Helló Mindenki!
Bocsánat, de mindenek előtt :
Kírus- Nagyon sajnálom ezt a hírt, de próbálj megnyugodni!!...Bár tudom, hogy ez most lehetetlen...Én is ugyanígy éreznék ahogy te....Ez a várakozás/bizonytalanság a legrosszabb az egészben....Tényleg nem tudnád valahogy magánban megnézetni, mert október 5 az tényleg elég messze van, a saját megnyugtatásodra, mert babócának sem jó az, ha az anyukája sík ideg heteken keresztül
...De hidd el csak bízni kell a Jóistenben és biztos , hogy minden rendben lesz!!Nagyon nagyon szorítok érted/értetek!!
Zsu- Hihetetlenül szorítok érted és a babáért!!
..Ekkora tüszővel minden esélyetek meg van, úgyhogy hajrá Zsu++++++
Onlány- Te merre jársz???Tudsz már valamit???Remélem minden rendben nálatok is, már nagyon aggódom/aggódunk ám érted!!Ha bármi van jelentkezz!!!
Csajok mint tudjátok, holnap akartam tesztelni.....De ez a szemét piri beelőzött
....Már éreztem a melóhelyen, hogy "úgy" görcsölget a pocakom ( magamban még mondtam is, hogy nehogy az merjen lenni, nehogy az merjen lenni
)....Elmentem a WC-re és persze ott vigyorgott vissza a szemét a kagylóból
...Hát ez van, sajnos nem sikerült ez a hónap....Mondjuk ilyen eredményekkel nem tudom miért bíztam a csodában....Talán mert már hallottam a csodával határos történeteket
....De nem adom fel csajok, egyszer nekem-nekünk is lesz babánk, ezt tudom!!Csak ki kell várnunk a mi időnket....Csak én már olyan türelmetlen vagyok....Komolyan mondom minden elismerésem azoké ( pl Betty, Zsu stb) akik éveket küzdöttek már a babáért...Mi még csak most vagyunk a 7-ik hónapban de minden egyes hónap újabb pofára esés és valahogy egyre nehezebben viselem a pofonokat....Komolyan mondom, hogy belőletek merítek erőt, hogy látom hányan mennyit harcoltatok már és sosem adtátok fel, így én csak behúzom a farkam és megyek tovább előre, és nem siránkozok, mert nincs miért....lehetne sokkal rosszabb is, nem igaz??Úgyhogy már jól vagyok
Anita- Boldog névnapot Kendének!!
Csip-Csip- Hát a fent leírt események miatt a teszt elmaradt
...Te hogy állsz most??Mikor volt van lesz pé-d??...Régen írtál erről és már emlékszem, hogy te most hol tartasz
Gtunde- Nyomatnék én neked te csaje képet, de most fényképezzem le a WC kagylót???
Réka, Anyci- Tesztelőink- Nektek hatalmas nagy drukkok mennek ám csajok, hozzátok a pozitív teszteket, legyen miből-kiből erőt merítenünk
-J- hűű csak elképzeltem ezt a füles( mackó
)sztorit...áááá...a páromnak kiskorában állandóan be volt gyulladva a füle, így kb 8-szor szúrták fel neki....Majd egyszer csak megsüketült szegény
...Úgyhogy neki felvágták a fülét hátul, és ott dugtak be neki valami csövet, után visszavarták a fülét gyakorlatilag ( persze az egyiket nem jól, így az eláll
magyar eü
) és a cső kiesett neki egy idő után....És utána egyből megjavult a hallása, mondjuk az egyik fülére kevésbé jól hall, de néha még jól is jön mikor horkolok, akkor mindig mondom neki, hogy feküdjön a jó fülével a párnára, a rossz legyen kívűl, akkor úgy sem hallja
Iner, Angyalkrisz, Susytunder, Joli hol vagytok lyányok???
Na most picit lustálkodom
Jók legyetek!
Szeretettel:
Ancsa