Új privát üzeneted érkezett!

réka80
ne károgj! bízz!!!!

Kép
gtunde75

Suzytündér
gratula a kisbébihez, hogy jól van, és jó helyen van...most már csak nvesztened kell jóóó nagyra :lol:

Gyancsi
jelentem én is megcsináltam a sütit :arrow: jobban mondva most sül, de ahogy látom, az enyémből is folyik ki minden lekvár :roll:

Joli
a táblit majd átjavítom, ami változások történtek, csak még nem jutottam el odáig :arrow: és már dobom is fel nektek :!:

Nekem is kész a citológiám...P1-es hál isten 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

jah, Gyancsi
elfelejtettem valamit :arrow: a görbéd nagyon ígéretesnek tűnik :!: :wink:
Drukk :!: +++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Joli!
Csak a szokásos vérnyomásmérés,vizelet,súlymérés volt a védönönél...
A pulzusom 100 volt ma,azt mondta nem valami jó :? ,de szerintem csak a várakozástól gyorsult fel :lol: ..
Szerintem tuti lesz vérnyomás problémám,18.héten lesz belgyógyászati vizsgálat de mondta hogy mérjem itthon és ha 140/90 fölé megy akkor elöbb beutal és akkor ott kaphatok gyogyszert...
csak ez a gáz hogy nekem ingadozik,arra meg ugy sem fognak adni..
feküdtem már párszor ez miatt kórházban kivizsgáláson..és mindig ez lett a vége.. meg hogy fogyjak!!!
Na és aki vékony és vérnyomás problémás annak mit mondanak?? Ezt nem értettem soha..na mindegy.. :roll:
Hát ma párszor elkapott a hányinger,de nem volt vészes..
Álomkóros vagyok,minden du alszok Kírával :lol:
Cici érzékenység az van egyfolytában...

Sellon!
Mondjak vagyis írjak valamit??
Nekem Kíránál olyan volt az arcom hogy börgyógyászhoz kellett mennem :shock: ,hu kegyetlen csunya volt!!
Írtak rá lemosót meg krémet,valamennyivel jobban néztem akkor ki :)
Most eddig még változatlan a bőrőm..remélem így is marad..mert nagyon ciki volt akkor :roll:

Susy!
Örülök hogy minden oké!!!!
Jó a fotó 8)

Réka!
Izgi lesz most ez a pár nap :shock: ,reméljük nem látogat meg piri anyó téged!!!

Juli!
Nekem egyre ismerösebb vagy!!! :lol: :roll:

Gyancsi!
Párodnak milyen napja volt ma???

Anita!
Nem irigyellek!! :shock:
Megvár az a ház,most pihenj inkább :wink:

onlány!
Remélem minden rendben van veletek!!!
Majd írj ha tudsz!!!

Többieknek is pussz!!!

Holnapra meg szorítsatok délelött 9kor megyek uh-ra!!! :shock:
Vendég

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]réka80
ne károgj! bízz!!!!

gtunde75 nem károgok, ráadásul hitevesztett se vagyok. Mondom, amit gondolok és érzek 8) Most ez avan :wink:

réka80

tunde!
Nagggyon ügyi vagy!!! :wink:
Az én fogaimat is elkéne vinni :lol:
Minden nap készülök ám..csak nem jutok el,igaz ma is ott voltam a fogdoki rendelöjétöl kb 3 méterre :lol:
Na majd jövö héten..
Vendég

kírus

na ja, én is így voltam vele: "majd a jövő héten...", aztán elment jópár év.... :oops: , de most rászántam magam, olyan "felkészülés a terhességre" program keretében... :D szóval nem állok meg, amíg az összes rendben nincs... még a régi amalgán töméseimet is kicseréltetem... úgy osztottam be, hogy 2 hetente megyek... így jobban telik az idő is a nagy várakozásban... :D

ha odaadod, jövő héten elviszem magammal a fogaidat nagyon szívesen!!! :D :D :D

kírus

raksz majd fel Te is uh képet? olyan jó nézegetni... :D

Kép
gtunde75

[quote="kírus"]
írta:
kírusJuli!
Nekem egyre ismerösebb vagy!!! :lol: :roll:

:lol: honnan :?:

csajok!

azt a hpv-dolgot senki ne parázza túl! a lakosság fele hvp-s.
ha valakinél találtak vírust, az fertőzött (de nem beteg :!: ), és az is marad mindig... de ez kb olyan, mint a herpesz. az is egy vírushordozó állapot... ha odafigyelsz rá, akkor nem lesz vele gond! ezért kell a fertőzötteknek gyakrabban rákszúrésre járni, hogy már a legenyhébb hámnyugtalanságot lehessen kezelni.

khm... mondom én, akinek több mint egy éve volt az utolsó citológiája :oops: ... és azt sem tudom, hogy akkor milyen volt, mert még telefonálni is lusta voltam az eredmény miatt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

tünde!
az amalgámokat 2 évvel ezelőtt akartam kicseréltetni, de a doktornő nem engedte. azt mondta, hogy lehet, hogy randa :) de sokkal tarósabb, mint a fehér tömés. a fehérnél sokkal gyakrabban megesik, hogy cserélni kell. úgyhogy ráhagytam, ő tudja, legyen igaza... meg különben is: egyszer voltam tömés-cserén :shock: de úgy általában is a fogorvossal úgy vagyok, hogy bármi más (oké, van egy kivétel) jöhet, csak oda ne kelljen julinak mennie :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-
nincs bajom az amalgánnal, csak már régiek...most cserélték az elsőt, és alá volt má szuvasodva. minden tömés idővel zsugorodik egy kicsit, és akkor elkezdhet romlani alatta a fog...

mi az az egy kivétel???? :wink: :roll: :D

Kép
gtunde75

a kivétel?
éppen 3 évvel ezelőtt grommet-et kaptam a jobb fülembe kedvenc dokibácsimtól. akkor azt hittem, ottmaradok. azóta tudom, hogy a fogfúrás nem is fáj annyira :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt mindenkinek!

Anita

Boldog névnapot kívánok Kendének!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Suzytunder:Gratula a babócához...

Anita: Kendének Boldog Névnapot!!!

Angyalkrisz: Mi volt a dokinál, várom a híreidet!!!!

Joli: Nekem is el kellene mennem az eredményekért...Mennyi idő után mentél el érte???

Kírus:Igen kérünk képet!!!

Anci:Ancsa:Réka: Ma akkor teszt???

Sellon: Te aztán mázlista vagy...

Tünde: Nekem is mennem kellene fogorvoshoz, de nem tudok rászánni időt :(

Iner: Hol vagy???? :( :( :(

Mindenkinek kellemes Napot!!!
csip-csip18

Jó reggelt!

-j-
mi az a grommet? és miért csinálták ezt Veled?

Anita
Kendének Boldog Névnapot!!!

TESZTELŐK
híreket!!! képeket!!! :) naaaaaaaaaaaaa léccci! lécccci! léccccccccccci! :D

Szép pénteket mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

tünde!
volt egy nagyon gyorsan lezajló (kb 4-5 óra alatt alakult ki) középfülgyulladásom. felszúrták, 2naponta leszívták, de a dobhártya nagyon gyorsan gyógyult. kedvenc dokibácsim pedig ekkor úgy döntött, hogy ahelyett, hogy 2hetente felszúrja, inkább nyitva kellene tartani... akkor kaptam a grommetet, ami tk egy kis cső, ami nem engedi behegedni a dobhártyát.
de amikor beraktak, az borzalmas volt, mert érzéstelenítőt csak a hallójárat hátsó falába lehet adni, mert az állkapocs felé szúrt inj. könnyen szívproblémákat tud okozni.
szóval akinek szúrták már fel a fülét, az tudja, hogy az hihetetlenül fáj, de csak egy pillanatig. ez ugyanolyan érzés volt, de 15-20 percig folyamatosan.

Anita!
boldog Kende-napot a nagyfiúnak!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-

húúúú, ez rémesen hangzik!!! szerencsére még nem szúrták fel a fülem, így el sem tudom képzelni milyen fájdalommal jár... de őszintén szólva nem is akarom megtudni!!! :D

Kép
gtunde75

Sziasztok Lányok!
Megjöttem, meg volt az inszem!
Most is megviselt a bent lét, ugyanis a nőosztályon nem volt hely, tele van a klinika és a gyerekágyas osztályon kaptam ágyat...szóval nem volt könnyű!Ezért nem is maradtam bent hazamentek a kettő inszem között, egyszerűen képtelen voltam ott maradni, ahol anyukák éppen szoptatnak és a babákat hozzák 3 óránként, na ezt nem bírtam!
Otthon már azon gondolkodtam, hogy ez vajon miért történhetett pont velem :?: és arra a következtetésre jutottam, hogy a sors milyen velem, már most oda kerültem, ahol leszek majd mondjuk 9 hónap múlva :wink: :roll:
Fáj az alhasam, amire azt a választ kaptam, hogy jó, ha fájdogál, puffadok, ami megint csak természetes!
Két hét múlva minden kiderül, úgy ahogy a múlt hónapban is!

Igyekszem visszaolvasni és válaszolgatni... :wink:

További szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja és a legfontosabbat elfelejtettem:szerdán volt még egy uh, mielőtt volt az inszem és a mnyh 12mm, a domináns tüszőm pedig 38x26mm volt, nem is csoda, hogy fájt a hasam! :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78
ez nagyon tetszik, hogy ahelyett, hogy keseregnél, megpróbálod a pozitív gondolatokat kihozni a dologból... mondjuk megértem, hogy nem maradtál ott, de talán tényleg azért történt, hogy szokd a közeget!!! :wink: :wink: :wink:
pihenj sokat, ne erőltesd meg magad!!! szurkolunk nektek!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

suzy!
nagyon szorítok, hogy sikerüljön :)
nagyon jó a pozitív hozzáállásod :arrow: persze, hogy ott leszel 9 hónap múlva :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner, pihenj sokat, amikor van kedved jelentkezz, várunk!!! :wink:

Kitti, örülök, hogy jó volt a parti!

Joli, hidd el minden rendben lesz, ha a doki azt mondta!Drukkolok nagyon, gondolom, hogy megijedhettél!

Ancsa, ne add fel, tudod... :wink:

Suzy, sajnálom, hogy a felújítás nem a terveid szerint halad, de csak keményen, ilyenek ezek a mesteremberek... :!: :wink: Reméljük hamarosan kész a szép konyhád!!!Gratula a szép fotóhoz!

Onlány, reméljük a legjobbakat, nagyon várunk vissza!drukk+++++++veled vagyunk, sok erőt!!!!

Tünde, ügyi vagy, még a végén Te is állandóan a fogorvoshoz fogsz majd járni, annyira megszereted és furcsa lesz, ha nem kell menni!!!

Betty, sok puszi :)

Kírus, gondolok Rád sokat, ma is ügyesen az uh-on!!!Várunk a jó hírekkel!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, Tünde, köszi aranyosak vagytok!
Próbálok csak pozitívan gondolkodni!!!más azt hiszem ilyenkor nem segíthet csak ez!!! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Megjöttem..bár sírhatnékom van :cry: !
Nyaki redö meg minden méret oké,ficánkolt a kis drága...
De viszont a doki lát valamit az agyában,és azt mondja nem tudja mi az..Azt sem mondta hogy feltétlen rossz de azt sem hogy biztos nincs baj..
Elküldött Kecskemétre Genetikai uh-ra és azt mondta nekik speciálisabb a gépük nagyobb felbontású majd megmondják hogy van-e gond :cry:
De én annyira félek komolyan :cry: :cry: :cry:
Amugy 6,3 cm a picurkánk!
Kértem időpontot 5.ére kaptam csak,most addig idegeskedhetünk hogy vajon mi van :cry:
Azt mondta a doki hogy minél elöbbre kérjek már jövö hétre,de azt mondta a nő nem tud adni elöbbre..
így is örüljek hogy 5.-re adott mert elöször 12-re akart...
Ugyhogy most kész vagyok teljesen,megint ez a rohadt bizonytalanság :cry: :cry:

Bocsi hogy most nem írok többet!!!
Kéne menni lánykámért is az oviba de csak sírok és sírok :cry:
Vendég

Jaj Kírus:( Én most tényleg nem tudok ehez mit szólni... :(

Nagyon remélem, hogy a kiscsöpséged rendben van és nincs semmi baja !!!! Minden rendben lesz!!!!Drukkolokkkk
csip-csip18

Kírus, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:
Én is nagyon remélem, hogy semmi baj nem lesz, és a nagyobb felbontású gép megnyugtat majd. Drukkolunk!!!

réka80

kírus

ilyenkor hiába nyugtatgatja az ember a másikat, mert úgysem használ... nem tudom hogy mit szólsz az ötlethez, de van Pécsen egy egészségközpont, kiválló szakemberekkel, igaz fizetős, de mindenféle uh van...
http://www.ultrahangcentrum.hu/
engem már uh-ztak ott, és 8000.- ft egy uh, ha jól emlékszem...
csak egy 5let...

Kép
gtunde75

Helló Mindenki!

Bocsánat, de mindenek előtt : Kírus- Nagyon sajnálom ezt a hírt, de próbálj megnyugodni!!...Bár tudom, hogy ez most lehetetlen...Én is ugyanígy éreznék ahogy te....Ez a várakozás/bizonytalanság a legrosszabb az egészben....Tényleg nem tudnád valahogy magánban megnézetni, mert október 5 az tényleg elég messze van, a saját megnyugtatásodra, mert babócának sem jó az, ha az anyukája sík ideg heteken keresztül :? ...De hidd el csak bízni kell a Jóistenben és biztos , hogy minden rendben lesz!!Nagyon nagyon szorítok érted/értetek!!

Zsu- Hihetetlenül szorítok érted és a babáért!! :lol: ..Ekkora tüszővel minden esélyetek meg van, úgyhogy hajrá Zsu++++++

Onlány- Te merre jársz???Tudsz már valamit???Remélem minden rendben nálatok is, már nagyon aggódom/aggódunk ám érted!!Ha bármi van jelentkezz!!!

Csajok mint tudjátok, holnap akartam tesztelni.....De ez a szemét piri beelőzött :evil: ....Már éreztem a melóhelyen, hogy "úgy" görcsölget a pocakom ( magamban még mondtam is, hogy nehogy az merjen lenni, nehogy az merjen lenni :roll: )....Elmentem a WC-re és persze ott vigyorgott vissza a szemét a kagylóból :evil: ...Hát ez van, sajnos nem sikerült ez a hónap....Mondjuk ilyen eredményekkel nem tudom miért bíztam a csodában....Talán mert már hallottam a csodával határos történeteket :wink: ....De nem adom fel csajok, egyszer nekem-nekünk is lesz babánk, ezt tudom!!Csak ki kell várnunk a mi időnket....Csak én már olyan türelmetlen vagyok....Komolyan mondom minden elismerésem azoké ( pl Betty, Zsu stb) akik éveket küzdöttek már a babáért...Mi még csak most vagyunk a 7-ik hónapban de minden egyes hónap újabb pofára esés és valahogy egyre nehezebben viselem a pofonokat....Komolyan mondom, hogy belőletek merítek erőt, hogy látom hányan mennyit harcoltatok már és sosem adtátok fel, így én csak behúzom a farkam és megyek tovább előre, és nem siránkozok, mert nincs miért....lehetne sokkal rosszabb is, nem igaz??Úgyhogy már jól vagyok :wink:

Anita- Boldog névnapot Kendének!!

Csip-Csip- Hát a fent leírt események miatt a teszt elmaradt :oops: ...Te hogy állsz most??Mikor volt van lesz pé-d??...Régen írtál erről és már emlékszem, hogy te most hol tartasz :wink:

Gtunde- Nyomatnék én neked te csaje képet, de most fényképezzem le a WC kagylót??? :lol:

Réka, Anyci- Tesztelőink- Nektek hatalmas nagy drukkok mennek ám csajok, hozzátok a pozitív teszteket, legyen miből-kiből erőt merítenünk :lol:

-J- hűű csak elképzeltem ezt a füles( mackó :lol: )sztorit...áááá...a páromnak kiskorában állandóan be volt gyulladva a füle, így kb 8-szor szúrták fel neki....Majd egyszer csak megsüketült szegény :? ...Úgyhogy neki felvágták a fülét hátul, és ott dugtak be neki valami csövet, után visszavarták a fülét gyakorlatilag ( persze az egyiket nem jól, így az eláll :arrow: magyar eü :roll: ) és a cső kiesett neki egy idő után....És utána egyből megjavult a hallása, mondjuk az egyik fülére kevésbé jól hall, de néha még jól is jön mikor horkolok, akkor mindig mondom neki, hogy feküdjön a jó fülével a párnára, a rossz legyen kívűl, akkor úgy sem hallja :lol:

Iner, Angyalkrisz, Susytunder, Joli hol vagytok lyányok???

Na most picit lustálkodom :roll: :wink:

Jók legyetek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Köszi csajok a nyugtatást!!! Arik vagytok!!

Tunde!
Köszi az ötletet ari vagy!!
Kecskemétre megyek majd mert innen oda küldik a kismamákat és megcsinálják ingyen.. alaposak, fejlettek..
Nem hallottam még rosszat..

Zsu!
Vigyázz magadra és drukkolok!!! :wink:

Anita!
Kendének boldog névnapot kívánok!!!

Képpel nem tudok szolgálni mert nem kértem(ingyen meg csak ugy nem adnak :? )
Vendég

Kírus, Csip-Csip!

Hát, igen, ha választani lehet, akkor inkább legyen pattanásos az arcom, mint hogy rosszul legyek. Egyébként továbbra sincs semmi bajom, de a hasam olyakor érzem, pl. tegnap egész este enyhén fájdogált, szóval érzem, hogy zajlik ott lent az élet. És olyan boldogsággal tölt el! :D

Kírus, bármennyire is nehéz, én kívánom, hogy amennyire csak tudod, nyugodtan várd ki a 5-ét, és kívánom a negatív eredményeket!

Gyancsi, amikor mi voltunk túl egy sikertelen hónapon, én is kissé el voltam kenődve, hogy hát mi a csoda lehet, hogy nem sikerül. Igaz, nekünk a 4. hónapban sikerült, de elhatároztam, hogy nem fogok foglalkozni a kérdéssel, hanem élem az életemet. De úgy istenigazából megfogadtam, mert tényleg nemcsak az a lényeg, hogy kimondjuk, hanem hogy a szervezetünk valóban ne görcsöljön az egészen annyit. Nem tudom, hogyan, de tényleg teljesen kiiktattam az agyamból a témát. És pont abban a hónapban sikerül. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztunk vele, hiszen figyeltük a termékeny napokat, és három egymást követő napon együtt is voltunk, de mégis, úgy voltam vele, ha nem, hát nem. Úgy hogy tulajdonképpen az volt meglepetés, mikor pozitív lett a teszt, persze, gyönyörű meglepetés!
8)
Vendég

Sziasztok!

Jelezném, hogy nagyon sokat írtatok!!! Jegyzetelnem kellett----
Ancsi, a görbéd nagyon ígéretesnek tűnik! Apája és a kocsi kapcsolata milyen most? :D :wink:

Joli, visszatérve a fizetős dologra: Az egyik barátnőm most 17 hetes és neki minden szokásos vizsgálat ingyen volt és nem volt neki kombinált teszt. Felhívtam én is a védőnőt, rákérdeztem. Azt mondja, hogy a kismamáket nem lehet kötelezni a fizetős dolgokra, elvileg a szokásos vizsgálatot ugyanúgy és ingyen megcsinálják. Viszont Bács megyében valami van.... Ezt mondta.

Juli, lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de jól olvastam? Te krón beteg is vagy? Bejelöltelek iwiwen.

Anycikám!!!! Helyzet? Izgulok ám érted! Olvasom ám, hogy tök nyugis vagy. Jelentem, nekem ez volt a legelső tünetem!!!! Nyugi, az amnióért tuti nem kell fizetni. 2napja csinálták a barátnőmnek és ingynes volt.

Iner! Milyen nagy babád van már :wink: Vigyázz magadra, remélem jól vagy. Téged nem csinálnak ki a gyerekek???

Csip csip: elnézést, de lehet lemaradtam valamiről :?: :roll: Mit mondtatok el a rokonoknak???

Suzytunder, tessék képet feltenni az új frizkóról! Jut eszsembe, nekem is hasonlóképp kéne tennem (fodrászat). Látod látod, valakinek nagyon sokat számít a pénz! Gondolok itt a hirtelen jött festőre.

Anita/Sellon a tünetekről csak annyit tudok mondani, hogy az első terhességemnél fél órát kellett az ágyban jógáznom reggelente, hogy lejusson a néhány szem keksz és nem hányjak. A 12.hétig tartott. Most mondhatni nincs ilyen problémám egyáltalán. Nagy ritkán bizonyos szagok - illatok miatt elfog a gyomorfelfordulás, de semmi több.

Joli, sajnálom a rákszűrés eredményét, de valóban a terheseknél kicsit más a helyzet. Nálam pl az első terhes vizsgálaton a dr le sem tudta venni a citológiát, mert elkezdtem véerezni rögtön, ahogy megpiszkált

Tünde, te szegény. A férjem is hónapok óta nyomja a fogorvosi széket és egyetlen egy fogával van baj. Ma visszament, hogy csináljon már valamit, erre azt mondja, hogy már mindent megtett... És milyen állomásai vannak az egézségkúrádnak még?

Kirus, neked ilyen vizsgálatokat is csinál a védőnő? Nekem soha nem csinált ilyeneket. Viszont a súlymérést előszeretettel gyakorolja rajtam. Nekem a dr-oknál a vérnyomim 150-160 körül szokott lenni. Úgy látszik nem szereti a szervezetem a drikat. A pulzusom meg sajna mindig 90 felett van. Nagyon sajnálom az uh-os eredményt, de nyugodj meg -tudom, nagyon könnyű mondani-, mert az izgalom nagyon nem használ nektek! Szívből szorítok nektek! És ne tessék sírni! Ölelés!

Suzy, olvastam az inszemd, nagyon drukkolok a végeredmény miatt! Melyik kórhézban voltál? Nagyon rossz lehetett biztos a sok kismami között.. Jó nagy tüsződ volt!

Rólunk: elindultunk a drhoz, de gondoltam egyet, hogy felhívom, mert bejelentkezés nélkül nem fogad. Elmondtam a helyzetet és azt mondja nekem, hogy ne rohanjak hozzá hanyat homlok! Mondom, ácsi, a lelkemre kötötte az ügyeletes dr, hogy menjek be hozzá másnap. Végülis ő egy nagyon okos és tapasztalt dr., hiszek neki, hogy nincs semmi baj. Végül is kérdezgetett néhány dolgot és úgy ítélte meg, hogy a szerdai randinkig ráér a dolog. NAgyon szorítsatok nekem szerdára!

Kép
Kép
onlány

Ancsi, most olvasom, hogy mi történt :shock: pedig pedig pedig! :roll: Te voltál már teljes kivizsgáláson??? Női hormon és TSH!?

Kép
Kép
onlány

Kirus, Czeizel központ??? Tutkó szakemberek!

Kép
Kép
onlány

senki sehol :shock:

Kép
Kép
onlány

Onlány- szorítok majd neked szerdán mindenképpen :lol: ....Voltam 3.napi vérvételen, de pl 21. napin nem :shock: ...amit én kicsit furcsállok, de ez van....Meg persze uh-val megvizsgált a doki, azt mondta, hogy ott minden rendben, a vérvizsgálatnál se lett semmi extra, egy picit magasabb a férfi hormon szintem ( lehet ezért kell a bajuszomat minden nap borotválnom?? :lol: ), de egyébként semmi gáz nincsen....Most azt mondta a héten, ugye hétfőn voltam nála, hogy hőmérőzzek még egy hónapig oszt majd meglátjuk :shock: ....Kicsit ki vagyok rá megmondom őszintén, játszik itt az időmmel...úgy dobálózik a hónapokkal, mintha napok vagy órák lennének :evil: ...pedig amúgy tök kedves, meg elégedett vagyok vele de most valahogy többet vártam volna tőle :roll:

Sellon- cuki vagy, megpróbálok nem görcsölni, bár azért még talán nem vagyok az, de sokat gondolok a babára az tény, arra, hogy milyen jó lenne ha lenne....De próbálom ettől függetlenül azért élni az életem, tehát nem eszem magam ezen reggeltől-estig :wink: ....Csak hát az ember annyira nehezen kapcsolja ki az agyát!!!

KépKép
gyancsi

Na hát az ember nem nézz erre felé és zajlik itt aztán minden...

Ancsám: Sajnál piri anyódat...szégyelje magát, hogy jeletkezett...

Onlány: Nem értem a kérdésedet??? :oops: nem tom miről beszélsz :?

Ja és ANCSA: Mi most épp nem mentünk bele a baba projectbe, mert sokat mérgelődttem a lakás miatt....Meg amugy nekem most pont 1 hét mulva lesz piri anyó.....Meg nálunk most az is közre játszik, hogy mivel jövöre most már biztos mert apukám ebben a pillanatban mondta, hogy 100% miénk a lakás, épp most fizetett ki az előleget :)
Február 15-én költözzünk, lehet jobb lenne, megvárni, hogy leteljen az 1év bejelentett munka hely, mert azért ott több lesz a rezsi is, meg még most kellene venni egy-két bútort....Szóval lehet, hogy tolom még 1-2 hónapig ezt az ügyet!!! :( :( :(

De elmondani nem tudom neked, hogy nekem is, hogy be van sózva "a valagam" mennyit beszélünk a babákról-nevekről-cucókról a párommal...Pedig már én is szeretnék nagyon :cry:
Csatlakozzom hozzád az állterhesekhez :) :) :)
csip-csip18

[quote]M írta:eg volt a buli tartva anyáméknál, nagynénim kiment a szobából annyira meglepődött, zokogott Laughing édes volt nagyon Smile örült, meglepődött nagyon :)nem tért magához...
de elolvastam és már értem, félregondoltam :idea: (lámpa felkapcs)

Kép
Kép
onlány

Akkor jó, mert én is most kapcsoltam:)
csip-csip18

kírus!
a legfontosabb most, hogy próbálj megnyugodni! tudom, könnyű ezt mondani... de a babónak sem jó, ha idegeskedsz. és mint ahogy a doki is mondta (ki nézte?), lehet, hogy nincs is semmi... csak biztosra akar menni.

onlány!
igen, crohnos vagyok :cry:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nem tudom mi van velem... Az előbb elég sokszor olyan mély fájdalom volt a méhemben, hogy megmozdulni sem tudtam. Gyorsan lezuhanyoztam, hogy ha netán megint éjjel mennénk az ügyeletre, ezzel már ne kelljen törődni. Most nagyon nyugdíjjas üzemmódban vagyok, pihi 1000el. Épp lacipecsenyét kezdtem el csinálni, mikor belémhasított ez a fájdalom többször. Aranyos volt apa, megcsinálta a vacsit és mondta pihenjek le. Imádom. Viszont nagyon aggódom.
Egy kérdés, azokhoz szólna, aki császárral szült és netán volt utána terhes, ill. most terhes, nekik fájt, vagy volt valami hasonló fájdalm-érzete? Most arra gondoltam, hátha a belső sebem fájt, vagy nemtom.
Ne haragudjatok, nem akarok rinányálni, de pillanatnyilag Rátok számíthatok :wink:

Kép
Kép
onlány

Sajnálom Juli! Akkor -ha jól értem-, nem vagy könnyű helyzetben. Gyógyszert kell szedned?

Kép
Kép
onlány

gyancsi

köszi, a wc kagylóban én is azt látom, amit Te...inkább nem kérek szépen képet, köszönöm szépen!!! :wink: :D :D
amúgy csodálom a felfogásod... mi még nem próbálkozunk élesben, de már most rémes érzés volt látni pirit...

kírus

a Te nyugalmadat és erődet is csodálom... én már biztos rohannék az első lehetőséget megragadni...kerül amibe kerül... ha már úgy döntesz, hogy kivárod az 5-ét, akkor legalább próbálj megnyugodni...az idegeskedés télleg nem tesz jót!!! szorítok Nektek!!!

onlány

vitamin és folsav kúra, leszokás a dohányzásról... nagyjából ennyi... Szerdán szorítok, de addig se tűnj el!!!

csip-csip18

hát besózva én is be vagyok...már kinéztem a babakocsit, kiságyat, neveket... csatlakozhatok az álterhesekhez én is???
:D :D :D

Na megyek csajok takarítani, mert nemsokára jön ember...
:D :D :D :D végre nekem is jut egy kis hancúr!!! :D :D :D

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

onlány!
hát... nem vagyok egy könnyű eset :lol:
gyógyszert jelenleg csak a pcos-re szedek, a crohnra nem. májusban volt arról szó, hogy beszállhatnék egy gyógyszerkísérletbe, mint ideális alany :D de mivel a babát terveztük már akkor is, így szó sem lehetett róla... más egyéb gyógyszer pedig nem került szóba, mert korábban sem használt...
de nincs vele különösebb gondom... jól megvagyunk együtt :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde: Hát, hogyne :) :) :) :)

Ohhh nekem is megvan milyen kocsit szeretnék kinézztem, és tudod mi az érdekes, hogy mindig mindenben amit így nézzünk, elöbb a fiús cuccok ragadják meg a szemünket :lol: :lol: :lol:
A kék, barna, drap...

Te, hogy vagy ezzel???Ha meglátsz valamit, vagy ha oda nézzel???
Lányos cuccokhoz fordulsz vagy a fiús????
csip-csip18

Juli!
A Szluha nézte,hát remélem csak rémeket látott..
Csak ezt nem értem hogy mondhat egy doki olyat hogy nem tudja mi az :shock: :roll: ..
És ezt már februárban is eljátszotta velem,aztán megnézett a Bárdos az meg mindjárt rávágta hogy haematoma-m van...

Tunde!
Hát nem tudok mit csinálni mint várni...
Sajnos nem mozgolodunk könnyen,hogy beülünk a kocsiba és megyünk mivel nincs autónk de még jogsink sem :?
Na a másik meg a pénz...sajnos nagyon hónap vége van :oops:
Szégyen vagy nem szégyen ez van sajnos... :(
Ugyhogy várakozás van....
Vendég

Kirus, reméljük, csak félrenézte! Amúgy nekem sajnos egy ilyen félrenézés indította a lavinát a császárhoz :(
Juli :shock: :lol: azért jó, hogy nem drasztikusan fogod fel. Egyszer rajtam is teszteltek egy gyógyszert, de többet tuti nem fognak :!:

Kép
Kép
onlány

valaki nem tud egy jó kis darabot? (színház)

Kép
Kép
onlány

csip-csip18

meg vagyok győződve róla, hogy fiam lesz... nem tudom miért, de ez van...
szerencsére a mai uh-k elég biztosan meg tudják mondani, hogy mi lesz...így nehéz félre nyúlni a színekkel... :) persze vannak bakik :)

Kép
gtunde75

kírus

hát igen, sajnos ez a mai világ egyik fintora, mindenre van lehetőség, de mindenhez pénz kell...
sztem manapság senkinek sem könnyű, ez nem ad okot senkinek pironkodásra... türelmet és kitartást kívánok Neked a következő hétre! egyébként meg minden rendben lesz úgyis, mert én azt mondom!!! :evil: :P :wink: :D

Kép
gtunde75

Tünde: Én is igy vgayok, én is azt érzzem, hogy fiam lesz :) :) :) :)

Remélem legalább mi 3-an Ancsámmal együtt leszünk kismamki :) :) :)
Tünde:Mi van a pároddal, még mindig semmi ????

Szép Estét Kívánok Mindenkienk!!!!Kellemes Hétvégét!!!!
Pusssssszanat
csip-csip18

Jó reggelt csajok!

Látom este nem volt már nagy mozgás :roll: !

Tunde!
Köszi ari vagy! :)
Mától probálok én is pozitívan gondolni az egészre,és probálok bízni..bár kicsit nehéz :roll: !!
Sokan mondtak/írtak hasonló sztorikat aztán kiderült semmi baj...na most probálok én is ebben bízni :!: :!:

Csip-csip, gyancsi,tunde!
Kívánom hogy együtt babásodjatok!!! :wink:
Úgy legyen!!

onlány!
Én nem tudok színdarabot :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?