Sziasztok!
Csak eljutottam én is még ma ide!
Tegnap este egy hosszú hozzászólásomat megette a gép, aztán nem engedett be a Babanet.
Csak nagyjából tudtam visszaolvasni, kell mennem lefeküdni.
Alvás: most már kiderült számomra, hogy tudtok ennyit netezni.
Lilla baba alszik kb. este 10-től reggel 6-ig, közben felkel 3X, napközben meg csak kb. 4X fél, vagy 3/4 órát. Az összesen nem valami sok, kb. 10-11 óra. Emellett nem lehet magára hagyni egy pillanatra sem, magában kb. max. 5 percet van el. Leginkább kézben szeret lenni, és kifejezetten szórakoztatni kell. Nagyon kis szociábilis a lelkem.
Ma voltunk a Minimanó-féle hordozás hetén, alig találtam meg Bkv-val, nagyon messze van nekünk. Itt van a program, ha még esetleg érdekel titeket:
http://www.minimano.hu/hirek/
Nagyon tetszett, nem voltunk sokan, nagyon otthonos volt, személyre szabott segítséget kaptam. Konkrétan megnézték, hogy kötöm meg a kendőt, és kijavították a hibáimat. A háti hordozást is gyakoroltuk, Babóka el is aludt a hátamon.
A hab a tortán, hogy megnyertem a tombolát, és választhattam, hogy karikás kendőt kérek, mosható pelenkát vagy szoptatós pólót. A pólót választottam, nagyon örülök neki. Még soha semmit nem nyertem, Babóka meghozta a szerencsémet.
Netti: Gratulálok az esküvődhöz, sok boldogságot kívánok!
Ma csak ennyire futja, sziasztok, jó éjszakát!
Réka