Új privát üzeneted érkezett!

Csöre! Jó pörgést!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


De jó ez az ugráló! :D

Enyim gyerek alszik,orrából vizes váladék folyik,kicsit nyügi volt!
Mamáztunk,keresztanyuztunk,végre itthon a "pasim"!

Holnap szüretre megyünk,berúgok,mint a fene...!!! :wink:

Reggel azért még benézek!
Írjatok sokat!

Hol tudom megnézni a talis képeket,persze csak,ha megnézhetem!!! :roll:

Na lépek!Sziasztok!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Manócskák:nagyon édes Joel az almával.:) Noémi is szereti az almát csócsálni.:) Olyan aranyosak ilyenkor.

Halak:nekem azt mondta a védőnő, hogy már adhatok neki.

Zéténynek nagy gratula a kúszáshoz! Csak így tovább!

Katuska:egyre ügyesebb vagy!! Nagyon szupi ez a kiscipő, ebben nem fog fázni a lábad, télen, az tuti!És Boldog Névnapot Máténak!

Kisbogacs:remélem sikerül megbeszélnetek a gondokat! :( Itt tényleg az kell most, hogy női praktikával, ügyességgel kihúzd belőle, mi bántja.

Tánc:én,én is!!:D Persze nem ártana, ha lenne hozzá partner is.:)

Lucus:még több ilyen jó hírrel gyere anyukádról!

Biga.csiga:gratulálok a fogacskához!

Krisz:én is egyetértek az otthonszüléssel kapcsolatban. Nagyon édes Ádámka!

Nagymama:2 hét múlva megyünk búcsúba mamámhoz. Bizti kiröhögtök, de én minden évben úgy várom, mint a gyerekek. A nagyim húslevese, hmmmm.:) Meg szeretem a vásári forgatagot is.:) Igaz nem lakik messze tőlünk, de sosem jutunk le hozzá. 7végente-mindig akad fontosabb dolog. A másik, hogy nála elég nagy kosz van. Tudom, idős már, meg minden, de szegény Noémit ott nem tudom letenni a földre, a babakocsiban meg nem marad meg sokáig. Így most a várakozás mellé egy kis ideg is társul, mit fogok manóval csinálni...
Sokszor már engem sem ismer meg, kíváncsi leszek Noihoz hogyan viszonyul majd, mert csak 2 hósan látta.

Mágnes:nagyon ügyes Bence! Csak így tovább!

Bálintanyu:cuki Bálint is! Kicsit megnyugodtam, látom neki sincs hosszú lobonca.:)

erika:micsoda jó képek!!És az a hintaelefánt! Ilyen ügyes már a kiscsaj, hogy hintázik is rajt?:)

csöre:nagyon sajnálom Zaza barátját! :(Persze te nem tehetsz róla, hisz ez pl. az iskolában is ugyanúgy megtörtént volna.

Közös-egyedüli progik:mi ugye nagyon keveset vagyunk együtt. Mikor végre hazajön, annyira vágyom arra, hogy végre együtt legyünk. De sajna ez kimerül abban, hogy együtt esszük meg az ebédet, és kész. Szombaton dolgozik a házon. Úgy egyeztünk meg, hogy vasárnap a családi nap. Ez sajna arról szól, hogy délben felkel, ebédel, 5-kor visszaalszik estig. Én meg csak álmodozom, hogy elmegyünk közösen sétálni, kirándulni, stb. Ennyit a családi napról.
Egész 7en külön van tőlünk, férjem mégis vágyik külön programokra.:( Már most bejelentette, hogy jövő 7en szombat este jön csak haza, mert ottmarad céges főzőcskézésen. És közölte, hogy szülinapjakor is elmegy haverokkal bulizni. Az, hogy nekem semmi külön programom nincs, hogy én is vágyom a gyerek nélküli barátnőzésre totál nem érdekli, mondván, én úgyis egész 7en ráérek...Persze tudom, hogy neki is kell kikapcsolódás, mert néha bizti sok lehet neki a teher, de ez akkor lenne fer, ha mi is kapnánk belőle.
És sajnos úgy néz ki, hogy neki nincs szüksége arra sem, hogy kettesben legyünk akárcsak egy órát is.:(

Anna:Nagyon sok Boldogságot Zsigihez!!!Szívből gratulálok!!!

Végül rólunk:tényleg nem érdemes aggódni. Ugye írtam, hogy Noi nem hajlandó már régóta előrukkolni semmivel. Aztán 1.5 hete feltérdelt, és képzeljétek, hétfőn egyedül FELÁLLT!!!Olyan büszke vagyok a picúrra!
Viszont kicsit aggódom is-mikor nem:)-,mert Noi kihagyta az ülést. Ha leteszem, ül, de nem tud magától felülni, és nem is mászik, csak kúszik. És most ugye az a gáz, hogy sokszor csak kidől, mint a zsák.:( Ha még ereje teljében van, akkor óvatosan oldalra dől, és szépen visszaguggol a földre, majd mászik...Idővel megtanulja hogyan kell biztonságosan földre térni?:) És mikor tanul meg felülni?
Bocsi a hülye kérdésekért!:(

(Elnézést, hogy hosszú leszek, de az eddigieket már 2 napja megírtam, de nem tudtam elküldeni, tegnap meg belépni.:( )

„jó kutya,hozd vissza”:Noémi is próbálkozik azzal, hogy ledobálja a cuccait. 2-szer felveszem neki, de elmondom, hogy ha még egyszer ledobja, nem kapja meg. Persze ledobja, de én nem veszem fel, csak felhívom a figyelmét, hogy én szóltam!:D Eleinte még panaszkodott miatta, de mára már megérti, és nem is dünnyög miatta. Persze próbálkozik...:)

Katuska:hihetetlen bunkó emberek vannak! Még szerencse, hogy ott volt az IKEA.:(

sahli:Patriknak is jobbulást!

Kata:Huh, micsoda méretei vannak Martinnak! Örülök, hogy ügyeskedik, csak így tovább!!Apukádnak gyors felépülést!

Nagyon aranyosak a talis képek!!:D

KATUSKA:iszonyat szupi az a kis járgány!!!

DROGOS ANYA:én meg is könnyeztem szegény gyerekeket. Az anyát meg leköptem volna...

6 éves kisfiú:hihetetlen, milyenek az ilyen szülők?????Akkor ennyire szerették a gyereket???Bár én is rettegtem attól, hogy nem ismerem fel Noémit a kórházban, és más gyereket hoznak oda. Ha így is lett volna, és később derül ki, már semmi pénzért nem adnám oda, senkinek. Persze azt is tudom, hogy a vér szerinti gyereket is meg szeretném kapni....ÉS a gyerek szemével már nem is merek belegondolni.

Babaúszás:én is szerettem volna vinni, és most is vinném, de ez a merülés eltántorít. Én csak azért vinném, mert nagyon szeret pancsolni, és nem azért, hogy tudjon a víz alatt is úszkálni.

Batkata:olyan szívesen mennék a foglalkozásodra, biztos nagyon szupi. Kár, hogy ne lakom közelebb hozzád.:(

biga.csiga:sajnálom az éjszakát.( Remélem a mai jobban sikerül, és a kutyák alszanak...

Sajnos Noémi is náthás, eddig minket még elkerült a nyavaja. Azt sem tudom mit csináljak, hogyan kell orrszívózni, stb.:(

Kép
moffli82
 
 

 
 

Z-Kriszta: nézd már meg a prividet légyszi. Háromszor próbáltam átküldeni a linket a fotókhoz, de nekem nem jelenik meg az elküldöttek között. Ha nem ment át, megpróbálom még.

Megyek, mert itthon vagyunk anyánál, nem akarok a gépen lógni.

krisz78
 
 


Na, újra itt!

Kriszta: küldtem privit ;)
Az a jó ebben az ugrálóban, hogyha zakózik a gyerkőc nem üti meg magát, na meg, mivel az alja is felfújt egyensúlyozni is kell a piciknek, szóval még hasznos is ;)

Hanna: hát ha így folytatják, hogy mindent eltanulnak egymástól, simán :lol: Milán 5 perce még az ágyunkon kiabált, de nagyon hangosan :D Nme is tudom kitől hallotta :roll:

Lucus: mikor veszed át? Holnap dédizünk, meg nagyizunk, vasárnap délután megyünk a tombola sorsolásra a hordozós hétre :roll:

Ma is benéztünk a Kesztyűgyárba (ahogy Hanna már írta), hát sajna nincs laszti... De azért felírták a számomat, hátha vasárnap a nagytakarításkor előkerül, ha nem nyúlta le senki... :roll:

Oda amúgy autóval mentünk, mert jött Apa is, a hős, akit nem igazán nyűgözött le az ottani miliő :roll: :lol:
Na, de nem is ezt akartam, hanem hogy ahogy mentünk a Rottenbileren hallom, ahogy Apa mond valami olyat, hogy: baszd meg most ütöttek el egy embert, nagy fékezés is volt, és Apa látta, ahogy repül egy cipő, aztán mindketten láttuk, ahogy az ember, de tényleg mint egy rongybaba repül a levegőben. :x Voltak közöttünk autók, mégis mi voltunk, akik közvetlenül a balesetes autó mögött megálltunk. Apának mondtam, hívja gyorsan a mentőket (az én telóm is nála volt), aztán kiszállt, mert a vezető az is sokkot kapott végig magyarázott az "áldozatnak", aki eszméleténél ( :!: ) volt. Amúgy az autó zöldön ment, a gyalogos meg szaladt (nem is a zebrán) gondohatta át ér még. Hát nem, de ahogy repült, én meg nem mondtam volna, hogy nem ájul el/hal meg. A szélvédő is totál berepedt, a muki arca lila lett és véres... Aztán ki tudja belső sérülései voltak-e. A mentősök nem hazudok kb. 2 perc alatt ott voltak, de a manus nem tudta megmodani hogy hívják. Durva volt, na!
(Ha láttátok az "Ha eljön Joe Black" című filmet, na annak az elején, ahogy elcsapják Bard Pittet, ez tök olyan volt.)

Krisz: milyen jó, hogy a gyerekvédelmi törvény azt mondja, hogy egy gyereket azért nem lehet kiemelni a családból, mert szegények.. Arra vannak a természetbeni, meg egyéb juttatások. Szánalmasak, na!

Edit: örülök, hogy javul Bálint ;) Ó, én a Jánosban szültem, és ott a szülőszobában rakták rendbe Milánt, többször is szóltam, hogy szalagot tegyenek, ám rá :lol: Addig ki sem került onnan, amíg nem volt rajta cédula ;) Utána is Apa tolta ki anyuéknak, szóval esély nem volt a cserére nálunk sem ;)

Csöre: tessék pihenni is.

Mági: Hajrá haramdik, juj de jó, tervezném már én is a haramdikat, de előtte még jön a második (a hugica). Dorottya? És ha fiú? Kicsit extrém név lenne neki :D ;) Ingázd ki, hogy lesz-e harmadik, és ha igen, fiú vagy lány... ;)

Móni: én is és a csajok leírtak már mindent, és a lehető legkedvesebben mutattunk rá arra, hogy egyáltalán nem helyes, amit csinálsz/csináltok. Hidd el sokkal kevésbé kultúráltan fogalmaztam először a gondolataimat, és talán nem csak én, de nem akartunk megbántani.
Engem ha a gyerekemről lenne szó, addig járnék a nyakára, amíg el nem visz. (Bár mint írtam nálunk ez fel sem merül, amikor választottam, tudtam, hogy Ő majd mindent megtesz értem és leendő gyerekeinkért, nem a kocsi kulcsot löki oda, amikor RÁ van szükségem... :roll:)

Már nem is tudom mit akartam még..
Ja, Mági, Erika: nekünk a okt. 12-ei hét nem jó, ha esetleg akkorra tervezné valamelyikőtök a talit. (Persze miattunk nem kell átrakni máskorra, ha mindenki más akkor ér rá!!! Majd megyünk legközelebb ;))

Na, megyek is, jó éjt nektek!

biga.csiga
 
 


Biga:
ez a 12. előtti hét, ha jól számoltam :wink: Ha fiú lenne a harmadik? Nos akkor sok név jöhet latba, de most nem engedek, és ÉN választok. :) (Máté, Zsombor,Zalán)

kérdés:
ti gyerekeitek hogy állnak az ivással? Bence még mindig ne hajlandó elogadni a vizet, mostmár kezdek aggódni... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kissé zaklatott vagyok, megint borzasztó éjszakánk volt, ráadásul a gyerekem a szívbajt hozta rám. A hordozóban szoktuk visszaaltatni, ha másképp nem megy. Most úgy sikerült bealudnia, hogy nem vett levegőt. Valahogy épp a hasára tettem a kezem, és megállt bennem az ütő. Felkaptam, szóltam hozzá, rázogattam finoman, aztán egyszer csak vett egy nagy levegőt. Egy pár napja már egyszer csippant a légzésfigyelő. Most megint parázhatok ezen? Olyan ideg meg feszültség van bennem egész nap, hogy elmondhatatlan.

Moffli: Noi mozgásfejlődése tisztára mint a fiamé. Ugyanezt csinálja ő is.

Bujtor István: teljesen ledöbbentem. Én nagyon szerettem őt is, a filmjeit is.

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Kedves Kismamik!

Újra zavarnálak Benneteket egy picikét. :) Utoljára nyáron írtam a topikba saját készítésű MEI TAI-jokkal kapcsolatban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, gyártóvá léptünk elő és eljutottunk idáig: www.mei-tai.hu .
Ezt az oldalt szeretném Nektek bemutatni. :)
Amennyiben valamelyikőtöket komolyabban érdekelné eme babahordozó, az kérem írjon nekem privit!

További kellemes babázást és/vagy pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Kriszmegkaptam,délután jövök!!!!elmentünk!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


jó reggelt!

Szonja 2 napja csak bújik :) ez nagyon jó, csak amikor kimegyek a szobából... ma is 6-kor kelt, felült az ágyában, aztán felvettem, és bújt bele a nyakamba. Annyira édes volt. Most elaludt apa karján, távirányítóval a kezében...

b.cs.: durva lehetett a baleset... mi itt lakunk a rottenbilleren. hát szoktak szaladgálni az emberek mindenfelé, nem csoda ha vki elüti őket...meg az autósok is sokat szabálytalankodnak itt. na de akkor is. még jó hogy közel a péterfy

testvér: mondtam a hordozós napon a lányoknak, hogyha tehetném egyfolytában várandós lennék, annyira szerettem. testvér is jó lenne Szonjának, bár még korai szerintem. meg a blogomban kifejtettem hogy miért nem bízom abban hogy lesz...
De nevünk van nekünk is, fiúnévben hamarabb megegyeztünk mint a lányban :) Nekünk a Levente, Áron, Ábel tetszett.

moffli: nálunk is úgy kezdődött hogy apa megy, mert neki persze jár a szabadidő... én meg ülök itthon, és szükségem lett volna rá. (mármint a szabadidőre) aztán párszor összekaptunk, de mára már belátja hogy nekem ugyanúgy szükségem van a csajos napokra. na ez elég ritka így is, de azért már mondja hogy menjek nyugodtan.(most már csak kérdés hogy kivel, de ez más téma) és nem gondolom, hogy az hogy ő dolgozik, felmentést adna minden alól, illetve hogy sok a teher a férfiakon... most egy kicsit cinikus leszek: jajj szegények, eljárnak dolgozni, mint minden rendes ember... és a nők? az anyák? nekünk meg jelenleg a gyereknevelés/háztartás a munkánk, és ez legalább annyira fárasztó tud lenni, mint a 'férfimunka'. az én férjem belátta ezt.
csináltunk egy félig fordított napot, és rájött hogy az itthonlét is kemény néha...
hétvégén meg mindig megyünk, igényli mindenki, szerintem Szonja előtt nem csináltunk ennyi programot. De ez nagyon jó. Csak el kell egyszer indulni, meglátni milyen klassz, aztán várja majd az ember mindig hogy legyen program, nem lesz jó a 'semmittevés'/alvás/pihenés minden hétvégén.

Hanna, Zitocs: jártok még ide a játszóra?
czzsofia
 
 


Zsófi: mi az elmúlt hetekben nem voltunk, de tervezzük, hogy megyünk. Konkrét időpont nincs még...

Bujtor István: teljesen oda vagyok :cry: Kiderült már, hogy akkor mi baja lett és miért? Olyan fura ez a titkolózás...

Mágnes: próbálkoztál pohárral? Nekünk igazán csak az jött be, mert "izgi", hogy úgy iszik, mint mi. Persze a fele a nyakába ömlik, mindig oda kell rakni egy egész konyharuhát. Cumisüveget bekapja, de inni belőle csak éjszaka sikerül, valahogy nem fogy a mennyiség.

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Jó reggelt!

Megpróbálok bekapcsolódni :)

Mági: Nóra sem issza a vizet. Egész nyáron szomjaztattam szerencsétlent, egész nap 30-50 ml vizet ivott. Aztán adtam neki gyümölcslevet, abból megiszik 2-3 dl-t! Vízzel higítom, fele gyümölcslé, fele víz. (Azt hiszem, Peninél is ez működik)

Móni: a többiek mindent elmondtak, de általam is egy virtuális fenékenrúgás mindkettőtöknek!!! Tessék a sarkadra állni! Igenis, nagyon fontosak a vizsgálatok!!!!!

Hanna: hajrá egy év pihi és jó készülést a vizsgára majd!

Baleset: ne is mondjátok! Egy kolléganőmet a Rákóczi úton, zebrán ütötte el 3 autó 3 éve :(

Tali: biztos jó lehetett, a képek fantasztikusak!
magdolnasz
 
 


Reggelt!?
Tegnap már nem jöttem,mert eljutottam fodrászhoz végre,meg egész hétvégén csepeli napok vannak,vagy mik...Megyünk ma is(Csáárli lesz a Whiskey-jével meg a jegével meg Csepregi.Holnap még nem tom...Úgy tetszett Eszternek tegnap is!Tátott szájjal nézett!Mondjuk ő amúgy is 3 szemű"... :lol:
Hozok pár képet.De nem a tegnapról,majd ma csinálunk.
Látom/olvasom,hogy lassan nyitjátok a következő babás topicot.
Én csak jövőre tervezem a gömbölyödést... :)
Szabadidő:Nem tudom...Mi együtt csinálunk progikat és ugyan úgy elmegyünk a gyerekkel mindenhová első perctől fogva,ahogy lehetett.Még soha nem hagytuk senkire,de nem is szeretném.Majd ha nagyobb lesz...Hétvégéken is egész nap csavargás van,mint Eszter előtt...Csak annyi külömbséggel,hogy már nem járunk éjszakázni,tombolni,de azt megoldjuk itthon,csak nem tombolva. :) Mint ma is pölö...Pokerpartyt rendezünk este lent a pinyóban.Ahogy elalszik Eszter én is megyek le.Van biliárd,pingpong,bármit lehet csinálni itthon is,egy jó társasággal.De nekem még eddig eszembe se jutott,hogy a barinőkkel lógjak.Jönnek ők hozzám,vagy megyek én,de a lányommal.Pedig,mint már volt róla szó,én vagyok a legfiatalabb itt. :D Majd lesz még rá idő...Ha nagyok lesznek a gyerekek,megint beindul az élet nekünk is.Ezért jó fiatal anyukának lenni...Legalábbis én így gondolom...Most Eszter van,meg család.Jártunk el nem keveset...Vagy mi.A havercsajok,meg tök élvezik Esztert és nagyon sok barátunknak hasonló korú a babája Esztivel,pár hónap külömbséggel.Vagy akár pár év.
Na de megyek is,mert még ki akarom takarítani a fürdőt,meg a zuhanyzót,aztán megyünk ki,mert jó idő van!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Még hoztam,úgy is rég voltam már... :lol:
Bocsi,ha sok(k)!!! :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Na most már tényleg lépek,mert api most hívott,hogy nemsokára jön haza(el kellett mennie a melóhelyre)és nem leszek kész!Na megyek,addig a kismajmom is elvan kint a járókába,úgyis ki-be járkál,kivettem már belőle a 2 kivehető rácsot. :lol: Aztán így nyitva a kalitka! :)

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Eszter! a nagy lasztinak mi van a belsejében? Úgy szeretnék egy olyat aminek szivacsos a belseje.

Nálunk épp kerítés készítés van. Végre eltűnik az ocsmány drótkerítés:)
katuska79
 
 


Eszter nagyon édes!Szép lány! :wink:

Zétény sem iszik még más folyadékot,de szerintem ez nem baj!

Baleset én nem láttam még csak a végkifejletet,a 6-os úton elütöttek 1 embert,mi meg mentünk a buszhoz,és ő ott feküdt ltakarva az úttesten!Szörnyű volt! :cry:

Hanna nagyon rendesek,hogy hagynak babázni! :D

Mofli gratula a mozgásfejlődéshez! :wink:

Szüret megvolt!Haza kellett jönnünk,mert Zéti nem volt hajlandó elaludni,biztos a sok inger miatt!DE már alszik,kidőlt,szó szerint!

unokabratyóm felesége azt javasolta,ha nem vagyok biztos a merülés dologban,akkor ne csináljuk,mert Zéti érezni fogja rajtam!
még nem tudom,lehet majd az apja meríti le először!Azt hiszem csak az elsőn kell túlesni,és utána már menni fog!

Zéti ma nyúlhúst kapott sárgarépával,és ette,ízlett neki!Apunak vannak nyulai,mi nagyon sokat megeszünk! :oops:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


a nyulat mi is szeretjük. vagyis a párom.

HA a gyereketek egyszer pommát akar enni akkor adjatok ám neki pommát! (feltéve ha Ti rájöttök mi is az mert Máté folyamatosan azt kér de nem tudom mi az!) :lol: :lol: :lol:
katuska79
 
 


pommát :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Katuska: Adjál annak a gyereknek egy kis pommát:-). SOma amikor olyan 2 éves volt nézett rám hatalmas szemekkel és üvöltötte, hogy DEDi, DEDI, DEDI, DEDI, DEDI....de mint a sakál. VOlt hogy nézett rám, mutogatott és ezt üvöltötte, napokig nem jöttem rá mit akar :oops: .
Aztán úgy jöttem rá, hogy felvettem magamhoz, ő benyúlt a számba kikapta a rágómat mosolygott rá, hogy DEDI és bekapta :shock: .
Mielőtt terhes lettem SOmával én dohányoztam pár évig...aztán ahogy családtervezésbe fogtunk váltottam a rágógumira és állandóan rágóztam (most is sajnos) és Soma nagyon meg akarta kóstolni. HOgy miért nevezte el DEDI-nek máig nem tudom............

Magdi: igen én is így csinálom, fele víz, fele gyümölcslé...nekünk így nagyon jó. Zétény szereti én is nyugodt vagyok, hogy iszik vizet is azért......Zétényem megiszik naponta 3-4 deci ilyen lötyit....melegben 4 decit....állandóan szomjas.....nem is értem. Valamelyik nap 3 deci lötyi után adtam neki sima vizet azt is megitta.......

Baleset: nekem is van ismerősöm aki ment a férjével át a zebrán és elütötte őket egy autó...a férfi meghalt.... :cry: .

KépKép
peni
 
 


Zkriszit - Mági már nem szoptat, így gondolom, a hozzátápi mellett már csak két-három tápi van, ezért aggódik, ugye? - Zille sem akar vizet inni, bár ő még cicizik időnként szóval így azért iszik vmit. Már én is elgondolkoztam ezen a feles megoldáson, de még próbálkozom a vízel, most amikor nagyon taknyos volt és cicizni is alig birt 2-3 napig én kiskanállal adtam neki higított gyümi levet, inkább azt igyon, mint semmit.

Mági
nem focis, de nagyon vagány kispasis:
http://www.teszvesz.hu/item745611231_va ... icipo.html
amúgy mekkor a lába Bencének?, lehet ez nem is jó méretben.


Fontolva haladó hozzátáplálók,
én még mindig nem fűszerezek, de lassan már gondoltam valamit beleszórnék, mi az ami mehet már???

Vicky, Regina, Erzsébet, Jandrea, Vsziszi, Kupi -merre vagytok??

Xania
- Megvan már Benedek allergia vizsgálatának az eredménye??

Pomma- biztos Pommes frites :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lucus16
 
 


Ágnes, Saci 100 nap múlva szülinap!!!!

Kép

Kép
lucus16
 
 


lucus na látod erre nem gondoltam,mert hogy nekem most még olyan természetes az anyatej,persze,ha Zéti is kevesebbet szopizna nekem is gondoskodnom kellene más folyadékról! :oops:
ez a gyümölcslé víz,fele-fele arányban jól hangzik!a vizet szerintem nehezebben fogadják el,mint a gyümleveket!védőnő nekem is mondta hogy adhatok 100%,de én még nem gondolom,hogy kellene!A pürékből megy annyi,ami ennyi szopi mellett elég! :wink:

Zétény olyan náthás.Megvolt az első komoly orrszívásunk,hát nem örült neki! :cry: Nemrég aludt el,ilyen is ritkán van,és elég nyügi,remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon!Úgy sajnálom szegényt! :cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Szép estét!

Csak bekukk, mindjárt kezdődik a filmem :D

Eszter, ez a kardigán meseszép kicsi Eszteren!

100 nap van hátra? Ezt most nem is vettem észre, pedig szeretem napokban számolgatni Prüntyi korát. Köszi a figyelmességet, Lucus! :)

Képzeljétek, ma vadaskészítés közben gondoltam egyet, és -feladva minden elvemet - kivettem egy pálinkáspohárnyit Áginak a már teljesen beízesített szószból, egyedül a tejföl hiányzott még belőle, de minden más (mustár, bors, só, stb.) volt benne. Hát a kis bestia nem elfogadta a felét csont nélkül??? :twisted: Nem evett sokat (20-30 ml), de úgy tátogatta a száját a kanál után mint még soha!!! :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Amúgy fűszerek: zöldfűszerek mehetnek, mértékkel. Petrezselyem, zeller, bazsalikom, akár tárkony is, metélőhagyma, stb. Csak nem szabad egyiket sem túlzásba vinni.

Gyümölcslé-víz felesben: Ági szerencsére elfogadja a vizet, de ha nem tenné én is így adnám.

Betegeknek jobbulást!
kisbogacs
 
 


Apropó, Krisz, rendben átmentek a képek?
kisbogacs
 
 


Lucus,ZKirszti:
Így van, én már nem szoptatok sajnos, ezért aggódom a folyadék miatt..Most vettem gyümölcslevet, de nem tudom merjem -e felesebe..Mert mi van, ha annyira rászokik, hogy csak így ,ilyet akar majd inni. Márpedig az nem tenne jót sem a fogának, sem a szervezetének... Nagy dilemma ez.. :roll:

Lucus:
Beni lába 18-as :)
Hozzátápi:
Én nagyon kevés fűszert használtam még Beninek. Fahéj volt egy kicsi,kömény, zeller,meg a fűszernövényekből petrezselyem. Egy éves koráig nem is nagyon akarok mást adni neki


Katuska:
ez jó.. :) Szegény Máténak miért nem adsz már egy kis pommát???
A keresztfiam egy időben, amikor beszálltunk a kocsiba, mindig mondta, hogy:"piszkos a név". Gőzünk nem volt mit akar, ráhagytuk, hogy aaaz,piszkos.. Aztán rájöttem egy idő után, hogy piszkos a név= biztonsági öv :lol:
Én folyton a Puditába akartam menni, a mai napig nem tudja a rokonság, hogy mi az,de képes voltam őrjöngeni, hogy miért nem visznek már oda :lol:

Ma átrendeztük a gyerekszobát, lányomat elvitte Keresztanyja kirándulni, csak Beni volt. Olyan jó fiú volt, amíg mi szekrényt tologattunk,rámoltunk, ő a másik szobában játszott :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ágnes pancsolni készül:
Kép
kisbogacs
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a Csajok! :)

Mági! Hajrá 3. bébi!

ZKrisz! A fogzástól is lehet orrfolyás. Pár csepp anyatej csodákra képes!

Mi 3 óta ébren vagyunk. Menekülnünk kellett.
A tető tüzet jelzett.
Tűzoltóság 1/2 5-ig itt volt. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna juj,ti szegények!remélem már minden rendben!Olivér?

Kriszti de ügyi Ágnes! :wink:

fűszerek én most használtam először a nyúlhoz!fokhagymát,petrezselymet,és egy kis vegetát tettem bele!
fahájat is kapott már szilvába tettem,az is ízlett neki!
egyre jobban elfogadja a főzeléket,és gyümölcsöt!Már ha látja a tányért és a kanalat szabályosan remeg érte!Úgy látszik ő most érett meg a hozzátáplálásra! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Jó reggelt!

Kriszti: fantasztikus Ági!!! Ha így halad, jövőre gondolkozhatsz, melyik suliba adod :D (Képeket majd ma küldöm, bocs)

Hanna: mi történt? Minden rendben???

Mági: szerintem, ha Bence megszokja az ivást, fokozatosan tolhatod az arányt a víz felé, míg végül csak az marad. Én úgy vagyok vele, inkább igyon gyümölcslevet (végülis hozzáadott cukor nincs benne), mint ne igyon.

ZKriszti: gyógyulást Zétinek!
magdolnasz
 
 


Köszi Csajok!
Olivér most aludt vissza.
Hála, tűz nem volt, de a tűzjelző visított egy darabig, a ventilátor jó sokára állt le, majd az utcán a riasztóktól nem aludt.
Én meg zombi vagyok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! jó kis éjszakátok volt. VAjon mitől jelezhetett be a riasztó?

Kriszti! azta miylen ügyes Ágnes! Ja és erről beszéltem nemrég és jól le lettem hurrogva, hogy ízesíteni a kaját??? Nem minden baba szereti ám a natur ízeket! Lehet Ágnes kis ínyenc?

Mágnes! szerintem is inkább adj higított gyümölcslevet. Adj olyat amiben nincs cukor. Különben is ha pohárból és nem cumisüvegből kapja tehát
nem lóg a szájában a lötty fél napig akkor nem fog elromlani a foga. Különben meg fogmosás....

Tényleg akartam kérdezni, hogy szokott valamelyikőtök PLusba járni vásárolni? Régebben lehetett ott kapni olyan kisüveges üdítőt 100 %-os alma meg vegyes gyümölcsöt cukor és tartósítószer nélkül nagyon olcsón. Ha esetleg valaki megy megnézné? Tőlünk elég messze van de ha lehet kapni akkor vennék egy tálcával.

Uncsi votl az esti film. Áttértem sapi készítésre.

Kép Kép Kép
katuska79
 
 


Katuska! Nem tudni, mi volt az ok.
Mindent átvizsgáltak.
A tető zárva volt. Szóval nem lehetett fent senki.
A riasztás viszont onnan jött.
Szuper a sapi!
Nagyon ügyes vagy.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kriszti - Ágnes nagyon profin öltözködik, hihetetlen mennyire ügyes lányod van!!
Vadas - jó izlése van Ágnesnek, a Te igazi főztöded szereti!!!

Hanna - Jó, hogy nem lett semmi baj, a nem alvást sajnálom.

Mági
- Egy ismerősöm kisfia most 3 éves, ő sem akart vizet inni, ő baba teát kezdett el adni neki és szép fokozatosan tolta el az arányokat, ma már megissza simán a vizet!!!
18-as méret na akkor majd olyat keresek!!

Katuska- Plus már nincs mindegyik Spar lett helyette.
Te kérdezted még régebben szuris fogamzásgátlót?? Én most felirattam, de rákerestem a neten miket írnak hát a többség nem ajánlja, nem tudom mi a jó, nekem a pharmatex nagyon nem vált be.
Sapek megint remekmű lett.

Moffli - Teljesen megértelek, hogy szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra. Amúgy így neked megéri ez a kapcsolat??? Őszintén kérdezem mi a jó benne?? Alig látjátok egymást, kettesben nem mentek el, ha otthon van alszik, nem is siet haza hozzátok. Uff...

Kép

Kép
lucus16
 
 


Moffli: Lucusnak igaza van... A férjed igencsak furcsa gondolkodású, hozzáállású... :?

Kriszti: ügyes Ágnes!
Most lehet utálni fogsz, de megkérdezhetem, hogy te tanítgatod, vagy mindent magától csinál? Nem vagy frászban, hogy ennyire előrehaladt? Azt te is elismerted, hogy maximalista vagy, nem félsz, hogy túlzott elvárásaid fognak kialakulni Ágnessel szemben, aminek nem biztos hogy meg tud felelni, és olyan viszonya lesz veled, mint neked anyuddal? Amit ahogy utaltál rá nem túl fényes. Azt nem írtad, hogy mit csinált anyud, ami miatt ez így alakult, de nem lehet hogy ő is olyan követelményeket támasztott veled szemben, aminek nem tudtál megfelelni, és ennek következtében nem lettél önbizalommal teli? Nem tudom, csak kérdezem, mert jó dolog büszkének lenni a gyerekünkre, sőt kell is, csak ez könnyen átcsaphat valami negatív dologba... Tényleg érdekel, hogy ezt hogyan látod. Az igazat megvallva én a helyedben amellett, hogy írtó büszke lennék, tartanék attól, hogy nehogy zsenivé váljon/neveljem, mert nem biztos, hogy ő attól lesz boldog. Nehéz ez, és tényleg érdekel, hogy mit gondolsz, mert ugye jelelni is viszed, szóval valamilyen szinten fejleszted. Nem tudom, hogy ez ebben kimerül-e, vagy otthon is fejlesztgeted.
Tény, hogy az, hogy egyedül veszi le a bodyját majd 9 hósan, nem jelenti, hogy zseni lesz, de a szülőben kialakulhat valami, hogy talán mégis, hsizen olyan sok mindenben ügyesebb, mint a kortársai... Hmm? :roll:

Zsófi: A Dohány utcai kersezteződésben volt a baleset, és tök fura, hogy az autó most tényleg szabályosan ment.

Amúgy apáék szoliban is mentek pont egy baéesethez, két kocsi ütközött össze a Kodály köröndön, de úgy, hogy aki az Andrássyn jött már piroson húzott keresztül, és a keresztbe menő kocsi hátulját cspta el, ami vagy 10 méter pörgött, és még szerencse, hogy nem állt fejre, mert így megúszta a vezető, a hülye nő, aki meg okozta váltig állította, hogy ő zöldön ment át, ahelyett hogy annak örült volna nem ölt meg valakit. (Hozzáteszem a vétlen sofőrön kívül 3-man állították, hogy a nő volt a hibás, köztük egy olyan autó vezetője, aki ugyanannál a lámpánál megállt -mivel piros volt-, amin a nő átment. A vétlen kocsi tengelye kiszakadt, a nő kocsija vagy kis Merci, vagy Toyota az is totálkáros lett.)

Felébredt Manóm, szóval megyek, na meg a kimosott ruha is teregetésre vár.

biga.csiga
 
 


Lucus! Köszi.

Biga Kriszti!
Egy érdekes olvasmány a korai fejlesztésekről:
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090916/ ... ejlodesben

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hanna30 2009.09.27 11:08-kor.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Lucus! igen tudom, hogy most már Spar de attól még a cuccok ugyanazok benne egy pár kivétellel. Van ahol még a tábla is PLus maradt.
Pharmatexet én sem szerettem. A tablettás engem csípett, meg pezsgett. a kúp meg olyan trutyi izé... én is elolvastam a szuriról a pro és kontra és úgy döntöttem mégse.
katuska79
 
 


Kriszti Picasaba feltettem a sinlac doboz fotóját!!

Mági ezt meg Neked küldöm!! :lol: :lol: :lol: (örökség)
Kép

Kép

Kép

Zille a náthássága óta nagyon elromlott alvásilag. náthásan nem aludt, csak fél- 3/4 órákat, és így maradt, pedig előtte mindig aludt 1,5-2 órát 2x is egy nap. Ja és éjszaka is felkel!! :? :? :?

Kép

Kép
lucus16
 
 


Biga.Kriszti: nem tanítgatom Ágnest semmire. Persze, örülök annak, hogy ügyes, de azt is tudom hogy nem mindenben az. Ági a nagymozgásokban előrébb tart a koránál, viszont a finommotorikus mozgásokban, és a "kommunikációban" hátrébb van, mint számos fórumos baba. Ő még nem mutogat meg állatokat és családtagokat, kiejti a kisebb darabos ételt a kezéből mert még nem tudja megfogni, stb. stb. stb. Elfogadom az ügyességeit, sőt büszke is vagyok rá, de nem várom el tőle egyiket sem. Nem vártam el, hogy levegye egyedül a felsőjét, csak észrevettem hogy amint kibújtatom a kezecskéit, rögtön ráncigálja le magától a ruhákat (gondolom zavarja a nyaka körül). Nem várom el hogy álljon, ő maga akar folyton, mostanában már kapaszkodás nélkül ácsorogni. Ő kezdett el egyedül felmászni az ágyra, és úgy egyáltalán minden fejlődést "ő dönt el". Részemről nincs ebben semmi tudatosság, semmi irányítás, ő egyszerűen ilyen. Óriási a mozgásigénye, gondolom ettől szalad kicsit előrébb. Talán paráznom kéne hogy biztos hiperaktív lesz, de ha elkezdek ilyesmitől előre félni, akkor végigretteghetném folyton az egész anyaságot. Szóval nem zavar sem az amiben ügyesebb, sem az, amiben hátrébb van másoknál. Nekem is vannak tehetséges és rém ügyetlen oldalaim, igyekszem őt is elfogadni épp olyannak, amilyen.
Ami a jelelést illeti... nem akarom túl sokáig offolni a topicot, így ha érdekel, épp tegnap este tettem közzé a témáról egy blogbejegyzést. Ha kíváncsi vagy, itt a link: http://manonk.blogspot.com/2009/09/szektak-vallasok-es-babajelbeszed.html A jelelésről meg talán az egész korai fejlesztésről alkotott véleményem is benne van...

Ja, és nem utállak :D

Hanna, sajnálom a tűzriasztást. :( :( :( Azért szerencse, hogy semmi baj nem volt! Átvizsgálták a berendezést? Lehet elromlott és vakon riasztgat? Olivér hogy bírja a mai napot egy ilyen éjszaka után?

Katuska, szuper ez a sapka! Nincs kedved megtanítani horgolni? :)
Ja, és fűszerek: lógok egy mea culpával :oops: Az ember tényleg azt hinné, hogy nem igényli, nem igényelheti a fűszerezést a baba, aki még sem így, sem úgy nem kóstolta az ételt soha. De olykor jön az élet, és rácáfol a hibátlan elméletekre :roll: Részemről elnézést a lehurrogásért :oops:

ZKriszti, jobbulást Zéténynek!
kisbogacs
 
 


De édes ez a kisvakondos készlet!!! :)
kisbogacs
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek kint van a bal alsó egyesünk is. Így most a jobb fölső és a bal alsó jött eddig ki:))

Tegnap ingáztam az unokatesóméknak. (a fiúnál vannak bajok) mindkettőnél két fiú jött ki. Remélem tényleg műkszik.:))

Kép
Kép
cs_erika
 
 


csajok!

Van 62000 Ft-ért üdülési csekkünk, jövő februárban jár le. Csak apának nincs már szabija, és nem valószínü, hogy el fogjuk költeni.

Tehát, ha valaki megy olyan helyre ahol elfogadják, és átvenné tőlünk, az szóljon.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika! már az is???? banyek Petra lemaradt fogilag :lol: :lol:
Kriszti! én sme érzem így, hogy siettetve lenne Ágnes bármiben is.

A blog bejegyzésed meg nagyon jó! Amit a szektákról írsz szívem szerint van! Tökéletesen megfogalmaztad hogyan fogom elküldeni legközelebb ha jönnek a jehovások világvégét hirdetni:)

A fejlesztésről meg annyi a véleményem, hogy hagyni kell a gyereket gyereknek lenni és kész! Játszani, felfedezni a világot és megmutatni neki a kapukat, hogy majd Ő eldöntse melyik ajtón szeretne belépni. Nekem pl a hócipőm kivan, hogy mostanság a játék csakis fejlesztő játék lehet...miért nem lehet simán kisautó meg baba meg stb stb miért kell mindennek formaberakónak meg feladatmegoldó játéknak lenni mikor egy egyszerű fadarabbal is remekül el lehet játszani és abból is lehet egy csomó minden csak rá kéne bízni a gyerek fantáziájára és nem készen tenni elé állandóan a játékokat.
katuska79
 
 


Kriszti! nagyon szívesen megtanítalak horgolni. Meg bárkit aki még szeretne megtanulni. Ilyen kis sapkát pl nagyon könnyű készíteni :) nekem is ez volt az első darab az életemben. Magamnak is csinálok:)
katuska79
 
 


Nekem ez a cikk tetszik nagyon,nem fejlesztés!Jenő bácsi megint jókat mond!

http://www.kiskegyed.hu/totyogo/szeress ... -2258.html

Fejlesztőjáték hát én is a falra mászok tőlük,a tanulókutyus...abc,számok,színek...majd ha eljön az ideje játékosan megtanuljuk,együtt,ne egy kutya tanítsa már meg!
én például már sok mindent megtanítottam Zétinek!sütni a pogit,hahózni a pohárba,hívni a kutyánkat,keresni a bohócot...de nem azért hogy különb legyen bárki gyerekénél is,csak észre vettem.hogy nagyon könnyen tanul,és olyan mint a szivacs! :wink:
nálunk a mozgás,ami később indul el,ugye Zéti csak kúszik,és félig fel tud ülni,de egyesesig még nem!
minden gyerek más és hagyni kell őket felfedezni a világot,persze a háttérben ott kell állni,és folyamatosan adni az ingereket!

Katus nagyon ügyes vagy!Emelem kalapom!

köszi a gyógyító szavakat! :wink:

az orrszívás egy gyötrelem,nem sír csak ordít,de jobb neki,különben még szopizni sem tudna! :cry: remélem már nem sokáig tart ez a nyavalya nálunk!
nem lehet szerintetek,hogy a parkettán megfázik?mindig lemászik a plédről+szőnyegről?
azt hiszem jövő héten kihagyjuk az uszodát,és inkább elmgyünk ringatóra,ugyanis a közeli városban is szerveznek ilyen programot,csak tegnap tudtam meg!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kriszti: elolvastam a blogodat is! Nekem nem ez jött le, ezért kérdeztem. Azt pedig el kell ismerned a kép sorozatról nem kell tudnom kitalálni, hogy Ágnesnek a nyakáig te húztad fel a bodyt, majd ő , mint 10-ből 9 gyerek elkezdte magáról lecibálni :roll: Kissé félreérthető volt, és félre is értettem, talán direkt, talán nem... ;)
Egy mondatod viszont nagyon elgondolkodtatott :

[quote]i írta:gyekszem őt is elfogadni épp olyannak, amilyen


Igyekszem remélni, hogy csak rosszul fogalmaztál, és neked sem kell igyekezni azért, hogy olyannak fogadd el a gyermeked amilyen, hanem mint akár én, feltétel nélkül fogadod el gyengeségeivel és erősségeivel együtt ;)
Spec én ilyen mélyében, mint te nem is nézem, hogy mit kellene tudnia már Milánnak... A dokinál rákérdeztem az ülésre, meg a görbe hátára, mert ez zavart, és tudom, hogy gerinc problémát örökölhetett is, aztán ennyi...

Hanna: nagyon jó a link tujából almafa, és milyen igaz ;)

Katuska: hát basszus, hogy te miket tudsz, lassan iparággá fejlesztheted ;) Petra meg tudja is ám viselni a csini sapit, igazi csaj ;)

Kriszta: tegnap elhoztuk a hálózsákot, nagyon pöpec, és szimpatikus, kedves, megbízható volt az eladó. Köszi még egyszer! :D A mi fiaink egy napon születtek, és az enyém sem ül, és mászik :D Kúszik, de azt nagyon, és a hintában felhúzza magát ülésbe, majd vigyorog, és várja, hogy megdícsérjük.

Eszter: annyira szép kicsi Eszter, és nekem is nagyon tetsz a kardigánja ;)

ízesítés: Milán az a baba, akinek semmilyen erős, intenzív íz nem jön be, legyen az cékla, vagy paradicsom, a se ízű kajákat eszi :roll:

Erika: grat a fogacskához ;) Üdülésit egyszer lehet hosszabbítani egy évvel az értékének valahány százalékáért. A honlapon bizta fent van, ha jövő nyáron mégis mennétek valahova, és nem tudjátok elpasszolni. Ja, és van, aki elfogadja a Vaterán is.

Lucus: nagyon jó az a szett ;)

Mági: szépek a pasi neveitek is ;) Nekünk Lénánk lesz a következő :D

Megyek vacsiztatni, már követeli Manó!
[/quote]

biga.csiga
 
 


Sziasztok
Vagyok én is.
Tegnap nagyon szarul voltam annyira fájt a derekam, hogy menni is alig bírtam, sőt este alig aludtam valamit.
Ma már egy fokkal jobb a derekam, de még mindig nem tökéletes.
Pénteken fölhívta a házi orvosunkat, hogy mit szedhetek és mivel kenhetem a derekamat.
Ő a Fastum gélt mondta, hogy nyugodtan kenhetem, és nagyon ritkán, de a Ben-u-ron fájdalom csillapítót, ez utóbbi sajnos nem használt semmit. A párom vett Panadolt, úgy néz ki, hogy az használt valamit, de még eléggé fáj a derekam.
De legalább most már tudtam valamit aludni délután.

manocskak
 
 


Móni: asszem a házipatika.hu-n rá tudsz keresni név szerint a gyógyszerekre, krémekre, és ott van a használatijuk is (ellenjavalattal). Nekem is fájt a derekam a terhesség utolsó 2-3 hónapjában, de nekem a nődokim asszonta semmivel sem kenhetem :roll:

Még akartam írni, hogy ma voltunk Hannával a hordozós hét tombola sorsolásán. A angy semmit nyertük meg :lol: A két fődíjnak ugyanolyan számokat húztak, mint amim volt, csk más színnel :roll:
De vazzeg azt a pofátlanságot, ami ott a végén volt. A lényeg, hogy kb. 10 nyereményért nem jelentkezett senki, így újra akarták húzni, el is kezdték, de láttam, hogy az egyik szervező ott terem az asztalnál, és érdekes módon kb. 3 nyereményt húztak csak újra...
Az egyik márkás gyerekcipőt díszdobozban, ami az újra húazandók között volt, épp annak a kiscsajnak láttam a kezében, aki szerdán szét akarta pakolni mindenünket. Anyuci ott volt mellette, mint szervező, és apuci is. Szóval az arcom leesett egy csöppet :shock:

A másik gyönyörűség pedig a tombola húzás előtt egy kisebb duma volt (hurrá!) mely során - most figyeljetek - reklámozták, hogy: jövő hét szombaton délelőtt 10 órától a Liszt Ferenc téren nyilvános szoptatást szerveznek. Mindenkit szeretettel várnak! 8)

biga.csiga
 
 


Biga.Csiga! őőő izé erre nem is találok szavakat.....a nyilvános szoptatásra. NYilvános gyerekcsinálás mikor lesz???? mert hát az is természetes nem?
katuska79
 
 


[quote="biga.csiga"] írta:biga.csigaAzt pedig el kell ismerned a kép sorozatról nem kell tudnom kitalálni, hogy Ágnesnek a nyakáig te húztad fel a bodyt, majd ő , mint 10-ből 9 gyerek elkezdte magáról lecibálni :roll:

Valóban nem kell, nincs baj, hogy kérdeztél :)

[quote="biga.csiga"]
írta:
biga.csiga
[quote]i írta:gyekszem őt is elfogadni épp olyannak, amilyen


Igyekszem remélni, hogy csak rosszul fogalmaztál, és neked sem kell igyekezni azért, hogy olyannak fogadd el a gyermeked amilyen, hanem mint akár én, feltétel nélkül fogadod el gyengeségeivel és erősségeivel együtt ;)


De, nagyon is pontosan és szándékosan fogalmaztam így. De nem a jelen miatt - a jelenben könnyű ezeket a törékeny kis CSODÁkat teljes mértékben elfogadni - hanem a jövő miatt. Az is majd ugyanilyen természetes lesz mindannyiunknak az elfogadás, ha majd 13-16-akárhányévesen beállít a kamaszunk piercinggel, terhesen, vagy mittudoménhogy amit el sem tudunk ma még képzelni?! Azért volt az "igyekszem", mert a mondat erre a távolibb jövőre is vonatkozott. Mert kisebb vagy nagyobb mértékben de szinte mindannyiunk csemetéje lesz, hogy próbára teszi majd az elfogadni tudásunkat.

[quote="biga.csiga"]
írta:
biga.csigaSpec én ilyen mélyében, mint te nem is nézem, hogy mit kellene tudnia már Milánnak... A dokinál rákérdeztem az ülésre, meg a görbe hátára, mert ez zavart, és tudom, hogy gerinc problémát örökölhetett is, aztán ennyi...

Én sem néztem utána, csak látom a nagy átlagot a fórumos babák között, s ebből látom, hogy nagymozgásban kicsit talán előrébb vagyunk, egyéb dolgokban meg hátrébb mint a többiek. Bár ez is olyan csalóka.... Ágnes pl. hamarabb állt fel? Biztosan így volt? Mert nem hamarabb mint Saci vagy Levente vagy Eszter, akikkel egyidőben született!
kisbogacs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?