Új privát üzeneted érkezett!

Persze...laptető... :wink:

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Andi!
és használt, ugye?

Dorka!
oksa! lesz nálam! Jó a járgány! hasonló a mi poninkhoz!

és itt közlemény, én is viszem a börzére a chicco ponee-nket, keveset futott, bébiszűkítővel, lábzsákkal, kupolával, pohártartóval, beépített esővédővel, és egy csomó extrával, ha valakit érdekelne, írjon. ezüstszürke-fekete piros élcsíkkal, sztem uni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Dorka! Azért kérdezősködtem, mert én is szívesen eltologattam volna Bálintot! :wink: De ügyi vagy, ha sikerült megoldani. Babakocsi szuper. Minket a PegPerego úgy kiszolgált, hogy még mindig azt veszem elő, ha kell. Pl. orvoshoz, vagy mikor mentünk babóval a Gulyás fesztiválra. Olyan jókat tud még mindig aludni benne. Hát nem tudom mikor fogom letenni a babakocsit... :)

Andi! Na ja, laptető! :lol: Hát én már magamnál ketteskétől kifeküdnék, nemhogy hármaskától! :lol: Csajok jobban vannak? És te? Sikerült elkapni?

Jaimee! Igazatok van, a fotósra áldozni kell! Soha vissza nem térő alkalom egy esküvő.

Jlevay Ildikó! Mostmár jó lenne ha bokán rúgnál az ovinál! Köszi a pontosítást!

Kata! Szuperek a képek, a torták is nagyon szépek voltak. Marci hatalmas!!!

Na visszanézek mégegyszer az előző oldalra.

Olga

Kép
juhaszolga

Na, Kata egyik kérdése maradt ki. Nem igazán nézelődök még munka után. Novemberben lesz a nyelvvizsga, utána tölti Balázs a 3-at, úgyhogy majd inkább onnantól kezdve állok rá jobban. Szolnokon nem nagyon keresnek óvónőket, vidékre meg nem szívesen utazgatnék (kivéve ha jó a tömegközlekedés). Valamit lassan kellene, de csak lassan... :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Judit: sajna szombaton már nem tudtam beszerezni, de volt egy ilyen mentolos olajam amiből egy kicsit csöppentettem és nem volt orrdugulás. Szerintem majának már kutya baja, Nórit még zavarja a lerakódott cucc, remélem nem megy a fülére.
Én viszont rendesen bekaptam. Egyenlőre magamat kúrálom. Este még forralt bort is csináltam! Nagyon fincsi lett! Apa is ivott belőle megelőzésképpen. :D

A babaruhabörzén mekkora méretig árulnak? Majának tudnék még ott vásárolni? És csak ruhák vannak, vagy játékok is?

Jamiee: hogy sikerült a kirucc?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!Elnézést hogy csak igy berontok. :D Régóta olvasgatlak már benneteket, de sajna nálam még nem kopogtatott a gólya, ugyhogy most csak a segitségeteket kérném. Barátnőm szeretne megválni egy pár babarucitol(lány,főleg 0-6hóig), szoval ha valakit érdekelne,akkor majd tudok adni egy webcimet ahol meg lehet őket nézni.
Köszi, remélem nem tul sokára már én is csatlakozhatok, mint anyuci. :D
gitta79

Sziasztok!

Anikó!
Hogy sikerült keresztelő?? képek!!!!

Andi!
Akkor jobbulást neked is!

ivásra mindig van jó ok! :wink:

Még bőven kapsz ruhát Majára is, nem olyan sokat, mint akisebb méretekben. de akad. Játék is van. Egyébként Nikivel megyünk Kecskemétre okt 4-én, majd én még 17-én pestre is fel akarok menni, hely a kocsiban akad, aki akarna csatlakozni!

Gitta!
helló!
nekem dobj elérhetőséget! és hajrá babaügyben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Máténak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Jaimee!
várjuk a képeket nyíregyről!

Judit,
Kép
Kép
bbj

[size=18]MÁTÉ! BOLDOG NÉVNAPOT!!![/size]

Andi

Kép
Kép
andii

Jamiee: milyen típusú lesz az "asszonyneved"?

Andi

Kép
Kép
andii

Szami! Máténak nagyon boldog névnapot kívánok!

Gitta! Üdv közöttünk! Nyugodtan írkálhatsz, jól jön a friss hús! :lol: Babaügyben pedig megy a drukk!

Andi! Jobbulást nektek! Forralt borra összefutott a nyál a számban! :lol: Azt hiszem este... egy kicsit... én is... megelőzésképp... :lol: :lol: :lol:
Ruhát, ahogy Judit is írta, kapsz Majára. De inkább a gyorsan kinövős 0-2 éves méretek mennek. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Ruha, babakocsi, utazóágy, bicikli utánfutó, etetőszék, tehát minden kellék, apróság található a börzén.

Olga

Kép
juhaszolga

bbj Judit!(illetve mindenkinek akit érdekel :D ) a fotoalbum.hu-n meg tudod nézni, felhasználo név: andi83 jelszo: babaruci. Alkudni sztem lehet, illetve majd megadom a számát barátnőmnek,ha konkrét érdeklődés van.

Olga! Köszi,lehet majd garázdálkodok itt nektek, naon szimpatikusak vagytok minnyájan. :D Dorkát már egyébként ismerem, gimnáziumban volt osztálytársam, meg nem utolso sorban egyetlen "lánytesom" :lol:
gitta79

Máténak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!

HELLÓ TESÓÓÓÓÓ! :)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Máténak nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gitta: Üdv közöttünk!!!

Anikó: Képek????

Dorka: Nagyon klassz ez a kocsi. Elfogadnám én is.

:wink:

BBJ: Az a helyzet, hogy most nem nagyon fotóztunk, azért keresek valamit mindjárt.

Nyíregyházi kirucc nagyon klassz volt, RÉkának rögtön két hatalmas újdonság is jutott, ült sergőn (amolyan kisautóson) és pancsolt élményfürdőben. Igazi halacska. Én meg iszonyúan elfáradtam....de nagyon megérte.

Andi: A nevem marad a lyánykori. Már nagyon megszoktam így vénségemre.
jaimee1

Kép

Extázis a sergőn

Kép

Extázis a mászókán

És a legnagyobbat, a pancsisat sajnos nem örökítettük meg, de itt van a fejemben. :D :D
jaimee1

Andii, elvileg igen, babaruhabörze maradt a neve, mert így ismerik, és a gyerekruha furin hangzik.

Olga, na akkor vigyázz a bokádra :lol:

Bbj, küldjem Edinával Pénteken?

A Börzén az Alma koncertre szóló belépőket is meg tudjátok venni :!:

Mi Kép ért nem tudom iderakni a vonalzókat? Mondjuk az előzőeket is Szilbe csinálta meg...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Jlevay Judit! Mennyibe kerül az Alma koncertes belépő? Asztaljegyünk nincs. :wink:

Jaimee! De fura, hogy megtartod a neved! Én szívesen használnám a né-t. A sergős képen nagyon jól néztek ki, te is olyan "kis édes" vagy azzal a mosollyal az arcodon! Uncsitesót vittétek magatokkal?

Gitta! Hogy van most ez a tesós dolog Dorkával? :oops:

Mozis lányok! Biztos csak nekem új hír, de készül a Szex and New York (film) 2.része! Remélem hamar ideér! Ennek örömére tegnap este megnéztem újra az első részt, negyed 12-ig tartott. :lol: De másodjára is jó volt!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: én is szeretem a Szex és New Yorkot.

Én felvettem Apa vezetéknevét, plusz az én nevem, de aláíráskor nem szeretem, mert nagyon hosszú. Viszont most sem tudnék dönteni a kettő között (már a lánykori és a férjem neve között), mert mind a kettő én vagyok.

Jamiee: Réka könnyen leszállt a sergőről? én olyan rosszul lettem a múltkori sergőzésen. Monjuk az minisergő volt és én csak ott kuporogtam Nóri mellett. És csak forgott és forgott....
Hogy vagytok mostanság?

Szami: veletek mizu? Máté sulija milyen?

Tegnap végre sikerült befesteni a hajamat, már úúúgy utáltam. Apa addig levitte a csajokat a játszóra. Holnap már Maja is megy oviba.

Bbj: te most dolgozol?

Andi

Kép
Kép
andii

Vera: veletek miújság?

Andi

Kép
Kép
andii

Olga! Hát az ugy történt hogy egy a családnevünk, én egyke vaok, Dorkának meg ugye fiu tesoja van, lány nincs, igy lettünk mi tesok. :lol:
gitta79

Gitta! Köszi a felhomályosítást! Így már okés! :lol:

Andi! Milyen színű lett a hajad? Képet dobjál!

Egy kis kedvcsináló:

http://www.youtube.com/watch?v=xNUUkGug ... re=related

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Judit!
csütörtökön!!! köszi előre is!

Andi!
igen, miért? ma egész délelőtt komplex ellenőrzésünk volt, jó volt! :lol: egy egész hadsereg volt, két autóval is jöttek...

Olga!
na ez tényleg jó hír, én sem tudtam! csak másodjára???
:lol: én már sztem a 5. 6.-nál járok IMÁDOM, és azok a cipők! mondtam hogy megint cipőt vettem? lilát. trendi vagyok, nagyon! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Aranyosak vagytok, de én nem ültem fel a sergőre. lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kiadtam volna az ebédet. :

Majd jövök még...
jaimee1

bbj Judit! Igen még csak másodjára, mert tegnap kalózkodtam le netről. :oops: Lila cipellőt??? Képet! Képet! Képet!
Nekem másodjára is inkább az tűnt fel, mint elsőre, hogy minden felső alá (nyakba akasztós, hátul kivágott, mit tudom én) valami hihetetlen színű és pántú (pl. lila) melltartót vettek fel. Sehol semmi szilikonpánt.

Jaimee! Biztos vaksi vagyok, de amin ültök 3-an az forog nem? Akkor az nem sergő? Bocsi, de én is csak Szolnokon hallottam ezt a sergő szót és én azzal azonosítottam.

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee!
én kitöröltem tegnap amit írtam, mert hogy én azt gondoltam, hogy az ott nem Te vagy. Vagy igen? de a hajszín, és a szemüveg sem stimmel... na most már ne hagyj kétségek között!!!! Kik ülnek Réka mellett? vagy Te? de akkor nagyon égő, mindegy ezt én már elküldöm!!!!

Olga!
http://www.deichmann.de/catalog/index.p ... u_hu_09_P5

képet nem tudok, de itt a harmadik oldalra lapozz, és a 7. kép Szegeden vettem egy téli lila pulcsit óriási nyakkal, és 3/4-es újjal, imádom!, és ahhoz, na persze a másik katalógusból már egy táskát is kinéztem...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most nézem, hogy azt is kitöröltem, hogy már Réka is pofira oylan nagylány!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: hajam ugyanolyan sötétbarna mint volt, meg mint az eredeti, csak erősen őszülök. Na jó nem annyira erősen, de azért szépen látszanak a fehér hajszálaim a sötétbarnában.

Judit: gondoltam, ha otthon vagy sűrűbben jössz, annyira ráérek most, hogy a csajok itthon vannak. Tök jól elvannak együtt. De holnap vége a jó világnak, Maja már megy oviba.
És képet a cipiről!

Andi

Kép
Kép
andii

Judit: az az cipő kva jó én is néztem!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést, kedvesek vagytok, Máté megnézte őket.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Olvastam mindent, de most csak annyit hogy Judit, én is kinéztem ezt a cipőt :D

KépKép Kép
76vera

Ahoy.

Újra itthon :mrgreen:

Bencének Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk! :)

Kép

Máténak pedig Nagyon Boldog Nevenapját! :)

Kép

Köszi az érdeklődést, gyerkőcöknek kutya baja! Kopp-kopp-kopp. Hunort meg sem viselte, csak néha szörcsögött. A porszívózást is szinte hang nélkül tűrte. Nem úgy Luca...hát mintha disznóvágáson lettünk volna...

Judit, jó a csütörtök mézezésre, itthon leszek, de mitet köszönsz előre is? :oops: Egyébként a múlthét is lehetett volna, Apa elment volna érte, csak a telómban valszeg régi számod van meg, mer nem volt kapcsolható :oops: Vagy hülye a telefonom... Vagy én...

Jaimee, asszem ennyi együtt töltött év után én is megtartanám a nevem, ha öszeházasodnánk :) Pedig korábban a legkülönfélébb okok miatt a leghosszabb verzió tetszett (X Yné Z Judit) :D
Réka télleg bepörgött a sergőn, nagyon husi :lol: És naon hasonlít az unokanővérére :shock:
Ruhával mire jutottatok? Van képed, hogy millen stílusút szeretnél? :)

Olga, a szilinkonpánt mindig is ciki volt, eszonta egy stylist a tévébe-e :) De valaki biztosan kaszált az ötleten anno :roll:
Bennem az maradt meg nagyon valamelyik részt látva, hogy a hajgumi gááááz :lol: Pedig én mostanában olyan szívesen hordom - itthon :mrgreen:

Majmég jövök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Hajgumi nekem is befigyel! Sokszor ez a legegyszerűbb!

A szilikonpántról én is hallottam, hogy gáz, de néha én is használom. :lol:

Ma megvolt az első szófogadás kezdemény Nórinál. Az utcán el akart megint szaladni és én mondtam, hogy most erre megyünk. Mire ő is mondta, hogy erre és el is indult felém. Eddig általában ez úgy zajlott, hogy Nóri ment amerre akart én utána helyes irányba fordítottam és teljes testelhagyásos hiszti következett. Egyébként sok mindent megcsinál amire kérem pl. pelenkát hoz, kidobja a szennyes ruhát stb. de olyan akaratos... :? Nem tudom meddig még, mert nincs a hisztinek eredménye. Tehát nem szoktunk a hisztinek engedni, de azért kitartóan ezzel próbálkozik.

Bencének hogy zajlott az oltás?

Andi

Kép
Kép
andii

Na most tiszta szőkének érzem magam... Akkor a képen nem is Jaimee van? :oops:
Hát Judit én hiába meresztem a szemem, a harmadik oldalon egy lila cipő sincs! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Aha! Megvan! Mármint a cipő! Csakhogy az a 4. oldal. ami nem baj, csak én ott lentre a lapozóba a 3. oldalt ütöttem be. Szép cipellő! De én inkább 6-os vagyok! Remélem moziba (ha valamikor eljutunk) ebben a lila szerelésben jössz!

Szilikonpánt ciki? :D Még nem hallottam! De én azt hordok, ha olyan felsőt veszek fel, ami alá szerintem az való. Na mindegy.

Hajgumit én is hordok állandóan, utcára is. Mi a baj vele? :shock:

Szami! Nem engedted bő lére a beköszönésed! Csak nincs valami baj?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Judit!
bocsi, az nem a Te Judit vagy, hanem a Lévay! Oksa Neked is viszem csütörtökön a mézet, a telszámom megváltozott, sztem a táblit újra írom a héten, és elküldöm megint mindenkinek.

Olga!
A fedlapot nem számoltam, és akkor a harmadik oldal balra esik. ott pedig a 7. számú!

Vera!
az volt pedig rajtam hétfőn, de biztos nem figyelted, én mivel cipőmániás vagyok, megnéztem a Tiedet! :wink: :lol: általában azt nézem mindenkin először...

sztem nem a kishajgumi a gáz, hanem az a nagy, az már itt sem divat évek óta, amit még anno lengyelen lehetett venni meg varrónők gyártották... szép színesek, tarkák, tigrismintásak...

Szami!
ennél kicsit többet?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
oksa, akkor megvan., de mi az a 6-os? :shock: most én vagyok szőke.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Máténak mi is boldog névnapot kívánunk így utólag is!!!

Bbj: a rajzolás a tortán Dr.Oetker-es... lehet kapni kis dobozban 4 féle színű (piros, fehér, sárga, zöld) díszítőset... nem tudom mi a neve. Hát ha cipő alapján... akkor én az állandó viseletemmel ... a nike sportcipőmmel qurvára jó lehetek nálad... :roll: :oops:

Oviba is sütöttem egy tortát, hétfőn volt, el is kérték a recijét. Mondjuk elég macerás, de megérte.

Kép

ööö díszítés uaz, mint az előzőn, csak egy kicsit szebben...ööö

Kép

Kép
szolkata

Olga: ja, tényleg ciki a szilikonpánt, én is hallottam néhány hete volt a csak csajokban, sőt, azt is mondták, hogy a színes melltartó pánt is amennyiben elüt a felette viselt ruha színétől.

Bbj: én is néztem a 3. oldalon (fedlappal) a 7-es cipőt, de nem véltem felfedezni benne a te stílusod... :wink:

BalwinJudit: .. és amikor mamáztok, apa is veletek van? Vagy ő dódozik itthon?

Dorka: na ezért mondom én, hogy nem kell menni feleslegesen dokihoz vizsgálatokra... hát nem jobb, ha tudja az ember, hogy valami nem úgy van, mint a tankönyvekben...

Andii: Maja nem volt ilyen hisztis, mint Nóri?

Jaimee: én levágtam, hogy a sergőn nem te vagy, ő valami uncsitesó lehet. Írd már meg légyszi privibe, hogy a másikból Judit hol ajánlott fodrászt (és kit)... tök jó szokott lenni a haja... Réka miket mond? Bocsi, de a blog olvasással elmaradtam...

Jlevay: tényleg, mennyi a belépjegy az Almára?

Gitta: üdv. itt :lol:

Szami: elhavazódtál... :wink: nem csodálkozom...

Anikó: képek? Ennyire nem kellett volna meghatódni... :wink:

Katlina: no írjál már, nem látom a vonalzódat.... ugye megvan a 12. hét?!

Ja: Bbj: tegnap is voltunk anyámmal turkálni.... tök jó kis dolgokat találtunk. Gyerekágyra fejvédőket, párna huzatokat (cirkuszos, űrhajós), nagyon szép gyerek mintás függönyök vannak, nagyon könnyű kispárnák (mán mer kilós turi ugye), melegítőt, de nagyon jó farikat is láttam, meg átmeneti és téli dzsekik is vannak. Anyáméknak vettünk ott a konyhájukra sötétítő függünyt... 180cm hosszú... nem tudom, milyen széles, 2 db nem volt 900Ft. Anyámnak pizsamát is vettünk.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee! Most már tökre ég a pofám, hogy én azt hittem te ülsz Réka mellett a sergőn... Ha találkozunk nyugodtan verj pofán. Persze a szemüveget hiányoltam, de... Na mindegy. Nagyon gáz vagyok. Bocsi.

bbj Judit! Ugyanazon az oldalon van ahol a te cipőd, csak nem 7-es, hanem 6-os számú. :lol: Na ha a cipőt nézed először, rólam sem lehetsz valami nagy véleménnyel...

Kata! Kint a volt Diégos turiban voltatok? Nekem is rá kellene kapnom újra. Bár szerencsére Balázsnak télire csak overál-kabát és bakancs kell.
Szilikonpánt: Hát ez az! az Szex and Cityben végig elütő színű és pántú melltartókat viseltek a szereplők! Nekem meg valahogy az szúrja a szemem. Inkább szilikonpánt! :) Ja, meg ha hátmutogató felsőt vennék fel, az alá sem vennék fel melltartót. Hogy nézne ki keresztbe a melltartó pántja? Na mindegy. Gáz vagyok, az első soromban már megállapítottam.
Bence tortája gyönyörű! Nekem még sosem sikeredett ilyen szépre a csokimáz a tortán! Receptet lökheted ide is!

Olga

Kép
juhaszolga

Kata: Isten éltesse Bencét!!!

Tényleg gyönyörű a csokimáz!

Maja Nórihoz képest egyáltalán nem volt hisztis. Amikor kismama voltan Nórival, talán akkor volt a legnehezebb vele, dehát ehhez képest az is semmiség volt.
Nóri ma befejezte a reggelit és mondta, hogy "elég volt". Meg énekli, hogy "hinta-alinta régi duna zsupsz".

Olyan jó lenne egy topik-tali még a jó időben. Mondjuk egy abonyi vadaspark séta valamelyik hétvégén? Vagy ha lenne Kolompos koncert... Ha másnak is van kedve ilyesmihez tessenek szólni, vagy kézzel inteni. :lol:

Andi

Kép
Kép
andii

Olga nem vagy gáááz! :D

Andi

Kép
Kép
andii

Helló!
Túl a sátorbontáson, rendrakáson, takarításon, tegnap beiktattam a szőnyegek kitisztítását is...
Köszönjük a drukkokat, ragyogó időnk lett vasárnap, ajándék volt.

A keresztelő jól telt, bár voltak apróbb nüanszok, pl. a pap hol Dorottya Annázott, hol Doroti Hannázott :wink: .

Dorci az elején rögtön az oltárhoz járult, hisztizett egy sort, nem akart ölben lenni, ment volna felfedezőútra, nem zavarta, hogy épp Szentbeszéd folyt. :) Jó ötlet volt venni neki egy apró rózsacsokrot, mert kb. a szertartás felétől azzal jól eljátszott, szaglászta, hapcizott, dugdosta a keresztanya orrába, hogy ő is szagizza a virágokat... Nagyon aranyos volt.
Összeségében azt mondom, rosszabbra számítottam, mégsem ordította végig az egészet. :wink: Nyűglődött, kissé fáradt volt már, megizzadtunk vele, de kibírtuk.
A kerti party is jól sikerült, este fél 11-kor ment el az utolsó vendég.
Hozom a képeket, még van, ami nincs feltöltve. Sajnos a cumit nem lehetett kiszedni a szájából. :oops:

Kép Apával és a rokon kisfiúékkal a templom előtt
Kép Így indultunk...
Kép
Kép Víz alatt
Kép Keresztanyával
Kép Keresztapával
Kép Keresztszülős

donkoaniko

Olga

Kép
juhaszolga

És amik hirtelen eszembe jutnak:

Bence! Isten éltessen!!!!!

Máténak boldog névnapot!!!!!!

Kata! Sokat nőtt mindkét fiú! Nagyon aranyosak! És hogy Te milyen kreatív vagy!

Andi! AHogy írtad a teljes testelhagyásos hisztit... nálunk most ez nagyon megy... és nagyon kétségbe vagyok esve emiatt... mert Dorci ezt a legjobb pillanatokban műveli. Boltból kijövetelkor, bicajülésbe beleültetéskor... Te is azon a véleményen vagy, hogy határozottnak lenni, és kész, majd abbahagyja? Azt mondod, így látja, hogy nincs eredménye a cirkuszának? Én is vhogy így gondolom. Csak azokban a helyzetekben úgy de úgy leizzadok...
Na meg várom, hogy elmúljon ez az időszak. Vagy naív vagyok? :oops:
És hogy milyen ügyesen beszél Nóri! :shock: :D Ja, azt is akartam még, hogy tök jó, hogy ilyen fiatalon házasságot kötöttetek!

Jaimee! Sztem is nagyon hasonlít Réka az uncsitesójára. :shock: Ezen a képen mindenképp. Igazad van, a fotókra áldozni kell!

Judit! Jó a cipi! Na majd a börzére vmi normálisabbat húzok magamra akkor! :wink: 80-86-os rucikat gyűjtsed nekem! :wink:

Elküldöm.

donkoaniko

nananana!
én nem azt mondtam, hogy az alapján ítélek, de azt mindig megnézem, nagyon imádom a cipőket!!!
vannak, amikre mindig emlékszem, Andi ezüst nikeja nagyon megfogott, vagy tetszett Szami görögös képein a barna félcipője. Olga hegyesorrújára emlékszem a moziból. A Veráéra is emlékszem színében nem lennék biztos fehér/bézs? megmaradnak...

Olga!
hú ez tényleg gáz!

Anikó!
aranyosak vagytok! illetve csak a család többi része, Te már megint hova tűntél? (pont én kérdezem) :lol:

a hétvégén akarom átpakolni a ruhákat, hogy tisztában legyek azzal, mim van. 80-asom lesz, 86-os kizárt, esetleg 1-2 darab, kapott holmi, ami nem a mi ízlésünk, így ki vele, azt nem ajánlgatom, csak ismeretleneknek... :wink:

Nálunk az esküvőn Andreázott le az anyakönyvvezető, de értettem... :x

Judit,
Kép
Kép
bbj

:lol: :lol: :lol: Judit! Ez is gáz! Andrea... :lol: :lol: :lol: Barátnőméknél a dátumokat kavarta egyfolytában az anyakönyvvezető.

Szegény kisgyereket sajnálom, hogy most nevelőotthonba került. Azért írhatnák hogy melyik kórházban született és mikor. Hogy nagyjából a többi szülő is be tudja lőni a dolgokat. Borzasztó dolog.

Andi! köszi, hogy nem vagyok gáz! :lol: Dehogynem... :oops:

Anikó! Ja, ja nekem is egyből feltűnt, hogy te hol vagy már megint a képekről? Dorci nagyon szép kis szöszkeség!

Olga

Kép
juhaszolga

Gyors bekukk,csakhogy látszódjon a vonalzó :wink:

Máté!
Utólag de Boldog Névnapot!!!!!!

Kata!
Nagyon kreatív vagy :wink:
Ja itthon én is fekete nike,megteszi mindenhová :oops: :D

Anikó!
vicáék a keresztszülők?Dorci nagyon sokat nőtt!!!!!!!
Rólatok is kérünk ám képet!

Erika!
Esküvő szervezés hogy áll?Ruha megvan???

Dorka!
Hívlak ezen a héten,csak még nem jutottam el odáig :oops:

Szami!
Nagyon szűkszavú vagy :shock:

Judit!
Cípőmánia-ismerős jelenség-míg meg nem szültem ebben szenvedtem azóta viszont elmúlt-apa örömére :oops: :lol:

Hát szombaton találkoztam a másommal szolnokon-nagyon meglepedt a hasonlóság-szinte már zavart :shock:
Bettivel is taliztam,munka közben zaklattam :wink:

Robika elkapta a hasmenős vírust-de gyorsan túl lettünk rajta

Én meg elvagyok-egyre jobban ami már számomra is meglepő-gondolom ez a 11hét hatása.Ja és szerintem pici bugyborékolást már érzek,ami elég meglepő ilyen hamar lehet nem is az csak én gondolom :oops:

Kép

Kép
katlina

Judit... pfff :oops: :oops: :oops: Csatlakozom Olgához...szőke nők klubja :wink: Deakkó holnap megyek a mézééé :) Mikorra is?

A 3. lap 7-es cipi nekem csimmát adott ki :lol: Én is csak bepöntyögtem alulra a hármast... Nomegnézem újra.

Anikó, megint lespóroltad magad a fotókról! Irgum-burgum... :) Milyen édes kis szöszke Dorci! Szép lányka! :D

Topic-taliban benne vagyunk!

Kata, Apa általában itthon van ollankor...legalábbis ha maratoni időre megyünk :) Húdefajin tortát csaptál össze! :shock: :D

Majd este tán még jövök, most elfáradtam az egykezes/ujjas gépelésben :oops: Luca felébredt, itt kómázik (vagy ahogy felénk mondják: szívja a púpját) az ölemben...

Judit
Kép

Kép
balwin

Aludtam a gyerekekkel :D Ők még alszanak, 1óta...

Judit
, én nem az imádott fekete papucsomban voltam hétfőn??! :shock: :D
Tegnap mikor írtad hogy megnézted, gyorsan végiggondoltam hogy miben is voltam :D Erre most írod hogy fehér/bézs :D
Teljesen összezavartál ;)
Egyébként én a férfiakon nézem meg (szinte először) a cipőt! Illetve a nőkön is, de nálam nem az a legfontosabb :D
Viszont a felsődre emlékszem ám hogy az is lila volt, vagy padlizsán. Ugye? :oops: És a nyakláncod is ;)
(Most lehet jól beégek mert nem is... :D)

Anikó, szép Doroti a keresztelős képeken is ;) Milyen kis szöszi! De ahogy apát elnézem, nem is csoda :)
A hisztit tekintve nem vagy naív ;) Láttál te már felnőttet az utcán fetrengve hisztizni? :lol:
Majd kinövi egyszer ;)

Olga, ez a cikk :roll: És 6 év után képesek voltak az addig sajátjuként nevelt gyereket intézetbe adni? Vagy elvették tőlük vajon??? :?

Andi, én benne vagyok egy taliba, még sosem voltunk 8)
Nekem jó az abonyi vadaspark és bármi más is :)
Nóri tényleg kis ügyes a beszéddel, csicsergős csaj lesz ő is :)

Kata
, hú de jó kis torta!!! Meg is enném most :D És édes a kis 4 éves tulajdonosa is ;)

Jaimee, én egyből tudtam hogy uncsitesó van a képen ;) De naggggyon hasonlítotok az tény és való :shock:
Nem féltél velük felültetni Rékát? :oops: Vagy tudtad hogy sikere lesz a sergőnek? Mert én nyáron felültem egyre Jázminnal és bár tetszett neki, de a felénél kb. ki akart szállni és sírni kezdett. Ha én nem vagyok ott hanem mondjuk csak a 11éves unokatesó, ő tuti kétségbeesik és meg kellett volna állítani a cuccost :) Így meg ment az elterelés ;) Utána mikor megálltunk meg alig akart kiszállni már :?

Csajok, akkor én is gáz vagyok :lol: Bár szilikonpántot ritkán hordok mert beleég a bőrömbe és utálom, de azért tartok itthon párat... és hajgumim is van :lol: De azért nem olyan tarka-barka nagy fodros amit Judit írt :lol:

KépKép Kép
76vera

Katlina, milyen másoddal? :oops: Aki hasonlít rád? És csak láttál az utcán egy hasonló csajszit vagy személyesen is ismersz valaki ilyet? :roll:
Az jó hogy már jól vagy, és a mozgás sem korai 2.babánál ;) De jó lehet!! :)
Robika meddig volt beteg? Hány nap egy ilyen vírus? Ez a halálfélelmem, hogy csak ezt el ne kapják :roll:

Olga, én nem szeretném tudni :roll: Egyiket sem adnám semmi pénzért, még ha kiderülne nem az enyémek (de tuti azok mert nagyon hasonlítanak ránk is, egymásra is ;) ) viszont a valahol lévő sajátom miatt megőrülnék és az is kéne harmadiknak ha ilyen kiderülne. Viszont elvenni sajnálnám attól aki eddig nevelte. Nem is venném már 6 évesen. Szegény kisfiú :cry:

KépKép Kép
76vera

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?