Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Azt hiszem, hogy ma sem jutok el a dokihoz.
Tegnap megbeszéltük a párommal, hogy elvisz és amíg én a dokinál vagyok ő elintézi amit akar a városban.
Erre ő ma közli velem, hogy itt a kocsi kulcs és menjek el a dokihoz.
De mivel nekem eléggé fáj a derekam így nem merek vezetni sem, olyan nehéz ezt neki megérteni? Mondtam is neki, hogy majd decemberben amikor szülnöm kell menni, majd akkor lát a doki.
Bocsi mindenkitől, hogy így kikeltem magamból. :cry:

manocskak
 
 


Móni! egy hatalmas dörgedelmet küldök a párodnak! Hogy csinálhat iylet? Elhiszem, hogy kikeltél magadból és rosszul esett!
katuska79
 
 


Móni: ó, ne csináljátok már! Tessék elmenni a dokihoz! Kap egy jólirányzott s@ggberúgást a férjed! Micsoda dolog ez????

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Krisz! kb 5 mp-ig lehet bírni azt a zenét a bicajon.... :shock:

Eszter! nagyon pöpec Eszter járgánya! ÉS hogy tolja! láttam az iwiwen:)
katuska79
 
 


Többi témához:
Korai vízbiztonság szerintem is nagyon fontos, Mesi 4 éves kora óta jár "úszni", nyilván az első években nem a technikát, hanem a vízen maradás "művészetét" tanulták. De Papa szerint, akinek van szakirányú tapasztalata és végzettsége, a gyerekeket úszni tanítani legkorábban 8 éves kor körül érdemes, akkor érnek meg rá. Viszont a vízbiztonságot korábban is meg lehet tanulni.
Drogos anya: inkább nem mondok semmit, mert nem tűrne nyomdafestéket.
6 éves kisfiú: én nem hiszem el, hogy nem hiányzik nekik.
Katus: jó a járgány :) Saci is kap valami hasonlót kölcsön, lehet, hogy el is hozzuk hétvégén :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk babajelelés előtt
Talis fotót ha kérne vki eredeti méretben, írjon privit mailcímmel (meg hogy melyik képet kéri)
Drogos anyák: :evil: :evil: :evil: :evil:
Elcserélt gyerek anyukája: most azt mondanám nem számít kié, én neveltem 6 évig, akkor az én gyerekem és szeretem és kell, és nem adom sehova. De ha valóban ilyen helyzetbe kerülnék... Nem tudhatom előre. OK, hogy itt van egy gyerek, akit szeretek, mert neveltem. De lehet beleőrülnék a gondolatba, hogy nem tudom hol van az igazi gyerekem és mi lett vele. És ha az ember el kezd megőrülni, onnantól a többi gondolata/döntése sem feltétlen logikus és érthető...
Móni: seggberugás a férjednek. Tessék a sarkadra állni, az orvoslátogatás igenis fontos!!!!
kisbogacs
 
 



Jo reggelt!

Moni nem tudnal maskep eljutni az orvoshoz?

Babauszas ugy gondoltam ugy 5-6 evesen fogunk probalkozni.

Drogos anya ha lehet anyanak nevezni az ilyet,magam is nagy kaves vagyok de terhesegeim idejen elore minimalisra csokkentetem az adagot majd teljesen elhagytam,tehat a gyerek erdekebe lelehet mondani a fuggossegeinkrol.Azt nem tudom a drog igy mukodik-e de szornyu,hogy egy tehetetlen emerkevel kinek valasztasa sincs az anya mehben ilyenek ki teszik,kornyezete nem latta mit tesz az az asszony? :evil:

6 eves gyerek; ertem en,hogy oruletes mi tortent de 6 ev hosszu ido nem ereznek valamit a gyerek irant?S ha a sajatjukat is berakjak intezetbe?Szegeny gyerek nem eleg hogy a szuleinek velt emberek megtagadjak,meg idegenek koze is kenyszeritik,olyan vissza csinalhatatlan tores okozhatnak a kicsinek amit az eletben fel nem dolgoz.Nem ertem en ezt kerem... :shock:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Csöre! én is 4 évesen tervezem küldeni "úszni" a gyerekeket. Otthon csongrádon midnen nyron van iylen piciknek úszótanfolyam, egy pasi tartja. NAgyon szuper, a család összes gyerekét Ő tanította. Minden gyerek úgy úszik, mint az angolnák. Rengeteget játszanak, oylan mókás ahogy a kopasz nagydarab fazon buborékokat fúj a vízbe:)
katuska79
 
 


Halihó!

Móni: férjed :evil: :evil:

Babaúszás: én sem értem, miért kell merülni. Az oké, hogy van babaúszás, jó program, lehet pancsolni, vízhez szoktatni, de miért kell a víz alá nyomni? Már meséltem nektek arról az ismerősömről, aki az 5 hós gyerekét kézen fogva vezette. Na ezek úsznak is. A Balaton még elég hideg volt, Ádimat csak csónakban vittem. A csajszi zsupsz megmerítette a gyereket, aztán húzta a kis kezénél és 5 percenként mondta neki: merülés. Ő meg mint egy idomított kutyuska merült a hideg Balatonba. Csak lestem, hogy ez miért is jó??? :shock:

Én soha nem adnám a gyereket intézetbe. 6 évig szeretem, utána eldobom? A sajátjakén szerette, aztán ez hipp-hopp elmúlt? Nem tudták addig a nagyszülőkhöz adni, míg anyuka rendbejön??? :evil:

Délután elutazunk. Addig még megpróbálom feltölteni a gmailre a képeket. (bár az enyémek nem annyira jók, mint Kriszti képei. Irigylem a profi gépedet!!!)

Ja, Kriszti és a montázsból kérnék nagy felbonásút. Elő szeretném majd hívatni. Megy a mail címem priviben.

Akartam kérdezni: Ági evett újabb rizstallért?

krisz78
 
 


Kriszti: igazad van lehet, hogy beleőrülnél abba, hogy nem tudod, hogy a vérszerinti gyerked hol van....de az a gyerek akit 1 napos kora óta nevelsz sajátodként, szereted, félted, óvod...imádod......azt nem fogod beadni egy intézetbe akkor sem ha a "saját" gyereked miatt aggódsz.......
Én ezt nem értem benne, hogy ez hogyan függ össze....aggódhat a vérszerinti miatt dehát az a pici 6 éves mit tehet arról, hogy a kórzházban elcserélték....semmit.... :cry:

KépKép
peni
 
 


Kriszti: abból is küldenél, ahol állnak sokan az ágy szélén? Olyanom sincs. Köszi.

krisz78
 
 



Sziasztok!

Gyors bekuk, mert szalad a lakás, s mára is sok(kk) dolgunk van.

Megjártuk az APEH-et, röpke 1 óra alatt végeztünk is. Félrekönyvelték az anyukám után általam befizetett adótartozást..

Most Borka alszik, de amíg ilyen kis csendes béka, addig gyorsan rendbevágok két szobát, meg gyorsan írok...

Lányok!
Megkérdeztem a könyvtáros nénit, hogy lehet-e egy külön, "Babanetes foglalkozást" tartani, biztosítja-e a helyet, s azt mondta, hogy október 15-én, csütörtökön jó az időpont.
Tarthatjuk később is, mint 10 óra, az a lényeg, hogy fél/háromneged 1-ig be kell fejezni, mert akkor már nyit a könyvtár.

Ha van hozzája kedvetek, szeretettel látlak Benneteket a könyvtárban. A további programot kitalálom, mert nekünk is van közös játszóterünk big homokozóval, sok játékkal, lehet csúzdázni, hintázni, "zsiráfagolni", "elefántagolni", füvet legelni, "futkározni", de akár a parkban is lehet sétálni, sőt hozzánk is fel lehet jönni, remélem, elférünk...

Kérlek Benneteket, hogy priviben jelezzétek, tudnátok-e jönni, mert a hétvége ismét zsufi lesz, nem bizti, hogy tudok jönni, olvasni.



De be lehet nevezni az egy héttel korábbi foglalkozásra is, oda is várlak Benneteket. Mindkét alkalommal az ősz, a szüret, a pásztorkodás és a gyömülcsök/zöldségek lesz a téma.

tetyk! Ha otthon járok (amit már lassan 8 éve (!) nem tettem meg), szólok, s éneklünk-játszunk egyet.

MT: nekem bevált, szeretem, Bori is szereti, tökre könnyen tisztítható, már volt a hátamon is, tettünk-vettünk egyet, ott gagyrászott a hátamon, s piszkálta a tarkómon a hajakat... :D

Na puszi mindenkinek!
Valószínűleg csak vasárnap este tudok hozzászólni, addig csak olvasó üzemmódban fogok tudni max. jelen lenni.

Szép napot Nektek!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Móni!
De gáz! Apjuknak nagy dörgdelmet küldök! Milyen dolog már ez?!

Szegénykém! nem lehet könnyű. Gondolok rád, rátok!
Megy a nagy pozitív gömb neked!

Na, Bori feléredt, ketten fogunk takarítani, már látom... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Zsófi: most nézem, a bora MT-nál a combi is párnázott, az azért jó, mert nem pirosodik annyira ki Szonja kis combija.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csajok, a 6 éves kissrác sztoriját hol olvastátok?

Én most gépelőtti üzemmódban, Saci alszik, pedig menni kéne mázsálni.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Moni ferjednek vackort a fejere a mindenit....mikorra tudsz legkozelebb idopontot kerni?

6 eves gyerek;eszembe juttot meg,hogy gondoltak veghez vinni a cseret ha ,kiderult hol a verszerinti gyerekuk,mint a belyeget ,nesze itt az ennyem add a tiedet....s ha a masik csalad ragaszkodik a 6 evig edesnek gondolt gyerekhez es nem adja... visszont ragaszkodnak a verszerintihez is.......?Gondolom precedens erteku lesz ha birosagra kerulnek.

Batkata ugy legyen.

Mai napra minden jot,Tetyk

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Kriszta: jól körüljárod a témát, tényleg érdekel mire jutsz ;) Az icipicit én nem ismertem Lucus énekelte Milánnak, és a fiam teljesen lefagyott, mosolygott, imádta :D
Holnap vesszük át a hálózsákot ;) Még egyszer köszi!

Lucus: köszi ;) A teszveszen 2 lehetőség van, hogy interneten keresztül aktíválod a fiókod, de ekkor kell netes hozzáférés a bankszámládhoz, a másiknál meg postán küldenek aktíváló kódot, vagy mi.... valami 100 Forintról is olvastam, de elég felületesen, mert totál ledöbbentem, hogy milyen marhaságot találtak itt nekem ki :shock:
Nincs messze, miért?

6 éves gyerek: basszus nem is hallottam :shock: Pár hónapja volt egy ugyanilyen az oroszoknál, ráadásul ha jól rémlik egy csecsen és egy orosz anya gyerekeit cserélték össze, ott azt találták jó megoldásnak, hogy kicserélik a gyerekeket, de azok is már vagy 2-3 évesek voltak. Voltak testvérek is, és az orosz kisfiú igazi nővére mondta, hogy hiányzik neki a másik kisfiú, mert ez egy idegen gyerek. Szóval így kell lelkileg tönkrevágni több gyereket :x
Ha velem ilyen történne, én egy kivitelezhetetlen verziót tartanék jó megoldásnak, miszerint a vérszerinti és a nevelt gyerekemet is én akarom! Eszembe nem jutna intézetbe adni az addig sajátnak vélt gyereket. (Ez is olyan hülye szó, hát nem a sajátom? Nem az igazi? Szoptattam, neveltem, ápoltam stb...)

Zsófi: ó, az jó lenne, el BKV-zunk hozzátok és onnan tudnánk tovább menni Mágiékhoz. A hordozónk nekünk is megvan, és babakocsira tehető, még ippeg belefér Milán.
Mei tai, na ezt a Borát mintha mondta volna az az anyuka ott a hordozós napon, akinek a babaközelbenes, és hunbabás nem volt a favorit :roll:

Móni: nincs valaki, aki elmegy hozzátok és elvisz téged a kocsitokkal? Én a helyedben biztos beszerveznék valakit férjed meg hmmm, inkább nem írom le.

Mági, Erika: szerintem beszéljétek meg, hogy kinél mikor legyen a tali. Most úgy áll, mindkettőtökhöz tudunk menni ;)

Csajok én olyan álmos vagyok, éjjel 1,5-2 órán keresztül nem tudtam aludni... és nem Milán miatt!!! Két kutya ugatott egymásnak, de azt hittem sokkot kapok. Van itt egy nagy kaukázusi, vagy szibériai nagy böszme az ilyen öblösen nyomta, a másik (ez valami új lehet, és kicsi) sipoló kutya módjára, és a max szünet, amit hagyott kb. fél perc volt. Volt, hogy felváltva, volt hogy egyszerre nyomták, de egyiknek gazdájának sem volt annyi esze, hogy ki szóljon rájuk :evil: Milán is elkezdett tőlük mocorogni, de nem ébredt fel, ellenben én :x
Hiába csuktam be az erkélyajtót, engedtem le teljesen a redőnyt, semmi. Aztán elhllgattak, kinyitom az erkélyt, mert nagyon meleg volt, erre 5 prcere újra rákezdte a kis sipolós... Hajnalban szintén, de akkor már lehetett hallani, hogy berekedt, kevésbé volt idegölő a hangja... ha ma is ez lesz, kiderítem ki a gazdája, mert ez így nem állapot. Persze nem a kuytára vagyok mérges, hanem az idióta gazdájára, aki nem nevelte meg, lehetett hallani, hogy ilyen ok nélküli unalomugatás volt.

Na, már nem is tudom mit akartam, mert közben fiam bekússza a szobát, nem sokáig lesz biztonságban az egész kecó, azt hiszem... :D

biga.csiga
 
 


Csöre: azt hiszem az origon olvastam tegnap.

Feltettem a képeket a gmail-re. Akinek kell valamelyikből eredeti felbontású, írjon mail címet.

krisz78
 
 



krisz78
 
 


Szegény gyerek... :cry: Komolyan nem tudom felfogni, sokk ide vagy oda. És mit csinálnak a 6 év alatt készült fényképekkel, egy csomó közös élményük van stb... Nem tudom felfogni. Aztán lehet kiderül, azért került intézetbe, mert jogilag nincs tisztázva a gyerek sorsa, amilyen idióta jogszabályaink vannak, még ezt is elképzelhetőnek tartom :roll:

Batkata: gondolatolvasó vagy a babanetes foglalkozással kapcsolatban, mi a 15-ei héten pont elutazunk, de amúgy szívesen mennénk a következőre ;)

biga.csiga
 
 


B.cs: gondolod, hogy a gyámhatóság elvenné attól a családtól, akik születésétől nevelik? Jogilag nem az ő gyerekük?
Különben nekem valami sántít a történetben. Most tűnt fel, hogy nem hasonlít a gyerek? A kórházban nem tűnt fel, hogy hoppá ,tegnap még nem így nézett ki a babám? 1000 közül is megismertem volna az enyémet már 1 naposan is.

krisz78
 
 


Sziasztok!

Gyorsan leírom a foglalkozások időpontjait, hogy tervezhető legyen:
október 8.,
2009. október 15. Babanetes foglalkozás!
október 29.
november 12.

Na megyek, enyim lány hangmérnök lesz, pakolja a bakelit lemezeimet! Váááá!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Nem tudok elszakadni a 6 eves gyerek tortenetetol :shock: mert 6 ev utan neztek dns tesztet....miert nem vettek eszre masnap,hogy valami nincs rendben ahogy Krisz is irja,igaz ez a tortenet egyaltalan...,nem koholmany???S mind Salamon kiraly jut eszembe...

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Nem írok külön-külön aki írt nekem, így össze foglalom.
Tudjátok nem szívesen adjuk oda senkinek úgy az autót, hogy vezesse, még ha ott is vagyunk mellette, én nem tudom miért, de olyan vagyok, hogy nem mindenki mellett érzem magam biztonságban amikor vezet. Át éltem már egyszer az ilyet így tapasztalatból beszélek.
Beültem életemben egyszer egy srác mellé mentünk vidékre és amíg meg nem érkeztünk féltem szó szerint a kocsiban.
Pár hónapra rá, meg balesete lett ennek a srácnak az autóval, szerintetek ezek után merjek beülni más mellé?
Haza jött a párom egyből fölhívta a házi orvosunkat, hogy mit csinálhatok a derekammal.
(itt megjegyzem, hogy nekem nyitott gerincem is van.)

manocskak
 
 


hú ez a mai nap. Szonja most ismét alszik, végre, annyira álmos volt, de persze ideje nem volt aludni...

biga.cs.: ha kialakul hogy mikor lesz mágnesnél a tali, akkor megbeszéljük a részleteket, igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy el tudjunk menni, és akkor mehetünk együtt.

mei tai ügyben köszönöm!!!!, lehet akkor ezt a borát megpróbálom. írtam a teszveszes csajnak is, mert az is nagyon jónak tűnt, azt mondta hogy szerda körül lesznek teljesen új anyagai (vmi külföldi), akkor nézzek vissza, hátha lesz különlegesebb fajta, addig várok még. ki lehet próbálni nála is. nagyon beindultam erre most, annyira tetszett :)

megyek főzni, most csak Szonjának kell, szerencsére nekünk tegnapról van amit anyukámtól hoztam. mert ha a kisasszony felébred, és éhes lesz ... :x
czzsofia
 
 


Sziasztok!
De rég voltam már itt!Benéztem már és olvasgattam egy cseppecskét.Látom volt jó sok tali és lesznek is talihegyek bőven!
Gyönyörű nagyok már a kismanók!Besza*ás!!Tényleg eddig a talis képeken sorba rendezgetve a bébik,most meg mind mindegyikük hegyén,hátán! :lol: Édesek nagyon!
Eszterem akkora felfedező,olyan okos és ügyes,hogy néha nem találok szavakat a tetteire :lol: Nagyon vagány már!Folyamatosan megy,próbálkozik már segítség nélkül is.A járgányát úgy tolja,szalad vele!Meg zabálom!A takony megtalált minket is.De hamar lement,nem volt semmi,csak állandó porszívózás,meg c-vitaminozott.Egyébként semmi komoly.Elég volt ez is,mondjuk... :roll: Kint van már két kis fogacskánk és úgy rág,harap mindent.A kezemet úgy megharapja,mintha át akarná szúrni!
Egyenlőre ennyi.
Majd benézek még,csak szalad a konyhám! :roll: :D

Eszter

Kép
eszterem
 
 


Krisz: őszíntén? Szerintem igen, a gyámhatóság egy nagy kalap kaki, amikor nem kell intézkednek, amikor meg kell... ááá, na mindegy tudnék mesélni... :x

Amúgy tény, hogy Milán helyett sem tudtak volna másik gyereket nekem adni... De nem tudhatjuk hogy szült, apa ott volt-e stb...

Eszter: az ám, szépen eltűntél, de jó hogy vagy megint :D

biga.csiga
 
 


Móni: egy hülye kérdés, voltál/mész annyiszor a nődokihoz, hogy egyáltalán kiadja az igazolást, hogy kaphatsz anyasági támogatást?
Azért a férjed ebbe is belegondolhatna, meg amúgy is, lehet megsértelek, de sem a férjemnek, sem nekem eszembe nem jutna, hogy ne menjünk el vizsgálatokra. (Hozzáteszem a férjem, ha tudná, hogy fáj valamim, nem is engedne várandósan, egyedül sehova.)
Nem értem őt sem, és téged sem, miért nem állsz a sarkadra? Eddig nem úgy tűnt, hogy egy határozatlan, félénk csaj lennél, aki nem tud kiállni magáért akár a férjével szemben is :roll:

Zsófi: aztán mutasd milyen mei taiod lesz ;)

biga.csiga
 
 


Tali, szerintem nem fogunk Mágival összeveszni, hogy kinél mikor legyen.
Mági hozzád mikor mehetünk? :D Mert ha mondjuk 2 hét múlva, akkor előtte vagy utána is jöhettek hozzánk.
Arra gondoltam, hogy 2 hetente tényleg jó lenne összejönni, és akkor így feloszthatnánk.

6 éves gyerek, én a dumabiuson hallottam :(

Kép
Kép
cs_erika
 
 


B.cs.: hát a gyámhatóságról nekem is van véleményem. Egyszer a suliból vittek el egy kisfiút. Nagyon szívszorító volt. Óráról hívták ki. Haza sem mehetett elbúcsúzni a nagypapájától. Tény, hogy szarul éltek, meg kajára is alig volt pénzük, de nem verték, nem veszélyeztették. Én nem láttam annyir indokoltnak az intézkedésüket. Ahol meg annak látnánk, nem tesznek semmit.

Móni: szerintem se hanyagoljátok el a vizsgálatokat, főleg ne az uh-kat. Én mindig úgy izgultam előtte, hogy semmi baj ne legyen, aztán meg jött a megkönnyebbülés a köv. vizsgálatig. Én úgy voltam nyugodt, ha gyakran látott a doki. (főleg a végén)

krisz78
 
 


Móni: te nem vezetsz? Bár lehet, hogy hülyeség a kérdés maga is mert ha vezetnél gondolom elmennél magad az orvoshoz.....
Szerintem is valahogy azért meg kéne szervezni, hogy orvoshoz eljuss ha menni kell.....biztos nem egyszerű :roll:

KépKép
peni
 
 


Móni igazuk van Krisztiknek, nem véletlenül kell min. 4xer megjelenni. A 12-hetes uh óta nem is voltál uh-n, meg dokinál??, azért az nagyon sok idő, ok, hogy bízol abban hogy nincs semmi, de Joakimnak a pocidban járnak azok a vizsgálatok! a 20. hét körül csinálják a genetikai uht!!!

biga.csiga
azért kérdeztem, hogy közel van-e nektek, mert ott tudom átvenni a bodykat, esetleg utána összefuthatunk.

Kép

Kép
lucus16
 
 


Tali:
így van, nem eszünk össze :)
Nekünk 2 hét múlva ok lenne :wink:

6 éves gyerek: én nem tudom megérteni. Nem attól Anya valaki, hogy kihordta, megszülte a gyereket, hanem attól, hogy kötődik hozzá, neveli,virraszt mellette, játszik vele, stb. Biztosan érdekelne a vér szerinti gyerekem sorsa, de , ha tényleg fontos mindkét gyerek számomra, akkor nem bolygatnám meg a kis életüket.
Szerintem én megpróbálnék összebarátkoznia másik családdal, és sűrűn találkozni velük. Ha kell, a közelbe kölöznénk. De hogy kiszakítsam egy családból, vagy éppen intézetbe adjam az addig neveltet...hát SOHA!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ja.. Fiam az előbb alakított.. Bemegyek, átható kakiszag... Na mondom ,ez nagy csomag lesz. Bontom ki, nincs mellészivárogva oldalt a kaki,juhhé! Erre nézem, hátul a gyerek- nem túlzok- a derekától a nyakáig caros volt!!! Végigkentem a fején, a kezén, máshogy nem tudtam leszedni.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én is itt.. Olvasok..
Ma is, holnap is jönnek hozzánk.

Viszont! A vizsgámat elhalasztották 1, azaz EGY évvel.
Az indok: babázzak. :)

Móni! Nem akarom, hogy megharagudj, de a párod baromi felelőtlen.
Mi az, hogy nem visz el? Ahogy a többiek is írták, nem véletlenül kell járni dokihoz! Komolyan mondom, megáll az eszem.

Nem tudom, olvas-e valaki Nők Lapját? A fejlesztésről van benne szó.
Nagyon jól megírták a cikket, nekem bejön.
A korababás cikknél pedig a szomszédaink nyilatkoznak.
A bébi is januári lett volna, de a 25. héten megszületett.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna:
25. héten? Te jó ég, nagyon pici lehetett..

Őszintén szólva én soha nem mertem volna kihagyni egyetlen vizsgálatot sem.. :roll:

Ja! Szomszédasszonyomnak megszületett a kislánya :lol: Nem is lett olyan nagy, 3520 gramm és 55 cm, csaszis szülés szívalakú méh miatt. Ellopták a nevünket, Dorottya lett a kislány, az pedig nekem kellene!

Apa nálunk meg van zakkanva.. Napok óta egy következő babáról dumál nekem, hogy mikor lesz harmadik?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Móni,hallgass a csajokra,és menj a dokihoz!Én mindig olyan ideges voltam,és megnyugtatott,hogy láthattam!Képet is kértem mindig,sz.artam a pénzre!Még 4d-re is elmentünk!

Zéti náthás!Folyik a nóziból ilyen híg vizes váladék!Lehet ez az uszodai 30 fokos víz hatása!Remélem ennyivel megúszuk! :roll:

Én megtudnám nézni a találkozós képeket?Szeretném,ha lehet! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Nem emlékszem már melyikőtök szeretett volna sportos kocsicipőt!Ez szerintem az,és elég jó állapotban van,igaz licitálni kell,és még 7 nap vissza van!

http://tesz-vesz.hu/item747491093_tunde ... 18_as.html

KépKép KépKép
zeteny
 
 


én voltam az :) Nagyon köszi.. De néztem, már most 750-en áll, és még 7 nap hátra van... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Olvastátok, hogy meghalt Bujtor István? Nagyon sajnálom, RIP :cry: :cry: :cry:

Móni: hallgass a szívedre, mi a fontosabb, a ház körüli teendők vagy a születendő kisfiatok? Nem véletlenül kell rendszeresen orvoshoz járni a terhesség alatt, egy csomó probléma lehet, ami idejében észrevéve még orvosolható, de akár nagy baj is lehet belőle. Ne legyetek felelőtlenek!!

Mágnes: a férjednek igaza van, hajrá harmadik baba! És miért ne lehetne ő is Dorottya, a szomszédasszony levédette, vagy mi :lol: ?

Z-Kriszti: kérdezted az alvást. Nálunk a délutáni alvás "szent", igyekszem úgy szervezni a napunkat, hogy 2-4 között tudjon itthon aludni a kiságyban. A délelőtti alvás rugalmasabb, akár az autóban, babakocsiban elalszik, de ha épp nem tudunk kimozdulni, akkor a kiságyban is. Késő délután már elég ritkán alszik Bálint, de ha igen, az kiságy vagy séta közben babakocsi.

Hanna:
akkor mér nincs kifogás, tessék gyakrabban jönni! Milyen vizsga lett volna? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem, bocsi :oops:

Biga.Kriszti: nekünk a szomszédban van egy ugatós kutya, néha azt hiszem, a falra mászok tőle. Szerencsére éjszaka csendben van, de nappal állandóan ugat. A gazdijai februárra várnak babát, kíváncsi vagyok, a baba megérkezése megváltoztatja-e a kutyához való hozzáállásukat.

Elcserélt baba: nálunk Apa feladata volt, hogy szemmel tartsa Bálintot, amíg rá nem teszik a karszalagot a nevével. Nagyon komolyan vette a feladatát, olyan édes volt :lol: Na meg ő tiszta apja, biztos nem cserélték el. Hát, biztos marha nehéz lehet azért 6 év után feldolgozni, hogy nem a saját gyerekedet nevelted 6 évig :roll: Persze azért intézetbe adni, hát az azért döbbenet...

Bálint ma már egész jól van, délelőtt voltunk is sétálni. Még taknyos, de már nem nyűgös, hőemelkedése is csak este volt, szóval kezdünk kilábalni :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Eit:
én nem hallottam! Annyira drukkoltam neki! :cry:

Harmadik baba:
hát szeretnék én is , de egyrészt az anyagiak miatt is vacillálok, másrészt pedig egyik nap azt mondom, hogy akár jövőre próbálkozhatnánk is, máskor azt mondom, még 2-3 évet várjunk. Apa azt mondja, zsinórban "tudjuk le" .Persze nem ő van velük itthon... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Biga.csiga
Még megyek annyit a dokihoz, hogy meg legyen az elegendő pecsét az anyaságihoz.
Tudod nem vagyok egy be.... csaj, de elegem van abból, hogy folyton ez miatt vitatkozzak vele.

Krisz.
Félre ne értsd, de nem akarom elhanyagolni a dokit, de most délutánra annyira megfájdult a derekam, hogy menni is alig bírok.
Mennénk gyülibe is este, de mondtam a páromnak, hogy ilyen derékkal én nem merek elindulni, nem szeretnék az ügyeleten kikötni.

Peni
van jogsim és szoktam is vezetni, de most félek, hogy esetleg becsípődik egy ideg és baleset lesz a vége, ezért nem mertem elmenni, különben persze fogom aztán elmegyek egyedül is ha kell.


Lucus
De voltam most kell majd mennem harmadszor uh-ra. Minden olyan vizsgálat meg van már AFP is és a többi is.

Hanna
Most azon van, hogy milyen ágyon aludjak ami a derekamnak is, jönnek hétvégére a gyerekei, de én most valahogy jobban örülnék, ha nem jönnének. De valahol megértem őt is, mert már régen látta a gyerekeit. nem tudom mi lenne jó erre is.

Zétény
Köszi neked is a biztatást, majd hétfőn fölhívom a dokit, hogy kérjek egy új idő pontot tőle.
manocskak
 
 


Móni: távol álljon tőlem,hogy nagyon vájkáljak de nincsen egy barátnőd, szomszédasszony....gyerekek barátainak anyukája......valaki aki ilyenkor el tudna vinni? A párodon kívül azért biztos van valakid, ismerős, barát, haver bárki aki eldobna szívesen :wink: .

KépKép
peni
 
 


Peni
Az a helyzet, hogy aki olyan jó barát itt as faluban a férje egész nap dolgozik, őt nem tudom megkérni. Másnak meg nem igen van kocsija. Sajnos. Így marad a busz vagy, ha egy kicsit jobban lesz a derekam akkor bemegyek egyedül kocsival.

manocskak
 
 


Mági! Bizony-bizony nagyon picike volt.

Edit! Ingatlanjog vizsga.

Király volt, vendég nem jött, így Biga.Csigával elmentünk a hordozós napra.
Megismertem Milán apukáját. Tök jó fej. :)

Móni! Én nem mondok semmit a párodra. Elhiszem, hogy szereted, a hit ereje erős, meg dolgozni kell neki, meg bla..bla... bla.., de születendő gyerekére is kellene gondolni. Nem elég azt a bébit megcsinálni.
Azt sajnálom, hogy ő ezt nem olvassa.
Nekem Laca igazán qrva sokat dolgozik, finomabban nem tudom leírni, de ha dokihoz kellett menni, jött velem.
Pedig mi hetente, 3 hetente jártunk.
Remélem, nem bántalak meg a véleményemmel, de nem bírtam magamban tartani.
A másik meg, nehogy már az anyaságiért járjon valaki a dokihoz.
És igenis vitatkozz vele!
A végén te fogsz szívni a gyerekekkel!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, még nem is olvastam vissza.
Hanna köszi a tippet, már meg is rendeltem, mert Apa azt mondta kell nekünk egy olyan bébi ugráló. Olivértől pedig el volt ájulva ő is, azt mondta nagyon szép kissrác, mondta is, ha haverok lesznek a fiaink, és tényleg együtt járnak majd jagerezni, ők lesznek a szívtiprók, akik után bomlanak a csajok :lol:

Csajok!
Akinek bejött Olivér "dühöngöje" azoknak íme:

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=3928

Majd jövök még, egyszer csak!

biga.csiga
 
 


Kriszti!
Apa szavait remélem, tartják fiaink. :)
Látom, megkaptad a linket. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csajok, eszméletlen pörgős délutánom lett végül, pedig megígértem magamnak, hogy jövök még ma, de csak gyors bekukkra futotta ...

Mági: hajrá harmadik! Ne várj sokat! Ez egy 3 gyerekes anyuka jó tanácsa :wink:

Na, már megint mennem kell, bocsi, legközelebb hétfőn... addig is tovább pörgök...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?