Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!! megadhatod a minimal arat!
posta: sulytol fugg az egesz :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszto :lol: Boronak annyira nem jott be a repa krumpli mint a sutotok,szoval 150nel megalltunk :lol: mi meg vartuk a postast! kint kenguruztunk, aztan elaludt, unalmas voltam biztos :D

Netti
Kép
maumau
 
 


ja nekem mostanaban a postas lett a legjobb baratom, ugy varom mindig :D ma hozott a bicajoz postas is cuccost, meg az mlps is, jo napom van 8)

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

nem zárnak ki ezért?, akkor minek a minimálár?
na jó megírom neki, tökmindegy

Hűha nem semmi étvágya van Álminak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mau nekem meg anyós senkinek nem nyit ajtót, úgyhogy rohangálhatok minden után, amit házhoz hoztak volna :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


minimalat meg lehet mondani!! nyugi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Ildi, az gaz........ de azert nalunk se rozsas a helyzet!! ugyanis nem csengetnek :twisted: csak bedobjak a cetlit h menjek erte a postara.. de ha kint vagyok es meglatom.. akkor ugye oke atvehetem.. mindig azzal jonnek utana h ok csengettek........ kozbe delelott en sose megyek sehova.. szoval kint kell szobrozni, nemtudom mi lesz telen :evil:

Netti
Kép
maumau
 
 


Letettem Álmost a szobájában (nappal lent szokott lenni velem a nappaliban, a járókában) mert annyira nem bírt elaludni, hogy teljesen behergelte magát. Most hogy elringattam, én is mindjárt elalszok :) lehet ledőlök picit :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anyukáméknál a postás detto nem szeret csengetni, csak fogalmunk nincs, hogy mé'! Ha Apukám meghallja akkor kiszalad, de egyébként mászhat fel a postára. Itt meg még a legkisebb cetliért sem kell megmozdulnom sem, mert bedobják rögtön a lakásba. Tök jó!

Kérdés: Szerintetek mitől tiszta izzadtság Vilike tenyere, meg a talpa? Nincs melege az tuti! Egy szál kombi van rajta meg harisnya! Arról nem is beszélve, hogy mintha egy kicsit köhögne!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó-én majdnem minden nap eldőlök egy kicsit! Jobban igényli a szervezetem, mint Manóé! :oops: Alig várom már néha, hogy aludjon... :oops: :oops: :oops: pl. most is??? :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ildi, megadhatod, dehogy zárnak! Egyébként is először csak törlik az aukcuót, ha valami hiba lenne benne, nem rögtön zárnak ki, de a minimálár megadása lehetséges!
A postánál van lehetőség tömeges csomagfeladásra, így lehet, hogy a boltnak kedvezőbb tarifával számolnak, mert nagyfeladó.

Nekem 38 felett járt a lázam, bevettem lázcsillapítót meg a szomszédasszonyomdrága főzött nekem teát, már sokkal jobban vagyok.
A lányok már jobban vannak, magam miatt meg nem megyek dokihoz.... :lol:
Ígérem Esztókám, ha holnapra nem leszek jobban, akkor elbattyogok, csak ez sem egyszerű, vigyem a gyerekeimet a betegek közé a rendelőbe? Apára esélyem sincs, hogy besegítsen, ma is vidéken kolbászol. Lassan egyedülálló nőnek érzem magam.....
Vendég
 


Sziasztok!

Már megint eltüntem kicsit, ne haragudjatok, de szörnyűek a napjaink. :cry: :cry:

Az én csendes, békésen nézelődő mosolygós kisbabám egész nap sirdogál, semmi nem jó neki, alig tudom elaltatni, és nagyon nyugtalanul és rövid ideig alszik. :( Igazából nem is tudom mi lehet vele, mert bár folyton tömi a kezét, - és mindent amit elér - a szájába, de az ínyét nem látom bedagadva, nem látom a fogacskát fehérleni. Jaj, jaj úgy sajnálom, és úgy gyűlölöm, hogy nem tudok segíteni, hogy nem tudom mi baja, igazán. :cry: :cry:
Még egy dolog lányok szerintetek egy ekkora babát rálehet szoktatni a cumira?? Én eddig borzasztóan örültem, hogy Balázs nem cumizik, de most, hogy ilyen nyűgös, azon gondolkodom, talán megnyugtatná a cumi, de, amit itthon találtam, azonmód köpi ki, ahogy a szájába rakom. :roll: Van esetleg ötletetek???

Szofi, olvastam a blogban a verset, gyönyörű!! Irigyellek (persze nem rossz értelemben :)), hogy ilyen édesanyád van és most már tudom, hogy én is hasonló anyukája szeretnék lenni a gyerekeimnek, köszönöm neked! :) A vicc meg, hallod! :lol: Csuda egy nőci vagy! Örülök, hogy ismerhetlek, és remélem egyszer majd csak sikerül személyesen is! :)

Már biztosan javában buliztok! Remélem mindannyian jól érzitek magatokat, szuper egy csapat ez!!! :) Én pedig irigy vagyok (persze nem rossz értelemben :)), remélem egyszer azért mi is eljutunk majd! :)

Esztó, csuda édes Álmos a képen!!! Ahogy Maja is!!! :)

Dóri, nem csoda, hogy elfáradtál, inkább az, hogy csak most!!! Próbálj kicsit kikapcsolódni, hátrahagyni a sok muszájtennivalót!!!

További szép napot nektek!!!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Évi,
Sajnálom a nyügösködést :( hát cumi témában nem vagyok ott, Álmos pár napos kora óta cumizik :)

Böbi,
ügyeletet nem tudod kihívni? vagy a dokiddal beszélni, hogy menjen ki hozzátok, mert nem akarsz becammogni két gyerekkel a betegek közé?
Gyógyulgass.

Nóri,
Szerintem Vili is izzadós típus. Álmos is az.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


evemama-most lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem ha feltétlen rászeretnéd szoktatni a cumira, én lehet, hogy egy picit be anyatejezném, vagy ha tápszeres akkor tápiznám, hogy édes legyen neki. Lehet, hogy hülye ötlet, de csak úgy felmerült. :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó, azért annyira nem vagyunk szarul, hogy ügyeletet hívjak! :-)

Évi, de jó, hogy jöttél! Cumi témában én sem tudok okos lenni, nekem is pár napos koruktól nyomják.

Postás: sajnos megint csak az erőszak segít. Fel kell hívni a postát, kérni a vezetőt, ha nagyposta, akkor van saját kézbesítési vezető és panaszt tenni, hogy nem csenget. Ezt akár kétszer-háromszor is megismételni, megmondani neki az utcán, hogy panaszkönyvet fogtok írni. Hatásos. Nálunk is ilyen volt a postás, a házunkból többen panaszt tettek, most már becsülettel jár.

Én meg a polgármesteri kézbesítőt várom, be volt dobva egy cetli, hogy ma 8 és 13 között jön, még sehol senki...
Vendég
 


Boro se cumizik, pedig en vettem neki vagy 10et :lol: utalja.. pedig neha jo lett volna elhallgattatni vele..... mondjuk nagy tomegbe a postan 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Evi, es nezted neki oldalt is az inyet? nekunkse elol jott :)
meg ha viszked neki attol meg nincs bedagadva, nekem azt mondta a doki. en utalom a fogakat........ kibujahatna mar ami ki akar.. akkor hirtelen lenne 6-7 fogunk :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Évi, esetleg próbálj ki mást, ha latex van otthon, akkor szilikont vagy fordítva.
Vendég
 


Böbi,
gondolom, hogy nem vagy annyira szarul, azért írtam hogy esetleg beszélj a dokiddal :)

na tényleg ledőlök...nem tudom mi van, pedig 9ig aludtam...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


na úgy tűnik nekem kedvez az alvókája ma! 8) Mentem is egy kicsit! Pááá :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


pumuklii
 
 


pumukli-ez nagggyon jóóó, ki is tettem az iwiwemre!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltüntem......
Látom kerestetek,aranyosak vagytok!!!Nagyjából visszaolvastam,kisebb nagyobb sikerrel.Próbálok jönni,csak nem vok jól.
Elöször kiakadtam a helyzetünkön,végül sajna semmi sem sikerült,elég rossz minden most...
Kb 3 napja meg szédülök,nem vok jól.Azt sem tom mi a bajom.Most is olyan furán érzem magam,lehet a vérnyomim.Az elég alacsony.99/64.Szédülök,homályosan látok.Kb elmegyek dokihoz.
Böbi ari vagy hogy írtál,csak elfelejtettem a számom átírni,mert változott.Bocsi. :oops:
Megyek fekszem,mert félek elájulok.

Majd igyekszem jönni.A lányok jól vannak.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


jaa, és miért van az, hogy elkiabálom a gyerekalvókáját? Ébresztő van, nem csicsika, hát ez van! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anita-gyógyulgassál!!! Azért írj, hogy hogy vagy!!

Mi az isten van otthon???? Baci-nyomat-gyuszi? :? :shock:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Akkapak jó volt, még én is csúszdáztam, pedig beszari vagyok :lol:

Most alszanak, én is lehet, hogy ledőlök :roll:

adraci, postára még nem jutottam el, de igyekszem!

Na kész a teszveszes regisztrációm, szóval már ott is vadászhatom a dolgokat 8)
Vendég
 


Anita, dejó, hogy jöttél! Jobbulást!

Nekem annyira gyon nabe van dugulva az orrom, így nem éreztem, h Iringó trottyolt. Szegény csak nyűglődött, én meg azt hitem, h felment a láza.... Amikor megemeltem akkor éreztem meg, hogy súlyos a pelus. :oops:
Vendég
 


gyon nabe = nagyon be
Vendég
 


Enyém gyerek is felkelt,sőőt ezt tetézi, hogy üvölt ha leteszem... nem tudom mi van,de a szemét alig bírja nytva hagyni, mégse alszik...

Anita,
nem jött össze Sanyinak a melo?
sajnálom h nem vagy jól :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anita
tuti a vérnyomás. Eszel rendesen?
Drukkolok, h összejöjjön valami meló! Szólj, ha tudunk segíteni valamiben!
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Talisoknak kedvez ez a szép nap, jó szórakozást!!! 8)

Ma 5x keltem éjjel, full lefáradtam. Az utsó (reggeli) kelésnél apa ment már át hozzá, azóta nálam se kép se hang. 11-kor keltem arra, hogy randalírozik a kiságyban :oops: :oops:

Böbi, jobbulást nektek is!

Pumukli: mi nagyon sokat albiztunk:
sztem pedig a tisztasági festés költsége a tulajé, mint ahogyan az ingatlanbiztosításé is. Az, hogy gyakorlatilag ki fest ki és hogyan, megegyezés kérdése. Javasolnám beköltözésetek előtt és kiköltözésetekkor, ez így korrekt.

Sztem normális, hogy az ő szerződésük az ő érdekeiket tartalmazzák, de nem kell változatlan tartalommal aláírni! Tárgyalni kell!
Mi pl. mindig elértük a tulajoknál, hogy ha 1évnél tovább laktunk ott, akkor a kauciót mindenkori jegybanki alapkamattal emelten kaptuk vissza.
Az ingóság biztosításhoz pedig semmi közük... Viszont Mozzához hasonlóan én is javaslom. Hozzánk pl törtek már be, és hát szarul néz ki az ember, ha nincs biztosítása...:evil: :cry:

Nozavi! Nekem jöhetnek még harisnyás képek:))

Eve, nekünk Gergő kezdetektől kiköpte a cumit, sehogysem tudtuk rászoktatni. Mostanában is próbáltuk, mert kb ugyanez volt a helyzet, amit leírtál, de most se. Mondjuk félóránál többet nem próbáltuk tartani neki, feladtuk, lehet, kellett volna.
Nagyon úgy hangzik, mintha rendeződnének a fogacskái az ínyében. Ilyenkor még csak a nyűgi van, nem feltétlenül látszik is. Szval drukkolunk, hogy hamarosan bújjanak ki, és akkor túl lesztek rajta.


Réka, jó, hogy segítettek a hordozásban, és elnyerted jutalmad is! gratula 8) :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla
nyilván nem írjuk így alá :-)
Értem én őket, benne van a pakliban, hogy Maja összefirkálja a falat :-)
Volt nekem egy ügyfelem, irodákat adott ki. Az összes kauciónak külön alszámlája volt a bankban és kamatozott. Nemtom, h ő volt ilyen jó fej, vagy ez így szokás. Persze cégeknél a milliós nagyságrendő kaucióknál nem mindegy. Én meg kapnék 17eft-ot kamatnak.
pumuklii
 
 


Böbi, Esztó, Anita, jobbulást, jó, hogy megvagy:)
Láttátok? KISBETŰS AKAR LENNI!!!!!!!!!!!!!

http://index.hu/belfold/2009/09/24/ujab ... 1n1_miatt/

Kép
Kép
zili
 
 


Pumukli,köszi,kedves vagy.De rajtunk már csak a csoda segíthetne. :( Lassan de biztosan eladósodunk totál.Itt felénk a munkájáért max 70et kap,az nem elég semmire.Pest környékén talán kapna jobban fizut,csak ugye messze van.Most is felment Maglódra,elment az útra egy tizesünk,a fickó meg meggondolta magát mire mindent lebeszéltek.eladni semmit nem tudunk,mert már minden olyat eladtunk.Pesti ismink meg azt mondta néz valami melót,de még semmi.Szerintem nem fog segíteni.Hát így állunk.
Amúgy tuti vérnyomás,csak ugye alacsonyra csak kv a gyógymód meg folyadék.Mindkettőt iszom és mégis car.Bár bizti ez a helyzet is kihozza belőlem. :cry:
De nem akarom rontani a kedveteket.
Netti,nagyon szépek voltatok!!!!
A babák is édesek mind,olyan jó nézni titeket!!!
Olvasom,ma még tali is van!Jó beszélgetést nektek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mi Sanyi szakmája? Mondtad h van ezer..Csak,ha hallok esetleg valamit...
pumuklii
 
 


Anita,
nagyon nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! :( de ne adjátok fel!!! Fel a fejjel, ennél már csak jobb lehet! Remélem, hogy mihamarabb kijöttök ebből a helyzetből. Ha hallok vmi melót, szólok Neked.

Csajok.
Álmos két egész órán keresztül üvöltött. De fájdalmasan. Sztem fájhatott valamilye. ezért gondoltam adok panadolt. Végső elkeseredésemben magamra csatoltam és kimentünk a teraszra ringatózni, most meg úgy kidölt, hogy azt se vette észre, hogy leteszem :roll: az ínye nagyon fehérlik... :roll:
És hogy be is bizonyítsam hogy sírt, feltöltöm a videót :) ha végre sikerül, belinkelem.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=zBdP8djaXzM

nekem nem játsza le, de hátha vkinek igen :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Óóóó, szegény Álmi! Nekünk ha fog-nyűg van, akkor csinálja ezt. :roll:

Anita, remélem hamarosan sikerül valami!

Én megérxtem a fodrásztól. Semmi változás, de 1 óra alatt megvoltam. :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Esztó jajj szegénykém, de kis drága :), nem az a sok tök tett be neki?

Anita sajnálom, majdcsak megoldódik a dolog, mindig azt mondják, aki akar az tud is majd dolgozni. :)

talisok merre vannak?

Végül megadtam az árat :)

Nekem főznöm kellene, de nem tudom mit.

Lara sem túlozza ma el az alvást, fél órákat alszik és enni sem sokat eszik, lehet a front? :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi jobbulást nektek!

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi,
nem hiszem, máskor is evett már ennyit. Most is ki van dőlve, egyszer már felsírt, de visszaaltattam :( én meg olyan hulla vagyok, alig várom, hogy apa hazaérjen.

Adri,
Egy óra??? én min 2 órát ülök a fodrásznál mindíg :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó!
TUTI A FOG!!!!! Álmost más nemigen tántoríthatná el az alvástól! :roll:
Hozok pár képet:
Kép
Kép
Kép

Kép
mozza
 
 


Mozza,
nagyon szépek vagytok, Lili gyönyörű!
hogy sikerült az ügyvédtali?

ja, sztem is fog. de hogy én mennyire elfáradtam most...nem is tudom mit csinál az az anyuka akinek sírós babája van. mindenesetre minden tiszteletem az övék :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó :)

mozza gyönyörűek vagytok, a 3. kép tuti :)

Kis bogyómat én is megetettem, lenyomott vagy 40-et :), most meg úgy döntött alszik :)

én is hulla vagyok, de majd 8 és 9 között alszok egyet, aztán jön a kötelességem :)

Még mindig nem tudom mit főzzek, mondjuk így már a boltba sem fogok lemenni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok,

Jó nagy itt ma a csend látszik hogy tali van. :)

Mozza, annyira ééédes ez a kis csaj nagyon szép!

Hrisnyás pipi is cukker, én is szoktam igy adni a harisnyát Árminomra.

Esztó, nagyon jók Álmiról a képek és nem is nagy rajtuk a feje, hát tuti a foga miatt sir, a videót én nem látom.

Anita, sajnálom a helyzetet és én teljes mértékben megértem nálunk pont ugyanez van most sajna, apa sem talál egy normális melóhelyet és igen nehéz igy.

Ármin is alszik napi 16 órát kb, jó kis alvókája van most ép mind a két gyerek alszik 2 óra óta lassan felkéne kőltsem őket.

Szerencsére Jázminnal az ovi nagyon jól megy imádja és annyira ügyin tanult már meg egy csomó versikét, olyan aranyos ahogyan Árminnak mondja őket.

Betegeknek jobbulást kivánok.Tuti az idő miatt elég furi nappal meleg este pedig már olyan hideg van.

Ildi, Larának annyira szép szemei vannak.

Niki, édes nagyon Riki a merűlős képen.

Ármin is vőrőses hajjal van megáldva nálunk senkinek nincs lehet vátozik még.Mondjuk tatámnak az volt.

Én is raktam el a hűtőbe csomó kaját.

Én vacilálok kezdjem el a hozzátápi vagy se mert olyan sűrűn kéri a kaját mostanság, mondjuk tejci az van.

Talisoknak jó szórakozást.

Szép délutánt nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ildi,
én inkább éhen halok, minthogy főzzek most. Fel se bírok kelni innen, pedig igen éhes vagyok :) még a pizza rendeléshez is lusta vagyok :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó :) Hű, én nagyon ennék pizzát :roll:

teszveszeltem egy vadiúj overállt Fruzsinak 1200 Ft-ért :)
Vendég
 


Ági köszi :), a hozzátápin én is gondolkodtam ma, lehet tényleg unja a tejcsit?

Esztó én meg nekiálltam grízgaluska levest főzni, ha férjemék hazaérnek, elmegyek husiért, és lesz még sertéspöri tarhonyával :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Grízgaluska leves? olyat még nem ettem :)

Ági,
Árminnak is jó alvókája van akkor.

Álmos kihagyta az uzsit....alszik, remélem most nem borul fel a jó kis napirendünk... :roll:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza, nekem is nagyon tetszik a 3. kép!

Grízgaluska leves nyami! :P

Én tegnap megcsináltam a főzés nélküli túrógombócot. A férjem azt mondta, hogy legközelebb lehetőleg olyat csináljak, amit főzni kell. :? Nekem egyébként nagyon ízlett! (de hiába; az anyukája utánozhatatlan túrógombócot tud...)

Mi most szülinapon voltunk, AM a végére már nyügizett. Hazajöttünk, szopcsizott és aztán úgy, de úgy teleküldte a pelenkát, hogy ilyet nem láttam még. :shock:

Esztó és most néztem a homeós könyvbe, hogy a fogzás kísérő tünete lehet a hasmenés, fülfájás és akár a fokozott orrfolyás is. Szóval lehet azért ment Álmi hasa...

Hello Ági! Gyerkőceid tudják akkor a rendet! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: