Új privát üzeneted érkezett!

Én is innivalót viszek.

Szerintem fél óra múlva indulunk. Még alszik.

krisz78
 
 


Jó talizást csajok és babók!

Mági, vettem az adást, mindenképp eljutok legközelebb egy olyan talira, ahol a vőlegényünk is jelen van :D És gratula a térdeléshez!

Hmm, az ciki ha én Glamourt vásárolok :?: :P Kismamis újságot eddig gyűjtögettem vegyesen, de drága (és itt vagytok ti értekezés céljából, ez legalább interaktív)- a Joyból pedig a "Mellnagyobbítás önszuggesztióval tükör előtt" c. cikknél ábrándultam ki :lol:

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


"Mellnagyobbítás önszuggesztióval tükör előtt" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is megyünk, pár percen belül indulunk.
kisbogacs
 
 

 
 

Halihó :)
Tegnap későn értünk haza, már nem jöttem, örültem, hogy le tudom tenni a sejhajom.
Szuper volt találkozni a Csajokkal :) Először Milán nagyon kezdeményező volt Sacival, szépen megpiszkálta a pofiját (úgy tűnik, elfelejtette a múltkori kalandot), aztán tényleg kicsit nyöszi lett. Viszont Saci és Zille, ez a két Kiscsaj együtt nagy kópék :) Együtt osontak ki a teremből, lépcsőt másztak, látom, összetartanak a huncutságban :lol: :lol: :lol: :lol: Szonja is nagyon édes, ő még elég visszafogott volt :)
Biga: sajnálom a lasztit, nincs emlékem róla, vagyis az utolsó, hogy a kislány kezében van. Apropó, kislány: nos, szerintem abszolút nevelés kérdése, enyém gyerekek akkor sem fogadtak el SEMMIT idegentől, ha ő adta. Csak ha én megengedtem. Már másfél évesen is. Igaz, mi sokat jártunk "hegyre", így volt gyakorlata a dolognak. Bár az is igaz, ez is olyan, mint minden más, hogy nem csak nevelés, hanem gyerek is kell hozzá.
Biga.csiga: láttam, hogy kiakadsz (nem a kislányon) :) Túl fiatal vagy, és heves :D Szerintem ne érezd azt, amit úgy gondolsz, hogy ők gondolnak, hogy vagy... vagy lehetsz, mert egyáltalán nem biztos, hogy tényleg úgy gondolják. És már ezerszer megbeszéltük, nem vagyunk egyformák, ha a lelkiismereted szerint a lehető legjobban neveled Milánt, c@rd már le, más mit gondol. Tudod, hogy nekem nagyon sok közös dolgom van "ősanyáékkal", de ezt a szót pl. ki nem állhatom, és nem szeretem, ha ezért minősítenek (akár pro, akár kontra), én sem minősítek senkit. Mert attól, hogy hordozok/szoptatok/főzök a gyereknek, stb... még lehetek rossz anya, hiszen ezer más dolgon múlik. Ezek feltűnő dolgok, amiket más is lát, amiről lehet beszélni, amibe bele lehet kötni (mint ahogy számtalanszor beszólnak, ha a hátamon a gyerek, ők nem tudják, hogy Saci szereti). De ott van ezer más dolog, ami nem látszik, ami akkor derül ki, amikor a gyereked felnő, és látod, hogy tényleg jó volt-e, ahogyan nevelgetted. És én ezekkel a dolgokkal hivalkodni sem szeretek. Ha kérdeznek, válaszolok, de nem fogok nyilvánosan közösen szoptatni, akkor sem, ha egyébként magányosan nem zavar a dolog, mert attól, hogy tömegesen szerintem inkább polgárpukkasztás, mint figyelemfelkeltés. És egyébként is, ez egy intim dolog, amit akkor és úgy művel az ember, amikor és ahogy a gyerekének igénye van rá.
Azért összességében elég sok dolgukkal egyetértek, az, hogy létezik az a honlap, sokak szemét felnyitja olyan eivdenciákra, amikre vmiért nem gondoltak volna. Nagyon jó gyűjteménye hasznos tanácsoknak, véleményeknek, legalábbis a hordozás témában, ezt böngészgettem bővebben (meg a kötés témát), így másról nem tudok nyilatkozni.
MT: az enyémet is leszólta (majdnem), és abban igaza van, hogy az övé gyönyörű. De nekem a hunbaba a szerelem, így mondhat akármit, nekem akkor is az enyém a legjobb :wink: :lol: Engem nem érdekel, hogy jön szembe másik 5 ugyanolyan, ha ez eszméletlen kényelmes, és szerintem szép is.
Ja, és Zsófi babakocsival volt, és egy szál beszólást sem kapott :wink: Á, szerintem ezek is egyénfüggő dolgok, a rendezvény alaphangulata azért nem az volt, hogy mindenki, aki máshogy neveli a gyerekét, az nem jól csinálja. Még akartam bővebben írni, de indulnunk kell.
Zsófi: próbáld meg megbeszélni, hogy kipróbálod a MT-okat. Meg nézz be a mamamira, tényleg sok SK van ott is, igaz, gőzöm nincs, milyen árban, eléggé szórt, de ott tuti ki tudod próbálni előtte (vannak ott is olcsóbbak). Egyáltalán nem mindegy, mennyire strapabíró, és mennyire kényelmes. Én azt javaslom, hogy a dereka is legyen párnázott, mert eszméletlen sokat jelent. Ez sajnos a képeken nem látszik, bár úgy tűnik, az elsőnél párnás.
Na pá, talizóknak jó bulizást :)
Ja és Katus: van USA méretezés a európai méretezés horgolótűben... az USA 10,5 itthon 7-es körül lehet.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok
Bocsi az eltűnésért, de minden nap megyünk valahová, most már ég a képemről is a bőr, hogy a dokimhoz sem jutottam el eddig, ma már kerestem őt reggel, de nem vette föl, lehet, hogy éppen vizsgált vagy a műtőben volt.
Tegnap volt nálunk a védőnő és azt mondta, hogy eszünkbe ne jusson engem beoltatni a H1N1 influenza oltással.
Mondtam is neki, ha a sima oltást nem kaphattam meg tavaly akkor ezt miért kaphatnánk meg?

manocskak
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó talizást!

Mivel mi nem gyógyultunk meg mára sem 100%-ig ezért nem megyünk sajna. Majd legközelebb!

sahli
 
 


A porszívónk elfüstölt!!! :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Sziasztok!

Taliról lemaradtunk. :(
Anyukám itt volt. Ma ment el.

Visszaolvastam... nem semmit termeltetek Csajok!

Móni! 30. hét! Hűűűűűűűűű

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 



Na látszik, hogy tali van, kihalt a topic :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Na, megvolt a fogllakozás, tök jó volt, ideális számban voltunk.Nagyot játszottunk-énekeltünk, aztán a végén ettünk almát, mert "jók" voltak a gyerekek és az anyukák.
Következő fogalakozás 2 hét múlva csütörtökön 10 órakor ugyanott. Ha van kedvetek, szeretettel várlak benneteket (mint ahogy most is...)

Na, megyek, enyim Borcsa szeretne megdédelgetni...

Talizóknak jó találkát, jó kis közös bulit...

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Kriszta: hogy mit csinált a porszívótok?

Sahli: továbbra is gyógyulást!

Hazajöttünk a "járási" hordozóklubból :) Kedves társaság, jól éreztük magunkat :) Saci volt a legkisebb baba, de nem úgy tűnt, mint akit zavar ez a dolog :) Ismét eleven volt, feltalálta magát, ismerkedett, láthatóan jól érezte magát :) Kipróbáltam egy pár kendőt, szuperek voltak, meg tanultam pár kötést, remélem, élesben is fog menni. Ha majd egyszer visszakapom a hosszú kendőmet Öcséméktől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma edébre kipróbáltam, hogy Saci elé raktam néhány brokkoli rózsát (a kanalas kaja mellé). Nem mondom, hogy rettentő lelkes volt, de a levél szárát szívesen szopogatta :) Néhány apró falat rózsát is sikerült a szájába varázsolni.

Annak ellenére, hogy végre aludtunk éjszaka, rettentő álmos vagyok :( Tiszta nyomi. Lehet, hogy tegnap kicsit elfáradtam? Elsétáltunk a Kesztyűgyárból a Bartókra, közben néhány boltot útba ejtettünk, vettünk horgoló- és kötőtűt, egy aranyos oldaltáskát hordozáshoz, de sajnos biciklis bukót Sacinak nem kaptam. Azaz lett volna, de 8000 ft... semmivel sem tud többet ez a marha drága az 1000 forintosnál (amiből meg nincs a méretében). Úgyhogy pillanatnyilag buksit növesztünk :lol: :lol: :lol: Akartam még őszi sapit Sacinak az Elefániból, ott mindig olyan aranyos és praktikus darabok vannak jó áron, de még nincs meg az őszi kollekció. Miért, amikor már ősz van?!
Fogam: kész. Nem volt gáz.

Na, lassan megyünk Mesiért, meg be a könyvtárba, majd veszek még néhány kg használt könyvet :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Végre sikerült beszélnem a dokimmal, holnap megyek hozzá 10-11 között, remélem ő is megerősíti, hogy minden rendben van velünk. Bár egy kicsit szeppenve fogok menni, mivel már írtam, hogy rég kellett volna hozzá mennem, remélem nem fog egy kicsit sem mérges lenni rám ez miatt.
Már csak meg kell szervezni a dolgokat, mert holnap reggel elméletileg jön az állatorvos is, hogy a kis malacokat kiheréljék.

manocskak
 
 


Barti: köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat!
Kriszti, Lucus, Katus, Erika: nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek benneteket, meg a gyerekeket.
Bigacsiga, Barti veletek meg jó volt ismét talizni. :D

Majd felrakom a képeket, de most irány a konyha.
Ádám teljesen kinyúlt a sok ingertől.

krisz78
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk Bartitól! Szuper volt találkozni a csajokkal, és a babákkal!

Zsófi hazafelé elaludt, és most is nyomja. :lol:

És vőlegényt választottunk. :lol: Barti Ádámja személyében. :D Kristi Ádámja túl rámenős volt Zsófinak. :lol: :roll:

Majd teszek fel képeket!

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Bartika! köszönjük a lehetőséget, a vendéglátást! NAgyon aranyosak voltak a babák, olyan édesen játszottak! Kár, hogy Pötyi "dolgozni" volt:( de Máté nevében neki is köszi a játékokért. Az a babaház fából pont, mint álmaimban....
Úgy elfáradtak a gyerekek, hogy a "jojin" már mindketten aludtak. Aztán meg az örsön a parkolóban úgy beszorított egy autó, hogy nem tudtam kiállni. Direkt úgy álltam meg, hogy ne férjen más mellém, hogy majd ki tudjak fordulni a döggel. Erre nem bepréselte magát egy vakegér???? Sírva hívtam a páromat, hogy mi a helyzet se előre se hátra, a gyerekek meg alszanak a kocsiban (jó, hogy beugrottunk az ikeába enni hotdogot így legalább hiszti nem volt) mondta, hogy próbáljam meglökdösni az autót hátha van benne riasztó. Persze a lökdösésre nem indult be a riasztó csak az ajtó rángatásra....tök hülyén éreztem magam. Aztán jött egy öreg faszi és mondtam neki, hogy amikor leparkolunk körbe szoktunk ám nézni, hogy nem akadályozunk-e mást! AZt mondta eszébe sem jutott.


Csöre! milyen új kötéseket tanultál? Ugye megmutatod!
katuska79
 
 


Katus: csípőn keresztezett, afrikai, és tökéletesítettem a hátul zsebes keresztezettet, itt inkább csak technikai gondjaim voltak.
Mindjárt keresek videókat. Az afrikait korábban már feltettem, azzal, hogy kipróbálom, ha hazaér a hosszú kendőm.

Örülök, hogy jó volt a tali, kár, hogy nem tudunk feljárni gyakrabban Bp-re. Batkata foglalkozása is nagyon érdekel, megpróbálok szervezkedni 2 hét múlvára.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 



Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Haliho, vagyunk mi is, csak nagyon elveszve, jo lenne ma holnap vissza olvasni, habar nem igerem. Dolgozom kemenyen, meg nincs is netem az uzletben, gyerek nalam, mert anyost operaltak, szoval nincs leheletnyi idom sem. Igyekszem bekukkantani hamarosan.

Kép
brestovsky
 
 


Sziasztok!

Irigykedem nagyon a tali miatt, mi ui. sajnos betegek vagyunk. Tegnapelőtt éjjel belázasodott Bálint, azóta folyik szegénykémnek taknya-nyála, meg nagyon nyügi. Tegnap óta kap antibiotikumot, meg vitamint, orrcseppet. Így persze nem mentünk se a Madarász utcába, se a Mátrába, szobafogságra lettünk ítélve :cry: Majd megszakad a szívem, kinnt szinte nyár van, mi meg itt poshadunk a szobába. Azért én most napoztam kinnt a teraszon egy kicsit, de az nem ugyanaz, mintha egész nap kirándulnánk.

Taliról képeket, képeket!!!!

Katuska: mekkora bunkók vannak :twisted: Még jó, hogy a riasztóra odatolta a képét a muki.

Krisz: tegnap feladtam a kuponokat, szerintem holnap megkapod.

Csöre: szép kis túrát nyomtatok le tagnap! Nem csoda, hogy elfáradtál. Minek akarsz Te tornászni, ha bejárod Saci-súllyal a várost??

Kriszti: szerintem egy 1,5 évestől elvárni, hogy tudja, mi nem az övé, még túlzás (legalábbis a környezetemben egy 1,5 éves se képes erre :oops: ), persze anyukától elvárni, hogy figyeljen a csemetéjére, már korántsem túlzás. Ősanyákkal meg nem kell foglalkozni, ezt annyiszor megbeszéltük már itt a fórumon.

Na, megyek, napozom még egy kicsit, amíg Bálint alszik.

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Sziasztok!

Itt a Martin híradó! :lol:

Eltűntem,de kissé zaklatottak a napjaink. Apukám térdét műtötték, sínben az egész lába,náluk vagyunk napközben,így Martinnal együtt őt is pesztrálom.

Mi járunk tornára mától,ő a legügyesebb,már próbálja,amit ma tanult!
8 hós adatok 9400 g és75 cm :oops:

Megkísérlek majd visszaolvasni...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Editnél a pont, 1,5 évest nem hagyunk még magára, főleg nem idegen környezetben.
Edit: sajnálom a betegséget, jobbulást!
Sajnos a városjárás a pocakomat nem viszi le :cry:
Katus: a csípőn keresztezettet egyelőre nem találom, de 2-es sorszámú diktátorom jelezte, hogy induljunk már a könyvtárba, így indulunk :lol: :lol: majd utána megkeresem :)
stornó, pont azt néztem közben: http://www.youtube.com/watch?v=zZiXyQKT ... re=related

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kata: Mesi 1 évesen volt ekkora!!!! (9300 és 77 cm)
Apudnak jobbulást!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: köszi! De Mesi kislány,szép,hogy nem volt ilyen kis vasgyúró :lol:

Olyan 'vágyakozva' nézegetem az állós képeket,persze tudom,hogy Martin pikk-pakk behozza...csak sajnálom szegényt, hogy az izomhypotónia miatt mindazt tanulgatni kell, ami egyébként ösztönös. Persze,neki is az,csak rá kell érezteteni...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csöre! de jók ezek a kötések! az afrikai különösen jó. megyek ki is próbálom.
katuska79
 
 


Kata: ez a gyógytorna vagy valami más? Én is úgy vinném Bálintot valami mozgásos foglalkozásra itt a közelben. Ezeket néztem, valaki nem ismeri véletlenül:

http://www.menomanotorna.hu/
http://www.csiri-biri.hu/?oldal=6

Apukádnak jobbulást!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Néhány kép:

Írtó nehéz volt őket fotózni, mert állandóan pörögtek, valaki mindig kicsúszott a képről vagy a hátát mutatta.

1. Copfoska
Kép

2. Hancúr

Kép

3. Ági és Ádám barátkozik

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253799673.279.jpg[ [img]

4. egy új szerelem kezdete
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.4672.jpg[/img] /img]


5. Okos szemek

Kép

6. Sokan

Kép

Zilléről is kérünk képeket! Ő később jött, és az én gépemen csak egy bemozdult fotó van.

krisz78
 
 


Edit: neked is köszi! Nem ismerem ezeket a tornákat :roll: Mi a Pető Intézetbe járunk,ott tartanak amúgy egészséges babáknak ilyen tornát,korai fejlesztés címmel.

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


2 nem jelent meg, tehát újra:

Ági és Ádi barátkozik

Kép

Egy új szerelem kezdete:

Kép

krisz78
 
 


Édesek a talis képek!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Mi is hazaértünk, nagyon jó volt Veletek megismerkedni! :)

Felfestettem az ördögöt a falra: Ágnes mire hazaértünk úgy bekakált, hogy nyakig.... eljátszottam a finnyás anyukát, és mosás helyett inkább kidobtam a tetrapelust és az összekent bodyt, úgy is annyi van :oops: :oops: :oops:

Összeszedem a lakást, utána teszek fel képeket is!
kisbogacs
 
 


Edit! Én Mátéval jártam csiribiri tornára a Boribon kuckóba és nagyon jó! MOndjuk sok múlik azon, hogy ki tartja. De én úgy tudom, hogy a csiribiri torna már járni tudó babáknak van az eszközök amiket használnak mászó csöppségeknek nem megfelelőek. (nekik inkább a ringató való szerintem)
Egyébként tényleg sok mindent tanítanak ott még azt is, hogy ha idegenek megszólítanak akkor nem szabad elmenni vagy ha a lámpa piros akkor nem szabad az útra lépni. Mindezt játékos, mozgásos mondókás bábozós foglalkozással. Az oda járó gyerekek tisztába lesznek nemcsak a fő testrészekkel, hanem olyanokkal is, mint kézfej, lábfej, csukló, boka, jobb és balkéz, sorban állás, egymásra figyelés stb stb.

nekem is tiszta oyaln képek vannak ahol tuti csak a tarkó vagy a fejtető látszódik:)

Az első egy játék. Ha jól megnézed láthatod a rejtőzködő Petrát:)

Kép

Nekem megvan Zille lába!!!!!

Kép

Kép

Kép
katuska79
 
 


Kriszti! nyugi én sem az egyetlen kakis bodyt, kisbugyit hajítottam már ki....kár a mosásért:) :lol: :lol:
katuska79
 
 


Sziasztok!
Bocsanat de nem talalom a magyar menut igy nincsenek ekezeteim :cry: :oops: :oops:

Nagyon aranyosak a babak a talis kepeken.

Z.Kriszta mi lett a porszivoval kieget?

Batkata de szeretnek egy ringatodon reszt venni...

Katuska kedvet csinaltal a bocskor kotesre nem vetek bele egy marek buzat s ma holnap neki fogok ,mar eloszereltem a tut es fonalat csupan anyosomat varom az otleteivel,hogy beinduljon az uzem :roll:

Moni azt hiszem te kerdezted,hogy oldodot meg a hajszobraszom esete,kifizetuk a fodraszt .A kislanynak most csak valig er a haja s a gyerekek ma azzal fogadtak balazs ma nem vagta le a Marti hajat(ma volt oviban azota mivel beteg volt a fiam)Mindjart kell szuljel hu...

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Sziasztok!


Mi is itthon, aztán fiam a nagy kúszások közepette, benyomta a gépet, ez pedig felhívás keringőre, hogy jöhetek hozzátok. Most úgyis elvan, bébikajás kupakokkal. Bakker, mintha aranypénz lenne, úgy hurcibálja :lol:

Barti: köszönjük szépen a talit!!! Nagyon jó volt talizni veletek csajok, babák szuperügyesek, és olyan szépek :D Én tök örülnék, ha úgy kéthetente össze tudnánk röffeni :roll: ;)

He-he-he, fiam most elkúszott az erkélyajtónkig, de ráfázott, mert itt nem ér az aljáig az üveg, faborítás az alja cirka 50 centi... De Olyan édes, ahogy nézi, hogy valami nem stimmel: "pár órája egy hasonlót püföltem" :lol:

Csöre: jól van, no... Csak tényleg az sugárzik, hogy aki hordoz, az szoptat is, és ez így tökéletes, máshogy nem is lehet.
Alapvetően nekem is vannak olyan hajlamaim, mint nekik, együttalvás, horodzás, kaja készítés, és szobatisztaságra neveléskor bugyis mosható pelusra szándékozom beruházni, de nem vagyok olyan elvakult, mint jópáran, akik szerint csak az a jó, amit ők csinálnak.
laszti: Lucusnak rémlik, mintha látta volna legurulni a székről, szóval bízom benne, hogy a talált tárgyaknál meglesz. Milán kedvence, a Zsiri melett azzal alszik, még szerencse, hogy nem hiányolta. Próbáltam hívni a Kesztyűgyárat, de faxra kapcsolt :(
Holnap lehet elcsámpázom arra Tökivel.

Az afrikai kötés nagyon jó, nekem is tetszik, de video nélkül nem is tudnám megkötni... Na, meg enyém gyereknek esze ágában sincs kapaszkodni, mindig repül :roll:

Közben közvetítek. Fiam az erkélynél a küszöbön (nyitva az ajtó)
:shock: Soha nem járt még arra magától :D Ösztönző volt a tali úgy hiszem :lol:

Katuska: Autós egy idióta, és milyen sok van belőlük. Hihetetlen.

Kata: szép méretek ;) Apudnak jobbulást! Tök jó, hogy Martin ilyen ügyi... :D

Edit: jobbulást Bálintnak. Sajnálom a szobafogságot :( Közérzete amúgy milyen a kissrácnak?

Sahli: Patriknak is jobbulást!!

Rita: nem irigyellek! Ati hogy boldogul a nem bolti kajával?

Erika: Zsófi amilyen finoman nyúlt a pasikhoz, engem is levett a lábamról. Barti Ádija tényleg nagyon bejött neki. Nem hiába minidg a nő választ :lol:

Barti: ingáztam itthon kétszer is, és nekem is ugyanaz jött ki, mint neked. Hát kíváncsi leszek, hogy a harmadik csak harmadik lesz, vagy harmadik és negyedik :roll: :lol: Ó, de örülnék egy ikerpárnak a végére ;)
Csöre kár, hogy nem voltál, megtudtuk volna, hogy lesz-e negyedik, és hogy fiú vagy lány... ;) Bár asszem, te ebben is szkeptikus lehetsz :roll: Vagy cáfolj!!! ;)

Hanna: Olivér is bizta jól érezte volna magát, volt ám nyüzsi :D

Móni: aztán beszámolót kérünk, hogy mi volt a dokinál ;)

Remélem nem hagytam ki senkit, közben visszahoztam az erkélyajtóból Milánt, mert félig kikúszott, meg kiszedtem a kakiból, most épp hintázik, lehet bealszik :D

biga.csiga
 
 


Talis képek nagyon jók!

csöre elfüstölt porszívó,hát egyre halkabb lett,és elkezdte ontani a füstöt!Vehetünk 1 újat!!! :x

Kata Martin hatalmas!!! :roll: Apukádnak gyors gyógyulást!

Katuska a bunkó paraszt!!! :twisted: Még jó,hogy a gyerekek aludtak!!!

Edit jobbulást Bálintnak!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kriszti: de jót kacagtam a finnyás anyukán :lol:

tetyk: van humoruk a gyerekek :D

Képek nagyon jók!!! Az én fiam a fél talit átaludta, de elég sok képen rajta van :D
Feltöltitek a Picasara is? (Elküldenétek priviben a linket, mert újratelepítettük a gépet múltkor, és az összes kedvenc elszállt... :?)

biga.csiga
 
 


71 kép készült, most töltődnek fel a gépre :D
kisbogacs
 
 



tehát a képek!

Aki kér képeket, az priviben küldjön email címet, és küldöm őket.

Kép
Kép az ikrek:)) összevesztek a könyvön:))))

Kép
[img]http:%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253803654.4953.jpg[/img] Kép Kép
//www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253803580.1069.jpg[/img]
Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Irigy-irigya tali miatt! Nagyon jók a képek!!Eszebe jutott, hogy nemrég még olyan talis képeket tettünk fel, ahol csak feküdtek egymás mellett a babák, mnt egy darab fa !Most meg... :lol:


A fiam kikészít... Fél óraalvás után bömbölve ébredt, sehgoysem jó, csak a kezemben. Próváltam visszaaltatni, 3-szor ébredt fel, ahogy az ágyba tettem, negyedjére a nővére ébresztette, itt már feladtam.. :twisted: Lehet, hogy kitoltam vele a póréhagymával?? :roll: Van akinél bántotta a pocakot a hagyma?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


özön melléütés, ne vegyen fel senki titkárnőnek... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


De jok a kepek,mennyi nyuzsgo aprossag,ha jol szamoltam 7 voltak Mateval...?Mi lenne ha valamelyikunknek ennyi gyereke lenne egyszere mint az amerikai csaladnak(6iker).... :shock:

Magnes lehet a porehagyma sot de jo,hogy most faj a pocakja es nem ejjel,van gorcsoldod hat ha segitene.

Rita miert mutotek anyosodat?

Biga.csiga van humoruk persze mert azota ez a tema a faluban ezen nevetnek az emberkek.

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Moni van uh-s felveteled vagy mar tetel fel es en nem lattam? :oops:

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 


Mági: pályát módosítanál? :D Póréhagymát mi nem ettünk, de elképzelhető, hogy megfájdult Bence pocija tőle :(

Csajok! Ha Apa nem lenne a férjem, most tuti megkérném. Tegnap bepácolt két, csíkokra szeletelt csirkemellet, egy adagot ő vitt el a muniba, egyet itt hagyott nekem, most sütöttem ki, hát valami isteni :lol: Nem is megyek többet a konyha közelébe :roll: :lol:

biga.csiga
 
 


Tetyk
Nincsen uh-os kép, mert akartam kérni amikor voltam 12 hetesen, csak akkor azt mondták, hogy adnak 1000 ft-ért.
Így inkább nem kértem, nem azért mert sajnálom rá kiadni a pénzt, csak elég fura, hogy fizetjük a TB és 1 képért fizetnem kell.
Majd látjuk élőben. :lol:
Meg á párom is ott van mindig velem, így ő is láthatja.

manocskak
 
 


Biga.csiga: közérzete hullámzó, tegnap elég nyűgös volt, ma jobb már, ha itt ülök mellette, akkor eljátszik, csak ne nagyon menjek 3 m-nél távolabb (kb. olyan messze van a konyha :D )

Mági: nekem is az áprilisi Bartiéknál tartott tali jutott eszembe, ahol a kissrácok feküdtek egymás mellett, szépen betakarva :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Ja, képek szuperek. Kriszti: priviben elküldenéd a webalbum címét, én sem találom :oops:

Katuska: igen, olvastam, hogy a csiri-biri majd csak később lesz jó, épp ezért néztem a másikat, ami a MOM Park mellett van, ott van olyan torna, ami már mászni tudó babáknak van. Csak az pont a Ringatóval van egy időpontban, így választanom kell a programok között :evil:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


tényleg, hogy milyen igazatok van, feltöltöm a vebalbumba, onnan bárki letöltheti

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?