Új privát üzeneted érkezett!

Jovana, jaj de izgi!!! Te leszel a következő akkor!!! Megint lesz egy kislányunk!!! De szupi!!! Te kit értesítesz?

TB kártya, oké, akkor én is tojok rá :D

Na megyek a dolgomra, délután jövök!
Vendég
 


Tegnap vettuk egy zsak eloket a babonak. (Hofeher... egyenlore....) Vettem jo sok mososzodat, remelem kiveszi a foltokat majd amit a gyerek rakreal...
Szajjal festo muveszek ezek a babak....

csend, nyugalom: Itt olyan soha sincs! Kint kb 20 kutya uvolt egyszerre, egesz nap! Autok rohangalnak, szomszed bombolteti ezerrel a radiojat. Este is megy a kutyaugatas, van csirke, kakas, kecske es szamar. (Utobbiak nem zavarnak.) :D
Szoval zajlik az elet!

Aludni sem tudok mar szinte semmit a haskemenyedestol. Felkeszit engem ez a gyerek, most van az alapkikepzes, ha kibujt majd jon a feketeleves :D:D:D De mar nagyon varom!

sünciboglya
 
 


sziasztok!

(ez a tegnap ejszakai level, csak nem tudtam konnektalni a Babanet szerverhez igy mara maradt a bemasolas...)



Depi van nalam ezerrel.....
elnezest asszem passziv-agresszivbe fogok visszahuzodni most egy ideig, ilyenkor kinyavajgom maganyomban oszt' majd jo lesz megint...

zsrit:
Tuleltem az ejjelt, de remalmom volt (nem is rem, inkabb szomoru, egy nagyon elazott kutya volt benne, didergett es nem tudtam rajta segiteni, ra volt fagyva a bundijara a ho es nagyon fazott.) Miutan felebredtem, fel orat imadkoztam hogy megnyugodjak.
Azota nem talalom magam sehogy sem. :(


anyabebi:
Ugye milyen jo kis beszolas ez az "elhullok aludni"? Ez amolyan kismamas-terhes jellemzo allapot estenkent. :D


Cucc:
Ha nem adnak EDA-t a korhazban en is hozzanyulok valamihez, (kokain, heroin hogy ne kispalyazzunk!) .... vagy max magamhoz nyulok jobb hijan :mrgreen:


Mell:
En mar leboltoltam elore apaval hogy meg lesz renovalva a csocs szoptatas utan. (Nem kell nekem hogy targoncan cipeljem eletem vegeig!!!) :twisted:


Babaruhak:
Mindegyik nagyon edi amirol tettetek fel fotokat!! A H&M-es cuccok csucs mindegyik! Biztos horror aron adtak oket, de gyonyoruek !!!
a tigrises anorakon osszerosaltam magam! nagyon eredeti!!! (Hogy hogy nem lattam en ezt a Vateran???) :shocked:
Az igaz hogy mar 6db-ot osszeszedtem eddig... :mrgreen:
A baranyka-szeru macis is cuki, nekem is lett egy ilyesmi TeszVeszrol :D


Monica:
Sok boldogsagot kivanok neked! :D


sziszko:
Aaaaaaaaaaah, az a kep a tortarol, beszaggatom a monitort azonnal !!!!! Omlik a nyalam!!!!!


Eszti:
Csatlakozom az elottem szolokhoz, tuti a lakas! Ugyesek a fiuk nagyon. Meg ha sogor bentlakasos is volt par napig, megerte!




No, en most L, kicsit depizni meg szundizni... jok legyetek!
:D

puszka

sünciboglya
 
 

 
 

Sziasztok!

Most értem haza a fogorvostól, nem volt kellemes élmény... :roll: De a dokinénim azt mondta, hogy mivel eléggé lent van a hasam, ezért szerinte max. 2 hét és meg lesz a baba!! :D :D :D Mondtam neki, hogy az Isten szóljon belőle!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülnék neki. Vessetek meg érte, de én már tényleg csak szenvedek... :oops: :oops: :oops: Na, megyek, lefekszem alszom egy kicsit, amíg elmúlik az érzéstelenítő, mert csak akkor ehetek. :twisted: :twisted: :twisted:
bobóbaba
 
 


Eszti:
Nem baj, semmi gond nem lesz a TB kartyaval hogy le lett cserelve.


RECEPTEK GyEreKNEk:
Mi 2 hete megkaptuk a gyerekorvostol, ugyan ugy szepen uresen hagyva a kitoltendo reszt, csak a 8-assal kezdodo szamsor volt rajta. Parom meg kitoltotte a nevemre es szepen bement vele a patikaba. Jot rohogtek rajta, de KIADTAK a cuccokat. :)
Mondta a patikus neni hogy most ezt szepen atjavitja az en nevemre, de a tobbivel varjuk meg amig megszuletik Patrik. :D:D:D



jovana:
Huh akkor mar te is a celegyenesben vagy nagyon! :D:D:D


babobaba:
Szerintem tutira nem vet meg senki teged! Mindannyian a veget jarjuk elegge. (Hat legalabb is en nagyon!)
Jo lenne mar "kivul" cipelni a tronorokost! :D:D:D
Szoval akkor te is mar nagyon kozel vagy a finish-hez! :D


Kene ma vasarlni........ UMM... :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!
délután lesznek képek Barniról!!!!!
ha lesz időm vissza olvasok......de ha valaki tud összefoglalhatja mi történt........ :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kezdem unni ezeket a védőnős látogatásokat....ma is volt, megnézték pisit, a baba szívverését, mozgását...minden okés. Jövő héten meg mehetek megint ugyanerre és valami oktatásra a szoptatásról...még időben a 39 héten :)

Ma sajna nincs időm olvasni, bocsánat. A konyha elég ramatyul néz ki, szeretném rendbe vágni :) meg sütikére vágyom...azt is sütni kellene.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Mi volt éjjel a babanettel??? :evil:

Itt gubbasztottam, mert 10-től éjfélig bírtam csak aludni, Apa akkor bújt ágyba, és felébresztett, hogy álmomban vakarom a hasam hosszú percek óta, hagyjam abba :roll: :mrgreen: ...na, innentől bárányokat számoltam fél 5ig :?

Jöttem volna bagolykodni, de istenuccse nem jött a babanet társalgó :? Hiányoztatok :lol:
na, most én is alszom, este jövök! Ha lesz net...

tillidian
 
 


Nita,

hahóóóóóóóóóóóó. Jaj, de jó, hogy jöttél!
Várjuk a képeket meg az élményeket, ha van kis időd!! :wink:
Máté hogyan fogadta a kistesót?? :lol:

Jovana,
na nemááá, h beelőzz, én 1-re vagyok kiírva :lol: Na, majd holnap nekem is bekukkantanak. TDe a frontos napot én is elkerülném.. Kinek van kedve a folyosón vajúdni hatodmagával... :roll:

Kép
screen
 
 


Nita szia.Várjuk nagyon a képeket és a beszámolót is ha lesz egy kis időd. :D

Reggel takarítás előtt Én is nagyon meglepődtem mikor nemtudtam babanetezni.Kiváncsi voltam mi történt éjszaka ,de ezek szerint semmi.Most végezetem lent az ablakpucolással függönymosás,vasalás és fel is raktam őket. :D Férjecském majd jól leszíd,hogy miért Én vettem le és raktam vissza.Dehát nemtudok estig várni rá!Még át törölgetek mindent ,wc,fürdő takarítás /a kádat meghagyom Apának /felseprek,felmosok és legalább lent megvan minden.Már erre készültem egy ideje.Aztán mára elég lesz szerintem.Ja közben elkészítem a rakottkrumplit.Aztán holnap folyt köv. az emeleten.Gyorsan gyorsan sietek mert utána rendezhetem a babaszobát. :D :D és a ruhácskáit.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok,
ma nagyon punnyadt vagyok, kicsi lány viszont annál aktívabb. Kisikáltam a babahordozót, és másra már nincs erőm. Pedig egy hete pörgök, örültem is, hogy végre haladok a dolgokkal.
Ijesztgettek itt a Kútvölgyivel... remélem nem bontják le mire én szülök. Hétfőn megyek ctg-re meg uh-ra, talán megtudok valami biztatót.

És ami elmaradt:
Tündér, Monica boldog szülinapot!

Eszti! Nagyon ügyik vagytok, pár nap alatt ilyen lakást rittyenteni!

Andi! Nagyon édesek a babák!!!

Tigrises ruhák nagyon cukik, rá is vetettem magam újra a vaterára meg teszveszre, de most még az is fáraszt :?

chardonnay
 
 


ááááh, Kicsike, nagyon aktív vagy. Riszpekt.
Én alig vonszolom magam a lakásban.
Most viszont azon gondolkodom, h el kéne vinni Párom télikabiját a tisztítóba az Arénába.
És a Mekiben betolni egy eperséket :shock: :oops:

Szilveeaa,
el vagy tűnve!!!

Kép
screen
 
 


Screen Én is most pihizek egyet aztán folytatom.
Párod téli kabátját már csak azért is megrné elvinni mert akkor ugye lecsúszna az a bizonyos epersék. :D Én tuti elvinném. :D :D Hű de most nagyon megkivántattad Velem is.Az a baj,hogy elég messze van a Meki :( épül itt Dunaharasztin a Tesco mellett is de,hogy mikor lrsz kész??????Már kb.fél éve készül.Az előbb olyan édesség hiányom volt ,hogy muszály volt ennem egy kindertojást,de valamit még keresnem kell mert ezt így ebben a formában nem bírom.Még az a jó,hogy mindig van ithon valami nasika. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Nemrég jöttem meg az Nst-ről. Minden rendeben, állítólag olyan amilyennek kell lennie. :roll: Most már minden héten mehetek hétfőnként védőnőhöz, szerdánként Nst-re. :o Lassan már haza fogok járni oda. Megkaptam az utolsó beutalómat is a laborba, de azt mondták ráérek a jövő héten vagy utána menni. Meg kaptam beutalót az anesztes dokihoz is. Oda majd a jövő héten kérek időpontot.

Kicsike!!
Hogy te milyen aktív vagy. :shock: Én már 2 napja készülök kisikálni a fürdőt, de valahogy mindig sikerül elnapolnam. :lol: :lol:

Eszti!
Nagyon tuti lett a kéró. :wink:

Jovanna!!
Huu, de izgi. :D Akkor hamarosan lehet drukkolni neked is.

Screen!!
Lehet beelőződ Jovannát? :wink: :lol: :lol:

JA! Utolagos engedelmetekkel jelőlgettem az iwiw-wn. :wink:
És tettem fel új képeket a gmail-re.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Gnemoni nehogy azt hidd Nekem olyan sok energiám van .Tegnapra is terveztem sokmindent és semmi nem lett belőle mert semmihez nem volt erőm és egész nap fáradtnak éreztem Magam.Csak addig csinálom míg erőm van most pihiztem aztán kicsit folytatom és mára elég.Később jövök. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Megjöttem!!!
Basszus Csajok, én kikészültem ennyi kis sétától. Az ocsmányirodában még csak sorban se kellett állnom, odaadták a papírokat az információn (na majd holnap, amikor adom le őket :roll: postán 2 perc alatt feldobtam a levelet (friss házassági anyakönyvi kivonatért), aztán Rossmann, vettem még pelust, pelenkázóalátétet, kapucnis törcsit Toffee-nak, gyógynövényes Richtofitot Apának, Hipp Natal-t Anyának. Úgy érzem, még szükségem van egy kis plusz vitaminra emiatt a nemalvás miatt, hogy összeszedjem magam szülésre, de a Gravidát már nem bírom szedni, a Hipp Natal meg olyan fincsi :D
Hazafelé beugrottam a boltba zsömiért, képzeljétek megláttam a fagyasztott meggyet, úgy odalettem érte, hogy azonnal kimartam a mirelitpultból :D :D :D
És akkor...fel a negyedikre :shock: :shock: :shock: úgy fújtattam, mint valami tehén, mire felértem...úgyhogy Bobó, nemhogy nem vetlek meg, csatlakozom! Én is már inkább kívül "hordanám" Toffee-t!
Amúgy a szomszéd konditerem üvegében megláttam magam és szerintem nekem is lejjebb van a pocóm, mint pár napja...
Sztercsi, a Gerence utca, ahol az a nagy bababolt van, az merre van tőlem a belváros felé, vagy az ellenkező irányba? Esküszöm nem igazodok ki a térképen, de pelenkázófeltétem még mindig nincs!!! Harmónia Üzletház, ha jól emlékszem, ahol van...
Málnalevél teára akartam még írni, hogy szerintem nem szörnyű, mondjuk tettem bele 2 kanál cukit!
Vendég
 


Köszönöm a sok jobbulást kívánást! :) Most már egészen jól vagyok, csak még pocsék éjszakám volt, négyszer keltem fel, hol pisilni, hol orrot fújni. Aztán pedig alig tudtam visszaaludni. Ma igyekszem nyugis napot tartani. Voltam már vásárolni, ezen kívül már csak vacsorát fogok főzni. Amúgy alszom és olvasok majd.

MrsParis, az a vicc, hogy a Tomi este tényleg melegszendót kapott vacsira. :lol:

Bárányhimlő, ovis koromban kaptam el, emlékszem hogy ücsörögtem a nagymaminál a mosógépen és kedélyesen vakaróztam. Szóltak, hogy nem szabad, mert megmarad a nyoma, de hát lehettem vagy 4 éves. Persze megmaradt a nyoma… :roll:

Sziszkó, termékmintában sem kaptál / fogsz kapni popsikenőcsöt? Mert amit én kaptam várandós csomagot, abban volt egy picike tubussal.

Kkia, ne csodálkozz, hogy 4 nap alatt ilyesmi történik itt. Már nagyon a végét járjuk, nem csoda, hogy egy-két baba kipottyan. :lol:
Hogy milyen hülye rokonok vannak. :shock: Miért nem lehet simán megkérdezni, hogy ikrek-e? :roll:

Sztrecsi, hogy én miért nem tudok kifogni egy ilyen jóképű, fiatal dokit… :D Persze lehet, hogy előtt pedig zavarban lennék… :roll: (hűűűűűűűűű… mekkora pocak!!! :o )
A babád ruciban úgy fog festeni, mint egy rózsaszín medvebocs. :lol:

Kicsike, nem vagy lemaradva, hiszen neked még van 5 heted hátra. Én is csak egy hete pakoltam be. (A Tomi már morgott, hogy ideje lenne…)

Málnalevél tea, én már tojok rá. Elfelejtettem venni, most pedig már nincs kedvem. :D

Pattogó!!! Mi az az istenifinom, amit főzöl?

Valami édességet nekem is kéne varázsolnom... gondolkozom a veszélyes sütin... Felturbózva egy kis dióval... hm... :roll: :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Meg kell, hogy mondjam, a fagyasztott meggy félig még fagyosan isteni csemege és még lelkifurim sem lesz tőle :D
Vendég
 


én meg túrórudit nyomok.
:x
rámtört a zabálás.

Kép
screen
 
 


én nem kívánok semmi nasit... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ha már a kajánál tartunk,én előbb egy meggyes joghurtot nyomtam be! :P :P :P
Ebédre meg zuzapörköltet csináltam.Magamnak tésztával,Tominak meg főtt krumplival.Nyami.... :P

Vcsibe,Anyabébi!Látjátok,az lehet,hogy benne volt nekem is a várandós csomagban a posikenőcs,csak most a nappaliban össze vannak tolva a bútorok a kandallóépítés miatt.Tiszta felfordulás van. :?
Majd ha takarítunk,akkor megnézem!

Kicsike!Vegyél vissza a melóból! :shock: :shock: :wink:

Screen!Mekis eper shake?????? :P :P :P :P :P
Vegyél 1-2 adagot nekem is légyszike!!!!Imádom! :oops: :P :P :lol: :lol:

Bobó!Fogorvosnál kértél érzéstelenítőt,ugye???,,Én anélkül nem engedem,hogy hozzámérjenek! :shock: :roll: :roll:

Nita!Képeket kérünk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: És persze szüléstörténetet! :wink:

Sünci!
Bocsika a torta miatt!! :oops: :oops: :oops: :oops:
De vigasztaljon,hogy már "csak" 3-4 hét és Te is ehetsz ilyen fincsit! :P :P :P :P :P
Neked is meg Bettynek is sütök valamilyet ígérem!!!!!! :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nita!!! Mi van Veled és a 6 napos nagyfiúval? Nagyon örülök, hogy otthon vagytok!!! Írj, ha van időd, energiád! Máté mit szól az öcsibabához? És a büszke apa?
Úgy irigyellek, hogy babázol :D
Vendég
 


Sziszkó: Még jó, hogy kértem! :wink: Anélkül szóba sem álltam volna vele! :lol: :lol: :lol:

Nita: Képeket kérünk! :lol: :lol: :lol: (Feltettem Barni képét a gmail-es albumodba, remélem nem baj. :roll: :roll: :roll: )

Édesség: Nyami, nyami... Kérek valamit!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Mekis epershake a legkirályabb :D én hétfőn nyomattam :D azzal lettem lekenyerezve a balhé után :D

Most döntöttem be a málnalevelet, komolyan, nekem ez ízlik :shock:
Vendég
 


Hahó!!!!

reggel én sem tudtam belépni, de látom éjszaka sem volt nagy mozgás!!!
Nita: Sziaaaa!!!! Hogy vagytok? Barnika? Rakjál majd képeket ha lesz időd!!!

Otto: végül is nem adtál nekünk hírt Ginusról meg a babucitokról!!!

Eszti: nagyon ügyik vagytok, szuper lett a lakás! tetszenek nagyon a szinek is. A szobátokról eszembe jutott,hogy a férjem is sokszor csinál ilyen művészeti falfestést. (szobafestő!!) Nálunk is csinált a nappaliban, meg a mi hálószobánkban.

Aisha: én is úgy emlékszem, hogy kb.2-szer szurkálták a kisfiam talpacskáját, de az bőven elég volt nekem!! (gondolom neki is :wink: )

Fészekrakási ösztön: tényleg rajtam van. Tegnap összeírtam mit szeretnék még megcsinálni itthon mielőtt bemennék szülni és ma pl. kitakarítottam a konyhaszekrényeimet. Hátravan még apa dolgozószobája, a nappali nagy polc takarítása, stb..Amit tudok, megcsinálok, mert nem akarom így hagyni a lakást, na meg amikor hazajövünk, tuti nem lesz se időm se energiám a takarítással foglalkozni. Max.söprés, felmosás, slussz.
Most még olyan idegesítő, hogy ígértek nekem még ruhákat,meg egy használt babakocsit (az enyém használhatatlan!!) és sehol senki. Nem szeretem a dolgokat az útsó pillanatra hagyni...persze mit várok, a görögök pont ellenkezőek. mindent akkora hagynak.

Holnap megyünk azthiszem az utolsó uh-ra és véglegesítjük a császár időpontját is. Apuék jönnek (autóval, Thessalonikin keresztül-már kész van az egnatia, amin 3 óra alatt Salonikből Igoumenitsában vannak és onnan meg még másfél óra Korfu)és nagyon szeretnék, ha okt. 15 lenne az időpont és nem 19. Majd az orvos eldönti-mondtam is neki hogy ez nem kívánságműsor.Mondjuk a szülésre amúgy sem érnének ki, ha 15-e lenne, mert csak másnap indulnának és 17-én reggel érkeznének. De már ennek is nagyon örülök. a kisfiam születésénél senki nem volt itt.

Na megyek,mert nemsokára felkel a kis hercegem.

sok puszi Nektek!!

Betty[/b]

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Lányok,egy kérdés:
Amikor megszületik a babuci tényleg nem lehet a feje alá rakni még azt a vékony kis párnácskát se,ami az ágyneműgarnitúrákban van????,Én néztem,de az tényleg csak leheletnyi vékony! :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Á, közben Ti is jöttetek: Eszti, Szisz, Bobó!!!! Sziasztok!!!

Sziszkó: nagyon köszönöm előre is a tortát!!!!!!!!!nagyon aranyos vagy, most már csak az a gond, hogyan jut majd el ide!! :D :D :D

mekis epres milkshake: sokáig kínoztok még????? :wink:

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziszkó, csak textilpelust szoktak az újszülött buksija alá tenni én úgy tudom.
Vendég
 


Szia Betty! :D
Vendég
 


Szisz: én úgy tudom semmilyen párnát nem szabad a fejecskéje alá rakni, mert könnyen a pofija elé fordulhat és fulladást okoz. Őszintén megvallva még most sem szeretem a fiamnál ha párnával alszik-de ez persze az én hülyeségem. most már nincs veszély.
Emlékszem a gyerekorvos még azt is mondta, hogy egy picit emeljük meg a matracot a fejénél a kiságyban. (alátámasztottuk valamivel). A kórházban is egy kicsit meg volt döntve az az üvegágy, amiben csicsikált. Otthon nem tudom hogy van ez.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziaaaaa Eszti!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


sziszko:
Hat nem bannam mar ha lehetne enni "rendesen". Most a meggyes joghurt nekem is tecccene. :D Olyan joooo nagy bodonnel! (Micimacko modra, csupornyit!)

Kép

sünciboglya
 
 


Eszti,Betty!Köszi a párnás tippeket! :)
De ha jól belegondolunk,ugye a pelus is feltartja a baba testét az ágytól.Az nem gáz?Bocsi a sok hülye kérdésért! :oops: :oops:

Anyabébi!Én úgy tudom,ha már 1111 a méhszájad,akkor van közel a szülés!Ezt a védőnőm mondta. :roll:

Pattogo!Nem irigyellek nagy bencus megszülése miatt! :oops: :oops: :lol: :lol:

Sztercsi!Visszaolvastam és látom,hogy már délelőtt írtál ide.Válaszoltam a leveledre,de csak 3 órakkor!Addig nem voltam netközelben. :roll:
Nekem is azt mondta a dokinőm,hogy hidegfrontkor fogok szülni. :roll:

Én a www.koponyeg.hu -t szoktam nézegetni,azon előre 15 napos időjárásjelentés van.épp ma néztem és október elejére már csak 12 fokokat mondanak! :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Akkor asszem október elején már befagy a valagam... :oops: :oops: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Sziszkó, a textilpelus??? :shock: :shock: :shock: De hát az csak egy réteg anyag és szerintem az is csak az esetleges bukás miatt jön jól.

Na én lépek mára, indul haza a férjecském!

Holnap reggel jövök, ha csak nem lesz megint critical error :roll: és SZERETNÉK AKKOR MÁR NITA-FÉLE FOTÓKAT NÉZEGETNI!!!

Baglyoknak jó huhogást éjjelre, alvósoknak jó éjt!!!
Vendég
 


Eszti!
Én itt a rendes pelenkára gondoltam,popót körbezárva! :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Mármint hogy,az nem tartja feljebb a baba gerincét,hátát???? :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó: Jó kérdéseid vannak... :roll: :roll: :lol: :lol:

Eszti: Jó éjszakát!!! :wink: Vagy inkább pizsi-party lesz megint??? :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


GINUSKA ÜZENETE:
Jól vannak, köszöni a gratulációkat. Amint tud rak fel képeket is!




Eszti!
Mintha a férjed munkahelye felé mennél, csak a lámpánál balra. Utána egyenesen és a 2. lámpánál balra kell menni. Na ott jobbra a panelparkolóba, mert a panelok lábánál van. Remélem érthető.
Kórházlátogatás: Privit küldök

Vcsibe!
Sajna csak az előadást tartotta a jóképű doki :). Igazából ha szülni kell, jobb egy tapasztalt, de nem vén!.Nekem is nő irgalmatlanul a pocakom, meg megy lefele, ami néha pici ijjedséget okoz a részemről. Wow, mindjárt szülünk!
Medvebocs: :lol: :wink:

Sziszkó!
Jaj, de jó, már dolgoznak a kandallón. Majd kivi vagyok a formájára! Kapunk képet is róla?

Frontok: Nekem is nagy az esély, mert amúgy is érzékeny vagyok rájuk, és most is akkor vannak görcseim, hőhullámok. De okt 5 előtt nem akarok még szülni!!!!!!!

Épp a férjem mondta az egyik barátunknak, aki most jött haza kisebb külföldi melóból, hogy még maradjon a meleg, ne kelljen fűteni. De 15 fokban már kell a picinek

Bobó!
Asszem nekem is befagy majd.......
Vendég
 


Sziasztok!

Sünci: hol szereztél mosószódát? én is vadászok a közelben.
Nita: Szia, már nagyon vártunk!!!!
Gnemoni: visszajelöltelek :)
Eszti: mi is a negyediken lakunk, ugye milyen szar?, de legalább nem dübörög felettünk semmi :)
Sziszkó: én a vékony párnát használtam és nem lett semmi baja, most is van
a méhszáj nem 1111 hanem 3111, ez mi?

Főzés: nem tudom ki hogy van vele, de 2 azaz kettő napja csinálom a rakottkrumplit de agyomrunkat még nem ülte meg :), ma azért maradt ki mert a mamám csinált szilvás gombócot és elmentem enni hozzá, amúgy meg felraktam ma már 5 cső kukoricát, épp elég volt. Nem sajnál meg valaki? Szívesen lennék menzás bárhol :roll:
anyabebi
 
 


Bobó!Hát ja,tudom! :oops: :oops: :oops: Ami épp eszembe jut,mindíg felteszem! :oops: :lol: :lol:
Mert hát sok itt az olyan kismami,akik már nem az első babájukat várják,és Ők mondhatnak bölcs dolgokat! :lol: :lol:

Sztercsi!Köszönjük az infót Ginuskáról! :)
Igen,majd rakok képet a kandallóról! :lol: :lol: :lol:
De a mostani állását inkább nem fotóznám le,mert az kész káosz,ami a szobában van! :? :? :x :x

Hát bizony,15 fok nagyon hideg már a babóknak!
Szerintem amilyen szerencsétlenek vagyunk itt októberi kismamik,tuti ez a tél nagyon hideg lesz! :evil: :evil:
és akkor fogjuk irigyelni Bettyt,Moncsit! :shock: :shock: :roll:

Tényleg Moncsi,mizu Veletek?Mostanában ritkán jössz! :roll:

Szilveeaa! :?: :?: :?: :?: :?: Gyanús vagy :!: :!: :!: Csak nem :?: :?: :?: Végül is,Te is okt 1-re vagy kiírva! :roll:

Na csajok elhúzok az ágyikóba! 8) :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Nita: Hurrá otthon. Várjuk ám a képeket és a szüléssztorit is, ha lesz energiád. :D

ginuska, és Ottó: képetképetképet!! :lol: :lol: És persze gratula és mielőbbi hazamenetelt! :D

mrsparis: fúú nagyon állat a lakásotok. Tiszta mediterrán hatásúnak tűnik a képeken. tök jó. És a szobátok. Klassz nagyon. Először azt hittem tapéta.. :roll: :lol: :lol:

sziszkó: Az az én nagy bajom, hogy mindíg nagy babát szerettem volna. Vivi 3450 g volt és 51 cm, és a doki könyökölte ki belőlem. Lara 3800 g és 56 cm. Ő jött, mint a gyorsvonat. A doki szerint Bence is ki fog férni. Nesze nekem nagy baba.. :roll: :roll: :lol: :lol: Kérdeztem tőle, hogy ha jönnek a fájások akkor már ne várjuk meg az 5 perceseket ugye. Erre finoman mondta, hogy hát nem kéne, mert a 3. babák általában elég lendületesen jönnek. Mentőben, meg ne szüljek.. :lol: :lol: Nem lettem nyugodtabb. Sőt. Kissé kezdek becarni. :oops: :oops:

vcsibe: A mai menü: tejfölös nyúlpaprikás nokedlivel. És naagyonn finom lett. :D :D :D

Megyek, mert Laraőkirálykisasszonysága engem akar elalváshoz. Még benézek.. Muhaha. :D

Ja semmilyen párnát nem szabad a baba feje alá rakni! 1 éves koráig tulképpen tök felesleges. Lara is mostanában szokott a párnára. Még textilpelust sem rakok alá.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Tejfölös nyúlpaprikás................................................................................................................nokedlivel......................................................................................................inkább megyek is, egy egész lábassal bevágnék belőle!!!!!!!!!!!!!!


Jó éjt!

Sztercsi
Vendég
 


sztercsi: :lol: :lol: Mázlim volt, mert a barátnőm apósától múltkor kérdeztük, hogy ha vág nyulat akkor adna-e el. Erre tegnap beállítottak 2 db konyhakész nyuszival mindössze 1500-ért. Az egyikből lett ma a paprikás, a másik meg figyel a mélyhűtőben és várja sorsát. :D Úgyhogy ez igazi házinyuszi volt és nem bóti tápos. :D 2 nagy tányérral bevágtam belőle. Délben egyel, meg 2 óra körül. Még most is tele vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sünci ez a Gombóc Artúr a sok csokival nagyon durva. :D vagy csak egy jelzés,hogy mindegy milyen csak csoki legyen? :wink:

Pattogó a nyulpaprikás nagyon jól hangzik. :D


Anyabébi hozzám beiratkozhatsz menzára nyugodtan.Én ma megcsináltam a rakottkrumplit,nagyon fincsi lett.Férjecském persze mást kívánt,Neki kolbászos paprikáskrumplit kellet főznöm.Nem probléma szeretek sütni főzni.Arra gondoltam holnap sütök valami jó pogácsát,vagy sütit,esetleg almáspitét.Még megálmodom.

Lányok ma jól rám ijesztettek.Tudjátok sorházban lakunk mindenki mindent lát és hall,rendesen mint a falun. :twisted:
Észrevették,hogy létrán állok ablakot pucolok stb.és olyanokkal rémisztgettek,hogy ezt hagyjam abba mert az egyik ismerősük is csak porszivózott és 5-héttel előbb jött a baba,meg,hogy vizesedik a lábam és akkor inkább feküdjek mert különdben befektetnek a kórházba és jöttek sorban a hasonló rémtörténetek.
Ezek után holnap merjek csinálni valamit is?Pedig az emelet még hátra van.Úgy gondolom akkor lassítok a tempón és minden nap csak 1 helyiséget csinálok meg akkor nemlehet baj.Vagy már totál hülye vagyok?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok Csajok!:)

NA ma meg volt a 38. heti NST és az utcsó dokilátogatás!

El sem hiszem, hogy ma csak 132 volt a vérnyomásom.:) Olyan aktív volt a Pantika, hogy folyamatosan nyomkodtam a gombot. Ügyi fiú volt! Biztos ízlett neki az ostyás mogyorókrémes Tibi csoki!:D


És 3100-as a méhszáj. Tudom ez a nyílogató méhszájak között furi dolog.:D

Először megvizsgált, és előtte kérdezte, hogy na fájások vannak már? Mondom fogalmam sincs, hogy amit érezni szoktam az micsoda, inkább olyan szúró érzés lent belül. (mint amikor fel van fázva az ember lánya, kb.) Na és akkor nagy nehezen felvánszorogtam a vizsgálóasztalra, először kicsit "turkált", majd amikor nem érezte akkor beljebb nyúlt, hát én majdnem mondtam neki, hogy vazze nem a lottószámokat húzza ki, ne kutasson már olyan hevesen, szóval elég fent van a méhszáj. Ja és mondta, hogy ezek nem fájások voltak az tuti.:D

És a méreteink:
BPD: 88 mm (ez nem nőtt már a 36. hét óta, azt mondta a koponyacsont már ilyenkor nem is nő, de hozzátette, hogy könnyebb lesz legalább megszülni.)

OFD: 111 mm
HC: 313 mm
ABD1: 105 mm
ABD2: 114 mm
AC: 343 mm
FL: 75 mm (a combcsontocskája nőtt a legtöbbet 3 mm-t :D)
Magzatvíz átlagos
Placenta II. stádium és mellsőfali
Szívecskéje: 147/min
Becsült súly: 3150 g (2 hete 2970 volt)
Flowmetria negatív.

Most már csak lassan szépen gyarapodik.

Szóval felkészített már arra, hogy okt. 7-én irány a kórház, nem kell olyan korán menni elég a cumókkal olyan 11 körül, és másnap csinálnak egy oxitocin infúzióval egy próbát, hogy a méh mennyire reagál rá, aztán 1 hét múlva 13-án megindítják a szülést, persze, ha addig magától nem indulna meg.

Bár mondta, hogy attól, hogy most még teljesen zárt a méhszájam még megindulhat a szülés magától addig is, meg az NST görbéjére mármint a méhtevékenységes görbéjére nem kell adni. :wink:

Szóval most megyek Barátok közt nézni, még visszatérek!;)
hajnalocska
 
 


Hajnalocska ez a lottószám os hasonlat nagyon jóóóó :D :D :D
Gratula a jó eredményekhez.


Éjszakai műszak hol késik?Ja persze dr.Haus van.
Úgy ennék valami csokit,de lefekvés előtt nem ajánlott a dokim szerint.Úgyhogy alig várom a reggelt és akkor iszom egy nagy bögre kakaót :D Nekem a gyomrom miatt étkezés előtt 1 órával be kell vennem a gyógyszeremet ezért reggelente már majd meg veszek olyan éhes tudok lenni.Kezd visszatérni az étvágyam.Hétvégén megittam 0,5l.hideg paradicsomlét.Olyan jól esett,az mondtam még ha visszaköszön is megérte. :D de nemvolt semmi baj.Anyukám főzte be nagyon finom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike: Köszi!

Jújjj, paradicsomlé, soha nem tudtam megemészteni még a gondolatát sem.:) De ma parilevest ettem, mert azt viszont nagyon szeretem.:)

Hűűű, lemaradtam a Dr. House-ról. Előbb kellett volna szólnod Kicsike!:)
hajnalocska
 
 


Próbáld ki egyszer nagyon finom behűtve.Persze Én csak házit iszom,a boltit még sosem kóstoltam.
Pari leves mmmmmmm azt is nagyon szeressem.
Hajnalocska most nézem hol laksz a szomszéd községedben laknak rokonaim,hű de rég jártam arra.Még gyerekkoromban viszont sokat nyaraltam ott.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Itten az éjszakás brigád! :lol:

tillidian
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: