Új privát üzeneted érkezett!

Biga: én nem vagyok egy finnyás csaj meg hisztis sem de a pókokat annyira uuuuuttttttááááállllllooooommmm, hogy elmondani nem tudom. Ami azért gáz mert kertes házban élünk jó nagy kerttel egy hatalmas völgy mellett....szóval van itt minden, pók is kilószámra :shock:.

Zéténykémnek kijött 2 foga 3 hónappal ezelőtt. Azóta semmi. Minden nap amikor nyüszi azt hiszem, hogy jön a foga. Ha sír éjjel és nem alszik azt mondom, hogy jön a foga....DE NEM JÖN :lol: :lol: .
Ma leltárt csináltam a pici szájában de a már leltárban lévő 2 fogán és a nyelvén kívül semmit nem találtam........úgy emlékeztem, hogy ez a fogzás egy folyamatosan tartó projekt....legalábbis mintha SOmánál úgy lett volna, bár...lehet, hogy nem jól emlékszem arra, hogy mi volt 6 éve....

KépKép
peni
 
 


Bigacsiga: OK, igyekszem odatalálni :) Hű, Milán mekkora, tényleg :D
Viszem a tejpép kedvezményeket... dm

Pók: nálunk idén megjelent egy nagyobb raj fekete-sárga csíkos pókocska, szép nagyok. De nem bántanak, szerencsére. Mellette persze ott vannak a szokásosok, de ezek az újak tényleg sokan lettek, és eddig nem voltak :)

Peni: fogacska nálunk dettó uez volt, most pár nap alatt meg kijött 3.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


pókok: uhh, írtózom tőlük :x

fogacskák: van még rajtunk kívül olyan baba, akinek egy sem bújt még ki?
kisbogacs
 
 

 
 

jó estét mindenkinek!

ma voltunk egészséges rendelésen, Szonja 7,5 kg, és 70 cm.
Az elmúlt 2 hónapban 200 g-ot hízott. Ehetünk joghurtot, túrót, sajtot, májat, gluténes dolgokat.

Szerettünk volna eljutni ma ringatóra megnézni, de 10-12-ig voltunk a dokinéninél, és még piac, meg bank stb... bejártuk ma fél erzsébetet. Holnap mennénk mi is kesztyűgyárba, és ha lánykám nem alszik délelőtt, akkor remélem el is tudunk indulni. Csütörtökön viszont megyünk szüleimhez Tatabányára, délután kitűztük ottani programnak a hordozós napot, ott is lesz a közelben.

bartika: nagyon klassz helyen laktok, milyen jó hogy a lakóközösségnek van ilyen része is, hogy össze tudtok hozni játszóteret.

katuska: ügyes vagy nagyon, szép dolgokat tudsz csinálni, ezek a kiscipők!
czzsofia
 
 


Kriszti! Petrának sincs még foga...nem is látszik, hogy jönne neki. Hannával meg is egyeztünk, hogy mivel Olivérnek sincs így majd közösen használnak egy fogsort:) Egyikük a felsőt, másikuk az alsót kapja:)

Z-Kriszti! szupi a kantáros naci! Én ezt a fajtát nagyon szeretem ami így külön van mert ha kimelegszik le tudom venni róla a kabátot ha valahová bemegyünk.

A legújabb cipőcske. Kár, hogy nem látszik a legyezős minta rajta....

Kép
katuska79
 
 


Katus: Olivérnek már van foga :wink:
Csak fél pár cipőket csinálsz? Mindig csak egyik felét látjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi: Holnap én egy Saci formájú gyerekkel leszek, barna-narancs madár mintás mei-tai-al, narancs-fehér-szürke idétlen pelenkázótáskával. Nem hiszem, hogy még bekukkantok addig, úgyhogy hajrá, remélem, megismersz :wink:
10 körül már ott leszünk.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


pók: én se szeretem, sőőőt, ha a lakásban meglátok egyet a világból ki tudnék rohanni, de az erkély korlátján néha tanyázik 1-2, de jön egy erősebb szél, és huss nekik... Na, persze azért ahgyom az albérletüket, mert Apa jól meggyőzőtt, hogy a póknak esze ágában sincs bejjöni a lakásba :D

fog: Én biza kezdem azt hinni, hogy a bal felső kettes csücske van kint, csak ráragadt valami kaja, aztán ahogy dokinéni megkaparta, a fájdalamtól volt a sírás... aztán a fene tudja, de ott olyan fura az ínye :roll:

Kriszta: óóó, te nagyon ügyes vagy én is ilyen gatyát vadászok, de a Vaterán nem volt méretben és jó rbran... A H und M-ben láttam csudaszuper talpán gumis, bokán gumis,vízlepergetős anyagú kantáros nadrágot 6.990,-ért :shock: Na, mondtam ez az, amit a feléért sem vennék meg :roll: Qrva drága :x

Zitocs: a 8-as az nagy sláger ;)

Zsófi: mondanám, hogy engem honnan ismersz meg, de még nem tom, hogy kendőzünk-e (amúgy kék nandus...), vagy mei tai, ami TV macis piros, vagy barna babaközelbenes :roll:

Katuska: neked aztán nem kell költened őszi/téli meleg tutyira Petrának ;) Tök ügyi vagy! Kicsit irigykedem, hogy volt ilyen jó tanítómestered volt :D

Csöre: azt hiszem a srága-fekete csíkoskákat darázs póknak hívják, anyóséknál is van(nak) a kertben, meg gondolom más kertben is laknak :roll:

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Katuska, nagyon jók a cipőcskék! Én úgy szeretnék kötni-horgolni, anyu nagy mágus benne, de sajnos én nem szívtam az anyatejjel magamba a tudást... Máté kakaós ébresztőjén betojtam ismét. Már értem miért írtad hogy minden nap nevetsz egy jót! :D

Kriszti, nálunk sincs még fog, de már nagyon készül alul. Nekem egyébként anno egy éves korom után jött az első.

Valaki írta, hogy jön a bölcsességfoga, azt hiszem Z-Kriszti. (bocsi, de mostanában iszonyat feledékeny és szétszórt lettem) Én is kínlódtam vele egy hónapja kb. Kínomban éjszaka bekentem Dentinox-al. A gyereknek semmit sem ér, nálam viszont csodát tett! Teljesen elmúlt a fájdalom.

Pókokat útálom, irtózok tőlük, el sem tudom mondani mennyire.

Mi ma Egerben voltunk kirándulni, nagyon jó volt, a fiam ki is ütötte magát. Bevettük a várat. :)

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Elütésekésrt bocsi, már késő van :roll: (pl: bejönni stb...)

Jó éjt!

biga.csiga
 
 


Kriszti: nálunk sincs még fog- szóval Viola versenyben van Ágibabóval a "a topic fogatlan vénlánya" címért :D :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Z-kriszti: ilyen kantáros téli gatyát vadászok én is. Még csak nem is láttam. :roll: Lehet, hogy később rakják ki.

Katus: nagyon jól néz ki az újabb cipőcske.

Na, nekiállok a szokásos délelőtti teendőimnek, nyomomban Ádám árnyékkal.

krisz78
 
 


Ma reggel azért ismét sikerült felmérgelnem magam.

Itt egy cikk. (kellett nekem a bulvárt olvasgatni) Szavakat nem találok rá és elég csúnya szót sem. :evil: :evil: :evil:

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=23997

Mentem.

krisz78
 
 


Csöre! minek kettő? egyikre ilyen, másikra oylan. (persze, hogy kettő van belőle csak a másikat rendszerint később horgolom meg de már mindnek van párja) most is ebben nyomul a csaj:)
Biga.csiga! a legközelebbi talin szívesen megmutatom az alapokat. Egyetlen horgolásmintával bármit el lehet készíteni. Én is leírásról csinálom és csak az elsőt volt bonyolult kisilabizálni mit is kell csinálni :wink:

Végre teljes a család:)

Xania! de jó lehetett a kirándulás! AZ Egri vár olyan szép!

Bartika! cím?
katuska79
 
 


Krisz! szerintem az anya keze is sáros....
katuska79
 
 


krisz durva a cikk!

a tesz-veszen most láttam elég sok ilyen kantáros sígatyót!
már kifizettem,remélem élőben is tetszeni fog! :wink:

pók nekem velük nincs bajom,én a békáktól undorodom!!! :x

dentinox kipróbálom a bölcsességfogamra! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Megjöttünk a hordozós hét mai napjáról. Nagyon jó volt talizni Csörével, Lucussal és Zsófival. Zsófival ugye most taliztunk először, nagyon csini csajszi, és Szonjának pedig hihetetlenül szép szeme van :D
A csajok nagyon ügyesen másznak, és olyan szépek is! :D
De én fiam, ahelyett hogy csajozott volna az összes lányt lepipálta nyüszögésben, és sírásban. Tény, hogy én nem úgy "nevelem", hogy nem szabad sírni, mert az lányos és stb... Bízom benne, hogy ő egy olyan pasi lesz, aki képes lesz kimutatni az érzelmeit, de ettől nem gondolom, hogy nyámnyila lesz. Remélem jól gondolom :roll: (Ezt pem úgy képzelem el persze, hogy 5 percenként elpityeredik 10 évesen is.)
Ami nekem egy kicsit furi volt, hogy az én meglátásom szerint csupa olyan anyuka volt ott, aki nagyon elvetemülten nyomja ezt az egészet, ami nem baj, csak ne nézzen ferdén arra, aki nem olyan, mint ő. (Nem ért semmilyen inzultus, de pl.: nekem megvan a Kismama szeptemberi száma, és szerintem nem vérlázító, amit a szerkesztő írt az elején az alterosokról... A magyar mindenkit szeret elnevezni, na bumm. A szerkesztő spec nem termesztette, és nem főzte maga a gyerek kajáját, és nem kötötte magára kendőben, nem használt mosható pelust stb... Nem ő az egyetlen a világban :roll:)

A másik, volt ott egy kiscsaj (az egyik szervező gyerkőce), aki mindenkinek mindenét elvette, vagy akarta. Az, hogy a játékokat viszik a gyerekek egymástól, nem lep meg (bár egy bizonyos kor fölött elvárható, hogy ne vegye ki a másik kezéből, vagy tévedek?) pelusos totytogók voltak, szóval náluk ez természetes, így no problem. DE! Komolyan kérdezem azoktól, akiknek nagyobb gyerkőcei vannak, mennyi idősen várhatom el egy gyerektől, hogy: ne vegye el a lezárt bébikaját és próbálja kinyitni, ne akarja feltépni egy idegen baba cumisüvegét, ne akarja kivenni a kezemből a kanalat, ne igyon bele egy székre tett szívószálas limonádéba, ne akarja elvenni a pohár mellett lévő pogácsát? Mert ez a kislány, ezt mind produkálta a cuccainkkal. Elég magas baba volt, dumálgatott, és pörgött, mint a búgócsiga, szóval én nem gondoltam, hogy 1,5 év körüli. (Állítólag annyi, mert mostanában kapta azt az oltását egy másik anyuka mondta, amikor megkérdeztem.) De komolyan, mikortól várhatom majd el Milántól, hogy ha talál valami piát, vagy kaját (ami egyértelműen nem az övé/miénk) azt ne akarja meginni/megenni? Spec erről fogalmam sincs, és hogy ma beleszaladtam egy ilyen kiscsajba, gondoltam jobb ha tőletek kérdezem, és akkor nem lepődök majd meg, ha Milán 18-19 hónaposan minden idegen pohárba bele akar inni :roll:

Zsófi olyan jó, hogy megbeszéltük a BKV-n utazás/ellenőrös dolgot, hát nem jöttek a buszon???? Én hülye meg egy kis zsebbe tettem a jegyet, hogy könnyen hozzáférjek, de ott kerestem, ahova először tettem, így mire megtaláltam már nem tudtam lyukasztani :oops: Na, egy kisebb 6 meg 12 ezer forintokkal dobázolós párbeszéd után a jegyemmel együtt leszállt az ellenőr, de nem írta fel semmilyen adatot tőlem, csekket sem kaptam... :shock: :roll:
Mondjuk eszem ágában nem lett volna bármit is odaadni, vagy bemondani. Azt hiszem nem igazán akart megbüntetni, de akkor mire volt jó a szentbeszéd....??? Különben is volt jegyem, nem kezeltem, mert amint fölszálltam már indult is a busz, örültem, hogy valaki átadta a helyet és le tudtam tenni a sencim a magamra kötött, alvó Milánnal, és nem estem pofára... Na, mindegy, de a mai eset után kitaláltam egy tök jó dumát, ha jön egy ellenőr és számonkéri rajtam, hogy miért nincs lekezelve a jegy :lol:

Kriszta: asszem ideje a teszveszre regisztrálnom... :roll:

Krisz: az a cikk... Anyuci nem százas, vagy ő is ludas, remélem szerető férje őt is jól agyonveri... :evil:

Katuska: mindjárt megírom Bartiék címét priviben ;) Horgolásban benne vagyok, de nem tudom miylen kézügyességem van hozzá. Majd anyutól elkérem a horgolótűjét, ő úgysem használja :D

Én jobb alsó bölcsességem is úgy gondolta 2 napja, hogy most megint nő egy kicsikét, de én már hozzászoktam 12. éve, hogy ki akar jönni, már félig sikerült :oops:

Most hirtelen ennyi! Ez is szép adag ;)

biga.csiga
 
 


Még 2 dolgot akartam.

1. Nincs meg a darázsfogó pókunk, reggelre a hálóját igencsak zilált állapotban találtam, pók meg sehol... Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem... :roll:

2. Amikor mentünk a Kesztyűgyárba a busz beállva a megállóba lepadkázta a buszt, és kidurrant a kerék :shock: Egy jó 40 centi hosszan széthasadt, és látszódott több helye, hogy kint van a textil a gumin, annyira jó állapotban volt :? Ha menet közben száll el a jobb hátsó kerék, nem is merek belegondolni mi lett volna, főleg, hogy leghátul ültünk a "kakasülőn" középen :(

biga.csiga
 
 


lepadkázta a kereket, így helyes... miket írok?? na persze Kistökim az ölemben, és gépelni akar :D

, 56dbvg m

biga.csiga
 
 


Biga. Csiga! miért miket mondtak az ősanyák:)
3 éves korukig simán elvesznek bármit a kölkök ha nem szólnak rájuk. de egy kicsit is nevelt gyerek azért nem nyúl le akármit. Legfeljebb meglátja és picsog Ő is olyanért. Főleg ha kaja.
Tényleg folyamatosan kell nekik mondani. de másfél évesen még nem igazán alakul ki bennük az enyém-tied.. Minden közös. Két évesen már ismerik a tualjdon fogalmát és már nem veszik el a játszótéren sem a játékot kérdezés nélkül. Legalábbis akinek megtanítják! De azért még egy másfél évestől is durva ha beleeszik iszik más kajájába! szerintem neki túl sokat megengednek otthon.

ellenőr :lol: a legjobb ha úgy teszel, mintha a hátizsákban lenne a jegy. általában legyintenek, hogy hagyd...vagy amikor a babakocsiban van és alszik a baba. akkor is békén hagynak. A metrón is továbbintenek a mozgólépcsőn főleg ha babakocsival vagyok, hogy haladjak inkább. bennem is sokszor megfordul, hogyn kezeljem a jegyet ha kocsival vagyok és nem jó a mellettem lévő kezelő? A kocsit csak nem hagyom ott. főleg ha még Máté is ott van...A legjobb pedig az, hogy a környékünkön legközelebb vagy pécelen vagy keresztúron lehet jegyet venni.
katuska79
 
 


csajok!

Reggel nem lehetett belépni, utána elmentünk, és csak most értem haza.

Zsófit letettem a szobájába, tuti nem alszik, de nem merem megnézni, mert akkor ordítás lesz a végén. Szóval reménykedem, hogy mégis csak elalszik. De jelenleg az megy, hogy aaaaaa, őőőőő, és társai.

Voltunk ma a barátnőmnél. Olyan negyed órás hisztit levágott? Én nem gondoltam volna, hogy egy 8 hónapos tud ilyet. Azért egyértelmű, mert egy darab könycseppet sem préselt ki a szeméből.
És mikozben mindenfajta állathangnak megfelelő artikulálatlan ordítást csinált, addig mászott, ill. elbújt az étkezőasztal alatt. Aztán amikor megunta, vagyis inkább rájött, hogy nincs haszna, már csak hüppögött, utána megebédelt, és játszott tovább. De hogy mire volt jó?...... Áááá mindegy, biztos, hogy az elkövetkező években sűrűn lesz ilyenből részem.

Holnap ki jön csajok?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Katuska: köszi, pont ilyen infóra gondoltan ;)

Most vettem észre, hogy otthagytuk az egyetlen, és pótolhatatlan zöld lasztinkat :cry: Ahogy pörgetem emlékeimet a legutolsó kép a labdáról, hogy a kiscsaj kiveszi a táskámból, és nemes egyszerűséggel harapdálni kezdi, de nem tudom utána hova tettem... Milán épp a kezemben volt, a másikban az előke és a kanál, mellettünk a széekn a táskám, a bébikaja, a cumisüveg azokat is óvtam a kisasszonytól, így a labda most nem rémlik, hogy mi lett vele utána... :x Az sem rémlik, hogy amikor pakoltunk össze, akkor megvolt-e. Gyanítom nem, mert a többi játék megvan az emlékeimben. A héten megyünk még, majd jól utánakérdezek nincs-e a talált tárgyak között :roll:

Ősanyák :lol: Nem tudom, nekem fura volt ez is, hogy ez a 1,5 éves nagyon sokszor anya nélkül garázdálkodott.
Volt egy anyuka, aki ezt az alteros témát felhozta, mert a Csöre sajátkészítésű kajcsit hozott, és hogy a Kismamában hogy írtak erről, húúúúú. Na, meg az is olyan nyomorult volt, amikor kérdeztem, hogy a szeptemberi számot nem lehet kint megtalálni, mert akkor el tudják olvasni a Csöréék is a cikket, erre azt mondja, hogy hát persze, majd az ehavi számot is idehozzák, hogy ingyen elvihessék, de olyan hangsúllyal, ami nekem úgy jött le, mintha a Kismama az ördöganyák magazinja volna... Amúgy tény, hogy a Kismama 3 havi nyári számai, és a két külön száma (Az első 9 hónap, meg A baba első éve) ingyen elvihető egy asztalról, mint ők is támogatják a hordozós hetet.
A Babaközelbenes mei tai-t sem tartotta sokra kereste a jó szót, hogy milyen is... Gyanítom nem akarta azt mondani, hogy sz@r... Ő mamamis, neki mások jönnek be.
No, mindegy kicsit úgy érzem, hogy ez a hordozás kicsit kezd szopi kontra tápszer lenni :( Milán kanalast evett, volt nálam tápszer is, de komolyan úgy röpködtek a cicik, hogy megfordult a fejemben, ha előveszem talán kérdőre vonnak, lesajnálnak, csúnyán néznek rám. Persze nem érdekel ha kellett volna odaadom neki, de asszem tényleg jön a felső fogacskánk, mert alig eszik, a kanalasból is hagyott, és most is itt hüppög, szenved az ölemben, megyek is.

biga.csiga
 
 


sziasztok!

na hát tényleg remek volt ez a mai nap, örülök hogy tudtunk találkozni :) engem nagyon feltöltött a dolog!

köszönöm/jük a bókokat :)
Saci, Zille, és Milán is fantasztikusan gyönyörűek! Milán pedig biztos csak azért sírt, hogy a lányok vígasztalják :)

Szonja már hazafelé beájult, aztán a lépcsőn felfelé (már majdnem az ajtónál) felébredt... alig tudtam visszaaltatni, még gondolta kipakolja a fiókot, és megkergeti a cicákat... :)
Most viszont már másfél órája alszik, ráfér :)

az a pakolós kislány, hm... ok, hogy gyerek, de azért van az anyja hogy figyeljen rá. tényleg elég durva volt mikor elkezdte a táskátokat kipakolni...

ellenőr, pff, murphy törvénye volt ez, hogy pont most jött... milyen dumát találtál ki???
a férjem azt szokta mondani, hogy amíg a bkv veszteségesen több milliót kifeizet prémiumra, addig ő nem fog jegyet venni 300-ért....

na és akkor felbuzdulva a hordozós napon, nézegettem mei tai-t a vaterán/teszveszen, segítsetek, hogy ilyet meg merjek-e venni (mert hogy saját készítésű, de biztos jó, csak...nekem mondjuk nem fontos a márka):

http://www.teszvesz.hu/item744368966_me ... ladok.html
http://www.teszvesz.hu/item741600681_tu ... ru_uj.html
czzsofia
 
 


Zsófi: szerintem tök jók, látni az anyagukon, hogy olyan strapa anyag, mint a "márkások" (inkább ismertebbek... :roll:)

Keseknyebbek, szerintem, mint az enyém, így lehet kényelmesebbek is, a csuklya nagyon jó, de az elsőnél nem látom hogyan rögzíti. A másodiknál tépőzár van. A Hunababás patentos megoldás szerintem a legjobb, nem tudom, ha az eladókat megkéred tudnak-e olyat készíteni, aminél csak petentozod a csuklyát ide oda ;)

Ami még fontos, hogy milyen vastag a vállpánt, mert az sem mindegy ha huzamosabb ideig hordozol, mennyire vág.

Igazából Csöre a nagy szakértő.
Amit még tudnunk csinálni, hogy megkéred Csörét és Lucist mérjék meg a mei taiukat (ugye az övékét próbáltad), és akkor tudod, hogy amiket belinkelték méretileg jók-e. Főleg a hátrész nem túl nagy-e, kilát-e Szonja, ilyenre gondolok ;)

A szöveg az az, hogy én megkértem valakit lukassza ki a jegyemet (de már leszállt), ő azt mondta, nem működik. Ami lehet igaz is, mert sokszor szar a lukasztó... Ha meg műkdöik, arról én nem tehetek, hogy aki megpróbálta az ilyen ügyetlen... :roll:
Férjed szövege is jó, ma nagyon ott volt a nyelvemen, egy hasonló visszaválasz, de az ellenőr pont nem tehet arról, hogy a fejesek hogy lopnak... Na, meg az sem az ő hibája, hogy kidurrant a másik buszunkon a kerék, pedig az is megért volna egy misét...
Ha épp melóba megyek, és kések a BKV vajon kifizette volna az órabért? :roll:

biga.csiga
 
 


Lucis=Lucus... :oops: Bocsi! ;)

biga.csiga
 
 


Csajok! HA jön olyan, akinek van Mei Tai-a, elhozná kipróbálni??? :oops: Léccccccccciiiiiii!
És jó lenne már ha tudnám ki jön!!! Irgumbirgum! :wink:
Katuska
Biga
Krisz
Kisbogacs
????????

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Mi megyünk.
Tényleg hányra menjünk?
katuska79
 
 


Barti: Én abban viszem Milánt ;)

Katuska: én úgy tudom 9 vagy 10 órától vár minket Barti... Egyszer már írta, de elfejtettem... Azt tudom, hogy du. 1-ig maradhatunk...


Basszus csajok ez kész: most volt a TV-ben, hogy egy kutyának kiszúrták mindkét szemét, eltörték az állkapcsát, nyakán kötél nyomok voltak és napokig volt elásva a homokban, hogy csak az orra látszott ki. Megmentették, küzdöttek érte, de lebénult a nyelőcsöve, ezért elaltatták :cry:
Úgy várnék már egy tökös bíróra, aki letöltendőt ad egy köcsög állatkínzónak. Aki ilyenre képes, az simán megkínozna egy embert is, hülye pszichopata.

biga.csiga
 
 


Kutyus: :cry: :cry: :cry:

Defektes busz: basszus én egyszer átéltem, hogy pont alattam kapott durrdefektet a kerék- pont a dobon ültem. Hatalmas robbanás, a dob kiszakadt, én repültem kb. 1m felfelé és 1,5-öt előre. Percekig kapkodtam levegő után, és iszonyú megütötte a gerincem- egyetemista voltam, szerencsére babó nélkül...

Méretek: no, átléptük a 6 és fél kilót - mai eredmény: 6610g és 64cm. Az egy hónap alatt 230g-s hízással elégedett vagyok, viszont kb. 3 hónapja 64 cm-nek mérnek minket- akkor viszont nem értem, hogy a lányom 3 hete még befért felállva a nagyi asztala alá, most viszont már beveri a fejét. Hogy van ez?! :roll: (megoldás: mindig behúzza a nyakát a vályuban)

Hmm, a dokinéni megnézte, hogy még nincs foga, de "már nagyon meg van duzzadva az ínye, anyuka!"- Káááár, hogy ezt hallgatom 4 hónapja...

Voltunk a Városligetben a bébijátszón, nagyon szuper hely!!! Viola imádta, MINDENT ki akart próbálni a forgóktól a hintáig, Sajnos csak állva, járva próbált közlekedni (kézenfogva, nyilván)- kiválóan mászik, de azt csak otthon produkálja :cry: :(

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Bartika én is kérnék szépen címet, írtam már :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:
úgy tervezem ,hogy ha két órányira is akkor is megyünk, utána elmegyek kiturkálom magam a Hádában!!

Ja még nem vagyok otthon, upsz, mikor érek én haza, na megyek is.

Kép

Kép
lucus16
 
 


Hmm, reggel óta a következő a műsor nálunk: Viola sorra kidobálja (látszólag véletlenül kiejti) a járókából (befelé sose esik) az összes rágókát (DM-es fogbuzogány, tescos 8-asok, két darab, tescos masszírozós, kaiseres mici mackós, és bizonytalan eredetű babakulcsok). Majd áll a rács mellett, néz kifelé, és hangosan méltatlankodik, hogy kéri őket vissza... :roll: :roll: :twisted: Ha visszakapja, kezdődik a dobálás újra... és újra...

Eleinte elmostam őket, most már nem annyira :oops: :?

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Biga.csiga: ismerve az alacsony toleranciaküszöbömet biztos szóváltásba keveredtem volna valamelyik ősanyával. Hú.... Megőrülök a felsőbbrendűségüktől. (tisztelet a kivételnek)
Ellenőr: hát, én sem vagyok hajlandó a BKV-s vezetők zsebét még tömni. Nem veszek jegyet. Mondjuk alig járok BKV-val, és végszükségre nekem is ott lapul egy a zsebemben.

Lucus: hú, de elmennék veled a Hádába, csak délután jönnek hozzánk. :cry:

Egész délután csavarogtunk. Elmentünk egy kolleganőmhöz, játszótereztünk, nagyot sétáltunk. Elfáradtam.

krisz78
 
 


Barti: Sahli is írta, hogy jön

krisz78
 
 


Pakolászás:
AÍlapvetően egy másfél éves gyerek még rámol, de ez tényleg olyan, mint Katuska mondta, hogy folyamatos rászólás, odafigyelés, éseg idő után már meg kell tanulnia, hogy hol a határ...


Csajok, mostmár be kell izzítanom egy ismételt itteni talit, ha találkozni akarok veletek... :? Márpedig akarok!

Zitocs: mostmár a menyasszonyunkat is nagyon megnéznénk magunknak.. Még ha fogatlan is :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Biga.csiga: Ha a Kismama az ördöganyák magazinja a Cosmopolitan mi? Azt a sátán szerkeszti?? :lol: :lol: :lol: Pedig most belelapoznék egybe. Vagy már öreg vagyok hozzá???

krisz78
 
 


Érdekes, hogy Anna idejében még az volt az etalon, ha úgy nevelted a gyereked, ahogya Kismamában meg van írva, most pedig pfujj Kismama!


Apropó! Van kb. 100 db Kismama újságom, kidobásra szánt, 2006-os példányoktól, idei nincs. Nem kell valakinek? Szívesen odaadom!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: nekem 2003-as kismamám volt rengeteg meg 2004-es gyakorlatilag az összeset megvettem........idén télen azzal gyújtottam be a kandallót... :lol: . Most, hogy Zétényt vártam meg megszületett egyet sem vettem....semmi tudatosság nem volt benne, egyszerűen eszembe sem jutott....SOmával meg rohantam a megjelenés napján, nehogy lemaradjak.........de fura.

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat együtt!!!

Biga-Csiga azt hiszem ez nevelés,és odafigyelés kérdése!Az én gyerekem se 1,5 se 2 se 3 évesen nem fog belenyúlni más táskájába,vagy elvenni más ételét-italát!Inkább verje le a hisztit,de nem fogom hagyni!!! :wink:

Meg volt az első babauszink!Jó volt,csak kicsit hideg a víz!30fokos,de fáztam benne,és szerintem Zétény is!!!Még nem merült le,nem kell,csak locsólni a fejét,hogy szokja.De pár alkalom után majd merülés lesz!!!Élvezte,megyünk minden héten,ha minden igaz,és lesz mindig aki eljön velünk,mert az öltözésnél azért kell a segítség!!!
Énekeltünk,és mondókáztunk végig!!!És én is elfáradtam,de nagyon tetszik!!!

Megyek is tusolni,és elteszem magam holnapra!
Zéti már alszik!Pszt!
:wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Mágnes! hihi nekem is megvan az összes 2006-os példány:) vajon miért is? :lol: Most tervezem bevinni a védőnőnek akinek kell ossza szét.

Hú de mennék én is Hádába de se pénzem meg két kölökkel oda....

Birkóztunk egy tök jót négyesben a nagy ágyon. Persze sírás lett a vége. Máté addig heveskedett míg lerúgta a fejtámlát...
katuska79
 
 


Nah ha senki sem csap le a felbecsülhetetlen eszmei értékű magazin gyűjteményemre, akkor én is be fogom vinni a tanácsadásra.. :wink:

Bence este játszott az Apjával, és Anna foteljébe támaszkodva többször is feltérdelt! :lol: Aztán ugyanígy az én lábamon, és próbálkozik továbbfejleszteni felállásra :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csajok nekem Kismamából 2009 lesz meg :lol:

Megvan a pókunk... helyrerakta a hálóját. Nagyon nagy (mármint a pók), nem is merek közel menni hozzá :oops: (pedig ő jobban félhet tőlem... :roll:)

Katuska: :lol: És ugye Apa sírt, mert tönkretették a munkáját? ;)

Lucus: Hádába mi is elnézhetünk, de költeni úgysem fogok, nem lesz nálam pénz... :roll:
Küldöm a címet priviben, inkább többször legyen meg neked, mint egyszer se... ;)

Kriszta: örülök, hogy tetszett az uszi ;) Én ezt a merüléses részt bizta nem csináltatnám, de erről már volt itt téma. Mondjuk a búvárreflex szerintem már nincs meg nekik :roll:

Örülök, hogy azért úgy gondoljátok kicsit sok(k) volt a kiscsaj, kezdtem azt hinni, hogy én vagyok túl szigorú, hogy ilyenen fennakadok :roll:

Zitocs: most mondd azt, hogy Te nem élveznéd, hogy ha valamit kidobálsz nem elérhető távolságba, azt valaki mindig visszaadja, ha kiáltasz egyet :lol:
Jaj, deffekt, nem semmi! :shock: Most még inkább örülök, hogy szinte már állt a busz, amikor kidurrant a kerék! :?

Krisz: biztos nem olyan gázok azok az anyukák, csak én éreztem annak... :roll:
Az a baj az ilyen Cosmo, meg Joy, hogy azok meg állandóan a singlekről, meg a hogyan szerezz magadnak pasit témák körül forognak. Nekem járt a Joy, amikor terhes lettem, de már nem is olvastam őket, mert nem nyújtott semmi olyat, ami épp akkor foglalkoztatott, ezért találtam rá a Kismamára. És pont ezért nem is értem, mert szerintem a Kismama a leginkább valamire való babás magazin a piacon. Most épp van benne megint varrd meg magad babaruhák. Akarok is szabásmintát, csak fel kéne adnom a szelvényt :roll: Persze nem én óhajtok varrni (nem is tudok és nincs is mivel) majd anyóst ráizzítom.

Katuska: ha meglesz, és szívesen varrnál Petrának ruhácskát (az is van benne), majd kölcsön adom ;)

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Jaj, már megint annyira zajlik itten az élet, hogy kapkodom a fejem. Találkozó itt, tallkozó ott. Sjanos én már előre látom, hogy a nyári szünetnél előbb nem fogok eljutni sehová. Részben magam miatt (ugye aki egy csomót fészkelődik, s nem tud megülni a sejhaján, s mindenfélét szervez, az maradjon csendben...), részben meg a suli és a család miatt (Julit zeneórára, hittanra vinni, közben kötelező korcsolya is van holnaptól, emellett Bori, meg MArci, meg a család többi tagja...)

Nem tudom, mikor lesz egy kis időm arra, hogy nyugodtan elolvassak bármit is, Borcsa elkezdett aktívkodni és önmegvalósítani hatalmas egóval... szóval büdös kölke nem marad meg a helyén... :)

Ha valaki jön holnap, szeretettel várjuk Borkával.

Egy kis adalék a BKV-hoz: én sem veszek jegyet, ha cipelnem kell a kocsit, ha meg le tudok menni, akkor egy szakaszjegyet lyukasztok, kifelé nagyon ritkán nézik a jegyet, Ha meg igen, akkor meg nem érdekel, ha továbbmentem...
Mondjuk nem nagyon merik kérni tőlem a jegyet, főleg, ha felveszem a határozott és "villámokat szór a szeme" maszkot. Én sem vagyok hajlandó tömni a vezetők zsebét.

Na mennem kell, a ház romokban, az energia meg fogyóban...
Úgy tűnik, mostanában keveset fogok tudni jöni, pedig hiányzik a társaságotok nagyon... :cry:

Nagy ölelés minden babának és mamának!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Szép estét
Csak egy szóra tudok most benézni, lelkizünk...
Holnap ha Ágnes időben kel ahogy szokott, megyünk a talira. Ha viszont 9-kor ébred ahogy ma is tette, akkor nincs értelme nekivágni a nagy útnak. Reggel tudok tehát csak véglegest mondani, elnézést... :oops:
kisbogacs
 
 


Mi megyünk, Zsófi már fent van, apával játszanak épen, én meg jöttem megnézni hova is megyünk pontosan.

Szóval megyek készülődni.

Puszi

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mi is megyünk. Mondjuk Mi egész éjjel fent voltunk :evil:
katuska79
 
 


Mi is megyünk, de tegnap sütögettem muffint, majd nézek valami más nasit...

Milán nagyon korai volt, de még visszaaludt mellettem én meg vagy egy órán keresztül őríztem az álmát, mire ismét jött az álommanóm :? Aztán persze fél órája arra kelek, hogy mocorog, majd célbaveszi az arcomat :D

biga.csiga
 
 


A muffin elől csak NEM maradt ki.... Végülis a lényeg, látszik, hogy még nem tértem magamhoz :lol:

biga.csiga
 
 


Biga.csiga! én nem tudom de van valami különleges receptoruk, ha meghallják, hogy koppan a fejed a párnán, hogy szunnyadj egy kicsit, azonnal felébrednek:)

Kár a muffin:(

Na összeszedem a hisztis Mátét (valami borzalom raplisan ébredt ma, remélem lenyugszik ha meglátja a piros trolit meg a játékot Bartiéknál)
katuska79
 
 


Helló!

Azt hiszem minden nap fogunk járni usziba,mert Zétény elaludt este fél 8-kor,és először hajnali 4-kor ébredt fel,szopizott és fél 7-kor ébredt fel!Én is kidőltem már 9-kor... :oops:

B.-Cs. ettől a merülés dologtól én is félek,Zétinek már biztos nincs búvárreflexe,szóval,ordítani fog,de pár alkalom után meg fogja szokni!Este a fürdőkádban öntöm a fejére a vizet és mondom mellé,hogy merülés!Gondolom ez valami olyasmi lehet,mint Pavlov kutyájánál a csengő!Hát majd meglátjuk,hogy mi sül ki belőle!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Biga! GYere muffin nélkül, van itt elég nasi... én kakós csigát sütöttem, de kicsit megdézsmálta a család. :roll: :oops:
MI mindig fél 7-kor kelünk, nincs mese... most indul a nagy meg Apa oviba és még igyekszem felmosni, hogy ne a kölkök takarítsanak fel. :lol:
9-től nyugodtan jöhet mindenki!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Mi is megyünk, most keltünk ki az ágyból, bár azt nem tudom mikorra érünk oda, 11-kor legkésőbb. Nem beszéltük meg ki mit visz, én inni viszek, ezt jól megbeszéltem most magammal. :lol: :lol:

Kép

Kép
lucus16
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?