Új privát üzeneted érkezett!

Andi: be is rosálnék ha tudnád az ikreket kizárólag szoptatni :)
Én az egyszem gyerekemmel is hullajtottam a hajam, de mostmár hiányzik a szoptatás, én szerettem szoptatni és szeretek terhes lenni (bár már kevésbé), de azt is megértem aki máshogy érez vagy tesz, nem vagyunk egyformák és ez a jó :)

Pattogókám: sztem felejtsd el az okt. 30-at hacsak nem akarsz óriást szülni :) Kompromisszum. :)
anyabebi
 
 


Chardonnay ne hagyd magad!!!! :mrgreen:
anyabebi
 
 


Én is egyet értek Chadonnay-val, jobban érezném magam zártban!
Vendég
 

 
 

anyabebi: na jó akkor okt 29. :mrgreen: Csak hogy ne piszkítsak a statisztikába. :D De akkoris skorpió srácot szeretnék. :roll: :mrgreen: Bár akkor okt 23 uán jöhet. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Én maradnék a mérlegnél :)
A nagyobbik is az, a párom mérleg na az nem kell több :mrgreen:
anyabebi
 
 


Helyesbítem a párom ikrek, na az a nem kell mégegy :)
anyabebi
 
 


Anyabébi: Mi a bajod az ikrekkel? Én is az vagyok. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De amúgy tökéletesen megértelek, nekem sem kéne belőlem ... :lol: :lol: :lol: Nálunk Apa skorpió. Hát mit ne mondjak, bőven sok is Ő nekem... :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Nekem skorpió nem kéne...egy se!
Vendég
 


Anyabébi, köszi a mosódiós linket, lehet, hogy okosabb akkor leszek, ha kipróbálom az ecetes öblítést.

Zsrit, fiadnak jobbulást, remélem Te nem kapod el!

Pattogó, Zanikó, szép méretei vannak a babáitoknak.

Judy, mennek a drukkok a jövő hét elejére.

Andi, nagyon szépek a lurkók, látszik, hogy jól érzik magukat. Az meg, hogy tápszert is kapnak, nem baj, így legalább egy jókedélyű nyugodt Anyukájuk van és nem egy idegbeteg, azon görcsölős, hogy mi lesz velük elég tej nélkül.

Betty, nagyon klassz, hogy már csak kétszer kell szúrnod magad. Az meg, hogy 19-én fogsz szülni, ne keserítsen el, úgy legalább Apukádék is odaérnek.

Eszti, szép lett a lakásotok! Ahogy "ismerlek", már biztos felderítetted a várost.

Bobó, tényleg el vagytok kényeztetve főtt kaja ügyben, bár én sem panaszkodhatok, ha a férjem szüleinél járunk mi is mindig hozunk kaját. Van néhány kaja, amire sokáig azt hittem, hogy macerás és nem is csináltam (pl. rizseshús), aztán egyszer kipróbáltam és rájöttem, hogy egyszerű. Vannak olyanok, amiket a mai napig nem csináltam, pedig állítólag egyszerű pl. székelykáposzta; és van ami egyszerű, de nekem még sosem sikerült pl. a palacsintatészta.

Screen, a hétből még van két nap, hátha mégis.. :wink:

Pocok, mi volt a Ctg-én?

Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő!
Ma elvitettem magam Anyukámmal és együtt vásárolgattunk, nagyon jó volt. 28-án lesz a férjem szülinapja, úgy tervezem, hogy muszakát csinálok (életemben először) és szőlőtortát.

Tilli, nagyon édes a pele.

Ma éjjel ötgyerekesek leszünk, remélem nem ma éjjel fogok szülni, mert akkor Anyukámat fogjuk riasztani és Ő lesz ötgyerekes nagyi hirtelen.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Anyabébi nem vagy hülye egyáltalán tudod ezen a részen már teljesen egybefolynak a dolgok,Tököl,Szigethalom,Szigetszentmiklós.Az út egyik fele ez a másik már amaz.
Te is dohányoztál?Én is aztán amint megtudtam,hogy jön a kis trónörökös le is tettem.Azóta még egy slukkot sem!!Eleinte még furcsa volt és néha kívántam de a cél érdekében betartok mindent.
Néha még álmodtam is vele :D ,hogy cigizek és akkor olyan jól esett. :D :D Viccesen hangzik mi?

Andi gyönyörűségesek a Babáid!!!Nagyon szépen nőnek.


Bobó de jó Neked kényeztet az Anyósod,Anyukád.Én sosem leszek sajnos ilyen helyzetben.Anyuék 260km.-re laknak Ő akkor kényeztet mikor haza megyünk de sajna elég ritkán,anyósomék 15km.-re laknak de azokat inkább hagyjuk.Ott csak az ész osztás megy.

Bébinyuszi végre már nemkell feküdnöd és többször tudsz jönni,ez igazán jó hír. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, képzeld én is álmodtam a cigizéssel csak nem mertem leírni, nehogy hülyének nézzetek :lol:
Vendég
 


Andi, Tőled akartam kérdezni, hogy az Ikresek-en kaptál a nem szoptatás miatt, hogy itt rögtön mentegetőzöl? Szerintem senki nem ítél el érte (legalábbis itt), mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a babájának jó.
Vendég
 


Sziasztok :)

Andi :)

babák nagyon nagyon nagyon édesek!!! és kifejezetten csodállak hogy ilyen jókedvű és kiegyensúlyozott vagy :lol: :lol: -- én meg voltam halva ...

Anyabébi :)
jajaja ez azt jelenti hogy egy helyen szülünk!!! Neked van szülésznőd?
És hogy egy időben??? Háát ...
Vagy én visszatartom vagy Te sietteted aztán még az is lehet :lol:
- én úúúúúúúúúgy imádlak hogy megint feldobtad a cigis témát anno emiatt kiszívtátok már itt a vérem :arrow:
én vagyok az ősbagós aki ugyan leszokott amikor terhes lett de bevalotta hogy hébe hóba elszív egy egy szálat ... no mind1 - gurítsatok rám sziklákat!! - valszeg vissza is fogok szokni szoptatás után (biztos) bár én itthon nem dohányoztam sosem sem lakásban sem zárt térben gyerekkel sem kocsiban ...

Eszti : ) úgyis harcos kedvében van ma ahogy nézem :lol: --- miért utálod annyira a skorpiókat hogy Neked egy sem kell :?:
nem olyan rossz az ...
-- aztán még a végén megviccel a kislányod és kihúzod 23-ig :lol: :lol: nna jó csaknem

Datolya :)
honnan szerváltál be ennyi porontyot??

Judy :)
drukkok akkor előre is mennek hétfő/keddre ++++++++++


R

Kép
zsrit
 
 


Eszti szerintem aki cigizett terhesség előtt az megérti.
Férjemet csesztetem most,hogy Ő is szokjon le.


Andi ezt Én is akartam kérdezni amit Eszti.
Szerintem mindenki saját maga dönti el a szoptatós kérdést,és persze az is ,hogy mennyi tejcsi van.Én senkit nem ítélek el azért mert nem szoptat.Na jó csak azokat akik a melleit féltik,hogy milyen lesz utána.Kit érdekel majd mecsináltatom ha nagyon gáz lesz és zavar.[/img]

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hello lányok!

Végre nyugodtan végigolvastam az elmúlt napok termését, sőt jegyzeteltem is, bár Kristóf inkább azt szerette volna, ha valami más történik, mert közben átrendezte az anatómiámat. De megkezdtem a nevelését, nem mindig történik az, amit ő szeretne :evil: :D Gonosz anya...

Szóval:

Anyabébi,
ez a szirmos rendszer aranyos, csak egy ilyen hülye földhözragadt nőnek, mint én vagyok, kissé bonyolult...de majd biztos belejövünk 6-7 év múlva mi is :lol:

Eszti, a műszilvásgombóc szerintem is tök jó. Főleg a sárga autóból. Én szeretek főzni, de amióta itthon vagyok, hetente legalább 3szor egy kifőzdéből hozom a kaját, mert legalább nem kell rajta agyalnom, hogy mit főzzek, van mindig 6-8 féle főétel.
És kissé kései gratula a költözéshez, te is kisalföldi lány lettél :wink:

Mia, apa nálunk is mindig megbeszéli a babcival, hogy éjjel hagyjon aludni...sőt, azt is megbeszélte vele, hogy kedden megint Loki meccs lesz és együtt fogják nézni :roll:

Szisz, Martin pofija tényleg nagyon édes gömbölyű :D Neki is lesz édes kis gübedlije :wink:
Asszem mi kihagyjuk a szex-szel történő szülésindítást...ahogy érzem, már apa is csak az összebújós simi-simire vevő. Szerintem már ő sem tud elvonatkoztatni attól, hogy a baba feje hol van :roll:

Pattogó, receptek tutik!!!! :D

Moncsi, sajt és tengeri herkentyűk...no, én ezért tudnék most ölni :evil: A TV paprikával szoktam magam kínozni, meg a Spektrum-on van egy sorozat négy ausztrál őrült chef-ről, azok amilyen kajákat főznek...most ha elém tennének két tucat osztrigát, mit tudnék vele művelni :roll: :oops: :roll: :oops:

Zsrit, BB Évi...no comment tényleg. Az a röhej, hogy a média nem azért mutogatja, hogy tanulsággal szolgáljon más idióta nőknek, hanem mert lóvé van benne...Basszus, ennek van hírértéke!

Betty, szuper, hogy már "csak egyszer" kell szurkálni! Grillcsirke - gyerekkoromban anyukám mindig ezzel gyógyított, mert amikor tüszős mandulagyulladásom volt (elég gyakran), akkor csak ezt kívántam...

Judy, mindjárt itt a nagy találkozás! Hatalmas drukk megy!!!!

Andi, babcik :D Eccerűen gyönyörűek...és már mekkorák! És tök jó, hogy nem parázol rá a szoptatás vs tápszer kérdésre.

Bocs, ha valakihez nem szóltam...annak küldök egy nagy ölelést :D

Hétvégén borfesztivál lesz nálunk (illetve Kezes-Lábos Fesztivál, sajtok, lekvárok, mézek, kézművesek stb.), tuti fogok néhány magas vas- és ásványi anyag tartalmú borocskát kósolni :roll: Persze csak mértékkel 8)

Sok puszi!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Kicsike :) - ebben a szopi témában egyetértek ...

ez tök magán ügy és biztos hogy mindenki mindent megtesz azért hogy szoptatni tudjon, de nem megy mindenkinek egyformán.
Teljesen és totálisan ledöbentem ahogy egy két másik topicban ezerrel rá vannak parázva szegény kismamik - és egyesek még nyomasztják is őket :evil: - ha nem tudnak CSAK szoptatni ...
mintha ez valami bűn lenne - aztán meg csodálkozunk a sok depis kismamán ... az szerintem még rosszabb a babának mintha kap egy kis tápit is :(

Kép
zsrit
 
 


Én most vedelem be a málnalevelemet, aztán húzok le a boltba venni ezt-azt. Találtam egy tuti jó sütés nélküli süti receptet, még ma meg szeretném csinálni a férjecskémnek, hadd örüljön duplán; egyszer, hogy hétvége van, egyszer hogy sütit kap :D aztán majd még jövök.
Vendég
 


Zsritikém: pusszantalak, ne hari :) a téma miatt
egyébként bementem múltkor ide a kisboltba aztán dumáltam a boltos nénivel, a szemem meg folyton a cigire kalandozott, én mentolosat szívtam és imádtam egyébként, mindig mondta a párom hogy én azért nem fogok leszokni mert szeretek cigizni. Az előző terhességnél egyáltalán nem gondoltam rá, de most többször eszembe jutott és azért nem gyújtottam rá mert azért se, mert erős vagyok. Jó volna nem visszaszokni de tuti jól fog néha esni ha már szabad :) Furcsa, hogy itthon sose én se vagy csak nagyon ritkán ha volt hozzá bűntársam :roll: de a munkahelyen beültem a dohányzóba vágni lehetett a füstöt és ott tartósítottuk magunkat félórákig, na inkább ez hiányzik. Lazulunk vazzeg :)

Szüléstéma: nem, nincs szülésznőm azt a pénzt elszórom a gyerekekre és csodaszép mosható pelusokra meg mei-tai-ra, megszülni meg úgyis nekem kell, azért meg nem fizetek, hogy együttérezzen. Ha lenne kidobnivaló 30-40 ezrem akkor biztos lenne, de nincs. Viszont van szép lakásom, új autóm...
anyabebi
 
 


A szoptatásról annyit, hogy hiába szerettem én szoptatni a gyerek rettenő sokat bukott, de valami elképesztő mennyiséget és kapott gyógytápszert kb. 7 hónapos korától. Utána már nyugi volt láttam mennyit eszik és jó volt, hogy végre megmaradt benne, aztán szép lassan a cict is elhagyta 10 hónaposan. Lehet hogy csak az idő szépít meg mindent, mert arra emlékszem, hogy az elején vért izzadtam mire jóllakott mert a cicbimbóm egy merő seb volt :roll: :evil:
anyabebi
 
 


hahó, ismét találtam pár szabad percet ...bár annyi itt sosem elég :wink: :D Próbáltam én aludni, de kint zuhog az eső és valahogy nem jön álom a szememre sajnos.

Andika: csodálatosak az ikreid-tényleg napról napra szebbek és szebbek!!! Nagyon ügyes vagy és a tejtémát is szuperül megoldod, ne aggódj!!!!!!

Judy: jaj, de örülök!!!!megy a hatalmas drukk jövő hétre!!!!!!! értesíts majd bennünket mindenképpen!!!!

Zanikó: hogy hogy csak fél órát aludt a kis hercegnő?? persze nálunk is volt olyan, hogy valami felkeltette Iliaszt egy kis idővel az altatás után, de utána visszaaludt. minden délután min.2 órát csicsikál. még mindíg durmol. Ezért bánom, hogy nem aludtam, mert éjfélig tuti nem kerülök ágyba ismét!!!! :cry:
Gratulálok az uh eredményekhez!!! Neked is már szép nagy babucid van odabent!!!!

Eszti: főzés. hát mindennap nagy probléma, bár itt Görögországban, főleg falun, rengetegszer főzünk nagyon egyszerű kajákat (s egyben egészségeseket). Pl. apuék teljesen kiakadtak a lahanán-ami sok fajta vad, vagy kerti növény megfőzve sós vízben amit feta sajttal (anyósom készíti-kecsketejből!!) és olivaolajjal eszünk (az is saját termés). Én imádom, olyan kukoricához hasonló az íze. Amúgy nyáron volt a kertünkben cukkini-azt is főzve, krumplival ettük csak így natúrba-hal mellé például isteni!!! Télen a káposztának, a brokkolinak van idénye és azokat esszük( hétköznap kb. 1-szer,) a többi napokon pl. lencse-, babfőzeléket, de természetesen húst is-vagy pörköltesen megcsinálva vasárnaponként (tésztával), vagy faszénen(kandallóban télen), a sütőben megsütve , stb. Van azért a görög kaják között is macerás pl: mousaka, pastició-de ezeket csak vendégeknek, vagy ha marad energiám és persze ha van időm akkor csinálom. Régen én is sütögettem a nagyim sütijeiből, de most,mivel nem ehetek, nem kínzom magamat. Majd ha megszületik a kislányom és egy kicsit nagyobb lesz, akkor majd megint nekiállok és akkor már mindkét gyermekem ehet belőlük.
Alapvetően a magyar kaják itt nagyon nehezek és macerásak, de a férjemnek azért néha csinálok egy kis rakott krumplit, vagy bakonyi sertésbordát (imádom galuskával)-bár ez útóbbit már nagyon régen csináltam. ja, meg szalonnába göngyölt csirkemellet-ez a másik kedvence.
Te is fogod látni, hogy miután megszülsz, a legútolsó dolog lesz az agyadban a sütés-főzés. később majd visszajön az energiád, de már nem leszel a "régi". Persze ne így legyen, azt kívánom!!!! :wink:

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Mi folyik itt? 24 óra alatt teleírtatok három oldalt??? :shock: Igyekszem utolérni titeket!

Jó ez a pizsipartis-duma. :D Feldobtam a kedvesemnek, már be is terveztük. :D (most ezt így kell, sok a meló, sok a suli, nem is otthon alszunk... :roll: )

Zárt topik, támogatom. De ha itt nem lehet, akkor hogyan?

Pattogó, látom nálad is elmentek otthonról. :lol:

Monica, no azért a csóri francia lányt nem fogom sajnálni a sajtok, a borok, a tengeri herkentyűk és ilyenek miatt. :P

Tilli, engem tanított gáttornára a jógatanárnő és van valami DVD-m is, de lusta vagyok. :roll:

Ősasszony-stílus, nekem ez menni fog, bringaversenyeken is ezt kell magamból elővennem. :lol: Nem érdekel ki mit szól, ki minek néz, megyek, csinálom ami jónak tűnik, oszt majd csak vége lesz egyszer. :D

Hamburger, mi rászoktunk a házikészítésüre. Az Ósanban gyönyörű hambi-zsömiket lehet kapni, ehhez vagy rendes hambihusit, vagy csirkefasírtot sütök. Aztán kívánságműsor: paradicsom, saláta, ketchup, mustár, hagyma, ki, mit szeret. Nagyon brutál… :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Zsrit, skorpiókkal nem jövök ki, ráadásul valami isteni jel;van 3 skorpió nagggyon közeli ismerősöm MIND EGY NAPON SZÜLETTEK csak más-más évben és minddel nagyon durva vége lett a "kapcsolatunknak". Azért teszem zárójelbe, mert nem szerelmi téma. Szóval skorpióktól óvakodom!

Betty, hát akár az lesz a legutolsó gondolatom, akár nem, főzni márpedig fogok, mert attól még, hogy szülök és babázok, ennem nekem is, meg a férjemnek is kell. De szerintem nem olyan tragikus a doog, mint ahogy sokan látják, csak jól össze kell hangolni a dolgokat. Ilyenkor jön jól az pl. hogy mi együtt járunk bevásárolni, így a férjem pontosan tudja miből mit és mennyiért szoktam venni, nem lesz újdonság neki amit a bevásárlócetlin lát...

Moncsi, én sem foglak sajnálni a jó kis egészséges francia konyha miatt, bocs!

Nem tudom akkor hogy leszünk zárt topic. Sehogy? Én a babanetről nem akarok elmenni :roll:
Vendég
 


Ja, még annyit: köszi lányok, akik velem együtt örültök a kevesebb szurkálás miatt!!! már nagyon elegem van belőle, ne ítéljetek el, tudom, hogy mindez a kicsim érdekében van, de annyira jók az értékek, amellett, hogy szinte ugyanazokat eszem mint azelőtt (kívéve persze az édességeket), hogy tényleg felesleges volt 3-szor 4-szer megmérnem a cukromat. 2 hónapja csinálom, szóval nagyon ráálltam már agyilag. Ma hozott nekem a férjem egy almáspitét de nem mertem megenni. Ha már 2 hónapig kibírtam, az a 3 hét már gyerekjáték.

na megyek, mert lassan kelés...
puszi Nektek

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Lányok, csináltam egy bögre málnalevélteát, és nem is szörnyű az íze. :roll: :roll: Én leginkább a kamilláéhoz tudnám hasonlítani. :)
bobóbaba
 
 


Judy, húúú… nemsokára neked is kibújik a babád! :shock: Szurkolok! :)

MrsParis, így nagyon jó lesz szerintem a zárt topik. Kép

Screen, egészen jól bírod még. Remélem a takarítás után fogsz majd szülni, csak közben a párod ne csináljon kupit, mire hazajöttök. :)

Anyabébi, a mérleg most már tényleg csal. Hétfőn a védőnéni olyan számot mondott, hogy meg sem hallottam. Kizárt, az több mint heti egy kiló hízás a legutóbbi mérés óta! Olyan nincs… :roll:
Mmmm… ananászos hamburger. :evil: Most muszáj lesz hambizsömit és ananászkonzervet vennem!!! Miattad!!! :P

Twins, nagyon jók a fotók! :) És nagyon édesek a babácskák! :)

Bagó, én sosem cigiztem és nem is nagyon értettem azokat, akik bagóznak. De a párom kölyökkora óta füstölt, mint a gyárkémény. Amikor összejöttünk, lassan kitalálta, hogy leszokna. És úgy is lett. Én csak szurkoltam neki és szorgalmasan ragasztottam a tapaszokat. No meg elviseltem őt. :lol: De néha még most is nagyon odavan, hogy rágyújtana. Persze én most már gonosz vagyok vele, és közlöm, hogy sz@r lenne neki a teraszon aludni a szomszéd kutyáival. :lol:

Főzőcske, anyu sajnos mostanában nem főz túl jól, csak összedobja a kaját, nem lesz finom. :( Viszont szokott adni saját termésű zöldséget, gyümölcsöt, annak nagyon örülök. (gigászi paradicsomok :!: ) A párom nem tud főzni, de tanítom kuktának. Így rámmarad a főzés, de szívesen csinálom. Néha teljesen friss alapanyagokból, néha csak valami nagyon gyors, mirelitre telik.

Betty, és a többi cukros. Nagyon megértem, hogy most már elegetek van ebből az állandó mérésből, diétázásból. Persze az ember mindent megtesz, hogy egészséges babája szülessen, de nagyon nehéz lehet nektek, hiszen ilyenkor sokkal több dolgot kíván az ember és jó volna egy vigasz-süti, nyugtató-forrócsoki. Kitartás. :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Szerintetek nagyon gáz, ha most bizonytalanodtunk el a baba nevét illetően??? :oops: :oops: :oops:
bobóbaba
 
 


Bobó, nekem is ízlik a málnalevél...
Akartam amúgy már kérdezni, hogy a múltkor jól láttam, hogy még Kevin Dorián volt a vonalzódon? Aztán a Dorián eltűnt...mi a dilemma tárgya? Miért lenne gáz? inkább most, mint miután már anyakönyvezve van :lol:
Vendég
 


Bobó!
Lassan illő lenne eldönteni. Az én fiam Barni lett de sokáig Ödönkének meg Ottónak meg Fütyinek hívtam mert nem jött a nyelvemre a neve. Nehéz volt megszokni, de mostmár nem cserélném, aaaaaaaaaannyyira Barnabás :)

Szerintem a baba is öcsi lesz egy darabig :)

Ja! A barátnőmék nem tudtak dönteni és 2 héttel hordta túl a gyereket! "Nem jön amíg nincs neve"
anyabebi
 
 


Eszti: Ha jól emlékszem, a vonalzón csak Kevin volt, de a tábliban Kevin Dorián van. :D Hogy mi a dilemma tárgya? Őszintén: nem tudjuk azt sem. Ez csak úgy jött, hogy mi lenne, ha más lenne a neve... :oops: :oops: :D :D De még lövésünk sincs, hogy akkor mi... :(

Anyabébi: Nem semmi lehetett ahogy Fütyizted a fiadat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Azzal meg ne rémisztgess, hogy nem jön, amíg nincs neve. Pont ettől félek!!! :?
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Kiélveztem a férjemmel töltött napokat és most elengedtem dolgozni.

De mennyit írtatok!!!!!!!!!!!!!!!!4

Eszti!
Jobb, ha viszünk rucit. A véédőnő szerint erős fertőtlenítővel mosnak és nem mindegyik baba bőre bírja. 1-2 rugi+body.
Fánkot könnyű elkészíteni???? Sose csináltam.

Monica!
Újra régi fényedben sokat írtál! :)

Twins!
Tényleg nem lehet betelni a picikkel. Tényleg nem szoptatsz? És akkor mi van? Sajna nem mindenkinek megy.

Bobó!
Ennyire rossz a málnalevél tea? Én is ki akarom pedig próbálni :shock: Név: Törpim a Lili név említésénél szokott rúgni. Szóval én is elbizonytalanodtam.

Betty!
Egyszer ott Korfun előételnek ettem zöldbabot, olyan picit paradicsomos volt, párolva. Na ha azt tudnám megcsinálni.

Modern háziasszony: Sztem vmennyire mind azok vagyunk. Mirelit szilvás gombóc, zacskós tészták-krumplis tésztához a fodros tésztát anyáink, nagyik maguk gyúrták
Én pl nem tudok gyúrni. Béna vagyok. Meg a csuklóm se nagyon bírja.
Anyósom sokat főz nekünk. Nem kérjük, csak küldi segítségnek. Na meg igazából az olyan finom!!!! Majd ha megszülök is ez lesz, de nem sokáig. Nem akarom sokáig kihasználni, meg nekem kell a családot ellátni, ebben igaza van az Esztinek

Zárt topik: Nem ellenzem. Igaza van"apának" is, de zártan jobb lenne vmiért.

Tegnap keményedtem. Szarul voltam. Kicsit meg is ijjesztettem a férjem, mert görcsöltem is. Mondtam neki a fájáskor, hogy lehet jósló fájások(csak 1 volt és hamar elmúlt). Na szegénykém megijjedt. Ez nem korai még?? Kérdezte.
Annyit aludtam a párommal. Olyan jó volt végre kipihenni magam.

Sziszkó!
2 hét alatt 1kg hízás. Ma mérte a védőnő.
Vendég
 


Sztrecsi: Épp ez az, hogy én rosszra számítottam, és egyáltalán nem az! :wink:
bobóbaba
 
 


Szilveeaa: vas. vagy hétfőn szülnék szívem szerint :oops:
Moncsi: én is szavazok: mellette
Zsrit: én is láttam pont azt az 1-2 percet a halott babáról,rögtön elkapcsoltam és mondogattam: velünk minden rendben lesz ...blabla..
Judy:szurkolok nagyon!!!! :wink:

jelenté: ma reggel éreztem mintha folyna vmi a lábamon,férjem pont indult volna: mondom neki:állj,senki sehova,míg nemtom,h mi ez!!! :roll:
aztán semmi,se nyákdugó,se folyás... elengedtem,de mondtam azért messzire ne menjen...
bizti,ami bizti felhívtam a szülésznőt,mondom mi van...erre mondja,h inkább menjek be,dokim úgyis bent van inkább nézzen meg...
még hajat mostam,zuhanyoztam,férjem hazahívtam...aztán be a kh-ba...
ctg-én minden ok,doki műtőben,így 1 órát vártunk rá... közben egymást érték a kismamák,szülni jöttek...azaz tömegnyomor... mondom én ma nem szülök,hiszen Szilveeáával megbeszltük,h mi nem nyomorgunk a szülészeten.. :lol: :lol: :lol:
na végre odaért a dokim is,2en vizsgáltak meg,aztán megegyeztek,h hazaengednek...mert szerintük még nem a burok repedt meg...doki szerint lehet,h még ma talizunk,de lehet,h csak pár nap múlva...(gondoltam nem mondom neki,de én tudom,h vas.előtt mi már nem jövünk :lol: )
szóval csak "bombariadó" volt...

Kép
jovana
 
 


Jovana: :) Huh, akkor nem csüt, vasárnap? Azért figyeld magad.

Bobó! Akkor én kicsit rosszul olvastam :wink: Már látom. Akkor jó. Veszek. Már többen írtátok, hogy jó az íze :)

Én is vasárnap szeretnék szülni, vagy lehet szombat is, az a lényeg, hogy ne hétköznap. Na az vmiért nem szimpi.
Vendég
 


Nekem fiúba a Dorián az egyik kedvencem. Igazából 3 fiúnév van, ami egyáltalán tetszik annyira, hogy adnám a gyerekemnek: Roland, Noel, Dorián.

Fütyi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jovana, de jóóó, mindjárt bebabásodsz Te is!

Sztercsi, akkor pakolok babaruhát is...mondjuk őszintén valahogy jobb érzéssel tölt el, hogy első perctől a saját rucijaiban van, csak annyi cuccal megyünk már, mint a málhások :roll:
Vendég
 


Andi: nagyon édesek a babák!!!! olyan hihetetlen,h a Te babáid már 2hónaposak lesznek akkor,mikor mások még csak szülni indulnak októberben... :shock:

Kép
jovana
 
 


Én lépek, férjem hazaért, megfürdött, üde és friss :D következik 2 nap EGYÜTT!!!
Vendég
 


Ja rájöttem,h még volt egy fél oldal,amit nem olvastam el....

Sziszkó: prósza: krumplit karikára vágom,sózom,olajozom,majd rétegezem egy mélyebb tepsibe,v. jénaiba... csinálok egy sűrű palacsintatésztát...azt ráöntöm és irány a sütő,kb.35-40perc kb.170 fokon,addig sütöm,míg aranybarna nem lesz,azért villával meg szoktam bökni,h megsült-e a tészta.... aztán tejföllel megkenem,és borst szórok rá...

Kép
jovana
 
 


Én se tudtam mi az a Prósza :oops:
Sose ettem :)

Monica! Kijavítottam magam a táblázatban. Jó lett volna, ha okt 15-re lennék kiírva....de okt 26 a dátum.
Vendég
 


Anyabébike - hát Rád úgysem tudok neheztelni :lol: :lol:
Lakás is meg új autó - nem aprózod el :lol: 8)

Betty :)

Te aztán konyhaművész vagy :)
tök jól hangzanak ezek a görök kaják nekem - és jóval egészségesebbek a sok zöldség miatt ... mi ebből tuti nem eszünk eleget, nálunk a fiúk húsimádók de sajna az nem elég :(
lehet ha nekünk is friss lenne vagy kerti jobban szeretnék ....

Eszti :)

na jól van akkor mentsen a sors a skorpióktól és jöjjön a csajszi előbb :lol: :lol:

modern háziasszony?? hát ez sajna nekem nem lehetséges csak minimálisan - minden nap főtt kaja (majdnem) és abból csak az igazi ... semmi mirelit ... a három "pasim" a két kicsi meg az egy nagy erre vannak rászokva :lol: :?
(mirelitet csak én eszem nagynéha - de nekem nem okoz gondot :) )

Sztercsi :)

örülök hogy jobb a kedved és végre a pároddal is lehettél többet !!! :lol:

Jovana :)

na ha láttad akkor érted miért akadtam ki -- én is elkapcsoltam de már késő volt!!!! szörnyű !!!!
irtó izgi hogy Te már ennyire a finishben vagy!! izgulok ám érted!!! +++
mekkora jó lenne ha Szilveaa-val együtt mennétek tényleg :lol: :lol:

Bobó :)
szerintem még a szülőszobán sem késő nevet választani.
van ismerősünk akik addig nem döntöttek amíg nem látták meg a babát mert azt mondták akkor fogják "érezni" a tarsolyban lévőkből mi illik igazán rá ... szal ráérsz :lol:
(Tessék irkálni mert sosem leszel középhaladó :lol: )

R

Kép
zsrit
 
 


jovana írta:Sziszkó: prósza: krumplit karikára vágom,sózom,olajozom,majd rétegezem egy mélyebb tepsibe,v. jénaiba... csinálok egy sűrű palacsintatésztát...azt ráöntöm és irány a sütő,kb.35-40perc kb.170 fokon,addig sütöm,míg aranybarna nem lesz,azért villával meg szoktam bökni,h megsült-e a tészta.... aztán tejföllel megkenem,és borst szórok rá...


ez szuperül hangzik!! nyamm
krumplit nyersen vagy héjában főzve karikázod?

Kép
zsrit
 
 


Zsrit: Irkálok én kéremszépen, csak az Apa is követeli magának a gépet néha. Úgyhogy gyorsan lefürödtem, addig ő volt itt. :lol: :lol: :lol: De most visszatértem, elmegy ő fürdeni, addig bizti leszek. :wink: Csak ha nem ír addig senki, akkor azért magamban nem fogok irkálni... :mrgreen:
bobóbaba
 
 


Zsrit!
Szuper volt a párommal tényleg! Voltak kisebb összezörrenések....
De mikor tegnap este az ágyban megszólalt: Alig tudlak átölelni, a farönköt könnyebben ment..., na akkor majd bepisiltem a röhögéstől!!!!
Vendég
 


sztercsi írta:Zsrit!
Szuper volt a párommal tényleg! Voltak kisebb összezörrenések....
De mikor tegnap este az ágyban megszólalt: Alig tudlak átölelni, a farönköt könnyebben ment..., na akkor majd bepisiltem a röhögéstől!!!!

háát ez kedves!!!
azért ezek a pasik értenek hozzá hogy kell udvarolni ... :)

Kép
zsrit
 
 


Helló csajok!

Ma elkúsztam a Csalogány utcai rendkívül szutyok Baby Fun nevű üzletbe mosodíóért meg mosószódáért... Kipróbálom. A mosódió annyira penetránsan büdös, hogy először azt hittem, hogy az eladónak NAGGGGYON komoly bélproblémái vannak... :shock:
Állítólag a ruhának nem lesz ilyen szaga. Ha igen, visszaviszem és ledugom a torkán - na akkor tényleg lesznek bélproblémái...!!! :lol:

Más. Főzés: nekem iszonyat mákom van, mert pasim is főz, nem is akárhogy... Úgyhogy be szoktuk osztani. De mostanában nekem baromira nincs se kedvem, se energiám, pedig régen ez nem volt gond. Különösen sütni imádtam!

Én is elkezdtem a málnalevél teát. Sztem is teljesen iható, csak meg kell várni, míg kihűl. Meg vettem homeós bogyókat is, igaz, hogy a 36. héttől írják...

Tündér! Most láttam, hogy nincs meg amit tegnap küldön neked írtam, úgyhogy ismételten nagyon sok boldogságot a Kicsi Tündérhez!!

Zanikó, hanyatt néha én is rosszul leszek... Múltkor a masszőr megetetett Túró Rudolffal, mert látta, hogy elzöldülök...

Judy, te mit keresel még a munkahelyeden??? Amúgy meg drukk a jövő heti Nagy Találkozáshoz!!! Majd mielőbb kérünk képeket!!!

Eszti, nem vagy semmi, ha egyszer kezedbe veszel valami ügyet... Biztos a reggeli kakaóban van a titok... Jó hétvégét nektek együtt férjecskéddel – rátok fér!!!

Andi, nagyon klasszak a fotók! Maximálisan egyet értek, hogy a bébiknek a kiegyensúlyozott anyuka a legfontosabb! :D

Kkia, látom már neveled a kis babót! Én is próbáltam rá hatni szervátrendezéskor, de ő nyert... :roll:

Csibe, óvatosan a pizsiparty-val.. Mondom, én egész éjjel nem aludtam utána, reggelig keményedett a hasam... f*sza volt...

Betty, klassz, hogy jobban vagy és már nem szúrkálod magad annyit! Nagyon jókat esztek ott kint – én imádom a zöldséges kajákat, sokkal jobban, mint a húst. Na jó, a libatöpi azért jöhet hébe-hóba...

Jovana, tényleg tömegnyomor volt a kórházban?! :shock: Ma is front van vagy lesz, mittomén... Érdekes módon mostanában csomó ismerősöm meteorologussá lépett elő – sokszor még sms-ben is tájékoztatnak a fornotokról... Mindenki meghibbant. Amúgy én hétfőn szülnék az esti órákban... Megdumáltuk?

Kép
szilveeaa
 
 


Jovana: ez nálunk a krumplis pite, mamám így hívja legalábbis és imáááádom énis :)
Zsrit: :oops: :lol:
Sztercsi: engem a kedvesem egyszerűen már csak szumósnak szólít :P
anyabebi
 
 


Ezen a héten nagyon elfáradtam (csak nem tudom mibe), úgyhogy elis vonulok fürcsizni aztán elhullok :)
Jóéjt lányok! A kisbaglyok majd tartják a frontot!

Pussz

Na aztán csak annyit írni, hogy holnap ne bánjam meg, hogy hamar nyugovóra tértem. :)
anyabebi
 
 


én is gondolkoztam még nemrég más neveken, mint Liza, Johanna meg Míra, de valahogy ez a Szonja nem véletlen, hogy évek óta a fejemben van...

Kép
szilveeaa
 
 


Nna, csak elő-bejelentkezés! :wink: :lol:

termeltetek ám ma is, lesz mit visszaolvasnom! :roll: :D

Voltam dokibánál - utsószor, kövi randi már a szülőszobán! :wink:
Méhszáj 3100, tehát a külső már nyílogat :P - Lencsi pedig úgy érzem, gyűjti az erőt, mert ma egész nap csucsukált :roll:
ha 8.-ig 2in1 lennénk, akkor 9-én amnioszkópia.

Na, jövök majd 10 után :P

tillidian
 
 


Eszti!
Sztem is jobb, ha rakunk külön rucit a babyknak. Remélem neked is olyan jó éjszakád és hétvégéd lesz mint ami nekem volt ebben a pár napban! 8) :lol: 8) :lol:

Én spurizok végre Jóban Rosszbant nézni(régen függő voltam, de pár napja nem is láttam), este meg Született feleségek.

Aztán ki tudja. Annyit aludtam mostanában, lehet jövök huhogni :)

Pussz!

Sztercsi
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: