Olá!
Na, mi is itten....meglátogattuk dédit...Lili imádta....tök jól alvolt...pedig ált. délelőtt max. 1-1,5 órát bír ki ébren....most meg 4-et...
Kocsiban bealudt....most a iságyban folytatja, enni sem kelt fel.
Trixi!
Az én hajam még Hajason és Zsidrón is kifogott.
Rengeteg van (na, ez most a hajhullásos időszakban nem nagyon bánom) és nagyon nehéz....kirúgja magát.
Vasalnom muszáj, mivel a fedőréteg szögegyenes, de a tarómnál meg gyűrűs göndör...isteni kombó
.
Trópusokon meg olyan szinten göndörödik a párától...ott kellene élnem.
Szóval vsz. nekem sosem lesz más séróm....max. az fokozatokkal trükközgetünk a fordászommal.
Dauert sosem tetetnék bele....már a szgtól rosszul vagyok....
Smink:
Dettó mint Adraci...spirál napközben és kész. Kb. másfél perc és kész...és mégis látványos a különbség!
Anno munkába én mindig full sminket kellett használnom, dresscode stb...szóval ez most maga a laza kényelem.
És igenis kell amit írtál, hogy megjegyezzék kívülállók, hogy csini vagy....hülye dolog, de most jót tesz az önbizalomnak...
(és milyen jó érzés ilyenkor közölni, hogy sorry, férjnél vagyok és van egy 4 hónapos kislányom
)
Zsüci!
Van egy sanda gyanúm, hogy Gyöngyi férjének min (miken) akadt meg a szeme.
Én is akarok ilyeneket!
Neked most nőttek meg, vagy terhesség előtt sem B kosarat hordtál?
Kiváncsi vagyok szopi után milyen lesz a méretem....maradhatna ez, nem bánnám, sőt!
Na, megyek, rendet kell raknom...este megyek a barátnőimmel vacsizni-dumcsizni esti fürcsi után, férjem meg itthon Lilivel....ma kimenőm van.
Ki is készítem a tűsarkúimat.