Új privát üzeneted érkezett!

Kedveseink!

Még mi is megvagyunk... Csak kicsit láthatatlanul... Kivagyok... Nagyon fáradt vagyok, már annyira, hogy 2 egymást követő éjszakán a fejésnél kiesett a kezeből a mellszívó, mert elaludtam... :shock: Ráadásul ugye a nagy művem odalett... :lol: Na, jó, hála Istennek, hamar kapcsoltam, és felkaptam, hogy ne folyjon ki az egész. :)

Még mindig betegen kicsit, rohangálok a Bajcsy Kórházba naponta a fülészetre, de a kölkök már jól vannak, meg nekem se fáj a fülem, csak váladékozik.

Minden betegeskedőnek jobbulást, láttam, nem vagyok egyedül... De örülök, hogy Stella jobban van!

Mozza, lábad?

Ildi, nagyon nagy vagy ezzel a fejés-üggyel! :)

Királyok a sminkek!

Anita???

Talira nagyon szeretnék eljutni, de holnap délelőtt megint mennem kell a kórházba, nem tudom, utána össze tudom-e szedni magunkat egy sz.sz.miklósi apró kirándulásra... :roll: Ráadásul fogalmam sincs, hogy fertőző vagyok-e. Kedves egészségügyisek, mit gondoltok? Ha én nem jutok oda, megy vki, aki a közelben lakik? Vagy a 6-7. kerület közelében? Én ugyanis lecsaptam Gyöngyi maradék popsitörlőjére, ha nincs más aki nagyon szeretné megvenni, akkor én szívesen megvenném változatlanul, akár utalom az árát, ha kapok szlaszámot, és ha bekerül a városba, vagy a környékünkön vkihez, akkor lszaladnánk érte vmikor. No, de ezt csak akkor, ha nem jelenünk meg...

Annus, köszi nagyon a felvételt, nagyon hasznos! Majd mostmár aktuális lesz a ringatós alkalom, csak gyógyulnék már meg... Nem tudom, meddig lehet húzni gyógyszerek nélkül, de azt hiszem, leginkább pihenésre volna szükségem...

Netti! Nagyon szépek vagytok! :)
Alkoholista anyuka... :lol:
Fogatokhoz jobbulást!

Szofi! :lol:

Kitty, nekem is tetszettek az autónevek! :)

Trixi, küldd el nekem is, légyszi! zdori@citromail.hu
Nagyon sajnálom...

Mi most nagy szobatisztasági projektben, ha lezárult, beszámolok!

Na, megyek, mert még khm... Sok a dolog...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Réka, gratulálok a nyereményhez! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Azt hiszem, talán nem érthető, miért Szofi :lol: . Ezért leírom. Egyrészt nagyon szólt hozzám is az a novella, ami Édesanyád csodálatos ajéndéka, másrészt cuki, hogy viccet írtál a sok sírdogálónak, harmadrészt nagyon viccesek a fejek, amiket odanyomtál a babauszis rémület után. Sajnálom, hogy Csani befélt! Remélem, hamar megnyugodott! Mi történt?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

NA itt... 2 napj anem sikerült feljönnöm.. egyszer nem engedettt be valami critical error-ra hivatkozva, másik nap pedig nem volt netünk, ami a szomszédtól jön....
MIndjárt hajnalodik, így rövid leszek, de muszáj volt visszaolasnom:)

Barbi, írtam privit, akkor mi Zsücivel megyünk "holnap".
Kitartást a feltöltögetéshez! (CSomagban azt gondoltam, egyébként hogy jobban elmegy a kinőtt ruha... igaz talán anygailag jobban jön kia az ember ha darabonként, ugye?

Annus, remélem ti is tudtok már jönni! KÉrdezted, hogy lesz -e tali jövő héten, hát, hozzánk ismételten lehet jönni, ha esik ha fúj, most már szalonképes a lakás is, no szőnyeg, járóka addigra meglesz a nappaliban... pénteken lenne jó azt hiszem.. Annus, majd megbeszékjük, de ha keveset jövök, esetleg át tudnád vennia szervezést? :)

Novygirl: majd felszívódik az oltás helye, nem gond szerintem. MArcinak volt egy csomó a kis karján, és 3 hónap kellett, hogy elmúljon, és figyelték, de volt olyan orvos, aki csak legyintett...

Mozza, azt nem találtam meg mi történt a lábaddal, de jobbulást Neked! Lilivel 2,5 órás intéző út, szuper! Van kitől tanulnunk:)

Szofi,
nekem is az volt a dilemmám, hogy mennyire lehet egyedül hagyni a manókat... és mennyit kell társaságba vinni... hát, azt tudom, hogy nagyon tud örülni, ha vannak körülötte, beszélnek hozzá, rámosolyognak.. még a mufurc boltost is megmosolyogtatta. és persze olyankor ő is visszanevet, sőt, kacag:) Én ha egyedül vagyok vele kevesebbet mosolyog...
HOgy mennyit játsszon egyedül? Hát, nekem reklamál max 15 perc után... valamit rosszul csinálok, hogy nincs el többet... na, majd holnap megbeszéljük...

Akinek sokáig elvan, hogy van a baba? Hanyatt? Hason? És írjátok, hogy elnézelődik... na de mit néz? :)

Zdori,
jobbulást! A füledre vigyázz, gyertyát nem próbáltad? És sót? Neked pláne nagy kincs a füled, óvd!:)

Netti,
nagyon szép vagy! :) De én is szeretnék még nagyobb képeket, ha lehet:)

Böbe,
sajnálom, hogy nem tudtok jönni.... :(

GYöngyi, mi gyümilevet és ásványvizet viszünk, meg gyékényt....
(...és papucsot:)

Kitty,
annyira laza tudsz lenni:) Tőled is van mit tanulnom:) A cicit nem lehet otthon hagyni:) Én ehhez képest az elején még a mérleget is cipeltem magammal, és tápszert, üveget, mikrósterilizálót, ha pár órára elmentünk anyukámékhoz, hátha épp akkor kevés lesz a tej:)
:oops:

Eszter,
ügyi vagy, hogy spejzolsz:) Nekem is kellene lassan...

Olyan boldog vagyok: Marci is megfordult hasról hátra, mint kiderült nem először:)És sikerült felvenni videóra:) Mintha nekünk csinálta volna! (A férjem akkor mondta, hogy ja, amikor én voltam vele, már megfordult máskor is.. kérdem mikor? Erre ő: Tegnap azt hiszem... Ez a szerencséje:)

Hú, megyek, összeakadnak az ujjaim:)
vanni
 
 


Úgy látszik minden baba elromlik egyszer. :( Már harmadik éjszaka, hogy Mira elfelejtette, hogy éjjel aludni kell! Tegnap négyszer ébredt, ma is háromszor. Mi ez? Ezt most miért kell? Zombi vagyok!!!!!!! Fáj a fejem a kevés alvástól, és nem látok ki a fejemből. Álmos vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Itt sikítozik, marha jól érzi magát. Ráadásul még azon is idegeskedhetek, hogy a férjem ne este érjen haza, mert talira akarok menni, akarok menni, akarok menni!!! :D
:arrow: vasalok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

G_reny:
Hát igen. Lilla baba is úgy indult, hogy 3 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, aztán azóta kel 3X :? . Szerintem a váltás a 3 hónapos növekedési ugrással függött össze nála, plusz a nagy utazással. De ma nagyon jó volt, csak egyszer kelt fél 5-kor.
A 3 gyerekes barátnőm is mondta, hogy mióta együtt nyaraltunk a Balatonon, a legkisebb gyereke nagyon rosszul alszik éjszaka, többször felkel. Így merjen az ember elindulni bárhova is... :?
Zdori:
Meg tudlak érteni a fejéssel, előző éjszaka én is megpróbáltam, mert a bal mellemben egyre kevesebb a tej, és majd elaludtam én is közben. Őszinte tiszteletem azoknak, akik ezt régóta végzik.

Na, megyek, tisztába teszem Lilla babát, mert khm... nagyon becsinált az előbb itt mellettem. :)

Réka

rekap
 
 


Jó reggelt!

Csak egy gyors jelentés, aztán megyek, lesikálom a habtapit :lol: : cicó tegnap este behammantott 160 ml tápszert, aztán még cicizett is egy sort... :shock: :shock: Aztán elájult. Hát, "egészséges" vagy sem a tápszer, az tuti, h én jóval nyugisabb vagyok, így legalább tudom, h jóllakott, és sokkal könnyebben és gyorsabban alszik el - bakker, lehet, h amit anno mi szimplán esti "fáradt" nyűgösködésnek véltünk, valójában az éhségtől volt?!?!?! Én IDIÓTA... :evil: :evil: :evil: :x :x :x

Kép

Kép
zsüci
 
 


Mosolygás:
Vanni, azt olvastam valahol, hogy a baba azért mosolyog kevesebbet az édesanyjára, mert általában vele van egész nap, az az alap. Mivel a babáknál a mosoly a kapcsolatfelvétel jele, ezért bárki másra gyakrabban mosolyognak. Ránk azért nem mosolyognak, mert úgyis ott vagyunk.

Lilla baba úgy sikítozik itt mellettem, hogy mindjárt megsüketülök, örül a játékainak, apát is felébresztette. :)

Zsüci: Nekem is örök félelmem, nehogy éhes legyen a gyerek. Mi csak hallomásból tudunk az általatok leírt nagy mennyiségekről, Lilla baba reggel is max. 120 ml-t evett meg mindig. Tegnap este cumisüvegből belediktáltuk az előző éjszaka lefejt tejet. Érdekes, hogy a cumisüveggel is azt tette, amit a cicivel szokott: elfordult, majd vissza, és közben nyekergett egy sort. Az tény, hogy ő is szó nélkül elaludt az este, majd csak egyszer kelt. Azért gondolom, a városon áthurcolkodó hordozós program is lefárasztotta. Remélem, nem az éhségtől szokott nyűglődni este... :shock:

Réka

rekap
 
 


SZép jó reggelt!

Csípős reggelre ébredtünk, 5 fok... :shock: jujjjj!!!

Mozza-tényleg nem írtál tegnap a térdedről, akkor gondolom helyrejött.

Szofi-Szegény Csani! Nekem Vilikém élvezte igaz nem babauszit, hanem a sima medenkét, nézett nagyokat, hogy mekkora kád?! :lol:
Én is szivesen vinném babauszira, csak itt nyáron zárva van a fürdő! :roll: ÍGy marad a kád, amiben Cseh Lacit lepipálja rendesen! :wink:

Az én MAncikám este alszik kb. 12 órát, majd visszaalszik még 2-öt, aztán két héttel ezelőtt még 10től aludt 1ig, majd fél5től 6ig. Ez így kb. 18 óra, de MOST??? Az éjszaka rendben, de aztán ha nagy kínok árán elalszik akkor kb. napközben 2x fél óra, szóval ez most már CSAK kb. 15 óra. Ez nem lenne baj, hogy nem alszik, de igényli, mert keresztbe állnak a szemei, és üvölt, mint aki lemarad valamiről úgy csinál, pedig mennyire boldoggá tenné az Anyukáját ha mindig pihenne amikor szüksége van rá.
Arról nem beszélve, hogy akkor tanul amikor alszik!! A tudás pedig nagy kincs.... :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri!

Én nagyon boldog lennék azzal a 15 órával, nekünk általában 12 jön össze, rosszabb napokon jó, ha 10. :? Lilla baba újszülöttként sem aludt túl sokat, akkor napközben kizárólag cicivel a szájában volt hajlandó aludni. Így egész nap szoptattam. Sose gondoltam volna, de visszasírom azokat az időket, sokkal többet lehetett pihenni. :)

5 fok? :shock: Ha belegondolok, hogy ránk is ez vár, már előre kiráz a hideg... :?

Réka

rekap
 
 


Na itt!

Iza egész éjjel aludt!Nem szipogott,nem kellett szívni az orrát,nem köhögött és nem is evett!!!Hurrá!!!!

Viszont ma reggel azért még köhögött picit...nem tudom h menjünk e...Igazából fertőzni nem fertőz,csak még picit köhög...Most akkor menjek?Én nyugodt szívvel mennék,de ugyan akkor bizti idegesítene mindenkit ha köhögne picit.... :( Szóval lehet h akkor inkább nem megyünk :( :( :( :( :( :( :( :(

Pedig egész héten ez lett volna az össz szórakozásom...hétvégén megint egyedül.Már kissé kivagyok.Egész héten a kutya se néz felém...A gyerekkori barátnőm pl ma ment ki Amerikába...a férje amcsi.Nem tom mikor látom legközelebb :( :(
Másik barátnőm Angliában,harmadik tanul ezerrel :(
A többi ismi dolgozik,vagy tanulnak,gyerek sehol nincs a közelben :( És mikor ráérnének,én már nem megyek sehova...Estére hulla vagyok!Azét megyek pl minden nap boltba,h legalább ott szóljanak hozzám....Szóval a "legjobb barátaim" a fodrász,a hentes,a pénztáros és a biztonsági őr 8)

Szóval ma mély önsajnálatba esek :lol: :? Persze csak ha lesz időm...ki kell takarítani az akváriumot,varrni kell,holnap vagy 20 szelet rántott húst ki kell sütnöm...Jó lenne ha elkészülne a mei tai ma,mert akkor holnap Iza mehetne a hátamra :roll:

Lehet lesz egy tescos kiruccanás...vásárlásba folytom bánatom!Lehet turiba is megyek!


Na :arrow:

annus11
 
 


Sziasztok!

Niki!
A Párom melózik, és ennek ellenére ekkora gáz van!
Mivel a "kedves" volt felesége rengeteg hitelt felvetetett vele, engem kirabolt, a Párom lakásrészét benyelte, így rengeteg adósságunk van. Az meg már csak hab a tortán, hogy a hiteles casco nélküli autónkat ellopták, és a lakásomra felvett 4milliós hitelből leelőlegezett házból sem lesz semmi, mert becsődölt a vállalkozó. Így lassan, de biztosan belefulladunk a hitelekbe!
A Bátyám pár hónapja fizeti a lakáson lévő hitelt, de neki is ki kell szállnia, mert náluk is egyre szarabb a helyzet. "röviden" ennyi.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt!

Réka, gratula a nyereményhez, ügyik vagytok! MÉg én sem nyertem soha semmit, most lelkesen lottózóm.
Bogi is nyűgös estére, de ő sem alszik napközben sokat, szóval sztm azért. Nyugi, biztos nem éhes!!!

Reni,
ha jöttök, a lila harit elhoznád nekem, meg szerteném venni. rózsaszínünk van, piros, meg egyszínűek, még veszek egy lilát, aztán többet nem kap Bogi.
Bogi is kb. 1 -másfél hónapja elkezdett éjjel kelni, eleinte kapott cicit, most csak cumit, és már gyorsan visszaalszik mikor hogy), és egyre jobban kitolódik ez az ébredés. Kezdetben fél3-3 volt, most már olyan 5-6 körül riad meg. Lehet önzőség, de én nem akartam ilyenkor megszoptatni, aludja csak át az éjszakákat, nekem szükségem van arra az alvásra, hogy a következő napot bírjam.

Trixi,
nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek :(
A férjed miért fizeti a neje hitelét??? Főleg ha a kecón van... nem tudom, hogyha nem fizet, akkor a bank hozzányúlhat-e a fizetéséhez (ha be van jelentve), vagy a lakást vennék el... Biztos tudtok találni valami megoldást, mert ez így nonszensz :(

Gyöngyi,
lakásban milyen idő van Nálatok, Marci miben nyomul?

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Barbi, én is keltem Fruzsit reggel nyolckor, muszáj, mert különben nem jutunk el sehova... :)

Na megyek készülődni, ma megyünk Zsófi szerint akkapakba (aquaparkba) :lol:
Vendég
 


Emese! Ha megyünk elviszem. :)
Viszek egy csajszi szabadidő rucit is, Mirának vettem, de Kövérkének túl vastag a dereka, és nem megy rá. Pontosabban már a combinál elakad. :oops: Hátha valakinek megtetszik. 3000 ft-ért vettem, 2000-ért odaadom ha jó valamelyik modell alkatú pöttömnek. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus!
Szerintem gyertek nyugodtan :wink:
Én legalábbis nem aggódok, nem ijedek meg 1-2 köhintéstől......
Iza már meggyógyult, nem fertőz!

Mi is olyan 10 körül tervezzük az indulást, meglátjuk mi lesz belőle.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Trixi-én is nagyon sajnálom, nálunk hasonló volt a helyzet, közösen fizettük a volt férjemmel az ingatlanon lévő hitelt, ő lakott benne, most aug. 31.el sikerült "kirakni", de úgy lelomolta, hogy ihaj! Már én is ott tartottam, hogy hála Istennek nincs szükség annyira a házrészre, és nem fizetem a hitelt, egyszer majd csak elveszi a bank tőle, és kész, de azért megoldódott, így most már az enyém az ingatlan, mert kifizettem, és elhúzott a ganét igaz otthagyta, de már egész jó a helyzet, hála az Anyukáméknak!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Emese, 23 fok van bent, így Marci általában hosszú ujjú bodyban van meg egy naciban + zokni, vagy rövid ujjú bodyban és ujjatlan rugiban. Valami hasonló. Azért két réteget tegyél rá az gyermekre, max. itt leveszed :-)

Annus, szerintem is gyertek. Max. vigyázunk, hogy Izus ne feküdjön rá a többi gyerkőcre :D

Jaj, úgy izgulok :oops:

Dóri, remélem tudtok jönni!

Ja és meglepetés. Itt lesz a nagyobbik húgom is segítségnek, aki hivatásos masszőr (meg nővérke, jelenleg a Jahn-ban dolgozik), szóval ha szépen mosolyogtok rá, biztos meggyümiszkézi a hátatokat.... :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jó reggelt!

Na, a mai alvás nálunk is érdekes volt... Ákoskám reggel 4-kor kelt :shock: hozzáteszem, fél1-kor feküdtem, addig vasaltam. Kemény 3,5 óra alvás után azt hittem leszédülök az ágyról. Ilyen még nálunk nem volt, kivéve a legelején. Mivel nagyon sírt cicire tettem, melyen jól bealudt, majd fél8-ig a nagyágyban szunyázott velünk. Remélem nem így kezdődik a gyermek ,,elrontása": szép lassan rájön, hogy mennyivel jobb hármasban, mint egyedül a kiságyban :lol:

Réka,
gratula a nyereményhez!!! A bébimosollyal kapcsolatban megnyugtattál, mert már kezdtem kissé zokon venni, hogy én egész nap produkálom magam a mosolyokért, apa meg szimplán megjelenik este, és azonnal teliszájassmileyface fogadja hangos kacagás kíséretében. Igazság ez? :lol:

Annus,
ha nem fertőz, és te nyugodt szívvel jönnél, akkor miért is nem?

KépKép
novygirl
 
 


Úgy gondoljátok?Akkor felhívom Szofit!Hogy mikor indulnának!

na hívtam is,10 körül jön értünk!

Remélem a többiek se fognak aggódni h elkapnak vmit,mert tényleg nincs mit elkapni...Iza meg senkit nem fog végig nyalogatni! :lol: Na meg ha én nem kaptam el,akkor pláne nem fertőz! :lol: :lol:

Gyöngyi!
Huuu,masszőr!Ne má!!!!!!Nem ér!!! :lol: :lol:

Akkor reszkessetek!!!!! :arrow:

annus11
 
 


Szép jó reggelt!

Mára mind a 3-an betegek lettünk. Iringónak estére 38.3 volt a láza, kb 10 pec alatt a semmiből, ezért gyorsan kúp, vissza is ment 37.re utána már jókedvű volt. Gyöngyöm este már nem volt lázas, de mára meg köhög. Én köhögök, orrom folyik, alig látok. Apa egyelőre megúszta...
Szerintem mi is benyeltünk egy kis torokgyuszit, mint Maja.

Trixi, kérdeztem zuram, egyelőre nincs admin munka, örülnek, ha engem ellátnak, de folyamatosan van kisbaba mellett végezhető értékesítési meló, amivel 50-100 között lehet keresni, de valóban értékesítés, ilyen érdekel???

Gyöngyi, úgy sajnálom, hogy nem megyünk. Téged is nagyon szivesen megismertelek volna, Vannit is, Renyt is, Emesét is, meg jó lett volna az ismert arcokkal is találkozni. :-( (Ha kimaradt valaki, aki megy és még nem ismerem, attól sorry, most hirtelen ŐK jutottak eszembe, akik tutira írták, hogy mennek).

Anitának küldök sms-t, mert már aggódom érte.

Dóri, kivi leszek a szobatisztasággal, nálunk megállt. Jelzi, hogy ha van valami, de sem bilire, sem WC-re továbbra sem ül rá.
Vendég
 


Gyöngyi! Ezt nem hiszem el!!!!! :lol: :lol: Reggel amikor felkeltem pont arra gondoltam, hogy milyen isteni szerencse lenne ha akadna köztünk egy masszőr, mert 3 napja brutál mód fáj a nyakam, ami egyre jobban sugárzik a hátamba. Ez valami telepátia! :D A férjemet meggyilkolom ha nem ér haza időben! Menni akarok, masszőrt akarok, menni akarok! :lol: :lol: :P

Kép
Kép
g_reny
 
 


Novygirl, ezek szerint Te is mész, akkor Téged is sajnállak! :-(
Ne aggódj az elkapatás miatt, Gyöngyvirágnak is volt egy ilyen korszaka, kb 6-7 hónaposan, amikor minden hajnalban átkérezkedett hozzánk, de utána szépen le is szokott róla.
Vendég
 


Köszi Nóri!
Nem is vettem észre,hogy mi van kiírva! :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


De még most sem jó!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Há-háh-háááá-hipp-hipp-hurrá! Most beszéltem a férjecskémmel, azt mondta, hogy 1 óra múlva itthon van. Megyek-megyek-sietek.
:arrow: készülődök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Zsuzsi, de jó ez a vonalzó :-)

Réka, gratula a nyereményhez! Nekem szopis trikóm van, nagyon szeretem :-)

Trixi, érdemben sajna nem tudok nektek segíteni, de együtt érzek veled :-(

Szofi, nagyon kíváncsi vagyok, Csaninak mi nem jött be az usziban. Majd mesélj.

Rossz éjszakákat sajnálom, de így legalább mindig értékeli az ember a rá következő jó éjszakát :-)

Panndi, jó akkapakkozást :lol:

Rany, hajrá, hajtsd az embört :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Esztó
jobbulást!

Iringónak, Gyöngynek is! Neked is Böbi!

Majának este volt még 38.3, azóta semmi, éjszaka is jól aludt már. Remélem ma már nem lesz hőemelkedés sem.

Gyöngyi
masszőr húg, nem semmi. :-)
Na majd Etyekről közelebb leszek, next time mi is megyünk.

Panndi
jó fürdést akkapakban!
pumuklii
 
 


Pumukli, ez az ETYEK már biztos? Ha jól olvastam, ez albi lesz vagy valamit félreértettem? Mert ha jól emlékszem, a telketek is arrafelé van.
Mikor költöznétek?
Vendég
 


Megkaptuk a szerződést az albira. Ezek érdekesek benne:

Amennyiben a bérlet időtartama összességében meghaladja az 1 (azaz egy) évet, úgy Bérlő a Bérlemény visszaszolgáltatását megelőzően köteles tisztasági festést is végezni.

4.8. Bérlő saját költségén köteles megfelelő biztosítást kötni a saját ingóságaira és ezt kérésre igazolnia is kell. A bérleményen életben lévő biztosítás díja is része a havi rezsi költségnek.

SZerintetek ez így fair? Ők nem festik ki nekünk, mi meg fessük ki 1 év múlva? Nem visszaállítjuk az eredeti állagát, hanem annál jobb lesz.
Meg miért kötelező biztosítást kötnöm? Miért nem mindegy nekik?
pumuklii
 
 


Böbi!

Köszi! :) Nem felejtettelek ám el, csak tegnap este már nem tudtam írni. Ma megyek talira, de utána jelentkezem.

Gyöngyi,
szegény tesód, tudja mire vállalkozott? Ennyi masszázsra kiéhezett nőszeméllyel egy helyiségbe merészkedni... bátor :lol:

:arrow: készülni, mert sosem érünk oda.

KépKép
novygirl
 
 


Böbi
igen, már tuti. Nov 1-től megyünk, most hírdetjük a lakást. Tavasztól építkezünk.
pumuklii
 
 


Zsüci: egyáltalán nem biztos, hogy Kamilla az éhség miatt nyüfizett esténként! Nehogy már ezzel gyilkold magad! Az tök normális, hogyha az ember degeszre eszi magát, akkor bekómál. De az, hogy nem kómál be, mikor nem éhes, de nincs is totál teli a pockó, az is. Relax! Kamillácska meg ha éhes, akkor szóljék mán, hiszen néma gyereknek... :lol: Nem rontottál el semmit, tényleg!

Mi Tücit leadtuk már a csanába, várom Kitty telefonját. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


pumukli, hat sztem erdekes....... en laktam mar albiban es adtam is mar ki,de ilyen egyik szerzodesben sem volt! ha kifestettunk akkor levontak az osszeget a penzbol.. mert hogy az nekik jo ugye..
de a biztositasos resz durvabb, alairtatok mar?

Netti
Kép
maumau
 
 


Kitty! Muháhá! Jövő 7végén megyünk Bp-re esküvőre (okt.3)
Szóval simán elvisszük, ha befér. :oops:
3 napig leszünk, próbáljuk minimalizálni a cuccaink mennyiségét.

Kép

Kép
adraci
 
 


Minden kis betegnek gyors gyógyulást!
Aquaparkhoz jó szórakozást!

Pumukli! Gratula az albihoz, bár amiket írtál tényleg érdekes. Nem tudtok rákérdezni?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sztem meg nyuszizhet egy gyerek az ehsegtol is,de ezaz en velemenyem.

zsuci pedig ne parazz ra erre, ha keves a tej vagy nem tul laktato, az hibazik aki nem potol.. hiszen hiznia kell a gyereknek, nem kell sokat feltetlenul,de fogyni azert ne foggyon. Este jol megtoltotta a pocakjat es aludt egy nagyot :D

panndi, jo szorakozast nektek, jajj de mennek en is :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli, szerintem egyáltalán nem oké. Mi is laktunk már albiban, van is lakásunk, ami ki van adva, de ez nem okés. Egyrészt mi köze van a Ti ingóságaitokhoz? Ha leég a kacó és elvész az értéketek, az a ti bajotok, nem az övé. Bár én kötnék akkor is, ha nem lenne kötelező.
Az ingatlan biztosítási díja szerintem a tulajé, miért építi bele?
A festés??? Az mindig a tulajdonos dolga!!! Komolyan, megáll az ember esze! Nyugodtan mondjátok, hogy így ezt nem írjátok alá!
Nekem is volt olyan, hogy nem írtam alá valamit és kivette belőle a tulaj.
Vendég
 


Még nem írtuk alá, most kaptuk a szöveget az ügyvédjüktől.
Persze, ezekre rákérdezünk.
pumuklii
 
 


PUmukli, még valami, egy szerződésnek két oldalúnak kell lennie, tehát nem csak a tulajt védi, hanem a bérlőt is. Van benne olyan, hogy felmondási idő? Mert annak is lennie kell vagy 30 napnak, ha Ő mondja fel, legyen időtök kiköltözni.
Illetve ha bármi elromlik a lakásban, amit nem ti tesztek tönkre, hanem használat során elromlik, az is a tulaj dolga, hogy megjavítsa. A mi kislakásunkban a tavasszal a konvektor romlott el, ki kellett cserélni, nem tudom, hogy mit szóltak volna hozzá a bérlők, ha velük fizettetjük ki! :roll: Kb egy havi bérleti díj volt, de ezt nekünk be kell kalkulálni, remélhetőleg most vagy 20 évig nem kell hozzányúlni.
Vendég
 


Egyebkent festes az akkor oke ha a koltsegeket levonja a berletidijbol...
az ingatlan biztositasahoz meg vegkepp semmi kozotok :D
ahogy neki se ahoz h a sajat ertekeitekre kottok e biztositast..

hu meg jo regen amikor albiba koltoztem az akkori baratommal,na otta tulaj ki akarta fizettetni a duna house koltsegeket ami aron minket talalt :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szerintem az ingatlan bizotosítás még okés lehet, végülis, ha irodát bérelsz, szerintem azt is rád hárítja az irodaház.
Persze kiváncsi vagyok, ez havonta mennyi, mert ha pár száz ft, akkor tökmindegy.
Ingóság: bútorozott a lakás, mi alig viszünk valamit, szóval nem sok ingóságunk lesz ott.

A festés böki jobban a csőrömet. Ha nem hajlandóak kivenni, akkor majd gigagyorsan építkezünk és 1 év előtt lemondjuk az albit. :-)
pumuklii
 
 


Anita nem válaszol......
Vendég
 


Ha meg az övé az ingóság, akkor megint miről beszélünk? Neki érdeke, hogy bebiztosítsa! Azért nem filléres dolgok, egy korrekt ingatlan-ingóság bizti havonta legalább 3000 Ft.
Vendég
 


Böbi
van benne ilyesmi. Rendeltetésszerű használat esetét megnézem mindjárt.
Igazából ez csak formalitás, a szerződés, csak hogy legyen vmi. EHhez képest elég komoly lett :-)
pumuklii
 
 


Irigy-irigy masszőrösöknek.... NEM IGAZSÁG!!!! Mi azért járunk hetente a Media Marktba, hogy én átmasszíroztassam magam!!! :lol: Apa a gyerkőccel körbenéznek addig, én meg DEMOzok a masszírszékkel! Állítólag azt hoz a Jézuska, na majd látjuk!

Réka, mindig elfelejtem írni, hogy grat a nyerihez, én sem nyertem még soha, max. 200 forintot!

Gyöngyi-tényleg te eü. flottában vagy benne telefonilag? Már csak azért mert ugyanaz a telefonszámod, mint az enyém, csak a tiednek a6 a vége nekem meg 9, de tök ugyanaz!

Trixi-írjadírjadírjad!!! ÍRD KI MAGADBÓL!! Mit mondjak én bőgtem, és én újra teljesen átéltem az egészet, hasonló szituink voltak ami a klinikát illeti! :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hali4
Na, Lili rááált erre a f7es kelésre..kicsit korai....bár akkor az éjszakai manók mamái most mit mondhatnának.... :roll:

Pumukli!
Nem fair a szerződés, de jogszerű! Illetve ugye a bérbeadó írta?
Mivel őt védi. De ez ilyen. :(
Kérj változtatást, ebbe nem köthetnek bele:

Biztosításra:
Erre próbáld átiratni:

A bérbeadó általános ingatlan biztosítási szerződéssel rendelkezik, a bérlő vagyontárgyaira vonatkozó biztosítással nem. A bérlő bérleménybe hozott vagyontárgyaiért a bérbeadót felelősség nem terheli, azok esetleges biztosítása, az értük való kárfelelősség kizárólag a bérlő érdekkörébe tartozik.
-ezzel a bérbeadó totál védve van.
A másik a festés:
Mindig a bérlőt terheli a festés! Méghozzá az állagmegóvás és helyreállítás miatt. De sztem jobban jártok, ha ti választjátok a festőt, mintha ők és levonnák a kaucióból (kvázi bármilyen drága, de számlás festőt hívhatnának....többre jönne ki nektek!).

Kép
mozza
 
 


Anita mikor irt utoljara ? :shock:

pumukli: kerdezzetek ra mindenre.. de ez a festes.. hat nagyon gaz :D Maja mit szol a koltozeshez?

jaj, meg jobbulast a betegeknek :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


activate your new PayPal account :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza
köszi!
De ha ők nem festik ki, én fessem ki 1 év múlva.
Ha most kifestenék, akkor ok lenne. Nem?

Böbi
nincs benne, h ők a felelősek h vmi rendeltetésszerű haszn miatt tönkremegy.
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: