Új privát üzeneted érkezett!

Én megdumáltam Vele,hogy max még 2-3 hétig húzza ki odabennt! :lol: A lakás fel van fordulva,még ezután jön a nagytakarítás ha kész lesz a kandalló! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Itt van Bencus hazahozós rucija. A kötött kardigánt vettem tegnap potom 390 ft-ért. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Anyabébi!
Már mondani akartam Neked,hogy egyszer jártam egy százhalombattai sráccal.Az Erkel Ferenc krt-on lakik egy lakótelepen.Ha akkor együtt maradok Vele (ami jó régen volt),akkor most én is ott laknék! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

 
 

Pattogo!
Nagyon édesek a rucik! :lol:
390 pénzért naon kafa ez a kis kardigán! :wink: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Megjöttem, bekukkantani.

Ezt a Tesz-vesz dolgot magyarázzátok el nekem röviden!

390-ért én nem is láttam rucit, licitáltál rá? És a postaköltség mennyi?
Vendég
 


Sziszkó: És honnan keveredtél te százhalombattára, mert most nem itt vagy a szomszédban :), és ki volt az illető? ha nem vagyok túl indiszkrét, kifúrja az oldalam :) Én tős-battai vagyok :)

Sztercsi: én a polár kezeslábas 400 pénzért lőttem :oops: , van ott minden csak körül kell nézni :)
anyabebi
 
 


És fix áras?
Vendég
 


a kardigánt nem teszveszen lőttem. :D Turiban vettem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


áh! Anyu is olyan tündérit vett a turiban, vmi poton árért. Na azt majd lefényképezem.

Mennem kell, fel kell keltenem a férjem, hogy elinduljunk.

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 


Fix áron asszem 550 volt, de hát spórolunk :)
anyabebi
 
 


Anyabébi!
Csak hogy enyhítsem a kíváncsiságodat! :lol: :lol: :lol:
Szóval az illetőt Sári Istvánnak hívják.Azt hiszem 30-32 éves lehet.Már van felesége és egy kisfiuk meg egy kislányuk.Nekem az iwiw-en be van jelölve!
Hát ez úgy volt,hogy még fiatal jánykoromban az egyik női újságban keresgéltem a társkereső hírdetések között.És ott volt az Ő hírdetése.Írtam Neki,aztán visszaírt.Aztán eljött Gyöngyösre hozzám.A poén az,hogy nem ő adta fel a hírdetést,hanem az anyja és a huga. :lol: :wink:
Nem sokáig voltunk együtt.Én szakítottam Vele,mert nem jött az a nagy lángolás,aminek olyankor jönnie kellene! :shock: :roll: :roll:
Bár később kicsit sajnáltam a dolgot,de akkor már neki ott volt egy barátnő,aki most a felesége. :roll:
Voltam vagy kétszer nála.Rögtön be is mutatott a szüleinek meg a tesójáéknak is.Kicsit ezen meg is voltam lepődve,hogy rögtön az eelején bemutatott mindenkinek.De rájöttem,hogy ze csak a közvetlenségére utal.

Esetleg még valamire kivi vagy? :lol: :lol: Válaszolok szívesen! :wink:
Amúgy ismered?????

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok! Mindenkinek köszi a drkkokat, még egyben és itthon vagyok, fájások és burokrepedés sehol (úgy látszik hatott, hogy a cuccomat bepakoltuk a kocsiba).

Süncinek, nagyon drukkolok, legkésőbb hétfőn délben már biztos babázik, még akkor is, ha nagyon nyugis dokija van. (Nesze neked gátmasszázs! )

Pattogó, nagyon klasszak a rucik, a kardigán igazán jó fogás volt!

Barninak, boldog szülinapot kívánok!

Sziszkó, köszi a drukkokat és az érdeklődést! Ha nem gond Téged értesítenélek, úgy látom, hogy pár nappal előbb szülök és így nem a kórházba küldözgethetem az sms-t.

Sztercsi, köszi a dukkokat!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziszkó: Megnéztem. Igen látásból ismerem, de nem egy a társaságunk.
:)
Pedig de jó lenne ha itt lennél Battán :)
anyabebi
 
 


Asszem kéne reggelizzek, mert a hasam ( és a tölteléke is) már reklamál :)
anyabebi
 
 


Húha ezerrel beindulnak a szülések.... :lol:
Süncinek én is drukkolok, hogy könnyebb fajta szülés legyen!!

Lányok, akkor kik vannak most az abszolut finishben?
Judy, Sünci, Jovana.....

(Screen, Szilvi, én úgy érzem mi kivárjuk a 40. betöltött hetet...aztán lehet tévedek 8) )

Datolya
A nyákdugo egy-két héttel előbb is távozhat tudomásom szerint :roll: :D

Anyabébi
Kisfiadnak BOLDOG SZÜLINAPOT! Ja, egyébként mi sem vagyunk messze most, a párom Szigetújfaulsi:)

Mindenkinek kívánok szép vasárnapot! Tegnap este mi is még szalonnáztunk a tábortűz körül, kellemes volt :P Ma meg kacsasültet készít a férjecském...kíváncsi vagyok, most próbálja először :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Jó reggelt lányok!!!!

de jó ismét ilyen hírekre ébredni!!!!

ÉDI!!!! NAGY GRATULA A KISFIADHOZ!!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!

Sünci: drukkolok Nektek, bár valószinüleg már megvan a kisbabád!!! Akkor hamarosan majszolhatod a 10 kg csokit is!!!! :D :D :D Persze akkora már az agyad csak a kisbabád körül lesz, s nem gondolsz egyáltalán a kajára-én legalábbis így voltam vele, amikor megszületett kicsi Iliaszom!!! Jelentkezz majd, várjuk a híreket!!!

Anyabébi: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK BARNINAK!!!!ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!!!!

sztercsi: nagyon szívesen!!! remélem valamikor tényleg megcsinálod majd a paradicsomos zöldbabot. Valóban nagyon fincsi. Ja persze a sót, meg a borsot (pirospaprikát) el is felejtettem mondani, de gondolom ezt magadtól is hozzáadtad volna. Én tegnap előtt beleraktam egy húsleveskockát is, s akkor nem kellett megsózni, vagy legalábbis kevesebb sóval készited, persze izlésnek megfelelően. Vigyázz, hogy ne maradjon sok víz benne, a szósz sűrűbb legyen-így finomabb lesz.

Gnemoni: Útolag is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Till: hogy sikerült a lagzi???

Csibe: hát tényleg nem egyszerű a cukorral együtt élni, főleg most, de már egy kicsit lazábbra vettem a dolgokat s nem aggódok rajta annyit. Ez persze nem azt jelenti, hogy zabálok, na meg édességeket is eszem, pedig annyira kívánom, főleg ebéd és vacsi után!!!!!!!!! de még is visszafogom magam és nem eszem.

Zsrit: de aranyos vagy!!! nem vagyok én konyhaművész!! szeretek főzni, de már sajnos nem variálgatom a kajákat és nem csinálok túl bonyolúltakat, mert megpróbálom a legtöbb időmet a kisfiammal tölteni. Főleg most, hogy annyira igényli a figyelmet-s ez a kicsi lányom megszületése után még erősödik majd benne!!! De imádom ezeket az egyszerű és egészséges kajákat!!!

Pattogó: de jó cuccokat vettél!!!!én még mindíg nem tudom miben jön majd haza a kis hercegnő. Igaz, még az időtől is függ. Itt szerencsére nincsen hideg január, februárig, de nagyon magas a páratartalom, ezért fázunk egész télen. A vizes levegő bemegy egészen a csontokig...

Eszti: tudom, hogy főzni, ennetek kell a baba megszületése után is, én csak azt akartam mondani, hogy bonyolúltabb dolgokra se erőd se időd nem lesz az első időkben főleg.

puszilok mindenkit, megy a nagy drukk a sorban következőknek!!!!!!!!! tényleg milyen furcsa, hogy októberi topikban egy csomóan szeptemberben szülnek-"októberre kiírtak topikja" ebben az esetben helyesebb elnevezés
lenne!!!! :D :D :D

szép vasárnapot mindenkinek
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Jó reggelt!

Azta mindenit... :shock: :shock: Miket olvasok én itt? :shock: :shock: Sünci:Drukkolok!+++++++++++++++ Ezek szerint tényleg valamit nem úgy csináltatok, ahogy kellett volna... :lol: :lol:

Sziszkó: Inkább fél 11-ig. :oops: :oops: :lol: :lol:

Anyabebi: Barnabást Isten éltesse sokáig!!!

Pattogo: Szupik a hazahozós cuccok! :wink: :D

Az alvásom szinte egyenlő volt a nullával, mivel állandóan arra keltem, hogy keményedik a pocim, meg görcsöl az alja. :twisted: :twisted: De azt nem tudom, hogy milyen időközönként, mert lusta voltam megnézni az időt. :oops: :oops: :roll: :roll:
Most elsétálunk az anyósomhoz, majd vagy benézek onnan is, vagy délután, vagy este ha hazajöttünk.

Puszi
bobóbaba
 
 


Jó reggelt lányok!

Drukkok Süncinek!

Anyabébi! Boldog szülinapot Barninak!

Nekem is kocka alakú lesz a hasam időnként, de én eddig úgy gondoltam az csak azért van, mert úgy helyezkedik épp a baba. Most elbizonytalanítottál.

Ma végre sikerült tök jól kialudnom magam - aludtam vagy 10 órát mindössze 3 pisijárattal és semmi plafonbámulás!

chardonnay
 
 


Lányok!
A gyenge idegzetűek és mérleg nyelvére érzékenyek most ne figyeljenek.
Ezt muszáj megírnom.

Most gyűröm magamba a reggelimet:
3 szelet tegnap sült fokhagymás tarjás "light" disznózsíros kenyér :shock: , paradicsom, 1 liter tej :) :oops:

Épp akartam írni, hogy hol vannak a többiek?
Tilli gyanús nekem, ma még nem volt :shock:
anyabebi
 
 


Char: nekem a keményedés alatt lesz kocka alakú
anyabebi
 
 


Előre elnézést mindenkitől, de ma egész nap itt fogom rontani a levegőt ugyanis egyedül vagyok és a középhaladó felhasználóra gyúrok :)
Még 30 hozzászólás hiányzik :)
anyabebi
 
 


Hello Csajok!

Én is vgyok, férjem kiment cigizni, úgyhogy tartok egy kis szünetet a sütésben és elbitoroltam a gépet, hogy beköszönjek. Erre már megint babásodunk :D :D :D Sünci, drukkok ezerrel, bár lehet, hogy már babázol de nem akarom elkiabálni!
Egyrészt nagyon örülök, másrészt meg NEM IGAZSÁG, HOGY 37 HETESEN ITT SZÜLTÖK NEKEM, ÉN MEG HOLNAP TÖLTÖM A 38-AT és SEMMI!!! :twisted: :twisted: :twisted: Na majd kedden...remélem!

Annyit prószáztatok itt a héten, hogy én is azt csinálok ma, illetve már kész van, pont most vettem ki a sütőből. Hozzá fincsi kis csirkecombikat sütök szalonnával, hagymával. Most pakoltam be a husit is a sütőbe, megyek fürdeni, hajat mosni!

Mindenkinek szép vasárnapot!

BARNINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Vendég
 


Hello lányok!

Már megint mik történnek másfél nap alatt???

Lili, nagyon-nagyon ügyesek vagytok ilyen "alattomosan" megszülni :D :D :D Sok szeretettel gratulálok!

Mia - drukkkkkkkkkkkkkkkkk. Ez a gátmaszi eddig riasztott, de most, hogy írtad... :roll: :roll: :roll: Ja és biztos a homeo bogyók megvásárlása is jó hatással volt :D

Szülinapos Gnemoni és Barni sok boldogságot!

Szisz, édes vörös? Azzal az a baj csak, hogy cukrozzák...Bár egy igazi spanyol sangria sok gyümölccsel :roll: Én inkább száraz boros vagyok, de képzeljétek, alig kívántam egy-egy kortyot is lenyelni. Inkább csak szagolgattam őket. Viszont minden kajás bódénál sorba kellett állnunk valamiért...sajtok, házikolbik, kürtöskalács, töki pompos (alias kenyérlángos) és még sorolhatnám...aztán minden első falat után rájöttem, hogy én ezt nem is kívántam...mint egy gyerek...

Tápszer témához még: a HA és a sima anyatejhelyettesítő (vagy egyéb speciális pl. AR - antireflux) tápszereket csak orvos írhatja fel és csak patikában lehet megvenni őket (valamennyi Tb támogatás van rájuk). Ami már anyatejpótló vagy anyatejről leszoktató tápszer (4-6 hónapos kortól), azt már lehet Tesco-ban, DM-ben stb. kapni.

Kicsike - a digitv biztos azért sült el, mert most már a tv2 is újra hajlandó Loki vonatkozású BL meccseket közvetíteni :wink:

Zanikó - én gyakorlott náthás kismama vagyok, valóban a C-vitamin és a tea a legjobb ellenszer...maximum Stodal szipup (homeo), ha köhögni is kezdenél. És a tengeri sós kamilla inhalálás is jót tesz a légutaknak.

Moncsi - zárt topic. Eddig nem szóltam bele a témába, de jól megaszontad. Azóta nem is jött válasz, ugye? Én hülye is meséltem egy ismerősnek, hogy így a fórum, úgy a fórum (még csak site-ot sem említettem!), erre pár nap múlva közölte, hogy szerinte megtalálta a fórumunkat...basszus, nem azért mondtam, hogy kutakodjon! Amikről itt beszélgetünk, azokról nem akarok, vagy nem tudok másokkal, kívülállókkal beszélgetni :evil: Még sokszor apa sem érti, hogy miért jó közétek tartozni...

Ma még megyünk egy kicsit fesztiválozni, bár nagyon utáltam tegnap is, hogy a fél falu azt kérdezgette, hogy mennyi van még hátra, nem fázom-e, bírom-e a sétát, ja és a legszebb az volt, hogy még biztos nem egyhamar fogok szülni, mert nincs eltorzulva az arcom :shock: :shock: :shock: Úr isten, el fog torzulni az arcom??????

Kép
kkia
 
 


Bocsi, egy kérdés: szerintetek a homeo bogyókat melyik számítás szerinti 36. héten kell elkezdeni? Mert elméletileg jövő héten már 36. leszünk, de ha méretek alapján nézzük, akkor még nem :roll:

Kép
kkia
 
 


Betöltött 36.héttől szedheted a bogyikat, nem a méret mert nem egyformán fejlődnek a csöppök.
anyabebi
 
 


Anyabébi!
Rontsd nyugodtan a levegőt! :lol: :lol: :wink:
Már cska 29 hsz! :) :) :) :wink: :mrgreen:
Ja,én is gondoltam rá!Ha egy városban laknánk,összejárhatnánk nagy zabálásokra is! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Le a mérleggel :) )

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Kkia, az eltorzulást gondolom arra értették, hogy elvileg közvetlen szülés előtt feldagad a száj, az arc egy kicsit a víztől...de ez sem szentírás. Azért szépen tudnak fogalmazni, azt meg kell hagyni :D

Sziszkó, jók a PPS-ek amiket küldtél :D a vödörbefingás a kedvencem :lol:
Vendég
 


Most,hogy Esztiék Győrbe mentek,Neki legalább ott van Sztercsi lányunk! :lol: Tudnak majd együtt babázni! :lol: :wink:
Eszterek,fogjatok össze! :lol: :wink:

Kkia!Sajna én meg csak az éds bort szeretem. :shock: Tudom,sokan mondják az nem is finom.Hanem a száraz bor az igazi!dehát ízlések és pofonok! :wink:
Ha mindenbe csak belekóstoltál,legalább férjecskéd jóllakott! :lol: :lol:
Arc torzulás:Ezt én is hallottam,hogy kissé eltorzul a kismsmik arca szülés előtt közvetlen.Barinőmnek is pufi lett az arca,meg a pittye is megdagadt! :roll: :lol: De bízzunk benne,ez csak pár napig fog tartani mindenkinél!De lehet nem is vonatkozik ez minden kismamira! :roll: :D

Bobó!Jól kihúztad,fél 11-ig!Úristen!Én addig soha nem tudok aludni! :shock: :shock: :shock: Még ha éjfél körül alszok is el,max 8-kor felébredek! :roll: Vagy én lennék rossz alvó? :?

Őzike!Kacsasült Apa módra!??? :P :P Majd számolj be,hogy sikerült Neki! :wink:

Betty!Veled mizu?Magatokról nem írtál most semmit! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


kkia írta:
Ma még megyünk egy kicsit fesztiválozni, bár nagyon utáltam tegnap is, hogy a fél falu azt kérdezgette, hogy mennyi van még hátra, nem fázom-e, bírom-e a sétát, ja és a legszebb az volt, hogy még biztos nem egyhamar fogok szülni, mert nincs eltorzulva az arcom :shock: :shock: :shock: Úr isten, el fog torzulni az arcom??????



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chardonnay
 
 


Eszti!
Ja,ja!Nekem is tetszenek! :mrgreen: :mrgreen:

Akartam mondani csajok,hogy küldtem 2-3 db emilt Nektek!Nézzétek meg,arik! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Na tényleg elhúzok fürödni, remélem mire kész leszek megsül a husi, mert megdöglök a melegtől :roll:
Vendég
 


Te jóóóóóó ég!!!! Tegnap éjjel még itt poénkodtam Süncivel a gátmasszázson, aztán tessék... Elég jól sikerült ezek szerint...

Sünci, drukkok!!!! +++++++++++

Pattogó, egy pár fánkot hajíts nekem is léccccciiiiiiii.... Amúgy jó a kis hazahozós szett! Nekem fogalmam sincs hány réteget adjak rá, amikor hazajövünk... :roll:

Anyabébi, BSZN-t a bombasztikus kis pasidnak! Elég laza reggelit nyomtál - szerintem én meg is szülnék pár ilyen szendótól... :D

Till milyen volt a tegnapi dorbézolás?

Őzi, igen, egyelőre nálam semmi de semmi jele annak, hogy záros határidőn belül bármi is történik... Kiscsaj elképesztően jól elvan bent, de hát igaza van basszus, hatcsillagos ellátást kap, hova igyekezzen?!

Kkia, dehogy fog eltorzulni az arcod! Maximum akkor, ha sok ilyen baromságot hallgatsz. Engem a piacon állandóan letámadnak szakértő öregasszonyok, hogy „ugye kisfiú lesz?” merthogy nem nagy a hasam (persze mert magas vagyok és nem látszik annyira).
Homeo: én nemrég kezdtem el szedni, a 38. héten. :roll:

Na, megpróbálok magahoz térni a 10 óra alvás után...

Kép
szilveeaa
 
 


Sünci még mindíg nem írt! :roll: :roll: :roll: :roll:
Mi lehet szegénnyel?Ilyen hosszúra sikeredne Neki a vajúdás? :roll: :roll: :shock: :shock:

Na,az előbb jól elküldtem Nektek azokat a maileket! :evil: Én csak az iwiw-ről néztem ki a címeteket,de a gmail-en látom,hogy sokatoknak nem is az!Most átírtam! :lol:

Szilveeaa!10 óra alvás????,Te se panaszkodhatsz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Csirkecombi szalonnával!Az igen,tudsz élni!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Moncsi!
Most nézegettem a régi hsz-eket és láttam egy táblit amit mégmájusban raktál fel.Ott még van egy Barack35 nevű kismamink is!De ő már nem szerepel a mostani tábliban.Tényleg,mi lett vele?

Amúgy meg nagyon ritkán jössz Te is!Tessék gyakrabban jönni! :lol: :lol: :lol: :wink:
Persze,ahogy Char enged! :) :) :) :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Itt vagyok mán' nem aggódni! :wink:

Kösziiii, szuper volt a buli! :D Hajnal 2re értünk haza (én vezettem), mi Vackorral most ébredtünk, Apa még alszik :lol:

Anyabébi,
boldog Barni-napot!!! :D

Ha visszaolvastam, jövök írni...ööö...szült Valaki, amíg távol voltam? :roll:

tillidian
 
 


Miiii???? Arctorzulás??? :shock: :shock: :shock:
Ekkora címeres baromságot!!! :twisted:
El ne higgyétek!!!!!!! (mi vigyorogva mentünk be szülni, aztán mikor katam kéjgázt szívogatni, ez csak fokozódott :mrgreen: - ha ezt torzulásnak lehet nevezni :lol:

tillidian
 
 


Szervusztok Mamikáim!

Az az antiszoc állapot ami 1 hónapja rám tört mostanra átalakult "beszívott hippi" móddá. :shock: :lol: Mindig jó kedvem van, az utcán leállok minden ismerőssel beszélgetni, türelmesen válaszolok minden kérdésre, nem tudom magam fölhízni semmin sem, pedig ez sosem volt rám jellemző. :roll: De nem panaszkodom, ez az állapot ezerszer jobb, mint az előző. 8)

Tilli
lagzi milyen volt? :D

NAGYON JÓPASI BARNIMNAK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!! :lol: :lol:

Pattogó
mostmáraztán irgum-burgum. :evil: tessék lenyugodni máár. :twisted: :lol:

Kicsike
digi tv dedurva. :shock: :shock: :x :x

Anyabébi
Olyan jó volt amíg a gyerek is aludt ebéd után
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eszti
akkor megpróbálnád esetleg megint kérvényezni ezt a zárt topic dolgot? :roll: esetleg bemásolhatnád, vagy leírhatnád amit írtam, és majd meglátjuk erre mit írnak.

Tök durva, hogy Sünci 11-kor még itt sündörgött, 2-kor meg elment a magzatvíz. :shock: :shock:

SÜNCI +++++++++++++++ (bár szerintem már babázik)

Anyabébi2
bizonybizony az jósló. :wink:

Pattogó2
Bence cuccok nagyon királyak! :lol:
Vendég
 


Sziszkó
Barack volt az, aki a kora miatt volt genetikán és a 3. vagy a 4. gyerekét várta? :roll: Egyszer benéztem (talán az Anyatanyára) és ő oda írt.

Én jövök, jövök ahogy csak tudok, de ha az embernek van egy 3 éves lánya, az leköti az idejét. :lol: :lol: Így általában csak akkor tudok jönni, ha ő már este lefekszik...illetve most, amikor az apja elviszi biciklizni. :lol: :lol:

arctorzulás: én nem nevezném torzulásnak. inkább átrendeződésnek és puffadásnak. :mrgreen: :?
Vendég
 


Monica,
nekem puffadás sem volt :wink: szóval ez nem törvényszerű, ne aggódjatok!!!!!

Édi,
naháááát!!!!!! Jól titkoltad :roll:
Szívből gratulálunk Kende babához! :D

tillidian
 
 


Meg vagytok őrülve, ennyit írni! :shock:

Na, a tegnapi napot kihagytam volna az életemből… :( Pénteken lementünk Dújvba, mert suli volt. Este anyunál aludtunk, szombat reggel rohanás újra a suliba. Már pénteken is nyekeregtem, hogy milyen sokat kell ücsörögnöm egy helyben, de a szombat még rosszabb volt. De igazán az tett be, hogy elcsaptam a gyomromat. Talán a kínaiban evett ebéd volt a bűnös, de a lényeg, hogy a déltől 4-ig tartó órán már nagyon szenvedtem. Fél 2-kor volt egy szünet, le is léptem gyorsan. A Tomival elmentünk sétálni a Dunapartra, hátha csak az ücsörgés volt a baj, de továbbra is görcsöltem. :( Aztán elmentünk anyuhoz ebédelni. Szerencsére anyuék pont indulóban voltak, így fel sem tűnt, hogy az ebédet kihagytam és inkább beköltöztem a fürdőbe. Volt hasmars és vuk is, ami kicsit javított az állapotomon. Aztán valahogy még kibírtam a hazautat. Itthon teáztam, eszegettem egy kis krumplit, de igazán akkor lettem jól, amikor elaludtam a tévé előtt. Mikor este 11-kor felpislogtam, kutya bajom se volt. :)
Tuti hogy jól elcsaptam a gyomrom, ami egyébként sem kellemes, de most pláne kikészített.

Most pedig olvasok...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Anyabébi :)

Barninak sok Boldog Szülinapot!
- merre jár a szülinapos hogy egész nap egyedül nyomod?

Sünci :)

drukkok ezerrel ++++++++++++++
remélem jönnek hírek hamarosan ...

Csibe :)

hát ez jó sz@rul hangzik mázli hogy ilyen hamar jobban lettél ...
-- bár a hasmenés miatt kicsit irigyellek ... én már megint napok óta nem tudok klotyóra menni :evil:

Moncsi :)
irigyellek a "beszívott hippi" miatt ...
nekem a "nyűgös rosszfej" van soron sajna :? - annnnnnyira unom már hogy mindenki mindíg ugyan azokat a kérdéseket teszi fel és hogy mindenki kényszert érez hogy hozzám szóljon és hozzá fűzzön valamit az "állapotomhoz" ....

Datolya :)
nyákdugó !!!!!!!!!!!!! wow, akkor Te is mindjárt mehetsz :)
azért valakinek üzenj!!! ha gondolod írhatsz nekem is (Sziszkó írta h. nincs telszám párod) - számom a tábliban


R

Kép
zsrit
 
 


Gyors bekukk, Sünci-izgalom miatt :roll: Semmi hír??? Vagy csak a nagy boldogságban még nem volt idejük sms-t írni...

Eltorzulás - köszi a commenteket. Mivel fogják még riogatni szegény kezdő kismamit??? :(

Ritus, egyetértek....tényleg ha meglátják az ember hasát, egyből kényszeresen kérdeznek vagy mondanak valami bölcsességnek szánt hülyeséget...

Olyan gyönyörű idő van, megyek napozni a teraszra, ott legalább maximum a kutyához kell szólni....de nem a szülés lesz a téma :evil: [/quote]

Kép
kkia
 
 


Sünciről semmi hír még mindíg!Ha kapom az sms-t,jövök azonnal! :wink:

Csibe!Részvétem a tegnapi hasmas miatt! :cry: :cry: :cry:
nem lehetett kellemes. :? Én még mindíg a svammal küzdök.Ma már 1 liter tejet benyomtam. :roll: :?

Till!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! 8) :lol: 8)

Moncsi!Ja már rémlik,így hogy írtad! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok lányok.
Barnusnak nagyon boldog szülinapot kívánok :D

Vcsibe szerencse,hogy estére már semmi bajod nem volt.Vigyázz Magatokra!!Kínait inkább hagyd a francba.

Anyabébi jó kis reggeli mondhatom :D :D .
Én 8-kor reggeliztem 2 elég méretes sonkás melegszendvicset,és egy bögre kakaót.Mostanában meghalok a reggeli kakaómért.

Nekem még ma is fájdogál a hasam és olyan kómás a fejem nem is tudom mivan velem.Ilyen volt a tegnapom is.Nagyon jó feküdni,de azért elindítottam a mosógépet gyorsan és nekiálltam kimosni a kisfiam cuccait :D mert azzal még sehogy sem állok aztán nehogy meglepetés érjen. :shock: :wink:

Eszti nagyon jót főzöl Te is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Édi!

Sok boldogságot neked és a kis Kendének!


Kép

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sünci, Patrik MIVANMÁÁÁRR????!?!?! :roll:
Vendég
 


basszameg a laptetőőőőőőőőőő :evil: :evil: :lol:
Vendég
 


Sünci, drukkkkkkkok ++++++++++++
azé nem mondom, elsőre ennyire bejött a gátmasszázs.....

Vcsibe
,
szegény :( az a lényeg, h kijött, ami kikívánkozott :oops: kínaiaknál bármi +történhet :D kituggya miből főznek. Ha van 100 napos tojás -amit nyíltan vállalnak - akkor biztos van másból is 100 napos :D :shock: lehet, h vmi ilyet választottál be..

Anyabébi,
Barninak boldog szülinapot!!!! Én úgy nézem, h a babámnak nem ma lesz a szülinapja. Csak a jobb oldalamat támadja folyamatosan, vmiért ragaszkodik hozzá, h ott dugja ki a lábát :x

Zsrit,
pont így unom én is az idióta kérdéseket. Meg már 1000-en telefonálnak, h 'na mi van, egyben vagytok még???'
miután kezd halálra idegesíteni, h IGEN, így hamarosan valakit elküldök melegebb éghajlatra.
:oops:

Kkia,
jó fesztiválozást! :D
Ja, meg ez a másik: nincs felfúvódva az arcom és fent van a hasam, uh még nem lesz ebből gyerek. Fasza...... :roll:

Ja, ma a muskátlikat rendezgettem az erkélyen (már kezdik érezni az őszt), kint felejtettem a telefonomat. Erre valaki hívott és a teló lerezgett a második emeletről. Éppenhogy összetört, de működik :lol: :lol:
Ha eccer vége lesz a takarításnak, lehet, h elvonszolom magam este jógára.

Kép
screen
 
 


Zárt topik, szerintem Apa nincs tisztában a néhány hónapja történtekkel. Mármint amikor két csajszi elég undok hangnemben leb@szott minket és durcás ovisként elvonultak. De persze előbb mindent megtettek, hogy szétbomlasszák a társaságot. Nem hiányzik az ilyesmi és a zárt topik ezt könnyen megoldja. Van itt még éppen elég nyitott topik, gazdálkodjanak azzal. Uff, én beszéltem. 8)

Kicsike, akkor mi még tök jól jártunk a digitévével. Nálunk többször is elment az adás, volt hogy 10 percig jó volt, 10 percig használhatatlan. Pénteken felhívtam az ingyenes számot, hétfőn kijött egy kb. 20 éves srác (olyan kék szemekkel, mint még). Nagyon ügyi volt, mindent átnézett, most rendben van végre. Persze a settopbox nem is gyulladt ki… :roll:

Sünci, nagyon aranyos a párod a túrós szivecskével. :) Lassan már újra ehetsz ilyeneket, majd akkor eláraszthat vele. :D
Atyavilág, már Sünci is!!! Hiszen ő csak mögöttem van!!! Kép

Kínai, sajnos más vette át a jó kis kajáldát és most nem főznek annyira jól. Ezen kívül csak egy gyrosos van a fősulihoz közel, de az sosem volt túl jó. Na mindegy, ennyivel megúsztam, ma már semmi bajom.

Screen, ha így folytatod, együtt fogunk szülni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csak egy gyors bekukk, hogy esetleg valami fejlemény van-e, de látom semmi... :roll: :roll:
Most elvonulok aludni egy kicsit, vagy legalábbis megpróbálok. Be kell pótolnom az éjszakai kihagyást. :lol: :lol:
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: