Új privát üzeneted érkezett!

Topiktaliban mi is! én szívesen tartanám, ha nem olyan gáz lenne a kertünk, de majd tavasszal! addig nem mutogatom...Niki meg már hónapok óta ezt hajtogatja, hogy mikor lesz már, szóval ők is!

hétvégi progi: etyeki kezes lábos vasárnap kolompos 12- aztán táncház, velük.

Olga!
de miért vitték a gyereket nevelőotthonba, attól még az enyém lenne, ha nem is konkrétan, ezt nem értem, szegény kisgyerek, mit élhet át! nagyon szar helyzet! asszem kellene mindkettő.

Katlina!
van egy alteregód??? ki ő? név szerint is ismered? júj de érdekes!

Judit!
Mézzel 3/4 6-ra de más helyen van az angol, az megvan ugye?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera! halvány gőzöm mi volt rajtam hétfőn. a nyaklánc az volt, de talán szürke, ezüst szálas felső?

nem, nem a cipő világos volt, és félzárt!

Én a pasiknak a kezét nézem, a körmét. az sok mindent elárul!

Katlina!
még azt akartam, hogy második gyereknél már hamarabb is érezhető a magzat, hisz tudod, mit kell érezni! Bár néha én si érzek hasonló mozgást, de az tuti nem az! meg is szoktam ijedni, hyog mitől remeg a gyomrom... :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: pont azon paráztam, hogy neme valami egetrengetően béna cipőben voltam-e Szamiéknál. Ugyanis amióta Nóri megvan egyszerűen nem teremtek magamnak időt "saját célú" vásárlásokra.
Azt az ezüst nike-t is Apa vette nekem. :oops:

Katlina érzheted a mozgást. Nórit már Apa érezte kívülről a 14. héten és látni is lehetett a hasamon a mozgást. Én is éreztem a 12.héttől, csak azt hittem hülye vagyok...

Vera: de jó alvós gyerkőcöd van.

Ma azzal fogadtak az oviban, hogy fosós-hányós vírus van! Nagyon örülök neki :twisted: Hátha most kihagyjuk!

Judit: a kolompos is Etyeken lesz?

Andi

Kép
Kép
andii

Én ilyen megfigyelés szempontjából szörnyű vagyok. Semmire nem menne velem egy fantomkép rajzoló! :lol:
Arra emlékszem, hogy milyen érzés volt valakivel találkozni, de hogy bajusza volt-e, azt ne kérdezzétek mert fogalmam sincs. Úgyhogy, ha valakit véletlenül nem ismernék meg egyszer, az nem azért lesz, mert köcsög vagyok, csak nem emlékszem az arcára. Persze azért több találkozás után már nincs ilyen gond. Az oviból is mindig Maját hozom haza... :lol:

Na nem fárasztok tovább! Pussz!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!
akkor én is szólok apának, hátha... :lol:

Megelőzésnek normaflore? vagy ez hülyeség?

igen, etyeken lesz! nagyon jó szokott lenni, mi már voltunk, töki pompos, borkóstolás majd minden háznál, házi lekvárok, mézek, főzött szappanok, gyertyák, csak ilyen népművészeti dolgok, műanyagpufka kizárt. 8 körül indulni kell, mert a bejutás nem egyszerű 1/2 -1 óra, mire parkolni tudsz, egyesével engedik az autókat a mezőn kijelölt parkolóba.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Almára a belépő 950,-Ft,
börze asztaljeggyel, illetve legalább 10 db vásárlásakor darabja 900,- Ft, pl. ovikban, bölcsikben, baráti társaságban összejöhet :)

BBJ, akkor küldöm Edinával, remélem mennek holnap. Ha nem lennének ott, vagy bármi közbejön csörögj rám: 30/531-2104
Van már belépőd a 17-i börzére? Én is megyek, de sajnos még nem sikerült szereznem...

Mozifilmekből a Rózsaszín sajt? és az Alkony?

Rendelünk ismét derékmelegítőket, és legginseket. Ha kíváncsiak vagytok milyenek, nézzetek be a hippsy.hu oldalára. (Innen először rendelünk. Idáig a lollee.hu-ról vettük itt kevesebb a szín ezért a váltás, a minőséggel nem volt gond.)
30 db felett kapunk 30% kedvezményt, és a postát is átvállalják. Természetesen a már akciósakra nem vonatkozik a kedvezmény. Jelenleg már 60 fölött tartunk rendelésszámban, tehát a kedvezmény megvan :lol:
Rendelés leadást most hétvégére, a szállítást jövőhét végére terveztem.
Nekem már van néhány, már most jó bicajozáshoz, akár (nadrágon) kívülre, akár belülre teszem, később akár kiegészítőként is lehet hordani, főként most a rövid derekú felsők divatjának idején.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hajgumi jaja, a bumburnyák fajta gázos, pedig én úcceressem 8) :lol: De a vékonykákat is inkább elfedik saját hajtinccsel körbetekerve.

Judit, dettó, én is a kezét nézem egy pasinak! Virsliujjak, tövig rágott köröm szóba sem jöhetnek.
Igen, tudom hol az új helyszín :) Az Ady végén, a körforgalom után... egy házikóban a Gekko-val...ugye?

Katlina, én is a 11. héten éreztem először Hunort :) A dokim szerint nem valószínű, de engem nem tudott meggyőzni :mrgreen:

Elcserélt gyerek: bakker, télleg, mé van intézetben? :shock: Most nem azért, de ha belegondoltok...pl. ha most azzal állna elő valaki, hogy Luca genetikailag nem a miénk...mellbe verne, de nem tudnám őt odaadni! Valszeg a másik oldal is így érezne... Patthelyzet. De itt még azt sem tudják, hogy a saját kisfiukkal mi van...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Elcserélt gyerek: hááát... én sem tudnám odaadni. Borzasztó lehet a csere. Bár ilyenkor az az eljárás, hogy néhány hétre összezárják a két családot, aztán utána csere. De borzasztó lehet mindenkinek. Gyerkőc azért van intézetben, mert az anyuka ideg gondozóba került. Szegény kisfiú hogy össze lehet zavarodva! Meg hát ugye először az érzelmek dolgoznak (gondolom) utána az ész. De tényleg az a legrosszabb, hogy nem tudják, hogy hol van a saját gyerekük. És azt sem értem, hogy a kórház nevét és a szül. dátumot miért nem közlik le. Bár gondolom a kórház (vagy az illetékesek) már nem csak az aznap születetteket vizsgálták (mert ott stimmelt a másik 6 gyerek dns-e a saját szülőkkel), hanem keresik az egy-két nappal előtte/utána született babákat is.

Én is nyugodt vagyok-e tekintetben, mert nálunk nincs szükség dns tesztre. :lol: Balázs kiköpött apja.

Katlina! De jó hogy már érzed a babát! Engem állandóan azzal fustráltak, hogy érzem már a magzatmozgást? Aha, valamikor 22-23 hét körül csak! Amikor már biztosra mondtam, hogy az. De igen, állítólag második babánál ezt már hamarabb érezni.
És hol láttad Bettyt? Ezer éve nem írt! Csak nem a kórházban dolgozik???

Nahát! Én is a kezét nézem meg először egy pasinak! :lol:

Babatali nekünk is jó! Akár Abony is! Csak akkor minél hamarabb bökjünk ki egy időpontot, míg ilyen szép enyhe az idő.

Na visszanézek előző oldalra.

Olga

Kép
juhaszolga

Judit: megnéztem a kezes-lábos oldalát! Dejóóó nektek!!! Biztos nagyon jó lesz! Jövőre szólj már előbb és akkor mi is meglessük! Ott is alszotok?

jlevay: nekem kellene ilyen derékmelegítő! Még estig megírom, hogy milyen és a bababörzén áttvenném, ha lehet.

Eddig nincs jele rókáknak, remélem nem is lesz!

Katlina: milyen vizsgálatok lesznek legközelebb? Uhu? Dokid maradt?

Andi

Kép
Kép
andii

Jamiee: nektek belefér még egy tali a nagy nap előtt?

Andi

Kép
Kép
andii

Andi: Nórinak boldog hófordulót! Huszasba fordul a csajszi.

Olga: Ne izélj már, nem gondoltam, hogy gáz, hogy nem ismertél fel a fotón. Inkább vicces volt sztem. A képen Réka két unokatesója van a négyből, Niki ippen egy huszassal fiatalabb, mint én! Ha anyukámmal tévesztesz össze, azon jobban elgondolkodom. :lol: :lol:

Vera: Volt bennem egy pici félsz, hátha ki akar majd szállni fél perc után a sergőből Réka, de a 3. kör után már inkább azon filóztam, hogy SZEDJÜK KI onnan???! Aztán átcsaltuk a mászókához.

Szami: Hírek???

Anikó: Nagyon édi Dorci!! Mondtam én, hogy nem lesz gond a keresztelővel.

Kata: Megy majd privi!

Hát nálunk sem lehetett tévedés, Réka tuti a miénk. Egyrészt mert az Apja követte mindenhová, a szemét nem vette le róla, mászrészt mert kiköpött apja volt, amikor megszületett.

Én ott lelkendeztem a szülőágyon a kissé sokkos apukának, hogy ugye gyönyörű? Ugye szép? Ugye csodaszép??? Apa meg csak makogott, hogy iiiiigen... aztán kibökte, hogy azért volt bizonytalan, mert amikor először megnézte magának Rékát, mintha a saját arcát látta volna.

Jövök még!

:wink:
jaimee1

Hinnye, már csak 1 hónap az esküvőig? :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Jlevay Judit! Én is szeretnék egy cappuccino derékmelegítőt (termékkód:281). Húha, de csak XS és XL méretet ajánl fel... Ez gáz, nekem L-es kellene. Ha ez nem lenne L-esben Judit, akkor egy csokibarnát kérnék (termékkód: 249). Arra még írja, hogy van L-es.

Köszönöm!

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Jaimee, hogy megbocsátasz! :oops: Olyan égő... De az emlékeimben te pont egy olyan mosolygós, fiatal lányként élsz! :wink:
Esküvőszervezés hogy áll? Ruha? Gondolom előképet nem teszel, nehogy Rékaapu lecsekkolja!

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó: milyen gyönyörű szöszi lett Dorci!

Tényleg 20 hónap... Apám mindjárt 2. Mikor lett ilyen "idős"?

Derékmelegítőnek utána nézek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andii 2009.09.26 09:11-kor.

Andi

Kép
Kép
andii

Jlevay: Nna! Egy csokibarna M-es lenne nekem. Előre is köszi, és írj,ha nem megoldható a bababörzés átvétel.

Andi

Kép
Kép
andii

Andi! Nem mondod, hogy Baradlai a vezetéknevetek? :lol: Nagyon szép! De gondolom, tudod, hogy egyből egy híres regényünk ugrott be róla? :lol:
Az Endre sem rossz! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Andi!
na az sem rossz, bár még mindig tiltják a melegek házasságát, de lehet az anyakönyvvezető szdsz-es volt :lol: és úttörő akart lenni.

Jaimee!
engem egyszer Misi anyukájának néztek, na az volt nagyon gááz, de már leírtam a történetet! De nagyon hasonlítotok az unikahugival! Jól van akkor én is megnyugodtam, nem kell erősebb lencse...

Talira időpont, helyszín?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
igen, az lesz az!

Andi!
nem alszunk ott, csak megyünk, jövünk.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ljudit!
nem, nincs még jegyem, valamelyik újságban van ingyen? ha valaki lát, és neki nem kell, átvenném!

na húztam, baromi összeszedett vagyok, meg lusta...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Andi:
[quote]J írta:amiee: nektek belefér még egy tali a nagy nap előtt?

Szerintem bele. :wink:

BBJ:
[quote]e írta:ngem egyszer Misi anyukájának néztek, na az volt nagyon gááz, de már leírtam a történetet!

Igen, emlékszem a sztorira. Biztosan nagyon sötét volt.....

Előkészületek:
Ruhát holnap választunk, ha minden igaz. Kíváncsi leszek, mert még nem sok elképzelésem van, ami volt, azt elvetettem. Hétvégén Tibinek nézünk még nyakkendőt és inget. Aztán ha meglesz a ruha, meg kell álmodnom a csokrom is. Elkészíteni a meghívókat, menükártyát...Aprósütit rendelni és tortát...stb stb...
jaimee1

Judit, a Misi anyukájának????? :shock: Én nem emlékszem erre, de biztos nagyon hülye volt az illető :evil:
Mi majd hétfőn mézezünk, jó? ;) bár ma is megyünk arra, de ma szülinapozni és nemtom pontosan az időpontokat. Úgyis találkozunk hétfőn! :)

LévayJudit, én is szeretnék kérni egy S-es cappuccino színű derékmelegítőt, ha még lesz belőle ;) Ha tudnám hogy nagggyon jó, akkor egy halvány rózsaszínt is kérnék... :oops:

A legjobb ami megint történt velem: az oviban megkérdezte egy kislány hogy kisbabánk lesz-e... :roll: :evil: :? Pedig azé' nem olyan nagy a hasam, csak van egy kis pukli rajta :D Karácsonyra zsírleszívást fogok kérni ezek után... :x

KépKép Kép
76vera

Szió!

Köszönjük a dicséreteket! Amúgy meg: rajta vagyok ám mindegyik képen, csak mindig takarásban. Rakjátok össze. :wink

Katlina! 11.hét? :shock: :D Azta, hogy telik az idő, még most írtad a nagy hírt! Mozgolódáshoz gratu, de jó érzés is az! Ja igen, Vica a keresztanya, a keresztapa meg Zoli lett, Pisti gyerekkori barátja.

Olga! Dehogy vagy gáz! Nekem ha olyan hajam lenne, mint a tiéd, még ha teleaggatnám színes hajgumikkal is irtó magabiztos lennék!!

Andi! :lol: Nagyon szép vezetékneve van mindkettőtöknek! Boldog hófordulót Nórinak!

Judit! Akkor okés, még a 80-asakat is hordunk! Ja, írok privit!

Jaimee! Meglásd, hamar elszalad ez az 1 hónap! Hol lesz a vacsi? Réka milyen ruhában lesz?

Lányok, képzeljétek, teljesen ki vagyok akadva a helyi Coop-ra: ugye azt már írtam, hogy babakocsit tilos betolni az eladótérbe, mert anno a c-ok azzal loptak... Na én már ezt sem tartottam szabályosnak, de tudomásul vettük, nem toltuk be soha.
Most a héten kikerült egy A/4-es lap, filccel rávésve, hogy "bevásárlókocsiba gyereket ültetni TILOS!!!"
Rákérdeztem, mi az oka, mire azt a választ kaptam, hogy egy 2 éves forma c. kissrác belepisilt. Jó, mondom, de miért kell emiatt mindenkivel kiszúrni??? Mondják, higiéniai okok stb. , hát nekik ki kellett pucolni a kocsit, mindenki vigye a gyereket ahol akarja. :shock: Persze ne is babakocsiban.
Csak akkor tudnám, hogyan? Spec. Dorci imádott benne ücsörögni, na meg nekem is jó volt, hogy nem szaladt égbe-világba... Értem én, hogy egy nagyobb gyerkőccel már ez nem probléma, na de akkor akinek babakocsis/totyogó/kicsi gyereke van, az faszán ki van szorítva a boltból, nem? Basszus, tegyenek kamerát, mit bánom én, miért kell szívni mindig?

És érdekelne a véleményetek, szerintetek ezt megteheti egy helyi szinten központinak számító üzlet??? Így működik, hogy kibiggyesztem a papírt, és kész? :shock:

donkoaniko

sziasztok,

eddig olv. üzemmódban voltam, most alszanak a pöttömök, jövök örömködni! :)

Eddig nagyon jól (túl jól?) alakul a bölcsibe szoktatás, ma már Szabi nem akart ebéd után hazajönni, autókázni akart még :oops: Már van egy nagyon aranyos kis barátja, akivel szívesen játszik, örülök, hogy "megtalálták" egymást, nagyon kedves, Szabiforma kisfiú, nem verekszik, kis mosolygós stb.
Holnap megpróbáljuk az ottalvást is. Úgy veszem észre, valóban az ő közege ez a bölcsi, élvezi a kinti játékot, szót fogad a gondozó néniknek, csak akkor volt hiszti, mikor 11-kor már ebédelni akart :)
Az apja szerint Szabit inkább haza kell majd szoktatni, nem a bölcsibe... Bár nagyon örül, mikor megyek érte!

Bálint is jól van, már néhány kúszómozdulatot tesz hason, leteszem a kiságyba középre, 3 percen belül tuti koppan a kis feje az ágy végén a rácsvédőn :) NAgyon kis erős, kitartó, és már 7 kg, és egy csomót mosolyog :)

Ja, és még a régi babakocsit is sikerült licit nélkül eladnom, szóval ma olyan jó dolgok történnek, remélem így is marad :)

Kép
Kép
dorkáék

Anikó, ez neke elég komoly diszkriminációnak tűnik....
Valamilyen közös nevezőre nem tudtok jutni? PL. pelenkás gyerek lehet a kosárban?
NAgyon szép Doroti, megható lehetett! Örülök, ha a kerti multaság is jól sikerült!

JAimee, édes kis feladataid vannak :) De áttélném én is újra a szervezést és a nagy napot is! :)

Katlina, én is 12. héten már egyértelműen éreztem a mocorgást Bálinttal! Ez olyan jó, hogy már itt tartotok, nagyon gyorsan telik az idő!

Vera, a 3. gyerkőcöt nagyon beléd akarják beszélni! :) Pedig bakker én már láttalak, abszolút nem tűnsz várandósnak, ez komoly, nem illendőségből írom!!!!!

Judit, ma méz, 6 előtt ott leszünk!!!!!!!!!!! Igyekszem nem elfeledni!!!
Én is vette 2 cipit a Deichmannban, 2500 volt darabja... Ott valahogy minidg sikerül jókat, jó áron találnom!!! Most tetszik az új katalógusuk, főleg a magassarkúak, de hát hova vegyek most olyat?
A tiéd tetszik, asszem én megtaláltam....

hétvégi progikhoz még: holnap vásári forgatag mutatványosokkal stb. a Kossuth téren, már készülődnek!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, csupa jó hírek tényleg!!! :) Örülök hogy a bölcsi is jól megy :)
Hát pedig akkor sem fognak belémbeszélni egy babát ;) De ez már több mint ciki :(

Anikó, hát ez döbbenet :shock: Azért van a bev.kocsiban az a gyerekrész hogy oda gyereket lehessen tenni :? Nagyon durva sztem. Én simán beleültetném a gyerekem ha mennék oda vásárolni :oops: Tudod te azt hogy NEM NEKED szól ez a kiírás, lehet nem is szólnának érte ;)
Nálam már a babakocsi kitiltása is kiverte a biztosítékot. Figyeljen a bizt.őr vagy az eladók!
Nem tudom ezt megtehetik-e. Érdemes lenne a Coopnak valami központi címét felkutatni és arra írni, nem?

Hétvégén a Mátrában is lesz valami jó program, a bobpályának lesz a 3.szülinapja, arcfestés, lufihajtogató bohóc és gyerekprogramok lesznek, Szandi lesz a fellépő :D
Sajna mi nem hiszem hogy megyünk, mert max. vasárnap lehetne, szombaton szüretre megyünk a mamámhoz :) De Ákosnak két nap program egymás után már sok... :roll:

KépKép Kép
76vera

Anikó: Szerintem ne zavartasd magad. Ha mégis beszólna valaki, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy lazítson, van a porontyon pelenka. Egyébként gondolkodom azon, hogy van e joga egy bótnak ilyet kiírni....nem is tudom....mindenesetre nem kismamabarát. Sem vevőbarát.

Vera: Most már naggggggggggggyon kíváncsi vagyok a puklidra. Dobjál má' egy képet!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata: Te mindig olyan jókat túrsz, én meg a teszveszen se'látok soha semmit....Réka miket mond? Hát mutogatásban jobban fejlődik,mint beszédben, nem strapálja magát....Kakka (kakaó), kokó (kaka), tee (tej), pápá, au (autó)....hogy csak a legújabbakat említsem.

Akartam mondani, az a torta marha jól néz ki!!!!!

Dorka: Szupi hírek, minden kezdő bölcsis szülője ilyen beszokást szeretne. Legyen ilyen a folytatás is!! A TAKO-t adtad el?
jaimee1

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:barátnőm keresne műanyag etetőszéket,ha esetleg valamelyikőtöknek lenne olyan,amitől már megválna,szóljatok.

Köszi!!
gitta79

Sziasztok!

Jobbnál jobb progik!

Dorka!
Hát ez tényleg nagyon jó hír! és is csak szurkolok a folytatáshoz!

Eladtad a babakocsit? most én egy kicsit megtorpantam ez ügyben Misi kitalálta, menjünk nov végén Sopronba az én szülinapomat ünnepelvén akkor, amikor Advent van Bécsben. oda lehet kellene még... na nem tudom, még tanakodok....

Vera!
miylen puklid van neked? én sem láttam semmi puklit! de ez már tényleg sokkkk!

Anikó!
sztem is közöld, hogy nektek nem lehet balesetek, hiszen pelenka van a gyereken, és ne vedd figyelembe a papírt, hacsak szólnak, akkor reagáld le. lehet nem si szólnának neked!
ha pofátlanok, mindenképpen szólnék a központnak, hoyg milyen eljárás ez! azt azért találták ki, hogy beletegyük a gyereket, aztán meg ha valamit lever, és eltörik, az lesz a bajuk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka: dejó hogy jól megy a bölcsi!!!

Anikó: szerintem se foglalkozz vele! Ilyet szerintem nem lehet kiírni! Fenyegetőzz fogyasztóvédőkkel!

Nálunk cirkusz lesz a hétvégén, mondjuk elég gagyi. Maja csoportjában ma már csak öten voltak... :cry: Gyanítom itthon felváltva ölelgetjük a wc-t. De hátha nem...

Jamiee: ami publikus a ruháról írj! Remélem megtalálod azt "A" ruhát amit felveszel és azt mondod: ez az.

Vera: tőlem is kérdezték Nóri előtt, hogy jön a kistesó? Hasméret alapján. De Maja mostanában is szokta néha mikor bekajálok.

Andi

Kép
Kép
andii

Judit!
Köszönöm szépen, megkaptam!!! a plakátokat meg kirakom, hátha még több vevőt odacsalogat!

Andi!
és mi lenne, ha nem vinnéd Maját, hyog ne kísértsétek a kórságot?

Judit, Dorka!
Jó volt talizni, bár nem sokat beszéltünk, a gyerkőcök nagyon édesek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Derékmelegítőket írom a listához. Én szeretem, de ki kell próbálni. A volt Pelikán szálló aljában a fehérneműsnél (ha jól emlékszem)lehetett kapni, 4900 volt az ára, nem tudom, hoyg most van-e még neki. Ott esetleg meg tudjátok nézni, próbálni. A tavasszal közel 100 db-ot rendeltünk, most is lesz elég szépen... én szeretem, főleg azért mert újra tudok így használni néhány rövid állású felsőmet, most meg már bicajozáshoz kitűnő, nincs ki a derekam, nem kell rángatni a pólóm. Nekem 4 van, és most is fogom bővíteni a színrepertoárt.

Melyik Cirkusz lesz? Van tényleg néhány nagyon gagyi. Nekem ilyen volt pl. a Richter.

Húú, ez a COOP nem semmi. Én történetem, amikor megnyílt a Plusz a mostani Skálában, akkor Centrumban (már bezárt), illetve a Plazában az Interspar még bőven babakocsival jártunk a naggyal, nem volt bevásárlókosár, csak kocsi. Kettőt meg nem volt lehetőség együtt tolni, a forgón nem ment át a babakocsi. Mindkét üzlet Vásárlók könyvébe írtam, és jött is ám a válasz gyorsan, sűrű bocsánatkérések közepette, mindkét cégtől, hogy akár a biztonsági őrnek, vagy eladónak is szólhatok legközelebb mert akkor majd ők segítenek, ha nem boldogulok. Aztán a lényeg, hamarosan lett kosár is :))

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Derékmelegítőket írom a listához. Én szeretem, de ki kell próbálni. A volt Pelikán szálló aljában a fehérneműsnél (ha jól emlékszem)lehetett kapni, 4900 volt az ára, nem tudom, hoyg most van-e még neki. Ott esetleg meg tudjátok nézni, próbálni. A tavasszal közel 100 db-ot rendeltünk, most is lesz elég szépen... én szeretem, főleg azért mert újra tudok így használni néhány rövid állású felsőmet, most meg már bicajozáshoz kitűnő, nincs ki a derekam, nem kell rángatni a pólóm. Nekem 4 van, és most is fogom bővíteni a színrepertoárt.

Melyik Cirkusz lesz? Van tényleg néhány nagyon gagyi. Nekem ilyen volt pl. a Richter.

Húú, ez a COOP nem semmi. Én történetem, amikor megnyílt a Plusz a mostani Skálában, akkor Centrumban (már bezárt), illetve a Plazában az Interspar még bőven babakocsival jártunk a naggyal, nem volt bevásárlókosár, csak kocsi. Kettőt meg nem volt lehetőség együtt tolni, a forgón nem ment át a babakocsi. Mindkét üzlet Vásárlók könyvébe írtam, és jött is ám a válasz gyorsan, sűrű bocsánatkérések közepette, mindkét cégtől, hogy akár a biztonsági őrnek, vagy eladónak is szólhatok legközelebb mert akkor majd ők segítenek, ha nem boldogulok. Aztán a lényeg, hamarosan lett kosár is :))

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

De jó, hogy ilyen sokat írtatok!

Én most önző módon csak magunkról írok pár sort, aztán egyszer majdcsak eljutok tovább is... :oops:

Velünk semmi extra, habár (eddig) a tesóm párja még mindig nem szült meg, pedig tegnapra volt kiírva. Vasárnap látogattuk meg, akkor még nagyon fent volt a hasa. De már nagy az izgalom!

Annáéknál csak magánúton lesz TSNT torna, de ez is több, mint a semmi.

Máté elvan a sulival, lassan már eljutunk oda, hogy csak minden másnap felejt el valamit.. :roll: Iszonyú, mennyire nem ezen a földön él! Első angol dogája hibátlan lett, a matek pedig a 3. legjobb az osztályban (bár a zsenipalántának tartott osztálytársuk hiányzott). Viszont a helyesírással szenved (egyszerűen nem képes az ékezeteket, vesszőket figyelemmel kísérni).

Jázmin is jól van, élvezzük még ezt a kellemes időt az udvaron.

Csabáéknál fajtabemutató volt, 3 év után én is újra elmentem, úgyhogy kifestettem a fodrászommal a körmöm is, nekem annyira tetszett, hogy lefotóztattam (ez a sajátom, csak a kis virágok vannak porcelánból ráragasztva):

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Dorka! Ezek tényleg jó hírek! És TE? Sírtál, mikor először ott kellett hagyni Szabit? Vagy még együtt szoktok?
Sogórnőmék is most múlthéten és a héten szoktak be ugyanoda a Kolozsváriba. De ő is azt mondta, hogy nagyon könnyen ment. Biztos nagyon jók a gondozónők is.

Jaimee! Ma van a ruhaválasztás!!! De szép napod lesz! :D

Vera! Semmi hasad sincs! Én nem értem, miért akarják veled ezt sokan elhitetni! Emlékszem a nyaralós képeitekre is, meg vagy 3 hete találkoztunk, abszolút nincs hasad! Csini vagy! Tényleg!

Anikó! Nagyon bosszant ez a boltos dolog! Szerintem sem tehetik ezt meg! Írj a központnak, vagy beszéljetek a jegyzővel. Már az is felháborító, hogy babakocsival sem lehet bemenni!

Gitta! Én még nem válok meg az etetőszéktől. Hihetetlen jól bevált, nem tudom meddig fogjuk még használni. És nagy bánatomra sajna az ülőrészén már lett egy szakadás... :cry:
Gyorsan rákerestem teszveszen, Szolnokon van egy eladó BREVI 9 ezerért.

Végre Szami is írt! :D Gyönyörű a körmöd! Máté pedig hozza a formáját tanulmányi eredményeiben! Büszke lehetsz rá!
Tényleg nagyon izgi, hogy a kicsi még bent maradt! :D

jlevay Judit! Almára a jegyeket mikor és hol lehet megvenni? 3 év alatti gyerkőcre is fizetni kell? Köszi!

Babatali? Mikor? Hol? Szombat vagy inkább vasárnap? Jövőhét esetleg? 3-4? Abony?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Dolgozok, csak...

Szami!
Ez a köröm gyönyörű!!!!!!!!!!rögtön azt figyuztam, yhog vannak rajta a virágok, de akkor nem húzkodták a festéket, hanem...

Gondoltam én, hoyg nem középmezőnyben van Máté! Gratula neki!

Babatali: nekünk nem jó a most vasárnap . meg 3-a sem, akkor van a fogathajtó. 11-én meg ruhabörze. a többi napok okésak....

Judit,
Kép
Kép
bbj

bbj Judit! Akkor részetekről még jó a 4.-e vasárnap és a 10.-e szombat? Vagy 10.-e már nem annyira, pakolsz?

Nekünk a most hétvége nem jó, igazából a vasárnapok sem (nyelvtanfolyam-de egyet kihagyhatok, ha úgy jön össze), illetve 17-18-án Debrecenben leszünk.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Nekünk jó a 4-e és a 10-e is. Igazából bármikor jó! :) Már csak az kell, hogy jó idő legyen.

Szami: gyönyörű a körmöd! Hol szül sógornőd?

Judit: gondoltam én is rá, hogy ne menjen a héten, de lehet, hogy valamelyik csoport még jövőhéten tobzódik benne, vagy utána... úgyhogy úgy vagyok vele, hátha erősek vagyunk és megússzuk. Eddig semmi tünet, úgyhogy lehet tényleg így lesz!

Dekoráltatok már őszre?
Ha tudtok őszi recepteket, dobjatok már fel! Szőlős, tökös, ilyesmi!

Andi

Kép
Kép
andii

Olga!
Köcci az infót, továbbítom barátosnémnak, nu meg minnyá én is megnézem. :)
gitta79

Gitta! Szívesen! Illetve lehet a börzén is belefuthat egybe kettőbe...

Olga

Kép
juhaszolga

Köszönöm a megnyugtatásokat a hasamat illetően :lol: Tényleg van egy kis hasam, mert sosem volt homorú sajna és gebe sem vagyok, még nagyobb sajnálatomra :lol: de azt hiszem hogy valószínűleg tartásbeli problémák miatt gondolnak sokan babára ;)
Mert sajnos hajlamos vagyok úgy megállni hogy előrenyomom a csípőm és akkor már kint is van a poci... De így kényelmes állni :D
A vicc az hogy most még felüléseket se nagyon tudok csinálni mert 3hete voltam tornázni (hosszú évek után, bár néha itthon is tornáztam közben), szóval ott valószínűleg nagyon megnyomódhatott a fenékcsontom vagy mi :? Úgyhogy közel 3hete szenvedek és alig bírok ülni, még vezetni is kész kínszenvedés :(
Ma voltam orvosnál, kaptam vmi gyull.csökkentőt, remélem hamar segít. Azt mondta a doki hogy tornázhatok, csak felülést ne :roll:

Mi is mennénk talizni, nekünk sztem bármikor jó lenne ;) Egyelőre nincs fix programunk.

Andi, reméljük megússzátok!! Én nem viszem ilyenkor Bencét, ha ki tudom kerülni. Bár már egyre "lazább" vagyok ilyen téren.
De pl. 3évesen, ovi első évében decembertől-márciusig nem jártunk mert bárányhimlő volt 3-4hónapig az oviban, én meg terhes Jázminnal és nem tudtuk hogy átestem-e már rajta :?

Szami, gyönyörű a körmöd!! :)
Ilyenkor (ha ilyet látok) én mindig elkenődök, mert én nyár végén vetettem le a műkörmeimet mert egyszerűen nem tudom megoldani hogy 2 és fél hetente Jázmint lepasszoljam 2-3órára :( Pedig úgy hiányzik a szép köröm nekem is!!

Mátéban nem csalódtunk! ;)
De mintha tesómat hallottam volna ezzel a "nem felejt el valamit" mondatoddal ;) Tudod, Mátéval egyidős a lánya és küzdenek nagyon :( Eddig ő iskolaotthonos volt és otthon nem igazán kellett tanulni, max.verset, vagy ha dolgozatot írtak valamiből és arra külön készültek. De most mindent otthon kell csinálni és egyszerűen nem tudja hogy fogjon hozzá, ráadásul totál szétszórt, el van varázsolva és már másodjára felejtette otthon az egyik könyvét és emiatt le kellett sokszor írnia hogy nem felejtem otthon :( Az eddig kitűnő tanuló csajszinak ez kissé zokon esett, dehát saját kárán tanul az ember :wink:

KépKép Kép
76vera

Hali,

Juditok, Niki, jó volt talizni!

Szami, gratula Máténak, szépen teljesít itt is! A körmeid szépek lettek, nekem sajna műköröm kell hozzá, hogy ilyet ki tudjanak hozni belőle :?

Vera, remélem ez a fájdalom elmúlik mielőbb!
Aztán csak óvatosan a mozgással!

Jaimee, ruha?????
Nem a Takót, hanem a sportkocsit adtuk el, a Tako nagyon kiszolgál most még minket, nagyon szeretem! Majd tavasztól vetem be az újat!

Gitta, ja, Teszveszen, Vaterán érdemes először szétnézni, aztán a börzén is szokott lenni.
Mit csinálsz mostanság, merrefelé dolgozol?

Olga, sírni nem sírtam, de nagyon facsarodott bent valami... Olyan félembernek éreztem magam, pedig néha mit nem adtam volna 2-3 óra gyerekmentes nyugiért, aztán tessék... DE hát sejtitek, miről bezsélek. Ha majd Szabi is sírni fog, akkor biztos még nehezebb lesz....

Andi, kórságnak semmi jele?

Tali nekünk is bármikor jó, a holnapot leszámítva...

Bölcsi: hát, ma nem ment az ottalvás, nagyon pörgött még Szabi... Így hazajöttünk, itthon még másfél órát játszott, és után aludt el. Sok még neki, ami történik vele, új élmények, gyerekek, szokások stb., majd hétfőn újra megpróbáljuk. Eyébként a kinti játékkal, ebéddel nincs gond!

Ja, így indultunk első nap a bölcsibe:
Kép a naaagy bölcsikés
Kép Bálint

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: gyönyörűek a gyerekek!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Megjöttünk, ruha lefoglalva, de ne kérdezzétek, milyen, mert fogalmam sincs, annyit felpróbáltam. :oops: :oops: :oops: Egyet tudok, ez állt a legjobban és éreztem, hogy na ez vagyok én. Kb. Huhhh....

Voltunk a Pelikános kölcsönzőben, na onnan kvázi kinéztek, elküldtek, hogy csak időpont egyeztetésre fogadnak menyasszonyokat, egyébként is, melyik ruha érdekel? Ja az? Na az 38-as, nem jó nekem. (Megsúgom, 38-as a méretem.) Jó, mondtam, nem zavarunk, eljöttünk. Pedig kongott a bót. Biztos pénzmosda. :roll:

Végül a főiskolával majdnemszembe találtunk szép ruhákat.

Egyen nem értek, most már a szalagavatóra menyasszonyi ruhában mennek a csajok??? Minden kölcsönző tele volt kiscsajokkal.

Megyek, visszaolvasok. :oops: :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.09.25 17:27-kor.
jaimee1

Dorka: Megzabálom Szabit, micsoda nagyfiú! :shock: :D

Vera: No para, figyu, NEKEM van hasam. Ma félidős kismamának néztek nem egy kölcsönzőben. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Szami: Középmezőny, mi. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Szép a körmöd. Lehet, nekem is el kellene mennem manikűrre??
:roll:
jaimee1

Jaimee, akkor társak vagyunk :D :roll:
És rájuk hagytad??? :lol: Biztos azt gondolták hogy szegény-szegény megesett menyasszony :lol:

És Rékának van már ruhája????? Milyen színűben lesz?

Hát az esküvőre szerintem megérdemelsz egy szépen manikűrözött kezet! ;) Nekem anno nem volt még műkörmöm, de az esküvőre direkt csináltattam, szép esküvői mintával ;)

Dorka, édes a kis bölcsised ;) És a kis alvósbabád is ;)

KépKép Kép
76vera

Olga!
Jaja,majd mennek a börzére is,hátha ott találnak.

Dorka!
Nézegettem már én is ezeken az oldalakon.Semmi különös nincs velem,köccönöm kérdésed :D Jelenleg munkát keresek,dehát annyian akarnak engem hogy már nem győzöm lerázni őket. :lol: Elég nehéz..De majdcsak összejön valami,bizom benne.
gitta79

Sziasztok!

Dorka!
Hú miylen nagyfiús Szabi! és a kis alvós is cuki!

Jaimee!
Én is így voltam vele, nem tudtam elmondani milyen. már nem emlékeztem!
Engem anno a royalból néztek ki, hoyg az milyen szuper, meg így meg úgy, aztán nem volt 10 ruhánál több, de összesen! a menyecskével együtt. Tiszta retek volt az abroncsos szoknya, szóval akkor az volt gázos, nemtom megvan-e még?

Olga!
mindkettő jó, akkor már nem pakolok, ma akarom elkezdeni, aztán csinálom hétközben, ami még eszembe jut!

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

Jamiee: de jó , hogy megvan a ruha!

Gitta: még nem is köszöntöttelek. Üdv közöttünk!

Vera: jobbulást. Egyszer nekem is begyulladt a farokcsontom. Lehettem olyan 15-16 éves és "gyerekként" még K.dokihoz utaltak be ortopédiára. (Akihez mindenki vitte a picibabáját combredő vizsgálatra.) Elég zavarbaejtő volt ahogy vizsgálta a senekem, ráadásul anyuval röhögőgörcsöt kaptunk a vetkőzőben, mert neki is le kellet venni a cipőjét, amit cipőkanál nélkül nem tudott felhúzni. Elképzeltük ahogy cipő nélkül buszozik hazafelé... :lol:

Egyébként, tegnap voltunk este cirkuszban. Egy fokkal jobb volt mint a múltkor Miklóson. Végülis tök jót szórakoztunk. Hajnal háromkor viszont kezdődött a rémálom, Maja elkezdett hányni. Most már úgy néz ki túl van a nehezén, már nem hány csak nagyon gyenge. Olyan ügyes volt, végig vödörbe nyomta.

Rakok még fel egy pár képet!

Andi

Kép
Kép
andii

Cirkusz:

Kép

A cirkuszban érkezés után, Nóri befutott a porondra és a zenére elkezdett menetelni, meg táncolni. Annyira élvezte hogy mindenki rajta nevet, a porondmesternek kellett kihoznia!

Dekorésön:

Az ablakon lévő tököket Maja gyártotta, én meg a leveleket!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X