Sziasztok Csajok!
Megjöttünk az UH-ról, minden rendben a kis tökössel. És nem, nem repedt meg a lábaköze az elmúlt 5 hétben, pedig titkon abban reménykedtem.
Mondta az asszisztenscsaj, hogy jó lesz középsőnek.
Neki is azt mondta a férje a második kislány születésekor.
Ficánkolt és ahogy a tegnap esti motoszkálás alapján sejtettem, a jobb oldalamon van a fejecskéje, a balon pedig a lábija. Mondjuk a nőci koponyavégű fekvést írt a papírra, hát nem tudom. Majd ma felhívom a dokimat, megkérdezem hogy elégedett-e ezzel a vizsgálattal, ha nem, elmegyünk még 2 hét múlva a főmuftihoz is.
Egyébként zárt a koponya és a gerinc, a gyomrocska és a hólyag is folyadékot mutat, megvan keze, lába, ujjacskái. Épek a vesék, szabályos négyüregű a szív és átlagos mennyiségű vízben uszizik. A lepény továbbra is hátsó fali, részben a fundusban tapad. Na hogy ez mit jelent, még nem néztem utána, melóznom kéne, csak meg akartam írni.
A többi adat:
BPD 45 mm
HC 164 mm
AC 139 mm
Femur 27 mm (ez a combcsont?)
A lelet szerint 19 hét a kora, szóval gondolom nem lesz kicsi, mert a mensim pontos volt, úgyhogy amiatt nem lehet több mint amennyi.
Kaptunk képet meg dvd-t is, a képet majd beszkennelem otthonról.
Amúgy baromi ficánka, nem is értem, miért nem érzem még jobban. Mindenesetre hatalmas megkönnyebbülés volt amikor az UH fejet rátette a doki a hasamra és láttam a mocorgást odabent. Már olyan paráim voltak, hogy borzasztó. Ráadásul ember reggel megjegyezte, hogy nem is nagy a hasam.
Ő amúgy végig röhögött magában, szerintem már összeállt a fejében a legújabb focista kinevelésének a terve.
Én szoktam SMS-t, vagy e-mailt is kapni postán küldött csomagokról, sőt megadják a csomag számát is, internetes követéshez. A múltkori szombati munkanapon meg felhívott a postásfiú, hogy haza, vagy a céghez hozza-e a csomagomat. Persze ez nyilván emberfüggő is.
Ja, és fog a farmerom, már tiszta feketék az ujjaim.