Új privát üzeneted érkezett!

A hasfájás nálam is játszik, tökre sz@r, olyan mensihez hasonló hasfájás, néha van, néha elmúlik ahogy nő a méh. Elég kellemetlen.

Ja múlt héten hatalmasat estem a fürdőszobában a vizes kövön, és utána napokig rettegtem hogy nem megy-e el a baba, írtam is a neten nőgyógyászoknak akik írták hogy nyugodjak meg ettől nem lesz baja egy babának, de én azóta nem vagyok nyugodt, el kéne mennem uh-ra, de most nincs rá 10.000.-ft-om hogy megtudjam hogy minden oké-e odabent, mert sima kórházba nem megyek mert hülyének néznek ha ilyen miatt kérek egy sima uh.-t .
A nőgyógyászok is írták neten hogy emiatt nem kell beparázni úgyhogy ezért nem mentem uh-ra utána, de azóta bennem van a kisördög.
Volt nektek ilyen tapasztalatotok hogy terhesen elestetek??? :shock: :shock: :shock:
csézjang
 
 


Anicca!

Igen, a sok vizsgálat csak összezavarja a kismamákat, én megjegyzem, hogy nem bántam meg hogy nem kértem kombinált tesztet.....Sima nyaki redő szűrés és orrcsont nézés volt, a többire azt mondta az orvosom hogy azok sem adnak 100 % információt a baba egészségére vonatkozóan, úgyhogy ezért nem is csináltattam. Úgy látom jó is mert legalább egyel kevesebb dolgon idegeskedem most....Amúgy sztem minden rendben lesz a csajoknál csak túlparáztatják őket.
csézjang
 
 


Szerintem is túlágosan paráztatnak! Nyugodjatok meg, és bízzatok abban, hogy a babátok jól van! :)

Kép

Kép
ktouch
 
 

 
 

csezjang
A másik topicunkban volt olyan kismama, aki a lépcsőn panderolt hatalmasat, semmi baja nem lett. + Nagymamám leesett a pincébe, amikor apuval terhes volt. Na nekik se lett semmi bajuk.
De ha téged ez megnyugtat, nyugodtan menj el uh-ra a kórházba!!! Nem fognak hülyének nézni!
De ha meg ettől félsz, akkor tupírozd fe kicsit a sztorit. :wink:

Én mindig leszarom, hogy ki miért nézne hülyének. KIT ÉRDEKEL? Számítanak ezek az emberek nekem?! Nem!!! Hát akkor meg...
Pl ha nem mennék pénteken uh-ra, akkor holnap tuti leugranék a védőnénihez egy gyors szívhanghallgatásra.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ginnie,
a 34 éves kor mellett egyáltalán nem rossz az eredmény! Ha jól emlékszem, ez pont a saját korosztályodnak megfelelő arányszám!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Hahóóó!

Hát itt meg mi volt????????????

Én le vagyok maradva, mint a borravaló,de most már kezdem utolérni magam, igaz a konyha még romokban, de most reagálok, aztán pakolászok...

Még korábbi dolgokra:
- nálunk két kiságy lesz egy szobában, mert Gabus másfél évesen még kicsi, bár simán átszokna egy gyerekágyra, de az már nem férne be :oops:

- korábban kókuszmatracunk volt...de mióta nagyon haspók, utálja, mert csak hason alszik és gondolom nyomja a pocakját, úgyhogy most szivacsot veszünk, mert csak egy régit tettünk a kókuszmatracra,de kell egy rendes, az eredeti pedig kistesó öröksége lesz

- köszi, a hordozós hozzászólásokat, rengeteget tanultam belőle...én csak kendőztem és még most is, de néha már kezd elég nehéz lenni...jó lenne, ha már egyedül menne, talán csak hetek kérdése
egyébként a kendő szerintem nem bonyolult, én szerettem a vízszintes és függőleges helyzeteket és a hason-háton cipelést is...most Apa cipeli :lol:

- én minden nap minimum 6 km-t gyaloglok...boltba és haza, sőt, ha enyém a kutya minimum még 2 az enyém, de nem bánom...persze, ha esik néha elcsábulok az autóra :oops:

- otthonszülés-kórházbanszülés
erről oldalakat tudnék írni, de nem teszem, mert senkit nem szeretnék a saját véleményemmel elborzasztani...egészségügyi dolgozó vagyok és oxigénhiányos gyerekek tornáztatásával foglalkoztam/om, láttam pár esetet..............

- szülés
mindent mi befolyásolunk, akár tudatalatt is...ha nem valljuk be magunknak, akkor is...
viszont lehet, hogy csak a mókuskereket indítjuk be és utána már nincs megállás, de azt is mi indítjuk...

- tesztek
semmi értelme az egésznek, egyszerűen a protokoll írja elő...pláne a hozzáállás, ha nem is időben végzik

Tetszik, hogy mennyire mások az emberek...kinek mi a fontos, mindenki maga dönti el, de akkor legalább nem okolhat mást érte...Én sokmindent átértékeltem, azt hiszem kezdenek a dolgok helyükre kerülni bennem, tudom merre haladok és mit szeretnék...

SZép napot! DAnyuci
danyuci
 
 


Na igen, én is így gondolom mostmár... minél kevesebb teszt, annál jobb. Felhívtam még a Magzati Diagnosztikai Kp-ot a lelettemmel kapcsolatban, annak ellenére, hogy nem őkcsinálták a vérvételt, nagyon kedves volt a nő. Azt mondta, hogy ők ilyet, hogy köztes érték (1:100 és 1:1000 közt) SOSEM írnak a papírra. Vagyis: egy arányszám csak és negatív vagy pozitív.
Kezdem kicsit azt gyanítani, hogy ahol én csináltattam, azért teszik rá, hogy az anyuka biztosan visszamenjen a négyes tesztre is hozzájuk. Egy biztos, oda nem megyek...

Anicca, grat a 16. héthez! :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Ginnie, lehet, hogy jók a megérzéseid...ezek a tesztek ááááá....nem minősítem

De, ha valami jó, akkor megmondja, hogy + / - mit kell itt arányszámozni.... :roll:
danyuci
 
 


Danyuci, tetszik a hozzáállásod :)

Énmost jöttem meg a nyaki redőről, 1,9 mm, minden jó, szépen fejlődik, jók az életjelei, minden rendben :D

Én is pont így érzem! :D

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch: Gratula a szép eredményhez! :D

Kép
anicca
 
 


Honeymoon :)
jaj, de örülök, hogy sikerült a bölcső!

tábli: szépen gyarapszik DE!!! Aki 2 hétnél régebben nem jelentkezett (és nem igazoltan van távol), azzal könyörtelen leszek és kiveszem, még ha ideiglenesen is. Amint bejelentkezik az illető, visszapakolom. Nem kell ódákat írni, de sztem mindenki kíváncsi a másikra, így az is elég: jól vagyunk/nem vagyunk jól, hízok/nem hízok, minden rendben, ekkor és ekkor megyek dokihoz.
És valaki még írta, hogy tegyem be, de nem találom... :oops: :oops: :oops: Bocsi.
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Igen Szabccsi!
azért fáj!nekem is a barátnőm mondta.kb ugyan ennyi idős voltam mint te de kb egy hét alatt elmúlik.már nem fáj!17 hetes vagyok!
bettiny22
 
 


Sziasztok!
Gigi, Vivi, Orulet tenyleg ez a paraztatas! Nagyon sajnalom,
es tudom konnyu mondani, de ne hagyjatok magatokat!
Ktouch, tok jo fej a vedonod :) Jo Berlinezest, en imadom azt a varost! Es grat a nyakiredohoz!

Szabbcsi, nekem is van ilyen gorcsolgetos fajasom, ami vissza-visszater, de nem veszes egyaltalan.

Honey, en fiatalabb terhes vagyok, de mar legalabb ket hete erzem a babat, eloszor nem is hittem el, ( Julit nagyon sokaig nem ereztem, vele elol tapadt a lepeny, valoszinuleg amiatt, most pedig hatul tapad) de nekem van olyan most , hogy egy ket napig semmi, aztan lehet , hogy egy nap meg eleg surun. Mondjuk ezek eleg apro kis mozgasok meg, de egyre hatarozottabban erzem :) Szerintem ezen ne aggodj. Bolcso szuper!!
Csezjang, en nem aggodnek az esesen, de ha te nem tudtal megnyugodni, szerintem is menjel be egy UHra, pont ezert fizeted a tebet, hogy akar egy ilyen esetben is segitsenek!
Danyuci, nem semmi a 6 km / nap, szerintem ennel jobbat nem is nagyon csinalhatnal sportolas gyanant! :) Ugyes vagy!
Anicca, grat a 16 hoz!
Mi nagy izgalomban vagyunk, mert ugy tunik eladjuk a lakast ( mondjuk meg van egy kis huzavona a fizetesi feltetelekkel ) es akkor kezdhetjuk bujni a hirdeteseket.
Ma elmentem a vervetel eredmenyeert, a terheleses 120 perces ( post-palacsinta) cukor 6,8 lett, azt olvastam jo, bar nem extra alacsony . Ugyhogy megnyugodtam kicsit.
Minyu, koszi a tablat!!!
bubb
 
 


én írtam h itt vagyok!cak a doki váltás miatt még nem tudok pár helyszínt se színt!
bettiny22
 
 


bettiny :)
ja, okés. Ha nem titok, írd meg az életkorod és hogy hol laksz (város, vagy megye) és hogy hányadik babó. A többit majd kiegészítjük, ha már tuti lesz :)

Honeymoon :)
Elfelejtettem imént: nekem még Nándinál volt, hogy nem éreztem 1 napig, ráadásul előtte nap festettem, igaz, teljesen környezet-baba-és kismamabarát festékkel, de már estére minden megfordult a fejemben. Nah, szóval én is ettem csokit, ittam buborékosat és hasrafeküdtem (szegény gyerek) és akkor elkezdett mocorogni.
Én most még nem érzem, igaz, én vagyok a sereghajtó a tábliban :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszi h bevesztek!
22 éves vagyok ,Pest megyei!Első kókuszkát várjuk!Türelmetlenül!Márc 4re vagyok kiírva!jövő héten csütörtökön remélem már azt is megmutatja mi van a kis lábija között.Én még csk ritkán érzem h mozgolódik de gondolom h első baba!
bettiny22
 
 


Szia Bettiny, ezennel te vagy a legfiatalabb közöttünk, ami nagyszerű! :)

Én sem érzem még konkrétan, de valamit már éreztem, sajnos nem vagyok biztos benne, hiszen első babám nekem is :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


hű mi volt itt lányok. Jobb is hogy lemaradtam róla. Utólag sem kommentálnám.

Megvort a vércukor vizsgálat. Hányás nélkül megusztam.
Az eredményem is megvan jó lett. Semmi baj. Az éh gyomri 5,8
a cukros 6,5.
E decig pohárba volt iszonyat sok porcukom egy kis viz. És lehetett beleönteni citromlevet.
Aminek a felét sikeresen a táskámba öntöttem.
Nagyon rossz volt a lötty. De túl vagyok rajta.

Csináltunk vizeletvizsgálatot, még mindig nagyon rossz. Megint kiújult ez a sz.. Az a baj, hogy a múltkor is hónapokig szenvedtem vele. Remélem nem okoz gubancot a babánál.

Ami viszont most már zavar. Hogy szombat óta minden délután fáj a fejem. Mindig pont ott. A fejem teteje és egy kicsit hátrébb.
mi lehet ez??

Holnap este megyek dokihoz. Nagyon izgulok, lesz uh is! És végre a párom is be tud jönni!!!
(ha be mer, mert a multkor köhögött és igy nem mert)

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


mi az a nyelvészeti probléma?

honey
nekem sem mocorgott most pár napig, ma meg nem is számítottam rá és egyik óra után hanyatt feküdtem és rúgott 3 akkorát....

ktouch gratula az eredménykehez!

én végignéztem egy 38.heti esést
semmi baja nem lett a babának, anyukának lehorzsolódott a lába
no para

nagy üdv bettiny éljen, van nálam fiatalabb!!!! :lol:
yilonne
 
 


ezt itt találtam az oldalon, mennyire durva:
Hatéves bába :
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0909232
yilonne
 
 


még feltöltés alatt egy info-bázis:
http://www.alternativgyogymodok.hu
yilonne
 
 


Csézjang
Nem fognak hülyének nézni ez szerintem komoly ok.
Menj el nyugodtan, hogy megnyugodj.

Én elég sokat estem pocakosan a gyerekekkel, mert míg apósoméknál laktunk ott egy rettenetes meredek csúszós lépcsőn kellett fel-le mászkálni.
Igaz az egyik alkalommal meg is szültem utána, de akkor már csak két hét volt a kiírásig azért repedt meg a burok mert már érett volt! Jól ki vannak ezek a manók párnázva! Főleg még most!


ÁGY-BÖLCSŐ
Nekünk is volt mindkettő. Mi kb fél éves koráig bölcsőt használtunk én szeretem. Lehet kapni olyan kiságyat amit ha jól tudom ringatni is lehet és az ágy oldalához is lehet rögzíteni így szinte egy ágyban alszotok, de még sem.




Ma voltam kombinált teszten... órákat kellett várni a kb 2x 2 perces vizsgálatra, de a lényeg úgy néz ki minden rendben van.
Ért egy mókás élmény az ultrahangon... eddig csak sejtettem, hogy már érzem a mozgását (kb a 12. héttől) de mindig lebeszéltem magam, hogy az ilyen korán nem lehet. Erre most megmutatta, hogy bizony őt érzem, ugyanis láthattam is a rúgást az uhu jóvoltából!
sajnos doki elég béna pillanatot kapott el a géppel, szinte nem látszik semmi.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


honeymon!
igen angelsound van nekem

Kép
Kép
20100310
 
 


most megyek anyósomhoz a pocakos képért ő csinálta tegnap rólam kb egy óra múlva felteszem :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 


húúú lányok sokat írtatok nagyon. alig győztem.....

Rota: Igen a H.P-ben kaptuk el és a kisfiúnál későn derült ki, hogy rota, hisz ő koralszülött vagy mi szösz volt annyira nem tudom és ők már hónapok óta bent voltak, mert valami más baja is volt, de rohadt mérges voltam. Tehát a pocaklakó bel lesz oltva

Amin felháborodtam nagyon, hogy barátnőmnek hat hetes a kislánya és kötelező hasi koponya uh-ért fizetni kell 7500ft ot, hogy lehetnek ilyen.... ok

Hasam még fáj, de én is úgy érzem hogy talán a mensturáció miatt, hisz mostanság lenne.

Kép

Kép
andrea001
 
 


Most este nekem is fájdogál a hasam, de szerintem csak a fáradtságtól. Holnap megyek reggel a klinikára vérvételre (AFP, teljes vérkép, toxoplazma, hepatitis), délután meg a MDK-ba a négyes tesztre. Szép nap lesz!

Kép
Kép
detty74
 
 


2010. március 3. csatlakozom közétek! :)
Vendég
 


Kép
Itt van a pocak :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 


remélem nem túl ijesztő én már kezdek nagyon megijedni :cry:

Kép
Kép
20100310
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak beköszönök, most nem volt időm mindent végigolvasni, meg reagálni.
Holnap hajnalban irány Frankfurt, majd jövök!
Szép hetet mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Heni, nekem is ekkora a pocakom, pedig még csak 14 hetes vagyok! :)
Mondjuk én plussza kezdtem

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


nekem is ekkora, de elég fura, fent nagyobb, mint lent... Majd megpróbálom lefotózni :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Na megpróbáltam visszaolvasni és válaszolni…

Detty
Szerintem nagyon jó én nagyon ajánlom a Liliputit. Mi azt használjuk, csak az első két hónapra kell keresni valami más megoldást. Bár békalábtartással ebbe is lehet picuribbat, de nem a legelejétől.

Bubb
Husibb baba elég hamar kinövi a Baby Björn és szerintem bizonyos súly felett a mamának sem kényelmes, igaz nekem nem a drágább volt.

Biribon
Az én Liliputimnak nem puha a derékpántja. Lehet az enyém újabb kiadás?
Én nem is próbáltam csípőn, arra ott van a babaerszényem.
Én babaerszényt használok az elején nekem bevált, az, hogy mennyire tűnik el benne attól függ, hogy hogy tesszük bele.

Hálózsák

Én szerettem. Egész picinek mi sem használtuk akkor még nem rúgta le a takaróját. Csak egy rugi és egy vékony takaró.

Monccs
Igen én vartam itt láthatsz több képet:


Ginnie
Én estére három hónappal nagyobbra növesztem a hasam! :)

Honey
a Lövőház utcában van 2in1 outlet is!! Pont a rendes bolt mellet. Ott minden 30-50%-kal le van értékelve. Én nagyon imádom a cuccaikat.
Én is ezt ajánlottam, csak most pár hétig vannak 70%-os termékek is azok azt hiszem nincsenek egész évben… de lehet, hogy tévedek.
Örülök, hogy tetszik a babazsák.

A bolt miatt meg nyugodtan reklamálj! Biztos megkapod! Nyoma van a rendelésednek és nem akarnak ők vevőt veszíteni.

A bölcsőhöz meg gratula! Én szeretem a használt holmikat, már van történetük. A ruháknál meg kifejezetten hasznos a használt. Már nem megy össze, nem veszti a színét… és olcsóbb is.

Csézjang
Algopyrint tudomásom szerint a terhesség első harmadában is simán lehet szedni, mert nekem is azt adtak a kórházban terhességi vészes hányásra az infúzió mellé mert a kiszáradástól nagyon fájt a fejem.
Az én dokim csak a középső harmadra ajánlja… de azt pl megengedte, hogy fejfájáskor bevegyek, de rendszeresen nem ajánlott. Az utolsó harmadban azért nem jó mert a babát túl korán kezdi el felkészíteni a kinti életre!

Hasplasztika

Én úgy tudom csak a harmadik gyerek után ingyenes… bár most már szerintem akkor se…
Én nem hiszem, hogy beneveznék szabás-varrásra… úgy sem leszek már fiatalabb.
Én boldog vagyok, hogy anya vagyok és nem is akarok tinilánynak kinézni. Persze azért elhanyagolni sem akarom magam, de a férjem szeret úgy ahogy vagyok és ez a lényeg.

Pocakkencének a mandulaolaj (van a Níveában is) és a búzacsíraolaj jó! De pl a dm-ben lehet kapni pocakkrémet szerintem az is jó!

Fürdés
Szerintem nyugodtan végig! Igaz én szülni is vízben szültem! :) :) :)


Alvás
Nálunk úgy szokott lenni, hogy van a nagy ágyunk mellett egy bölcső. Este a gyerekszobában teszem le a kicsit is de éjjel amikor felkel már nem fogom visszavinni akkor legfeljebb a bölcsőig vánszorgok el vele, de sokat alszik a nagyágyban is. A nagyok is átjönnek éjjel. Öten már nehezebben fogunk elférni! 
Mi szeretünk összebújni, együtt lenni. De az éjjszakát kettesben kezdjük.

Oltás

Mi csak a kötelezőket adatjuk be.
A rotát szerintem tök felesleges, mert ez csak egy fosós vírus az ezer közül. Ha ezt nem kapja el akkor elkap másikat.

Otthonszülés
Szerintem megy a megfélemlítés ezzel kapcsolatban. G.Á. esetén lovagolva, holott a kórházban sokkal több halálozás van pont a túlzott beavatkozásoknak köszönhetően, csak ott könnyű eltusolni.
Nekem most harmadjára megfordult a fejemben… de nem fogok otthon szülni. Megpróbálok eljutni az Istvánba. Én biztonságban érzem magam az István kórházban. Úgy érzem sikerült egy olyan kórházat találnom ahol fontos a természetesség, és minimális a beavatkozás. A dokimról nem is beszélve. (5-7% nála a császárok aránya, az Istvánban 10-20% ami szintén nagyon jó! Van ahol 60-70%)
Szerintem a legfontosabb a szülésnél, hogy az anya olyan lehetőséget találjon ahol biztonságba érzi magát. Sokaknak ez az otthont jelenti.. és ezáltal megnő az esélye annak is, hogy ne kelljen beavatkozni. Egy dolog van ami engem eltántorít az otthonszüléstől, az a köldökzsinór előreesés.
A lehetőségét meg meg kellene teremteni, és nem gáncsoskodni és démonizálni.
Én a születésházakat nagyon jó megoldásnak tartanám.

Alegutóbbi G.Á. botrány is egy vicc volt! Hiszen pont, hogy nagyon is felelősen cselekedett saját hírbehozásától sem tartva azzal, hogy bevitte az anyát a kórházba aki a negyedik gyereke után, aki 5 kiló felett született erősebben vérzett. Ebben a történetben mégis mi a rossz?????


Ktouch
Ismered a mamamit?


Intimtorna
Nekem a dokim mondta, hogy várandósan már ne, mert nagyon megerősíti az izmokat és nehezebb lesz ellazítani.

Ginnie
Szerintem ne aggódj, ha ennyire jó a nyakiredő, és orrcsont eredményed!

Vivi
Csak védekeznek mert félnek… hogyha netán mégis valami gond van akkor tudjanak mire hivatkozni. Ezért nem merik teljesen megnyugtatni az anyukát.
Ne aggódj!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó nagy poci! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!húúú!tényleg jo nagy poci!nekem pont tegnap mondta anyum h nem is látszik még szinte semmi!első babánál ez normális?
bettiny22
 
 


Bettiny
Elsőnél ilyenkor nekem sem látszott még, illetve még csak én láttam. :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Monccs
Bocsánat a link lemaradt az előbb!
http://babooo.gportal.hu/gindex.php?pg=22887247

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Huh, tényleg jó nagy poci
ha igy nézzük, akkor nekem még egyáltalán nem látszik.
Még senki nem veszi észre rajtam.
Csak én érzem, hogy máshogy gömbölyödik.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


No meg az idézeteket sem idéztem így kicsit zagyva... de talán akinek címeztem kibogarássza! :)))

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


17 hetesek vagyunk mostmár csak nagyobbat fog nőni!de most felélénkült a kis pötyi!
bettiny22
 
 


17 hetesen nem látszik???
Akkor biztos nagyon vékony vagy!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Persze aki tudja az jaj már nő a pocakod!meg én is látom!55kg
bettiny22
 
 


Mamacka! Köszi a sok hasznos választ és a megnyugtatást! :-)

Lassan lesz nekem is pocis fotóm, teszek majd fel. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Nekem sem látszik még a pocim, vagyis én látom hogy nö de más nem :wink: Mondjuk nem is baj, van még ideje nöni :roll: Meg hát elsö baba, szóval tudom hogy ilyenkor nem szokott látszani annyira korán.

Márti: Én járok most egy 4 alkalmas intimtorna tanfolyamra - ott nem volt arról szó hogy nem lehetne intimtornázni...Söt!! Kifejezetten ajánlják terhes nöknek. Másnak van tapasztalata az intimtornáról?

Ma megyek UH-ra munka után, alig várom! :D

Kép
anicca
 
 


Heni, szerintem semmi gond a pocakkal, nincs előírás mekkora legyen! :) Ekkora és kész!

Mamacka: igen, olvasgatom, nézegetem a mamami oldalt :) be is linkeltem a blogomra, hogy könnyen elérjem és mások is nézegessék.

Én 50 kg vagyok, és látszik már a pocak :)

Tudtok jó Szent Istvános szülészt? Aki elvállaná a szülést? Fogalmam sincs, hogy működik ez... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.24 10:52-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


akkor megnyugodtam hogy nem csak nekem van ilyen nagy pocakom

Kép
Kép
20100310
 
 


anicca,
Igen, és csak nagyon módjával végezd az intimtornát terhesség alatt!!! Egyrészt, mert nagyon erős alhasi vérbőséget okoz - bár ha minden ok nálad, akkor ez nem lehet probléma! Másrészt, ha nagyon átesel a ló túloldalára, akkor a szülésig olyan bazi erős hüvelyizmokat csinálsz magadnak, hogy nagyon megnehezítheted vele a szülést!!! - akár csak én... :?
Mondjuk én már jóval a szülés elött elvégeztem 2 tanfolyamot is és tényleg nagyon szorgalmasan csináltam ( kb napi 2x 20 percet ) Apa örült is ám neki.... :oops: :lol:
Viszont a szülésnél ez olyan gubancot okozott, hogy a dokinak kézzel kellet kitartani egy részt a hüvelyben, mert nyomás közben képtelen voltam ellazítani. :shock:

ktuch,
gratula a jó eredményekhez!!

heni,
jó nagy poci!! De nagyon babás ám!! :wink: Nem lehet összetéveszteni semmi mással!

minyu, bubb, yilone

nálam is beindult a gyerkőc tegnap este. Úgy látszik kialudta magát. :lol: :lol: Mert azóta meg sem áll! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


bettiny, Heni

Ez a povak dolog érdekes... Flórával a 36. heti CTG-ről haza akartak zavarni, hogy félidősen mit keresek itt... :D
Most meg már azt kérdezgeti mindeni, hogy hány hetem van hátra! :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Nem tudjátok lányok a H&M-ben milyen áron vannak kismama nadrágok?
Nálunk csak C&A van, ott már néztem, kismama bolt pedig egész Sopronba nincs.
Gondoltam kimennék Ausztriába megnézni a H&M-et dicsérik, csak ha nagyon drága akkor feleslegesen megyek.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


nekem az elsővel is nagy pocim volt de csak a végén akkor nőtt igazán nagyot ilyen idősen a nagyfiam nem is látszott rajtam :oops:

Kép
Kép
20100310
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: