Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Heni, tényleg szép nagy a pocid. Az enyém sem kicsi, de még takargatom egy darabig. Talán az amnio után bejelentem. Egyébként is volt/van hasam, így ezért nem annyira feltünő... :lol:

Ma reggel voltam AFP vérvételen, de nem csináltunk mást, mert nekem korábban volt egy elég átfogó vérvizsgálatom, amin a hepát is mérték. Csak most meg kell találnom a leleteit! :?

A dokim megnézett UH-n is, jó fej volt, mondta, hogy nem lesznek elektromos fülei a gyereknek a sok UH-tól (mert ugye jövő héten is megyek, mikoris az amniot csinálják). Mindent rendben talált. A gyerek szépen növöget, már majdnem 4 cm a fej átmérője! Biztos nagyon okos lesz! :lol:

A bölcsőnek igazán mi az értelme? Lehet, hogy hülye kérdés, első babásként megbocsátható. Értem a koncepciót a ringatással, de ez annyira jó és hasznos is? Én sosem gondoltam, hogy szükség lenne rá... :roll:

KépKép
stike
 
 


Ktouch!


Ha az Istvánban akarsz szülni tudok neked egy szuper kedves és lelekiismeretes de leginkább nagyon profi főorvost ajánlani akinél szültem, minden nő imádta az Istvánban, ő dr. Hetényi Gábor.

De a kollégája dr. Siklós Pál is nagyon szuper ahogy hallottam, egyébként egy helyen van a magánrendelőjük, egymás melletti rendelőben dolgoznak, ja és az asszisztenseik szuperkedvesek.
Igazi vérprofi 50-es orvosok, mindent meg lehet velük beszélni.

Én most csak azért nem szülök nála, mert a második babánál a János BMC-be jártunk most január óta vizsgálatokra, mert nem akart összejönni másfél évig ez a baba/ aztán mégis spontán összejött hálisten :D / így már január óta megszoktam a János kórházat, és ott választottam egy szintén szuperjó dokit a kolléganőm javaslatára. Vele is teljesen meg vagyok elégedve.

Ha az Istvánban aakarsz szülni és Hetényit választod tuti nem bánod meg.A Westend közelében van a magánrendelője. Ha bármi érdekel róla szívesen megírom. :)

Terhesuráról: Én is bementem a C&A-ba hát borzalmas ocsmány terhesrucikat láttam.... :( De lehet hogy épp akkor nem volt szerencsém.

A pocakról:

Az első babánál nekem kb: a 18-20 hét körül kezdett látszani, és most akkora mint az elsőnél 20 hetesen....Azt mondják többedik terhességnél előbb meglátszik, és tényleg.
csézjang
 
 


Szabcsi, szerintem érdemes átruccanni Pandorfba vagy a Bécs előtti bevásárló központok egyikébe is, ha már ott vagy a közelben. Ott biztos jó áron tudsz holmikat venni! :lol: Én állandóan ott vásárolnék a helyedben.... :oops:

KépKép
stike
 
 

 
 

Honeymoon: Ezt jó tudni, akkor legalább jó okom van rá hogy ne intimtornázzak annyit :lol: Most is kapunk mindig házifeladatot, ami szerint reggel és este kéne tornázni (mondjuk 5-5 percet), de mondanom sem kell, nem szoktam :oops: . Max minden második nap este... De akkor ezek szerint jó is... Nehéz találni az egyensúlyt, jó erösíteni, viszont ezek szerint nem jó túlzásba vinni.

Én is tegnap megnéztem a C&A kismamaruháit - hát.... mit is mondjak, eléggé ocsmányok szerintem is. H&M-ben még nem jártam de szerintem ott jobb cuccok vannak és nem jó áron. Én is biztos mennék Bécsbe vásárolni, ha Sopronban laknék :) .

Kép
anicca
 
 


Na végre....csakhogy jó eredményeket írtok! Örülök és gratulálok :wink:

Vadszi, a vádligörcyre:
elfelejtettem mondani, ha esetleg kicsit többet sétálsz, akkor a séta végén kicsit nyújtsd meg az izmodat mk. lábadnál, ha nem tudod, hogy kell szívesen leírom...ha Apa kicsit megmaszírozná Neked, akkor bokától térd felé, semmiképp sem fordítva...ha a szervezeted megtartja a vizet, jó kis bokaoedemát csinálhattok otthon, mindig a szív felé maszírozunk:
- kézen csuklótól váll felé
- háton deréktől nyak felé
- lábon bokától comb felé
a felfelé irány mindig a hangsúlyos, lefelé csak simítunk
csonton, ízületen és veséken nem nyomunk rá erősen

Intimtorna,
én inkább szülés utáni időszakra ajánlanám...a várandóság alatt sokkal észszerűbb relaxációs technikákat elsajátítani, hiszen ott az a lényeg, hogy a babó kívánságára irányítsad a tested és ha nem tudsz célzottan lazítani...Honey már leírta a dolgokat...elindul egy mókuskerék...

Én nem tudok boltokat ajánlani még minden ruhámba beleférek, bár a pocakom már látszik, de még van 6 kilóm, hogy elérjem a szokásos súlyom...a hányás előnye :oops:

Danyuci
danyuci
 
 


Intimtornáról még: legalábbis ahova én járok tanfolyamra, ott a tanárnö mindig nagyon hangsúlyozza a lazítást is, hogy az egy fontos része az intimtornának. Azért sem szabad pl. állva tornázni (pl. buszmegállóban), mindig fekve mert csak akkor tudsz lazítani is az izmaidat.

Kép
anicca
 
 


anicca,
igen, de ha egy izom túl erős, akkor ellazítani is nehezebb! Arról nem beszélve, hogy próbálj egy 200 kg-s szekrényt ellazítva eltolni. :D kb ilyen erölködés a kitolás. :lol:
De szülé utánra viszont nagyon fontos!!!! Már az 1. naptól. Feltéve ha érzed, hogy létezel egyáltalán deréktól lefelé.... :D
Jó a tanfolyam, járjál csak! De ésszel végez a gyakorlatokat, nem úgy mint én... :?

stike,
a bölcsőnek 3 funkciója van.
1, mad megtapasztalod, hogy a ringatás tényleg mennyire nyugtató tud lenni egy babának
2, sokkal kisebb mint a gyerekágy, így a babának sokkal konfortosabb. - pl Flóra hiába 1 éves, a mai napig bekucorodik a kiságya sarkába és úgy alszik összegömbölyödve. (hozzáteszem, 40 fokban is, szóval nem fázik! :wink: )
3, végül amiért mi vesszük, az szintén a méret. Egy bölcső még elfér a családi ágy mellett, a kiságy már nem. És mivel 1 gyerekszoba van csak, így az elején biztosan velünk kell aludjon Putyóka 2! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Holnap megyek a 2. genetikai uh-ra!!!!! :shock: :shock: :shock: Úúúúúúúgy izgulok!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honeymoon: drukk a holnapi UH-ra :D De biztos vagyok benne hogy minden a legnagyobb rendben!

Hmm, erösen gondolkozom a bölcsön....Hátha sikerül olcsón megvenni használtan...

Kép
anicca
 
 


gondolok rád Honey!de tuti minden rendben lesz!én jövő héten megyek uh ra alig bírom kivárni!nekem mózes kosarat sikerült beszereznem!Mi a véleményetek róla? :roll:
bettiny22
 
 


Sziasztok!

Most jöhetnek a mókusok, de nagyon azt érzem az előző oldalakon lévő hsz.-ekből, hogy a naivitás erősen kitűnik azok részéről, akik nem szültek még, de vitáznak. Hiába szültem már 4x, nem akarom itt a nagy tapasztaltat adni. Sőt, talán pont azért, mert ennyi szülés van a hátam mögött, tudom, hogy sok dolog rajtunk múlik, de nagyon sok nem!!! Én sem beszélek le senkit az otthonszülésről, de Magyarországon ez szerintem akkor sem felelősségteljes magatartás! Pont a jelen eü.-i helyzet miatt, de ez az én véleményem. Aki még nem szült, nem tudhatja, milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet egyik pillnatról a másikra, és, ha akkor nincs ott egy csapat, aki tiszta fejjel dönteni tud és dönt és beavatkozik, ha kell, akkor nagy baj történhet.

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Nem reagáltatok rám,úgyhogy nem tudom jöjjek e hozzátok még. :D

Aki kismamaruha hiányban szenved tudom nagyon ajánlani a következő linket.:www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Én tőle vettem nemrég nadrágokat meg pulcsikat,és nagyon jó minőségűek.És nem is drágák.
Remélem tudtam segíteni.

További szép napot

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy az első bejelentkezéseim óta eltűntem, de mikor időm és lehetőségem lett volna az írásra eltűnt a netünk... Mire megjavították, és utolértem magam, szomorú híreket olvastam, itt, ami igencsak lelombozott :( Mélységesen együttéreztem mindenkivel, aki elbúcsúzott innen :cry: Minden jót kívánok Nekik!!!
Olvasgatni viszont szoktam a topikot, ha nem is naponta, de eléggé pörög, sokminden szóba kerül, nem mindig tudom követni. De nagyon örülök a növekvő pocakoknak, a jó vér- és UH-eredményeknek, a mozgolódó babáknak! :D :D :D
Hálistennek velünk is minden rendben, 12. heti UH-n láttuk a pocaklakót, aki nem nagyon ficánkolt, de "integetett" kicsit. Azóta háziorvost váltottam, a mostani nagyon rendes, kiskönyvem is lett, és tegnap végre eljutottam az első vérvételre is :oops: Nemsokára hozza a párom az eredményeket és vihetem vissza a háziorvoshoz. Remélem, minden rendben... :roll:
Rosszullétek elmúltak a 12. héten, bár néha jön egy-egy kósza inger, szerencsére hamar el is múlik.
Pocakom növöget, sokáig csak a puffadás látszott rajtam, de most már állandósult, bár még nem igazán látványos, ha nem húzok feszes holmit magamra :)
UH-ra legközelebb az AFP után kell mennem, október 10-e körül. Reméljük, akkor kiderül a neme is, addig meg agyalok a lányneveken, mert csak a fiúnevünk fix :)
Most lelövöm magam, de ígérem, igyekszem rendszeresen jelentkezni, bár napi szinten nem biztos, hogy menni fog... :roll:
Mindenkinek szép délutánt, Honeymoon, mennek a drukkok!!! :)

Kép
Kép
barackvirag
 
 


Sziasztok!

Udv mindenkinek!
En Angliaban varom a mutyurunket. Itt nem viszik tulzasba a vizsgalatokat az tuti. csak vervetel es ultrahang van. Viszont a down kor szurest ingyenesen megcsinaljak, ha az ember keri. Itt csak a 20 heten mondjak meg a baba nemet es utana mar nincs is tobb UH. Itt a nok 65% a sajat otthonukban szul. En temeszetesen korhazban fogok, mivel amugy is van kockazati tenyezom heterozigota leiden mutacio, de itt ezzel sem foglalkoznak, majd szules utan 6 heteig kapok heparint es el van intezve... Szoval azt hiszem valahol Magyarorszag es Anglia kozott kene megtalalni az arany kozeputat... Mindenkinek jo pocaknovesztest! Erzi mar valaki a babamozgast? En sajna meg nem, de mar nagyon varom.

KépKép
aylesburymariann
 
 


Szilvi itt az árakat hogy tudom megnézni?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szilvi, biztos vagyok, hogy üdvözöltünk már! Itt mindenkit szívesen látunk, így Téged is... :lol: persze nem minden témára reagál mindenki, csak ami érdekli. Úgyhogy kitartás, és te is hozzászólhatsz azokra, mint teszed most is, amikről van véleményed, érdekel...

Üdv, Mariann, ezek szerint Aylesburyből? :wink:

Kíváncsiak vagyunk a kinti babavárásodra, szívesen olvassuk mi történik veled, milyen az ellátás egy másik országban. Mióta vagy kint? Mit csinálsz egyébként? Milyen vizsgálatokon vagy túl akkor? Ha szabad érdeklődni... :wink:

KépKép
stike
 
 


borossné becz márta írta:Sziasztok!

Aki még nem szült, nem tudhatja, milyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet egyik pillnatról a másikra, és, ha akkor nincs ott egy csapat, aki tiszta fejjel dönteni tud és dönt és beavatkozik, ha kell, akkor nagy baj történhet.

Márti


Hát 4 szülés után valóban tapasztalt vagy :) Nagy tisztelet a sok gyerekért!!!
Én olvastam olyan kismamák történeteit is, aki viszont a kórházban voltak nagyon kiszolgáltatottak....a döntésről pedig azt gondolom, nekünk magunknak kell dönteni. Kontra megjegyzem, azért van otthon a szaksegítség is, (amit ugye nem néznek jó szemmel), hogy legyen valaki, aki be tud avatkozni, de azt is eltiltják ettől, hisz Geréb Ági 15 évet dolgozott szülészként az egészségügyben, nem hozzá nem értőként csinálja.
Azok az orvosok szépen megfogalmazták nyilatkozatukban:
Az Orvosok a Szabad és Biztonságos Szülésért nyilatkozata
"Tervezett módon otthonszülni minden civilizált országban szabad, sok országban pedig alapvető jog. Ez azért van így, mert a tervezett, szaksegítséggel kísért otthonszülés ugyanolyan biztonságos, mint a kórházi, ráadásul kevesebb komplikációval és beavatkozással jár......" Továbbá leírják, hogy a mentőszolgálatnak pont az lenne a kifejezett szerepe, hogy segíteni tudjon azokban az esetekben, amikor az szükséges.
Remélem, eljutunk majd oda, hogy ezt támogatni fogják....minden szinten.
No, meg az is tény, hogy a rengeteg otthonszülés alkalmával, statisztikailag kevés eset a súlyos, pont a szigorú feltételek miatt, csak hát egy olyan országban, ahol ez ellen van a többség, nyilvánvalóan ez kap hangsúlyt a médiában Sok minden más is hozzátartozik a magyar társadalom negatív gondolkodásához, ne felejtsük el, hogy évtizedekig mindig minden meg volt mondva, hogy és mint kell csinálni, élni, az egyén szabadságát tiltották, és ez sajnos még bennünk van, akármennyire is tombol a demokrácia.

No, de kimerítettük ezt a témát :D Azt hiszem.

Üdv, Mariann Angliából, én is kíváncsi vagyok ám, hogyan történnek ott a dolgok!

Szilvi 17, nehogy ne gyere! :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Szabccsi:Árak szerintem nincsenek fent,nekem megtetszett pár nadrág a képeken,felhívtam a varrónőt és megkérdeztem.
Farmert vettem nála,vastagabbat őszre,sztreccs anyagból,5500Ft volt.Hosszú kötött pulcsit vettem 3500Ft-ért.
4000-6000Ft között vannak a nacik.
3000-4500Ft között vannak a pulcsik.
Ha gondolod teszek fel képet szívesen a pulcsiról,mert az azt hiszem nincs fent az oldalon.
Szerintem nem drága.A piacon is megnéztem a nadrágokat és ott volt 7000-9000Ft-ig.Szerintem drága,piachoz képest.

Üdvözlöm az újakat!!!!!!!!! :D

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Köszönöm szépen Szilvi az infot! A képet megnézném! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


KTOUCH!

Írtam neked az előző sorokban, nem tudom észrevetted-e. Remélem tudsz dönteni doki ügyben.
csézjang
 
 


KTOUTCH!

Bocsi, hülye vagyok, most látom hogy írtál privit. :oops:

Hetényi magánja 8-10.000 körül van, mindent meg lehet beszélni vele, nagyon tapasztalt doki, havonta hív be magánba, az uh-k és vérvételek a kórházban vannak, szüléskor nagyon profi, utál császározni !!!! nekem elég nehéz szülésem volt, de profin megoldotta és segített kibújni a babának 12 óra szenvedés után, utána még le is fényképezte ő maga, álom szülésem volt vele.
Végig nagyon biztonságban éreztem magam nála.Ha még v.mi érdekel írj akár priviben.
csézjang
 
 


csézjang írta:KTOUCH!

Írtam neked az előző sorokban, nem tudom észrevetted-e. Remélem tudsz dönteni doki ügyben.


igen, én meg priviben írtam neked vissza :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


Lányok már kérdeztem, de nem írtatok, afp-re ugye nem kell éhgyomorra menni??? :shock:
csézjang
 
 


Csézjang!nem kell!nekem fél 2kor vették le a vért!egyél nyugodtan!csak a cukor miatt szoktak éhgyomorra menni
bettiny22
 
 


sziasztok

nekem sikerült a skálában vennem 2700-ért gumis indiais nacit, kettőt is
ezzel az ősz letudva :)

üdv mariannak!!

kicsit rohanós leszek még másfél hétig, de próbálom követni az eseményeket

pusz mindenkinek

(vonalzót tessék nézníííííííí!!!)

Kép
yilonne
 
 


Voltam orvosnál uh-n. Továbbra is minden rendben van a picivel :D . Aludt hason fekve, csak egy kicsit mozgatta a lábait. Nagyon cuki. Szóval a nemét így most sem sikerült még megtudni, de sebaj - ráér. Majd megmutatja magát, amikor készen áll :wink:

Jövő hétfőn megyek afp-s vérvételre, 3 hét mulva genetikai uh.

Kép
anicca
 
 


Csézjang!
Ha csak afp-re mész, akkor nem kell, de nekem pl. ma egy csomó mindent néztek, köztük teljes vérképet és így éhgyomorra kellett mennem. Nézd meg a beutalód!

MA voltam a négyes teszten is, egy hét múlva lesz eredmény.

Kép
Kép
detty74
 
 


Az Ottawa Egyetem orvosai vizsgálataik során azt találták, hogy a közönséges méz megöli azokat a baktériumokat, amelyek az arcüreggyulladást okozzák, és legtöbb esetben hatékonyabbnak bizonyul, mint az antibiotikumok....
http://mu-hely.4room.hu/blog.php?b=21
yilonne
 
 


Vadszi, en is fejfajos vagyok, pl terhesen tokre fronterzekeny lettem, amugy meg nagyon ritkan faj a fejem.
Mamacka, nagyon cuki a kisbebi, tok jo ez a kep. Fiut, vagy lanyt tippelnek? Es te?
Igaz lehet amit mondasz a husi babakkal kapcs, az enyem az inkabb a vekony kategoria.
Heni, tenyleg nagy, de szerintem nem extran. A masodik babat mindenkin hamarabb latni.
En az elsot az Istvanban szultem, a gyermekagyas napokat leszamitva nagyon meg voltam elegedve, az en dokim viszont nem vallal uj kismamakat, de biztos nagyon jok azok, akiket ajanlanak itt a tobbiek.
honeymoon, drukk az uh-hoz, ez mar ugye az a bizonyos 18 hetes?
Uj emberek, meseljetek magatokrol!
En sok dologra akarok reagalni olvasas kozben, aztan mire vegigerek, elfelejtem a felet, es nem mindig van idom turelmem 2 ablakban bogaraszni :)
Mindenkinek szep estet!
bubb
 
 


Nemrégiben számolt be róla a tudományos sajtó, hogy az áfonya kedvező hatásúnak bizonyult néhány idegrendszeri betegség (pl. Alzheimer-kór és Parkinson-kór) kezelésében. Az amerikai Worcester Intézet kutatói szerint a kedvelt gyümölcs emellett igen hasznos fegyver lehet bizonyos baktériumok ellen is...
http://mu-hely.4room.hu/blog.php?bt=27
yilonne
 
 


Magas vérnyomás ellen fűvel-fával
http://mu-hely.4room.hu/blog.php?b=23
yilonne
 
 


ma kint voltam a Tulasiban
szenzációs illatokkal tértem haza
mindenük természetes
mindenkinek ajánlom
ki kell ugyan menni érte hűvösvölgyön túl, de megéri
van 100%os mandulaolajuk ami tökéletes babáknak
tulasi.hu
yilonne
 
 


Yilonne:Én is nagyon szeretem a Tulasit.A barátnőm tesója ott dolgozik,ő szokta nekem hozni a termékeket.A mandulaolajat is tőlük vettem,nagyon jó.

Anicca:Örülök,hogy minden rendben van veletek!

Szabccsi:Holnap lefotózom a ruhákat és felteszem,ígérem!

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szép és vidám regelt Mindenkinek!!!

Ma még munkanap 4ig, aztán holnap irány Berlin :) Jó lesz kicsit kikapcsolódni, barátnőzni :)


Yilonne, mivel lehet kimenni a Tulasihoz? (bkv)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy bepofátlankodok. Az az igazság, hogy csak néhány nappal ezelőtt találtam rá erre a fórumra, most a 17. hétben járok.
Szorgalmasan elkezdtem visszaolvasni benneteket az elejétől, gondoltam ez a minimum, ha csatlakozni szeretnék, de nem jutottam a végére. :cry:
Most mégis benéztem, mi az aktuális téma, és látom, hogy ti is bajban vagytok a ruhák beszerzésével. Úgy gondoltam tehát, hogy mégis írok, hátha tudok segíteni. Úgyhogy engedjétek meg, hogy leírjam itt egy webáruház címét, amire rátaláltam, ugyanis én is sokalltam a C&A-s és egyéb kismama boltos nadrágok 10 e Ft körüli árait. Szóval a www.monamama.hu-n szerintem egész normális árak vannak, és nekem beváltak a szokásos méretek is. Nagyon korrektek voltak a rendelésnél, szállításnál!
És bocsi, ha annak tűnne, nem reklámozni akarok, csak segíteni.

Ja, és kár, hogy főleg csak Pest megyeiek vagytok, de ha jól emlékszem láttam itt egy Hmvásárhelyit is.

Bocs a hosszúságért, igyekszem még írni majd.
Anikó
aniko20
 
 


Sziasztok!

Megjöttem tegnap a dokitól. Minden rendben van. Szokás szerint nagyon virgonc volt. Végre apa is láthatta. Hát a nemét még nem tudtuk meg, de hátha legközelebb.
egy gond volt csak. A doktornő 2 órás késésben volt. És úgye telt hogyaggal kellett volna menni, de ennyit nem birtam ki, úgyhogy kénytelen voltam üressel bemenni. Úgyhogy nem látszott olyan jól.
Probálta ezért hüvelyivel is, de fejjel lefelé volt, érdekes perspektiva volt.
Aztán hasin valamennyire lehetett látni.
Megvan 2 keze, 2 lába. mind az 5-5 ujja megvan. Láttuk a cobját. a lábszárát, még a lábfejét is. A gerincét is lehetett. Szóval mindene megvan, és minden rendben. De igy kép nem lett, mert annyira nem volt jó a kép.
Viszont egyszer szembefordult velünk. És akkor lehetett látni az arcát. Tök furi volt. Mint egy kis ufo.
Többször olyan volt mintha dörzsölgetné a szemét. Meg integetett is. Nagyon jó volt

Volt haszna is hogy ott ültünk két órát! találtunk fiú nevet.
Szóval ha fiú Hunor, ha lány Jázmin.

Danyuci: köszi a tippeket. Mondom apának!

A fejfájásra azt mondta a doktornő nekem hogy igyak időnként kálciumot, mert az is okozhatja. Meg sok folyadékot és feküdjek le. Ha ettől sem múlik el, akkor nyugotdtan vegyek be 1-1 algopyrint.

A baktériumban a vizeletben azt mondta, hogy nem gáz. nekem 1100. (500 a normális) Terhesség alatt ez amúgy is megnőhet, mert a hólyag nem tud teljesen kiürülni, meg teljesen megtöltödni. És nincs lehetősége normálisan átmosodni.
Ő 10.000 fölött szokott aggodni. Erre nem kell antibiotikum. Inkább természetes uton probálkozzak szinten tartani. Tözegáfonyával, és cickafark teával.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Vadszi, örülök a megnyugtató eredménynek és a babakukknak... :lol: Azt azonban nagyon érdekesnek tartom, hogy 15 hetesen hüvelyi UH-val néznek! Mindegy, csak kicsit furán hangzott...

Jó hogy irod a kálciumot, gyorsan én is beöntök egy adagot magamnak... :wink:

Ma ismételten úszással kezdtem a napot, de mintha kifárasztott volna. Persze lehet, hogy csak az időjárás miatt érzem, hogy le kellene feküdni aludni... :roll: már nagyon hétvége hangulatom van...

KépKép
stike
 
 


Üdv , Aniko20!! Nem pofátlankodsz, gyere csak minél többet :)

Vadszi, a Jázmin gyönyörű név, ismerek egy Jázmin nevű kislányt, tündéri :) És a cickafarktea meg ülőfürdő valóban nagyon nagyon jó!

Kép

Kép
ktouch
 
 


Anikó, üdv közöttünk és köszi a tippet is! Megnézzük! :) Gyere továbbra is, és ha gondolod Minyunak megírva az adataidat bekerülhetsz a táblába is. :wink:

KépKép
stike
 
 


Sziasztok.

Hihetetlen de tegnap este is 6 szor !!! hánytam, hát már tököm kivan, már epét hánytam a végén. Hozzáteszem hogy előtte jól bezabáltam mert jólesett viszont este 8-kor olyan rosszul lettem hogy minden kijött, még a szemem is véres volt és könnyes, ezután meg egész éjjel úgy fájt a gyomrom hogy azt hittem besz@rok.
Tudhattam volna hogy nem szabad terhesen tele zabálnom magam, főleg hogy gyakran van még hányingerem....Nem tudom mikor lesz már vége de már borzalmas. Hetente egyszer még mindig hányok, de sosem egyszer hanem én ha elkezdem utána 5-6-nál előbb meg sem állok. :( RÉMÁLOM!!!

Vadszi!

Gratulálok hogy minden oké a babával!
csézjang
 
 


Csézjang, jobbulást!!!! Nem lehet kellemes, együttérzek .

Kép

Kép
ktouch
 
 


Anikó: Köszi a tippet, mindjárt meg is nézem az oldalt! :D

Vadszi: De jó hogy minden rendben - de azért két óra késés az durva sztem. Én eddig max. 5 percet vártam az orvosomnál. Jázmin sztem is nagyon szép név. :D

Csézjáng: Hú, szörnyü lehet, jobbulást!

Más: a párotok is mindig jön veletek UH-ra? Csak kiváncsi vagyok. A párom eddig kétszer volt velem, a tegnapin illetve az elözön (amikor a dokinál voltam, nem a kórházban). Olyan aranyos hogy akar mindig jönni ö is. :) Csak tegnap kérdezte, hogy az mennyire normális hogy a pasik is bemennek, mert tegnap az orvosnál pont elöttünk volt egy pár és csak a csaj ment be, a pasi kint várt...

Kép
anicca
 
 


Szerintem tök jó dolog ha bemegy veled a párod!így vmilyen szinten kötődést érez majd ő is!kiveszi a részét a dologból!az első uh apa elpityeredett!(én nem láttam) :wink: utána nagyon sokáig erről beszélt mennyire jó látni,már alig várja h megérezze megfoghassa!azóta beszél neki! :D
bettiny22
 
 


Velem még nem jött be a párom, szerintem félt, de ma tutti együtt megyünk, és be is jön, ma megnézzük azt az ingyenes UH-t a Baross utcában, úgy kellene már egy kép róla.....:) :oops:

Kép

Kép
ktouch
 
 


Megjött nekem is az eredmény a kombinált tesztről.

Down: 1:5900 (negatív)
Edwards: <1:20000 (negatív)

Képzeljétek tegnap bővült a család.
Megfialt a kutyám, lett három kiskutyája. Szibériai husky ha kell valakinek ingyen adom! 6-8 hét múlva elvihető!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Anikó: Hú, nagyon tutinak tünik az az oldal!! Tök jól néznik a rucik és nem is annyira drágák! Szóval mégegyszer köszi a linket :D .
Én ma megyek a Lövöház utcába munka után nézni kismamarucit, de utána biztos hogy rendelek is innen...

Ja és hétfön tökjó kismamás fazonú felsöket találtam a Baross utcai turkálóban, 1000ft körül voltak, szóval szerint nagyon megérte. Turkálni még biztos fogok - pláne majd ha kell valami télikabátot is venni :?

Kép
anicca
 
 


Kedves Anikó! Üdv. köztünk! Tényleg klassz a honlap, amit írtál!! :-)

Csézjang: szegény, nagyon sajnállak, oltári rossz lehet, remélem hamarosan elmúlik!

Én is akarok 7végén a Lövőház utcába menni, lassan nem tudok mit felvenni az irodába. Egész héten az 1 db terhesnadrágomat nyúztam. :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, nagyon aranyosak vagytok.

Igazából teljesen véletlenül találtam rá erre az oldalra, de nagyon örülök neki. Én egy standard farmert és egy fekete szövetnadrágot rendeltem, meg egy piros kereknyakú hosszú ujjú felsőt. Nagyon szép, finom anyagból vannak, egyszerű és jól kombinálható ruhák. Puha pamut, rugalmas pocakbetétetesek a nadrágok.
Bármilyen kérdésem volt, készségesen álltak rendelkezésemre, mindig válaszoltak az emilekre. 8 napon belül vissza lehet küldeni, ha nem jó a ruha, és saját költségen postázzák a cserét.
aniko20
 
 


És hogy bekapcsolódjak a témába is, és is nagyon féltem, hogy majd sokat fogok hányni, ahogyan régen a piros betűs napokon is előfordult, meg stb.
Úgyhogy nagyon együttérzek azzal, aki ilyen rosszul viseli a dolgot.
És el sem hiszem, hogy egyszer sem hánytam, néha volt egy kis hányingerem, de elviselhető, és bejött az is, hogy felkelés előtt kellett valamit rágcsálnom, de a 13. hét után már ez sem szükséges.
Mi 11 és fél hetesen voltunk Uh-n és nagyon szépen mutatta magát a baba, négy képet is kaptunk, köztük egyet szemből az arcáról, és tényleg olyan ufós. :P
Nem tudtuk, hogy hüvelyi lesz-e, ezért párom nem indult el velem befelé, de a doki szólt neki, hogy nyugodtan jöhet. Nagyon jó élmény volt mindkettőnknek, és természetesen ott lesz velem a többin is. A köv. Uh remélem jövő csüt. lesz, ha addig meglesz az Afp eredményem.
aniko20
 
 


Egyébként nálam sem volt olyan sima minden, az elején. Márciusban azt állapították meg, hogy policisztásak a petefészkeim, ami sok-sok nyavalya között meddőséggel is társulhat, úgyhogy felkészültem a többéves hercehurcára. Elkezdtem szedni peteérés serkentőt, de a második hónapban kimaradt a gyogyó, és mit ad isten? Gyogyó nélkül is sikerült. Hát mondtam én, hogy nincs nekem semmi bajom. :)
Ja, és valamelyik nap láttam, vki már rakott fel pocakos képet. Hát nekem így a 17. héten még nem nagyon van (1. terhesség). Bár 2 kilót híztam.
aniko20
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: