Sziasztok Lányok!!
Vagyok és élek, ne haragudjatok, hogy nem jöttem este, de barátnőm a férjével meg a babájukkal itt voltak este 9-ig kb, aztán utána már nem volt erőm jönni....De volt is lelkiismeret furdalásom, hogy nem jöttem hozzátok
...Szóval tegnap meccsen voltunk, barátnőm, én és a kisbabájuk, 5 hónapos, annyira cuki, megzabáltam és szétpusziltam, mert annyira baba illata van
....Szóval ennyi történt nálunk, ma meg vendégeink voltak, egy osztrák házaspár a kisfiukkal, úgyhogy nekik főztünk, meg sütöttönk ma egész délelőtt...aztán este 8-kor mentek el....Úgyhogy most jutottam gépközelbe, de szinte felfogahatatlan, hogy holnap már megint hétfő, új hét kezdődik.....
Kírus- Köszi!!hogy vagytok???Megnyugodtál márt egy picit??
-J- Focimeccsen voltunk!....A párom focista , bár most nem az ő meccsére mentünk, hanem a barátnőm férjéére, aki szintén focista és van nekik egy 5 hónapos kisfiuk, aki nagyon gyönyörűűűűű
Iner- Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok az émelygést leszámítva
Zsu- Köszi, kitartok!!...Jó volt a meccs, bár csak a 2-ik félidőre értünk oda, mert elmentünk csavarogni, shoppingolni, de nem maradtunk le semmire érdekesről, mert az első félidő 0-0 volt, aztán a vége 3-1 lett
...Nagyon drukkolok nektek, hogy egy ekkora bazi nagy tüszőből egy gyönyörű kisbaba foganjon!!!....Képzeljétek én tegnap óta szedek barátcserje kapszulát és málnalevél teát.....Gondolom ártani nem ártanak, csak használhatnak
....Mondtam is a páromnak, hogy ha kell lelegelem a füvet a kertben, csak legyen már baba a pocakban
Anyci - Sajnálom pirit, de ne add fel!!Mi majd együtt babásunk!!
Csip-csip- Megértelek!!De állítólag mindig ilyenkor sikerül a pároknak a baba, amikor nem gondolnak rá, amikor mással vannak elfoglalva, mint ti most pl. a lakás projektel
Nagyon aranyos vagy, majd mi , Tünde, Anyci, Te meg Én majd mi leszünk babásak októberben!!!Bár én nagyon örülnék ha Betty csatlakozna hozzánk illetve mindenki aki babát szeretne!!!
Csajok én most lépek, mert még beszélek Anyuval, aztán nézünk egy kis Dr House-t
Nagyon vigyázzatok magatokra, holnap jövök és nem szabadultok tőlem
Szép estét mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa