Új privát üzeneted érkezett!

Grácus! Nagyon, de nagyon sajnálom. Remélem, hogy a munkakeresés kicsit kikapcsol és akkor csak úgy magától megérkezik majd a kicsi is! Fel a fejjel, Drága! Egyszer(remélem mielőbb) te is anya leszel, hidd el! Puszillak, sírj amennyi jól esik, ilyenkor ez is segít!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Vigyázok nagyon magamra, igaz én nagyon nem bízoma dologban. Majd kiderül. Igazából nem hiszem h a beágyazódás után pár nappal a pici bántaná a nagyot, még akkor sem ha anya így volt mindhármunkkal. Úgyhogy a biztos csak akkor lesz amikor a doki is megállapítja. De az még odébb van. Október elején nem jön meg :wink: Ma a közfalak felét megrakták, holnap jön a másik fele :D
Most már szépek vagyunk.

Ma voltam állásinterjún, teszt meg minden, majd csütörtökig adnak választ, de a képzést igazából nem akarom ahgyni.... Majd kiderül. Csak h ne legyen egyszerű az Élet!

Pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!

Grácus nagyon sajnálom, h megjött...ne búslakodj...

Kiru!
Nem tudok betelni ezzel a videóval..nagyon ügyes Ákos Mírának sajna még nem megy egyedül..rá kell segíteni..
Ez a gyerkőc nagyon tündére..

Niki!
Nagyon szép helyen laktok..Én nagyon vágyom ekkora udvarra de sajna ami van az le van kövezve nagyon kevés füves rész van csak hátul.Hamarosan ott fog szaladgálni Ami, majd biciklizni, görkorizni:)
Nagyon szép volt a keresztelőn..gyönyörű kis tündér lett belőle.

Arte vigyázz magadra ne nagyon erőltesd meg magad, reméljük babuci van a dologban..csak nem kaptál napszúrást!

Daniella!
Lexi hogy van?

Nofi!
MEGY A DRUKK..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 

 
 

Sziasztok Csajszik!

Hoztam nektek néhány friss fotót. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok Lányok...

Daniellla, nem jutok szóhoz, annyira édes Alexa a képeken. Nekem az utolsó tetszik a legjobban, egyszerűen ennivaló a kiscsaj. :-) Persze a kádas is cuki, meg a többi, de ez a kéz a szájban, vagányan, ez viszi a prímet.

Arte: kérlek írj, hogy érzed magad, milyen tüneteid vannak? Nagyon szorítok érted. :-) Jó olvasni, hogy alakultok szépen.

Laar, szívem, köszi a drukkot, ;-) dolgozunk keményen. :-)
Hasmenés esetén a legfontosabb a folyadékpótlás, nehogy kiszáradás legyen a vége. A nagymamám régen mindig tett egy csipet sót is a teámba, hogy azt is pótolja. Ha 48 órán belül nem múlik el, orvoshoz kell vele menni.
A normaflore jó ötlet.

Grácus, fel a fejjel, tuti akkor jön majd a baba, amikor nem is gondolnál rá. Laar sztem tudna mit mesélni a szerencsés véletlenekről.

Ma érdekes lett megint a hőm: 36,0. Eddig ez a legalacsonyabb, és ment le tegnaphoz és tegnapelőtthöz képest 0,2-0,4 fokot.

Most megyek, később visszanézek. Puszi mindenkinek: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Csajszik...

Aki ért hozzá, megnézné nekem, most mi lehet az ábra?
Kép

Előre is köszi a segítséget. Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Nofi én úgy gondolom, hogy ma volt az ovu, tehát ha tegnap akcióztatok, akkor van rá esély, hogy összeakadtak, viszont a tuti az, ha ma sem hanyagoljátok egymást. De hogy valójában ma volt-e, az csak holnapra fog kiderülni, amikor a hőd változni fog. Tehát azért mondják, hogy utólagos megállapításra jó. Viszont a múlt havi görbid sokat segít. De ez szerintem jó!!!!!
Nekem a ciklusomban ( előző hónapok szerint ) a 11. nap lenne ovum, hát akkor tuti nem volt, mivel teszttel néztem, viszont a hőm alapján a 15. napon volt, és ez tuti, hisz akkor fájt a hasam is. Mivel tesztem nem volt itthon, és még ovumikim sem volt, így nem tudom, hogy az mit mutatott volna. A tény, hogy szerintem is a 15. napon volt. Ma van a 27. napom. Reménykedem az előző ciklusok alapján, hisz akkor csak 25 naposak voltak ( a műtét utáni 3 hónapban ) A hasam fájdogál, hányingerem is van, viszont a cicik nem fájnak. De majd meglátjuk. Remélem baba van a dologban.
Szorítok neked nagyon!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!

Tényleg, a palástfű teát folyamatosan lehet inni, ha nem jön meg ugye??? Bízom benne!!!!!!

Daniella nagyon édes ez a picur. Egy kis angyalka.

Grácus nem is tudom mivel vigasztalhatnálak? A sok közhelyet már ismered. Én szorítok Neked nagyon.

Ja, azt szeretném még megtudni, hogy nektek (már akinek kellett) hogy csinálták a hormonlabort??? Fizetni kellett érte??? Szerintetek a saját nőgyógyim ( magán )tud ilyenre küldeni???

Puszika.
Szilvi
szilvi09
 
 


Szia Szilvi...

Aranyos vagy, köszönöm a gyors választ. Tegnap akcióztunk, reménykedem benne, hogy összehozzuk a babát. Én is szorítok neked, hogy Te is babás legyél. :-)
Régen (10 éve) volt egy terhességem, akkor egyáltalán nem fájt a cicim, nem volt hányingerem, pedig betöltött 13 hetes voltam. (El kellett veteni, mert rengeteg gyógyszert szedtem akkoriban). Nehéz és fájdalmas volt az az időszak.

Palástfű teát akár az egész terhességed alatt ihatsz. De persze ahány ember, annyit mond. Sztem azért csak módjával vele.

Puszillak: Nofi
nofertiri
 
 


Nofikám!
A görbéd ügyében nem tudok segíteni, nem értek hozzá :) Ledöbbentem ezen a 10 évvel ezelőtti terhességen, nem is tudtam. Nehéz lehetett, az biztos. Már lehetne egy 10 éves gyereked... más lenne minden, tuti. Nem baj, most nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy sikerüljön! Mindent bele, puszi :)

Arte, Szilvi, Grácus (remélem nem hagyok ki senkit)!
Nektek is nagyon szorítok, tényleg kellenének már az új kismamik, lenne kiért izgulni. Mondjuk nekem most itt van tesóm, ma voltam vele vedőben, dokinál, 8 hetes.

Daniella!
Ez a kicsaj igazi cukorfalat. Gyönyörűséges szemei vannak, srácok kedvence lesz, az már tuti :) Remélem már meggyógyult, nem is látszik a képen, hogy beteg (vagy régebbi képek?) Puszi nektek is!

Most megyek, mert TAmásom persze rámol ezerrel, most rakodtam össze, már nyoma sincs a rendnek :) Szép napot mindenkinek, később jövök még.

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok csajok!

Nos nagy nehezen ide értem. Nagyon jól telt a keresztelő, Amélia végig beszélte az egészet, az nem tetszett neki hogy le akarják önteni az apa fogta le a két kezét. Kapott sok ajándékot, szobahintát, babakocsit, babát, kismotort, és pénzt. Mindennek nagyon örült. Amint látjátok jó fiatal papunk van, de tök rendes volt, mivel mi nem vagyunk összeházasodva, azért megkeresztelte. A keresztségben a Katalin nevet kapta.

Tina.
Nagyon gratulálok a kis Dani születéséhez, ügyesek voltatok. Minél elöbb gyere és mesélj nekünk mert kiváncsiak vagyunk. Nagyon szép herceged van.Puszi.

Kiru
A tesóval ugy vagyok hogy nagyon félek tőle hogy mi lesz ha megint.....Apa nagyon szertné ha lenne én pedig tartok tőle. Majd talán pár év mulva másképp látom a dolgot. A sütiket nem én sütöttem hanem minden vendégnek kiadtam hogy süssön valamit vagy tortát hozzon. A hercegnős tortát(oroszkrém) azt tőlünk kapta amibe jól beletenyerelt a fényképezkedés alatt a fotósnál, a tigriseset(feketeerdő) pedig a mamája rendelte.
Nagyon ügyes már Ákos baba is amint látom. Puszi.

Grácus.
Nagyon sajnálom a dolgot, mi is annak idején 4,5évet vártunk arra hogy legyen kisbabánk és tényleg meglepiként jött, szinte el sem hittük hisz már nem számitottunk rá. Kitartás!!!!
Puszi

Szilvi,arte,Nofi
Nagyon szorittok hogy most összejöjjön nektek. Végre legyen már kismamam a forumon.Puszi.

Angyal nagyon eltüntél!!???

Etna
Nagy kópé a Botika az már most látszik rajta. Mennyi foga kijött már, és milyen nagy!! Puszi nektek.

Amélia már fel tud állni a kiságyban kapaszkodva kb.egy hete, egyszer mutattam meg neki és már utánna csinálta is. Most épp az asztal alját pakolja le teljesen. Voltunk felülvizsgálaton ahol nagyon megdicsérte a dokinő, többé nem kell mennünk gyógytornára. Az osztályon ahol feküdt meg sem ismerték, teljesen el voltak ájulva hogy milyen nagy és mennyit változott.

Na most megyek mert nem marad már. Majd még jövök.
Bocsi ha valakinek nem irtam, de potolom.

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jottem eddig. De hetfon sajnos meghalt aposom, egyre csak gyengult szegeny, es hetfo reggel agyverzest kapott, amit ugye ebben a korban nem sok esellyel lehet tul elni. Ma lesz a temetes. Ugyhogy kozben keszulnom kell, csak mar jo ideje nem irtam, es hianyoztatok!

Kepzeljetek hercegnom ujra beindult egyedul. Jon megy a lakasban, es mostmar elvezi is. Annyira vidam gyerek, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy egy foldre szallt angyal. Mindig nevet. Tegnap elott lattunk egy kis repulot szallni, annyira orult neki mutatott fel nevetett tapsolt csodalkozott, es mondta hogy ott, ezt mind szinte egyszerre. Mar sokat dumal, csak ertse meg az ember mit akar mondani. De minden allatot elkeresztelt Pam-nak, anyukam Pami kutyaja utan, ugyhogy legalabb ezt ertem:)

Gracus, sajnallom, hogy megjott. De ne keseregj, lehet, hogy a kovetkezo honapban, mar kismami leszel, addigis tenyleg kosd le magad a munkakeresessel. Puszillak!

Niki, Isten eltesse a draga kis Ameliat. Igy utolag is. Alig varom, hogy lassam a kepeket! Biztosan nagyon elvezte a draga a tortaba maszast. Es orul a sok uj jateknak? Szeret hintazni? Eszternek is van kinti, de nem marad benne, mert nm tud mozogni. Puszi nektek!

Petram, hogy megy a dolog Kornelkaval, ne haragudj, ha mar leirtad, de sajnos ha most elkezdek visszalvasni nem marad idom irni. Floracska csucsulget mar? neki van mar fogacskaja? Kulonben egy az egyben olyan mint te. Teljesen egyforma a babakori kepetek. Es a Kornelka is inkabb rad hasonlit kicsibe. De igy nagyba inkabb apara. erdekes dolgok ezek. Puszi a lurkoknak!

Lucam, gondolom Tamas mara teljesen meggyugyult mar. Hogy halad a tipeges. Szerintem sem kell fogllakozni azzal, hogy megy e egyedul vagy sem. Engem sem bosszantott, hogy Eszter visszatert a maszashoz 3hetre, es most ujra megy. Majd erzik ok, hogy a jo nekik. Csak az idegesit neha, mikor mondjak, hogy jajj nem megy meg egyedul?? ....mert az o gyerekuk ilyenkor mar ment...sot...Pfuuu ez olyan ize dolog. Pusszantas a nagyfiunak!

Daniella, Lexi nagyon edes, foleg az utolso kepen, hat az nagyon bejon nekem. Elmult mar a megfazas igaZ? O csucsulget mar? Vagy meg nem kivankozik? Meg mindig rad hasonlit!

Etnam, sajnallom, hogy most meg Boti beteg! Remelem hamar atveszi, es tullesztek rajta! GYogypuszi, az en kispasinak!

Arte, nagyon drukkolok neked, hogy ne jojjon a miki! Puszi!

Szilvi, te mikorra nem varod a mikit? NEked is megy a drukk+++

NOfi, sajnos en se ertek a gorbehez, de en hinnek Szilvinek, ugyhogy drukkolunk ezerrel, mert jo eselyetek van ra! Puszika!

Proballok tenni egy kepet, es megyek lassan reggelit csinallni a hercegnomnek, mert tutti nemsoka felkel. Mostanaban olyan jo sokaig pihizik. Orulok neki!

Aldott napot! Puszi mindnekinek!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Kép

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Kép

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok!

Csak tudnám hová tűnt a tegnap esti hozzászólásom...na mind1

Csajszik, akik nemrég vagy most építkeztek és tapétát tettek a falra..egy kérdés..nekünk ismerősök azt mondták ne tegyünk se tapétát, se parkettát le, mert vizes lehet még , de tavaly építették, egy év alatt csak megszáradt már..és volt egy hosszú meleg nyarunk, az ablakok mindvégig nyitva voltak..mi a véleményetek?

később jövök..pusszka

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


sziasztok drágáim!
daniella!
nagyon édi alexa, remélem már makk egészséges.

grácus!
nagyon sajnálom, talán az inszem már tényleg aktuális lenne, vagy lemaradtam, ez az volt? drukkolok és kitartás csajszi, megéri, fog jönnni, tudom, hogy közhely, de tényleg igaz.

nofi, szilvi!
nagyon profik vagytok már ciklus ügyben. én meg majd tanulok tőletek, mert nekem ez magas, mindenki mást mond. nagyon drukkolok nektek is. KITARTÁS CSAJOK, most már kellenek a kismamák a fórumra.

niki!
gratula a felálláshoz, ügyesek vagytok

mi szerencsére nem lettünk betegek, de teszveszelek ezerrel, van már téli siesta cípőnk, overáll is kilátsában van vagy 3. én is árulok, jó kis móka, de nagyon időigényes, szóval nem nekem való. de a vásárlás nagyon jó, igazi kis vadászat.

tegnap voltunk a doktornőnél, képzeljétek megint gond van a kg-kal. 8300 g és 74 cm. kevés a drnő szerint. már egy hónapja 2xkéne főzit ennie, a védőnő elfelejtette megemlíteni. nem lehet vezetni, csak magától mehet, megelőzi a kortársait a mozgásban, kötelező kanállal enni, mert el van kényeztetve és azért hisztizik. ja és félre áll a feje. ez már tényleg vicc, azért mert mutatott neki egy tárgyat és félrebiccentett fejjel nézte vinnem kell megfigyelésre ortopédiára. tényeleg nem normális már ez a dolog. azóta figyelem semerre nem áll a feje, igaz, hogy mindig jobbra fordulva alszik, megint a szokásos duma, hogy fordítsam más irányba a kiságyat. könyörgöm, nincs is kiságyban, csak reggel és este, amíg fürdök. addig meg áll benne és megy körbe. a drnő szerint a fejbiccentő izma nem egyszerre fejlődik. :roll:
én meg a fiók kihúzásást mutattam meg a botinak, megtanulta, hogy ne csípje be az ujját, de csak egy fióknál, a többit is megmutatom neki. bárhol feláll már magától, félkézzel kapaszkodva megy, már volt pár mp, amíg megállt kapaszkodás nélkül. viszont a dumálás sehol. csak sikít, apjára üt, ő sem dumás. nem úgy, mint én :lol:

remélem a többiek is jól vannak, de megyek apumnak ajit venni és főzök botinak cékla főzit, mert kaptunk bio céklát, imádja. krumpli pipihusi, nem olyan rossz. minden érdekes kaját szeret, spenót, cékla, sütőtök (azt minden gyerek) a zöldborsót nem szereti, zöldégeket sem annyira. répa, krumpli jöhet. husi is, meg gyümik is, nem panaszkodhatom. 3-3dl táp reggel -este, nem hízékony típus, szerencséjére, de már megint belém tették az ideget, minek kell havonta orvoshoz vinni? csak fa.. gokat mond.
na majd jövök.
szép napot

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Kiru, megneztem a kis videot. akos nagyon aranyos es ugyes, Eszternek is pont igy kopott hatul a haja, Olyan kis jopofa. Puszi neki!

Etnam, ezt a fej felre allast nekem is mondtak, enis forditva raktam az agyba 2hetig aztan azt mondtadm....lofax semmi baja azota se. Latnak ezek mindnet, azt is ami nincs. DE sajnos, remelem ezzel nem bantalak meg az evessel kapcsolatban igaza van, ugyhogy hajra, sok sikert. A kilo meg nagyon jol van Eszter 8kilo, es azt mondta a dokino, hogy nem baj hogy nem 15. SZepen fejlodik okos es ugyes es ez a lenyeg. MIvel lenne jobb, ha nehezebben mozogna, semmivel... Nah megyek mert mostmar ordikal. Puszika!

Kép
Kép
a.angyal88
 
 


Sziasztok,

Petra, nagyon szépek a gyerkőcök. Kornélka nagyon nagyot nőtt az elmúlt egy évben. Olyan nagyfiú már. Ő most jár oviba? Flóra pedig gyönyörű :)

Arte azért kell visszamennem dolgozni, mert Hollandiában csak 16 hét a szülési szabadság és utána vissza nicsen se gyes, gyed semmi. Ebből a 16 hétből min. 4-et a szülés előtt kell kivenni. Heti 20 órát dolgozom most, januárig utána lehet több lesz. Ákos e hétfőn és pénteken egész nap bölcsibe lesz 7:45-17:30 és szerdán, egyik héten délután, másik héten a nagyival. Hétfőn kell először mennünk ismerkedni. Hát félek egy kicsit, hogy milyen lesz neki. Hogy halad az építkezés? Baba fronton most mi a helyzet?

Vasikáné, én lemaradtam mi történt, hogy nem kezditek el? Remélem, most már jobban érzed magad. Biztosan nehéz lehet, de csak fel a fejjel.

Angyal, Eszter nagyon szép kislány :) Gyönyörű ezeken a képeken. Lakás, hogy áll? Sikerült már valami rendet teremtened?

Etna, Botika csuda jó fej lehet :) Imádni való ezeken a képeken. Olyan belevaló kiscsávó. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan jönnek a fogai. Ti most mit esztek vele?
A porral kapcsolatban teljesen igazad volt, vennem kell főzelékes cumit. Be is vált Ákos nem bukik. Meddig kell ezt a port adnom a kajához azt tudod?

Laar, nagyon szép lesz a lakásotok.

Daniella, Lexi nagyon szép. Tényleg nagyon hasonlít az Apukájára. Nálunk mindenki azt mondja , hogy Ákos pont úgy né ki mint Arjan bátyja, amikor baba volt. Hogy tetszik neki a víz? A házzal, hogy álltok. Hogy van Alexa? Jobban van már szegény?

Niki, Amélia nagyon szép kislány. Milyen erős és ügyes már. Annyira sok mindene men keresztül az a csöppség. Gondolom, rettenetesen büszke vagy rá :) Na az a tigris torta. Hmm. Örülök, hogy ilyen boldog családi körben lehettek.

Luca, ti, hogy vagytok? Tamásról nagyon régen kaptam képet.

Arte, megy neked a drukk :) Állásról hallottál már valamit?

Szilvi és Norfi sajnos én hozzá se tudok szólni ezekhez a görbékhez, mert nincs semmi tapasztalatom velük. De drukkolok nektek és remélem sikerül :)

Most mennem kell boltba. Mivel már nem tudok szoptatni így most diétázom egy kicsit. 68kg vagyok az én 161 cm-hez. Borzalmas. remélem sikerül legalább egy keveset leadnom.

Ákos megtalálta a kis kezét. Egy hete egyfolytában a szájába tömi. Reggel boldogan, nagy mosollyal az arcán kell és eszi a kis kezét. Olyan édes. Az éjszakáink egyszerűen szuperek. Este 8-kor eszik, majd fürdés, alvás és csak reggel 6-6:30-kor kell, hogy egye. Olyan jókat alszunk.

Szép napot

Kép
lesza
 
 


Sziasztok!

Angyal fogadd őszinte részvétem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Sok erőt kívánok nektek. Szerintem is Eszterke csodás kis angyalka.

Etna ne aggódj, szerintem nincs az ég egy világon semmi baj Botival. Vidd el a dokihoz, hogy megnyugodj. Az etetéshez nem tudok hozzászólni, de szerintem sem árt, ha már kanállal próbáljátok belegyűrni a kaját. Igaz a cumisüveg kényelmesebb neki, viszont már elég nagy legény, úgyhogy kösd fel a gatyádat!

Csajok drukkoljatok. Ma van a 28. napom. Igaz a hasam fáj, úgyhogy el vagyok keseredve, viszont baromi hányingerem van még melléje. A hőm még mindig 36,8. Bízom benne nagyon!!!!!!!!!! Nem akarok csalódni!!!!!!!
Ma nem sokat jövök, mert holnap jön uncsi tesóm Kecskemétről, és sütök valami fincsit, meg előkészítem a holnapi kajához is amit csak lehet. Szombaton meg megyünk bulizni. Szüreti bál lesz. Vasárnap meg megy haza, úgyhogy a hétvégén nem sűrűn leszek itt. Már előre hiányoztok. Azért ha van valami, akkor jelzek. Csak pozitívat szeretnék közölni!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek 2 kolléganőm is terhes, meg egy barátnőm. ( Vele épp arról beszéltünk egy hónapja, hogy jövőre férjhez megy, és utána jöhet a baba. Így még az idén férjhez megy, és áprilisban szül. ) De jó nekik!!! Nem vagyok irigy, csak jó lenne, ha én is az lennék, és mindenki, aki szeretne. ( Arte, Grácus, Nofi, Rózsa, Zsuzsa remélem senkit nem hagytam ki!!)

Puszika
szilvi09
 
 


Kaptam tegnap egy régi ismerősömtől egy e-mailt, amiben figyelmembe ajánlott néhány oldalt. ( Nem tudta, hogy elment a baba)
Gondoltam, ti hátha hasznát veszitek. Etna úgy is ad-vesz. Ezeken az oldalakon is azt is lehet.


http://www.babygardrob.mindenkilapja.hu/

http://www.babasdolgok.com/

Puszika.
szilvi09
 
 


csajok, nagyon jó szobadíszeket találtam gyerekeknek, tapéta falidíszek alatt megtaláljátok, kispasikank és csajoknak tökéletes. tök véletlen akadtam rá, de írtak már róla a másik fórumon, majd képeket is csatolok, nézzétek meg, beszarás, kéne egy kiscsajt szereznem, mert a hercegnős komplett,az valami csoda, vagy a hálószobát ilyenre? :lol: norbi jól érezné magát benne :lol:

http://www.bababutorbolt.hu/fali-dekoracio-tapeta.php

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Etnám...ne aggódj..biztos nincs semmi baja a gyerkőcnek..
az h nem eszik kétszer főzeléket, meg az h megelőzi a kortársait..az egy dolog..millió ilyen gyerek van.
Van táblázat a neten, h kb mikor mennyi kg-nak kell lennie..ott nézd meg te is, lehet h túloz egy kicisit a doki..de sztem is, ő ilyen típus, minek kell minden gyreknek gombócnak lennie

én a fej dologra azt ajánlom h aara a felére amelyikre fekszik tegyél pelust a feje alá..emeld meg neki kicsit..az h átfordítod az ágyba az hülyeség..én hiába fordítottam a csaj akkor is azon az oldalán aludt, amelyiken nem kellett volna..de ez a pelus dolog bejött, próbáld meg.

Angyal, őszinte részvétem.

később leszek pussz

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


ez a komlett farmos
Kép Kép Kép Kép [img]

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok Lányok!

Angyalom! Szívből sajnálom, hogy elvesztettétek az apósodat! Fogadjátok öszinte részvétemet!! Eszteretek tényleg egy kis angyal!! Nagyon édesen vigyorog a csúszdán. Nagyon helyes kislány. Főleg, nagyon ügyes. A kérdésedre válaszolva, Flóra még nem ücsörög. MÉg mindig lecsúszik, hiába támasztom ki, ha pedig támasztom a hónaalatt akkor egy idő után majdnem elhasal. MÉg nem tudja magát tartani. Ő nem fejlődik olyan roham tempóban mint a Kornélka, remélem, majd nyugodtabb is lesz. Az ovival kezdünk kibékülni. Már 2 napja hintalóval akar menni, de ugye azzal nem kis idő lenne :D Mire felérnénk így ezért megy a hiszti, de hát meg kell értenie, hogy mi a helyzet. Most kicsit náthás, és köhög is, de láza nincs így jár oviba. Flórának még nincs foga.

Etnám! Szerintem ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy keress egy másik gyerekorvost! Az igaz, hogy a kora babákat kicsit komolyabban kell figyelni, de ez azért már túlzás!! MÉg hogy nem jó egy 8 hónapos gyereknek a 8kg! Ez valami hatalmas baromság!! A Kornélka pont 8 hónaposan és 6 naposan volt 8000 gramm és 71 cm. És ő 39. hétre született 3700 grammal és 60 cm-vel!! Szóval szerintem ez egy baromság! A fejtartást pedig szerintem nem jellemző Botira!! Én nem láttam, hogy bicentene... A Kornélka is szokott így figyelni ahogy leírtad! Mindjárt keresek is képet róla!! Nagyon ügyesek vagytok, hogy már tudtok fiókot húzogatni! Csak óvatosan!! Nehogy magára rántsa a drága!! MÉg valami! A kanállal etetést erőltesd csak. Szerintem adhatsz már neki kiflit is és párizsit, májkrémet. Én már adtam neki ilyenkorban, pedig foga sem volt! De végülis a te dolgod. Tejpépet adtál már neki? Nekünk így jött ki a 2x-i étkezés. Néha 3x-i is volt a szopin kívül. Jaj, de hülye vagyok, nekem eddig szopott csak! Na tessék! Öregszem!! Adhatsz neki délelőtt gyümit, délben főzit, este pedig tejpépet!
Megint jól körül írtam nektek itt mindent bocsi, de néha elég hülyén tudok fogalmazni!!

Szilvi! Szerintem ez a hő, ha digitálissal mérted teljesen megfelelő! Én kérlek amig nem jelentkezik Miki, ne keseregj! Addig nem szabad! Puszi!

Lesza! Örülök, hogy ilyen ügyes Ákoska és hagyja anyát és apát aludni. Szerintem érzi, hogy hamarosan fáradtabb leszel és szükséged lesz a pihenésre! Sajnálom, hogy bölibe kell adni! Nem értem, azt a rendszert, hogy miből gondolják, hogy ez jót tesz a családoknak, de nem akarom feszegetni ezt a témát. Remélem, hogy azért munka és baba mellett lesz időd néha benézni hozzánk!

Laar! Sajnos, az hogy meleg nyarunk volt nem sokat jelent egy frissen épített háznál! Jó 3 év amig teljesen kiszáradnak a falak! Nekünk az idei lesz a 3. év. TAvaly már végig fütöttünk, és mindig hatalmas pára volt mindenhol. Szóval csak megerősíteni tudom a nedvességet. Még nem festettünk, csak 3 helységet, és tapétát sehova sem tervezünk, így a többit nem tudom megerősíteni. Lehet, hogy az első körben jobban járnátok egy sima festéssel, és ha már megérett az újra festésre lehet tapétázni! Remélem, tudtam segíteni!

Nofi! Szerintem is nagyon jó a görbéd. Az enyém is valami hasonlóan festett! Nagyon drukkolok, hogy most mindhárman belépnetek a kismamák körében. Sajna Rózsával nem tudom mi lehet, de azért persze rá is gondolok és drukkolok! Grácusnak pedig a következő hónapban reméljük sikerrel akcióznak majd!

Arte! Mi újság nálad? Egyéb tünet? Volt azóta vuk látogatóban?? Cserép a házon van már??

Daniella! Nagyon aranyos Alexa! Olyan kis cuki nozija van! Imádnivaló! Flóráért is mindig puszilgatom. Olyan kis helyesek! Mi volt a tanácsadáson?? Mekkorák vagytok??
Jobban vagytok már??

Niki! Örülök, hogy ilyen jól lement a keresztelő! A szülinappal egybe tartottátok?? Biztos nagyon ügyesen feláll már Ami a kiságyban! Elhiszem, hogy az osztályon nem ismerték meg, hisz rengeteget fejlődött amióta haza vittétek!! Látszik a törödés!! A kistesóval kapcsolatban megértem a félelmeidet. De hidd el, hogy vele nem lesz gond. CSak neked is biztosnak kell benne lenned!! Amig van benned félsz addig a baba sem fog majd akarni jönni. És ezt most mindenkinek mondom, aki esetleg ezek miatt, vagy más okból kifolyolag szorong! Ezt saját magamon tapasztaltam! Mi mikor elkezdtük a kistesó projektet (hogy csúnyán fejezzem ki magam!!) akkor Kornélka 1,5 éves volt. Tele voltam félelemmel a szüléstől, és attól is féltem, hogy mi lesz akkor, ha nem tudom a két gyereket ellátni rendesen. Akartam is meg nem is! Aztán amikor már kezdtem úgy érezni, hogy itt az ideje, és meg tudok bírkozni a feladattal terhes lettem azzal a babával ami elment, jó itt a hormon problémáim is biztosan közre játszottak, lehet, sőt biztosan a teherbe esést is megnehezítették... Ezzel csak azt akartam mondani, hogy érezni fogod, mikor állsz készen egy újabb terhességre, és persze a félsz megmarad, de nem lesz már ennyire friss élmény és könnyebben át tudom majd magad adni az örömnek és a várakozásnak!

Azt hiszem egyenlőre belőlem ennyi elég, így is jó hosszú lettem! De ideje lenne már felpörögnöm. MA itthon van anyósom ő főz én pedig fel akarom szedni a szönyegeimet, mert tele vannak porral és előtte még kicsit kiporszívózom, hogy ki tudjam tenni a levegőre. MÉg ma ilyen szép idő van aztán erre a hétre vége állítólag!

Akinek nem írtam attól elnézést kérek, de iszonyat szar lett a memóriám lehet, hogy kavingtont kellene már szednem! :D Puszilok mindenkit!! Ha tudok még jövök! Erre jó esély van délután, mert apánk és a Kornélka mennek pecázni, de gondolom, hogy nem fogják sokáig bírni, úgyanis a fiam elég nehéz eset a tóparton! :D
Na jó, most már tényleg sziasztok! Puszi mamának és babának!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Angyal, fogadd őszinte részvétemet.

Kép
lesza
 
 


Sziasztok!!

Angyal
Fogadd őszinte részvétemet!! Nagyon szép Eszterke, és milyen ügyes!! Az én lányom meg esik-kel mindig fel akar állni mindenhol és elengedi magát és akkor aztán van sirás amikor kopp van. Már van lila foltja az arcán, de szerintem még lesz is amig nincs félelemérzete. Nagyon bátor kisasszonyka :twisted:
Puszi

Etna.
Én már egy éve teszveszezek és mondhatom hogy szinte fillérekért lehet nagyon sok jó márkás cuccot venni a gyereknek. Az tényleg igaz hogy sokat kell ülni elötte hogy mindent átnézz, én ált. este és éjjel nézem ugyanis a kiscsaj még eszik 11 körül és addig fent kell lennem. Én szinte minden ruhát ott veszek a csajnak, még a keresztelös ruhát is ott vettem. Általában az 1ft aukciókat szeretem mert sokat lehet vele spórolni ha azt nézed hogy a boltban 1000ft alatt nemigen lehet szép ruhát kapni nekik.
A kanállal való etetést tényleg eröltetni kell sajnos, én is ugy csináltam hogy többször adtam neki egy nap és szépen rájött az "izére".
Tényleg gyagya nő lehet ez a doki ha ilyet mondott, nekünk soha nem szólták meg hogy mennyit hizik egy hónapban (ált. 500gr szokott és az kevés) Én nagyon örülök neki hogy nem kövérke mert igy neki is könnyebb minden. Mindig a fejlödés a lényeg nem a kiló.
Puszi.

Na most megyek mert nem bir magával.

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Kép
Kép

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Sziasztok Csajszik!

Petra: Tegnap voltunk tanácsadáson. Alexa 6580 g és 68 cm. Kemény 280 g-ot bírt hízni 1 hónap alatt, de most már nem foglalkozunk vele. Szopizik is, kap egy kevés tápit és vannak gyümik is, ennél jobban nem tudom "tömni". De nem is akarom. Teljesen jól néz ki, nem pufi, de nem is bánom, nagyon mozgékony, életvidám. Meg szerintem most a betegség is rájátszott erre az egészre, mert amíg nem volt jól, sokkal kevesebbet is evett, volt 2 nap, amikor szopizni sem tudptt rendesen, úgy el volt dugulva a nózija. :( Nátha még mindig megvan, de valamivel talán jobb már és a köhögése olyan felszakadozó, kapott rá egy homeós köptetőt (Sodal). Éjjel sajnos sokat köhög, de szerencsére nem ébred fel rá vagy legalábbis egyből vissza alszik utána. Torokleoltás eredménye meglett, szerencsére nem kell antibiotikum! Szerintem hanyagolni fogjuk most a babauszit, elég dúrva és hosszú volt nála ez a betegség. :cry: A nóziját én is nagyon imádom! Olyan jó, most már, hogy nagyobbak a lányok, nem olyan kisbabák, sokkal jobban el lehet velük "hülyéskedni", annyit szoktunk bohóckodni Alexával, ő meg csak kacag, "birkózok" vele, felemelem a levegőbe...imádja! Biztos ti is szoktatok ilyesmit csinálni Flórával.
Ő miket próbált ki eddig a HT-ban? Minden ízlik neki? Hányszor kap mást egy nap? Két szopi között adod neki? Ti lejjebb tettétek már a fekvő részt Flóra kiságyában? Mi néhány hete igen, most olyan középállásban van, még nem legalul, de én így nyugodtabb vagyok.

Angyalom: Őszinte részvétem az apósod miatt! Pedig annyira bíztam benne, hogy rendbe jön, olyan bíztatóak voltak a jelek a műtétje után. :( Nagyon sok erőt kívánok nektek!
Eszterkéd gyönyörűséges kis hercegnő, olyan kis nőcis, igazi kiscsajos! Ha a hajacskájába teszel gumit, csattot, azt hogy tűri? Én is szeretném majd, ha Alexának később hosszú haja lenne, egy kiscsajszi úgy szép igazán! Alexa még nem ül, kb. úgy vagyunk ezzel, mint Petráék, de még nem is erőltetem neki a dolgot, majd kialakul. Kitámasztva úgy marad egy darabig, de nem sokáig.

Laar: Én is azt mondom, hogy elsőre jobb ötlet a festés, mint a tapéta a falak kiszáradása miatt. Mondjuk a parkettát nyugodtan lerakathatjátok, az nem lesz nedves! Én 2004-ben költöztem új lakásba (ezt adtuk el, mikor építkezni kezdtünk) és ott is le volt rakva a parketta a kezdetektől és nem lett nedves. Viszont, ahogy Petra is írta, a pára az nagyon nagy, amíg nem száradnak ki a falak, ez évekbe tellik. Nálunk mindig az volt, hogy télen, ha ment a fűtés, iszonyú pára volt a lakásban, rengeteget kellett szellőztetni, a belső ablakpárkányokra lecsapódott a pára és onnan minden reggel+du. ha hazaértem, törölgethettem le a vizet, ami tócsában állt. Meg a hálóban sajna az is megtörtént, hogy a régi ágyunk olyan volt, aminek leért az alja a földre, tehát nem lábakon állt és sajna totál penészes lett az ágybetét alja. :( Bár pazarlónak tűnik, de új lakásba-házba költözve nagyon fontos a sok szellőztetés, amit télen úgy kell megoldani, hogy megy a fűtés és ennek ellenére legyenek nyitva az ablakok, amennyit csak lehet. Ez segíti a kiszáradást.
Míra baba hogy van? Tehetnél fel róla friss képeket! Miket csinál mostanában?

Lesza: De jó, hogy jöttél egy kicsit. Örülök Ákos jó alvókájának, nincs is ennél nagyobb kincs, etéren mi is nagyon szerencsések vagyunk, Alexa 10 hetes kora óta átalussza az éjszakát! Már jó ideje este 9-től reggel 9-fél 10-ig elalszik egy hang nélkül. El vagyunk kényeztetve. :)
Házunk tulajdonképpen kész van, de kellenének még lámpák, függönyök meg a pénzünk is jócskán elfogyott, szóval maradunk még egy kicsit anyuméknál, most így áll a dolog. Alexa sokkal jobban van már, de még nem gyógyult meg, még mindig elég náthás.
Remélem, Ákos jól ellesz majd a bölcsiben, bár elég picuri még szegényem. Sajnálom, hogy ilyen törvények vannak ott kint, de hát nincs mit tenni. Terveztek kistesót neki?

Niki: Szerintem ne aggódj amiatt, hogy Amélia tesójával is ez történik majd, mint vele. Hiszen most is az orvosok hibájából történt meg a dolog, hiszen Amélia makk egészséges volt, csak éppen a magas afp miatt megcsinálták az amnio-t, nem? És akkor szúrták át vele a méhlepényedet. Én így emlékszem. Most már a legtöbb kórházban kötelezően megcsinálják 12 hetesen a kombinált tesztet, ami sokkal megbízhatóbb, mint az afp. Már nálunk is kötelező ez idén januártól. Sajnos nekem tavaly októberben volt az afp-m, ha akkor is lett volna már ez a kombi teszt, akkor nem idegeskedem végig a terhességem én meg az alacsony afp miatt feleslegesen. :evil: Tuti, hogy másodszor nem történhet meg veletek ez a dolog!!!!!

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Etna: Na, látom, ti is folyton a kilókkal szenvedtek hozzánk hasonlóan. Nálunk is mindig ez van, hogy nem hízik eleget. Már mérges vagyok emiatt. :twisted: Mondjuk, most már nem mondták Lexinek, mert most, hogy már mindent kap (szopi, tápi, gyümi és hamarosan főzik is), most már nem tudok ennél többet adni neki, mégsem tömhetem. Nagyon mozgékony, eleven kiscsaj, szerintem simán lemozogja, amit megeszik, Boti is így lehet vele, nem? Igaza van Nikinek, ha meg kis hájasak lennének, esetleg nehezebben mozognának és kevésbé lennének ügyesek a mozgásfejlődésben, tudok ilyen estet is.
Ez a fejtartás miatti para meg tényleg hülyeségnek tűnik a dokid részéről. Csak azért, mert mutattál neki valamit és arra egy pillanatig így nézett. Hihetetlen! Mindig kitalálnak valamit, amivel idegesíthetik, stresszelhetik az embert.
A szoba képek nagyon jók, amiket feltettél! Tök aranyosak!

Luca: Köszönjük a Lexi bókot! Általában mindenki a szemeit dícséri, hogy milyen szépek és nagyok! Hát, ezeket nem tőlem örökölte, hanem az apjától. Hogy vagytok? Tamás miket csinál mostanság? Hozol róla friss fotókat?

Szilvi: Nagyon bízom benne, hogy a bíztató tüneteid babára utalnak!!!! ++++++++ Jó kis 7végétek lesz, sok programmal.Én is azt szeretem, ha zajlik az életünk! :D

Arte, Nofi: nektek is nagyon megy a drukk!!!!!!

Csajok, Bibócska és Viraga teljesen eltűntek??? :( :( Tartja velük valaki a kapcsolatot? Kár, hogy Böbe is totál eltűnt, bár e-maileket küld néha. Suzi sem jön mostanság, ejnye-bejnye!!!! :cry:

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok Csajok!

alig győztelek visszaolvasni Benneteket! :) Nem érek rá sajna írni, négyre temetésre megyek, mintha már nem lenne elég belőle :( Este, ha tudok jövök. Tündériek a gyerkőcök, majd hozok én is új képeket, csak még meg kell csinálnom őket :) Már megáll Tamás egyedül - végre!! Etnám most néztem Tamás kiskönyvét, 8800 gr és 73 cm volt 8,5 hósan, úgyhogy nem vagytok lemaradva. Főleg, hogy Tamásom mekkora súllyal született. Ne hagyd magad idegesíteni, szerintem ez a doki nem normális. Nekünk ilyet soha nem mondtak, hogy egy nap kétszer kell főzit enni? Érdekes. Na pussz, megyek, majd jövök..

Kép

Kép
luca81
 
 


Daniella! Mi egy nap egyszer eszünk gyümölcsöt. Néhány hét múlva tervezem, hogy megismerkedtetem a főzelékkel és aztán kiváltunk még egy szopit, de persze ez a tejecskétől is függ. Általában dél és 2 óra között szokta kapni a gyümölcsöt, ahogy éppen kijön. Ha vezetem a főzeléket is akkor elöszörre 1 hétig a gyümi helyett főzeléket kap majd, aztán a következő héttől kapja délelőtt tízóraira a gyümölcsöt, dél 1 óra felé pedig majd a főzeléket, a többi pedig cici marad (remélhetőleg lesz még akkor tejem.). Aztán ha megszokta, akkor egy hónap múlva, tehát kb. 8 hónaposan szeretnék neki még egy étkezést gyümölccsel kiváltani, vagy esetleg gyümi+babakeksz, és a tejpép is szóba jöhet akkor. Szeretném, egy éves korára bevezetni neki a Tamás és Eszteréhez hasonló étrendet. Majd meglátjuk, hogyan alakul, én így tervezem. Kérdezted, hogy miket kóstoltunk eddig. Körtét, almát, barackot, sárgabarackot, és szilvát. Ezeket keverve: körtét szilvával, sárgabarackot őszivel, őszibarack-körte, körte-alma. Az őszibarack körtével, a körte szilvával, és simán a szilva nagyon ízlik neki. Az alma annyira nem, a körtéből se eszi meg mindegyik fajtát. Eddig két félét próbáltam (a mai vilmos körte lehetett az nem izlik, de amit a déditől hoztunk azt szereti, ez jóval édesebb fajta.) A sárga és őszibarack kombináció sem jön be neki. Ezek kicsit fanyarabbak lehet ezért. Most egyenlőre maradunk a szilvánál és a körténél egyszer keverve, egyszer az egyik, aztán a másik. Szerintem ez így teljesen rendben van, ahogy Lexi hízik, nem is azért kérdeztem, csak, azért hogy képben legyek, hogy kb mekkorák is vagytok. 1 cm-vel nagyobbak vagytok! :) Bár ahogy elnéztem a te uracskád szép száll legény! :D Az enyém velem egymagas, szóval nekünk talán alacsonykák lesznek a gyerekek, bár ahogy elnézem a Kornélka szépen megy az öcsém nyomdokaiba (Ő 2 m-és néhány cm!! szóval nem egy pöttöm, mint mi! :D). Az ovis társainál kicsit magasabb. Képzeljétek! A Kornélkának 26-os a lába, és néhány kislánynak nagyobb a lába mint neki. Remélem, ezeket az arányait megőrzi és semmiből nem kell majd neki hatalmasat vennem... Volt egy pasim 16 évesen volt 49-es a lába, na ilyet nem szeretnék....


Lucám! Gratulálok az ügyes kisfiadhoz!! Remélem, hogy ügyesen rámol majd így is!! :D Amit tegnap írtál, hogy összepakoltál aztán ő rögtön szét, és a terítős sztorid múltkorról nagyon ismerős nekem! A Kornél is dettó ezt csinálta!! Egyébként a Kornél mérleg, és a mérleg gyerekre az a jellemző, hogy a rendetlen rendben érzi jól magát. Ja, igen, majdnem elfelejtettem!! Én is mindig összerámoltam, de aztán néhány hónap után meguntam, és már csak este mielőtt ment fürödni akkor pakoltam össze a játékokat! De szerintem erre majd te is idővel ráébredsz, hogy a játék ott van jó helyen ahová a fiad pakolja őket! :D

Most megyek! Befejezem a szönyeg terítést! Eddig levegőzött, jól kiporoltam, legalábbis annyira amennyire tudtam, most még vissza kell fűzni a dög nehéz ágyunk alá!!
Puszantok mindenkit, kicsit és nagyot!! :D
wpetra
Pusztavám
 
 


Niki! NAgyon ügyes Ami!! Nem is látni a kék foltocskáját!! REméljük, hogy hamar megtanulja, hogy fáj, ha nem vigyáz magára! A Kornélkának a mai napig megvannak a jelei, ha nem bírt magával!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok!

Nem tudok vissza olvasni mert már egy órája olvasok és nem győzöm. Mindjárt este van és sosem végzek.

A lényeg : Angyal, fogadd őszinte részvétem. Sajnálom hogy apósod elment, de gondoljatok arra hogy most jó helyen van és már nem betegeskedik. Így sokkal könnyebben tudjátok majd feldolgozni ti is a veszteséget. Imádkozni fogok érte. Isten nyugosztalja, nyugodjon békében.
Eszterke nagyon aranyos pofa lehet ahogy egész nap mosolyog és nevetgél.

Lesza, örülök hogy jöttél, majd néha dobj fel néhány friss képet. Sok szeretettel várjuk.

Etna, ne aggódj. Nem lesz az olyan rossz hogy ortopédiára kell menned vele. Így legalább ki lesz vizsgálva e téren is. Veled mizu?
Tiszta ideg vagyok. Nagyon elszomorodtam. Hívtam a Kaálit és képzeld, nem adhatnak időpontot a dokihoz. Visszakérdeztem hogy tényleg nem adhat időpontot egy konzira? Azt mondja hogy nem. Én: - és akkor most mit csináljak? - hát, telefonáljon sűrűn, nagyon sűrűn. Annyira meglepődtem hogy elfelejtettem megkérdezni naponta sűrűn, vagy hetente sűrűn, vagy hogyan. Most nem tom hogy óránként telefonáljak vagy fél óránként? Én megpróbálom de nem sok esélyem van ahogy én érzem. Mindegy, valamit mégis csinálnom kell, majd holnap telefonálok néhányszor. :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Daniella!

Én úgy láttam, h az új házban a kiscsajnál tapétáztatok, vagy festettetek és csak bordürt tettetek?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Jó estét Lányok...

Angyalom, fogadd öszinte együttérzésemet és részvétemet. Soha nem könnyű feldolgozni a halált és a vele járó űrt, de a szerető család tudja enyhíteni a fájdalmat.
Eszterke nagyon formás, szép kislány, és tényleg mindig mosolygós. :-)

Etnám, egyenlőre laikusként tudom mondani, ez a dokinő nem komp lett. (Pedig annak készült) :-) Ha úgy érzed, nem ő a megfelelő Botinak és neked, ints neki könnyes búcsút.

Vasika, ne idegeld magad, csak nyugodtan. Miért nem adhat időpontot? Nem értem.

Petrám, ezt nagy reménykedéssel olvasom, hogy a te görbéd is ilyen volt. :-) Remélem apával ügyesek voltunk. :-)

Ma a tegnapi 36,0 felment 36,5-re. Egész nap szúrkált a hasam, és tegnap este annyira fájdogált, hogy nem tudtam hason aludni. Kicsit érzem a cicimet oldalt.
ÚÚÚgy szeretném, ha mától fent maradna a hőm, annyira de annyira.... Szorítsatok értem légyszii...

Most búcsúzom, mert megjött Sada. :-)

Puszi mindeninek, és szurkolok a sorstársaimnak: Nofi
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a hozzászólást..megmondom őszintén fogalamam sincs, mit csináljunk, mindenesetre aki építette a lakást azt mondta, h több mint egy éve épült..az ablakok végig nyitva voltak, meg a teraszajtók is,és ezek épültek a leges legelején, szerinte nyugodtan tapétázhatunk,meg körülvesz minket egy egy lakás is. A párom haverja családi házat épített és ő is pár hónapra rá parkettázott, tapétázott, max annyit mondott, vegyünk páramentesítő készüléket ha félünk, de nála nem lett semmi gond.
Ma a neten találtam egy oldalt ott azt írták úgy le lehet tesztelni, h vizes e még a fal és az aljzat, h neylont teszünk le, leragasszuk az oldalait és pár napiG ott hagyjuk, ha megjelenik a pára benne, és elsötétedik a színe, akkor még vizes, ha nem akkor lehet parkettázni, tapétázni, meg ha nekiállunk söpörni és por keletkezik akkor ki van száradva már.Por lett, a fóliákat is feltettük..mindenesetre még ki fogom kérni egy szakértő véleményét is, nehogy gond legyen.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Laar: Igen, csak festettünk és fel van ragasztva egy bordűrcsík. Nincsen tapéta.

Petra: Azt még írd meg légyszi, hogy lejjebb tettétek-e Flóra ágyában a fekvő részt vagy még legfelül van?
Flóra szerintem ügyesebb a ht-ban, mint Alexa, belé sokszor úgy kell beleerőltetni a falatot, alig akarja kinyitni a kis száját. Gondolom, majd belejön a dologba. Vagy lehet, hogy más ízeket, másfajta, édesebb dolgot is meg kéne vele próbáltatnom? Eddig az almát, őszit, sárgabarackot próbáltuk és egy olyan bébiételt, amiben banán is van. Egyiktől sem volt nagyon lenyűgözve. :D
Bezzeg, ha adok neki pótlást cumisüvegből (tápit), azért remeg szinte! :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Nofi: Ezerrel drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
daniellla
 
 


sziasztok drágák!
köszi a hozzászólásokat, én is így gondolom,hogy a súly pont jó, a feje meg jó helyen van :lol:

angyalom!
őszinte részvétem, hihetetlen, hogy apósod nagyon hamar elment e világról, nemrég még bíztató volt az állapota.

vasika!
az én tanácsom, ne őket hívd, hanem v dokit, ő segítsen ebben, hidd el fog! vagy dórit, aki már sajnos munkanélkülin van. az iwiwen az imerőseim között rajta van, ők fognak segíteni. vagy ajánlanak valakit, aki segít. nem értem igazán, hogy miért is kell gyakran telózni, személyesen a dokit kell elérni? sok a nehézség, most már tuti, hogy jó jön. esetleg , ha luca el tudna szabadulni és bemenne személyesen, az nem jó? valamit alkotni kell,nincs mese. tinkyb mit mond? koskácpléd? hátha ők is tudnak valami okosat. hívd v dokit, de amíg nem éred el próbálkozz győrrel és esetleg lucával. kedden tuti rendel v.

lesza!
egész addig adható, amíg "rendes" ételt nem eszik. nekem eleinte a gyümit is visszabukizta boti, de csak, ha utána itattam, egyébként azt már nem nagyon szokták. főzis cumi nagyon jó.

daniella!
szerintem a kiscsaj is olyan, mint boti, a kényelmes megoldások híve. ő is van, hogy inkább a tápi, minthogy kanállal kelljen enni. ezért adtam eleinte főziscumival a barackot. nekem ebben az időszakban nem hízott boti, ezért inkább maradt a cumi, lényeg,hogy egyen. próbáld a sütőtököt, az már van boltban is, azt tuti imádni fogja. paradicsomoskrumli is mehet, de csak bio pariból vagy bébiétel, spenót, ezek mind 4 hós kórtól adhatók, tehát bőven belefér. ki kell tapasztalni, hogy mit szeret. egyébként boti nem szerette a barackot, én is csodákloztam rajta, most is kell mellé banánt keverni, de én még idén jó barackot nem ettem. legalábbis itt pesten nincs.

laar!
esküszöm rengeteget tanulok tőled, tök jó, hogy mindennek utána nézel. a végén kőmüvesek leszünk. :lol: sajnos tanácsot nem tudok adni, de tanulok.

nofi!
tőled is tanulok, már elmehetnél természetgyógyásznak. örülök hogy tetszett a templom. fadrusz kereszt is nagyon jó hely. üsd be a google-ba. gödöllőn van, nem könnyü megtalálni, de varázsa van. ha gondolod írok mailben róla. utána a gödöllői kastély, kakaó, én imádtam télen ezt a túrát.

szilvi, Arte!
küldök mailt, találtam valami érdekeset. magamnak rendeltem.

niki!
neked is küldök majd a gmailra üzit, grat a kiscsajhoz, tiszta apja kezd lenni, nem? :lol:

petrám!
tök ügyik vagytok, neked is ajánlanám a sütőtököt, szerintem az a titkos favorit. ti sütitek a gyerkőcöknek vagy főzitek? megértem az aggodalmad, 47-es az uram lába, mikor cipőt veszünk a hajam égnek áll, főleg az árától. csak kosaras cipő, meg ő csak márkásat hord, jó neki, mondjuk neki van 3 pár nekem 30 :lol: de én nő vagyok!adtam botinak párizsis kenyeret, majdnem megfulladt, úgy ette. egyelnőre csak pick párizsit veszek, mert az jó minőség. a többit nem merem még adni.

lucám!
tudsz segíteni vasinak? vagy messze van? írok neked is megígérem, csak holnap vendégségbe megyünk és sütök valamit, meg ma van a nagymosás, boti cuccait ami tiszta folt a homokozástól sikálom :( de amint tudok írok. csókollak drága és tomikát is.

majd jövök lányok kicsit később, mikor boti alszik

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Etna!

Csuda jó a kiscsávó szobája..mi is gondolkodtunk ilyenen., de találtam egy frankó tapétát, ami később is talán jó lesz neki..és tetszeni is fog, igazi csajos, ha megtalálom elküldöm:)
Muszáj utána nézni a dolgoknak, ha az ember nem akar szívni, és a tapéták tekercsenként 7 rugó, nem szívesen dobom ki később, mert bepenészesedik, meg persze arra is gondolni kell, h a penész meg a gombák, betegséget asztmát okozhatnak és nem akarom kitenni ilyesminek a kiscsajt.

Megy a további drukk csajok!:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Felhívtam pesten a Tapéta generációk boltját a Szentendrei úton, ott azt mondta az úr, h nyugodtan tapétázhatunk, 1 év után ki kellett száradnia a falnak, ő a 3 hónap alatt felhúzott házának a falára tapétázott amint készen lett, azt mondta ha mégis vizesedik, akkor szigetelési problémák vannak.
http://www.tapeta-bolt.hu/
Itt néztük ki a tapétákat is különben, és tőle származnak a jó tanácsok is..uh hiszek neki..mindenesetre a feltett fóliát megnézzük pár nap múlva:)meg persze veszünk olyan páramentesítő nagy készüléket..a házikó mindig párásabb, hidegebb lesz mint a panel.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


http://209.85.129.132/search?hl=hu&q=ca ... 1z%C3%A1sa

ezen az oldalon találtok jó tanácsokat ha vkit érdekel

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok Lányok...

Csak gyors bekukk. Nagyon eltűntetek, alig van mozgás. :-)

Helyzetjelentés rólam: gombócot érzek folyamatosan a torkomban, és szúrkál a hasam alul. Olyan érzés, mintha valami ki akarna pukkadni, és csak feszít-feszít.
Érzett valamelyikőtök ilyet? Mitől lehet?

Most megyek, később jövök: Nofi
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Mindennel elkészültem, és várom az uncsi tesót, de addig gyorsan beugrottam. Nem tudok most visszaolvasni, majd hétfőn.

Nofi nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Én valószínűleg csatlakozom Grácushoz, mivel leesett a hőm, és elkezdtem barnázni ( eddig soha, csak mensi végén ) viszont a hasam nem fáj. Lehet, hogy még nem fáj, nem tudom. De ez a vacak ez olyan, mint amikor utolsó nap vége szokott lenni. Nem vagyok valami fényesen, na de most erőt kell venni magamon, és mosolyogni. Elég nehéz így.

Puszi mindenkinek, és jó hétvégét.

Sziasztok
szilvi09
 
 


Sziasztok!

Angyalom fogad őszinte részvétem! :cry: :cry:

Szilvi sajnálom :cry: új hónap új esély!

Niki nagyon aranyos Amélia :lol:

Köszönöm, hogy mindenki vigasztalt! Most már egy kicsit jobban vagyok :roll: Most pár hónapig pihi lesz a férjemet is műtik bő egy hónap múlva így mindenképp pihentünk volna!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Lányok...

Szépen eltűnt mindenki.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mérem a hőmet, két napja tök jól ment felfelé. De ma megint alacsonyabb volt. A méhemnél folyamatosan érzem a szúrkálást, ma néha olyan érzésem volt, mintha kést döfnének belém. Egy nagyon-nagyon-nagyon kicsi rózsaszínes valami volt pipilés után, de az ovumiki nem mutat egyértelmű mintát. Mindkettőt látom. Megbolondulok.

Most mennem kell, apa elrontotta a gyomrát, hányt, és belázasodott. Csinálok neki piritóst, meg teát.

Puszi mindenkinek: Nofi
nofertiri
 
 


Nofi, sajnos én a hő kérdéshez nem tudok hozzászolni, mert én soha nem mértem az enyémet.

De a has szúr az jó jel szerintem:) Hányadik napon vagy most? Drukkolok

Kép
lesza
 
 


Nofikám!

Sztem is jó jel a szurkálódás..
A hőhöz én sem tudok mit mondani mert egy darabig mértem aztán letettem róla..és az már jó régen volt.
De ne aggódj..

Szegény párod..ápoljad keményen:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van, vissza még nem olvastam, most csak teszek fel keresztelős képeket+még 2 db-ot Alexáról, ahogy megtámasztottam a kis hátát párnákkal és elüldögélt így egy darabig. :D Majd jövök reagálni is, addig is sok pussz mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 


Bocsi, 2 régebbi kép is belekerült véletlenül..... :D :D

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: