Új privát üzeneted érkezett!

Katica: pedig a te türelmed nagyon nagy kell, hogy legyen. Nyugtasson kicsit a tudat, hogy nálunk mindenkit megvisel a front. Mindenki hisztis, nyűgös és szomorú.

Jóga: hát nem kifogtam azt az egy jógaórát a hónapból, ahol szülőpozíciókat gyakoroltunk. És :cry: gondoltam, hogy így lesz :cry: nem véletlenül féltem. :cry: Olyan halkan beszélt a jógaoktató, hogy nem értettem. Ez már az én küszöböm alatt van. Persze azt látta, hogy merengetem a szemeim és nem reagálok a kérdésekre, de én nem szóltam (persze, majd óra közepében bekiabálok) ő meg ugye óra végén kérdezte meg. Megbeszéltük, legközelebb távolságcsökkentéssel próbálkozunk, de lehet, hogy a rásegítő készülékeimet is elviszem. :cry: Utálom. Mindettől függetlenül lenyugodtam, lecsöndesedtem, és sz*rom le az Apehet. 8) A feladataim meg lassú, de állandó tempójú munkával is kevésbé fognak fejem fölé tornyosulni.

zarja

Ilyen képek készültek ma rólunk:
Kép
Kép

Nekem a második jobban tetszik, bár az elsőn jobban látszik az egész nózija, ami ugyanolyan mint a bátyjáé. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ezek egyáltalán nem aranyosak, ugye? :lol: :lol:
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/
Vendég

Na itt a különbség a 12. hét és a 20. között. Én már bálnának érzem magam, és még nagyon messze a vége! :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Ma jartam egy nagyon jo bababoltban, es elcsabultam: vettem egy hordozot, amiben fektetni is lehet a babat, es egy muanyag kiskonyvet, ami sipol. Nem nagy dolgok, de itt meg nem lattam ilyeneket, pedig regota nezegettem. Ugyhogy nagyon orultem nekik. Es, a baba nem igazan az egeszseges eletmod hive: eddig a legjobban a souvlaki izlett neki, veszett kalimpalasba kezdett, amig ettem. Masodik helyezett a Turo Rudi... :lol: "Kenytelen" leszek maskor is enni.... :wink: Pammut, igazad volt, hogy egyik nap ilyen, a masik olyan, ma megint nagyon virgoncka volt.
Nagyon cukik a baba kepek!
Nori, nekem is 83 a pocakom, de ulve is ugyanannyi.
Nekem nem a derekam tunt el, hanem a fenekem lett oriasi. Amit visszaszedtem a tavaszi fogyokuram utan most nem egyenletesen jott vissza, hanem mind a hatso fertajomra, olyan lettem, mint egy nema ruca. :cry:
geri79

Jelentem, haskörfogat 110 cm! Jó nagy hasam van már. Rakok fel én is pocakfotót, amit pár napja csináltam. Mondjuk 1 hónap alatt nem nőtt sokat, mert már augusztus 18-án is majdnem ekkora volt. (Hajamat nem ér nézni, mert szörnyű :) )

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Csajok... Én a haskörfogatot nem tudom lemérni, mert olyan centink nincs itthon, amivel az lehetséges lenne, cérnával meg nem volt kedvem kinlódni, meg utána lemérni meg blablabla. Azt tudom, hogy nekem vagy eddig sem volt derekam, vagy most is megvan. :shock: Én hátulról még karcsúbb vagyok, mint terhesség előtt, amit az első hónapokban a hányás miatt leadtam az szerencsére pont onnan ment le. Pontosan annyit fogytam amennyi felesleg szerintem volt rajtam, :P bár én a sor végén kullogok úgyhogy még tuti utolérlek benneteket :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Túl vagyok én is a genetikai uh-n. Minden oké, továbbra is kislánynak látszik. Méretei:
BPD: 46mm
THQ: 42mm
FL: 33mm

Bocsi most csak ennyi, mert hulla vagyok, ráadásul Jázmin beteg lett (láz, orrfolyás…), s nekem is fáj a fejem, kapar a torkom; úgyhogy megyek pihizni és reménykedem, hogy gyorsan átvészeljük :cry:

Kép
Kép
szana80

Szabina!

Nem vagytok egy héttel idősebbek a kiírtnál? Olyan nagy ez a bébi! :D
Vendég

Sziasztok!

Gondolom mindenki ágyban van már... :)

Megnézegettem a táblázatot és jól számolom? Több a lány? Az elején még a fiúk vezettek.. :shock: Azt hittem ők is nyernek. :wink: :) Majd februárban kiderül. :lol: :lol: :lol:

A mai nap az oepnél, meg a dokinál jártam. Holnap megyek megint az oephez és akkor leadom a táppénzes papírkámat. Na meg a melóhelyemre is be kell futnom. Hú képzeljétek! ma már csak örülni tudok, hogy táppénzre vett a dokim. Tegnap beszéltem a közvetlen főnökömmel és megtudtam, hogy a kollégák többségének 6 órásra csökkentették a munkaidejét. Basszus, nem gondoltam volna, hogy a válság ilyen problémát okoz a cégnél! Lehet, hogy mire lejár a gyesem, nem lesz munkahelyem? :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Na, akkor tényleg megyek valami fejtágításra, tanfolyamra.

Kép
Kép
molmar

Egyelőre 11/12 a lányok javára. Kíváncsi leszek a "maradék" 3 babára!
Vendég

Jó reggelt! Ma senki sem volt friss. Péntek van. Én ramaty hányingerrel ébredtem. Sajna tegnap rákívántam a család mákos tésztájára, s bár csak egy maréknyi volt, de azt megturbóztam még egy kis sárgabarack lekvárral. Itt az eredmény :( .
Most rágom a jó kis pirított rozskenyeremet tükörtojással. Hátha javít.
Tegnap találkoztam 34. hétben levő barátnőmmel. Óriási a pocakja szegénynek. Azzal vígasztalt, hogy neki is elmúlt a hányingere.... a 30. hétben :shock: . Na, klafa.
pammut

Hát mi vagyunk az egyik "maradék". Apa köti az ebet a karóhoz, hogy fiú lesz. Én reménykedem a lánykában (összes gyerekeim is, mélg a fiúk is!!). Az AFP-n a nem MoM 25 volt. Az is alsó határ. De hát ha tényleg 1 héttel korábban volt, ez mit se mond.
pammut

Jó reggelt mindenkinek!

Hát úgy tűnik mi sem ússzuk meg a betegségeket, csak mi kicsit másképp. A párom hazahozott valami vírust, mert tegnap egész nap szaladt a pocakja és ma reggel már nekem sem olyan volt mint ami eddig... :?

Péntek van és még nem tudok neki örülni. Tudom mi vár rám... Van egy határidős munka, amit ma tuti meg kell csinálni, de a főnök kell hozzá, én egyedül nem tudom megcsinálni... Nem tudom mikor végzek, pedig a völgyben kakastöke pörköltöt főz az egyik ismerős és oda kellene mennünk. :cry: Én biztos nem eszem belőle, de a párom meg akarja kóstolni. Feltéve, ha eljutunk odáig... Holnap reggel meg kelünk hajnalban... Áááá. :cry: :cry: :cry:

Na megyek is mert dolog az idő.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Jó reggelt!

Én is korán itt voltam, de nem akartam, hogy velem induljon a nap, ha már velem lett vége :oops: . Nem is tudom, miből van a 815 hsz-em. :oops: :oops:
Vendég

Reni Sajna van most egy hányós-hasmenős vírus, ha vigasztal, gyors lefolyású. És addig se kell szorulással küzdeni :) .
pammut

Nóri. Te csak írjál :lol: . Akkor én tudok mit olvasni a reggelihez :lol: .
pammut

Reni!
Én tuti megkóstolnám. Mi baja lehet? Sztem ugyanolyan hús, mint többi. Azt megértem, hogy valaki kutyán nem eszik, de egy kakasnak a valamije (beleit, szemét leszámítva) biztos finom. A húgom annak idején a "csirkelábú"-t szerette. Hát mernéd egy külföldi elé odatenni. Azok egy zsíros kenyértől is megfejelik az asztalt. Pedig a rohadt sok chipsben mennyi zsír van...
Amikor Londonban voltam, a házinéni minden nap csomagolt kaját a suliba. 2 mini-zsemle, 2 minibanán (tényleg mini, itthon akkorát még nem láttam) 2 dobozos üdítő és 2 ZACSKÓ ECETES CHIPS! Miért nincs hányós smiley???? :lol:
Vendég

Reni, a kakastöke finiii! Bár jelen állapototokban lehet hogy inkább csomagoltatnék otthonra.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jó reggelt csajok!!!

megint napok óta hányok reggel :cry: :cry:
ja, és az én drága nyuszokám melyik pontomat találta meg rugdosásra? a bal vesémet :shock: :shock: :shock: reggelre úgy fájt, hogy csuda :(

Edit

Kép
ézsóné

Most kezdi feljebb nyomni a baba a gyomrot, a tüdőt...stb. Szóval jogos a hányinger. Ez sajna a 36. hétig rosszabbodik. Már egyre nehezebben hajolok le cipőt kötni, nehezen szállok ki a kocsiból is. De mondom, ez csak rosszabbodik! :lol: :lol:
Vendég

Edit, ha ez vigasztal én is hányok, meg ég a gyomrom...

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri, nemáááá :shock: :shock: :shock: :shock: Cipőkötés? Már csak ülve megy :? :? Kocsiból még kiszállok, de lassan daru kell :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! Én is észrevettem pont most az előbb mikor takarítottam az irodát (mert ugye ez is beltartozik a munkakörömbe :evil: ), hogy amikor lehajoltam felfodrult a gyomrom. Azt hittem csak azért mert sok teát ittam előtte, de jó tudni, hogy ezért. :wink:

Pammut! Hát nem bánnám, ha én megúsznám ennyivel, ami ma reggel volt. Nekem szerencsére eddig sem volt szorulásom :o Minden reggel ment simán a dolog, csak ma egy kicsit sietősebben :oops:

Nóri! Igaza van Pammutnak, te csak írkálj. Olyan jó olvasgatni titeket, és soha nem lehet tudni, hogy mikor írsz valami olyan szösszenetet, amit eddig ne tudtam volna és hasznos számomra :lol: Lásd az előbbit is.. :wink:

Csuppancs! Lehet, hogy finom és esetleg a levét krumplival meg is kóstolom, de hogy a kakasnak a micsodáját a számba vegyem... :oops: Ááááá. Kizártnak tartom :roll: Finnyásabb vagyok én attól.

Nóri! Kiskoromban én is nagyon szerettem a lábát, az öcsikének 4-5 éves korában az volt a csombja. :lol:

Edit! Te szegény... Úgy sajnállak. Tudom mit érzel. Simisimisimi, hátha jobb lesz :roll:

bellerreni
Eger

Reni!
Szerintem volt annál nagyobb micsoda is a szádban, ne szerénykedj!!! :lol: Ez csak egy kakas! :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Ízlés dolga. Én szeretek mindenféle mirigyet, sütve, főzve. S hát a kakas heréje ínyencfalat. Esetleg a zsíros levével nem lennék kibékülve. Múlt vasárnap nálunk sült kacsa volt. Nyamm. Abban is van mindenféle ehető bögyörő (püspökfalat, nyaki mirigy stb.)

Apropó. Megint termett egy csomó szép brokkolink. Nincs valakinek valami jó kis brokkoli(s) receptje? A sajtos-besameles finom, csak már kezdek ráunni.
pammut

Nóriiiii! :oops: :oops: :oops:

Ez jó volt :lol: :lol: :lol: Amúgy sem nagyon szeretem a belsőségeket. Hát majd meglátom.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Jó kemény nap volt tegnap, este 10-ig dolgoztam, csoportjaim voltak, 11- után értem haza.
Ahhoz képest egész virgonc vagyok, mert csak fél 9kor keltem :)

Ma is ugyanez vár rá, de szerencsére elég bemennem 1-ig, addig szorgalmasan punnyadok itthon :)

Tegnap volt értekezletünk, ami azon kevés helyzetek közül egy, amikor nyugodtan ülök hosszabb ideig, és éreztem a Berci manót rugdosni, szóval most már ez tuti az, nem a belem:)

A hasamat nem mérem, a terhesség előttit sem tudom, szóval mindegy - nem akarom tudni. A derekam nekem is eltűnőben, pedig én is inkább ez a melles-faros fajta voltam, de most inkább egy tégla vagyok :)

Az egyetlen asszonyi ösztön, ami rámtört, az a hímzés, teljesen rákattantam, ha van egy pici időm, akkor egy babás ABC-n dolgozom (keresztszemes), és tegnap beszabadultam egy kézimunkaboltba, és mindenfélét összevásároltam :)

Most mindjárt jön Nóri azzal, hogy máson kéne kézimunkáznom :) Szegény apa, nem nagyon kényeztetem mostanában, döglöttek vagyunk estére - hétvégi házasélet üzemmódba váltottunk :)

boruska

Bori!

Egyszerű főzeléknek is jó. Rózsákra szeded, megpárolod. Tejfölös habarással besűríted, szerecsendiót reszelsz bele és kész.

Vagy krémlevesnek: megfőzöd leveskockával, turmix, tejszín, szerecsendió. Kész.

Vagy egy-két profibb verzió:
http://limarapeksege.blogspot.com/2009/ ... enyer.html

http://macikonyha.blogspot.com/2007/05/ ... leves.html

http://macikonyha.blogspot.com/2007/05/ ... tszta.html
Vendég

Na Bori! :lol:
Hát Apa tegnap próbált macerálni, de már éjfél volt, így nagyon nem akartam semmit. Megkérdeztem, hogy minek nyúz, mikor úgyis malacnak tart terhesen? Aszongya, nem baj, majd becsukom a szemem! :shock: :lol:

Tegnap bugyi-alsógatya vadászatot tartottunk. Én vettem két terhesbugyit a woman's secretben. 1 magas derekút, meg 1 pocak alattit. Megkérdezem az eladót, hogy van-e más szín is? Mire apa közölte, hogy felesleges lenne divatozni, mikor valami úgy néz ki, mint a nagyanyja gatyája... :roll: :roll:
De a has alatti nagyon kényelmes. A másik még bazi nagy!
Vendég

Nóri!

Apa nálam nem is próbálkozik, sőt, még ő hajt el engem, mondván nem akar Pocoknak ártani, meg egyébként is....
Hát én nem hiszem el, hogy pasi kibírja hosszú hetekig, hát még hónapokig, ha télleg nem akar semmit míg Csanesz ki nem bújik :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Edit!

Hidd el, kibírja! Hogy is mondjam finoman...hát igényelni fogja a hogy oda tedd, ahova a kakasét. Meg, hogy megtanulj varrni, hímezni és egyéb kézimunkákat. Elvégre 15 évesen is jól elvolt ezekkel! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edit! Keress a neten ezzel kapcsolatos cikkeket. A múltkor valaki írta, hogy a babának még jó is a ringatózás amit az orgazmus vált ki. Hátha attól jobb belátásra tér. :lol: Nekem nincs ilyen gond, az embőc el bírná viselni reggel délben este. Azért ha nekem nincs kedvem akkor is kezelésbe veszem másként. Az első hetekben volt nagyon rossz, mikor ha valami a számba került hánytam :lol: Na akkor el volt hanyagolva :lol: Amúgy de jó témánk van... :lol:

bellerreni
Eger

Csak tudod, ha kibírja, akkor én meg tutira fogom venni (na jó, már most is ) :oops: :roll: hogy van valaki más....előző rossz tapasztalatok... :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nem, nem érted. Szóval neki jó lesz. Csak Neked nem! Ennyi. :lol: Eleve a 6 hétben, miután szültél, tuti ki kell bírnia. Az én férjem amikor meghalt a menyasszonya, kb. fél évig tolókocsiban ült, szóba sem jött a szex. (az már más kérdés, hogy még a rehabilitáción összeszedett egy ápolót és még mankózott, így az első szexhez panzióba kellett menni, mert a csaj emeleten lakott, Laci az anyjáéknál és még nem tudott lépcsőzni. Addig meg nem akart várni, amíg járni tud... :oops: )

De tényleg ne aggódj! Nem fog félremenni. Van aki olyan típus, hogy a legyet röptében, de annak nincs is ellenérzése a pocakos szexszel. Ha meg nem, simán kibírja nélküle.
Vendég

Nóri, Olvastam először, hogy a derékbőséged 76 cm…aztán megnyugodtam, hogy azt ülve mérted…Állva nekem is 82 cm.
Lányok sietősebbek: az én lányom a 42.héten született…kész voltam már!
Pocakfotó: hát a bálnától nagyon messze vagy, ne viccelj már :!:
Nóri, nemsemmi, miket tud mondani neked a férjed :) De ugye ezeket poénból mondja!

Ktc, milyen édes Bori a babakocsiban :D

Babamozgás: nálam kezd beindulni a baba, illetve egyre jobban érzem. Este és reggel, ha fexem hosszan lehet érezni, hogy valamivel nagyon el van foglalva, sőt már nap közben is érzem, de ha jövök-megyek akkor még nem, inkább ha leülök.

Csilla, szerintem is jobban látszik a 2.képen a baba! Én is várom már, hogy legyen ilyen képem, de nekem még 2 hét :(

Vicky, ez igen, eléggé jól gömbölyödik a pocakod! Nagyon kis formás!
lara

De értettem Nóri, de Ő nem várja el, hogy neki jó legyen, én meg hoppon maradok :roll: érted...
Biztos én vagyok a hülye, de aki egyszer piszkosul pofára esett, sosem fog bízni senkiben teljesen... :oops: én biztos nem.

Edit

Kép
ézsóné

Hát engem is tuti megcsaltak már. Mondjuk összesen 4 pasim volt. Az első a gimis szerelem. 4évig. Aztán elhagyott. A második egy híres sporoló, vele két évig voltam. Aztán 2hét próbálkozás egy sráccal, aki jó barátom volt, majd 5éve a Balogh. Ő tuti nem ment még félre de előtte nem tenném tűzbe a kezem. Nem derült ki, de akkor sem.
Biztos nagyon rossz lehet, de azért mert egyet kifogtál, még nem mindegyik egyforma. Vannak a csajok közt is megcsalós típusok. De Te attól még nem leszel az, hogy létezik pár díszpéldány.
Ha nem járkál el, hanem jön haza meló után, vagy néha egy sör a haverokkal, akkor azt mondd meg, mikor teszi? Az én férjemnek nem lenne sok alkalma rá. Szeretőre semmiképp.
Esetleg egy 5perces menetre. De ismerkedni sem tudna hol...
Vendég

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: igazad van, csak nehéz...

Edit

Kép
ézsóné

Reni!
A kakastöke pörire visszatérve: ha szigorúan vesszük, az nem is belsőség! :)
Amúgy pároméknál a tyúkhúslevesben megfőtt még meg nem tojt tojások is nagy ínyencségnek számítanak! :?

Boruska:
A hímzés nálam már évek óta porondon van! Nagyon rá vagyok kattanva! El is kellene kezdenem vmit hímezni Lili :?: nek, mert nem lesz időm befejezni! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nagyon szepen gombolyodnek a pocakok :) .

Tudom hogy meg uj vagyok, de ha esetleg beleferek abba a tablazatba.... Nem tom milyen adatokra van szukseg hozza... :oops:

Egyebkent meg boldogsag van mert par oran belul indulunk!
Igy hat elkoszonok 2 hetre, mert otthon nem hiszem hogy lesz idom meg kedvem netezni. Szoval tovabbi szep napokat addig is.

Editmk

Kép

Kép
editmk

Nóri, már készen vagyok teljesen! Csináltam gmail-es fiókot magamnak, de én akkor sem látok semmit ha ráklikkelek a 2010februáros webcimre. Ha fellépve oda átmegyek a gmail-be és bejelentkezek, továbbra sem látok semmit..teljesen üres.
Ha van időd, írd már le lécci a lépéseket, mert kész vagyok már :(
lara

Edit jó utat! Azért, ha teheted, nézz be a fórumra. :wink:

gyomorégés: néhány napja nekem is megjelent, pedig még az első trimeszterben elkerült. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 22:13-kor.
zuzmooo

lara: csak lépj be a 2010februar gmail címére. Ha ez megvan, fent találsz "Fényképek" feliratot. Ha arra kattintasz be kell jönnie a táblázat és a közös buli képeinek.
zuzmooo

Oksi, meggyőztetek, ne is beszéljünk többet ilyenről :lol: :lol: :lol: bizonyára nem engem vett volna el, és nem tőlem szeretne gyereket ha csalna :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Lara!

Küldtem mailt. De ne a saját gmail fiókkal jelentkezz be, hanem a közössel!
Vendég

Nem akar valaki rántott húst panírozni helyettem? :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok,
tegnap este meglátogattam a húgommal és 3 kollégámmal a Cukit, ahol voltunk múlthéten mindenkinél nagy sikert aratott...
9 körül értem haza, és még nekiálltam sütni pipicombot, meg főztem hozzá krumplipürét, hogy ma tudjak mit enni. Hoztam hozzá őszibarackbefőttet... nyami... mindjárt megyek is és jól megeszem.
A haskörfogatomat nekem a védőnő (13. hétben) mérte le először, akkor volt 82, a hétvégén meg már 89-90. Úgyhogy dagadok rendesen... de szerencsére csak pocakra.

A keresztszemes, és sima hímzést is világ életemben imádtam...
Már ki is néztem a kratív-hobbi boltban, hogy milyen mintát hímzek a kicsi ágyneműjére... egy vagyon, de imádom ezeket. Lassan elkezdem csinálni, hogy időben kész legyen... bár a Kitti-t elég könnyű lesz leírni...

Terhesbugyi... Egy barátnőmön röhögtem, vett 1db terhesbugyit... mire jó 1db terhesbugyi??? azt nem tudod minden nap hordani... akkor vegyen inkább hasszorítót, ha az a cél.

Szex: hát nem visszük túlzásba... marad az esti simi, összebújás, de a konkrét aktus elmarad, mert hát elég méretes, ami jó, de néha fáj, ráadásul zavarja a 2in1...
Viszont tuti nem csalt meg, és nem is fog... szerencsére nem az a megcsalós tipus... érte tűzbe tenném a kezem, holott már 2x pofára estem.

Nóri, gyerekkoromban imádtam panírozni a húst... mostanában inkább zacsiban sütöm, ha csirke... egyszerűbb, bár holnap nálunk is rántotthús lesz.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Szana jobbulást kívánok mindkettőtöknek

Hát csajok ma én vezetem a listát, hajnali fél 5-kor keltem, és félálomban irány Pécs. Ott leadtam a cuccost, és irány Komló, fogászat. Reggel 8-kor. Én se voltam teljesen beszámítható, mikor időpontot egyeztettünk. Aztán beájultam az ágyba, anyukám főzött rám, a nagyi ült ágyam mellett és vigyázta álmomat. 11-kor ébresztett Bulcsi, és kiderült, hogy a délelőtt folyamán halálba aggódták magukat az ismerőseim, mert nem tudtak elérni telefonon, márpedig nálam ez nem szokás.

Hát épp tegnap olvastam, hogy a sperma tele van cinkkel, ami jót tesz a fogaknak. Kívülről. Ha már témánál tartunk.

Én már nem hajolgatok, egyrészt mert komolyan veszem a gyógymasszőr szavait, és a derekam érdekében hajolás helyett inkább a térdecskémet hajlítom. Igaz hülyén néz ki, de nem is fáj a derekam. Aikidóban sok alapelv között az egyik, hogy az ember súlypontja (kb a köldök) egy magasságban legyen a partnerével. Tehát aki magasabb annak térdben kell süllyesztenie. Meg nagyon sok dobás is csípő energiáját használja fel. Na, amiért felhoztam, hogy a szamurájok nem egészen úgy mentek mint mi, hanem állandóan hajlított térddel és a csípő fordításával elért energiát használták fel a járás során. Tényleg ha kipróbálod, marha röhejes, de tényleg lehet napokon keresztül, nagyon stabilan menni megállás nélkül anélkül, hogy elfáradnál. Tehát még aikidós koromból maradt fenn, hogy jóval többet használom a térdeim (inkább, mint a derekam) magasság beállításhoz. És ez most kifejezetten jól jön. Nem lehajolok, hanem lesüllyesztek (de akár Réka szavaival is élhetek, mert így szép erős combizmaid lesznek). Ezért Bulcsi nem is nyomja a szerveimet, és a lábam is szépen erősödik. Derékfájdalmakra meg a seiza ülés (mikor térdelsz és a feneked a sarkaidon, vagy enyhén szétnyitott lábak között a földön van) kifejezetten jó, csak aki nem sűrűn alkalmazza, annak elzsibbadhat a lába, meg a kötött izmok is megakadályozhatnak. De kifejezetten jó hatása van a szervezetre. Ezt az ülést, még a jóga is felhasználja, stimulálva a csakrapontokat. Várandósoknak viszont nem ajánlott, beülni a két láb közé, mert vajúdási pozíció, hisz a baba feje kifejezetten a méhszájra fekszik és teljes súlyával nyomja. Csak amikor a sarkad kifejezetten megtámasztja kívülről-alulról az alsótested. Uh, ez most hosszú volt, de érthető?

Boruska, azért ésszel hajtani ám, hétvégén meg pihenni és a heverészést legfeljebb az ücsörgés váltsa fel!

Terhesbugyi: a gondolattól is kiráz a hideg, így ameddig lehet kerülöm.

Meséltem Zarja esetét a pumpás mellszívóval? Hogy a boltban elmutogatta a csajszi a használatát, engem meg kirázott a hideg tőle. Hogy az én kis cicikémre ilyet rácuppantsak, aztán jöhet a cup-cup… Hát mazochista vagyok én vagy Eszter? Na, tegnap elmeséltem Zsoltinak, azzal kiegészítve, hogy akár őrá is rá lehetne cuppantani (alulról) és cup-cup, megvolt a házasélet. És még az én csuklómat is kíméli. Azóta őt is rázza a hideg a gondolattól. Mondta is, hogy inkább gyúrjak a kézimunkára. Jó erős markom lesz mire megszületik a babó.

Mondtam is neki, hogy a várandóság és gyerekágy alatt húzni fogom a strigulát, hogy hányszor ő és én hányszor nem. Utána viszont be fogom hajtani, hogy ennyiszer én, és ez alatt ő nem.

Megcsalás: hát Editem, nem vagyok már olyan naiv, nem várom el, hogy hű legyen. Három feltételem van, ha ezt teljesíti, és még van energiája más nőre, akkor hát én vagyok kevés neki, akkor nem várhatom el, hogy gyötrődjön mellettem:
Feltételek:
1, ne hozzon haza nemibetegséget,
2, ne csináljon másnak gyereket,
3, az én kiskertem és a lelkem legyen mindig gondozott és ápolt olyan szinten, ahogy én elvárom.

zarja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?