Új privát üzeneted érkezett!

Én sem éreztem még a picurit. Pont ezért lennék kiváncsi, hogy kinek hanyadik héten jelentkezett először?
zuzmooo

Sziasztok!
Vegre itt a hetvege!!!!!!!!!!!!!!
Hat, a mi babank biztos nem kapja a ferjem nevet- Jozsef, egyetlen nev volt a csaladban, ami vonzott, a nagytatam neve Benjamin, de az egyik baratnom igy nevezte el a kisfiat, ugyhogy lemondtam rola.
Jovo heten megyunk megvenni a babakocsit, mar nagyon varom!
Kakti: nekem nincs tapasztalatom, de en is valami hasonlot vettem:

Kép

Es en nagyon orulok neki, aztan a tapasztalat majd lehet, hogy ramcafol. Mondjuk a kulonbseg arban is megvan, ez kb 4000 ft-ba kerult (ezt vettem tegnap es voltam tole olyan baromira lelkes).
geri79

Meg egyszer sem eltem a "terhes vagyok" kartyammal, de ma az egyik betegunk nagyon meg volt elegedve, es mindenaron akart adni valamit pluszba. O kis retek-salata kompoziciot javasolt, de valamelyik nap emlitette, hogy spenotot szedett, es en azota tenyleg arra vagyom, ugyhogy ezt neki is megemlitettem. :oops: Ugyhogy ma spenotot vacsorazom. Kicsit szegyeltem magam, de a neni olyan halas volt, en meg nagyon ettem volna egy kis zoldet, es piacra nem igazan jutottam el...Rossz vagyok, ugye?
geri79

Nem Geri. Örömet szereztél a néninek is, mert adhatott valamit ami saját terménye és amúgy is büszke rá (kiskerttulajdonosként állítom). Csalódott lett volna, ha semmit nem fogadsz el. Én is szeretem a spenótot :D .
pammut

Ja és az a hordozó jól néz ki. És az ára is szimpatikus. De én már csak kendő párti maradok :D .
pammut

Mi meg 19.15-re megyünk a dokimhoz...Kár, hogy az Ő gépe nem csinál 3D fotót/bár lehet, hogy igen, csak még mi nem láttuk?/...na de hátha látjuk majd így is a kicsaj csaj mivoltát!!! :lol: :lol: Nem tudtam eldönteni, hogy most menjünk 4D-re, vagy a saját dokimhoz, de mivel a dokim hétfőtől 3hétre szabira megy, így most őt választottam..
Ma kaptam apukámtól meg a feleségétől egy nagyon édei-bédi rózsaszín takarót/plédet/ és egy baba kifogót...meg olyan egyszerhasználatos pelenkázó alátéteket/ezt nem tudom hogy hívják, huggies és nincs ráírva semmi magyarul../a takaróba meg a kifogóba máris beleszerettem...mondtam páromnak, ha most azt mondja a doki, hogy fiú, hát biztos kész leszek, annyira lányra vagyok már hangolódva! :lol:

Kép
Kép
ronci

Hát Csajok! Teljesen lesokkoltatok ezzel a hírrel, hogy Bujtor meghalt... :cry: Pedig tegnap már jobban volt. Hát igen, ezt hívják vihar előtti csendnek... :cry:

Csajok! Adjatok nekem ötleteket a fiúnévhez. Én nem ragaszkodnék a Zsolthoz, mert valami különlegesebbet szeretnék, de az embőc azt mondja, hogy mondjak neki valami jobbat a Zsolttól. Eddig még amit mondtam nem tetszett. Öteteket várok... :lol: Bendek, Botond, Dániel, Dominik, Lőrinc kilőve...

bellerreni
Eger

Reni!

Dávid? Levente? Marcell?

Edit

Kép
ézsóné

Reni, nekem kifejezetten tetszik a Zsolt. Apukám is az volt. Dr. Szili Zsolt. Nekem tetszett a neve... :lol:
Náluk 3 fiú volt, Zsolt, Szabolcs és Árpád. Belegondolva mind szép, magyar név. Korábban nem adtam volna a gyerekemnek. De most már igen! Kicsit kezdek mindent történelmi illetve irodalmi szögből nézni. A Noémi is az Aranyember tekintetében kapott új értelmet nálam. Szóval szép a Zsolt és pláne nem tucatnév. Ami tök jó, hogy nem lesz belőle 4-5 egy osztályban.
Vendég

Feltöltöttem a ruhákat. Ha bármi érdekel titeket, nyugodtan írjatok. Nem mindegyiknél látszik az ár sajnos. A hordozó 5000 Ft és amire még emlékszem, hogy nem látszott az ára, a plüss együttes 3000 Ft. Ez nagyon szép állapotú, de van még egy pár tök jó plüss rugi.

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... 2009_09_25

Ha a legutóbbiak is érdekelnének:

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... bas_cuccok
vicky79
Budapest III. kerület

megjöttünk az uh-ról, még mindig kiscsajnak tünik!!! :lol:
Múlt hét óta már nőtt 5mm-t a buksija is meg a combja is...a mellkasa meg 3-t. Zárt a méhszájam, és minden rendben van... :lol: És azt mondta a dokim, hogy hogyha nincs semmi bajom akkor elég ha 6-7hét múlva megyek hozzá nem kell 4hét múlva...
Elég kis alukálós volt az uh-n a babánk, éppenhogy mozgolódott, csak a kis szíve tekert..
Nálunk bátyám Árpád és az Ő kisfia Szabolcs.. :lol: Ha fiam lett volna akkor lehet, hogy Árpádnak hívtuk volna.. :lol: Szerintem szép név..

Kép
Kép
ronci

Mi a nevekkel kapcsolatban a sógornőmmel nevettünk, lehet hogy már írtam. Ő is Viktória, én is és felvehetném egszer úgy a nevem, ahogy ő használja. Ha a lányom is Viktória lett volna, akkor ő lenne a harmadik Frankó Viktória a családban. :) Egyébként annyira kislányt láttunk mi is az uh-n, hogy nálunk most a fiúnév a páromé, vagyis Tamás. Nem hiszem hogy szükség lesz rá, de inkább tudjunk mondani egyet.

Megcsalás: Hát lehet hogy most egy jó pár ember csalódni fog bennem, de ha apa nem ennyire megbocsájtó, akkor a porontyunk most nem lenne. Fiatalság-bolondság.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Az a két kis macifejes bundazsák (vagy mi) mekkora? És mennyi? Egy ezres?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: A bundazsák világos zöld, 68-as, szép állapotban van és 1600 Ft. Ez mondjuk ősszel lenne szerintem a babára jó. Bár azok tudnák ezt megmondani, akik már nem az első babát várják.
vicky79
Budapest III. kerület

A Lili tényleg kislányos, a Liliána már olyan királylányos. Egy pont a Liliána javára. Bár a Lilian szerintem a legjobb.

Szana: én is kendőzni szeretnék. De azért biztos ami fix megvettük a babakocsit. Is. Nem egy főre van tervezve, tehát tuti, ki lesz használva.

Az Eszter az én vagyok. Szerintem gyönyörű nevem van, mégse adnám a gyermekemnek. Mert az Eszter az én vagyok. Olyan meghasonlás lenne. Ugyanígy a Zsoltiéval is. És mivel két vezetékneve van, nem tolok ki a gyerökkel, hogy még két keresztnevet is adok. Ezért csak rövid, de határozott név jöhetett számításba. Ami úgy odacsap. Luca, Bulcsú, Zalán

Barbi, ez jó, még hogy Bika!

Kakti, felejtsd el ezt a kengurunak csúfolt valamit. Baromi drága, és még a babának se teszel jót vele. Inkább nézz egy Mei-tai-t vagy hordozókendőt. Ha körbenézel rájössz, miért ne ezt vedd meg.

zarja

68-as bundazsák. Az nem baj, ha kicsit nagyobb, mint a baba, legalább nem kell kesztyűt is húzkodni szegényre. Félévesen meg már nem lesz neki jó :D .
Bár én is kendő bolond vagyok, babakocsit mindenki vegyen csak. Abban tud aludni az erkélyen és hosszabb séták alkalmával is az a kényelmes. Praktikus a hordozó, de a kis sózsákot minden nap hosszútávon cipelni nagyon fárasztó. És ahogy melegszik az idő, bizony izzasztó mamának, babának egyaránt.
pammut

Mai nap: nem is meséltem, hogy tegnap lejelentkeztem a kaposvári védőnőnél. Helyes fiatal csajszi, csak még nálam is jobban hadar. Ez kicsit zavaró, de szimpatikus. Jövő héten kedden jön házhoz hoz kelengyelistát, meg miegyebet. Ma megjelentem a komlói védőnőnél, elbeszélgettünk a szülésről, meg a Pécsi Klinikáról. Tök jó fej volt. Na és most először beüzemeltük a Dopplert. Állati volt, először csak búgás (magzatvíz áramlása) aztán a kis szivecskéje (dümdümdümdüm) aztán baromi nagy csatt és újra búgás. Kiderült lerúgta magáról a szerkentyűt, és arrébb ment. Negyed órán át követtük a mozgását, még jó, hogy nem volt nagy helye hova szökni, sírósra röhögtem magam. Úgy néz ki hogy fogadott orvosom nem lesz, de két védőnőm az igen. És a kvári védőnő már kérdezte, hova akarom vinni a gyereket gyerekorvoshoz, mert a lakótelepen van egy jó gyerekorvos, de ő először még várandósan szeretne velem találkozni és elbeszélgetni. Hát lehet, hogy a gyerekdoki is rendelésre megérkezik?

Hordozás Hete. Kicsit csalódtam benne. (lehet, hogy túlságosan vártam, és ilyenkor nem lehet nem csalódni). Megnéztem a Pop-in-t ez se olyan nagy was is das, de meggyőzött. Továbbra is ezt akarom. Megtapiztam megnézegettem, és még mindig jobb, mint az eldobhatós. Mármint a kezemnek érintésre. Talán a gyermek popsijának is jobb lesz.

Hordozás: kicsit kiakadtam, mert itt volt egy nagy tudású hordozókendő oktató néni, aki jó pénzetért megtanít arra, amit a youtube-on is fenn van. Meg a csajszi akivel beszéltem ő azt mondta, hogy dvd-n kezdte a tanulást. Erre idejön egy nagy ész, na és azért mert leutazott őkelme az nagy Pestről, azért abban állapodtak meg, hogy a pécsi lányok, akiknek nincs erről pöcsétes papírjuk nem mutathatják meg a használatot. Mert ehhez Ő ért. Vazze, hazaküldtem volna, de szívesen, hogy ha ennyire okos; akkor tanítsa a fővárosi berkeket a vidéket meg hagyják áldott tudatlanságban. Uh, de kiakadtam. Mindegy, mert a somogyvámosi csajjal már lezsíroztam, ha viszek kendőt, tanít kötni. Ingyér.

zarja

Zarja Ez azért tök ciki. Azt hittem a bemutató azért van, hogy megmutassák mennyi mindenre jó egy-egy hordozó, hogy aztán egy csomót eladjanak belőle. A pénz a kendőben van nem a megkötésében. Ez így baromság. Én csak fotóról tanultam magam(barátnőm is), de azért megállt a kendőben a gyerek :D . Szerintem a videós anyagokból jól lehet továbbtanulni, aki akar. Bár egypár olyan "vállamra dobom a bébit és betekerem" figurát semmi pénzért nem próbálnék ki. Ha stabilan tudsz 4-5 neked megfelelő kötést, az bőven sok.
pammut

Jó reggelt! Még senki nem jutott gépközelbe? Nálunk ma jó kis felfordulás lesz, nagyfiam szülinapi bulija címén. Délelőtt takarítás, délután Apa hamburger party-val örvendezteti meg az ifjakat. Szóval ma legközelebb este jövök. Addíg is szép napot mindenkinek.
pammut

Jó reggelt!

Liliána tuti biztos, hogy nem lesz! Nekem úgy nagyon nem tetszik. Vagy Lili vagy Lilian. :D

A hordozókendő nekem nagyon tetszik, de mellé azért tuti kell babakocsi is. Valóban épp nyárra lesz olyan igazán hordozós méretük, és én egyedül is nehezen viselem a meleget, pláne majd úgy, hogy rám van tapasztva egy aprócska. :) Bár tartok tőle, hogy mi már nagyon piciként használni fogjuk, mert nem tudom majd minden nap másra hagyni a babát, amíg megsétáltatom a kutyákat. Így hordozókendő, kezembe a két póráz (végükön a két ebbel) és irány a séta. Legalább a babó is levegőn lesz. És csak napi egy sétát kell megoldanom majd. Az meg majd rövid (max fél óra) lesz, a hosszú séta meg marad Apának.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pammut: én is azt hittem, egy kendő – mármint a csúcsminőség – 30.000 Ft. (ez már egy egyszerűbb babakocsi ára) Szerintem ebben simán benne lehet az oktatás is. Bár jövő héten megint jövök Pécsre egy gyeden lévő szülésznővel van randim, ő – hát igen Nóri – Nandu kendőket forgalmaz, és az árban benne van a gyakorlati tanácsadás is, először még várandósan, aztán majd gyermekkel együtt is. Azt is megnézem azért. Így nem sok értelme volt kipakolni, mert megtapogattad a marha hosszú kendőt, és rájöttél, hogy ez túl nagy ahhoz, hogy bármit is tudj kezdeni vele.

Kakti: ez a babós kutyasétáltatás nagyon tetszik nekem. Úgy megnéznélek. De én is úgy vagyok vele, hogy azért egy babakocsi nem árt mellé. Pedig nagyon elvakult tudok lenni, ha valami beeszi magát a koponyám alá!

zarja

Láttátok Vicky képeit???? A másodikon van helyes méhecskés terpeszbetét. Na ugyanilyen anyagot vettem (csak sárga háttérrel, hogy jó legyen lánynak, fiúnak, meg amúgy is imádom a sárgát) és ilyenből lesz falvédő, fejvédő, takaróhuzat a babónak. Annyira helyes

zarja

zarja: Bisztos jól néz majd ki az anyag.

Én azért gondolkozom a kengurun, nem nagyon tetszik a kendő, mert semmi merevítése nincs és nem bízom benne, hogy rendesen meg tudnám kötni. A hordozót 3500 Ft-ért meg tudtam volna venni a tesz-veszen. Annyit még talán adok érte. Majd kipróbálom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Nem akarok korteskedni, de a kenguru sajnos nagyon rövid ideig használható.
Ugyanis addig, amíg a manó önállóan nem tud ülni, nem szabad használni (mert a gerincét nem tudja tartani), de akkorra már olyan súlya van, hogy nem sokáig bírod majd kenguruban cipelni. Nekem az iGo-ban épp az tetszett, hogy - ha tényleg így lenne - fekve is lehet benne szállítani a pöttömöt. De azért lehat még találni más hasonlót! Majd megkeresem nektek, valahol láttam egy édes kis hordozót bébiknek, ami olyan, mint egy nagyobb női táska! :) Nagyon cuki! Délután megkeresem, most megyek főzni. :)

[...]

Közben megtaláltam:
http://www.babaslings.hu/index.htm

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,
Vicky... később is lesznek még ilyen cumók vagy ez csak egy egyszeri és megismételhetetlen akció?
Úgy látom, mindenki jó háziasszony módjára az ebéddel, és a családdal foglalatoskodik.
Hát mi már megebédeltünk, és emberem magamra hagyott, úgyhogy most ráérek kicsit.
Na jók legyetek, megyek takarítgatok, aztán ledöglök a tv elé, hátha találok valami jó kis műsort.
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Pammut, Tena betétből a minit érdemes venni én úgy emléxem, mert hivatalosan a Tena betét vizelet csurgásra van és a mininél nagyobb már nagyon nagy, hiszen több dl folyadékot kell, hogy tudjon felvenni. De ha mondja valaki, hogy szülés utánra kell, akkor a gyógyszertárosok úgyis tudják milyen méret szükséges.

Kendő: nekem van, nagyon jó minőségű, tán 2-szer használtuk, akkor sokat mondok.
Kenguru: ezt is kétszer használtuk, mert majdnem kettétört a derekam és a 500 m után meg akartam halni, pedig csak 5 hónapos volt a baba...
Persze, lehet, más meg agyon fogja használni...csak leírtam a tapasztalatom.
lara

hbarbi: Egyenlőre ezt a három szatyornyit hoztam el tőle, de ha van valami, ami érdekelne, akkor megkérdezem tőle hogy nincs-e. Ezeket meg még nem viszem vissza, úgyhogy nyugodtan írhatsz bármikor. Van a csajszinak fia és lánya is, szóval elég sok cucca van.

kakti: A babát kizárt, hogy fekve ilyenbe hordoznám, mert szerintem ez ugyanúgy nem tesz jót a gerincének. Arra ott lesz a babakocsi és a hordozó. Ez csak arra kellene, ha mondjuk bkv-znom kellene az elején. Állítólag 3 hónapos kortól használhat és elég merev szokott lenni a háti része. A derekam szerintem sem fogja túl sokáig bírni a cipelést, ezért is nem vennék drága cuccot. Lehet hogy egyszer sem tudom majd használni, mert6 nem marad meg benne a gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát csajok mi elég rosszul vagyunk, gyanús, hogy összeszedtük az influenzát. :cry:

Kenguru: Én sokat használtam a kengurut és nagyon szerettem, bár Mino nem volt egy óriásbébi – ha jól emlékszem az 1éves státusznál értük el kb. a 8kg-t. Ha jól emlékszem 3hós korától használtuk kb. és egy BabyBjörn volt.
Kendő ügyben még nem tudok nyilatkozni, bár a játszótéren már megtanultam egy roppant egyszerű kötési módot :lol: :lol:
Hétvégén el akartam menni a hordozás hét központi helyszínére, de ez most ugrott.

Reni,
Fiúnévnél nekünk is talonban volt a Marcell, Erik, Milán – utóbbi lett volna egyébként.

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy bejöttem közétek, de van pár dolog,ami számunkra már feleslegessé vált, és szeretném eladni!

Babakád,
szoptatós póló (44-es brendonos, ciklámen színű),
szoptanít készülék,
pelenkázó, és fürdetőállvány 1-ben,
retrus nagykerekű sárga-kék babakocsi,
illetve ruhák minden méretben újszülött kortól.

Ha valakit érdekel, elérhető vagyok a trixi78@gmail.com e-mail címen, illetve pü-ben. Kérésre képeket küldök.

Köszönöm

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Trixi
trixi78

Szana, remélem csak megfáztál és nem az influenzát kaptad el? Mikor mész dokihoz? Lázad is van?
Szoritok, hogy csak megfázás legyen!!
lara

Sziasztok!
Ma megvettuk a babakocsit a hordozoval. Miutan hazaertunk, Joco beszerelte a babaulest, es ment vele egy kort, hogy biztos nem moccan el. Olyan édi volt! :lol:
A homeos bogyokat tenyleg ugy kell bevenni, hogy elotte es utanna nem szabad enni-inni egy fel orat?
geri79

Sziasztok!

Megvolt a nagy UH mustra. Noncsi marad Noémi. Igazi puncija van. Vicces volt, mert az első másodpercben ahogy rátette a gépet, mondta, hogy szép a szája. Akarjuk tudni a nemét? Mondom igen. Kislány. Na ezt honnan látta?
Azt mondta, az az első, hogy tudja, kivel áll szemben. Meg hogy ha nem kíváncsi a szülő, akkor ne kószáljon arrafelé. :-)
Kaptunk 2db 4D képet, de ez nem olyan jó minőség, mint Lucával volt. Viszont genetikai tekintetben tényleg topon van HK!!!
A 32. héten kell még mennem hozzá kontrollra, mert van mindkét veséjében tágulat, de azt mondta, minden 10. babának van. És mivel a hólyag mérete tökéletes, felesleges aggódni, nem szervi eredetű. De azért nézzünk még rá! :lol: :lol:
Amúgy itt is bejött a kicsi fej, hosszú comb elv. Combcsont alapján 20+4-nek mérték. Fej alapján 20+0-nak.
Luca is kis fejű, hosszú baba volt. Egye fene, megszülni jobb, mint fordítva!!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

geri: És én úgy tudom, hogy nem lehet mentolosat enni a homeós bogyóknál, mert gyengíti állítólag a hatását. Én eddig csak azt hallottam, hogy utána nem lehet vagy 1 órát enni. Gratula a babakocsihoz, lehet hogy lassan én is megveszem, mert most van fent a neten egy használt abból a fajtából, amit én szeretnék venni és 10.000 Ft-tal olcsóbban adja a tulajdonosa.
vicky79
Budapest III. kerület

guz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:31-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, Viki- Koszi szepen!
geri79

kattkat: Ezeket jó tudni, én csak az illóolajat és a mentolt tudtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Vedd meg sztem is. Persze előtte próbáld ki alaposan, de jobb apránként összeszedni a motyót, mint mindent az utolsó hónapra hagyni. A karácsonyi bevásárló káoszt sem árt elkerülni. Utána meg már alig lesz idő. Szóval sztem hajrá. Most, hogy tutira láttam, mi van a lába között, én is bátrabb leszek! :-) Pedig nem nagyon van mit vennem! :oops: De néha nem tudok ellenállni. Főleg, hogy ha egyformát látok Lucával!
Vendég

Lara Tena betétből én is a kicsit vettem és az túl kicsi volt. Az eggyel nagyobb bár tényleg baromi nagy volt, de tök kényelmes és biztonságos. Sehol semmi szivárgás :D .
pammut

nóra: Még meglátom. Jó lenne, de valahogy a nagyobb dolgokkal kapcsolatban még baabonás vagyok. Ruhája már elég sok van, de a babakocsit még csak későbbre terveztem. Fizuig úgysem lesz 28.000 Ft-om. De jó, hogy egy már gyerekes anyuka bíztat ilyen dolgokban.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Babona? Miért, mi fog történni???? Én semmi rosszra nem gondolok! :roll: Csak pozitívan!
Mi Lucának a 20.héten vettünk babakocsit. Emlékszem, mert még megvolt a Golfom, mert azzal vittem haza. Az volt az utolsó darab az országban. Arra is fel kell készülni, hogy a babakocsikból van minden évben kollekció. Ezért év végén már rendelni színt szinte tuti nem lehet. Az új kollekció meg csak március körül lesz a boltokban. Meg szinte tuti, hogy januárral árat fognak emelni mindenhol. (Nekem ez mázli volt, mert a babakocsim 50eFt-tal lett drágább, így drágábban adtam el, mint vettem)
Amúgy úgy vagyok vele, hogy ha a sors azt akarja, hogy a Tied legyen a használt, akkor a Tied lesz.
Én nem egyszer szívtam meg a kapkodást. (Angelcare légzésfigyut megvettem januárban, 1hónapra rá ajándék pelenkás kukával árulták, megvettem 12eFt-ért a szopis párnát, következő héten kuponakcióban 7eFt volt... :roll: Apa persze szanaszét szívatott)
De ha átgondolt a választás, és kérdés sem merül fel azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán kell-e az a valami, akkor nincs sok értelme feleslegen várni. Szépen, apránként lehet vásárolni. Úgy anyagilag sem olyan megterhelő.
Vendég

Most nézem, hogy a két vonalzókép a két csajomról mennyire hasolnó!!! :lol: :lol: :lol:

(Amúgy mindennemű babona félidőig szól, szóval már nem vonatkozik Rád!)
Vendég

Kedves Kismamik!

Előre is elnézést kérek a zavarásért! Smile
Gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Mei tai-okat készítünk, pontosabban a Gremese Mei Tai-okat gyártjuk.
Tudom, egy kicsit még korai hordozóról beszélni, hiszen mindenkinek még csak gömbölyödik a pocakja, de szeretném időben a figyelmetekbe ajánlani a honlapomat: www.mei-tai.hu . (A termékeket folyamatosan töltjük fel, egységnyi időnként új színkombinációjú mei tai-okat találtok az oldalon).
A honlapon megtalálható darabokon felül vannak más mei tai-ok más árfekvésben (kapucnis változatok is).
Ha valamelyikőtöket érdeklik ezek a hordozók, azok írjanak nekem privit, hogy igénybe tudják venni a babanetes kedvezményt. Wink

További kellemes pocakosodást! Very Happy

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok CSajok!

Tegnap megvolt a lagzi. Hát mit mondjak. Olyan jól éreztem magam mintha tényleg baráti társaságban lettem volna. Nagyon kedvesek aranyosak és szépek voltak. Jók voltak a kaják is. Szombati programnak teljesen jó volt bár kicsit korán kellet kelni, de azért jó volt.

Ma megyünk anyuékhoz meg tesómékhoz és tesóméktól hozzuk el a kiságyat. Egyenlőre csak anyóshoz tesszük be lapraszerelve, mert még nem akarom berendezni a szobát. Túl korai lenne még. Így sem férünk :lol:

Horzdozót én nem hiszem, hogy fogok venni. Nekem nagyon ellenszenves. Bocsi, de ez az én véleményem. Babakocsit ügyben már nézelődöm, de még azzal is várok kicsit. Még gyűjtöm az infókat.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Sziasztok Csajok!
Dögrováson vagyok. Azt beszéltük hogy Algopyrint lehet, ugye? Lázam szerencsére nincs, de a fél fejem majd leszakad, meg köhögés, tüsszögés, takony. Alig aludtam valamit az éjjel.
Már tegnap kapart a torkom, szóval pénteken sikerülhetett valamit benyalnom, vagy csak szimplán megfáznom.
Tegnap voltunk Visegrádon a Reneszánsz Étteremben kajálni, tök jó volt. :lol:
Párom tök rendes volt, már odatette a husilevest, megpucolta a krumplit és besózta a húst. És visszaparancsolt az ágyba. Aggódik nagyon, egész éjjel káromkodott amikor köhögtem, úgyhogy a végén már inkább nem is mertem. Félt minket. Találkoztam egy három fiús anyuka barátnőmmel is, olyan jót kacagott hogy nekünk is csak az egyféle megy. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelet!!!
Amit fentebb írt gremese, azokat a mei-tai-okat már láttam, mert majdnem az összes 2009 októberi topikos tőle rendelt...cuki a kapucnisa is../bár az oldalát meg még nem néztem meg.. :lol: :lol: /okos tojás vagyok.../
Képzeljétek már 3. éjszaka, hogy éjjel 3körül felébredek és majdcsak 5-6körül tudok vissza aludni..és ma éjjel /azt hiszem/ rájöttem, hogy miért is!!! Mert az az igazság, hogy már volt ilyen, méghozzá kb. a 11.héttől egészen 2héttel ezelőttig, aztán spontán abba maradt és csak pisilni keltem fel, de most újra kezdődött... na, és, szóval rájöttem, hogy mikor aludtam/ a pisiléseken kivül/egész éjszaka, akkor éppen beteg voltam és egyfolytában ittam a rooibos teát..most meg már 3napja nem iszom...és a teának a leírásában benne van, hogy jótékony hatással van az "álmatlanságra""" úgyhogy iszom megint mostantól végig... sőt 3napja éjszaka még 1-1renniet is meg kellett ennem, és ezt sem értettem..hát a tea a savasságot is csökkenti és már hozzá szoktam.. ugyhogy így jártam..

Kép
Kép
ronci

Hát tegnap nálunk is megvolt a szülinapi buli. Előtte rendberámoltuk a lakást, ami nagy munka volt, mert az elmúlt hetekben sok minden elmaradt. Estére mire elment a gyereksereg már csak arra volt erőm, hogy előkotortam a hálóingem, aztán szunya.
Emberem nagyon finom hamburgert csinált a bulira, olyan egy darab - egy kaja. Csodás szezammagos zsemlét is sütött, egy szekérderék zöldséggel (majonézes káposzta, paradicsom, uborka, saláta). Annyi lett, hogy ez lesz ma ebédre is, tehát ma ezerrel pihi.
Gyönyörű idő van, mindenki menjen kifelé, ha teheti.
pammut

Csuppancs Sajnálom. Pihenj, gyógyulj! Lehet ugyan Algopyrint, de csak ha nagyon kell, inkább a paracetamol tartalmúakat javasolják (pl. Panadol 500 mg). Köhögésre is nagyon jó a Bioparox spray, ha hozzájutsz. Meg a mézestea, C vit. 1000 bla-bla. Meg egy gondos ember is jót tesz :) .
pammut

nóra: Nem vagyok igazán babonás, de mostanában annyi szörnyűség tud történni még a kórházakban is, hogy semmi olyat nem szerettem volna nagyon a 30. hétig venni, ami nem tüntethető el, ha a babával valami baj lenne. (Sajnos egy kolléganőm nagyon rosszul járt és ez valahogy megmaradt bennem.) Egy kicsit megijesztett a méhszájam állapota és a cukrom is. Félek, hogy túl korán jön a baba. Na mindegy, most már befejezem a nyígástés a parázást, természetesen nem lesz semmi baj a gyerekeinkkel. A babakocsit meg megpróbálom megvenni, remélem nem licitálnak túl. Többért már nem érné meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Pammut, köszi. Naná hogy olyan nincs itthon. Mindegy, teát iszom, meg van az a zöld homeos bogyó köhögésre itthon, C vitamin, méz. Csak ember megy megint meccsre. :cry: :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!!! Igen itt azt írta mindenki, hogy hogyha kell akkor algopyrin vagy paracetamol...persze mértékkel.. :lol: Gyógyulj meg hamar, tudom milyen szar én most jöttem ki/remélem/ belőle..

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?