Sziasztok Leányzók!!
Tök, jó hogy így fellendült a topikunk, mindig van mit olvasni!!!
Nálunk semmi különös nincs, apjuk elment dolgozni, remélem ma is normális időben végez és akkor tud menni edzésre szegény, a héten nem tudott sajnos se hétfőn, se kedden az említett események miatt
Susytunder- Már nagyon vártalak a hírekkel, de akkor ezek szerint még sem sikerült eljutnod a dokihoz!!....Hát ezek a felújítások iszonyat idegörlő hadműveletek....Hihetetlen, hogy az építőiparban mit meg nem engednek magunknak az emberek, ráadásul úgy, hogy még te fizetsz nekik és nem is keveset
....Mi most augusztusban kifestettünk Anyukáméknál 3-an, Anyu, Öcsém és én az egész alsó szintet a házban ( Kb 80-90 m2)....Nekem ez volt idén a szabadság, de tök jól megcsináltuk, senki nem mondaná meg, hogy mi voltunk az elkövetők
Gtunde- Megyek hozzád is ganézni, teleportálok, úgyhogy gyorsan nyisd az ablakot
Csip-Csip- Nálad pont most kezdődik majd a szezon, mivel már nem lehet természetes úton nagyon napozni csak mesterségesen!!De legalább gyorsabban eltelnek majd a napok
Betty- Jelentem megsütöttem a sütit
...Bár sajnos a csoki krém kifolyt belőle, de remélem azért így is elfogy....Főztem leveskét, most csinálok minnyá túrógombócot....Már mostam, kiteregettem!!...Szóval ma is házi asszonykodom, kihasználom, hogy a héten nem kellett mennem vezetni egyáltalán, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára....Szerintem tavaly kb!!
Réka- Nagyon édes vagy, hogy így tartod bennem a lelket, köszi
hát meglátjuk mi lesz...elvileg holnap kéne megjönnie, úgyhogy ha nem jön holnap piri, szombat reggel tesztelek egyet...Csak annyira fosok az eredménytől
Anyci- Nem adom fel még!!!Csak ha kopogtat piri...De akkor is csak erre a hónapra
...Neked is minnyá itt a teszt idő!!!
Anita- Szegényke, kitartás neked, nem lehet egyszerű ha ilyen szarul vagy, főleg egy pici mellett.....
Küldök neked sok erőt++++!!
Onlány- Minden rendben lesz!!Nagyon aggódom és szorítok értetek, ha tudsz valamit jelentkezz
Sellon- te szerencsés
...Nekem a legjobb barátnőm itt kint végig tünetmentes volt, kisfia lett, most áprilisban szült
Úgyhogy úgy néz ki, hogy te is ilyen szerencsés , kiválasztott leszel!!
Na csajok, megyek túrógombócóni
Pusszantás!
Szeretettel:
Ancsa