Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Tegnap nem voltam, dögrovás volt, ki sem keltem az ágyból.De asszem sikerült kifeküdni. :lol: :lol: Visszaolvasni reménytelen.
Babatalis képek nagyon jók!!!De majd tegyetek már meg valamit plííííz.Én konkrétan alig ismerek fel pár mamát meg babát a képeken.Talán Annust, Gyöngyit, Tinut, Renyt meg Emesét? sikerült felismernem. Illetve Csongit meg Izust. De pl egy kiscsajszinak bóbitája van.Barna hajú, rózsaszín ruciban.Hát zabálnivalóóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: Imádtam, de be se tudtam azonosítani.Szal légyszike gondoljatok vidéki elvtársaitokra is!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus,
de én ideiglenesen is utálok így kinézni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tinu,
az tuti, h Csongi nagy gavallér!!! Talán az apukájára hasonlít...? :lol: :lol:
A mai programról akartam még, h sztem én kihagyom. A tegnapi nap után hulla vagyok, és ráadásul a férjem kitalálta, h menjünk le anyósomhoz a hétvégére (így ugrik a holnapi előadás is) :evil: , szóval még pakolásznom is kell...

Kutyafüle,
a bóbitás leányzó Kitty Bogyója!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kutyafüle!
Ő Kitty Bogyója!Annyira édi!!!!De majd feliratozom!!!

annus11
 
 

 
 

Bogyonak nagyon tuti a seroja :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na össze sfotó fenn a blogban!!!Majd feliratozom is!!
pucca

annus11
 
 


Jó reggelt!

Én meg világ életemben kövér voltam, már az oviban is és ezennel leszarom a témát! Hozott anyagból dolgozunk, és én abból megpróbálom a legtöbbet kihozni, akinek tetszik, az jó, akinek nem, az meg nézi a falat, viszlát!
Köszi a bókokat!
Zsüci, annyira jól néztél ki abban a ruhában, és Tinu, nagyon jópofa volt a copf, én nem értem mi bajotok van!
Meg még egy tipp: anyukám (aki ugye most is szerintem nagyon szép), mondta mindig, hogy ő sose akart 30 évesen 20 lenni, vagy 40 évesen 30! Ő mindig csinos 30 és 45 éves akart lenni, és nagyon bejött neki szerintem! Mindig meg is volt elégedve magával! Én is így szeretném.
Oh, és toka ügyben ne nevettessétek ki magatokat! Az enyém vetekszik Jabba-éval a Star Wars-ból!!! De majd rendezünk legközelebb tokaszépségversenyt!

Trixi, btimi eltűnt, Vicuskának meg Lillája született, ugye ő indította a topicot, de szökőévente köszön csak be.

Most engem megöltök, de Csani hétkor kelt, és megmondtam neki, hogy én még álmos vagyok, cumi, és aztán még aludt, majd reggel f9-kor csendben játszogatva találtam rá...

Csongit arról kéne felvilágosítani, hogy kinek az egyszerlesz lányára tartogassa magát!

na megyek, és egy olyan szent helyre, ahova fél éve nem jutottam el: FODRÁSZHOZZZ!!! Kitty, foglaljak időpontot? :wink:

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi :lol:
Na én is felnyomtam egy pár képet a blogba. Sajna, nem tudtam mindenkiről jó képet csinálni, egy pár homályos lett, úgyhogy elnézést Annus, meg Iza, meg Barbi, Reni és akit még kihagytam hirtelen, de nem fotóztam olyan sokat, amennyit lehetett volna. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Trixi
kaptam egy mailt itthon végzős munkáról. Elküldjem neked, érdekelne? In english...
A lényeget azért bekopizom?

Hours: You can work on full time or part time position. Your schedule can be flexible.
For part time - you will need to spend on average 3 hours per day, Monday-Friday.

Salary: Base pay for part time is 210,000HUF per month plus 5% commission from each successfully completed transaction with a client.

Location: This is a work at home position. All communication will be online. During training/trial period assistance may be provided by phone.

Requirements: You need to have a PC, Internet access, Excel, basic knowledge of english and motivation.
pumuklii
 
 


Szofi: annyira igazad van! Meg anyudnak is. Az én anyámnak sem volt önbizalma soha, nekem hogy lenne? Pedig olyan szép nő volt ő is. Most már sajnos nem, de nekem addig is van még jó pár évem. :wink: De hozott anyagból dolgozunk, igaz, én nem hozom ki belőle a legtöbbet, de majd igyekszem.

Trixi: mint szakembert kérdezlek, szerinted milyen frizura állna jól nekem? Igaz, kibontott hajjal még nem láttál, de úgyis mindig össze van fogva, ha a gyerekekkel vagyok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Hú,nagyon car éjszakánk volt.Hanna 20 percenként síírt az ágyában.Éjfélkor meguntam,magam mellé vettem,de így is.Nem tom mi volt.Elzsibbadt mindenem,alig aludtam.Kezd a torkom is fájni, :cry:
Trixi,köszi!Még most is alig látok a könnyeimtől!!!
Szofi köszi!Majd írok,,de előbb felkelek!Hozz képet a hajadról!
Tinu!!!Olyan szép vagy!Nem értem mi a bajod magaddal!A hajad is tetszett!
Zsüci,Te is csini vagy!
Én meg mióta nem szoptatok,deszka vok.Még melltartóban is. :(
:arrow: kv,kv, mert elalszom!

Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


No azt azért bírom, hogy mindig a vékony nők utálják magukat látványosan, hogy milyen kövérek!!!! Lányok! A kövérség nem nálatok kezdődik, és ezzel le is lehet zárni a témát sztem.

Pumukli!
Aranyos vagy, köszönöm. Egy bajom van ezzel! Hogy bár nagyjából értem amit bemásoltál, de sajna Don't speak english.

Tinu!
Jól láttam, neked göndör a hajad?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi: nem göndör, csak hullámos. Ha kifésülöm, akkor pláne. De hajmosás után a vége tényleg csigás. Amúgy te sem vagy kövér, igazad van, a kövérség máshol kezdődik. De nekem pl. a karom sokkal kövérebb, mint a testem többi része, szóval ezzel lehetne mit kezdeni, csak ahhoz tornázni kéne.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hahó. Megjártuk a postát. Fél óra oda-fél óra vissza. De a tegnapi nap után valahogy semmi sem tűnik lehetetlennek :D

Zsüci, Tinu, nagyon csinik, és ami a legfőbb: mosolygósak vagytok!!! Egyébként Zsüci, a férjem szeme azért ottragadt a rólad készült képeknél. Még fejbe is kellett vágnom, hogynahéhóember!!! :D Egyébként nem zavartál, inkább sajnáltalak a plusz túra miatt. De bánom, így mégse tudtam teszveszre feltenni :wink:

Ármin és Gergő fotója is oltári. Szípek ezek a gyárekök :-)

A talis képeknél a beazonosíthatatlan vörös hajú lány az én hugicám.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hali!
Csak gyors bekukk....ha Liló felébred megyünk dédizni. :)

Tinu!
Neked mostmár tisztán látom, önértékelési zavaraid vannak a külsődet illetőleg.... :roll:
Sztem absz. nem látszol öregnek sem élőben, sem a fotókon! :)
Én a te helyedben....mindig is szerettem volna loknis göndör hajat, tutira levágatnám olyan váll-lapocka hosszra (szép fokozatosra vágatva, az arcodat keretezné pár rövidebb göndör tincs)és göndören hordanám kibotva vagy copfban!!!!
A színét nem változtatnám!

Szofi!
A te hozzáállásod nagyon nyerő! A szépség önmagunk elfogadásával kezdődik....és ez a magabiztosság kisugárzik! Rajtad ezt látom. És nem véletlen, hogy olyan szép sminkjeid voltak....téged kimondottan könnyű sminkelni....szabályos szimmetrikus vonások, nagy szemek...nem nehéz a sminkesnek.... :roll:

Ja, és csajok: tegnap én láttam pár szétszabott 60as nőcit....tudjátok senki nem tűnt max. csak pár évvel fiatalabbnak a koránál, viszont nagyon látszott rajtunk, hogy ez nem a real külsejük.....hasplasztika, arcplasztika....és valahogy mégis az anyósom volt a legjobb nő köztük, akinek még soha semmilyen plasztikai műtétje nem volt, korának megfelelően öltözik és mindig nevet.....ezerszer szebb volt....harmóniát sugároz, a többiek meg diszharmóniát....ez nagyon nagyon sokat számít!!!!!
Szóval elfogadni önmagunkat, a hozott anyagból kihozni a legtöbbet(ezzel tartozunk önmagunknak) és basta. :roll:

Kép
mozza
 
 


Gyöngyi: ugye, nem bántottam meg a húgodat, hogy nem látszik rajtatok a korkülönbség? Nem ő látszik öregnek, hanem te fiatalnak. Vagyis fiatal is vagy, nem arról van szó, csak tök összenőttetek. :lol: Szóval érted? :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!

Egyetértek az előttem szólóval. Sztem nagyon szép a loknis haj,én biztosan diffúzorral szárítanám, és inkább göndöríteném, mint egyenesíteném. A göndör haj akkor szép, ha van benne átmenet!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Mozza: tudod, ahhoz hogy ne legyenek önértékelési zavaraim, az kéne, hogy az apám, ha meglát, ne az legyen az első megjegyzése, hogy "lányom, milyen dagadt vagy". :cry: Pedig tudom, hogy szeret, és nem is gondol se csúnyának, se öregnek, se semmilyennek, csak az ő fejében is az a kép él, amikor 10 kilóval sovibb vagyok. Hát ahhoz képest tényleg kövér vagyok. :roll: És az összes rokonom ezzel jön (mert mindnek önértékelési zavara van), a nagyanyám közölte velem, mikor nálunk volt, hogy mennyire hasonlítok a nagynénémre, mármint abban, hogy milyen vastag combjaim vannak. Ja, rövidnaciba voltam, nem gálaruhában, de akkor is, mi a jóistennek szól be az embernek a saját nagyanyja?! :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Trixi: mi a bánat az a diffúzor? :)

Kép
Kép
tinu
 
 


A férjem szokta mondani, hogy a szépség nem minden. Akármikor meglátok egy gyönyörű, buta nőt; mindig ez jut eszembe... :roll: Valószínűleg az értelmes férfiak ordítva rohannának el tőlük. Aki meg nem; háááát...

Önmagunk elfogadása rengeteg dolog kulcsa.

Én is szeretnék 5 centivel magasabb lenni ésésésés... De a lényeg nem ebben van! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu, en tudod hogy szeretnek nem egyenes hajat???????????????? na sok mindent megadnek erte :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


hehe, én is göndör, de legalább hullámos sérót szeretnék :)

Na megjártuk a dokkert, Bogi 6100 gr és 64,5 cm, szépen hízogat, most egy hónap alatt 450 gr-ot, és mi is súlyt dupláztunk :)

Beszélgettünk a meningo-ról, eddig gondolkodtam rajta, de a doki erősen ajánlotta, néhány éve volt ilyen járvány is mo.-n. Meg állítólag ami ellen oltanak, az az altörzs is előfordul mo-n.

Na ez a mai tai, nem tudom kiverni a fejemből. Most teszveszen elpasszoltam néhány dolgot, kb. annyit, amennyibe kerül, úgyhogy ha aférjem elmegy itthonról, felhívom a csajt, mikor lehet menni a cuccért. Meg akarom nézni őket élőben, mert 3 között vacilálok...

emese1979
 
 


Annus!

Azt már tegnap akartam mondani, hogy ha unatkozol, nincs kihez szólnod, és van kedved, bármikor nagyon szívesen látlak!
Ez vonatkozik mindenkire. Sajnos nagy talit nálam nem-igen lehet, mert nem férnénk el! Viszont 2-3-4 baba belefér! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ja bocsi! Tinu!
A diffúzort a hajszárító végére kell tenni. Egyfajta tölcsér forma. Kis "tüskék" állnak ki belőle, és azzal lehet a szép göndör hajat elérni!!!

Netti!
Mit meg nem adnál érte?
Fodrász,és már göndör is!!! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi,
az jutott még eszembe, hogy nem próbálkozol háznál fodrászolásra, esküvőkre konty stb. készítéssel, fejmasszázzsal, hajbelövéssel? Sztm vaterán, exxpressz.hu-n is tudnál hirdetni, vagy Csepelen pl. kiplakátolni néhány helyen.
(sok ismim pl. bulizni is úgy megy el, h előtte fodrásznál belöveti a sérót...)

emese1979
 
 


Trixi.. nem jooo.. kiloki a hajam 1-2 nap max.. :cry:

Netti
Kép
maumau
 
 


Boroka kapott egy zoknit aminek elmos figura van az elejen es csorog.. ugye odaig van a labaiert.. na most meginkabb le se akarja oket tenni,csak mindig elborul oldalra ahogy megfogja :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
És a férjed mit szól ehhez?????
Én 2 embernek akarok tetszeni, önmagamnak és a férjemnek. :roll:
Ő kifejtette, hogy szereti ezt az 5 kiló +t rajtam....én nem....de azért jól esik, hogy így is tetszem neki.
De mindenek előtt a saját önképemnek szeretnék megfelelni, mert akkor érzem magam kiegyensúlyozottnak. Szóval azért jó érzés szerintem a versenysúlyunkat elérni....
De bakker, amíg szoptatunk, azért nem tudunk a maxot kihozni magunkból....karizmozni pl. nem is nagyon lehet, mert tejsavat csinál.....szóval sztem ez most az új frizkók, szép sminkek és helyes táplálkozás ideje, minimális napi testmozgással....már ez iszonyat látványos hatású!!!! :roll:

Kép
mozza
 
 


Igen, ez ránk is vonatkozik. Nagy talit nem tudunk bevállalni, de néhány babásat igen. A kéró is kicsi, ráadásul egy bútorraktár! Szóval az egyik szoba totál kilőve, mert tele van ágyakkal, meg szekrényekkel. Csak a nagyszobába lehet ellenni, de itt is korlátozott számban, mert pl. szék meg alig van. :lol: Csak el kell küldjem az uramat is, hogy ne legyen láb alatt. :wink: Meg Tüci is itt ugribugrizik, kivéve hétfőn és csütörtökön.

Hean: én meg neked akartam még írni tegnap. Szóval írjál nyugodtan Alizról, engem tökre érdekel, hogy hogy halad az ovival. Egyelőre ez még az eleje, nem kell megijedni semmitől. Az mondjuk durva, hogy ilyenek a körülmények az oviban. Én meg akarom majd érdeklődni a környéki ovikat, ha majd Tüci betölti a hármat, hátha, de ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Csak az a baj, hogy ebben a csanában már lassan az összes gyerek kisebb nála, és szerintem jó lenne neki egy idősebb korosztály és magasabb elvárások. Nagyon szeretem az óvónénijét, de pl. simán ad rá pelust, ha úgy gondolja, én meg azt szeretném, ha inkább nem adna rá, és ha bepislant a gyerek, akkor átöltözés. Tudom, hogy ez nagyobb macera neki, dehát alig van gyerek. Egy oviban meg eleve nincs pelu. Tücit ez húzná nagyon. Most is itt rinyált nekem, hogy tegyem tisztába a pelenkázón, mint Csongort! Pedig nincs is rajta pelus. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti!
1-2 nap??????őőőőő, nálam 1-2 óra max!!!!! :roll: :x

Kép
mozza
 
 


Riska nálatok is turbó tempóra kapcsolt? :D

Emese, mutimuti, melyikek tetszenek?

Tinu, nem sértődött meg a húgom :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Mozza: az uram nem teszi szóvá, mondjuk nem is ajánlanám neki, mert rajta meg 30 kiló plusz van. :lol: De tényleg. Mondjuk ez sem jó, mert őt rohadtul nem érdekli, hogy nézek ki. Vagy legalábbis sose mond rám semmit. Néha, ha ki van bontva a hajam, akkor megjegyzi, hogy milyen szép.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese :lol:
Én is mindig a felét mondom a férjemnek, mint amennyibe kerül valami, így minden szép és jó! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Netti!
Ennyire erős-makacs hajad van, vagy csak nem megfelelő anyagot használtak?
Emese!
Sajna ezt már próbáltam, de nem volt rá igény. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


1-2 extra eros lakkal :lol: reggelre kirugja.. raadasul moshatom is meg a hajlakk miatt mert mar ragad akkor.. :? ha kis hajlakk akkor 1-2 oraig huzom en is :lol: ha tudnatok mennyi volt rajtam az eskuvon h ugy maradjon :shock: :lol:

szornyu........ :roll:
30uveg bebikajat csinaltam.. de kevesebbet nemtudok.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi, eros makacs a hajam, en mar mindent probaltam :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok, "jó reggelt"! :D

Kicsit később jöttem, mint szoktam, ugyanis Lilla baba a második fogzásos műsoron van túl ma, és emellett éjszaka negyed négytől fél ötig úgy döntött, elég az alvásból, játszani akar. Erre én bekeményítettem, lekapcsoltam az összes villanyt, és egy órát kuksoltam vele a sötétben, ringattam és szoptattam. Ő pedig kitartóan rugdosta az oldalamat. :?
Reggel volt egy visításos-sikoltozós fél órája, és most délelőtt még egy. Szerencsére a férjem átvette, így tudtam aludni még 2 órát, ezért a "jó reggelt" nekem, nemrég ébredtem.

Ha beengedtek a blogba, nagyon megköszönöm. :D Annus, küldök e-mail címet priviben. (Remélem, sikerül, még sose küldtem privit itt.)

Tinu, Zsüci: Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, már szívesen megismerkedtem volna veletek élőben is. (Azért ha jól értettem, Tinunál van még egy kis esély.) Én megyek, már csak azért is, mert végre valami program-lehetőség a négy falon kívül, másrészt meg Lilla babát itthon is magamra kellene kötni a fogzása miatt. Így legalább csöndben van, és én is jól érzem magam. :D
Majd beszámolok az előadásról.

Kilók: Hát igen, khm... érzékeny téma nálam is. Én sem szeretem, ha a férjem élsportoló húga, aki vékony, és izmos, arról panaszkodik, hogy milyen kövér... :? Rajtam is van jóóóó néhány kiló plusz, de engem annyira nem zavar. Ami zavar, az az, hogy szépen fogalmazva mindenki "zargat" emiatt. Kb. egyetem óta mindig volt rajtam fogynivaló, ez van. Hozzátartozik az imázsomhoz. :D

Réka

rekap
 
 


Tinu, mi az, hogy a férjedet nem érdekli hogy nézel ki? :shock:

Mi akármikor megyünk sétálni, és látunk ezer picibabás anyukát, a férjem mindig megjegyzi, hogy hozzájuk képest bombanő vagyok! :lol:

A múltkor vittük teraszos kocsmába AM-t és voltak a társaságban olyanok, akiket még sose láttam. Nem akarták elhinni, hogy ennek a gyereknek én vagyok az anyukája és 4,5 hónapja szültem :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Húúúú!
Petya ma extra nyügi. Sehol sem jó! Se pihiszék, se járóka, se ágyikó! Én beadom a felmondások, esküszöm!

A legszebb az egészben, hogy jön ma egy ingatlanos, és össze kéne rántani a kéglit, de folyamatos az üvöltés.
Reggel fel lett ébresztve, és ilyenkor ez van. Anyám meg nem érti, hogy miért ragaszkodok ennyire Petya napirendjéhez!

Jut eszembe!
Ha esetleg jönne egy idegen,és engem kezdene el szidni,akkor az a Párom exneje! Csak azért írom, mert az iwiw-en is bepofátlankodott az egyik topikomba,és osztotta az észt, eleinte nem megnevezve, de nekem címezve az üzenetét. Persze a többiek kiosztották szépen, viszont tud erről a fórumról, mert az iwiw-en van egy májusi anyuka, neki írtam ki, hogy nézzen be "hozzánk". gy előfordulhat, hoyg itt is megjelenik. :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi, Petyának nem a foga :?:

Ide ne merjen jönni az a liba! :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Könnyen lehet! Most bealudt, miután küzdöttünk egy sort :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na én is itt....
a lányokat elvitte hugom,játszani.Remélem a napirendet betartják,mert különben úgy járok mint Trixi!
Rendet kéne raknom.
Trixi,jöjjön nyugodtan,majd elhajtjuk :lol:
Kilók....én szeretnék.Szerintem fogytam.
:arrow: kihasználom míg tudok haladni.De úgy hiányoznak!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Netti!

Akkor az berakás volt, nem dauer! A dauer, tartóshullám! Azt nem rúghatja ki 1-2 óra alatt.
Mozza!

Nem néztem meg annyira a hajadat, de nekem nem tűnt reménytelennek, bár az tagadhatatlan tény, hogy szög egyenes volt, bár gyanítom volt benne egy kis vasalás is... :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na :arrow: én is ledőlök kicsit,mert ma korán keltem. Annyi felé jár az eszem, hogy hihetetlen! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Gyöngyi,
az egyik amilyen Barbinak is van, a másik kettő:
http://www.borameitai.gportal.hu/picvie ... 6&index=21
http://www.borameitai.gportal.hu/picvie ... 6&index=15

bár mindegyik szép :)

Anita,
bizti nem borul a napirend :)

emese1979
 
 


Sziasztok!

Nagyon nagyn jóóóóók a talis képek, már kétszer végignéztem, de nem utoljára! :-)

Majd még jövök, de Mozzának hoztam egy leggings szettet!

http://www.teszvesz.hu/item752567934_ne ... 6_hos.html

Trixi, én is láttam már a teszveszen olyat, aki háznál vállalt hajvágást, egy póbát igazán megér!
Vendég
 


Szofi,
:lol: :lol: igyekszem okulni a hozzáállásodból, nagyon jól csinálod!! :lol: :lol:

Gyöngyi,
drága vagy, de a férjed valószínűleg erre gondolt "tejóúristenkiazatehén??!!" :lol: :lol:

Tinu,
csatlakozom az előttem szólókhoz, jól állna neked, ha az eredeti hullámos-göndör formájában hordanád a hajad!

Trixi,
na, megint lemaradtam egy körrel, te fodrász vagy? :?: :?:

Réka,
én is sajnálom, de biztos találunk még rá alkalmat!! :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Hean,
köszi, h írtál a súllyal kapcsolatban, és sajnálom, ha rossz emlékeket ébresztettem. De gondolom most már minden rendben Alízzal?

Kép

Kép
zsüci
 
 


ezen mosolygok pár perce (Bódi Szilvi)http://vastagbor.blog.hu/2009/09/25/villamposzt_foldrajz_karo

a tv2 Magellán című műsora meghívta egy wakeboardos riport forgatására a Parlament elé ahol Szilvia kicsit megijedt a hideg víztől meg a nagy hullámoktól, és azt találta mondani: "Nem lesz semmi baj, de ha mégis legfeljebb Bécsnél kipecáznak."
pumuklii
 
 


Emese! Nekem Barbié nagyon tetszik meg az első amit belinkeltél.

Trixi! A probiotikum amit mondtam tegnap: ProGastro Kid

Tinu, Zsüci! Szerintem ti úgy vagytok helyesek ahogy vagytok. Tinu te kifejezetten fiatal voltál tegnap a befont hajaddal, nagyon jó volt, és nem vagy öreg. Se képen se életben. Punktum. Zsüci neked pedig olyan kedves arcod van, és egyébként is ez sugárzik belőled, szerintem ez sokkal fontosabb. A szépség múlandó. Az enyém is elmúlt, úgyhogy keresnem kell magamban valami mást ami vonzó. :roll: :wink:

Kép
Kép
g_reny
 
 


trixi, de volt dauer is tobbszor is :wink: 1-2 nap..

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: