Új privát üzeneted érkezett!

Hajnalocska, nekem is ugyanez a bajom, csak a fejem nem fáj. Próbálok pihenni, de az meg hamar megunom. :D

Nyuszikaja, a párom sem eszi meg, de nekem nincsenek ilyen fenntartásaim. Irtó finom. :D (Pattogó, hol késik a paprikás?)

Kézdagadás, nem látványos, sosem voltak karcsú ujjaim, viszont az ízületek úgy be vannak állva, hogy reggel külön be kell melegítenem (mint amikor télen összefagy) és zsibbad a jobb kezem. A doki "megnyugtatott", hogy lesz ez még rosszabb is. De semmi bajom, normális, a megdagadt sejtek elnyomják az ideget. :roll:

MrsParis, ez az ocsmányiroda-szöveg jó! :lol: Tegnap a párom elintézte a személyijét is, mert januárban lejárt. Hogy én milyen jót nevettem az új igazolványfotóján... :lol: Persze a régi viszi a pálmát. Nem is értem, hogy tudott olyan fejjel csajozni. :P :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sünci a csokigyárnak van egy mintaboltja és ott lehet mindent sokkal olcsóbban megvenni.Kilós csomagokban is vannak csokik aminek csak az a baja,hogy nincs becsomagolva vagy küllemhibás.Nekem tök mindegy van-e csomagolása vagy sem.Kekszek ,drazsék stb..de mostmár nem kínozlak vele tovább.

Eszti,Vcsibe köszi a bíztatást és megértést én is így gondoltam ha már nem bírom akkor ugysem csinálom.Amíg jólesik addig meg teszem a dolgomat.Vagy a nagytudású észt osztogató szomszédok átjönnek és megcsinálják?Eszti teljesen igazad van mikor rend van és megcsináltam amit elterveztem utána olyan jó érzés, :D :D és akkor esik csak jól a pihenés.Na ennek örömére megyek és folytatom.

Vcsibe gyógyulj meg gyorsan, gyorsan,az almáspitét pedig küldöm.De most komolyan ha erre jársz akár be is jöhetsz!! :D

Hideg front?Ha nem is lesz babaeső ,de azért biztosan lesz aki hétvégén babázni fog szerintem :wink: ,arra leszek kivácsi,hogy ki a következő? :shock: Ma nézegettem a gmailes tablit hát lennének tippjeim :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Tündérnek hatalmas gratula!
Ezúton kívánok gyors felépülést és minden szépet és jót +++ :)!

R

Kép
zsrit
 
 

 
 

Jelentem, fánk isteni lett, én szilvalekist nyomok, hátha hat a székrekedésemre is és akkor két legyet ütök egy csapásra :D

Anyabebi, asszem Te írtad, hogy Ti is 4. emeleten laktok, de minden rosszban van valami jó; pár héttel szülés után olyan seggünk lesz, mint még soha :wink:

Csibe, mi a férjemmel úgy nézünk ki az útlevelünkbe, mint Bonnie és Clyde :lol: a mostani (férjezett) személyim és jogsim az eddigi legjobban sikerült, örülök is neki, hogy nem valami ocsmányságot kell 10 évig mutogatnom :roll: férjemnek még a régi személyije van, abban is jól néz ki, csak egy kicsit olyan fiatalkorú bűnözős :lol:

Dagadás: barátnőm amikor terhes volt, az 5. hónaptól dagadt szegénykémnek mindene. A 36-os lába 39-es apucsba nem fért bele a végén :shock: és annyira elnyomta a víz az idegeket a kezében, hogy volt olyan, hogy átvágta késsel az ujját és nem érezte, csak látta, hogy ömlik a vér :shock: ehhez képest én nem panaszkodhatom...
Vendég
 


Eszti: hát igen,itt vagyok a finishben... bnőm mondta,h a dokinknak mindig bejön minden,tehát tuti,h szerdáig meglesz a Bébink!!! Sziszkó értesítem ,de ő még nem tud róla :roll: :oops:

Screen: eszem ágában sincs beelőzni,átadom a helyett,nyugodtan szülhetsz előbb!! :D

Lányok: tegnap óta még többet eszem,és minden kaja után vmi édességet is lenyomok... úgy látszik a parám kajálásban tör ki.. :roll:
Fészekrakási ösztön: úgy megijedtem tegnap,h bármikor szülhetek,h kitakarítottam,ágyneműt húztam,mostam...ma újra takarytok,főzök,sütit akarok még sütni...kivasaltam mindent,h az se maradjon...

Betty: olyan jó,h nem leszel magadra hagyva a 2 kicsivel legalább 1-2 hétig...ez biztos ad egy kis plusz energiát... :lol:

Sziszkó: most néztem nekem már 1111 a méhszáj érték... húúúú :shock:

Szilveeaa: akkor ezt megbeszéltük,SENKI NEM LESZ A SZÜLÉSZETEN,CSAK MI,na jó meg a doki és a szülésznő...punktum!!!! ennyi csak jár már ,nem?

TÜNDÉR: NAAAAGGGGYYYYYYYYON NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!!
húúú de irigylem a gyors szülésért.... :oops:
de úgy látom ez a topic a gyors szülős topic !!! :lol:

Kép
jovana
 
 


húúúú már 2.dag ebédet fogyasztom.....ez a vég kezdete,mert amúgy madárétkű vagyok...

Kép
jovana
 
 


ma prószát sütöttem,de azt hiszem nem állok meg a 2.adagnál... :roll:

Kép
jovana
 
 


Jovana nem lepődnék meg ha Rólatok szólna a következő sms ,itt kiírva. :D

Eszti nagyon fincsi lehet a fánk.Egészségetekre. :D Én még csak most állok neki az almáspitének.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jovana azt milyen rég sütöttem !!!!Nagyon szeretem baracklekvárral mmmmmmmmmm

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok: itt tényleg csak csütörtökön v. vas. lehet szülni és gyorsan!!!!!! különben belepiszkítunk a statisztikába :lol:

Kép
jovana
 
 


KIcsike: papírforma szerint 4 en vagyunk "várólistán": screen,szilveeaa,őzike meg én... végülis akár lehetünk mi is a következők,de én vas-ig még várni szeretnék,de ne kérdezd miért.. :roll: csak úgy... :roll:

Baracklekvárral!? még sosem próbáltam édesen,mi tejföllel+ kicsi borssal esszük....

Kép
jovana
 
 


rtl klubbon megy a csokoládé,azt hiszem nézni fogom,de lehet beszuszókázok közben a sok kaja miatt... de lehet előtte még dobok egy kis édességet.. :wink:

Kép
jovana
 
 


Halihó!!!!

ismét egy babucink megszületett az éjjel?? Hurrá!!!

Tündérke, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICI LÁNYODHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!

nincs sok időm, mert készülődnöm kell, megyünk a nőgyógyászomhoz és a diavitológushoz!!! Most már szerintem véglegesítjük a császár időpontját!!!

Jovana: igen, én is örülök neki, hogy lesz egy kis segítségem az elején, bár apuékat Iliasz olyan ritkán látja (egyszer egy évben), hogy nem igazán tudom rájuk hagyni. De sebaj, úgyis otthon leszek én is, s segítenek a főzésben/takarításban is egy kicsit. az első napokban a sebgyógyulás miatt nehéz mindezeket ellátni. utána már megoldom egyedül is.
Jaj de jó neked, hogy két adagot is ebédelhetsz. Én a cukor miatt bár sokszor eszem, de kb.3 órás kihagyással és persze keveset s cukormenteset.

na megyek lassan, mert még hajat kell mosnom, cukrot mérnem, vasalnom mielőtt elindulunk. Apa meg fia még durmolnak-elvileg nekem is lekellett volna feküdnöm, de felesleges mert csak kb.fél órát aludhatnék.
Kicsike: a takarításról: én is ma felmásztam a székre, hogy a nappaliban a nagypolcot kitakarítsam, de szerencsére megúsztam, ja meg a polc is szép tiszta lett kb.3 óra után. Igazuk van, hogy nem kéne, de muszály takarítanom mielőtt bemegyek a kórházba.

puszi mindenkinek!!! Valyon ki lesz a következő a sorban?? olyan izgi!!!

majd megírom mi volt!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

TÜNDÉR!NAGY-NAGY GRATULA A PICIHEZ!!!!!SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!


Jovana!Mi az a prósza :?: :?: :?: Én még soha nem hallottam róla! :roll: Legalábbis ezen a nevén,nem! :shock: :shock:
Végül is,jövőhét szombarta vagy kiírva,bármikor szülhetsz! :lol: (csak a méhszáj állapota miatt mondtam!)

Csibe!Néztem az iwiw-en a képeidet,azok a kis csillagocskák a falon (tükrök,ha jól láttam) naon jól néznek ki! :lol: :lol: :lol:
Te ötleted volt? :D

Nyuszikaja:Én egyszer kóstoltam,de velem többet nem tudnák megetetni!!!! :x :x :x :x :x A szüleim se csináltak soha otthon,mert volt egy sztorijuk.Egyszer mentek hazafelé kocsival és apum véletlenül elütött egy nyuszit.Kiszállt,megnézte és látta,hogy szegényke pont kisnyuszikat várt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én ekkor még pici voltam és Ők onnentől nem eszik meg a nyulat.Amit megértek. :roll:
Amúgy nem vagyok válogatós,ezen kívül még a gombát nem vagyok hajlandó semmilyen formában megenni. :evil: Hála az égnek,Tomi se szereti,ezért nem kell főznöm. :)

Kicsike!Sok jóakaró szomszéd néha idegesítő..... :evil: :evil:
De azért tényleg nem 35 hetesen kellene ablakot pucolnod!Meg a házban nagytakarítást végezned! :roll: :roll: :roll: :roll:

Dagadás:Minden nyavalya elért már,de ez még nem,hála az égnek! :roll: :roll: :roll: :roll: :shock:
Pedig nekem mind a két bokám meg van műtve,mindíg azt hittem,hogy ha terhes leszek,nagyon be fognak dagadni,vizesedni a lábaim. :roll:

Ma voltunk a 35.-ik heti uh-n! :lol:
Minden nagyon szuper!Pocaklakóm kb 2800 gramm! :lol: (És még van 5 hetünk! :shock: )bízom benne,hogy max 4 kg-nál megáll!
A méretei 36 hetesnek felelnek meg.Magzatvíz átlagos,fejvégű fekvés,méhlepény a hátsó falon tapad.A köldökzsinórban az áramlási viszonyok is jók. :lol: :lol: :lol:
Méretek:
BPD:89 mm
HC:322 mm
TAD:97 mm
AC:315 mm
FL:71 mm

Kaptam egy potya képet.felrakom,bár nem biztos,hogy ki tudjátok venni a pofikáját!A felső kép jobb lett! :lol: :wink:

Kép Martin 35 hetesen a pocakban :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó: Gratula az eredményekhez!!! Martin csodaszép!!! :D :D Talán aludt? :wink:
bobóbaba
 
 


Kicsike, köszi a meghívást, de a kehességemre való tekintettel ma nem megyek a postaládánál messzebb. :D Viszont a mindmegette.hu-n találtam egy csokis-mogyis keksz receptet, azt megkockáztatom. :D

Egyébként a mai programom a Logisztikai menedzsment órára a beadandó megírása lenne. Borzasztó, hogy olyanról kell írnom, amihez lövésem sincs... :? Most próbálom összeollózni innen-onnan.

MrsParis, ennyire dagadhat az ember keze, hogy tökre érzéketlen lesz??? :shock: Hát akkor tényleg jobb, ha nem panaszkodom. Bár elég gáz már ezzel is írni. Holnap a suliban lehet hogy bajban leszek a jegyzeteléssel. :roll:

Valaki felpiszkált a szilvásgombóccal, szóval most azt ebédeltem. Éljen a fagyasztott gombóc! A főzővíz felrakásától számítva, 15 percen belül már ültem is le mellé, hogy elpusztítsam. :D
Közben a kenyérsütőgép megsütötte a kenyeret is, így van már uzsonnám is. :wink: Már csak annak a fránya beadandónak kéne készülnie... :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziszkó, igen, azok a csillagocskák tükrök. Valamelyik barkácsboltban bukkantam rá és nagyon megtetszettek. Mivel ez a fal nagyon kopasz (a lépcső tetejével szemben), ide tettem őket. Kicsit feldobja az amúgy sivár falat.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Bobó!Köszi! :oops: :lol: Hát úgy néz ki,hogy aludt,vagy leaglábbis azt akarta nekünk beadni! :wink: Kis huncut! :lol: Mert amúgy amíg kinnt vártam az sztk-ban,folyton mocorgott! :wink:

Csibe!AZ összes szilvásgombócot felfaltad? :oops: :lol: :lol:
Tudsz még nekem repíteni? :P :P :P :P
Kitartás a beadandóhoz!!!! :evil: :? :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Húúúúúú. Tündér Hatalmas gratula a királykisasszonyhoz!!

Látom nagyon felkorbácsoltam az érzelmeket a tegnapi főztömmel. :oops: Én nagyon husos vagyok. Bármi jöhet, kivéve a pacalt. De ma gombafasírtot csinálok. :D Mostanában valahogy mindíg vacsi lesz az ebédből... :roll:

Olvastátok a blikkben, hogy indonéziában, vagy hol egy 8,7 kilós baba született? Komoly. Kis pufi :lol:

Az a baj, hogy nem tudok mostanában semmi értelmeset hozzászólni a dolgokhoz.
Nem vagyok depis, sem antiszoc, csak olyan magambafordulós. A kórházi pakkom is majdnem kész. Már csak várok. Holnap megyek a 36 hetes uh-ra. Majd jelentkezem. :D Addíg is mindenki vigyázzon magára. :)

Bocsi, hogy most csak magamról írtam.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Betty vbárjuk a beszámolót.

Sziszkó már majdnem kész vagyok mindjárt lejár a mosógép és vasalás aztán mehetnek vissza a friss illatos függönyök. :D Tök jó érzés,hogy mindjárt kész minden aztán csak a babaszobának élek.
Martin nagyon édes ,nagyon jó ez a sztár fotó. :D :D
Leírom Neked a prósza receptjét ahogy Mi szoktuk készíteni.Gyorsan megvan és nagyon fincsi.
3db.kefir,1,5merőkanál liszt,kis só,2tojás,ezeket összekeverjük.Palacsintától kicsit sűrűbb legyen ez a massza.
Kizsírozott tepsibe öntjük,meglocsoljuk tejföllel a tetejét és egy kicsi olvasztott zsírral,és barack lekvárral.Aztán mehet be a sütőbe.
Ha szépen megpirult kész is van.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


[b]TÜNDÉR!!!! EZ CSUDAJÓ HÍR!!!! Hatalmas gratula tőlem is....... [/b]Jujj, már nekem is olyan közel van, ahogy Jovana mondta, ez már a finish, hivatalosan egy hét kb......csak nehogy bepánikoljak... :wink:

Chardonney, ParisAz ujjfájás nagyon szar lehet és a dagadás, szerencsére engem elkerül..... :roll:

SziszkóUH-hoz és a jó eredményhez gratula :lol: . Mindíg olyan jó érzés hallani, hogy minden OK odabent...

Till
Én sehol nem kapok Aloe Activatort, vagy natur gélt.... csak az a bőrre kenni való gél van a patikákban... :roll: Te honnan szerzed be??

Betty
Drukk a dokihoz! Majd mesélj!

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Pattogó, már most magadba fordultál :?: Mi lesz itt még a következő hetekben. :roll:
Az óriásbabát én is olvastam, szerintem rémes. :o Az anyuka cukorbeteg volt, attól lett ilyen hatalmas a baba.

Sziszkó, csak 6 db szilvásgombóc volt a zacsiban, a többit már valamikor korábban megettük a párommal. Most apránként megeszegetem az ilyen "maradékokat". Ezekkel nem kell annyit vacakolni.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Jelentem, hivatalosan is győriek lettünk :D kb. 5 perc alatt végeztem az okmányirodában. Viszont szegény Toffee-t meg magamat úgy megsétáltattam, hogy majdnem lerohadtak a lábaim. Megkíséreltem elmenni abba a babaáruhátba, amit Sztercsi mondott, de ez autós út, nem gyalogos, rá kellett jönnöm!

Most nézem a tábliban, hogy a mostani négyesfogat után már mi következünk; Till, Pocok, Édi és én :shock: :shock: :shock:

Én 3 napja a Szex és New Yorkot nézem :oops: :D
Vendég
 


Pattogó,
jajj, nehogy máá még 1 hónapon keresztül magadba fordulós legyél :D :D
és az is simán elég, ha magadról írsz, meg a főztödről. :lol:

Sziszkó,
nagyon szép a baba és tök jó, h még ilyen klassz képet tudnak róla csinálni. Amit én kaptam 2 hete,az gyakorlatilag használhatatlan.

Vcsibe, logisztikai menedzsment rulez. Én annak idején logisztika szakirányon végeztem, de mááá meg nem tudnék írni egy beadandót, az tuti.

Jovana, szerintem beelőzöl....

Voltam ma CTG-n, az alsó sáv totális sivatag. Nemhogy elefántpúp nem volt, de farkasfog se nagyon... :roll:
Aztán kértem egy méhszájkontrollt (mert megérdemlem) és gyakorlatilag zárva.... :roll:
házi feladatba kaptam hancúrozást + homeo + málnalevél :lol:

hétfőn megyek újra... Kicsike, akkor az említett csokiboltot is felkeresem. Hol van az pontosan?

Kép
screen
 
 


éreztem, hogy ma ilyesmi hír fogad majd, csak azt nem, hogy Tündértől. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündér fogadjátok hatalmas gratulációmat, Kislányotok megszületéséhez! Sok-sok tejcsit és jó egészséget Nektek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Screen, ha te is logisztikát végeztél, ugyan írjál már néhány oldalt a beszállítók értékeléséről! :lol: Nekem lövésem sincs róla. Könyörgöm, én termeléstervező vagyok, a beszerzőket csak csesztetni szoktuk, ha nincs anyag. :D

Csokibolt: Budapest, Vágóhíd u. 20. hivatalosan. Valójában a Vaskapu utcában van. Egy köpésre a Szent István kórháztól.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kép



Kép





visszaolvasok :arrow:
Vendég
 


tündér09 írta:sziasztok!

Valószínűleg a téma nyitásakor még nagyon kevesen vagyunk, akik már boldog tulajdonosai az információnak, hogy hamarosan anyák lesznek. :P Remélem minél többen csatlakozni fogtok a topichoz és megosztjátok a babavárással kapcsolatban felmerülő érzéseiteket és tapasztalataitokat.

Nálam a második teszt is pozitív eredményt mutatott a napokban. A számítások szerint így vszleg a szülés várható időpontja október eleje lesz. Persze mindez csak akkor lesz biztos, ha az orvosom ultrahanggal is megerősíti a tényt, hogy minden ok odabenn. :!: Remélem úgy is van. Addig pedig várakozás, várakozás, ...
:P


írjatok!
Vendég
 


Screen, de jó, hogy írtad a málnalevelet, majd' elfelejtettem a mai adagot :oops:

Sziszkó, nagggyon jó a kép!!!

Okmányiroda után gondoltam nyomok egy nagy epershake-et (mert megérdemlem :D Screen, kinek méhszájkontroll, kinek epershake :lol: :lol: :lol: ) DE annyian voltak a Mekiben, hogy nem bírtam volna végigállni a sort úgyhogy elmentem...szóval rájöttem, nem is vagyok annyira falánk :D

Óóó, a Big éppen most borul ki az esküvő miatt :roll: :roll: :roll: ezeken a jeleneteken mindig bőgök!
Vendég
 


De jó Moncsi, hogy ilyen naprakész vagy! Arra gondoltam (bár nem reagáltatok, amikor felvetettem a zárt topic-témát), hogy ha zárt topic leszünk, Neked kellene a moderátornak lenned (mert az asszem van a zártaknál)!
Vendég
 


Hello lányok!

Tündér és pici lánya, nagyon sok szeretettel gratulálok nektek!

Megint 2 napig nem volt netünk...most valami technikai zűr volt, az összes beállítást, az összes madzagot százszor átnéztük, a t-home kedves hangú műszakis fiújával ötször beszéltem, de nem működött...ma végre eljött a férjem egy barátja, százegyedszerre is áramtalanított, megigazított egy madzagot, majd láss csodát, működött :evil: Ez Murphy-törvénye...de most már tényleg elvonási tüneteim voltak, ti is hiányoztatok :roll: meg aztán semmilyen ügyet nem tudtam intézni, szóval végérvényesen netfüggő lettem...

Tegnap eljött anyukám és a nővérem, nagytakarítottunk, ablakmosás, függönymosás, kárpittisztítás és babaruha vasalás by anyukám. Mára szuper izomlázam lett, de nagyon örülök, hogy mindennel elkészültünk :-)

Majd még később jelentkezem!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
kkia
 
 


Csajok
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, a képeslapokat pedig külön köszönöm.:oops: :D A hazamenős szerkónk dicséretét is köszönjük. :oops: egyből beleszerettem, mikor megláttam. :P

fülbelövés: mi 1 hónaposan lövettük ki Char fülét.:D Tök morbid, hogy Anyám elrakta azt a TŰT amivel az én fülemet annó még a kórházban kiszúrták. :shock: :shock:

Anyabébi
függöny :evil: de nem voltak odaírva a méretek? :roll: vagy átb*sztak vele? :evil:

Eszti
Már tegnap olvastam a halrudacskákat, hogy írtad, és annyira megkívántam, hogy én is vettem és azt vacsiztuk fűszeres krumplival. :oops: :P

Aisha
a könyvolvasásra szerintem nem fog sor kerülni. :lol: :lol:

Csilla
úú az a Tigrincses bundazsák nagyon vagány. :lol: A másik meg nagyon szép. :wink:

Screen
halvacsora nyamm. :P

Eszti2
Marha jó a lakásotok. :shock: :lol: Sophie birodalom igazi csajos. :wink:

Kkia
temetés :cry: :cry:
hogy még egy temetésen is betalálják az embert. :evil:
Halász Judit all songs nekünk is megvan bibíí. 8) :lol: és képzeld, Char nagyon szereti és sokszor bömböl nálunk, és a házban lakik még 2 kisgyerekes család rajtunk kívül és ők is kölcsönkérték.:shock: :lol: Igaz, hogy egy kukkot nem értenek belőle, de a Párom megszerezte Nekik a dalszövegeket franciául, és azóta Náluk is csomószor ez bömböl. :lol: Többi lakó biztos örül Nekünk, hogy 3 lakásból ordíít a zik-zik. :mrgreen: :mrgreen:

Aisha2
Nagyon csinik a rucik. :wink: :lol:

Sztercsi
hát az biztos, hogy ha valaki végig szedi a magzatvédő vitaminokat, akkor ilyen 4-5 kilós gyereke születhet. de azt megcáfolnám, hogy nélküle kicsi lesz a gyerek. :roll: Charnál se szedtem és 3650 gr-mal született a 38.hétre, most Alexnél se, és most tartunk kb 3000 gr.nál. :roll:

szép formás poci a tiéd is. :wink:

Billy Idol: fogalmam sincs ki az. :oops: :oops: :oops: azér megtartotok? :roll: :lol:

Anyabébi2
marha jóók a rucik. :lol:

Kicsike
rá se ránts, ha azt érzed, hogy csak pihenni van időd, akkor tedd azt. :wink: Ne felejtsd, ami neked legjobban esik, az a legjobb Martinnak is. :wink:

Hajnalocska
a málnalevél teát, én is csak nagyon erős akaraterővel tudtam meginni. :roll:

Eszti3
ocsmányiroda míílly találó. :mrgreen: :mrgreen:

Jovana
Pén-re ígérnek hideg frontot,én NEM akarok akkor szülni,m tuti sokan lesznek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mintha lenne választásod :roll: :lol:

Mia
Aaaaaaaaaaah, az a kep a tortarol, beszaggatom a monitort azonnal !!!!! Omlik a nyalam!!!!!
ezzel én is így voltam :roll: :lol:

Nita
várjuk a képeket! :wink:

Sziszkó
Martin pofija eszméletlenül aranyos! :lol:

zárt topic ötlet: nekem oké, és természetesen én AKAROK lenni a moderátor. :oops: :mrgreen:

na ennyi tellett most az időmből, megyek vacsit csinálni

majd még jövök szerintem ne örüljetek :mrgreen:
Vendég
 


Na én most málnalevelezek.
Megfájdult a fejem...ez már a front? :roll:
Még mindig nem döntöttem hazamenős ruha ügyben. Pedig minden nap átnézem a minirucikat...de holnapig adtam csak haladékot magamnak, hogy döntsek és hogy összeállítsam a végleges kórházi csomagot, mert még egy-két apróság hiányzik.

Sztercsi, most akkor a bent tartózkodásra is kell ruhát vinni a kórházba vagy nem???
Vendég
 


Helló csajszik!

Tillikém: a mosószóda egy "mosó"-szer , teljesen öko és bababarát, nem tartalmaz enzimeket, tenzideket, illatokat... csak tisztít és zsírtalanít, és bazi olcsó :) :mrgreen:
Szülinap: igen a drágám vasárnap lesz 7 éves, de nagyon rossz megfogom vonni a nemtudom már mit is tőle, ezen a héten már 3 feketét és egy zöldet hozott magatartásból!!! Agyonverem vagy inkább fejbe :shock: !
Eddig nyugodt életű, gyermektelen topictársaim készüljeteK!!!
És senki ne higgye, hogy a lányok jobbak!!! :shock: :mrgreen:
Csibe: komoly mondom hálás vagyok neked a méhszáj számozását bemutató írásodért, nagyon köszi :)
Amúgy meg szegény Tomi, mosmér mondod hogy régen gáz fejjel csajozott? :lol: Majd el felejtettem: ma túrógombócot csináltam :D
Hajnikám: C-vitamin számomra CETEBE vagy most a Béres C-vitamin+Cink verzióját vettem. Amúgy nagy C-vitamin fan vagyok hiszem hogy ha ezzel támogatod a szervezeted az segít!!! Nagy dózisban!!! 500-1000 mg naponta, nem ám ilyen gagyi 30 mg-osat vegyél az halottnak a csók. Egyébként pár napja engem is elővett a nátha úgyhogy most énis C-vitaminozok, de az orromtól alig bírtam aludni éjjel, állandóan eldugult aztán csak hörögtem :(.
Eszti: jaja negyedik, belegondoltam, hónom alatt gyerek kezeimben 1-2 szatyor :shock:, tiszta izomtömegek leszünk nyárra :)
Melyik Szex és NY-t nézed a mozifilmet?
Sziszkó: Martin ééééééédes!!!

Csajok! Engem ez a gyerek megnyomorít, bazira nyomja a bordáimat csak nem tudom mivel, valszeg a fejével, alig bírok ülni és a derekam is nagyon fáj, meg amúgy is tök nyugi vagyok :evil:
anyabebi
 
 


Moncsi: baldachin: oda volt írva, hogy később függönynek használható de a tököm gondolta, hogy ilyen hosszú, mindegy a barinőm felvarrja :)
Billy Idol: mint a neve is mutatja egy BÁLVÁNY!!! Na jó maradhatsz, de azért kukkants rá, hátha beugrik: http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
anyabebi
 
 


Anyabebi, igen a mozifilmet :D :D :D a sorozat összes éveadát már kívülről tudom :D bár rettentően örülnék, ha megkapnám valami ünnepre az összeset díszcsomiban-alapmű :D :D :D csak senkinek nem jut eszébe megvenni, mert már ezerszer láttam :roll:

Én is elképzeltem; gyerek hordozóban az egyik kezemben, szatyrok a másikban, közben csörög a mobilom és sopánkodik a szomszéd, hogy hadd nézze már meg azt az édes kisbabát :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Anyabébi: Az én drága kisfiam is a bordáimat célozza állandóan. :twisted: :twisted: Túrógombóc: már egy hete akarok enni, de mindig elfelejtem megvenni... :roll: :roll: :roll:

Eszti: Most, hogy mondtad a fejfájást, nekem is megfájdult! :? :? :? Zárt topic: Ne hari, elfelejtettem reagálni rá. :oops: :oops: :oops: Nekem jó ötletnek tűnik, én is gondoltam már rá, csak gőzöm sincs, mi hogy megy. :roll: :roll: :roll:

Moncsi: Te fenyegetsz minket??? :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Char-nál változott a helyzet az oviban?
bobóbaba
 
 


Nekem Toffee épp szétrúgja a hasam belülről :D :D :D vagy 2 percig gondolkoztam, hogy hogy nyomja a feje a bordáidat, mire rájöttem, hogy Nálad fordított állás van :oops:
Vendég
 


Anyabébi, a kedvesem régi személyijében olyan, de olyan fotó van benne, hogy konkrétan negyed órán át röhögtem rajta. :wink: :lol: Persze váltig állítja, hogy nem nézett ki ennyire gázosan (az igazolvány fotók tényleg mindig sokkal rémesebbek, mint a valóság), de ez a kép nem semmi még azok között sem. :D
Persze ezzel együtt imádom Őt. Kép

Nünüke ma engem is nagyon nyúz, plusz a beleim is nagyon rendezkednek. Kicsit szeles lettem, de a baba miatt mindez beszorult. :(

MrsParis, nem irigyellek a negyedik emeletért... Anno én is egy négyemeletes ház 4.-én laktam. Hát ki voltam gyúrva a bringacipeléstől...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen, és akik már rendszeres CTG-sek
Nektek mindíg hasonló a szívfrekvencia? Mert nálam hol 120-130 körül tendál, hol 140-150 a fő vonal...Azért remélem ez nem baj...nem mondanak rá semmit...csak, hogy fő a kilengés és a mozgás... Nekem is zárt még a méhszáj, ha így nézem már csak Szilveeaa kédéses, de te Jovana esélyesként indulsz a következőként babázó anyuka címre :lol:

CsibeNem irígykedem, hogy most neked ilyesmiket kell írnod....mikori határidővel?

Ja, az a cikk az új influemza védőoltással kapcsolatban komoly, vagy ugratás? Elég bizarrnak tűnik... kíváncsi lennék Édi véleményére...

Kkia
Fő, hogy hirtelen megjavult a gép 8) Vagy végre hozzáértő kezekbe került :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Annyian CTG-ztek már, hogy tiszta türelmetlen vagyok az én jövő keddim miatt :roll: kiváncsi vagyok mit alakít a Sophie-m!
Vendég
 


Őzike, ha a CTG csak 120-130-as frekvenciát mutat, akkor alszik a baba, ha magasabb, akkor ébren van.

A beadandó határideje elég távoli, de összesen 7 tantárgyam van, mindegyikből lesz beadandó, néhányból több is. Amit tudok megírok, minél előbb. Nem tudom, hogy ha megszületik Nünüke, mire lesz időm és energiám.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Anyabébi
zöld pont, az mire jár? :lol: nálunk alsóban boszi nyomda volt a rossz, a jó meg mindig más. 8) :lol: :lol:

(kövezzetek meg, de én azt remélem, hogy Alex ilyen vagány, rosszcsont pasi lesz. :oops: :oops: :lol: én mindig is a rosszfiúkhoz vonzódtam, és nagyon remélem, hogy az én fiam is ilyen lesz. :oops: tanulásilag is azt várom csak el tőle, hogy min.3-as átlaga azért legyen. :oops: Bezzeg Charlotte...neki min.4-es átlagának kell, hogy legyen majd. 8) :lol: :lol: )

Billy Idol: ezt a számot ismerem 8) 8) akkor mégse vagyok földönkívüli. :mrgreen:

Csilla
Charnál semmi változás...csak miután erélyesebben beszéltem az óvónőkkel, azóta nem mernek szólni. 8) 8) :mrgreen:

Csibe
igazolványkép ismerős. :mrgreen: mikor a bátyám kapta az első személyijét, akkor mikor elővette, mindig a földön fetrengtem a röhögéstől :mrgreen: és akkor egy saller kíséretében közölte, hogy kíváncsi lesz majd, hogy az én képem milyen lesz...hát kíváncsi lehetett, mert jó szar lett az enyém is :| :mrgreen: :mrgreen: viszont a magyar útlevelemben egész jó a kép, ahhoz képest. :D

Őzike
nyugi...ahogy a te szívverésed is mindig változik, úgy az övé is. :wink: ha kevesebbet mozog, akkor lassabb, ha meg többet, akkor gyorsabb, ez teljesen normális. :wink:
Vendég
 


jaa és az influenza oltást akartam még: szerintem az a cikk, amit Till fölrakott, az hülyeség. :oops: :oops: nekem eléggé hitetlenül hangzik...de persze lehet, hoyg csak én vagyok szkeptikus. :roll:
Vendég
 


Én csak most olvastam el, illetve inkább átfutottam, mert akármennyire is baromságnak tartom, azért rossz érzést kelt bennem...összeesküvés elméletek mindig is voltak/lesznek főleg az USA-val kapcsolatban...
Vendég
 


Én bevallom őszintén, nem olvastam el. Annyira hosszú, hogy lusta vagyok nekiállni. :oops: :oops: :D :D De az tuti, hogy NEM adatom be magamnak az oltást!!! Úgysem kényszeríthetnek rá! :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Bobó: ugye nem akarsz műgombócot venni, ha érdekel leírom én hogy szoktam a túrógombit, tök könnyű. Még nekem is sikerül nem fő szét.
Moncsi: Tanulással nincs gond arra mindig pirosokat kap. A magatartás úgy néz ki, hogy minden gyereknek van egy virága a falon 5 szirommal. A rosszalkodásért lehullik egy szirom.
Nap végén pontoznak.
Ha fent van minden szirom - piros pont,
ha 1 lesett - piros karika,
ha 2 lesett - zöld pont
ha 3 lesett - zöld karika
ha 4 lesett - fekete pont
ha 5 lesett - fekete karika.
Minden nap megújul a virág, mondjuk nem csodálom mert az én gyerekemnek kedden már nem lenne mi leessen.
Hintázik a székkel, pofázik órán, pofázik az ebédlőben, kajával dobáloztak múltkor (persze nem ő volt hanem egy kislány
:shock:)
Kamukéró.
anyabebi
 
 


Én is ellenálló leszek Bobó! :D

Én mára lelépek, megyek szendókat gyártani holnapra a férjemnek, hogy mire hazaér, ne legyen már dolgom, csak Ő :!: :!: :!:
Most nem vagyok amúgy sem valami jó passzban, fájdogál a fejem, melegem van, szurkál a hasam :roll: és a rohadt IPTV-t még mindig nem kötötték be, pedig majdnem 1 hete igényeltem, gyanítom holnap már nem lesz belőle semmi, így hétvégére is TV nélkül maradunk :roll:
Vendég
 


Én is műgombócot szoktam, szilvát is, túrót is...túrógombócban pl. a mű jobban ízlik, mint a házi :oops:
Vendég
 


Anyabébi
tök jó ez a virágos megoldás...nem is láttam még ilyet. :D :D
örülj neki, hogy ilyen vagány fiad van. 8) legalább könnyű lesz neki helytállni az életben majd. :wink:

Eszti
akkor téged már elkapott a front. :?

na megyek Lányomat kihalászom a kádból. :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: