Új privát üzeneted érkezett!

mindenki talin van?? irigy-irigy

Lilkó ma pasizott, úgy kifárasztották hogy benyomt a nagyszunyát...(kopp-kopp-kopp) majd hozok képet, egyfolytában egymás kezét ették 8) Love első rágásra! 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Adri,
köszi az infót :) a szomszéd is most mondta, hogy lehet azért volt.

Most felkelt enni, de a kaja végére bealudt, most is alszik, olyan mintha be lenne lőve. Ennyire kiüti a panadol baby??? pedig nem is adtam annyit amennyi le volt írva :roll:

Niki,
várjuk a pasizós képeket :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na végre ideértem.

Zsüci!
Bár remélem már megnyugodtál, de mivel kérdezted, azért leírom. Eleinte Alíz súlyát is mindig kevésnek találták és a dokinéni tápit javasolt, de szerencsére nem hagytam magam. Nekem ugyanis rengetem tejem volt, de Alíz nem akart többet enni. Mindig elég volt neki egy mell, sőt még azt sem szívta ki teljesen (ezért volt egy csomó mellgyuszim). Egyszer el kellett mennünk próbaszopira a dokihoz, mert nem hitte el, hogy Alíz nem akar többet. Mivel 60g tejcsi után jól érezte magát és nem kérte a másik mellett, utána már békén hagyott a doki. Egyébként Alíz,ha nagyon keveset is, de folyamatosan hízott és soha nem tűnt soványnak, sőt! És a dologhoz tartozik még valami. 6 hósan kiderült, hogy multiallergiás vastagbélgyulladása van, ez is okozhatta a rossz gyarapodást. Ezután kemény kórházas hetek következtek, amikor stagnált a súlya, de erről nem szeretek beszélni, mert igen rosszak az emlékeim. a lényeg, hogy a rossz gyarapodás, a betegségek, a nem tankönyvi fejlődés ellenére most teljesen normális és egészséges 3 éves.
Kamilla már nagy kislány, szerencsére szopizott is és még biztosan fog is egy darabig, ha hozzátápi kell, nem lesz semmi gond, ne aggódj! Te mindent megtettél!

Kép

Kép
hean
 
 

 
 

Sziasztok!

3 oldal???? Na este talán lesz esélyem visszaolvasni, de addig is az itt hagyott dolgok listája:
- Mülleres szatyiban egy rózsaszín babapléd
- egy komplett doboz Konakion
- 1 doboz melltartóbetét
- popsikenőcsök
- és egy kék fotóstáskában egy komplett Olympus szett.

A fent leírtakat a teszveszen megtaláljátok :lol:
Na de tényleg, főleg a fotós szett kié és hogy juttassam vissza :?:

Egyébként SZUPER jó volt a tali. Annyian voltunk, hogy még a gardróbban is gyerek volt (igaz Vanni?:-))

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Minden betegeskedőnek jobbulást!

Anita! Sajnálom! Fel a fejjel, biztosan lesz valami!

Talisoknak jó szórakozást! Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de hát most szokunk az oviba!

Szerencsére egész jól ment a dolog. Minden nap egy kicsivel hosszabb időre hagytam Alízt egyedül. Holnap már végig egyedül lesz. Nem sírt, bár minden reggel mondta, hogy inkább maradjunk itthon. Teli vagyok egyébként kétségekel, hogy vajon elég érett-e már az ovira. Nagyon renitensen viselkedik, nem nagyon akr szót fogadni az ovónőknek, nemtartja be a szabályokat. Ők erre csak annyit mondtak, ritka határozott egy gyermek. A többi gyerek, már olyan ügyes, értik a rendszert, igaz ők már 4. hete járnak. Alíz nem nagyon vegyül a többiekkel, inkább csak magában játszik. Enni nem eszik semmit, bár ezt gondoltam. Itthon nem mesél semmit az oviról, hiába kérdezzük, pedig amúgy elég cserfes kislány, a játszótérről hazajövet mindig mindenről beszámolt. Na befejezem, nem akarok untatni senkit.

Incike! Ha jól emlékszem Te írtál az ovis gondjaidról. Hát Engem is ért néhány sokk. Tényleg alig figyelnek a gyerekekre, csodálom, hogy időnként nem történik nagyobb baj. Alíz még olyan kis szeleburdi, szórakozott, nagyon féltem.
Amin legjobban kibuktam, az a higiénia hiánya. pl. a gyerekek simán egymás fogkeféjévek mosnak fogat . Azt ígérték beteg gyerekeket nem engednek oviba, szólnak a szülőknek stb., erre legalább három gyerek van, akiből folyik minden és egész nap köhög, tüsszög.
Az is megdöbbentett, hogy egy ovónő van a 28 gyerekkel, persze értehtő, hogy neki nincs 28 szeme. A csoport dadusa iskolába jár, ezért csak néhány napon van, de akkor sincs a gyerekekkel, csak a terítésben, ágyzásban segít.

Kép

Kép
hean
 
 


Gyöngyi, akkor mennyi is a licit nélküli ára az Olympus szettnek? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


én a melltartóbetétet szeretném...ragaszthatós ?? :lol: :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


a pléd is jöhet...élvezzük már ki mi is a talit :!: :D :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Azta ...bakker, ügyvédnőtalin Lilkó 30 perc után bevágta a megabömbit.....(legalább jól le tudtunk lépni, nem marasztaltak...... :roll: )De itthon 1 óra alatt nyugodott le!!!!! :shock:
Úgy tűnik Lili nem szereti az ügyvédeket (még jó, hogy én csak 2 év múlva leszek az :roll: ) és nagyon nem szereti az ugyurubugyuruzó nőcsoportot..megijedt! :shock: :?

Kép
mozza
 
 


megszabadítottuk Larát a terpeszbigyótól, azóta kurjongat és jár a lába egyfolytában :)

adraci nálam Édua reklamált a főzés nélküli gombócra, hogy ez piszok rossz, jó mondom, legközelebb a hagyomásat kapja, szinte minden héten úgyis főznöm kell :)

aerfen akkor jól jártál: kaptál ajándékot is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jajj szegény Big L :cry: ilyen arccsipegetős huzogatós dolog nem volt...én azon kiakadok...gyerekkori rossz élmény...úgy mint amikor anyukám megnyalta a zsepijét és azzal törölgette az arcom...fújjmá, meg a szörös nénik ügyürübügyürüje...jajjj szegény, elhiszem hogy kiakadt... :(

Kép
Kép
mniki84
 
 


bocsi hagyományosat :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Gyöngyi!

A konakiont én hagytam ott, mert mondtad, hogy kell...
A melltartóbetét, popsikrém Kittytől való, szólt, hogy akinek kell, vigye el.

Emese!

Nem a volt feleségénél lévő lakást fizetjük, hanem én vettem fel a sajátomra, mert abból előlegeztünk le egy házat, de az építési vállalkozó beintett. Így házunk sincs, és pénzünk sem!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


na meghalt a gepen,de mar orvosolta apa :D

mozza, nagyon szepek vagytok!! Lili imadja ha fotozzak.. :lol:

Eszto!!!! Boro ugyanigy sir a foga miatt.. :( :(
par napja egesz jok a lefekvesek, nem uvolt masfel orat a foga miatt :roll: ugyhogy azert keszulj fel, mert nem adhatsz minden nap panadolt :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszto, megmutattam Gabinak Almit :) Boro ugyanigy nyomja altalaban estenkent 8) ugyanez a kez tartas meg szaj.. szornyuuuuuuuuu... szegenykem, dentinox van otthon? na nem mintha sokat segitene, de ha gaz van par percig van h megnyugtatja,amig nyammog rajta! meg homeos bogyesz, azt vettem eszre h egy het utan mar jobb volt.. lehet h attol,nemtudom,de napok ota nincs uvoltes este... :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi! A pléd a mienk. Bakker, hogy hagytam ott????!!! :oops: Majd még kitalálom mikor tudunk elmenni érte.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na itt!!!

Über szuper tali volt!!!!!Köszi Gyöngyi!!!

A fényképező azt hiszem Zsücié!Legalább is az előbb hívott h tudom a e számod!
Csak épp Iza bömbölt...Tök jól bírta a napot!Itthon fürcsi,etettem volna amikor elkezdett üvölteni!!!Torka szakadtából....fél óránát nem bírtam megnyugtatni,fájt a foga...na nurofen be,15 perc kínéódás alatt elaludt a kezemben vacsi nélkül :shock: Azóta egyszer már megébredt sírv...a fene ott egye meg ezt a fogat :evil:

Töltöm a képeket is!327 kép..látszik h Iza jó kislány volt :wink: Persze ebből még törölnöm kell a selejtet!!!

Eddig csak ezt az oldalt olvastam vissza,majd folyt köv!

annus11
 
 


Tali király volt, köszi Gyöngyi! Tesód aranykezét áldom, és köszönöm még egyszer! Képeket majd rakok, bár este a férjem uralja a gépet. Lehet, hogy csak holnap.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Gyöngyi! A pléd mellett nincs egy szabadidőruci a szatyorban? Eladni akartam nem elhagyni, szóval remélem benne van az is. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Talisok,
örülök, hogy jól sikerült :)

Netti,
leírnád a homeós bogyó nevét? nem dentinox van hanem vmi más.
Most olyan mintha mise történt volna... asszem felteszem a borostyánláncot, valamiben hinni kell :D
banyek, hogy bírjátok ezt minden este? én azt hittem meghülyülök :) főleg, hogy mondogattam mi a baj, de csak nem válaszolt :roll: :lol:

Szegény Lili, nem csodálom hogy nem bírja az ungyurumbungyurumozást :)

Gyöngyi,
akkor szólj, ha lehet licitálni :lol: :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jaj,szegény Álmoska! Úgy sajnáltam,hogy ennyire sírt! :cry:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus!
Ha a selejteket törlöd,akkor engem mindenképpen! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Gyöngyi, Kitti: köszi mindent!
Azért jó ez az egymás fuvarozása, mert autózás közben is tök jókat lehet dumálni. :) Meg jó volt most maradni tovább, mikor már lezajlott a "tömeg". :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Eszto, mindjart megnezem a homeos cucc nevet! en kis vizbe szoktam feloldani a bogyeszokat, 5dbot egyszerre es megtatom vele, naponta tobbszor lehet, en reggel es este szoktam! erre most 2-3 napja nem adtam es megint uvolt :roll: butaanya elfelejtette mert nem uvoltott a gyerek..... na csinalok is neki, aztan hozom a nevet :D

Netti
Kép
maumau
 
 


chamomilla vulgaris :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi!!!

Én is áldom tesód kezét!!Isteni volt!!És legalább már tudom h gerincferdülésem van :roll: Ja és írtó szupi a lakásotok!!!Nagyon finomakat főztél!!(a receptet majd plííízzzzz!!!)Fiacskád egy angyal!na meg minden szép és jó volt!!!!!Te meg totál mint itt a fórumon!!! :wink:

Trixi :lol: :lol:

Tinu!
Tehetem a picasaba a képeket megint?

Na Iza felkelt 20 perc múlva és megette a vacsiját...aztán kiságyba be...de nem akart aludni,így megkapta az egyik cicit!És bealudt!!!

Látom más is küzd a fogakkal....Szegény ÁLmi!!!

annus11
 
 


Annus: persze!

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, kösziii. beszerzem.
mennyi vízben oldod fel?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja és jelentem!12 baba volt!Szóval szépen dőlnek meg a babatali rekordok! :wink:

annus11
 
 


Csináltatok csoportképet????
Ha igen,akkor valaki montírozzon oda minket! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Esztó!
Elég egy kiskanálnyi, ill, éppen hogy ellepje e bogyókat!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na hova lett mindenki???
Petya is nyűglődik újabban esténként.... Bár most bealudt végre

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Esztó, Niki!
Ez rosszabb volt....nőcigyűrűban Lili, közben mindenki kattogtatja a telijét, meg nézz ide-nézz ide ugyurubugyuruzás..... :?
Huhhhh...most szunya van...remélem reggel nem kelünk nagyon korán....
Honap szintén jelenésünk van, férjem nagyijához megyünk 2en Lilóval. Szombat is programozós....szóval nagyon remélem hogy jobb lesz a mainál....

Netti!
E-bayen leltél valami tutkót már????????????
A homeós bogyikat hol veszed? Online?
Lilkó imádja az egyik gépemet...érdekes módon más kamerát nem szeret annyira...biztos az ezüst színe jön be neki nagyon...ha meglátja a kezemben elkezd vigyorogni...fotómodell + kameraérzékeny a lelkem. :roll:


Reny!
Hajpakolás: DMben bármelyik kis zacsis hajpakolás (ami a te hajtípusodra való), hozzá egy ek olíva + 1 élesztő szétmorzsolva. Ezt min. 30 percig a hajon hagyni. És: Mindenképp vegyél MERZ haj-bőr-köröm bogyit, napi 1szem elég....nagyon sokat segít!!!! :roll:

Esztó!
Van egy olyan érzésem, hogy Álminak hamar kijön a foga...szerintem nála csak a finishben képzelhető el, hogy nem tud aludni miatta.. :roll:
Hogy néz ki az ínye?

Jó sokan lehettetek a talin, majd rakjatok képeket.

Kép
mozza
 
 


Töltöm a képeket...

Kép
Kép
g_reny
 
 


homeos cuccokat gyogyszertarbol szereztettem be apaval!
en cumisuvegben adom neki,mert amugyis iszik vizet,egy centi viz kb van benne es azt szepen megitatom vele!

ebay.. leltem igen :oops: :oops: olyan rucikat amiket maliben kuldtem, kepeket, nos azokbol mar van par :lol:
most olyan is lesz amit multkor Barbi mutizott itt! lilas nyuszis szett, harisnya szoknya es felsooooo, jaj de varom :roll:
Lilin latszik h odaig van a fotozasert.. mi lesz kesobb belole :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na blogban az összes kép!!! :lol:
Úgy raktam fel őket, hogy előtte nem néztem meg, ezért utóbb látom, hogy lett volna mit forgatni meg egy-két kép nem is lett túl jó, de így legalább megnézhetitek mindet amit csináltam. :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza! Köszönöm! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tudja fene miért rakta ilyen hézagosra a képeket, nem én voltam. :) Talán kell a hatásszünet. Annus ha van kedved nyugodtan belepiszkálhatsz, hátha megjavítod. Köszi.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na én is tltenéma képeket,de a picasaba nem tudok albulot csinálni...

Csináltunk csoportképet!3an maradtatok le róla.Ákoska meg a házigazda :wink: Olyan gyorsan elhúztatok!Fel se tűnt!Rikkanthattál volna h csopi kép!!!

Na vhova én is feltöltöm már....

annus11
 
 


Reni!
Már orvosoltam!!!
Töltöm én is!!Szólok ha fenn vannak!!!

Annyira cuki volt Amina Izával!!! :lol:

annus11
 
 


Anita,Évi!
Jó h jelentkeztetek!!!

Anita!
Sajnálom h kilátástalannak tartod a helyzetet!!!De csa lesz már vmi!!!!Gyorsan túl lesztek ezen!!!!

annus11
 
 


Szép jó estét!

Örülök, hogy jól sikerült a tali. 12 baba??? Az igen...

Esztó-akkkkáááár Vilit láttam volna!!!! Csak ő még bereszketi a kezét is, biztos ami biztos. Pfff, ma már én is mondtam neki, hogy kicsi csend mert anya xarul van, különben megőrülök. Szétszakad a fejem azóta is, meg enyhe hányinger, szédülés. Nesze neked 5 fok meg lenge ruha. :roll:

Trixi-mikor jön folytatás?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Pedig szóltam!!! :oops:
Többször is! De legközelebb majd üvöltök egyet!!! Jó???? :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Hellóbellllóóó,
Én is feltölttöem a fotókat a blogba, bocsi, a feliratozás bénára sikerült, mintha mindig a következőről szólna...nnna mindegy. Nem tudtam sokat fotózni, mert 12 éhes szájat kellett etetnem. A másik 12-ét etette a mamája :lol: Jah, bocsássatok meg, akkor 13 éhes szájat etettem :D

Nagyonnagyon jó volt. Szegény Zsüci még visszajött a fotómasináért, tartozott az ördögnek egy úttal. De legalább jól begyakorolta, merre lakunk :-)

Örülök, hogy megismertelek benneteket és a babákat (már amennyire a körülmények engedték :-)). Marcipánom fürdés után, szopi alatt rüögtön bealudt, nem sokat kellett ringatni. Édes volt, ahogy a döbbenet kiült napközben az arcára: mennyimennyi baba :lol:

A végén még énekeltünk is egy kicsit, amit Bogi egy jóóó hangos rottyantással értékelt :D

Megyek gyorsan visszaolvasok, mi mindenről beszélgettetek.
:arrow:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nóri!

Amikor van időm, és erőm,akkor írom. És mint minden Anya, én is akkut időhiányban szenvedek! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


szupik a kepek!! minden baba gyonyoru :D

Barbi!!!!!!!!!!!!! Lenan a katicas szett nacija van, milyen meretu ami most jo neki?? koszi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a nyugtató szavakat,meg hogy nyitva tartjátok a szemeteket!! :lol: Pumukil,Sanyi hegesztő,gépszerelő,gépüzemeltető,mezőőr,fegyvervizsgája és tartásija is van.Meg a számtechet vágja,profi szinten,csak nincs róla sajna papír.A fejünk sem fájna ha lenne.Mindent meg tud csinálnia számítástechnika világában,de papír nélkül semmit nem ér vele.
Esztó jobbulást!Álmi szegényke.Hanna is így sír.
Böbi gyógyuljatok!
Néztem a talis képeket!Nagyon jók.Sokat nőttek a babák.
Én jobban vok,rájöttem többet kell foglalkozni magammal.Kicsit fáj a fülem,meg a mandulám,vagy nem is tom.De csak egyik oldalt. :roll:
Trixi,én is kérhetem a könyvet??? :oops: frankoneanita@gmail.com

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


óóóóóó,lemaradtunk az éneklésről???!!Nem ér!!!!!! :shock:

annus11
 
 


Na :arrow: pancsizni, hajatmosni!
Jó éjt mindenkinek, holnap jövök képeket nézni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: