Új privát üzeneted érkezett!

iner

hát, őszintén szólva már nagyon váom az október elejét... nyugodtabb lennék, ha már nem dolgoznál... de kitartás, már csak egy hét!!!!

Kép
gtunde75

Csip-csip
elmúlt a jó idő, már nem lehet napozni, mi :?: :!:
Most meg már sorban állnak... :roll: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ja basszus...De kurva meleg van itt Pesten...Rengetegen jönnek a szoliba... :twisted:
csip-csip18

Azért csak kitartás...már nem olyan sok van vissza 22:00-ig :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok

Ancsa, azért mert nem tünetelsz, még lapulhat ott a baba. :wink: A nők nagy része semmit nem érez a mensi előtt :) Én a helyedben még nem készülnék a következő hónapra.

Hol vannak a többiek? Susy, Anita, Angyalkrisz, Sellon, ediii :(
Remélem a kismamikkal minden rendben van :)

réka80

Sziasztok!

Hú akkor most megnyugodtam a teszteket illetően,már kezdtem betojni hogy akkor most mindenért fizetni kell :?

Zsu akkor szorítok ezerrel és pihizz!

Juli erről a Gézás dologról jutott eszembe hogy volt egy nő amikor a lányom szültem,ő úgy volt hogy nagyon fiút akartak és amikor ment be szülni eldöntötték hogy Zoltán lesz a neve,erre mikor kijött a baba kiderült hogy lány.Kérdezik mi legyen a neve?mondja a nő hogy Zoltán,erre a doki de hát kislány!a nő meg mondja nem baj akkor is Zoltán! :lol: :lol:

Iner ne is dolgozz már annyit és októbertől csak pihi!

Tünde köszi édes vagy!!!

Ancsa ne add még fel!!!!!

Joli szia :D

Kírus,ez ám a pofátlanság hogy kitalálnak ilyeneket hogy valamiért már fizetni kell és nem szólnak előre sehol,aztán amikor megy az ember közlik vele ennyit és ennyit fizess te meg csak kamillázhatsz :shock: Nem elég amúgy is annyi pénzt elkérnek és még többet le akarnak húzni rólunk?

Betty ciao bella :wink: :lol:

Réka hellóka :D

Ha valakit kihagytam annak puszi és ölelés!

Kép
anyci

most néztem, hogy van még egy kis elmaradásom iwiw-en, szóval Susytunder, Réka80, -j-... jelöltelek Titeket! :oops: :D :wink:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Hú akkor most megnyugodtam a teszteket illetően,már kezdtem betojni hogy akkor most mindenért fizetni kell :?

Juli erről a Gézás dologról jutott eszembe hogy volt egy nő amikor a lányom szültem,ő úgy volt hogy nagyon fiút akartak és amikor ment be szülni eldöntötték hogy Zoltán lesz a neve,erre mikor kijött a baba kiderült hogy lány.Kérdezik mi legyen a neve?mondja a nő hogy Zoltán,erre a doki de hát kislány!a nő meg mondja nem baj akkor is Zoltán! :lol: :lol:

Tünde köszi édes vagy!!!

Kírus,ez ám a pofátlanság hogy kitalálnak ilyeneket hogy valamiért már fizetni kell és nem szólnak előre sehol,aztán amikor megy az ember közlik vele ennyit és ennyit fizess te meg csak kamillázhatsz :shock: Nem elég amúgy is annyi pénzt elkérnek és még többet le akarnak húzni rólunk?

Kép
anyci

:D :D :D
bekattant a topic :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde köszi édes vagy!!!

Kép
anyci

Sziasztok!

Tünde köszi édes vagy!!!

Kép
anyci

anyci drága!!! laptetőre hajtasz??? :D :D :D

Kép
gtunde75

Nem de tényleg be kattant valami :shock: Nem akartam ennyiszer küldeni,csak egyszerűen nem küldte el egyből és folyton valami hülyeséget írt ki én meg naivan rá klikkeltem mind annyiszor :shock: Így sikerült ez :oops:

Kép
anyci

Anyci 8)

Csáó Bella 8* :!: :lol: :lol:

betty615

anyci

tudom, tudom....csak vicceltem ám... :D

betty615

kicsike lett a csiguszod... Te csináltad? :D :D :D

Kép
gtunde75

Tünde
nem...távolodik :!: :lol:

Csak vicc volt....igen, kicseréltem egy kisebbre, mert a nagyot odaadtam másnak, akinek nagy szüksége van most rá...nagyobb, mint nekem...ez amolyan szerencsecsiga :!: 8) :)

betty615

anyci!
egyébként valahogy ilyen "gézásan" vagyok a dologgal én is. évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy nekünk ÁRONunk lesz... szóval ha jót akar magának, akkor növeszt majd odabent fütyköst is, mert sz@r lenne kislányként egy életet Áronként leélni :)

tünde!
vettem a jelölést. igaz, egy ideig gondolkodtam, hogy vajon ki is lehetsz :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok lányok!

Itt vagyok, meg vagyok, csak nálunk már minden a feje tetején áll, sírógörcsöm van, és pattanásig feszültek a dolgok már nálunk. Képzeljétek 2 hete lebeszéltük a festővel, hogy ezen a héten hétfőn kezd. Mondom apának pénteken, hogy hívja fel, biztos, ami biztos. Azt mondta, hogy hát hétfőn nem tud jönni, csak szerdán, de péntekre mire jön a bútor minden kész lesz. Erre AZ ÁLLAT NEM JÖTT MA! És azt mondta, hogy neki közbe jött valami. Apa rögtön mondta, hogy na akkor hívja a bútorost, hogy ezen a héten ebből semmi nem lesz. De mondtam, hogy nono csak lassan a testtel. Addig telefonáltam, amíg nem találtam egy festőt, aki ugrott egy szavamra. Mondtam neki, hogy festeni kell, de már! Egy óra múlva itt volt, és azóta is még mindig gőzerővel dolgozik, hogy holnap be tudja fejezni. Apa azt mondta, hogy ilyennek még nem látott, hát ilyen is tudok lenni.

Doki elnapolva holnapra, mert behívták egy szüléshez, így még nem vagyok okosabb, mint ti.

Képzeljétek, azért jó is történt tegnap, a legjobb barátnőm, aki 200 km- re lakik tőlem, és már nem láttuk egymást 5 hónapja, felhívott és bejelentkezett tegnapra. Nagyon örültem neki, még nem volt nálunk, helyre hozta a vacak frizurámat, azelőtt mindig ő csinálta, így most 20 forinttal többet érek.

Na tessék kellett engem hiányolni, most meg tele írom az oldalt. :)

Kép
Kép
susytunder

susytunder

jójójójó, csak nyugi!!!! látod minden megoldódik!!!
akkor holnap várunk a hírekkel!!!

Kép
gtunde75

betty615

ha az illetőnek már nem kell, kölcsönkérhetem én is? úgy látszik ehhez az álláskereséshez nagy szerencsére is szükség lesz... :cry:

Kép
gtunde75

susy!
a festés nem jó. én nem ceretem...
nálunk tegnap és ma volt festés... igaz, mire melóból hazaértem, felmosva, bútorok a helyén, függöny kimosva, visszarakva... ilyen, ha a zember a mester :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli
A festés már csak hagyján, nekem már 3 hete nincs konyhám... :roll:

Kép
Kép
susytunder

susy!
na, itt látszik, hogy le vagyok maradva... próbáltam visszaolvasni, hogy ki kicsoda, és mi van vele... szóval akkor hozzád tartoztak azok a fotók :idea: vagy azt másik topicban láttam :?: mert valaki meg fürdőt is csinál, de tuti nem itt :?
de a lényeg, hogy akkor most már lassan túl leszel rajta :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

mennem kell! ember jön ölni :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli
Tartoznak hozzám fotók, de azok konyha burkolat képek. Igen, a hétvégén el akarom feledni az egészet.

Kép
Kép
susytunder

Tünde tudom hogy csak vicceltél :wink:

Betty csak te neked csak itt csak most :lol: :lol:

Juli akkor szuggeráld hogy Áron,Áron,Áron,Áron :wink:

Suzy,végre te is itt vagy :D Na te aztán talpra esett menyecske vagy :shock: De igazad is volt!
Na akkor még egy napot várhatunk?
Örülök hogy ilyen jó örömben volt részed :D

Kép
anyci

Tünde
ígérem, akkor kölcsönadom neked is kicsit :!: :wink:

betty615

Anyci
micsoda megtiszteltetés tőled... :!: :lol:

Suzytündér
Kívánom, hogy jó gyorsan végezzetek mindennel...
Holnap drukk a dokihoz :!:

betty615

lányok, mentem mert zárnom kell vége ennek a napnak is, hogy telnek a napok..pikk-pakk...mindjárt itt lesz az év vége...

Szép Estét kívánok
csip-csip18

Sziasztok!

Jelentkezem már itt is. Ugye itt is mondtam, hogy aggódom, amiért nincs tünetem? Na már nem aggódom. Olyan szinten van hányingerem, hogy hihetetlen. HA megunom, megyek, és hányok. Szinte állandóan fáj a fejem, szédelgek. Ilyen rosszul Kendével soha nem voltam. Este kilenckor már alszom, meg délben is vagy 2 órát. Húúú, ez most nagyon kemény. Kendével sem tudok szinte játszani, foglalkozni semmit. A ház is szalad, épp csak a legalapabb dolgokat csinálom meg. Jó lenne, ha hamar elmúlna, és nem tartana a 12. hétig.

Itt mindeni jól van?

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel magamról. Tegnap este valami nagyon nem jó történt velünk és be kellett menni a női klinikára, ahol megvizsgáltak, de mivel nagyon sokan szültek, így hazaengedtek, azzal a feltétellel, hogy ma S.O.S a dr-imhoz menjek vissza! Nagyon nagyon félek! Remélem minden rendben lesz. Lehet benn tartanak (ha az előző terhességemből indulok ki).és nem jövök egy ideig.
Mindenkinek problémamentes babavárást kívánok!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Vagyok én is, csak többnyire olvasgatok! Ez a topic nagyon fellendült, és nem mindig tudom követni....de ez legyen a legnagyobb gond!

Na, a tünetekről...nekem így, közeledve a 7. héthez.jóformán nincsenek is tüneteim, a gyakori éjjeli pisilésen kívül. Illetve olykor érzem a hasamat, picit fáj. Sokan mondják, hogy örüljek, hogy nincsenek meg a rossz tünetek, mint hányinger, hányás, fejfájás, migrén. Na, az én szervezetem eddig köszönőviszonyban sem volt ezekkel.
Azt hiszem, itt írta valaki, hogy az első gyermekével teljesen tünetmentes volt. Lehet, hogy nálam is ez lesz?

Közben azért nézegetem a fórumot, hogy ki az, aki a napokban tesztel. Nagyon izgalmas!
Vendég

Jóóóóó reggelt!

csip-csip18
igen, basszus, nagyon megy az idő...olyan, mintha tegnap díszítettem volna a karácsonyfát... :(

betty615
előre is köszi!!! :D

anita1984
de azért ugye most örülünk?!?!? függetlenül attól, hogy nem vagy éppen a legjobban... azért ennek a hátterében egy csoda áll!!! :wink:

onlány
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! ahogy tudsz, jelentkezz!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Onlány
remélem nincs semmi gond...szorítok :!: +++++++++++

betty615

Sziasztok Leányzók!!

Tök, jó hogy így fellendült a topikunk, mindig van mit olvasni!!! :lol:
Nálunk semmi különös nincs, apjuk elment dolgozni, remélem ma is normális időben végez és akkor tud menni edzésre szegény, a héten nem tudott sajnos se hétfőn, se kedden az említett események miatt :roll:

Susytunder- Már nagyon vártalak a hírekkel, de akkor ezek szerint még sem sikerült eljutnod a dokihoz!!....Hát ezek a felújítások iszonyat idegörlő hadműveletek....Hihetetlen, hogy az építőiparban mit meg nem engednek magunknak az emberek, ráadásul úgy, hogy még te fizetsz nekik és nem is keveset :evil: ....Mi most augusztusban kifestettünk Anyukáméknál 3-an, Anyu, Öcsém és én az egész alsó szintet a házban ( Kb 80-90 m2)....Nekem ez volt idén a szabadság, de tök jól megcsináltuk, senki nem mondaná meg, hogy mi voltunk az elkövetők :wink:

Gtunde- Megyek hozzád is ganézni, teleportálok, úgyhogy gyorsan nyisd az ablakot :lol:

Csip-Csip- Nálad pont most kezdődik majd a szezon, mivel már nem lehet természetes úton nagyon napozni csak mesterségesen!!De legalább gyorsabban eltelnek majd a napok :wink:

Betty- Jelentem megsütöttem a sütit :lol: ...Bár sajnos a csoki krém kifolyt belőle, de remélem azért így is elfogy....Főztem leveskét, most csinálok minnyá túrógombócot....Már mostam, kiteregettem!!...Szóval ma is házi asszonykodom, kihasználom, hogy a héten nem kellett mennem vezetni egyáltalán, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára....Szerintem tavaly kb!! :wink:

Réka- Nagyon édes vagy, hogy így tartod bennem a lelket, köszi :wink: hát meglátjuk mi lesz...elvileg holnap kéne megjönnie, úgyhogy ha nem jön holnap piri, szombat reggel tesztelek egyet...Csak annyira fosok az eredménytől :roll:

Anyci- Nem adom fel még!!!Csak ha kopogtat piri...De akkor is csak erre a hónapra :lol: ...Neked is minnyá itt a teszt idő!!!

Anita- Szegényke, kitartás neked, nem lehet egyszerű ha ilyen szarul vagy, főleg egy pici mellett..... :roll: Küldök neked sok erőt++++!!

Onlány- Minden rendben lesz!!Nagyon aggódom és szorítok értetek, ha tudsz valamit jelentkezz :!:

Sellon- te szerencsés :wink: ...Nekem a legjobb barátnőm itt kint végig tünetmentes volt, kisfia lett, most áprilisban szült :lol: Úgyhogy úgy néz ki, hogy te is ilyen szerencsés , kiválasztott leszel!!

Na csajok, megyek túrógombócóni :lol:

Pusszantás!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van, jó helyen tapad, 5 hetes 4 naposnak mérte a doki. Kaptam képet is.

Kép

Kép
Kép
susytunder

nagyon örülök Susy :) Látom a szikhólyg is szépen látszódik. Csak így tovább :)

réka80

Gyancsi, valóban?
Csak mert olyan sok nő rosszul van, hogy az ember úgy gondolná, hogy az ilyen hetekig tartó rosszullétek a terhesség szükségszerű velejárói kellene, hogy legyenek. Sokszor van olyan nap közben, hogy szinte el is felejtem az állapotomat. Persze, azért egy jelzéske mindig van, pl. pár percre egy picit megfájdul a hasam, illetve éjjelente megyek egy 4-szer a vécére... :D De hát tényleg úgy látszik, ilyen szerencsés alkat vagyok. Pl. kajával is, képzeld el, egyáltalán semmi extra nincs, se nem eszem többet, se kevesebbet, semmi extrát nem kívánok. Tök fura az egész, de persze jó is, így egyszerűbb lesz megőrizni az alakomat. 8)

Susytunder!
Remek a felvétel!
Vendég

Sellon, szerintem én is írtam itt, hogy nekem se volt semmi tünetem. Sőt én időnként el is csodálkozom, hogy itt a topicban a kismamik már napokkal a nem várt mensi előtt émelyegnek, meg fáj mindenük :shock: Tudom, hogy másak vagyunk, de én korábban azt tapasztaltam, hogy gyakoribb az, ha nincs tünet. Szal itt most ez ritka, de nem jelent rosszat. Nyugi, minden rendben lesz. :)

réka80

Ó, igen, azt hiszem, tényleg te írtad a tünetmentességet! Bocsánat, csak már sokan vagyunk, nehéz az emlékezés. Hát, igen, az én szervezetem is produkál érdekességeket, mert a nem várt menstruáció előtt nekem jó egy héttel már fájtak a melleim, de akkor nem is foglalkoztam vele. Aztán néhány nappal később, de még mindig jóval a menstruáció előtt mensis fájásaim voltak, bő egy hétig. De akkor már csináltam tesztet, és szép pozitív lett, szóval, megtudtam, mitől van az egész. Mostanra meg,a mikor másoknál tombolnak a tünetek, nálam lapulnak. Bocs, hogy ennyit foglalkozom ezzel a témával, de ha egyszer annyira fura... mert én meg pont azt tapasztaltam, hogy a tünetmentesség a kivétel, és a rosszullét a gyakori. Bár, biztosan vannak, akik kissé el is túlozzák, s ezáltal úgy tűnik, hogy rengeteg a probléma. Szóval, most már csöndben maradok és olvasgatok továbbra is.
Vendég

Szia Sellon :lol:

Igen, barátnőm is pont így volt, se hányinger , se semmi....A mellei azok mondjuk elég gyorsan megnőttek, de ez volt az egyetlen ami változott rajta...Na jó pár hónap után már a hasa is látszott természetesen :lol: ....De ő se kivánt semmi koviubit tejszínhabbal meg hasonlókat :wink: .....Úgyhogy ő nagyon boldog kismamaként élte végig a 9 hónapot, azt mondja ez volt az egyik legszebb időszak az életében....Úgyhogy rád is ilyen gyönyörűséges hónapok várnak :D

KépKép
gyancsi

sziasztok!

onlány!
szorítok, hogy minden rendben legyen!

susy!
óóóóóóóóóó, az első fotó :)
én már tuti tüsző-koráról fogok egyet kérni :p

az én formám: hát persze, hogy bedöglött a gép, amivel a hormonokat csinálják :roll: holnap jön csak a szervíz, így talán akkor, de inkább csak jövő héten lesz eredmény... azért remélem, hogy holnap, mert hétfőn már szeretném hívni a dokit időpontért.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sellon, ne csak olvassgass, írj is :) Naná, hogy foglalkoztat a téma. Amíg valaki nem esik teherbe addig ugye azzal van elfoglalva, utána meg azzal, hogy nem tünetel, utána meg azzal, hogy nem rúg, utána meg azzal, hogy nem eszik, utána meg azzal, hogy megnőtt, felnőtt lett, és minden csak egy szempillantás volt :wink:
No itt még én se tartok, de pár lépésen már túl vagyok, szal fel a fejjel, és carpe diem, mert vissza fogod te ezt még sírni 8)
:lol: :lol:

réka80

Réka, van abban valami, amit írsz! Teherbeesés előtt folyton a fogamzásról olvastam cikkeket, míg végül az egész annyira misztikus lett, hogy hagytam az egészet a francba, elfelejtettem az LH teszteket, s láss csodát, abban a hónapban, amikor nem foglalkoztam vele, teherbe estem. Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, olvasgattam a koraterhességi tüneteket, hogy aztán betegre aggódjam magamat, ha valami nincs rendjén...míg rájöttem, hogy minden rendben van, csak az ösztönökre és az érzésekre kell hallgatni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a dokitól. Hát nem voltak jó hírei. III-as lett a rákszűrésem. Eddig mindig II-es volt, de mondjuk fél évvel ezelőttig 1 évig HPV pozitív voltam. A márciusi leletem totál jó lett. Most meg...
Kérdeztem a dokit, hogy akkor mi legyen. Erre olyan szöveget nyomott le, hogy valószínűleg a terhességemmel van a gond, ami a citológiát illeti. Egy pillanatra az ütő is megállt bennem. Aztán gyorsan javított, hogy a terhesség felgyorsíthat néhány folyamatot, ami miatt a terhes nőknek nem tudják olyan jól kiértékelni a keneteit.
A lényeg no para, ez még nem rák. ha négyes lenne, akkor kéne valamit csinálni, de ez még nem gond. A terhesség után kell kontrollt csinálni. Majd abból már ki tudja találni a doki, hogy akkor mi legyen a következő lépés. Nem voltam túl boldog. Megvizsgált. Méhszáj zárva, minden ok. Most legalább nem nyomkodott meg olyan vadul, mint a múltkor. Gondolom, mert már kicsit feljebb került a méhem, és nem kellett olyan mélyre nyúlnia.
Egyébként nem megyek ezekre a fizetős vizsgálatokra. Megkérdeztem az orvost, és mondta, hogy semmi nem indokolja. A 12. heti UH ingyenes és utána a 16. heti AFP. Szóval én ezek csináltatom meg. Annyi a különbség az eddigieknél, hogy a 12. héten nem csinálnak vérvizsgálatot. nekem meg most nincs 30000 Ft-om. meglátjuk mi lesz az UH-án, aztán döntünk.
Holnap kezdődik a suli. Semmi kedvem.:(
Mondjuk a tüneteim napról napra enyhülnek. Remélem azért ez még nem korai. Már nincs olyan kemény hányingerem, meg szédelgések se. Az energia is kezd visszatérni belém.
Kinek mikor kezdtek enyhülni a tünetei?

Onlány

Nagyon szorítunk érted!!! Reméljük nem lesz gond!

Sellon

Elhiszem, hogy aggódtál, de úgy néz ki, te tényleg a szerencsések közé fogsz tartozni! Örülj ennek!

Zsu

Remélem minden rendben volt tegnap! Annyira örülnék, ha minden rendben lenne!

Betty

Nem dobsz egy táblát?

Réka

Nagyon tuti a görbéd!! Nem akarsz tesztelni?

Kirus

Mi volt a védőnőnél? Hogy vagy mostanában? Tünetek?

Csip-csip

Kitartást a sok melóhoz. Legalább tényleg gyorsan elmegy a nap.

Tünde

Apukádnak jobbulást!

Joli
Kép
Kép
joli83

susytunder
de széééééép!!! :D :D :D

joli83
jaj! ne ijeszgess!!! minden rendben lesz, ne aggódj!!!

sellon
még bármikor jöhetnek azok a tünetek... akkor meg majd visszasírod ezt az időszakot :wink: de reméljük a legjobbakat, ki tudja, lehet, hogy tényleg szerencsés vagy!!!

gyancsi
az összes ablakot kinyitottam, de nem jöttél... afrancba, most állhatok neki én magam... :wink: :D

Kép
gtunde75

Joli, Tünde!

Van egy olyan tünetem, amiről nem írtam, mert mindig kiment a fejemből, ugyanis nem fizikai tünet. Szóval, tiszta ragya a homlokom. Most olvastam több cikkben is, hogy a hormonális változásoknak köszönhetően ebben az időben kipattoghat az arcunk. Na, az enyém az elsők között vállalta e nemes feladatot, pedig nekem alapból nagyon szép bőröm van. Néhány napja vettem ilyen tínédzsereknek való krémet, már azt hittem, hatni fog, erre tovább folytatódott az egész...

:D De inkább ez, mint a rosszullétek.

Joli, bízz az orvosodban! Ha azt mondja, nincs probléma, akkor hallgatni kell rá.
Vendég

Joli!
ha jól rémlik, az Ivókhoz jársz... ne parázz, jó doki!
tesóm majdnem nála szült :P

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli!Én is HPV-s vagyok, és most akkor nagyon jó, amit olvastam nálad, jobb ha én is felkészülök. Nekem is hasonlókat mondott, hogy nem kell ezt túlparázni, és nyugodtan ki lehet hordani a terhességet.
Áá, nem tesztelek, látom azt a hőmből, majd 4 nap múlva, hogy mi újság. Egyéb tünetek is inkább a mensire utalnak.

Látod-látod Sellon, a végén még kiferül, hogy nem is vagy te annyira tünetmentes :wink:

réka80

jaj csajok, azt el is felejtettem mondani, hogy már egy fogtömésen is túl vagyok ám!!! ügyi vagyok?

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?