Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
Laptetuuuu :lol: Amugy te figyeled mar a ciklusod?Peteeres ilyenek...rendesen van menzi hany naposak a ciklusaid?
Fotok lesznek a blogomban meg ma felteszem holnapra nektek tuti ott lesz 8) Alexa ngyon kis huncutul eszik :lol: Ha jol olvastam szoptatsz meg ugye :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, nem is figyeltem a laptetőt... :oops:
Peteérésem volt, de mivel még szoptatok, össze-vissza jön meg. Azt hiszem akkor lesz jelentősége, ha Lexi már nem szopizik.
3-4 napos menzim van. Hamarosan megint esedékes... :?
Hú, képeket várom nagyon!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Lányok,
én meghatározatlan időre lelépek :cry: Történt valami ,ami gyökeresen felfordította az életemet...most egyelőre nem akarok gyereket,örülök is,hogy nem jött össze,talán,egyszer,ha majd úgy érzem,hogy túltettem magam a történteken.
Ne haragudjatok,nem szeretnék beszélni róla,sem itt,sem priviben...de jelenleg nem vagyok olyan idegállapotban,hogy bármit is olvassak vagy valahova írjak.

Sok sikert kívánok mindenkinek....
Azért lehet kis idő múlva visszatérek,de ha nem,majd valamikor biztosan :)
Sziasztok

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Beze
Nem aze mondtam am tok jo lett igy a kep a tetejere :wink: Pe van az jo 3-4napos menzi nekem sincs tobb es szoptatas alatt is tortent mar csoda :wink: :lol: Fentvannak a kepek a blogomban 8)

Enis
Hat akkor nem kerem,hogy irjal priviben mert ezek szerint nem irsz ugyse :? Olyan rossz mindig elvesziteni egy kozeli virtualis baratnod :cry: Hat sok erot kivanok neked es kitartast a problemad megoldasahoz :!: Eddig se jottem nagy kedvvel,hogy ilyen silany a topik honapok ota ezutan meg :roll: Pedig mar azt hittem mindenki visszater es megint megy minden tovabb :(

Szoszke is ugy lelepett mar masodszorra es annyit se irt,hogy mukk tok rosszul esett az is na mind1 megyek sebetnyalogatni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép estét mindenkinek!!

Enis! Rettenetesen sajnálom, bár nem tudom mi történt! Nagyon remélem, hogy mihamarabb rendezödik az ami történt! Remélem hamar rendeb jön kicsiny lelked világa amiért ugy gondoltad ide se írsz egy darabig! Addig is vigyáz nagyon magadra és nagyon nagy hatalmas ölelés neked!!

Brid! Hidd el igyekszem jönni hiába is szarakszik azaz haldoklik a topik! Bár vagyunk egy páran akik jönnek és szurkolnak a másiknak! Én legalábbis így teszek, ha nem is írom ki mindig! Szöszke szerintem már többet nem is jön pedig milyen sokat aggodtunk érte!!! Most nagyon aggodom Enis miatt!!
A félre nyelés esetére szerencsére a korházban már megtanultam kezelni a dolgot nem esek kétségbe! De nálad ez a cukorkás dolog elég kemény lehetett! De örülök, hogy anyucidnak volt elég lélek erönléte, mert ide az kell! Mert ha bepánikolt volna akkor most nem írogatnék neked!!

Beze! Gratu a laptetühöz!
És nagyon aranyos a kis csajszid!!!

Csajok! Nekem elvileg hétfön vagy kedden kellett volna megjönnie szülés utánb 2x! Erre jele se! 2x voltunk apával együtt! Durva lenne, ha máris jönne a kistesó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egy picit beparáztam!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget, ez gyönyörű! :D Olyan jó lenne, ha nekem nem itt kellene poshadnom...Utálok itt élni! :evil: Pedig sose fogunk elköltözni, párom szereti, és jó munkája is van Pakson.
Én jól érzem magam köztetek. Bár tudom, új vagyok...

Enis, borzasztóan sajnálom... :cry: Azért várunk ám vissza.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Noci
Hat az ugy volt,hogy szaladtam a keresztpapim el vgy apu ma nem tudom ...metromegalloban es szamban a cukorral :shock: aztan hukk megakadt es a metrosneninek volt annyi jelenlete vgy rendorneni ma nem is tudom ott az aluljaroban,hogy fejjel lefele forditottak es raztak...igy jott ki a cukor :shock:

Szoszke szerintem babas lett es most nem szolja el magat nem tudom de Heydi sem jott mar tok regota irtam neki anno egy privit hogy nem e tudja hol van szoszke...

Nem azert irtam de tenyleg alig jon mar valaki a babasak tok megerthetoek kismamik is nagyjabbol de mar nincs mas aki jojjon igy meg nekem uncsi es a babas dolgokhoz nem tudok meg hozzaszolni sem pl a gramm eves,fejterfogat ilyesmi most ez csak pelda volt :!:

Majd meglatjuk remelem az osszel visszajon mindenki :wink: Noci blogomban ott v annak a lakas fotok!

Beze
Koszonom nem is mondtam,hogy rossz a lakas :wink: nekem is tecc...es en szeretek otthon ulni foleg majd babasan milyen jo is lesz :wink: Orulok,hogy jol erzed itt magad...jo itt jo a csapat csak nem jonnek mar annyit a csajok...de ha latnad tavaly mi ment itt meg ev elejen 8) remelem visszajon az elet a topikba :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt! Ma frankon aludtam! Ez látszik is hisz minjár lejár az első adag mosás! Már ágyat is huztam! Ma nagyon jól érzem magam! Éjjel csak fél 4-kor kelt meg fél 7-kor! Kelt elötte is, de nem akartam reagálni és szépen vissza is aludt! Örültem! Na meg képzeljétek úgy forog az ágyba mint az óra mutatója! Csak az a baj, hogy a rácsok közé alvás közben bedugja a kislábait és össze görnyed és akkor még a kezeit is és akkor nem tudja kivenni és akkor van ám nagy sírás rívás, de ez éjszaka is eöfordul és egyre többször! De nem baj legalább tudom, hogy tud sírni!

Beze! Nem baj, hogy te még uj! Mert az ujakból lesznek a régiek!!!
És amugy miért utálsz ott lakni?? És hova költöznél a legszivesebben?? Párod mivel foglalkozik??? Csak nem az erőmüben dolgozik??

Brid! Tyüha waze! Nem semmi ez a cukorkás story nem mondom! Még jó, hogy volt az néni!!!
Szöszke lhet ,hogy babás lett, mert ugye volt szó róla, hogy asszem pozi lett a tesztje! Ami nagyon jó pláne ami vele történt azokután meg aztán pláne! No de Hedy vajn mért nem írt vissza?? Nézted azóta?? Nem írt sehova se??
És az hogy még a grammos meg ehez hasonlokhoz nem értesz nem baj! Most tanulsz mert szükséged lesz rá!! Nem is oly sokára! Figyeld csak meg!!%!
És hidd el igyekszem jönni! De van mikor itt ülök mint egy tülök és sehun senki! Hiába is várok választ!
Jó te alszol ilyenkor ezt megértem, de a többiek sincsenek sehol! Tündérke is rég járt erre Pendi is tudom én hogy dolga van mindenkinek! De szerintem ugy ahogy monmdod jön az ösz a tél és mindenki vissza tér! Mert akkor nincsenek az emberek csavarogni, hanem jobb a lakásban! Szerintem ez lesz!!
És délután megprobálok belesni a blogba! Csak most takaritok és jövök megyek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt mindeninek!

A tegnapi buli csúcsszuper volt!!!!! Még táncoltunk is apával, persze csak úgy egyik lábat a másik mellé módszerrel, de akkor is!!!! NAgyon jól éreztük magunkat!!!! ISteni hangulat volt!!!! A Fenyő még mindig nagyon tud!!!!!

Bridg!
A Kongresszusi Központig mentünk kocsival, onnan limuzinnal vittek fel minket a Citadellára!!!
Ez a cukros sztori nem semmi!!!!!

Beze!
Tündéri a kis manód!!!!!

Enis drága!
Nem tudom, hogy ezt még olvasod-e, de nagyon nagyon sajnálom azt, ami történt veled. Mi itt leszünk, ha már úgy érzed, hogy újra szeretnél csatlakozni hozzánk, nagyon fogunk várni Téged!!!! Hiányozni fogsz!!! De megértelek!!!! Vigyázz magadra!!!!!

Nócikám!
Ha nem haragszol, most nem drukkolok a kistesóhoz!!! Biztos meg fog jönni, csak egy kicsit várat magára. Biztosan a sok idegskedés is közre játszik. Jó takarítást neked!!!!

Én ma délutántól megint nem leszek. MEgyek apával egy céges vacsira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap tudtam meg, hogy engem is meghívtak. Pedig nem utánfutós a buli. De a főnök jó barátunk és azt mondta, hogy akinek a 9. hónapban van a felelége, annak ott a helye :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska! Hidd el én sem hajtok a kistesóra!!!! Most félek tőle!!! De remélem igazad van és csak az ideg játszik! Pedig már megnyugszom lassacskán!
Jó bulit nektek mára is!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap nem tudom, mikor tudok majd jönni. MEgyünk bevásárolni, meg ajándékot venni keresztgyerkőcnek. Ma két éves a kis drágánk!!!!! Adjatok tippet, mit vegyünk neki????????? Anyukája nem mondott semmit, mondván, hogy most nekünk is van mire költeni. De nem úgy megy az!!!! A szülinap az szülinap!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, köszönöm. :D Jó bulizást mára is! :D

Nócika, azért, mert itt nincs semmi. Olyan helyen laknék szívesen, ahol van szórakozási, művelődési lehetőség, múzeumok, színház, normális mozi...
Férjem helyileg valóban az erőműben dolgozik, de egyébként az mvm-informatikánál van, jelenleg modulgazda. A végzettsége villamosmérnök.

Bridget, a 08-01 mi a neved mellett? Akkor van a névnapom. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Na en ma jooo sokaig aludtam 8) 11ig egesz heten 7utan mar nem tudtam aludni es minden nap hajnal 1-2-3mire elaszom :x

Ugyhogy most beugrottam irok aztan itt se vgyok mert mar 1ora lesz es meg elkell menjek 3-4boltba korulnezni...haztartasi boltok....szonyeget keresek meg furdoszobaba dolgokat...na meg lampa se artana mondjuk abbol van dogivel valasztek :)

Apacska ma koran vegez mivel pentek van ugyhogy mire hazajovok mar nem is tudok jonni :? aztan jon a netmentes hetvege :oops: de azert mindig megprobalok jonni legalabb 1szer egy nap :wink:

Kép

Noci
Hat igen anyukam mindig mondja is ezt a cukros sztorit :lol: Szoszke szerintem is babas...vgy tan megint az tortent volna mint tavaly :roll: nem hiszem mindenesetre ez mar tenyleg nem szep tole es sajnalom hogy ilyen embereknek kitudom igy adni az erzeseimet es megsem erdemlik...legalabb kuldok egy privit nem kell kiirni mivan de igy lelepni bezzeg mikor drukk van akkor ott van mindenki es iteszi lelket mindenet :roll: nem szep dolog en tudod nem szeretem :? Heydi barinoje nem jelentkezett azota sem ok ketten jol leleptek...de mar nem aggodom a privimet meg nem is olvasta (tudod azt latni lehet ha olvassa) :roll:

A grammokrol meg errol arrol en meg nem akarom azt tanulni mert meg sem marad a fejemben :roll: En meg nem tartok ott es engem meg mas dolgok erintenek de persze erdekel csak nem tudok hozzaszolni :oops: Az meg hogy mindnekinek dolga van...hat tudod anno azert ha visszaolvasod mennyit logtunk itt es dumcsiztunk...most meg fele annyit se...de tudom mindenkinek akad mas dolga de ez abbol is ered szerintem,hogy mar nem jo annyira ide irni vgy mert megvan mar a baba vgy mert nem jott a baba meg mindig....ez a 2dolog van...aztan van a maradek EN aki azert marad megha nem is jon a baba mert addig is beszelgetunk :roll: Sose voltam az a lelepos fajta 8) Jah Csucsu is 1000eve nem jott es ahanyszor irtam msn-en hogy itt van e meg valasz sem jott :( Csak ha mar az eltunteknel tartunk :roll:

Na most jo sokat irtam neked :wink:

Kép

Zsu
Milyen limuzinnal te voltal a hattertancos 8) Nem semmi....Fenyo a citadellaban enekelt?Tenyleg ott van meg dizsi?Anno regen volt es voltam egy parszor de televolt mindig Olaszokkal meg kulfoldi manusokkal en meg nem ngyon szerettem igy de a kilatas szep volt 8)

2eves gyereknek tok sok mindent lehet venni!en ngyon odavgyok azokert a jatekokert amik magyarul enekelnek ill. beszelnek 8) nem tudok markat mondani de biztos tudod mirol beszelek...

Kép

Beze
Akkor szulettem 8) te meg csak nem Boglarka vgy :wink: :lol: Kerzedte Zsu de latom nem irtad vgy Noci :oops: Hogy miert nem szeretsz ott lakni?Mi a baj en annyira laknek valami kertes hazban mar vegre na es persze Magyar foldon(persze ez a nap nem ugy nez ki hogy valaha is eljon a szamomra de azert almdozni lehet meg :wink: )

Kép

Enis
Kép

Pendi :?: :idea: Kata :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem, de a héten dolgoztam és eléggé elfáradok, mire ide jutnék :roll:

Beze
nagyon aranyos a kislányod!

Bridget
jó a kéró és a berendezés is! Látom, három nap, és birtokba veszitek! Aztán meg jöttök is haza! Ti sem unatkoztok!

Nóci
csak nem? :wink:

Enis
remélem, mihamarabb rendeződnek a dolgaid, és jó hírekkel térsz vissza közénk! Puszi ;)

Zsu
ti aztán tudjátok, mikor kell bulizni :lol: Jó szórakozást!

Mi vasárnap megyünk mostohapapám névnapját ünnepelni, lesz eszem-iszom.
Jövőhéten megint melózom, ill. viszem anyut vizsgálatra, amire kéretik mérhetetlen sok drukk!
Vendég
 


Bridget, de igen, Boglárka vagyok. Ha valaki kérdezte, és nem válaszoltam, bocsánatot kérek. Olyan szita az agyam, hogy mire végzek az elolvasással, a felét is elfelejtem... :oops: Szóval nem szándékos!
Kertes házban szeretek lakni, csak ezt a várost utálom. Gimit Baján végeztem, egyetemet Szegeden, marhára nem terveztem, hogy visszajövök. Aztán szerelmes lettem, és visszaköltöztem.
Igaz, most csatlakoztam, de azt már most kijelenthetem, hogy nem vagyok az a szó nélkül lelépős fajta. Ha majd valami miatt nem tudok jönni, jelzem, ígérem.

Kitty, köszönöm. Én már most drukkolok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty
Na tudtam valakit kihagyok a szorasbol :oops: Te eltunt baranyka igy latod nehez beszelgetni ha ilyen ritkan jossz :?
Igen kedden koltozunk...es ra egy hetre megyek haza es ra egyhetre konzi 8) :lol: aztan meg ra 2hetre beulti es ra 2hetre meg jovok vissza...aztan jon a december lehet jon anyum...aztan mi megyunk nyaralni szilveszterkor...ugyhogy en mar alig varom,hogy januar legyen :x :lol:

Beze
Nem azert irtam csak mert en is kivancsian vartam a valaszt 8) :lol: Szoval ezert hat nem tudom....en nagyon visszavagyom a gyerekkorombeli helyekre :? en valahogy olyan mas feeling-je van amikor ott vgyok olyan jo erzessel tolt el :!: sirni tudnek oromomben mikor hazamegyek es 1-2helyre ellatogatok :oops: :)
Hazba en is mennek a vegallomasunk az lesz en addig nem nyugszom ugy sem 8) :lol:

Es orulok,hogy nem vgy az a lelepos fajta es igen gyere es szolj hogy tudjuk ezert vgy azert nem jossz...mintsem aggodjunk erted honapokig tok feleslegesen(mint szoszke utan :roll: )

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Beze
köszi a drukkot, de én már annak is örülök, ha megjön. Megint vacakol a mensim, nem akar megjönni, de persze terhes se vagyok :evil:

Bridget
na, így már tényleg nem unatkoztok :lol: Hova mentek nyaralni?

Lehet, egyszerre babásodunk be? :wink:

Nekem több, mint két hete késik, de csináltam tesztet, ami csont nega, így két hét múlva megyek dokihoz (rákszűrés, stb).

Mivel mi amúgy tavasszal akartuk kezdeni a projektet, úgy döntöttünk, hogy mostantól nem védekezünk (gyógyszer utáni 3 hó meg már lejárt), aztán lesz ami lesz. Ha nem lesz bébi, akkor meg legalább meglesz addig a fél év próbálkozás... :roll:
Vendég
 


Pendi
merre jársz?
Ma elég érdekes (és felháborító) sztorit hallottam a nőgyogyidról...
Vendég
 


Hello!

Az elmúlt héten apa éjszakás volt, ilyenkor tudok a gép elé ülni, ameddig akarok. De mivel reggel 4-kor kel most hat napon keresztül, ezért már nem nagyon kapcsolom be a gépet, mert nem szeretném zavarni. Nem mondja, hogy zavarom, de nagyon mocorog és nem alszik nyugodtan ha itt pötyögök meg világítok a szemébe.

Ha majd rosszabb idő lesz többet jövök! Most örülök, hogy szép idő van, ha tudom viszem le a gyerekeket játszani. Ma pl. bicajoztunk délután, és este 7 után jöttünk fel. HOlnap meg babatalálkozó lesz, mert az osztályunkon nagyon sok baba született, most összejövünk egy kertes házban.
Délelőt meg szilvásgombócot főzök.

Majd jövök aztán írok mindenkinek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Hú, Bridget, nálatok hamarosan kezdődik a visszaszámlálás. :D Nagyon fogok szorítani! Hova mentek nyaralni?

Kitty, nem akarsz megint tesztelni? Vagy előbb orvoshoz menni?
Kíváncsivá tettél a sztorival, de ha nem szeretnéd elmondani, nem baj. :wink:

Zsuzska, milyen volt a buli?

Kati, én megpróbálkozom egy szilvalekváros buktával. De még várom a tojást...A leves már fő.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze :) Tündéri a kismenyem!!!!Nagyon szép kislány :wink:
Én dr.Rubliczky Leventénél szültem.

Kitty :) most akkor sajnálni kell a nega tesztet vagy még annyira nem? :wink: :lol:

Bridg :) hát, ez a cukros sztori :shock: most jobban el tudom képzelni, amióta anyuka vagyok én is :) :shock:

Lányok!Képzeljétek ma egész nap szinte szurkál a bal petefészkem és jön belőlem a tojcsifehérje :oops: Lehet peteérésem úgy hogy szoptatok és nincs is még mensi??? :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Kati
pihenj azért ám! Elég sok teher van rajtad, de sajnos ez van...

Beze
előbb orvoshoz akarok menni, mivel a héten teszteltem, tehát nem túl korán.
Sztori annyi, hogy egy hónapja szült egy nő (Pendi dokijánál), és benne maradt egy nagy darab méhlepény. Senki nem vette észre, eddig gondot sem okozott. Eddig a nő vérezgetett, most pedig elöntötte a vér. Így rögtön műtötték...

Fürtöske
igen is, meg nem is. Igazából még ez nem baj, a nagyobb az, hogy még mindig nem rendszeres a ciklusom. Ennek per pill jobban örülnék...
Én már olvastam olyat, hogy szülés után nem jött meg a nőnek, és utána sem, mert terhes lett ;) Peterérés mensi előtt van ;)

Én bögrés mákos sütit sütök, ebédelni meg anyóséknál voltam. Párom meg segít a haverjának fát pakolni...
Vendég
 


Fürtöske, köszönjük szépen. Kis vejemről mikor raksz fel képet? Megmutatnám Lexinek a jövendőbelijét. :D :lol:
Igen, peteérés mensi előtt van, Kitty jól írta. de jó neked, hogy még nincs mensi, én már a 4.-et nyomom 2 napja. UTÁLOM!!!!!!!

Kitty, én majdnem ugyanígy jártam, azt leszámítva, hogy 10 nappal szülés után délután kerültem kórházba. Este kikapartak.5 éjszaka élveztem a szekszárdi kórház vendégszeretetét, jó erős gyógyszereket kaptam gyulladásra infúzióban. A méhlepényem le sem vált, kézzel kellett leválasztani, ezért maradt bennem egy kis darab.

Meggylekváros buktát sütöttem, egész jó lett. :D :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok Pendi nem tud jonni most egy ideig :!: :roll: Nem mondta miert de annyit irt majd ahogy tud jon :roll:

Kitty
Meg nem tudom :roll: Hol van az meg talan Las Vegas 8)

Kata
Elvezd ki a venasszonyok nyarat mar nem sokaig lesz joido 8) amikor en megyek mar tuti hideg lesz :x
Szilvasgomboc nyami nyami 8) :P

Beze
Hat remelhetoleg kezdodik :roll: En ngyon felek,hogy valami nem lesz jo valami eredmeny vgy nincs meg az osszes papir meg annyi mindentol meg hogy lesem tudom irni :? De a drukkok jol jonnek mar most :wink: Eltettem :) Nyaralni mindig ev vegen mentunk meg majusban ugyanis japanban akkor volt szunet a meloban :roll: mindig megyunk valahova mint irtam a kulfoldieknel ez normal :? meg nem tudom de mintha a japoban maradt haverokkal azt tervezne,hogy vegasban osszefutunk...majd kiderul :wink:

Furtoske
Csak nem nalatok is volt felrenyeles...en mar csak ha elkepzelem eltudnek ajulni nem hogy ezt vegignezni mint anyuka :shock: le a kalappal elottetek :) Pe-d lesz huhaaa egy hugi esetleg :wink: :lol:

Mentem mert megyunk szonyegoltba :oops: Este ha tudok beugrok ha nem akkor talan holnap ha sikerul legyetek jo rosszak :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Vagyok élek! Minden ok! Piri ma meglátogatott! Hurrrrrrrá! Nem tudtam, hogy ennek is lehet örülni!

Brid! Hajrá szönyegvásárlás! Ha van kép hozzál!!!

Kitty! Hajrá élesben! Adjatok az érzésnek!!!

Zsuzsu! Mi lett végül az ajándék?? Istenke éltesse kis amnocskát!!!

Pendi! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni nagyon várunk vissza!!

Beze! Buktát kérek én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fürti! Szoptatás alatt full lazán lehet terse az ember! Mig korházban voltam addig nem 1-2 kismami volt ezmiatt akár vetetésen akár szülni! Szal ha gondoljátok mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kepzeljetek most voltunk sutogetos partin(bbq)es ott volt egy csak aki aszongya nem tudtam hova tenni a gyereket ezert hoztam magammal...ez mind ok de a baba 2 es fel hetes :shock: Se oltasa sincs semmi erre meg a hazigazda is kezebe vehette minden fele kezmosas nelkul :shock: es a csaj meg ot simizte a kutyat aztan fogta a babat... :shock: es voltunk a lakasban vgy 25-en egy kis nappaliban ...hangoskodas es ott voltak legalabb 4orat :shock: kicsit kivoltam akadva :roll: eloszor is mikor megerkeztek a baba majdnem ilyen ulopozban :shock: nem tok vizszint kell ezeknek a pici babaknak :?: Megse mertem szolalni mert apacska figyelt ngyon meg amugy sem tudom itt amcsiban mi a normal :roll:

Ez csak nekem sok vgy ez normal :?: :roll:



Noci orulok,hogy megjott piri KépSzonyegrol lesz foto bar nem a legjobb de majd megmutizom.Lakast lattad? 8) Regina hogy van? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Beze
ez elég durva :shock: De szerencsére nem lett semmi komolyabb ;)

Nóci
adunk :oops:
Örülök pirinek, látod, néha csak jó, ha van :wink:

Bridget
köszi az idézetet! Ismertem már, de most olyan jól esett megint elolvasni :)
Ez a csaj nem normális :shock: Olyan sztem nincs h norma, egy gyereket u.úgy kell gondozni, nevelni bárhol is vagy a világban.
A gerincének meg annyi, ha sokáig így folytatja, még hordozóban sem lehetnek az ilyen picik sokáig, pont azért,h egyenesen legyen a gerince, nemhogy ülni :shock:

Mi megyünk családi banzájra mamához, majd du jövök, mert párom f1-et néz :?
Vendég
 


Sziasztok!

Nóci, bukta még tegnap elfogyott, de kárpótlásul rakok fel képet, mielőtt szétszedtem, lefényképeztem. :wink:

Fürtöske, ha már szeretnétek kistesót, akkor hajrá-hajrá! :D

Bridget, köszi az idézetet. Amit írtál a kedves anyukáról, az nagyon durva!!! Először is annak a gyereknek mindig vízszintben kell lennie, másodszor is a kézmosás alap, harmadszor ilyen pici újszülöttet nem viszünk emberek közé!!!!!!!!! Bárhol is éljenek!!!Borzalmas... :evil: :evil: :evil:

Kitty, a legrosszabb az volt, hogy majdnem 6 napig nem láttam a kislányomat, borzasztóan hiányzott, rengeteget sírtam...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
nem vitték oda a lányodat??? Mert itt hozták be a kisbabát is az anyukával, és szoptathatta, mikor felébredt a műtét után.
Vendég
 


Sziasztok!

Tádááám itten vagyok én is :D :!:

Beze de gyönyörű ez a lányzó :D :D Kis maszatos pofija titta zabálni való :lol: :lol:
Értem én hogy mi bajod a várossal,itt Zegen sincs sok minden sajnos :? Jujj ami veled történt szülés után az nem valami jó :? Még szerencse nem lett komolyabb bajod :shock:
Bukta az fincsi lehetett :D

Bridget,képeket néztem a blogodban,nagyon tuti az a lakás :D :!: Nem lépek le én se itt legalább nincs vita nincs beszólás a másiknak és én nagyon jól érzem magam köztetek!Igaz mostanában én se voltam sokat,de ezután azért igyekszem,még ha pár mondat erejéig is.Hát az a nő szerintem nem normális :shock: Azért ilyen buliba az a pici baba még nem való,úgy látszik Amcsiba így megy :? Szőnyeg tuti nagyon szép!
Köszi hogy Pendiről informáltál minket,remélem nincs komoly gond amiért nem tud jönni :roll:
Nagyon tetszik ez az idézet.elég találó!

Kitty,szia sorstársam :wink: A héten én is sokat dolgoztam :?
Anyukádnak mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez nagyon érdekes hogy késik és nincs baba se :shock: Majd a doki megnézi mi van oda bent :roll: Azt meg jól teszitek ha nem védekeztek,legalább az esély annál nagyobb hogy előbb jöjjön a baba!
Jó banzájkodást!!!

Nócikám,Regi baba akkor jó kis ficánka :D De jó hogy te ennek örülsz :lol: :lol: Már mint pirinek :wink: Szegény párod jól megijedhetett amikor félrenyelt a pici :shock: Most meg majd nem meri megfogni se :shock:

Zsu,örülök hogy jól érezted magad a bulin :D Meg még pénteken is :shock: A végén még szülni is valami buliból mész majd :lol: :lol: Végül is addig menj amíg lehet :wink:

Kati,várunk téged is amint jobban ráérsz!

Fürti,attól hogy szoptatsz lehet peti érésed.Majd lehet ezután jön piri is :wink:

Enis,remélem hamar rendeződnek a dolgaid!Várunk vissza!!!

Kép
anyci
 
 


Kitty
Orulok,hogy azert jolesett olvasni mar ha ismerted is..nekem is regota megvan csak mindig eltunik es most kertem el mar harmadszorra :oops:

Beze
6napig :shock: hat enis sirtam volna :roll:

Anyci
Na vegre teis megjottel mi zu 8) Hat beszolasok nincsenek latod mikor elmondtam a csajoknak a problemam nem beszologattak meg itthagytak,hogy akkor levgy szarva hanem en ugy erzem megprobaltak valtoztatni a dolgon....legalabbis en ugy erzem,hogy probalnak jobban odafigyelni a masikra es ez nekem ngyon jol esik,hogy nem lett belole sertodes :)

Jut eszembe ZSUUUUUUUU hun vgy 8)

Csajrol
Hat en nem tudom...az a babakocsi amiben hozta nem hogy ulopozban de meg talan kicsit ives is volt...mar ott majdnem szoltam,hogy nem lehet vizszintbe tenni a babat :roll: aztan mikor simiztek a buksijat kezet meg atadta a hazigazdanak minden fele kezmosas nelkul :shock: persze elotte meg megemlitette,hogy nem kapott meg semmilyen oltast :shock: haat en kesz voltam csajok...mer nem bir ki masfel honapot valaki otthon a popojan amikor babaja szuletik :roll: pedig a csaj min 35volt mar :shock: es azt is meseltek,hogy mikor viszik setalni...wazze setalni utcara mikor mindenki bevan tojva a swine flu-tol oltas nelkul wazze :shock: :evil: :twisted:

Kosoznom a dicsiket mindenkinek ma este megprobalom bepotolni a blogom es tenni fel kepet bar nem tom mennyi esellyel sikerul :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Kedden jövök én is.... :wink:
Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis neked
Kép

Mindenkinek jó éjszakát!!

Kép
anyci
 
 


Kitty, egyrészt azért nem, mert influenzaszezon volt, csütörtökön már be sem jöhetett a férjem meglátogatni, másrészt azért, mert nagyon erős gyulladáscsökkentő infúziókat kaptam, ami mellett nem szoptathattam. 3óránkánt fejtem magam, a tejet meg öntöttem ki a mosdóba. :cry: De Lexi rögtön visszaszokott a cicire, mintha nem kapott volna 6 napig cumisüvegből tápszert. :D

Anyci, köszönjük szépen. :D Örülök, hogy megérted, miért utálok itt lakni. Nem tehetek róla, nekem szükségem van egy kis kultúrára, amikor elutaztunk, férjemet egyik múzeumból rángattam be a másikba. Általában tetszett neki. :lol:

Bridget, ez a nő komolyan nem komplett. A babának szerencsés esetben "csak" gerincferdülése lesz! :evil:

Enis, de jó, hogy jöttél! :D

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Két kép, aztán eldugulok. :oops:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Új fizura

Kép

meggylekváros bukta, ilyet most sütöttem először

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Végül szombaton voltunk csavart venni a pelenkázóhoz, voltunk a Tesco-ban, kínaiban ebédért, aztán haza. Otthon végül a barátainknál ettünk, aztán felmentünk a Normafához sétálni egyet, majd haza időmérőt nézni, aztán alvás.
Vasárnap elmaradt a szülinapi buli.... Marci lebetegedett. Remélem, most vasárnapra rendbe jön, akkorra tettük át. Egész nap összebújva feküdtünk a kanapén és tv-ztünk apával. Ebéd után elmentünk uiba, meg sétálni akartunk egyet a Duna-parton. De annyira sűrűn keményedett a pocim, hogy inkább elindultunk haza. Inkább aludtunk és tv-ztünk ismét.
Ma már voltam a körzetisnél, leadtam a pipimet és felmentem a vércsoport meghatározásom eredményéért. Reggel óta nagyon keményedik és görcsöl a hasam. Mióta itthon vagyok, fekszem. Még a wc-ig is fáj kimennem.

Na mindjárt vissza olvasok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Egy céges rendezvényen voltunk apával.
Úgy tudom, még mindig van dizsi a Citadellán. Én soha nem voltam. Fenyő csúcs volt!!!!!
Hova mentek nyaralni?????
Igen, jól tudod, 6 hós korig vízszintben kell, kellene lennie a manóknak!!

Kittyi!
jó melót a hétre és anyudnak mennek a drukkok!!!!!!!
Nagyon drukkolok, hogy albérlőd minél hamarabb beköltözzön!!!!

Nócika!
Gratu pirihez!!!!

Anyci!
Sziaaaaa!!!!
Azért remélem, szülni csak nem valami tánc közben fogok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze!
NAgyon dögös vagy ezzel az séróval!!!!! És a manó meg tündéri!!!
Bukta nyami nyami!!!!!

Enis!
:lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nos én is itten lennék! Ma már etettem pelenkáztam tusoltam közibe elsétáltunk, de a felét elfelejtettem megvanni annak amit akartam!! Aztán föztem bolognait apának szendot csináltam holnapra elvinni aztán ebédeltem meg a manot etettem beágyaztam és etettem és pelenkáztam és altattam és most itt vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu! Mi tegnap voltunk a Norma fánál, de kb 20 percet, mertr a mi babakocsink nem terepre valo, de ezt mi csak ott fedeztük vel! Ugy rázkodott szegény gyerek a kocsiban mintha nem is tom mi lett volna! :lol: :lol: Szegény Marcika! Jobbulást neki! De még mindig nem árultad el mi lett az ajándék!! Vagy ennyire titok????

Brid! Hát ezek nem normálisok! De talán jobb hogy nem szoltál! Mert ők tudják! Ők lehet egyből azt hiszik mindent lehet! Ithon addig haza se adják a babát mig az első kötelező azaz a BCG-t meg sem kapják a babok! De lehet ez odakinnt másképp van! És nem tudja kire hagyni?? Ez nem normális! Meg kutya után a babkához nyulni fujj! na mindegy! 100 szónak is egy a vége bolondok!
Bevallom a blogodban rég jártam, de most már megint kezdek egyenesbe állni és megyek, mert kivi vagyok!
Számolod már nagyon a napokat?? Párod várja már??? Siker maradnia 1 hétig??

Beze! Ez a kép nem jött túl jokor! Épp most ennék valami fini sütit! Te meg itt csurgattatod a jó néppel a nyálukat!!!
De a másik képen nagyon aranyosak vagytok a kis Lexikével!! Tényleg a Lexi az minek a becézése?? :oops: :oops: :oops: Sorry de hiába töröm a fejem nem tudom!! :oops: :oops:

Anyci! Hát apa vaóban nagyon megilyedt, de mindennek már huss! És azt hiszem készül a nagynapra azaz, hogy megfürdesse a lányt!! Tegnap már pedzegette!!!

És hun van mindenki??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Nem vettünk semmit sem!!!! Majd most vasárnap!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, Nóci, köszönjük szépen. :D

Zsuzska, pihenj, amennyit csak tudsz, ki tudja, Bencus mennyire hagy majd. :wink:

Nóci, Lexit Alexának hívják, de én nagyon ritkán mondom a teljes nevét. A pociban is Lexinek hívtam. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csajok nem tudom tudok e holnaptol jonni mert koltozunk...pakolnom kell es lehet net se lesz :( Szal ha nem jonnek akkor az azert van de eletjelet adok majd valahogy...mondjuk fustjelzek 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legyetek jok babasodjatok,szuljetek nevelgessetek a csemeteket :!: :D

Enis
Kedden jossz en akkor koltozom :( nem leszek lehet meg net se lesz :roll: De azert tartsd a frontot a csajokkal 8) Ez a fekete cicc jo volt :lol:

Beze
Ngyon jo a keeeeep :D Uj frizko csini es milyen kis fiatal vgy 8) Mennyi is :idea: Bukta uuuu merre is lax :?: :lol:

Zsuuuu
Jo az uj vonalzid ngyon talalo :wink: :lol: Azta meg jol kibulizod magad szules elott 8) Mikor kell befekudnod?Point mire jovok te mar nem leszel :? Vgyis leszen Bencussal a karodban :lol: Nem tudom meg a nyaralast :roll: de mondom talan Las Vegas...ugye 2eve telen is oda mentunk volna dehat peverzett a petefeszkem korhaz karikor aztan meg 2het kemeny fekves vart ram es lemondtuk az utat...ugyhogy talan oda 8) Ti is normafanal voltatok?Foto nincs?Noci is arra jart vasarnap 8)

Noci
Nem szamolom vissza egyenlore a napokat mert ez a koltozes lefoglalja minden gondolatom :oops: 1het alatt kikell dobozoljak mindent es helyre tenni :? mer aztan meg megyek haza szal ingulni meg szamolgatni sincs idom.Apacska meg nem tudni meddig marad szerintem probal majd 1hetig de 4napnal lejebb nem engedem a dolgot :!: :twisted: :lol: Apacska nem tudom varja-e mar szerintem tok nem arra szamit ami majd fogadja bar interneten sok kepet latott mar...de pl oroszorszagrol nekem is van egy kepem az agyamban bar sosem voltam es lehet nem is ugy nez ki...majd meglatjuk :wink: Bloggal elvgyok maradva majd ma potolok van sok kep lakasrol mindenrol 8)

Pendi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Vigyázzatok magatokra! jó költözést nektek és mihamarabbi netet!!!!
Elvileg valamikor a jövő héten fekszem be. De most már semmi sem biztos-

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget, köszönöm, nagyon aranyos vagy. Hát én 30 éves aggastyán vagyok. 8) Bármikor jöhetsz, csak szólj előtte, hogy tudjak buktát sütni. :lol:
Jó pakolászást.
:wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Várunk vissza, amikor lesz már neted. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsu
Ha esetleg lemaradnek rola akkor konnyu szulest...gondolom nagy orom lakozik most a szivedben :D

Beze
Okes bar latom Szekszardra kell menni buktat enni :oops: elotte viszont Pendihez kell mennem a borsolevesre amit mar 1eve halasztunk :oops: 30-as hat nem mondanam meg :lol: joooo nezel ki na uj haj meg telleg csini bar nem tudom milyen volt elotte :roll:

Na megyek mert pakolaaas van :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Zsuzsu! Nagyon elszaladt az idő! Én nagyon izgulok szinte helyetted is! Nagyon gyorsan elszaladt az idő, de tudom csak nekünk! Neked annyira gyorsan nem! Bár így a végén ez a sok buli nagyon sokat segitett! Én ugy szeretnék most a helyedben lenni! Izgulni várni! DE majd hamarosan ujra legalábbis remélem ujra élhetem ezeket az utolsó pillanatokat!!

Brid! Nagyon jó, hogy nincs idöd izgulni, mert azért nagy dolgok elött állsz-álltok!! Szal én majd akkor számolok helyetted! És a költözés lehet hülyén hangzik, de lehet pont jókor jött! Hisz így akkor nincs dőd latolgatni! Remélem azért indulás elött lesz neted és tudsz majd minket tudosítani mindenről! Tényleg van segitséged a nagy pakolásban?? Itt nincs vagy nem lesz bejárónő?? Azért nem lewnne rossz pláne, ha babásan térsz vissza ne nekd kelljen mindent csinálni neked akkor csak a pihi kell és semmi más!

Csajok! Tegnap kitaláltam, hogy kb 3 év mulva szeretnék kistesót és 15 év mulva lehet, hogy szeretnék harmadikat! Szerintetek?? Vasgy akkor már nagyon öreg leszek?? Mert akkor 41 éves leszek!

Beze! Alexára végképp nem gondoltam! De4 nagyon szép neve van a kicsilánynak!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nóci, te még nagyon fiatal vagy, úgyhogy hajrá! Szerintem jó ötlet. Manapság a 41 már nem kor. :wink:

Köszönjük, Lexi nevét neten találtuk.

Enis, várunk. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Köszi! De igazából elöbb szerettem volna édesanya lenni!!!! De így is jó!
És jó, hogy mondod, hogy anevét a neten találtátok! Van egy tartozásom! Fel kell adnom a névuto könyvet egy régi babanetes csajszinak! Tőle kaptam kölcsön és ugy beszéltük meg, hogy amikor hazadják a lánykám akkor postázom! Már tök kiment a fejembő!!!


Csucsu! Ne haragudj! Igérem postára adom!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?