tigriske!
Az eszem megáll, hogy tényleg 3 kislányotok van :lol: :lol:
Nem is kicsit javítottál itt a fórumon a nemek arányán :shock:
Bár itt még bármi lehet (bármelyiknek kinőhet valami a lába között), nem egyszer hallottunk ilyet!
Majd szülés után térjünk vissza a 4. gyermek témára, kíváncsi vagyok akkor is fogtok-e viccelni Vele :!: :?: :lol: :lol:

Kép
akire79
 
 


Heni! Pont erről álmodtam, hogy lesz egy szöszi, egy fekete és egy barnahajú kislányunk és szép hosszú lesz a hajuk. :lol: Egyébként nem nagyon hiszem, hogy vissza tudok menni a melóhelyre 3 gyerek mellett, tehát majd max. jobban osztom be az időmet. De az is lehet, hogy anyukám rádumál, hogy legyen mindnek rövid haja (nekem is az volt-utáltam). Most is felhozta már, hogy a hosszú hajamat le kéne vágni, mert a gyerekek mellett nem lesz időm szárítani, de mondtam neki, hogy ezt legalább nem kell mindennap belőni (habozni, lakkozni, fésülni).

Zoe! Köszi. Sajna a fertőzéshez nem tudok hozzászólni, de mielőbb kezelni kell az tuti.

Akire! Pont tegnap este újra szóba került a 4. gyerek téma és abba maradtunk, hogyha a lányok 5-6 évesek lesznek meglátjuk, hogyan is állunk. :lol: Valaki mesélte, hogy 4. gyereknek már lehet kérni, hogy milyen nemű legyen. Persze ekkor csak a lombik jöhet szóba. De az az igazság, hogy szerintem pont elég lesz nekünk ez a három kis tündér is, bár ha a férjem nagyon szeretné és minden körülmény olyan lesz, akkor én benne vagyok. Mindig is nagy családot akartam. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Colin, Akire:
Köszi a drukkokat, oltári nagy szükségem van rá, elég nehézkesen jött össze ez az inszem, úgy "indult", hogy le akarta állítani a doki. Aztán adott még egy esélyt és behívott uhura, na akkor mondta, h. irány hétfőn az inszem! Olyan boldog lettem! Több mint egy éve várakozóban voltunk, mindig közbejött v.mi.

Dita:
Szerintem csak szülés után olvassa el - aki még nem tette - Bikkmakk történetét... Nagyon megrázó... Nem biztos, h. ezt előtte kéne tudni. Szívből sajnálom Bikkmakkot, de okosan csinálta, hogy ide nem írta be a történetét.
Olyan hamar elrepült az idő, most néztem, hogy kb. 2 hónap múlva te leszel a soros! :) Már alig várom az újabb gyönyörű baba-fotókat!!! :D

Trix:
Csodaszép lett a babaszoba! Gratulálok hozzá, nagyon ügyes és ötletes vagy! :)

Tigriske:
Nekem tetszenek a nevek, amiket felsoroltál. Dupla nevet terveztek a hercegnőknek, vagy egyet-egyet?

Pá Drágáim!
sajt@
 
 


zoe: Én E-colira Augmentint kaptam ma. Szerencsére a hüvelykenetben nem találtak, de a vizeletben igen. Nem lesz gond nálad sem. Csak ki kell tenyészteni, hogy milyen baci és hogy mire reagál. Aztán egy antibiotikum-kúra és canesten, mert állítólag előjöhet a gomba, ha meggyengül a nyálkahártya.

tigriske: Nekem is félhosszú a hajam, de a kisgyerekes anyukák azt mondták, hogy majd levágatom, ha a gyerek belecsimpaszkodik. Lehet hogy így lesz, de rövidre akkor sem vágatom. A gyerekeknél nálunk is rövidre vágatják a hajat, mert így megerősödik. Majd meglátom a lányom meddig fogja bírni a fésülködést. Ha nyígás lesz, akkor jön az olló.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok kismamik!

Elvileg nekem jó lenne a vasárnapi tali, már nagyon kíváncsi vagyok rátok :D

Trix, kár hogy nem jössz :cry: de ha úgy érzed, akkor tényleg ne erőltesd magad, az a vizesedés nagyon leterheli az embert, ismerős a dolog. Babaszoba gyönyörű lett, kicsit hiányoltam a képekről a csillagrendszereteket, az is nagyon tuti lehet.

Bikmakk!
Sajnálom, hogy ez történt. Valahogy elkeveredtem abba a topicba, ahol leírtad mi volt, nem is gondoltam volna, hogy ilyen létezik.

Tigrincs!
Jót nevettem ezen a sziporka stb neveken, miután rájöttem, hogy csak viccből írtad őket. :D
3 csajszi.....na fel van adva a lecke :lol:

Akire!
Hát nem mondtak semmit. Viszont, megcsináltatom ezt az IR vizsgálatot, hátha.
Egyébként meg ollllyyyan keveset írsz magadról :(

Zoe!
Válaszoltam!!! :lol: :lol:

Heni!
Akkor most te stopizol itt nekem, rajtad a sor, ok?

Dita!
Micsoda egy kölök.....csodálom a türelmedet. Komolyan

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Sziasztok!

Trix!

Nagyon szép a babócák birodalma!

Ma én is elvittem a festett képeimet lamináltatni. Megkérdezték mi van, ha elrontják. Mondtam, hogy 2 havi munkám menne kárba, úgyhogy jobb lenne, ha vigyáznának. (Tuti megölöm őket, ha elrontják).
Ha kész lesz, akkor majd teszek fel képet. A szobát majd csak jövő hét végén csináljuk leghamarabb.

Voltam ma védőnőnél. Megint csak 2 kilót híztam 1 hónap alatt, úgyhogy most a beültetéshez képest 3,7 kg-nál járok. Sajnos az első méréshez nézik, ami a 12. héten volt és addigra leadtam 2 kilót, úgyhogy ahhoz képest 5,7 kg, bár azt mondta a védőnő, hogy az sem sok.

Jövő héten doki bácsihoz megyünk. Remélem addigra megfordul, mert most a szívhangot teljesen a pocakom tetején találta meg a védőnő. Bár nem tudom, hogy tudta magát ennyire felnyomni. Fogalmam sincs milyen pózban lehet. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sajt! Csak egy nevük lesz a csajoknak, és marad a becenév Pindur- pandúr. Nagyon szorítok ám neked és tényleg ne izgulj a nemfekvés miatt. A másik topicban nézd meg amit június elején írtam a saját inszememről és látod mégis 3 baba van a pocakomba.

Vicky! Emlékszem a hajadra. :lol: Arra gondoltam, hogy copfban egyszerű lesz az élet, de lehet, hogy kitépik. :lol:

Rony! Hát tényleg fel van adva, de majd megoldjuk.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a Babaszoba dícséretét! Aranyosak vagytok! :lol:

Hát a helyzetünk sajnos rosszabbra fordult. Nagyon úgy néz ki, hogy beelőzöm Reményt és nemsokára szülünk.

A májfunkciós értékeim sajnos tovább romlottak, amire megmondom őszintén számítottam is, mióta megtudtam, hogy megemelkedtek. Megduplázódtak 4 nap alatt :shock: , úgyhogy ma most már tényleg mindent becsomagolok a kórházi pakkomba.
Holnap reggel megint doki, megUH-uz, meg flowmetriát is csinál újra. Utána rögtön megint labor. Pénteken reggel egy újabb telefon a dokkernak és akkor kiderül, hogy hogyan tovább. Szerintem ennek kórház lesz a vége és szerintem a hétvégét már bent fogom tölteni.
De ez még nem biztos, ez csak megérzés. :roll:

A lényeg, hogy a Babáknak jó legyen és ha már idebent nem jó, akkor be kell fejezni a terhességet :? . (Így fejezik ki a dokik a dolgot, ami elég rémisztően hangzik :shock: ). Tehát valószínű programcsászár lesz.

Lehet jövőhéten már Babázni fogok! :wink: :)

Mondjuk, jobban örültem volna, ha még bent maradnak legalább a 37. hétig, de szerencsére, már aránylag egész nagyok a korukhoz képest és talán nem lesz már probléma, ha megszületnek.

Szóval rengeteg még a dolgom és most önző módon nem reagálok senkinek semmit, de még maradtak itthon elvégzendő feladataim, amiket muszáj most megcsinálnom.

Ha valami konkrétum van, azonnal jelentkezek valamilyen formában!

Vigyázzatok a Babákra és Magatokra Kismamik!

pusszantás Mindenkinek

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix, tegnap nem tudtunk sokat beszélni, így most innen kívánom, hogy minden rendben legyen. Hát még nekem is van 5 hét, gyakorlatilag szerintem 3 hetem, de majd kiderül. Én is dolgozom, a csomagom félig összepakolva. Még 1-2 dolog kell bele.
A lakás a feje tetején, ma benézett egy percre a védőnő, de láthatta be se tud jönni :) Már csak 2,5 helyiség és én is megleszek, de az még 1 hét nekem a tempómban, mióta a kezem és a lábaim nem a legjobb formában vannak.

Vigyázz magadra, s ha gondolod írj sms-t, akár nekem, akár Ditának, ha van olyan, amit itt közzé szeretné tenni, rendben? Remélem hogy minden ok lesz, s még tudnak a kicsik várni valamennyit...drukkolok.

remény73
 
 


Sziasztok!

Trixikém!

Ne aggódj semmi gond nem lesz, dehát ha a babáknak jobb itt kint, akkor itt a helyük. Bizti tudják, hogy milyen szép szobájuk lesz, és már nagyon vágynak oda :lol:
NYUGI, SEMMI BAJ NEM LESZ!!!!!!
Mindenképpen jelezz nekünk, minden drukkom a tiéd és a gyerekeké.
Norbi? Parázós apuka?

Mi az a flowmetria?

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Remény: köszi a drukkokat és szorítok én is Neked, hogy Ádi baba még maradjon odabent egy darabig. Hadd nőjjön és hízzon még!
A takarítással vigyázz és minden mozdulatot alaposan gondolj meg, nehogy megerőltesd magad! Vigyázz Magadra! Megígérem jelentkezni fogok mindenféleképpen!

Henikém: köszi Neked is a lelki támogatást! :lol: Nagyon ari vagy! :)
Norbi nem parázik, de azt mondta, hogy holnap már kórházi pakkal menjünk a dokihoz reggel. Persze aggódik is szegénykém mindegyikünk egészsége miatt, emiatt is mondta, hogy csomaggal menjünk holnap és annak örülne inkább, ha bent is tartanának felügyelet alatt.
Most beszéltem vele telefonon, azt mondta, hogy most már várja a Babákat nagyon! :lol: :lol:

A flowmetria a köldökzsinórban áramló vér szabályosságát méri. (ún. Doppler készülékkel) A magzati érszakasz áramlásának sebességét regisztrálják, értékelik.

pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!!

Nagyon tanulságos volt a tegnapi szülésfelkészitő nekünk. Akkor úgy néz ki,hogy jövöhéten már nem jöttök remény73, trix78??
trix vigyázzatok magatokra nagyon!! Azért majd ne nagyon tünjél szem elöl mert nagyon kiváncsi lennék majd a babócákra!! Én nagyon drukkolok nektek!!!
remény73 te meg jó közel vagy hozzám úgyhogy tessék szólni nekem az események alakulásáról!!
Én ma be vagyok zárva mint egy királykisasszony mert az én hercegem elvitte mindkét lakáskulcsot.
Ja és semmit nem aludtunk éjszaka mert a fiacskám úgy érezte,hogy neki kell behozni a tegnapi BL gólókat a hasamban. És amúgy is olyan szürke idő van,hogy mindjárt lefekszem.

Puszika

Kép
Kép
colin
 
 


trix: Hajrá és majd azért valakivel üzenj, hogy hogy vagytok. Sajnálom a májfunkcióidat, nekem is volt régebben rossz és rohadt fáradékony voltam. Te nem érzel ilyet? Nem baj ha beelőzöd Reményt, már elég nagyok a babák, nem? Azért tényleg jó lett volna még 1 hónap nekik odabent, de ha a dokik azt mondják, hogy ki kell bújni, akkor nincs mese.

colin: Tényleg jól besötétedett. Én most süti receptet keresek, amit meg tudok sütni, nincs benne cukor és teljes kiőrlésű lisztből is ehető. Vettem egy csomó gyümölcsöt, remélem jó lesz. Mond meg holnap apának hogy már kíváncsi vagyok rád is, úgyhogy ne zárjon el. Vagy csak nem akarja, hogy pénzt költs? :D

remény: Nagyon kíváncsi leszek majd Ádi babára is, de azért még maradjon ő is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Colin, mivel nagy a valószínűsége a császárnak, így a következő 2-re nem megyünk, a 3. pedig lehet más ok miatt marad ki. Talán Vicky el tud majd menni, hiszen most kezdődik elölről a felkészítő.

remény73
 
 


Vicky, keresztanyám múltkor édeskével csinálta a fánkot, és 3 darabtól nem volt gondom.
Ma reggel 3 szeletelt májkrémes kenyértől meg 7,6 lett. Ez a reggeli dolog nálam a mumus, és nem értem soha, de este meg sokszor 4,8-5,2 közt van...
Azt gondolnám az éjszakai lassan felszívódó reggel segít, de ezek szerint nem...

remény73
 
 


Sziasztok!

TIGRISKE
Hát végülis jó lenne a csere, de mégjobb ha csak úgy adnátok egyet a kisfiam mellé! :)
Szépek a nevek!
A barátnőmmel mindig mikor betérünk egy bababoltba meglátjuk a rózsaszín cuccokat és egyszerre sóhajtunk hogy jajj de kár hogy nem vehetünk ilyen szépséges holmikat! :lol: :lol:

TRIX
NAgyon király a szoba, nagyon bejön ez a sarkos megoldás az ágyakkal. Ügyesek vagytok nagyon.
Nem semmi, biztos tele van a gatyád, de rendben lesztek, mert tényleg nagyon fejlettek a csemetéid.
NAgyon szorítok és ha tudsz majd telefonálni vagy sms-ezni akkor nagyon várom a fejleményeket és megírom a csajoknak is.

COLIN
Jót nevettem a focis beszóláson! Tök jó!
Mi volt a felkészítőn nagyvonalakban? Megkaptad az emilemet? A tiéd átjött, köszi.

REMÉNY
Gratula tesódéknak.
Sajnálom hogy fáj a lábad, sajnos ez már így lesz hol itt hol ott fáj.
TE is a finishben vagy már, nagyon elment az idő így utólag visszatekintve.
Vigyázz magadra te is, én most hogy tegnap nem csináltam semmit sokkal jobban aludtam és fordultam az ágyban.


HENI
Azt kell mondjam sajnos vasárnap du már itthon leszek.
Sajnálom hogy nem jön össze most a tali. De ha esetleg már 2:1 nem sikerül találkozni akkor majd Milóval beiktatunk egyet hogy megcsodálhasd. De valószínűleg erre majd csak tavasszal fog sor kerülni és addigra meg te és Rony lesztek pocakosak! :)

VEKIKK
TE sem híztál sokat egyáltalán, ügyes vagy!
Remélem nem rontják el a képeidet.


Én ma voltam cukor kontrollon, hát nem volt semmi mert be sem hívott a dokinő csak kiküldte a laborkérőt és mondta hogy rendben van minden. Pedig direkt bűnöztem a reggelivel mert azt hittem mérni fognak cukit és kiváncsi voltam hogy a "rendes" kajával mennyi, mert nekem az a gyanúm hogy ha cukros is vagyok csak nagyon lightosan. NA mindegy. október 20-án vesznek vért.
november 16-ra akart időpontot adni a csaj a kontrollra a recepción, mondom király akkor már lehet nem lesz aktuális.

dita75
 
 


Sziasztok Kismamik!!Trix!!Gondolom,mar izgultok azert!!!!A babaid,tenyleg nagyok mar,es ha az orvos ugy latja,jobb lesz nekik mar kint!!!Pocakfotora lesz meg idod???Nem is tudom,hogy fernek el ketten odabennt???Tigriskenel harman???Szoritok nagyon,es azert az ikres kismamaknal ritka a termeszetes szules,azert csak nyugodtabbak lesztek,ha korhazban vagy felugyelet mellett,megha nem is szeretunk ott lenni!!!!szurkolok nagyon!!!Vicky!!A huvelykenet eredmenyet azt jovoheten tudom meg,de mara megjott a pisi-labor,es teljesen negativ,szoval nincs semmi.Szoval nem ertem,de azert megnyugodtam.Egy nap alatt megvaltozott.na puszika Mindenkinek
zoe33
 
 


Sziasztok!

Vicky:
Ha találsz valami jó süti receptet ami t.k. lisztből van , cukormentes, és ehető is, akkor küldd el nekem is légyszi!!!! Meghalok valami édességért :lol: :lol: :lol: :lol: ritkán jön rám, de akkor nagyon!!!!

Trix!
Nagyon vigyázz magatokra, drukkolunk!!!!!

Dita!
Ajjjj, annyira sajnálom a talit, na de majd legközelebb!!!!! Apával minden okés????

Remény!
Kitartás édesem, már csak pár hét és "bezabálhatsz" kedved szerint!!! Nagyon ügyin csináltad eddig is. Tényleg az, hogy lesz? Megszülsz és másnap már no inzulin? Vagy ez, hogy van? Pikk-pakk elmúlik?

Zoe!
Egyre sűrűbben jössz, hálistennek, ezek szerint már nem vagy rosszul!!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni, igen, ha megszültem és a méhlepény már nincs bennem, nem kell továbbiakban az inzulin, csak a diéta, s rá 6 hétre kontroll. Akkor cukros lötyivel. Majd akkor is kell méricskélni a cukrom, kontrollálhatom minden ok-e. Remélem igen. Egész életemben vigyáznom kell, s figyelni rá, ne hízzak el, s el lehet kerülni a cukorbetegséget.
Remélem visszaáll a szervezetem, s nem lesz semmi gond. Következő terhességnél előjön megint, így ha a fagyi ovisaink közül bevállalunk megint kistesónak valót, már a megtermékenyülés után jelentkezni kell a cukros dokinál.

Vicky, a recept engem is érdekel. Te most mennyit adsz magadnak inzulint? Én 18-10-10-4-et.

remény73
 
 


remény: Nem értem a cukrod, de szerintem ez már rejtély marad, nemsokára úgyis szülsz. A felkészítőt nem tudom még, majd meglátom. Én most 4-0-3-t adok és nem is kell több. Egy párszor mérek 7 fölött, de akkor mindig bűnözök valamit. Te azért rengeteget adsz be magadnak, nekem ez a heti adagom. :shock:

zoe: Velem is kétszer vetettek vizeletet, mert lehet a pohárban és abban is valami, amiben viszed. Örülök, hogy nincs gond nálad.

heni: Most hül a sütim. Nem találtam igazán jót, de csináltam belőle egy tk-s lisztes piskótát édesítővel és teleraktam körtével, almával és őszibarackkal. Szerintem tök finom lett. Van egy másik receptem is valahol, abba jó sok szilvalekvár kell, de én cukormentesből csináltam, szóval csak a gyümölcscukor volt benne.

Az én receptem: 15 dkg teljes kiőrlésű liszt, 3 evőkanál folyékony édesítő (én tettem azért bele 1 zacskó vaníliás cukrot és fahéjjat a fűszerezés kedvéért), 3 tojás, 15 dkg vaj (nekem most csak 10 dkg margarin van benne, mert ez volt itthon és kb. 1 dl víz), 1 cs. élesztő (száraz). A sárgát a vajjal és az édesítővel kikevertem, az élesztős lisztbe tettem egy kis sót és a tojás sárgájás masszát belekevertem. Tettem bele egy kis vizet. A fehérjét kemény habbá vertem egy kis sóval és beleforgatom a tészta többi részébe. Tepsibe sütőpapír és a tésztába bele a gyümölcsöket. Én 30 percig sütöttem előmelegített sütőben és egész jól megsült. Lehet hogy még csinálok hozzá édesítőszeres pudingot, állítólag ez is ehető a számunkra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.01 11:31-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Trix!
Ne félj, nem lesz semmi baj!
Maximum előbb babázhatsz! :)
Szurkolok, hogy minden rendben legyen Veled és a Babusokkal is!!!


Elhoztam a képeket. Holnap teszek fel fotót róluk. A kézzel készítettekből csak az egyiken van egy kis hiba, de nem annyira gáz, úgyhogy életben hagytam a csávókat. De a nyomtatottat elrontották, úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy nyomtassa ki egyel kisebbe (A3) és azt papírboltban is megcsinálják. Este el is megyünk, úgyhogy holnap azt is le tudom fotózni. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!
Ajajj, hogy felgyorsultak az események!
Trix!
Én sem tudok bölcsebbet, mint az előttem írók és az orvosok. Várom én is majd a fejleményeket és a képeket.
Dita!
Hú, amikor írtad, hogy lehet, hogy a nov.16-i doki már nem aktuális, akkor tudatosult bennem, hogy megy az idő.Atyaég! Te nem sokkal előttem/előttünk jársz, ugye Colin? :lol:
Szép lassan mindenki sorrakerül.
Egyik álmatlan éjszakán gondoltam arra, hogy, ha én megyek majd szülni, és túl is élem, akkor majd a lányomat bízom meg azzal, hogy írjon ide pár szót, ha valakit még érdekelni fogok a nagy babázás és karácsonyi készülődés közepette.
Doki mindig azt mondja, amikor szóba kerül a 12.24-i dátum a szülésre, hogy a 2. hamarabb megvan. Én nem tudom, de nagyon szretnék itthon lenni addigra. Azt mondta, hogy ő se szeretné a karácsonyt velünk tölteni, tehát közösek az érdekeink. Remélem, valahogyan kivarázsolja belőlem a gyereket, mert a nagyobbikkal 5 napot ráhúztam, és minden másnap futottam amniora, meg NST-re (most CTG van azt hiszem, de, hogy mi a különbség, azt nem tudom).
Szóval, remélem, karácsonyra itthon leszek én is. Szerintem Colin beelőz, főleg, hogy nagy a baby (ugye Te írtad, hogy nagy?!).
Ja, és Vevikk is előttünk jár, meg Remény is (bocsi, ha valakit kifelejtettem...).
Én is parázok kicsit, de a férjem...Szegény, lehet, hogy megbánta, hogy olyan könnyen rámondta, hogy velem lesz. Kollégájával kitárgyalták a témát, ő meg ráijesztett, hogy ki kellett mennie a szülőszobááról. Mondtam neki, nyugi, nem lesz az olyan vészes., ha én kibírom, talán ő is.
Hát, ha ez gyorsabb lesz, mint az előző (maga a folyamat), lehet, hogy be sem érünk Pestig. :lol: Akkor aztán apuka is ájuldozhat...
Én el sem tudom képzelni, hogy lesz. A másik indított volt, pikk-pakk kiesett (enyhe túlzással) belőlem. Most meg azt sem tudom, mikor kell elindulni, meg ilyesmi. Túl korán sem akarok, dehát ki tudja, milyenek lesznek az útviszonyok. Meg amilyen dugók voltak tavaly is Pesten karácsony táján. 1-szer mentünk be kocsival, de a férjem majd agybajt kapott. Most aztán nem tudom, mi lesz...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Vicky, nekem a 27. héttől kellett az inzulin, de akkor én sem kezdtem túl magas értékkel, meg a 25. héten jött elő, s a doki mindig a baba fejlődik, több inzulinra van szükségünkkel magyarázza. Akkor én is 6-0-4-gyel kezdtem, ami nem sokkal magasabb a te mostanidnál, de van közte 6 hét, tehát ki tudja lehet neked is lesz még a végefele ekkora adag.
Nincs is gond nálam, néha bűnözök napközben, s 7 alatt vagyok, de a reggelim az valahogy sokszor nem akar 7 alatt lenni. És változó, mikor hogyan reagál ugyanazon reggelire is a szervezetem. Tegnap fehér magvasra 7 alatti, ma graham szeleteltre 7,6, ami máskor 7 alattit produkált. Nem tudom megmagyarázni, s szerintem senki sem a reggeleimet.

Mondjuk én legtöbbször úgy bűnözök, ha 6 alattit mérek ebédnél akkor a mérést követően nasizok, vagy a vacsora után a pótvacsimnál :)
Hétvégén így ettem meg a fánkot. 5,4-et mértem ebéd után egy órával, s ekkor benyomtam a 3 fánkot lekvárral, majd újabb 1 óra múlva 6,0-t mértem, s elégedett voltam magammal.
Én így bűnözök :)

remény73
 
 


remény: Ügyes vagy, hogy azért nem száll el a cukrod. Remélem azért nem kell majd ennyi inzulin, ez nagyon soknak tűnik most nekem. Majd a 24. hét környékén derül ki, hogy mennyit romlik. A sütivel azért 8-ra ment a cukrom, de ezt csak önszorgalomból mértem. Nem is tudom, hogy mennyivel utána mértem és elég sokat is ettem a sütiből, de nagyon jól esett.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, néha-néha becsúszhat magasabb érték, de ha jól esett...
Mondjuk nekem a doki ilyenkor mondaná, ha tudom megkívántam valamit, és délben megenném, adjak be kicsit több inzulint, hogy ellensúlyozzam. Mondjuk erre még nem volt példa. Reggeli önkényes emelés 2 napi 7 feletti érték után már igen.

remény73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?