Új privát üzeneted érkezett!

Hogy vagy Kata, pihizel ugye sokat?:)
beus84

sziasztok!

Beus!
Laptető :D :D :D

Tücsikém!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

:P
beus84

Babszi!
Atyám!!! Hétfő punkció!!!
Pont egy hét lesz közöttünk :D :D :D :D :lol:

Gabó!
annyira imádom ezt a mondatot... magadhoz képest pihenj :lol: :lol: :lol: Úgy teszek :D
És nálad a hányinger? Küldheted! Mire ide ér hozzám pont időben leszek :D

Minnie!
jó pihenést a hétvégére! aztán gyere mielőbb!!!

Kata!
:shock: uristen akkor minden eldől ezen a hétvégén :shock: :D Na, ma biztos, hogy csak light-osan élem az életem. persze vendégek jönnek, meglátogatják apukámat a nagybácsimék. Készítek valami sütikét, meg porszívozok kicsit. De azt is csak ott, ahol a papok táncolnak :lol:
dezsina

Babszi,Beus!
Olyan helyesek vagytok! :P Igazán!!!!!!!

Beus!
Nem, csak Kata lombikbaba!Barni a meglepi!!!!!!Igazi ajándék mindkettő nekünk! :P

phpBB: Kép
belluska

Belluska, köszönöm szavaid! Megnézegettem a fényképeket - hihetetlenül szép ruhád volt az esküvőn!!! Nagyon szép család vagytok, és te nagyon csinos vagy!!!!
Ezt nem is mondtam neked Kata - nekem már az intézetben is "szimpi" voltál, nemhogy a képeken :) Olyan életvidám vagy, ezt mindig úgy irigylem másoktól. Azoktól, akik belépnek valahova, és szinte kisüt a nap tőlük. Annyira helyesek volt
atok Tücsivel. És akkor Tücsiről áradt a nyugalom, a "tudom mi fog következni, ez tuti sikeres lesz" érzés...

Hbzs, írok neked majd privit, csak elrohanok vásárolni. :)

Dezsi, remélem ezzel a leendő 2 petével minden ok lesz, és lesz beültetés is, mert akkor tényleg 1 hét lenne köztünk. Csupa izgalom.
babszi

Babszi!
:oops: :oops: :oops: Nagyon köszönöm!Aranyos vagy! :P

belluska

Babszi!
ez nem is kétséges!!! tényleg egy hét lesz közöttünk! A pozitiv energiákat máris küldöm!!!! Ma repesztessz? Ugye?

Tücsikém!
Annyira várlak a jó hírekkel!!!! :wink:
dezsina

Belluskám!
téged nehogy kihagyjalak :D
dezsina

Jó reggelt!

Tücsi,
nagyon drukkolok! Biztos minden rendben ment és már túl is vagy a beültetésen. Majd gyere a hírekkel!

Dezsina,
neked ez a pihenés? Te lány!!!! Rádküldöm Belluskát, és majd helyretesz, ha nem maradsz nyugton :wink:

Babszi,
köszöm a szavaidat! :oops: Azért a jókedvemen sokat dobott, hogy Tücsivel tudtam beszélgetni. Nem szeretek egyeül lenni ott, mert sok emberen látszik, hogy nagyon feszélyezve érzi magát és nehezen kezdenek beszélgetni idegenekkel. Pedig mindenki ugyanazért szokott ott ülni a váróban :lol:

Beus,
pihizek, vagyis próbálok. Párom betegen keveredett haza csütörtökön, így nem egyszerű, mert ha kérek valamit, akkor látom hogy most neki is nehezére esik, így próbálok önellátó lenni.

Csajok, most az előbb volt egy nagyon pici barna pötty a papíromon pisilés után. Szerintetek ez normális? Kicsit megijedtem :oops:

i.kata

Belluska köszönöm szépen:)
Babszi szorítok érted, hogy meglegyen a beülti, és hogy sikerüljön is.
Kata én még erre nem tudok válaszolni, de 3 fórumon vagyok intenzív/itt a legjobban/ és már olvastam ilyet másnál is, és végül ettől nem lett semmi gond.
Úgyhogy szerintem ne idegeskedj, minden rendbe lesz.
Bizz magadba, és a picikbe is:) :wink:
beus84

Kata!
hát :shock: nem tudom.... :? mondjuk azt, hogy semmi gáz :wink:

nem tudtam már tegnap sem wc-re menni :evil: bevettem most egy kis keserűsót, tanárúr azt mondta, azt lehet... várom a hatását. hát eddig semmi. :evil:

aktiv pihenek... takarítok, pucolok, mosok, sütök :D ez nálam most tényleg light-os. Nem ások, nem betonozok, nem cipelek köveket :D :D :D

Tücsi!!!!!
tűkön ülök!
nemsokára hazaérsz!!!!!! :D
dezsina

Sziasztok !

Ma is küldöm a babaragacsot Kata, Dezsina és Tücsi ! +++++++++++++++ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Babszi hajrá hétfő!

Beus, kitartás, ált. tényleg hamarabb eljön a sorszám ideje, mint amit ígérnek ! :)

Kismamiknak simi! :) :) :) :)

Belluska, Ladiva, Hbzs, Zsuzska :D :D :D

És persze szép hétvégét mindenkinek! :D :)
wepe

Tücsikém!
mostmár nagyon nagyon várlak!!!!!
dezsina

Beus, megnéztelek iwiw-en, te is milyen gyönyörű menyasszony voltál!! Húúú, milyen hatalmas volt a csokrod, nem győztem csodálni. Nagyon jól mutat a hófehér ruha előtt!
Bocsi, én nézegetem a többi képet is, csak nemrég volt az esküvőm, hát, picit jobban nézem azokat :):):)

Kata, teljesen egyetértek veled; én is olyan vagyok, aki nehezebben oldódik. Sőt, előre stresszelném magam most, hogy tudom találkozhatunk ott, és esetleg látjuk egymást. Mert ha nem ismersz fel, én nem mernék senkihez odamenni, hogy "tudod, én vagyok az, innen és innen ismerjük egymást". Amúgy meg halál kiváncsi vagyok, hogy a többieknél mi a helyzet, főleg az olyanokra, mint amit itt meséltetek, hogy bizony 2 petéből is két emberke született... Nekem az hiányzik, hogy halkan menjen egy kis zene a háttérben, mert oldaná a stresszt, a várakozást, és nem hallanánk azt, ami bent folyik. Mert az tényleg magánügy lehetne. Én a mosolygós fej rajzolása után pipacs pirosan jöttem ki, hogy biztosan mindenki hallotta mi történik bent, és engem néznek stb. :):):)

Dezsi, úgy legyen!!!!!!

Wepe, köszönöm!
babszi

Köszönöm babszi.Én se túl rég óta vagyok férjnél szinte pont két éve.
Te is irtó helyes vagy, már vissza is jelöltelek, tündéri arcocskád van:)

Wape köszönöm a biztató szavakat, és azt a rengeteg infót amivel elhalmoztál:)
Olyan jó-mindig tanul valamit az ember, másoktól :wink:

Kata hogy vagy? Másodjára nem fordult elő? Nem beszéltél a Forgáccsal, hogy vajon mitől lehet ez?
Azért hétfőn kérdezd meg, de szerintem semmi gond nincs a manókkal.
beus84

Sziasztok!Kata ne ijedj meg!Olyan nekem is volt,és a barátnőmnek is!Én is azt hittem baj van,de nem.A beágyazódás valószinű jele,ne aggódj.És nem lesz belőle vér,és több csöpp se lesz,majd meglátod.Mert azt ugye tudod,hogy kb.4-7 nap között van a beágyazódás vége.Tücsiről van hiretek?Belluska,Dezsi én még mindig kinlodok napi szinten.Már kezdek belefásulni,fáradni...Enni nem merek,de kell,bármit eszek,róka...Ha nem,akkor ég-fáj-puffad a gyomrom.Meddig fog még tartani?Nem panaszkodom,ezt akartam,de.... :lol: :twisted:

salygabó

Kata!
Szóval egy kis "mumus" vagyok! :( :lol:
Nem baj,de szorítok ezerrel értetek! :P
Ne idegeskedj,sőt nekem inszemek után is volt ilyen 1 max. 2 napig!Enyhe(nagyon enyhe,de volt)!Semmi gond,tuti!

Dezsike!
Azért az első napokat ettől még lightosabbra gondoltam volna nálad....!Nem vagyok mumus,de pár napig nyugi van!

Tücsi!
Még benézek ha gyerekek elaludtak,már nagyon várlak!

belluska

Gabó!
Sajnálom,de lassan múlni fog!Hidd el!
Puszillak!

belluska

Gabó,
köszi a megnyugtatást. Gondolom ha baj lenne, több lett volna, de ez tényleg csak egy borsónál is kisebb folt volt, sőt, inkább egy nagyobb gombostű feje :lol:

Nem telefonálok emiatt, mert csak akkor 1x fordult elő, és amúgy sem tudna most a doki mit csinálni.

Beus,
nektek aztán jó nagy kutyáitok vannak. Az enyéim jutifalatnak is kevesek lennének a tieidnek :lol:

Babszi,
talán egy hete pénteken mondta T. úr, hogy azért nem szól már zene bent, mert azután is jogdíjat kellene fizetni, ha bekapcsol egy rádióadót. Ez állítólag új, bárhol, ahol szolgáltatnak....vagyis emberek fordulnak meg, vagy csak egy sima irodában is, ha bekapcsolod a rádiót és mindenki hallja, akkor fizetni kellene. :roll: Nagy baromság...
De régen, amikor volt zene, akkor is kihallatszott ám, de engem ez már nem érdekel. Az jobban zavar, ha valaki beroncsol hívás nélkül a vizsgálóba. Múltkor volt, hogy jött egy csaj, kopogott és már nyitott s be, és azt hiszem épp Tücsi volt bent akkor. Még jó, hogy ki van írva az ajtóra, hogy ne menj be, vagy valami hasonló :?

i.kata

Tücsikém!
most már ideges vagyok :?

Belluska!
hát azt hiszem ennél lightosabb nekem nem megy. Ha talán apukámmal nem lennének a gondok, és ha talán együtt laknánk ugyi, akkor tán másképp lenne. De az élet nem olyan, amilyet szeretnénk....
dezsina

Sziasztok!
Dezsikém, kismaminak nem szabad idegeskedni!;-) Nagyon drága vagy, hogy így aggódsz! Hát, 2 embrikénk maradt és nem túl szépek egy 4 és egy 7 sejtes, láttam a Tanár úrékon, hogy nincsenek elragadtatva, de én azért is bízom bennük, én is későn érő típus vagyok, a gyerekeink is biztos azok lesznek!;)

Ketten voltunk csak beültin, egy cigány csajszival, jókat nevettem rajta, olyan kis aggódós volt, veled volt Dezsike a leszíváson! 19 petesejtje lett és mára 9 blasztója volt! Hát ilyen is van... Hallottam, ahogy a Tanár úr meg a Zsuzsika, szomorúan konstatálták, hogy most nem jó szériájuk van, kevés az embrió és a stimukra sem jól reagálnak most az emberek... :?

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok ránk, sok puszi nektek!
Vendég

Tücsi!
Bízni kell és szerintem az pláne jó ha te is hiszel bennük,hisz eddig is megvívták a harcot!Amikor nekem tankönyvi embikéim voltak nekem nem sikerült,akinél kicsit kevésbé örült a biológus annak meg baba lett belőle!Szerintem örüljünk ennek a két kis mázlista tücsikének és fognak ők kapaszkodni meglátod!
MILLIÓ BABARAGACS!!!!!!!! :P

Dezsi!
Tudom én,csak féltelek és akarom nagyon,hogy sikerüljön!DE FOG,ABBAN BIZTOS VAGYOK! :P

belluska

Tücsikém!!!!
hát végre :D Két mázlista kistücsi :D :D Mit modntam tegnap? Na mit mondtam? hogy két petikéd lesz!!!! A sejtszámokon egy pillanatig se aggódj. Mindig 8 sejteseket kaptam. Mindig három 8 sejteset!!! És tessék itt vagyok és várom hogy a mostani 6-7-8 sejtes legyen a befutó! :wink:
Nagyon pihikézzél, ne úgy mint én :D :!:
A két kis Mázlinak pedig rettentően szurkolok! Hiszen együtt akarunk babakocsizni, vagy mifene :D :!: :!: :!: :!:

Belluskám!
látod! Tücsi előre aggódott! Jaj! Úgy örülök!!!!
drága vagy hogy féltessz. Most leültem várom a vendégeket. Anyukám ikerbátyja jön a feleségével, mert apukámat rég nem látták, amióta beteges. Kész a muffin :shock: (most csináltam ilyet elöször, ilyen dobozos csoki középpel, meg sütöttem sajtosat rudat, na az jó lett. (végre sikerült a mellékhelységet is meglátogatnom, ezek a progi gyogyik kikészítenek :roll: :oops: ) De most nagyon jól érzem magam! Tele vagyok energiával! Nem is értem miért :?: :D
dezsina

Dezsi!
Jó vendégeskedést! :D
Hogy milyen muffin? :shock: :shock: :shock:
Lehet,hogy neked épp ez a pörgés kell! :lol: :wink:
Azért vigyázz magatokra!Örülök a mellékhelyiségnek! :oops: :lol: :wink:

belluska

Tücsi,
Szuper, tessék bízni a 2 kis törpében! Nekem az első lombiknál is mondták, hogy a 2 db 8 sejtesem gyönyörű, mert mértanilag egyformák voltak a sejtek és azoknak a 90%-a meg szokott maradni. Nekem mégsem maradtak meg. Szóval ezen igazánne aggódjál. Ha gáz lett volna, akkor nem ültetik őket vissza.

Én nem bírok feküdni....melegem van, unatkozom, állandóan éhes vagyok....

i.kata

Sziasztok lányok.
Hú ahogy olvasgatlek itt benneteket... rengeteg kismami lesz. Velem meg nem jön senki, majd decemberbe, addigra már mindenki pocakot növeszt :P :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
beus84

Kata!
Kismami vagy!Ilyenkor minden más! :D :wink:
Pihizzél csak te is!!!!!!!!!!Legalább most a hétvégén!

Beus!
Ó,egy-két hónap ide-vagy oda!Felzárkózol szépen a többi kismamihoz!Ja és Ladivával ki fog együtt kismami lenni?Hát te Beus!Úgy tudom Ladiváé november körülre van beütemezve!Így nem leszel egyedül! :D :wink:
Elrepül az idő és azt veszed észre,hogy hipp-hopp már pozitív teszttel jössz nekünk dicsekedni! :D

belluska

belluska, te aztán valóba egy földre szállt angyal vagy:)
Mi is lenne az én lelki világommal nélküled:)

Annyira jó, hogy itt vagy velünk,és tartod bennünk a reményt:P

Millió puszancs érte!!!!!
beus84

Belluska!
Elmentek a vendégek!
jó lett a muffin :D :lol: :lol: :lol:

Kata!
én eszem egész nap :twisted: nem vagy egyedül. remélem ez már a hormonok miatt van :D

Beus!
pontosan! Ladiva lesz novemberben kismami, mint ahogy Te is!

most viszont végre hátradőlök és megnézek egy jó filmet :roll: :wink:
dezsina

Lányok, nagyon szépen köszönöm, hogy megnyugtattatok a sejt számokkal kapcsolatban!
Nekem nagyon nem megy most a fekvés, napközben a teraszon sziesztáztam, közben kártyáztam Apával, mert már most halálra unom magam...Az előbb mondtam, hogy menjünk el sétálni mert már a hátam is fáj, de végül csak a kertünkben nézegettük meg a bokrokat, virágokat mert elégé megfájdult a pocim...

Most hallom, hogy a Bujtor candida mérgezésben halt meg, én is attól voltam anno 1 napig kóma közeli állapotban (a doki szerint halálos mennyiségű candida volt a szervezetemben, csoda hogy túl éltem... szóval tényleg mázlista vagyok!;-))

Babszika, örülök, hogy lesz punkciód! Drukkolok neked is!!

És küldöm a babaragikat Katámnak és Dezsikémnek!!!

Mindenkit puszilok!!!
Vendég

Tücsi, köszi!!!

Megkaptam a Choragon szurit, párom volt doktor bácsi. Úgy adta be, hogy szinte észre sem vettem, és már kint volt a tű. Kicsikét vérzett, akkora tűvel kell beadni, de leszúrtuk a doki mosolygós fejét... vagyis a doki rajzának a szemét. :):):)
Honnan tudjátok, hogy vénába ment?... biztos naiv kérdés, gondolom naaaagyon vérzik, vagy ilyesmi. Sipos doki azt mondta kicsit vissza kell szívni, mielőtt belőjük.
babszi

Sziasztok!
NAgyon jól sikerólt a tegnap esti vacsi. Kocsival mentünk a céghez, onnan vittek minket busszal Sarlóspusztára. Gyönyörű a birtok, vannak versenylovak, kutyák, medence, egyszóval minden, ami csak az ember kényelmét szolgálja. Volt gyulyásleves, vegyes husi fatányéron (rostön sült, rántott sajt, töltött hús, rizs és steak burgonya). És a végén torta. Csokitorta marcipánnal. Nagyon jó volt a banda. Már az oda úton bealapoutak, úgyhogy a hangulattal sem volt semmi baj. Siekült is hajnal neged ketőre haza érnünk. A busz itt tett le a ház tövében, így apa tudott inni.
Reggel aludtunk 9ig, aztán mosogatás, reggeli, fürcsi, aztán a barátunk elvitt a kocsiért, mentünk csavart venni a pelenkázóhoz, bevásárolni, aztán haza, lent ettünk a barátainknál, aztán elmentünk sétálni a Normafához. itthon együtt megvacsiztunk és a fiúkkal most nézzük a délutáni időmérőt.
Holnap, ha monden jól megy, elmegyünk sétahajózni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beus!
:oops: :oops: :oops:
MINDENKI BABÁS LESZ! :P :wink: BIZONY!

Dezsi!
Örülök,hogy jól sikerült a muffin!Szóval milyen is az a muffin? 8) :lol: :wink:
Babaragacsok!!!!!

Tücsi!
Elmondom neked(lányok tudják,a találkozón meséltem),hogy én a sikeres beültinket végig zsugáztam nagymamámmal! 8) :lol:
Iderendeltem,hogy szórakoztasson és ne csak a babásodás foglalkoztasson egész nap!Nem feküdtem sokat,sőt!Na az első két nap nagyjából fekvés volt,de utána nem!Én sem olyan típus vagyok! :D
Ott van melletted is szerető férjikéd,babák a pocakban,minden a legnagyobb rendben!
Babaragacsok! :P

Zsuzska!
Nem semmi vagy így utolsó idős kismamiként!Ennyi minden programot!De örülök neki,hogy jól érzed magad és persze a kis Bencus is!

belluska

Babszi!
Hétfőre drukkhegyek!!!!

Dezsi!
Cipekedés :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Érezd magad leszúrva :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Belluskám!
Édesek lehetnek a gyerekek, amikor ilyen édeseket beszólnak!!!!

Hbzs!
Sajnálom, hogy lemaradtam férjikédről!!!!

Minnie!
Jó hétvégét nektek is!!!

Gabó!
Bizony ám... újra fiatalnak éreztem legalább magamat mellettük :D :D :D :D :D :D :D :D

Beus!
Elküldöd priviben a nevedet??? Bejelölnélek én is téged iwiw-en!!!!!

Babszi!
Téged is bejelölnélek!!!!

Tücsi!
BAbaragacs!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Bocsánat hogy eddig nem írtam, végre letudtam ezt az esküvőt is. Majd rakok fel képeket. Lógott a nyelvem úgy elfáradtam. De megérte :lol: :lol: :lol:
Minden leendő kismaminak gratulálok, nagyon jó érzés volt visszaolvasni benneteket. És jó hogy új kismami jelöltek is csatlakoztak hozzánk. Persze én is szeretném ha iwiwen is láthatnálak benneteket. Küldöm a privit.

Most már tudok egy kicsit pihenni is. És persze többet itt lenni veletek.

Mindenkinek további szép hétvégét.
Vendég

Tücsikém!
kártyázgatás a lényeg :D Belluska tudja. :lol: Örülök, hogy visszatért az optimizmusod! :wink:
Nagyon drukkolok!

Zsuzska!
nahát, még mindig milyen aktiv vagy!!!! :P Én is az vagyok :D

Belluska!
:) jaj de jó filmet néztem. Angyalok és démonok :D halálra izgultam magam :P :P :P Olyan jól kikapcsolódtam.... :D

Kriszti!
remélem akkor többet tudsz jönni. :wink:

Babszi!
drukkok hétfőre!!!!
nekem mindig az ügyeleten szúrták be a Choragont. Most saját magam mixeltem repiszurit és hasba kellett. Szerintem mindig fáj a popiba szúrás :x :twisted:
dezsina

Pár kép, a menyasszonyi csokorról nem ezen a gépen volt a kép.
Kép szülőköszöntő Kép Kép Kép
Vendég

Krisztám!
Hiányoztál!
Örülni fogok ha jössz többször! :lol:
Hát ismét csodaszépet alkottál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyönyörű!De most már Belluska kiosztja minden kismaminak a "dá-dát" :lol: 8) 8) 8) ha nem pihentek legalább egy picit!
Hogy vannak lánykáid?Picur mocorog sokat?
Kicsit sem lett jobb a rosszullét? :roll:
Millió puszi! :P Pocak simi!

Dezsi!
Talán jövőre már megtudok nézni végig egy filmet,de akkor már ti nem fogtok!Gondolom így jó lesz!? :lol: :wink: :wink: :wink: Örülök,hogy közben pihentél! 8) :wink:

belluska

Dezsi!
Képzeld én is mindannyiszor az ügyeleten adattam be a Choragont(ebből 3× férfi volt az orvos)egyszer nő és hát természetesen akkor húzták a szájukat(pont amikor a nő doki volt),hogy mi ez a hülyeség(magyarul mi a francért jött ez ide címszóval),nemhogy mielőbbi babásodást kívánt volna :evil: :evil: :evil: Gondolom neked is itt kisvároskánban adták be! :? :? :D

belluska

Sziasztok lányok

Kuzsanna küldöm a privit neked is, én is szeretnélek ott is megismerni :wink:

Feleség nagyon szépek a virágok, és tényleg gyönyörű minden:)
Belluska, én bízok benne, hogy minél előbb kismamaként csatlakozhatok hozzátok :wink:

Babszi ezerrel drukkolok neked holnapra, mard írj ám hogy mennyi petike lett:):)
És hogy milyen volt.

Kata hogy vagy? te kis éhes:P:P ez már biztosan jót jelent:)
Hát a kutyákról meg annyit, hogy imádom a kutyuimat:) 80 kilós szépségek:P Szeretik a hasukat, heti 20 kiló táp elmegy:P:P
beus84

jó reggelt!

Belluska!
a filmnézésről nehezen mondanék le :? Talán majd a baba is nézi :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem csak jó tapasztalatim voltak a szuribeadáskor! Mindig rendes volt a nővér. Én dokit nem is hivtam, csak a nővért kértem. De amikor doki volt, akkor is minden jó volt.
Az az igazság, hogy valami miatt nekem az eset 90%-ban mindi g kellemes tapasztalatim vannak a dokikkal, annak ellenére, hogy nem vagyok hálapénzes :D Remélem ez igy marad...

Kata!
én egész nap eszem :shock: :!: Állandóan az jár a fejemben, hogy mit egyek. és sajnos most minden van itthon :x :x :x
dezsina

Dezsi!
Hát majd eszedbe jutok a filmnézéssel kapcsolatosan biztosan,de az lesz már a jó..... :lol: :lol: :wink: :!: :!: :!: :!:
Én sem kértem amúgy a dokikat sosem,csak mindig közbekotyogtak akaratomon kívül!Amikor a sikeres beültinél a beülti után a Progeszteron szurikat kaptam(napi négyet és olajos szuri volt),azt egy ismerős asszisztens jött minden du. hozzánk beadni!Egyébként én úgy érzem,hogy ezt a szurit csak a negyediknél kaptam és szerintem nekem ez nagyon jót tett!
Ma is nézzél meg egy pár filmet,legalább pihizel! :lol: :wink:
Puszi!

Beus!
Úristen ennyi táp???? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
Majd mikor a sok pelenkával együtt kell venni egy egész vagyon lesz! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!

Kriszta,
wow, nagyon szépeket alkottál, ügyi vagy! :lol: :lol:

Zsuzsa,
te már megint buliztál? :shock: Nem semmi. :lol:

Beus,
20 kg táp/hét? Az én kutyáim, akik egyábként egyenként 2 kilót nyomnak, szerintem egész évben nem esznek meg 20 kg tápot :lol: Na jó, lehet valahol a határán vannak a 20 kilónak 8)

Belluska,
hogy-hogy szuriban kaptad a progit? Ezt eddig nem is mesélted. Az állítólag nagyon rossz, mert fáj, becsomósodik a helye az olajtól...

Dezsina,
hát, én azt hiszem visszafogom magam az evéssel. Tegnap megvacsiztam, nem volt hatalmas adag, de valahogy nem esett jól. 2 órával később vissza is jött, úgyhogy nem voltam túl jól. Csak abban reménykedem, hogy a gyógyszereknek volt elég idejük felszívódni, mert egyből kaja után vettem be őket. :roll:

Babszi,
férjeskéd egy hős, hogy be merte adni a szurit :lol: Én mondjuk alapból nem merném a beadást rábízni a férjemre, mert nincs túl jóban a tűkkel :lol:

Tücsi,
nekem is beszakad már a hátam, ma már szerintem kicsit aktívabb is leszek.

i.kata

Igen 20 kiló simán elmegy, hát 4 kutya van:) igaz az egyik mopsz, az nem eszik sokat.
Te mivel eteted a yorkikat?
beus84

Beus,
leginkább száraz táppal. Igazából nálunk nincs az, hogy pl. csak este kapnak. Egész nap kint van a száraz kaja előttük és eszenk, ha megéheznek. Egy héten max. 3x kapnak konzervet, és nagyon ritkán kapnak a mi kajánkból, de csak a tányérjukba. A rizses lecsót imádják :lol:

i.kata

Kata!
De egyszer említettem,hogy ezért kellett menni külön valahová Pestre,mert külföldről hozták vagy mi! :roll:
A napi négyet úgy értettem persze,hogy napi 4 ampullával egyszerre!
Igen ezt nagyon el kellett masszírozni,de szerencsére nekem nem volt vele problémám!Csak nagyon feszített!

belluska

Belluka,
de alacsony volt a progi szinted? vagy miért kellet a szuri?
Lehet hogy mondtad, de már nem emlékszem rá :oops:

Tücsi, Dezsina,
hogy vagytok?

i.kata

Kata!
Nem,akkor amikor a 4. volt nekem mindenki automatikusan kapta!
Találkoztunk is a lányokkal ott ahová menni kellett a szurikért!Én bíztam nagyon ebben a szuriban!Ha másért nem azért,mert ez volt a legkellemetlenebb(már ha ilyet lehet mondani a babára várás időszakában)!De amúgy nekem nem volt baj semmi értékemmel!

belluska

Belluska,
ja értem, akkor ez ezek szerint a protokoll része volt akkoriban.
Köszi a felvilágosítást!
Amúgy azért kérdeztem, hogy esetleg alacsony volt-e valami értéked, mert egy lombikos ismerősömnek alacsony volt a hcg szintje és azért adtak neki ilyen szurit, de ő ha jól emlékszem szenvedett ezzel a szurival.
Na de a lényeg, hogy vagy a szurinak köszönhetően, vagy nem, de Katátok megszületett :wink:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?