Sziasztok!
Jól pörög a topic!
Jövő pénteki tali:
Ha jó idő van természetesen a kertben is leszünk, én még mindíg kint vagyok sokat Marcival. kb 6 babának tudok jó szigetelt kekfvőhelyet is a füvön, vannak jó kis aerobicos, szivacsaim, és más vastagabb szivacsok is, ezekkel szoktunk kiköltözni, és nagyon élvezzük. Egyébként nem hideg a föld, csak a szivacsokon lehet görgetni, és hason is szuper a babának, mert elég kemény...
Tinu, szuper, hogy hozod Tüncit, régen szeretném már látni!
Gyöngyi, BKV-val én a 2-es villamossal szoktam menni anno Szmikire, az a legegyszerűbb. a, És a Jászai Mari térnél lehet felszállni a 191-es buszra, ami 15 percenként jár, és 7 perc alatt van nálunk. Onnan 5 pe Jó lenne, ha el tudnátok jönni!
Akkor eddig: Szofi, Annus,Zsüci,Tinu és még írta valaki, jaj, nem emlékszem
Ki még?
Dekoltázs: én is örülök, hogy nagyobbak a cickók... tegnap hajnalban komolyan azt fontolgattam, hogy lefotózom, és elteszem emlékbe, olyan kerek feszesek voltak.. és nagyok, ami nem jellemző rám.
Öregség:majd teszek képet magamról 18 évesen, amikor szerintem öregebbnek néztem ki, mint most... több is volt a gondom... az ember annyi, amennyi fejben... ha fejben fiatal, akkor ez kívül is látszik.. Teszek képet az egyik legjobb barátnőmről is, (a hozzájárulásával) 73 azaz hetvenhárom éves... Ő a példaképem e téren...
Réka.,
én nem tudom mit csinálnék, ha 3 órán át sírna Marci.. A férjem szerintem elküldeném sétálni, hogy legalább őt ne frusztrálja a helyzet... Én meg az üvöltő kissakállal füldugóval sétálgatnék gondolom... Van sejtésed, hogy mitől lehetett? Volt már ilyen korábban?
Vicuska, én sem felejtettelek el, gyere gyakrabban, és tegyél képet!
Szofi,
tokaszépségverseny:):)
Terhesség előtt- utáni test...
Engem a szülés előtt azzal frusztráltak, hogy milyen kákabelű vagyok. na, nem ezzel a szóval... Pedig 48-50 kiló az én magasságomhoz 158cm nem kevés szerintem... Most sem vagyok több kilóra, max 2-3-al, de átalakult a testem.. Lett kis derékmelegítő popó lejjeb került na és poci kirüremkedik.-..És ennek ellenére dícsér agyon a család hú de jól nézel ki, na végre stb....Én meg úgy 2 hetente merek tükör elé állni... Szopi után fogok tornázni, hátha beleférek még egyszer a ruhatáram darabjaiba... most ősszel télen még szerintem a terhesgatyát és szoknyát fogom hordani... Aztán ha jövő őszi szezon elején sem férek bele a ruháimba, akkor vásárolok be az új méretből...
MOzza,
ismét irigykedem, hogy kimozdultál:)
Én tegnap mentem el reggel a járókáértmanó nélkül, és olyan szabad érzés volt.. persze a férjem volt vele szintén... Amikor a szülinapomon este elküldött minket az ominózus 73 éves barinő, miután elaludt Marci, ahogy távolodtunk a háztól, annál carabb volt, mondtam is, hogy forduljunk vissza, inkább sétáljunk a ház körül... de aztán m,égis tovább mentünk... Sétáltunk egyet a várban, úgy mint régen... jó volt nagyon....
Trixi,
szerintem mindenkit ki lehet szépen sminkelni!